Semestervikarier jobb - lediga jobb

Semestervikarier jobb Semestervikarier jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Semestervikarier. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Semestervikarier. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuk och semestervikarier- Upplands-Bro

 2. Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor- Gävle

 3. Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier- Sollentuna

 4. Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier- Sollentuna

 5. Sjuk- och semestervikarier till gruppboendet Vetevägen- Sollentuna

 6. Sjuk och semestervikarier- Upplands-Bro

 7. Semestervikarierande sjuksköterskor till US i Linköping- Linköping

 8. Sjuk- och semestervikarier- Sollentuna

 9. Inhoppare och semestervikarier sökes- Helsingborg

 10. Semestervikarierande brandmän till heltidskåren- Kiruna

 11. Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikarier- Mörbylånga

 12. Handläggare SoL och LSS, semestervikarier- Mörbylånga

 13. Semestervikarier till äldreomsorgen, undersköterskor/vårdbiträden- Mörbylånga

 14. Semestervikarier till hemtjänsten- Mörbylånga

 15. Semestervikarierande sjuksköterskor, Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 16. Semestervikarier till LKAB Malmtrafik- Kiruna

 17. Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach- Stockholm

 18. Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach- Stockholm

 19. Semestervikarier till Vård och Omsorg- Kumla

 20. Sjuksköterskor, semestervikarier- Stockholm

 21. Semestervikarier till LSS korttidsboende- Kumla

 22. Semestervikarier till personlig assistans- Kumla

 23. Semestervikarier till bostad med särskild service enligt LSS- Kumla

 24. Semestervikarier - Sjuksköterskor- Borgholm

 25. Semestervikarier till LKAB- Kiruna

 26. Semestervikarier till LKAB- Gällivare

 27. Semestervikarier till LKAB- Luleå

 28. 400 semestervikarier till Torshälla och Eskilstuna- Eskilstuna

 29. Sjuksköterskor, semestervikarier- Karlskoga

 30. Brandmän - Semestervikarier- Uppsala

 31. Semestervikarier Socialförvaltningen- Gällivare

 32. Semestervikarier landsbygden- Gällivare

 33. Semestervikarier Sommarpoolen, Omvårdnad Gävle- Gävle

 34. Semestervikarier till Omvårdnad Gävle- Gävle

 35. Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg- Söderhamn

 36. PERSONLIGA ASSISTENTER, semestervikarier- Laholm

 37. Semestervikarier inom LSS- Laholm

 38. Semestervikarier Omvårdnad - Biståndshandläggare- Gävle

 39. Semestervikarier Omvårdnad - Verksamhetschefer- Gävle

 40. Semestervikarier Omvårdnad - Arbetsterapeuter- Gävle


Mer beskrivning

Sjuk och semestervikarier
Vi söker ett antal sjuk-och semestervikarier inför sommaren 2013. Att arbeta som personlig assistent innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Arbetet är mycket ansvarsfullt och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande, men består i huvudsak av att i samarbete med sin brukare vara behjälplig med personlig omvårdnad. Arbetstid Sjuk-och semestervikarie. Schemalagd arbetstid, dag/kväll/natt och helg. Önskvärda kvalifikationer Utbildad undersköterska eller annan likvärdig utbildning, samt ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du behöver tala och skriva en förståelig svenska, eftersom dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Som person måste du vara mogen, ha god samarbetsförmåga, äga ett gott omdöme och empatisk förmåga, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel.  Tillträde Efter överenskommelse Vid anställning skall utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister överlämnas. Lön Individuell lönesättning. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Maria Jönsson samordnare tel: 08-581 692 03 Ewa Bengtsson tel: 08-581 691 14 Facklig företrädare Carin Svahn, Kommunal tel: 08-581 692 36 Vi vill gärna ha din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande.   När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk och semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk och semestervikarier

Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I verksamheten ingår bland annat hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder, dagverksamhet, nattptruller samt hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter enligt funktionsbeskrivning och enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska och gärna erfarenhet från arbetsområdet. Körkort ett krav.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Omvårdnad - Sjuksköterskor

Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier
SOLOM är det kommunala alternativet inom vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi är en flexibel och utvecklingsorienterad organisation som präglas av rätt kompetens och rätt kvalitet.   Våra verksamheter vilar på värdegrunden; Alla människor är unika med lika värde. Alla har rätt till integritet, självbestämmande och självständighet. Din uppgift är att utifrån en individuell genomförandeplan ge stöd, service och omvårdnad åt kunderna utifrån deras olika behov och utveckling.   Vi söker timvikarier till två verksamheter, inom Solom LSS vuxna, belägna i Sollentuna. Blåklockevägen 12 är en servicebostad (LSS) för åtta personer med funktionsnedsättning. Alla har egna lägenheter med tillgång till ett gemensamhetsutrymme. Lägenheterna finns i ett flerfamiljshus nära Sollentuna station. Stupvägen 79 är en gruppbostad (LSS) för tre personer med funktionsnedsättning och stora omvårdnadsbehov. Boendet finns på markplan nära Helenelunds station. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgiften består i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete utifrån individuella behov och mål. I arbetet ingår omsorg, omvårdnad och service samt social dokumentation. Matlagning, städning, omvårdnad och stöd i fritidsaktiviteter är några av arbetsuppgifterna.   Krav och förväntningar: * Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de pedagogiska handlingsplaner som finns upprättade.    * Du säkerställer delaktighet och inflytande hos deltagaren.   Kompetens: * Vi söker dig som har en utbildning från Barn och fritid eller Omvårdnadsprogrammet. * Vi söker också dig som har en adekvat högskoleutbildning * Samt dig som är under din utbildning men vill vara timanställd hos oss.    Vi ser att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning  och autism och är förtrogen med principerna för tydliggörande pedagogik.      Färdigheter: Du är en varm och omtänksam person med ett genuint intresse av att arbeta med personer med ett funktionshinder. Som person är du trygg, stabil och förstår vikten av ett enhetligt arbetssätt utifrån deltagarens särskilda behov, intressen och önskemål. Du har en inre balans, är empatisk och samarbetar väl med alla i arbetsgruppen, anhöriga samt andra professioner. Du kan arbeta självständigt och har en positiv och lösningsfokuserad attityd till ditt arbete.  Du kommunicerar väl i tal och skrift och förstår vikten av ordning och reda.    Vi efterfrågar utdrag ur brottsregistret innan anställning.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande.   Frågor angående anställning besvaras av verksamhetschef Shahla Soleymanighasri på tfn 08-57922087 och e-mail shahla.soleymanighasri@sollentuna.se
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier

Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier
SOLOM är det kommunala alternativet inom vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi är en flexibel och utvecklingsorienterad organisation som präglas av rätt kompetens och rätt kvalitet.   Våra verksamheter vilar på värdegrunden; Alla människor är unika med lika värde. Alla har rätt till integritet, självbestämmande och självständighet. Din uppgift är att utifrån en individuell genomförandeplan ge stöd, service och omvårdnad åt kunderna utifrån deras olika behov och utveckling.   Vi söker timvikarier till två verksamheter, inom Solom LSS vuxna, belägna i Sollentuna. Blåklockevägen 12 är en servicebostad (LSS) för åtta personer med funktionsnedsättning. Alla har egna lägenheter med tillgång till ett gemensamhetsutrymme. Lägenheterna finns i ett flerfamiljshus nära Sollentuna station. Stupvägen 79 är en gruppbostad (LSS) för tre personer med funktionsnedsättning och stora omvårdnadsbehov. Boendet finns på markplan nära Helenelunds station. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgiften består i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete utifrån individuella behov och mål. I arbetet ingår omsorg, omvårdnad och service samt social dokumentation. Matlagning, städning, omvårdnad och stöd i fritidsaktiviteter är några av arbetsuppgifterna.   Krav och förväntningar: * Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de pedagogiska handlingsplaner som finns upprättade.    * Du säkerställer delaktighet och inflytande hos deltagaren.   Kompetens: * Vi söker dig som har en utbildning från Barn och fritid eller Omvårdnadsprogrammet. * Vi söker också dig som har en adekvat högskoleutbildning * Samt dig som är under din utbildning men vill vara timanställd hos oss.    Vi ser att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning  och autism och är förtrogen med principerna för tydliggörande pedagogik.      Färdigheter: Du är en varm och omtänksam person med ett genuint intresse av att arbeta med personer med ett funktionshinder. Som person är du trygg, stabil och förstår vikten av ett enhetligt arbetssätt utifrån deltagarens särskilda behov, intressen och önskemål. Du har en inre balans, är empatisk och samarbetar väl med alla i arbetsgruppen, anhöriga samt andra professioner. Du kan arbeta självständigt och har en positiv och lösningsfokuserad attityd till ditt arbete.  Du kommunicerar väl i tal och skrift och förstår vikten av ordning och reda.    Vi efterfrågar utdrag ur brottsregistret innan anställning.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande.   Frågor angående anställning besvaras av verksamhetschef Shahla Soleymanighasri på tfn 08-57922087 och e-mail shahla.soleymanighasri@sollentuna.se
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solom LSS vuxna söker sjuk – och semestervikarier

Sjuk- och semestervikarier till gruppboendet Vetevägen
Sollentuna Hemtjänst med Omsorg, SOLOM, är en organisation inom Sollentuna Kommun som i konkurrens med andra ska producera vård- och omsorgstjänster med hög kvalitet och god service. Vi har ca 1 300 anställda och ansvarar för ca hälften av den områdesbaserade hemtjänsten inklusive personliga assistenter, dagverksamheter och seniorträffar. Dessutom ansvarar vi för driften av flera särskilda boenden och i stort sett alla bostadsgrupper i Sollentuna kommun.  Vi söker ett antal sjuk- och semestervikarier till vårt gruppboende, Vetevägen, i Rotebro.   Boendet ligger i en stor villa ca tio minuters promenad från Rotebro pendeltågstation. På boendet bor fyra unga män med funktionshinder inom autismspektrat.  En av dessa har även daglig verksamhet i vår regi.     Arbetstider: Arbetstiderna är mestadels förlagda på kvällar och helger men även dag, jour och vakande natt förekommer.   Kravprofil: Vi söker dig som * Har längre arbetserfarenhet av autism eller närliggande funktionshinder * Har utbildning inom vård och omsorg, men även andra utbildningar kan bedömas som lämpliga * Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift * Kan arbeta både enskilt och i grupp * Har körkort * Har god fysisk och psykisk hälsa * Har grundläggande kunskaper i matlagning och hushållsarbete   - Vi fäster också stor vikt vid personlig lämplighet.   Arbetsuppgifter: Att vara ett stöd för den boende i dennes hem och daglig verksamhet vad gäller omvårdnad, ADL-träning, social träning, beteendeträning, fritidsaktiviteter m.m. Det är viktigt att man kan arbeta efter en redan färdigställd struktur, men ändå med själ och hjärta. I arbetet ingår även kontakt med anhöriga, dokumentation, matlagning och övrigt praktiskt hushållsarbete. Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de pedagogiska handlingsplaner som finns upprättade. Du säkerställer delaktighet och inflytande hos deltagaren.   Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en personalgrupp med både manlig och kvinnlig personal, individuell lönesättning och pedagogiska måltider   Färdigheter: Du är en varm och omtänksam person med ett genuint intresse av att arbeta med personer med ett funktionshinder. Som person är du trygg, stabil och förstår vikten av ett enhetligt arbetssätt utifrån individens särskilda behov, intressen och önskemål. Du har en inre balans, är empatisk och samarbetar väl med alla i arbetsgruppen, anhöriga samt andra professioner. Du kan arbeta självständigt och har en positiv och lösningsfokuserad attityd till ditt arbete.   Vi efterfrågar utdrag ur brottsregistret innan anställning.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande.   Frågor angående anställning besvaras av verksamhetschef Shahla Soleymanighasri på tfn 08-57922087 och e-mail shahla.soleymanighasri@sollentuna.se
Företag: Sollentuna Kommun --Vetevägen 2
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- och semestervikarier till gruppboendet Vetevägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- och semestervikarier till gruppboendet Vetevägen

Sjuk och semestervikarier
Vi söker ett antal sjuk-och semestervikarier. Att arbeta som personlig assistent innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Arbetet är mycket ansvarsfullt och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande, men består i huvudsak av att i samarbete med sin brukare vara behjälplig med personlig omvårdnad. Arbetstid Sjuk-och semestervikarie. Schemalagd arbetstid, dag/kväll/natt och helg. Önskvärda kvalifikationer Utbildad undersköterska eller annan likvärdig utbildning, samt ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du behöver tala och skriva en förståelig svenska, eftersom dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Som person måste du vara mogen, ha god samarbetsförmåga, äga ett gott omdöme och empatisk förmåga, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel. Tillträde Efter överenskommelse Vid anställning skall utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister överlämnas. Lön Individuell lönesättning. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Mari-Ann Von Essen samordnare tel: 08-581 692 03 Ewa Bengtsson tel: 08-581 691 14 Facklig företrädare Carin Svahn, Kommunal tel: 08-581 692 36 Vi vill gärna ha din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande.   När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk och semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk och semestervikarier

