Sententia Rekrytering AB jobb - lediga jobb

Sententia Rekrytering AB jobb Sententia Rekrytering AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sententia Rekrytering AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sententia Rekrytering AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Produktionsledare till industriföretag.- Kalmar

 2. Vi söker en analytisk Redovisningsekonom- Kalmar

 3. Kalmarhem och Kalmar Energi söker en Energi och fastighetsingenjör- Kalmar

 4. Produktionsledare- Linköping

 5. Brinner du för ledarskap? Vi söker nu 2 erfarna Linjechefer.- Oskarshamn

 6. Securitas Direct söker System Specialist- Linköping

 7. Drifttekniker- Linköping

 8. Produktionstekniker/beredare- Västervik

 9. Kalmar Energi Elnät söker en Elkraftsingenjör- Kalmar

 10. Projektingenjör, Väg och Anläggning- Linköping

 11. Servicetekniker- Linköping

 12. Vill du arbeta som Redovisningsansvarig på expansiva Outnorth i Kalmar?- Kalmar

 13. Teknisk Projektledare- Vimmerby

 14. Två Elkonstruktörer- Boxholm

 15. Systemingenjör PLC- Boxholm

 16. Utvecklingsprojektledare- Boxholm

 17. Sveriges roligaste mekanikkonstruktörstjänst!- Boxholm

 18. Kvalitetsingenjör- Linköping

 19. Idrifttagare- Boxholm

 20. Controller med produktionserfarenhet sökes.- Kalmar

 21. Produktionscontroller till SmurfitKappa i Nybro sökes.- Nybro

 22. Vill du arbeta som IT- tekniker på expansiva Outnorth i Kalmar?- Kalmar

 23. Vi söker en VD-assistent med ekonomierfarenheter.- Kalmar

 24. Processingenjör till TitanX Engine Cooling- Linköping

 25. Sammanbyggnadsmontörer- Linköping

 26. Redovisningschef/Controller- Linköping

 27. Projektadministratör till Agro Öst och Vreta Kluster- Linköping

 28. Automationsingenjör till Nuvia Nordic- Norrköping

 29. Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst!- Boxholm

 30. Sveriges roligaste systemingenjörstjänst PLC- Boxholm

 31. Gila Control System AB söker en erfaren Programmerare/Automationsingenjör- Kalmar

 32. P & E Fastighetspartner i Kalmar söker en driven Ekonom.- Kalmar

 33. Fastighetsförvaltare- Linköping

 34. Vi söker en marknadsinriktad Informatör.- Kalmar

 35. Commodity Buyers till Autoliv Electronics AB- Linköping

 36. Vi söker en erfaren Produktionsledare- Kalmar

 37. Jacobi Carbons AB söker en Inköpskoordinator med internationell inriktning.- Kalmar

 38. Elkonstruktör- Boxholm

 39. Vi söker duktiga inköpare!- Linköping

 40. Vi söker produktionstekniker- Linköping


Mer beskrivning

Produktionsledare till industriföretag.
Om tjänsten: I tillverkningen är det i dag 3 produktionsledare. Vi söker nu en ersättare för en av dessa. Det aktuella produktionsteamet består av cirka 30 medarbetare och arbetet är utlagt på två skift. Du rapporerar till produktionschef och ingår i tillverkningens styrgrupp. I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare och ditt mål är att skapa en så effektiv verksamhet som möjligt. Genom tydligt ledarskap alltid med dina medarbetare i fokus, skapar du engagemang, motivation och förändringsvilja. På så sätt når ni uppsatta mål och levererar produkter med en hög kvalitet. Företaget arbetar just nu med att införa ett produktions & kvalitetssystem kopplat mot ”Lean” filosofin. I denna förändringsprocess är du som ledare är en viktig spelare för att driva och implementera detta inom ditt ansvarsområde. Ständig förbättring är en självklar del av ditt arbete, såsom resultat och budgetansvar. Uppdraget är på heltid med tillträde snarast och innebär en tillsvidareanställning hos vårt kundföretag, som är ett producerande industriföretag i Kalmars närområde. Kvalifikationer: Vi söker dig med högskoleutbildning inom det tekniska området. Du har tidigare arbetat som produktionsledare och har flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar av större grupper inom tillverkningsindustrin eller liknande. Erfarenhet av "Lean" produktion eller annat förändringsarbete är meriterande. Du är en van användare av Officepaketet (Excel, Word och Outlook) samt något större produktions och/eller affärssystem. Du har en god kommunikativ förmåga, ett stort engagemang och är en kombination av praktiker och teoretiker. B- körkort är ett krav. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till industriföretag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till industriföretag.

Vi söker en analytisk Redovisningsekonom
Om tjänsten: Den 1 januari 2006 startade Kalmarsundsregionens Renhållare (KSRR), ett kommunalförbund som arbetar med renhållning i Kalmar, Mörbylånga, Nybro och Torsås kommuner. I förbundet jobbar ett 70-tal personer. Förbundet omsätter cirka 130 MSEK per år. Välkommen att läsa mer på vår hemsida www.ksrr.se I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & HR. Läs mer och sök tjänsten via www.sententiarekrytering.se. I din roll som analytisk redovisningsekonom är din uppgift att sköta löpande bokföring, arbeta med leverantörsfakturor, kontoavstämningar, upprätta både månads- och årsbokslut, moms- och deponiskatt samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer även att jobba med månatliga uppföljningar, resultat- och budgetavstämningar. I din roll ingår även ansvar för återbetalningar, påminnelser och inkassohantering. Kvalifikationer: Du som söker är civilekonom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet och flerårig erfarenhet av arbetsuppgifterna beskrivna ovan. Du har erfarenhet av hela processen från kontering, månadsbokslut och troligen upp till årsbokslut. Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är mycket bra på att kommunicera, har en god vana att strukturera ditt arbete och du jobbar lika bra i grupp som självständigt. Vidare har du en god helhetssyn, ser och förstår företagets behov och du har en positiv inställning till både förbättrings- och förändringsarbete. Du har goda kunskaper i svenska både tal och skrift, samt goda kunskaper i Officepaketet med betoning på Excel. Erfarenhet av ekonomisystemet Personec är mycket meriterande. Om Kalmarsundsregionens Renhållare, KSRR: KSRR bildades för att kommunerna framledes bättre ska kunna svara mot nya och högre miljökrav. Avfalls- och renhållningsområdet är ett spännande och dynamiskt arbetsområde. Vid sidan om uppdraget att driva den dagliga renhållningsverksamheten ska förbundet vara en "framtidsorganisation", till nytta för medlemskommunerna, samhället och miljön! Vi ser möjligheterna i att arbeta tvärsektoriellt vilket gör att vårt arbetssätt i hög grad är projektorienterat. Vi erbjuder ett arbete där du är med och utvecklar förbundet genom ditt engagemang och deltagande i förbundets uppbyggnad. Vi arbetar för att vår administration och insamling av hushållsavfall ska vara effektiv och hålla hög kvalitet enligt principen "kunden i fokus". Tjänsten är ett föräldravikariat som beräknas börja i oktober och vara i ett år, tjänstgöringsgraden är heltid. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar Kalmarsundsregionens Renhållare (KSRR) med Sententia Rekrytering & HR och du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése Smålander Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en analytisk Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en analytisk Redovisningsekonom