Semestervikarierande sjuksköterskor till US i Linköping
Universitetssjukhuset i Linköping har 600 vårdplatser och cirka 5 500 medarbetare som alla arbetar för att ge patienterna en trygg och säker vård. Här finns allt ifrån en bred bassjukvård till avancerad högspecialiserad vård samlad på ett trettiotal specialistkliniker. Universitetssjukhuset i Linköping kommer på första plats bland landets sju universitetssjukhus i tidningen Dagens Medicins nya rankinglista över sjukhus i landet. Arbetsbeskrivning Vi söker sjuksköterskor för semestervikariat under sommaren 2014 med både kortare och längre erfarenhet för tjänstgöring inom flera specialistkliniker vid Universitetssjukhuset i Linköping. När du ansöker via vårt rekryteringsverktyg kommer du få möjligheten att göra max tre val av kliniker som du är mest intresserad av. Om du vill läsa mer om de olika klinikerna innan du gör dina val kan du klicka på länken nedan sedan välja respektive klinik. Länk till de olika klinikernas webbplatser Utbildning och erfarenhet Du är legitimerad sjuksköterska eller beräknas ha sjuksköterskelegitimation alternativt utdrag från universitet/högskola klart senast datum för tillträde till tjänsten. Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper Du har lätt för att samarbeta, tar ansvar och egna initiativ samt behåller ditt lugn i stressade situationer. I din yrkesroll har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och kollegor. Anställning och information Klinikerna erbjuder semestervikariat med start till sommaren 2014 eller enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsterna kan lämnas av följande vårdenhetschefer på berörda kliniker: Ortopedklinikens vårdavdelning, Anette Lundmark, 0702-72 68 76, annette.lundmark@lio.se  Urologiska kliniken, avdelning 1, Mirjam Bullat, 010-103 37 51, mirjam.bullat@lio.se   Psykiatriska kliniken, avdelning 37, 38 samt akutenheten, Patricia Roel, 0703-21 97 22 Neurologiska kliniken, avdelning 72 och 73, Berith Vikman Johansson, 010-103 34 68 Onkologiska klinikens vårdavdelning, Nina Timelin, 010-103 39 27, nina.timelin@lio.se Hematologiska kliniken, Malin Gustafsson, 010-103 30 06, malin.e.gustafsson@lio.se Kirurgiska kliniken, avdelning 103/KAVA, Olle Kilander, 010-103 39 94  Geriatriska kliniken, Carina Rydström, 010-103 41 37 eller Susanne Lind, 010-103 44 73 Ansökan Sista ansökningsdag är den 31 december 2013 och intervjuer och urval kommer att göras i tre omgångar under denna period. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Om du blir aktuell för intervju i den första omgången kommer det att ske under vecka 47 och 48. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarierande sjuksköterskor till US i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarierande sjuksköterskor till US i Linköping

Sjuk- och semestervikarier
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Tycker du om att ha roligt på jobbet och trivs med utmaningar? Gillar du att ta ansvar och delar du dessutom vår värdegrund, att alla människor är unika och lika mycket värda.  Då tror vi att du kommer att trivas i vår verksamhet - läs gärna mer om oss och våra olika inriktningar på www.solom.se  Nu har några av våra duktiga sjuk- och semestervikarier slutat hos oss och vi behöver därför vikarie till våra verksamheter. De verksamhetsinriktningar som just nu har behov av förstärkning är aktivitetscenter Brohuset, Kulan och Mimer. Som sjuk- och semestervikarie bokas du in vid ordinarie personals frånvaro och är alltid lika efterlängtad. Vår verksamhet är öppen mån-fre dagtid. Som vikarie i vår verksamhet stödjer du deltagarna i deras dagliga arbete eller aktiviteter utifrån upprättade genomförandeplaner. Vi vill att du har utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av att arbeta med personer som har olika funktionsnedsättningar. Goda kunskaper i svenska är ett krav då vi arbetar utifrån skriftliga planer och du ansvarar för att dokumentera i social journal.  Lönen betalas ut som timlön i efterskott. Vi tillämpar löpande rekrytering Tillträde snarast enl. ök.   Välkommen med dina frågor Verksamhetschef Birgitta Ejderfjäll 08 5792 25 32 Facklig företrädare för kommunal Anita Karlsson 073-915 20 95
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- och semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- och semestervikarier

Inhoppare och semestervikarier sökes
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag söker man eller kvinna som kan tänka sig att arbeta som personlig assistent åt mig, vid behov, det vill säga när någon av mina ordinarie assistenter blir sjuka eller önskar ta semester. Du bör kunna hoppa in med kort varsel samt vilja arbeta under högtider och sommarmånaderna. Jag är en 68-årig författare som bor med min fru i idylliska Råå, strax söder om Helsingborg. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allehanda dagliga göromål. Det är bra om du har körkort eftersom jag har en anpassad bil som jag behöver använda ibland. Jag har en större rosenträdgård i närheten som jag sysslar med nära nog dagligen under sommaren. Dagligen ingår att dels hjälpa mig med personlig hygien och dels med hushållssysslor så som tvättning, städning, matlagning med mera. Jag sitter i elrullstol både inne och ute och använder taklift för att flytta mig mellan dem. Eftersom jag står för matlagningen hemma, så är det bra om du är road av sådana sysslor. Du får gärna vara praktiskt lagd och vara kulturintresserad. Arbetstiderna kan variera men är huvudsakligen förlagda under vardagar mellan 8-17. Timanställning Lön: Timlön utbetalas månaden efter utfört arbete. Anställningsvillkor som exempelvis Ob-ersättning med mera regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & Kommunal. Hör av dig till Otto om du vill veta mer: tel 042-26 16 20 eller 070-65 25 410, Obs frågor gällande ansökningsförfarande undanbedes och hänvisas till STIL eller angiven support. Välkommen med din ansökan!
Företag: STIL
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Inhoppare och semestervikarier sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inhoppare och semestervikarier sökes

Semestervikarierande brandmän till heltidskåren
Kiruna kommun är nordligast och störst i Sverige till ytan och har 23 000 invånare. Här finns ytterligheterna samlade på många sätt: Sveriges högsta berg, sju stora orörda älvar, midnattssol och polarnatt, världens största underjordsgruva, högteknologisk rymdforskning, traditionella samiska näringar och en framgångsrik turistnäring. Kiruna stad genomgår nu en spännande samhällsomvandling p.g.a. gruvbrytningen. Kiruna kommun har 1 900 anställda, vår gemensamma värdegrund är RASK ? Respekt, Ansvar och Samverkan i Kiruna kommun. Räddningstjänsten i Kiruna kommun söker för sommaren 2014 semestervikarierande brandmän. Kompetenskrav - *Körkort B (C merit) - *Godkänt rullbandstest enligt AFS 2005:6 och Guldbojen max 6 mån gammalt - 2-årig gymnasial utbildning och personliga egenskaper lämpliga för yrket. - MSBs utbildning i skydd mot olyckor eller annan räddningstjänstutbildning är meriterande. *Intyg skall bifogas med ansökan Anställningsform Beräknad utbildningsstart är i slutet av maj, tjänstgöring i utryckningsstyrka fr.o.m. juni t.o.m. mitten av augusti då vikariaten beräknas upphöra. Vid behov kan anställningstiden för¬längas ytterligare någon månad. Övrigt Innan anställningen påbörjas kommer läkarundersökning med arbets-EKG att genomföras. Mer information om våra anställningstester: http://kiruna.se/Kommun/Kommun-politik/Brandskydd/Raddningstjansten/Arbeta-hos-oss/Anstallningstester/ Vi samarbetar med räddningstjänsten Gällivare för att göra din ansökningsprocess så smidig som möjligt. Anställningen inleds med en verksamhetsanpassad utbildning. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Upplysningar: Insatschefer Lars Broström och Lars Hansson. E-post: lbm@kommun.kiruna.se alt lhn@kom¬mun.kiruna.se Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun efter¬strävar mångfald och en jämn könsfördelning. Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. När du gör din ansökan besvara våra frågor med Ja/Nej Det är viktigt att bifoga din ansökan med handlingar du vill åberopa. Tillträde: slutet av maj Körkort klass -B---.
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarierande brandmän till heltidskåren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarierande brandmän till heltidskåren

Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikarier
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker sjuksköterskor/distriktssköterskor till tjänstgöring dag/kväll samt natt.Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på särskilda boenden och i hemsjukvården. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Erfarenhet av äldreomsorg och hemsjukvård är meriterande. Samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderas högt. Körkort erfodras för vissa områden. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikarier

Handläggare SoL och LSS, semestervikarier
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker handläggare inom SoL och LSS till sommaren 2013. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har erfarenhet av handläggning/myndighetsutövning som LSS-handläggare, biståndshandläggare eller socialsekreterare. Examen från socionom eller social- och omsorgsprogrammet är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare SoL och LSS, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare SoL och LSS, semestervikarier

Semestervikarier till äldreomsorgen, undersköterskor/vårdbiträden
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga undersköterske- eller vårdbiträdesuppgifter i särskilt boende på Äppelvägen, Rönningegården, Villa Viktoria och Lindero. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning eller vårdbiträdesutbildning är ett krav.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till äldreomsorgen, undersköterskor/vårdbiträden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till äldreomsorgen, undersköterskor/vårdbiträden

Semestervikarier till hemtjänsten
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker semestervikarier till Hemtjänsten i Färjestaden, Skogsby, Gårdby, Mörbylånga, Degerhamn och nattpatrullen. Arbete som undersköterska/vårdbiträde. Sedvanliga arbetsuppgifter för respektive befattning. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning eller vårdbiträdesutbildning är ett krav. Körkort erfodras.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till hemtjänsten

Semestervikarierande sjuksköterskor, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 400 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso-och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Hallands sjukhus Varberg är ett välrenommerat sjukhus beläget i vackra omgivningar i Varbergs kommun. Vi vårdar och behandlar patienter med sjukdomar inom specialiteterna internmedicin, allmänkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi samt förlossnings- och BB-vård. Hallands sjukhus Varberg erbjuder dagens patienter akut och planerad specialistsjukvård präglad av hög kompetens, säkerhet, värme och omtanke. Sjukhuset har cirka 1300 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Rekryteringen inför sommaren 2014 har startat! Hallands Sjukhus Varberg söker Semestervikarierande sjuksköterskor ref nr 94/13 För oss är det en självklarhet att du får en trygg start på din karriär som sjuksköterska. Vi erbjuder dig: -En strukturerad introduktion och bredvidgång -En individuell kompetensplan -Reflektion under professionell handledning kring ditt arbete och din yrkesroll -En schemalagd utbildningsserie -Sommarbonus (gäller vikarier som jobbar hela sommarperioden) -Goda möjligheter till tillsvidareanställning -Hjälp med att ordna boende under sommaren Har du några frågor? Hör gärna av dig till någon av oss: Medicinkliniken och Akutkliniken PA-konsult Camilla Karlsson 0340-48 14 97 mail: camilla.n.karlsson@regionhalland.se Kirurg- Ortoped- och Anestesikliniken PA-konsult Ulrika Adamsson 0340-48 15 37 mail: ulrika.adamsson@regionhalland.se Barn- och ungdomskliniken, Kvinnokliniken PA-konsult Dag Larsson, 0340-48 15 41 mail: dag.larsson@regionhalland.se Fackliga företrädare nås via sjukhusets växel tfn 0340-48 10 00. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta hos oss under sommaren 2014. Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är att du är ansvarstagande, flexibel och att du har ett positivt förhållningssätt.
Företag: Region Halland, Hallands sjukhus Varberg
Ort: Varberg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarierande sjuksköterskor, Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarierande sjuksköterskor, Hallands sjukhus Varberg

Semestervikarier till LKAB Malmtrafik
Om företaget / verksamheten LKAB Malmtrafik AB transporterar med egna lok och vagnar LKABs järnmalmsprodukter till hamnarna i Luleå och Narvik. I Malmtrafiks uppgifter ingår även underhåll och reparationer av lok, vagnar och spår samt tillsyn, klargöring och tågbildning på terminalerna i Kiruna, Malmberget och Svappavaara. Till sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade medarbetare som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på en välbehövlig semester. Om tjänsten Som semestervikarie ersätter du de ordinarie befattningshavarna inom följande områden: - Terminalarbetare till våra bangårdar i Malmberget, Kiruna och Svappavaara. Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett arbetslag med lastning, lossning och växling av våra malmvagnar liksom ankomstsyning och bromsprovning av ankommande och avgående tåg. För att bli terminalarbetare behöver du klara en urvalsprövning samt uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normalt färgseende och god hörsel. - Lok- och vagnsreparatörer till Kiruna och Malmberget. Som vagnsreparatör arbetar du med underhåll och reparationer av Malmtrafiks malmvagnar och du bör därför ha vana och erfarenhet av mekaniska arbeten. Som lok reparatör arbetar du med underhåll och reparationer av Malmtrafiks malmlok och du bör därför ha både utbildning inom elektronik samt vana och erfarenhet av mekaniskt/elektriskt arbete. För att bli lok eller vagnsreparatör behöver du uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normal färgseende och god hörsel. Dina kvalifikationer Som semestervikarie så ska du ha fyllt 18 år, ha slutfört en gymnasial utbildning samt ha som lägst B-körkort. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en verksamhet som liknar vår.
Företag: LKAB malmtrafik AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till LKAB Malmtrafik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till LKAB Malmtrafik

Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker timvikarier för vårdare/coach till Kaveldunets Serviceboende i Täby. Målgruppen är personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Vår vision är att varje boende känner trygghet och ges förutsättningar för ett självständigt liv. Vi ger individuellt anpassat stöd och hjälper de boende i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering. Medarbetarnas uppgift är också att hjälpa de boende att skapa en fungerande och meningsfull fritid och ge stöd och feedback kring arbete, skola mm.    Vi söker dig som har: - kunskap om neuropsykiatriska funktionshinder och dess konsekvenser - erfarenhet inom vård- och omsorg. - grundläggande datakunskaper och erfarenhet av dokumentation. - god social förmåga och kan kommunicera rakt och tydligt. - personlig motivation att stödja individer i deras utveckling. - finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder. - har kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.   - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. - Körkort är inget krav men är meriterande   Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach

Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker timvikarier för vårdare/coach till Tenstastråkets Serviceboende i Tensta. Målgruppen är personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Vår vision är att varje boende känner trygghet och ges förutsättningar för ett självständigt liv. Vi ger individuellt anpassat stöd och hjälper de boende i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering. Medarbetarnas uppgift är också att hjälpa de boende att skapa en fungerande och meningsfull fritid och ge stöd och feedback kring arbete, skola mm.    Vi söker dig som har: - kunskap om neuropsykiatriska funktionshinder och dess konsekvenser - erfarenhet inom vård- och omsorg. - grundläggande datakunskaper och erfarenhet av dokumentation. - god social förmåga och kan kommunicera rakt och tydligt. - personlig motivation att stödja individer i deras utveckling. - finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder. - har kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.   - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. - Körkort är inget krav men är meriterande   Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- och semestervikarier Vårdare/coach

Semestervikarier till Vård och Omsorg
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Vår ambition är att ge alla brukare en trygg och meningsfull tillvaro livet ut. Vi utgår från brukarens individuella behov och anpassar vår vård och omsorg därefter. Vi söker nu engagerade semestervikarier till Vård och Omsorg. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ge personlig omvårdnad utifrån brukarens individuella behov - Dokumentera i verksamhetssystemet Procapita - Använda tidsregistrerings- och planeringssystemet I-care. KVALIFIKATIONER - Omvårdnadsprogrammet - Goda datakunskaper - Du ska kunna cykla för arbete i hemtjänsten - B-körkort för arbete i hemtjänsten Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga är flexibel och gillar att arbeta med människor. Du är trygg, stabil och pålitlig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Vård och Omsorg

Sjuksköterskor, semestervikarier
Norra Stockholms psykiatri Norra Stockholms psykiatri är en välbemannad universitetsklinik med goda forsknings- och utbildningsmöjligheter.Kliniken är organiserad i sektioner och har ett flertal högspecialiserade enheter med inriktning på områden som allmänpsykiatri, psykossjukdom, bipolär sjukdom, äldrepsykiatri, nyinsjuknade i psykos, neuropsykiatrisk utredning och behandling och transkulturella aspekter. Den länsövergripande akutmottagningen är knuten till kliniken. Heldygnsvården finns på S:t Görans sjukhusområde. Vi söker sjuksköterskor till semestervikariat inom heldygnsvården, dag- eller nattjänstgöring, men är också intresserade av timanställningar. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna erfarenhet från psykiatri. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. NSP följer SLL:s riktlinjer MRSA-testning. Övrig information: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, semestervikarier

Semestervikarier till LSS korttidsboende
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker semestervikarier till LSS-omsorgen som tillhandahåller stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning på vårt korttidsboende Smedstorp. Arbetsuppgifterna innebär en mångfald av olika stödinsatser i syftet att ge barnen/ungdomarna möjligheten att utvecklas och uppleva stimulans efter var och ens förutsättningar. Det ingår även uppgifter som städning, matlagning och utomhusaktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har någon form av omvårdnadsutbildning och /eller erfarenhet från vård- och omvårdnadsarbete. Lämplig bakgrund är också pågående högskoleutbildning med inriktning socialt, pedagogiskt och psykologiskt arbete. Grundläggande är dock att du är en positiv person med intresse för att hjälpa barn och ungdomar med olika stöd- och omvårdnadsbehov. Personlig lämplighet och erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar är viktiga för oss.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till LSS korttidsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till LSS korttidsboende

Semestervikarier till personlig assistans
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker semestervikarier till LSS-omsorgen som tillhandahåller stöd till personer med funktionsnedsättning som har personlig assistans. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad i den enskildes hem som t.ex. personlig hygien, städning, matlagning, mm. Det kan också innebära utomhusaktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har någon form av omvårdnadsutbildning och /eller erfarenhet från vård- och omvårdnadsarbete. Lämplig bakgrund är också pågående högskoleutbildning med inriktning socialt, pedagogiskt och psykologiskt arbete. Grundläggande är dock att du är en positiv person med intresse för att hjälpa människor med olika stöd- och omvårdnadsbehov. Personlig lämplighet är väldigt viktigt för oss.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till personlig assistans

Semestervikarier till bostad med särskild service enligt LSS
Kumla kommun ligger centralt i Örebro län och är en framgångsrik kommun som ständigt ökar i invånarantal, vi är nu närmre 20 800 invånare. Kumla har en god näringsstruktur, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun, bland annat bygger vi ny sjöpark och har precis invigt ett nytt inomhusbad. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker semestervikarier till LSS-omsorgen som tillhandahåller stöd till vuxna personer med funktionsnedsättning på våra 12 LSS-boenden. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som t.ex. personlig hygien, kommunikation, städning, matlagning, mm. Det kan också innebära utomhusaktiviteter och stöd i individuella och gemensamma kulturella- och fritidsintressen. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har någon form av omvårdnadsutbildning och /eller erfarenhet från vård- och omvårdnadsarbete. Lämplig bakgrund är också pågående högskoleutbildning med inriktning socialt, pedagogiskt och psykologiskt arbete. Grundläggande är dock att du är en positiv person med intresse för att hjälpa vuxna personer med olika stöd- och omvårdnadsbehov. Personlig lämplighet är viktigt för oss.
Företag: Socialförvaltningen, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till bostad med särskild service enligt LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till bostad med särskild service enligt LSS

Semestervikarier - Sjuksköterskor
Borgholms kommun - Norra delen av Öland - Solens och Vindarnas ö. Den unika naturen och kulturen präglas av ett öppet jordbrukslandskap med långa sandstränder och strandängar i kombination med öländsk alvarsmark Detta lockar mer än 2 milj. besökare varje år. Vår kommun karaktäriseras även av många småföretagare. Borgholms stad, med kunglig närvaro, erbjuder ett stort utbud av helårsöppna butiker. Vi har ett starkt föreningsliv som ger många möjligheter till upplevelser. Välkommen till oss i sommar för att kombinera sol och bad med arbete i vår kommun. ARBETSUPPGIFTER Till sommaren 2014 söker vi ett antal sjuksköterskor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har någon form av vidareutbildning. Körkort är ett krav. Utdrag ur brottsregistret kan krävas inom vissa verksamheter.
Företag: Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Ort: Borgholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier - Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier - Sjuksköterskor

Semestervikarier till LKAB
Om företaget / verksamheten Djupt ner i det lappländska urberget ligger källan till Sveriges industriella utveckling; miljoner och åter miljoner ton av världens renaste och finaste järn- fundamentet i svensk basindustri, exportnäring och välstånd. Sedan LKAB grundades 1890 har företaget utvecklats till världens teknologiskt ledande leverantör av järnmalmsprodukter. Leveranser sker till Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Asien. Vi förädlar vårt järn, den unika magnetiten, till världens klimatsmartaste kula - LKAB Green Pellets. Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester. Om tjänsten Som semestervikarie hos oss kan du få arbeta inom flera olika områden. Förutom att vi behöver driftspersonal i både gruva och verk behöver vi bland annat: . Borrare . Laddare. Byggarbetare . Automationstekniker. Elektriker. VVS . Mekaniker. Fordonsmekaniker . Busschaufförer. Förrådsarbetare. Kvalitetsarbetare/provtagare . Geologer/kartörer. Guider. Administrativ personal Dina kvalifikationer Du ska ha fyllt 18 år och har, eller har påbörjat, en gymnasieutbildning - gärna med el, mekanisk eller teknisk inriktning. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det ett plus. Vill du arbeta som guide ska du tala flytande engelska och tycka om att kommunicera med besökare från världens alla hörn. Kunskaper i tyska är meriterande. Stationeringsorter: Kiruna, Malmberget, Svappavaara och Luleå
Företag: LKAB
Ort: Kiruna
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till LKAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till LKAB

Semestervikarier till LKAB
Om företaget / verksamheten Djupt ner i det lappländska urberget ligger källan till Sveriges industriella utveckling; miljoner och åter miljoner ton av världens renaste och finaste järn- fundamentet i svensk basindustri, exportnäring och välstånd. Sedan LKAB grundades 1890 har företaget utvecklats till världens teknologiskt ledande leverantör av järnmalmsprodukter. Leveranser sker till Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Asien. Vi förädlar vårt järn, den unika magnetiten, till världens klimatsmartaste kula - LKAB Green Pellets. Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester. Om tjänsten Som semestervikarie hos oss kan du få arbeta inom flera olika områden. Förutom att vi behöver driftspersonal i både gruva och verk behöver vi bland annat: . Borrare . Laddare. Byggarbetare . Automationstekniker. Elektriker. VVS . Mekaniker. Fordonsmekaniker . Busschaufförer. Förrådsarbetare. Kvalitetsarbetare/provtagare . Geologer/kartörer. Guider. Administrativ personal Dina kvalifikationer Du ska ha fyllt 18 år och har, eller har påbörjat, en gymnasieutbildning - gärna med el, mekanisk eller teknisk inriktning. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det ett plus. Vill du arbeta som guide ska du tala flytande engelska och tycka om att kommunicera med besökare från världens alla hörn. Kunskaper i tyska är meriterande. Stationeringsorter: Kiruna, Malmberget, Svappavaara och Luleå
Företag: LKAB
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till LKAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till LKAB

Semestervikarier till LKAB
Om företaget / verksamheten Djupt ner i det lappländska urberget ligger källan till Sveriges industriella utveckling; miljoner och åter miljoner ton av världens renaste och finaste järn- fundamentet i svensk basindustri, exportnäring och välstånd. Sedan LKAB grundades 1890 har företaget utvecklats till världens teknologiskt ledande leverantör av järnmalmsprodukter. Leveranser sker till Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Asien. Vi förädlar vårt järn, den unika magnetiten, till världens klimatsmartaste kula - LKAB Green Pellets. Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester. Om tjänsten Som semestervikarie hos oss kan du få arbeta inom flera olika områden. Förutom att vi behöver driftspersonal i både gruva och verk behöver vi bland annat: Borrare . Laddare. Byggarbetare . Automationstekniker. Elektriker. VVS . Mekaniker. Fordonsmekaniker . Busschaufförer. Förrådsarbetare. Kvalitetsarbetare/provtagare . Geologer/kartörer. Guider. Administrativ personal Dina kvalifikationer Du ska ha fyllt 18 år och har, eller har påbörjat, en gymnasieutbildning - gärna med el, mekanisk eller teknisk inriktning. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det ett plus. Vill du arbeta som guide ska du tala flytande engelska och tycka om att kommunicera med besökare från världens alla hörn. Kunskaper i tyska är meriterande. Stationeringsorter: Kiruna, Malmberget, Svappavaara och Luleå
Företag: LKAB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till LKAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till LKAB

400 semestervikarier till Torshälla och Eskilstuna
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Vuxenförvaltningen ansvarar för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Verksamheten bedrivs på ca 350 arbetsställen med hjälp av våra 3500 duktiga medarbetare. Torshälla är en av Eskilstuna kommuns två städer. Torshälla stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och drygt 500 anställda. Med fokus på entreprenörskap, innovation, kreativitet och nytänkande tar vi oss in i framtiden och ser fram emot Torshällas 700 års jubileum 2017. ARBETSUPPGIFTER Vuxenförvaltningen och Torshälla Stads förvaltning söker 400 semestervikarier. Vi har även behov av vikarier redan nu. Lockas du av att skapa en meningsfull vardag för våra brukare? Eller vill du bidra till att de boende får en näringsriktig och god måltid i sommar? Då ska du söka dig till oss. De verksamheter som du kan få jobba inom är: - Äldreboenden, demensboenden, hemtjänst och personlig assistans - Poolverksamhet inom äldreomsorg och funktionsnedsättning - Gruppbostäder för personer med funktionshinder verksamhet inom socialpsykiatrin, LSS-boende och larmpatruller - Som kökspersonal till våra kök - Som sjuksköterska till hemtjänst och vård- och omsorgsboenden - Som arbetsterapeut eller sjukgymnast Du kommer att arbeta med att motivera och vårda som innebär att du stöttar vid förekommande sysslor i hemmet och dokumentation. Du ska finnas tillhands för att motivera och assistera brukaren i det dagliga livet. Att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. I kök kommer du att arbeta ensam eller tillsammmans med kollegor för att bereda god och näringsriktiga måltider lagade från grunden. Du jobbar enligt de senaste rönen inom området och med moderna tekniska hjälpmedel. Som sjuksköterska samverkar du, utifrån ett vårdvetenskapligt förhållningssätt, i team med andra yrkesgrupper internt och externt. Sjuksköterskan har till uppgift att arbeta med dokumentation, identifiera och förebygga risker samt kartlägga och göra självständiga bedömningar av brukarens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Sjuksköterskan arbetar pedagogiskt med att handleda och delegera personal i omvårdnadsarbetet. Som sjukgymnast arbetar du med utredning, bedömning och genomförande av sjukgymnastiska insatser i eget ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende. Du bidrar till att stärka individens självständighet och att främja aktivet och delaktighet i vardagen. Du förskriver hjälpmedel. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeut. Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning av aktivitetsförmåga samt att besluta kring åtgärder för att bibehålla och utveckla funktioner hos vårdtagaren. Du arbetar med förskrivning av tekniska hjälpmedel, anpassning och träning samt handleder och utbildar vårdpersonal. Arbetet utförs i eget ordinärt boende, särskilt boende och på korttidsenhet. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med sjukgymnast. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara minst 18 år fyllda när din anställning påbörjas. Vi ser gärna erfarna sökande och manliga sökande. Du får gärna ha utbildning eller gå under utbildning och/eller har erfarenhet inom det område du söker. - Omvårdnadsprogrammet pågående eller avslutad, med inriktning mot demensomsorg eller funktionshinder/psykiatri eller annan gymnasial utbildning. - Eller vara högskolestuderande inom sjukvård, paramedicin eller beteendevetenskapliga ämnen. Till några av tjänsterna behöver du ha godkänd legitimation. - Eller storköksutbildning - Gärna längre erfarenhet av omvårdnadsarbete. - Gärna erfarenhet arbete i storkök eller restaurang - B-körkort fordras inom flera hemtjänstområden. För att klara jobbet behövs att du - är flexibel, - kan göra prioriteringar, - tar eget ansvar och samtidigt gillar att samarbeta med andra - har engagemang och intresse av att stärka det friska Du får ett automatiskt mailsvar när du skickat in din ansökan. Rekrytering kommer att ske löpande under våren med start i början av februari. Intervjuer till tjänsterna kommer att pågå fram till slutet av maj. Blir du aktuell för intervju kommer vi kontakta dig via telefon och boka tid för intervju. Förfrågningar kan göras från och med 3 februari.
Företag: Eskilstuna kommun Vuxenförvaltningen
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga 400 semestervikarier till Torshälla och Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 400 semestervikarier till Torshälla och Eskilstuna