Kalmarhem och Kalmar Energi söker en Energi och fastighetsingenjör
Unikt samarbete mellan Kalmarhem och Kalmar Energi: Kalmarhem AB är ett kommunägt bostadsföretag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun. Totalt har vi ca 4700 lägenheter varav ca1 000 är studentlägenheter. Kalmarhem AB ska vara det självklara alternativet för alla som vill bygga sin livsmiljö i Kalmar. Kalmar Energi är Kalmarregionens ledande energiföretag med en stark lokal närvaro. Att värna om vår gemensamma miljö ligger oss varmt om hjärtat. Därför levererar vi all¬tid el producerad av förnybara källor. Vår fjärrvärme tillverkas nästan uteslutande av rena biobränslen. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Kalmarhem och Kalmar Energi ingår ett unikt samarbete där vi tillsammans tar ännu ett steg i vår satsning att effektivisera energianvändningen. Nu är vi redo att fortsätta vårt arbete för att hitta de bästa energilösningarna. Vill du arbeta i de bästa av två världar? Om tjänsten Som Energi- och fastighetsingenjör på Kalmarhem och Kalmar Energi blir din roll att arbeta fram förslag på energi- och miljöbesparande effektiviseringar samt åtgärder genom analyser av mätvärden och nyckeltal. Du kommer att göra livscykelanalyser för att kunna motivera eventuella investeringar och på detta sätt bidra till hållbar utveckling genom effektivare resursutnyttjande. Tjänsten innefattar uppföljningar, driftoptimeringar samt kalkyleringar och du kommer även att vara drivande och ledande i olika projekt. Du kommer att ingå i ett team där erfarenhet inom arbetsområdet är stort. Kvalifikationer: Du som söker har en akademisk utbildning inom energi- och/eller fastighetsområdet och några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. För att vara framgångsrik i tjänsten har du ett öppet och kommunikativt sätt och du tycker om att möta olika människor i olika miljöer. Du är noggrann i ditt sätt att utföra dina arbetsuppgifter och du tar gärna egna initiativ och följer upp arbetet med kvalité. Det också viktigt att du är flexibel, självgående och strukturerad. Vidare har du en god kunskap av olika energisystem samt ett stort intresse av ny teknik inom energiområdet. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Din datamognad är hög och du behärskar MS Office väl. B-körkort är ett krav. Om Sententia Rekrytering & HR: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & HR i Kalmar. Hur du ansöker: Läs mer och sök tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Terése Smålander Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Daniel Jedfelt, Kalmar Energi, telefon: 0706-47 46 28 och Marie Dellve-Kristiansson, Kalmarhem, telefon: 0703-44 75 15 Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kalmarhem och Kalmar Energi söker en Energi och fastighetsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalmarhem och Kalmar Energi söker en Energi och fastighetsingenjör