Sjuksköterskor, semestervikarier
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet. Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO). ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso och sjukvård både i ordinärt boende och vårdboende. Har du gått 5 terminer på sjuksköterskeprogammet kan du arbeta på sjukhem. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska eller gått ut 5 terminer på sjuksköterskeprogrammet. Körkort för bil är ett krav.
Företag: Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, semestervikarier

Brandmän - Semestervikarier
Brandförsvaret. Uppsala, Östhammar och Tierps kommuner Arbetsuppgifter Som vikarierande brandman ingår du i utryckningsstyrkan. Du kommer att delta i övningar och information till allmänheten. Kvalifikationer B-körkort, godkänt rullbandstest gällande nyanställning (max 3 månader gammalt) samt simintyg (Guldbojen). Erfarenhet av räddningstjänst eller påbörjad SMO-utbildning är ett krav. Upplysningar OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare. Brandman Mats Pettersson 076-761 85 03 Sektionschef Torbjörn Mattsson 018-727 30 02 Fackliga företrädare: Bo Eriksson, Kommunal 070-581 32 39 Lars Raitio, Brf 070-467 68 56 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 68 17 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Brandmän - Semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandmän - Semestervikarier

Semestervikarier Socialförvaltningen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Vårdare/Skötare/Personlig assistent Undersköterska/Ekonomibiträde/Städ och tvätt Arbetsuppgifter Socialtjänsten söker under perioden juni-augusti semestervikarier. Vi behöver dig som vill vikariera under olika tider på dygnet alla veckans dagar (schema). Vi behöver även dig som vikarie för korttidsrekrytering. Socialförvaltningen har sin verksamhet inom äldre- och handikappomsorgen. Du skall utföra sedvanliga arbetsuppgifter, kunna ge en god omvårdnad, aktivera den enskilde utifrån den enskildes behov. Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad i ordinärt boende. Kvalifikationer Omvårdnadsutbildning, undersköterskeutbildning, skötarutbildning, barnsköterska, Grundkurs om psykiskt utvecklingstörning/Påbyggnadsutbildning om psyskist utvecklingstörning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att arbeta inom vården. Du skall tycka om att arbeta med människor, ha en positiv livssyn och vara flexibel och kunna arbeta inom socialförvaltningens verksamheter. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning. Krav Körkort B till hemtjänsten och viss verksamhet inom Handikappomsorgen Förmåner Som sommarvikarie under juni-augusti kommer du få ta del av Gällivare Kommuns förmåner vad gäller friskvård vilket innebär friskvård 1 tim/v om verksamheten tillåter, gratis bad och styrketräning. Erbjudandet gäller i träningslokalerna i Malmbergets Sporthall samt Gällivare Badhus och innefattar styrketräning enskilt samt cirkelträning i grupp på gymmet med instruktör. Samt att du har möjlighet att ansöka om 300 kronan för gruppaktivitet med kollegor. Tillträde Enligt överenskommelse. Upplysningar Bemanningsenheten tfn 0970-189 00 Mån-tors kl 13.00-16.00 Fre kl 13.00-15.30 Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Socialförvaltningen

Semestervikarier landsbygden
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Semestervikarier juni-augusti till Landsbygden Dokkas/Nilivaara Hakkas/Nattavaara Ullatti och Skaulo Vårdare/Skötare/Personlig assistent Undersköterska Arbetsuppgifter Socialtjänsten söker under perioden juni-augusti semestervikarier. Vi behöver dig som vill vikariera under olika tider på dygnet alla veckans dagar (schema). Vi behöver även dig som vikarie för korttidsrekrytering. Socialförvaltningen har sin verksamhet inom äldre- och handikappomsorgen. Du skall utföra sedvanliga arbetsuppgifter, kunna ge en god omvårdnad, aktivera den enskilde utifrån den enskildes behov. Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad i ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Kvalifikationer Omvårdnadsutbildning, undersköterskeutbildning, skötarutbildning, barnsköterska, Grundkurs om psykiskt utvecklingströrning/Påbyggnadsutbildning om psyskist utvecklingstörning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att arbeta inom vården. Du skall tycka om att arbeta med människor, ha en positiv livssyn och vara flexibel och kunna arbeta inom hela landsbygden. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning. Förmåner Som sommarvikarie under juni-augusti kommer du få ta del av Gällivare Kommuns förmåner vad gäller friskvård vilket innebär friskvård 1 tim/v om verksamheten tillåter, gratis bad och styrketräning. Erbjudandet gäller i träningslokalerna i Malmbergets Sporthall samt Gällivare Badhus och innefattar styrketräning enskilt samt cirkelträning i grupp på gymmet med instruktör. Samt att du har möjlighet att ansöka om 300 kronan för gruppaktivitet med kollegor. Tillträde Enligt överenskommelse. Upplysningar Bemanningsenheten tfn 0970-189 00 Mån-tors kl 13.00-16.00 Fre kl 13.00-15.30 Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier landsbygden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier landsbygden

Semestervikarier Sommarpoolen, Omvårdnad Gävle
Gävles 95 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat och Gevalia, Läkerol och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 12 000 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I vår verksamhet ingår bland annat hemtjänst, särskilt boende, nattpatruller, personlig assistans och bostad med särskild service för personer med funktionsnedsättning. Anställning i Omvårdnad Gävle innebär att du arbetar hemma hos våra kunder i deras privata bostad. Det gäller oavsett om kunden hyr bostad i något av våra särskilda boenden eller bor i egen fastighet. Du är kunden behjälplig i det dagliga livet med de uppgifter han eller hon inte klarar själv. Ditt uppdrag är att hjälpa och stödja kunden till en så god livskvalitet som möjligt utifrån kundens behov. ARBETSUPPGIFTER Sommarpoolen är en personalpool som Omvårdnad Gävle upprättar under sommaren 2014. Du som arbetar i sommarpoolen kommer att arbeta inom Omvårdnad Gävles samtliga verksamhetsområden, dvs särskilda boenden, hemtjänst, boende och stöd till personer med funktionsnedsättning samt personlig assistans. Att arbeta i sommarpoolen ställer höga krav på din flexibilitet vad gäller arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du kommer att bli meddelad tidigast dagen innan ditt arbetspass börjar var du skall arbeta. Du arbetar efter ett schema som du själv fått möjlighet att påverka sysselsättningsgrad på. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa och stötta kunden utifrån gällande biståndsbeslut, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad samt praktiska göromål. Dina arbetsuppgifter finns beskrivna i en planering som du följer. Arbetet ställer höga krav på god kommunikationsförmåga.Arbetet är till vissa delar ensamarbete, viket kräver att du är självständig och ta egna beslut. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation, vilket innebär god förmåga i det svenska språket samt god datavana då dokumentationen är IT baserad. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god erfarenhet av omvårdnadsarbete. För att bli aktuell för vikariatet krävs att du har en examen från Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och/eller erfarenhet av omsorgsarbete. Vidare krävs att du har datavana, samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort och körvana är ett krav. Erfarenhet krävs
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Sommarpoolen, Omvårdnad Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Sommarpoolen, Omvårdnad Gävle

Semestervikarier till Omvårdnad Gävle
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som semestervikarie inom Omvårdnad Gävle innebär det att du kommer att arbeta inom något av våra verksamhetsområden, dvs. hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans eller boende och stöd till personer med funktionsnedsättning. Du hjälper och stöttar kunden utifrån gällande biståndsbeslut, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad samt praktiska göromål. Dina arbetsuppgifter finns beskrivna i en planering som du följer. Arbetet ställer höga krav på god kommunikationsförmåga. Arbetet är till vissa delar ensamarbete, vilket kräver att du är självständig och kan ta egna beslut. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation, vilket innebär god förmåga i det svenska språket samt god datavana då dokumentationen är IT baserad. KVALIFIKATIONER För att bli aktuell som semestervikarie krävs att du har en examen från Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och/eller erfarenhet av omsorgsarbete. Vidare krävs att du har datavana, samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort och körvana är ett krav för att arbeta i hemtjänsten. Erfarenhet krävs.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Omvårdnad Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Omvårdnad Gävle

Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn arbetar långsiktigt med entreprenörskap och innovationstänkande. Vi väcker uppmärksamhet nationellt och internationellt. I Förvaltningen för lärande & arbete finns cirka 200 medarbetare i olika verksamheter: Centrum för flexibelt lärande (CFL) är vår arena för vuxnas lärande - en nyckel till personlig utveckling och tillväxt. Resurscentrum ger arbetssökande möjlighet att förbättra sin kompetens och öka sin anställningsbarhet, vi sysselsätter mer än 200 personer. Söderhamns dagliga verksamheter erbjuder vuxna med funktionsnedsättning sysselsättning enligt önskemål och behov. Integrations- och migrationsenheten hjälper flyktingar och invandrare att få möjlighet att försörja sig och bli delaktiga i det svenska samhället. Alla verksamheter i vår förvaltning är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Bemanningen tillhör organisatoriskt förvaltningen Lärande och Arbete och dess Resurscentrum. Bemanningen är Söderhamns Kommuns resurs för att täcka den ordinarie personalens frånvaro vid semestrar, utbildning, sjukdom m.m. För närvarande arbetar Bemanningens anställda inom äldre- och funktionshinderomsorg, förskola och fritidsverksamhet, daglig verksamhet samt inom kostverksamhet. ARBETSUPPGIFTER Bemanningen söker semestervikarierande undersköterskor/vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemvård, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, socialpsykiatri samt personlig assistans. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar och god samarbetsförmåga. Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav. Du ska ha fyllt 18 år.
Företag: Söderhamns kommun, Lärande och Arbete
Ort: Söderhamn
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg

PERSONLIGA ASSISTENTER, semestervikarier
Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifter med hänsyn till brukarens behov och funktionsnedsättning. Exempelvis personlig omvårdnad, vara ett stöd vid aktiviteter i samhället, viss skötsel av hemmet. Tjänstgöring dag/kväll samt i vissa fall natt. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukaren och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. Viktigt! Vi vill att du i ansökan anger: - om du vill arbeta heltid, deltid eller natt - om du har tillgång till bil och körkort Vi vill att du skriver in dittt CV och personligt brev i din ansökan direkt i vårt E-rekryteringsprogram.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONLIGA ASSISTENTER, semestervikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONLIGA ASSISTENTER, semestervikarier

Semestervikarier inom LSS
Laholms kommun söker semestervikarier inom LSS-verksamhet för vuxna, barn och unga. Arbetsuppgifter Stöd, service och omvårdnad till barn och vuxna personer med funktionsnedsättning i boende, korttidsboende och daglig verksamhet. När det gäller verksamhet för barn och unga handlar arbetsuppgifterna om att arbeta i korttidsboende och/eller fritidsaktiviteter och lägerverksamhet. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B körkort. Anställningsform Semestervikariat sommaren 2014. Heltid eller deltid. Tjänstgöring dag/kväll och natt. I vissa fall kan journätter förekomma. Du som är intresserad ring gärna någon av våra enhetschefer som lämnar upplysningar om tjänsterna. Yvonne Wolter, enhetschef, Daglig verksamhet, tel 0430-156 91 Eva Hedberg, enhetschef, Gruppbostäder Vuxna, tel 0430-156 92 Marine Asplid, enhetschef Barn och unga, tel 0430-156 84 Skriv gärna CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogram
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier inom LSS

Semestervikarier Omvårdnad - Biståndshandläggare
Gävles 95 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat och Gevalia, Läkerol och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 12 000 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I verksamheten ingår bland annat hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder, dagverksamhet och nattpatruller. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som handläggare innebär att utreda och fatta beslut om behov av stöd och insatser. KVALIFIKATIONER Sociala omsorgsprogrammet eller Socionom programmet. Gärna erfarenhet från verksamhetsområdet.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Omvårdnad - Biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Omvårdnad - Biståndshandläggare

Semestervikarier Omvårdnad - Verksamhetschefer
Gävles 95 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat och Gevalia, Läkerol och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 12 000 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I verksamheten ingår bland annat hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder, dagverksamhet och nattpatruller. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som verksamhetschef innefattar såväl personal- och ekonomiansvar som verksamhetsansvar. KVALIFIKATIONER Sociala omsorgsprogrammet eller annan likvärdig högskoleutbildning. Gärna erfarenhet från verksamhetsområdet och som chef/ledare.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Omvårdnad - Verksamhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Omvårdnad - Verksamhetschefer

Semestervikarier Omvårdnad - Arbetsterapeuter
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus. Välkommen ombord! Omvårdnad Gävle erbjuder vård och omsorg till äldre och personer med fysiska eller psykiska funktionshinder. Våra arbetsplatser finns över hela kommunen. I verksamheten ingår bland annat hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, gruppbostäder, dagverksamhet, nattptruller samt hemsjukvård. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsterapeutuppgifter enligt funktionsbeskrivning och enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut och gärna erfarenhet från arbetsområdet. Körkort ett krav.
Företag: Gävle kommun, Omvårdnad Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier Omvårdnad - Arbetsterapeuter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier Omvårdnad - Arbetsterapeuter


Sök lediga jobb Semestervikarier

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se