Produktionsledare
Sententia Rekrytering: Sententia Rekrytering erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Sententia Rekrytering grundades 2011 och har redan från start ett mycket brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Våra konsulter har många års erfarenhet av rekrytering, personbedömning, HR och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Produktionsledare: För ett företag i Östergötland söker vi nu en Produktionsledare. Som Produktionsledare är Du ansvarig för att uppnå kvalitet och kostnadseffektivitet i den löpande produktionen. Målsättningen är att kontinuerligt säkerställa att de olika produktionsavsnitten har rätt förutsättningar samt att utveckla respektive avsnitt. Du ansvarar för detaljplaneringen, kvalitetsuppföljning och produktivitetsuppföljning av Ditt avsnitt. I rollen ansvar Du för: - Daglig planering - Målstyrning av gruppen - Samarbetslösningar mellan avdelningar, t.ex. flytta kapacitet - Ständiga förbättringar som t.ex. 5S - Ta fram analyser och beslutsunderlag - Genomföra utvecklings- och lönesamtal - Korrigerande och förebyggande åtgärder vid kvalitetsavvikelser inom respektive ansvarsområde - Skapa förutsättningar för gruppen - Information, t.ex. genom gruppmöten - Administrativt arbete med arbets- och närvarotider - Medverka vid personalfrågor, exempelvis sjukfrånvaro - Arbetsmiljöförbättrande åtgärder Kvalifikationer: För att lyckas i rollen krävs en stark resultatfokus som kan omsättas i praktisk handling och kraftfullt genomförande för att skapa resultat ”här och nu”. Du är strukturerad och har förmågan att med noggrannhet säkerställa kvalitet på grunddata i produktions- och planeringsunderlag i affärssystemet. Du är duktig på att hantera samspelet mellan såväl planering och produktionsteknik som med andra funktioner inom och utanför organisationen. Vi tror att du har några års erfarenhet som ledare inom produktion och har en för tjänsten relevant utbildningsbakgrund. Det är meriterande med praktiska erfarenheter inom LEAN. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se) . Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65 alt. stefan.johansson@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Linköping, Produktionsledare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Brinner du för ledarskap? Vi söker nu 2 erfarna Linjechefer.
Om tjänsten: Du kommer att vara ansvarig för ett produktionsteam bestående av ca 15 personer. I din roll som produktionsledare ingår både personal- och resultatansvar och ditt mål är att skapa en så effektiv verksamhet som möjligt. Arbetsmiljö och utvecklingsfrågor står också på agendan. Med ditt engagemang kommer du att skapa en känsla av delaktighet hos dina medarbetare samtidigt som du ser till att ni arbetar rätt och ständigt utvecklas framåt, når uppsatta mål och levererar produkter med en hög kvalitet. Tjänsten är på heltid, 2-skift, med tillträde snarast och innebär en tillsvidareanställning hos vårt kundföretag, som är ett producerande industriföretag i Oskarshamn. Kvalifikationer: Du som söker har en avslutad examen på högskole-/universitetsnivå, gärna med inriktning ledarskap/teknik. Du har tidigare arbetat som ledare med personalansvar och trivs med det. Har du arbetat med att bygga upp och etablera ett effektivt produktionsteam gärna inom tillverkningsindustrin, så är du rätt person för tjänsten. Om du är en strukturerad, organiserad och engagerad person med ett starkt inre driv så är det här rätt tjänst för dig. Lyhörd, analytisk och relationsskapande är andra viktiga personliga egenskaper för att lyckas i rollen som vi ser det. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vidare är du som söker en van användare av Officepaketet (Excel, Word och Outlook). Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta i något produktions och/eller affärssystem. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper inom Lean Production. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Detta är viktigt då engelska är koncernspråk. B- körkort är ett krav. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda.petersson@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Brinner du för ledarskap? Vi söker nu 2 erfarna Linjechefer. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brinner du för ledarskap? Vi söker nu 2 erfarna Linjechefer.

Securitas Direct söker System Specialist
Om tjänsten: Securitas Direct i Linköping söker SystemSpecialist! Securitas Direct är en ledande leverantör av larmtjänster med över 1,5 miljoner kunder i 12 länder i Europa och Sydamerika. Securitas Direct tillhandahåller larmlösningar för olika situationer där inbrottslarm, personskydd med kontakt- och överfallslarm samt rökvarningssystem är några exempel. Din utmaning Som SystemSpecialist är du navet i utveckling och support av bolagets koncernrapporteringssystem Hyperion där applikationerna HFM och FDM är centrala. Du ingår i Group Finance som är en koncernstabsfunktion och består idag av 8 personer. Rollen innebär systemadministration i bred bemärkelse och du kommer arbeta med bl.a. att programmera regler, anpassa strukturer och metadata, bygga rapporter, driftsäkerhet, projektleda uppgraderingar och göra mappningar i FDM. Vidare kommer du ta en aktiv del i månadsboksluten och kvalitetssäkra inrapporterad data från koncernens operativa enheter. Eftersom rollen är på koncernnivå kommer du att vara support till våra användare runtom i världen. Du är direkt underställd Koncernredovisningschefen och ni arbetar tätt ihop med system och rapportering. Din profil Du är utbildad systemvetare eller motsvarande med minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av systemadministration. Att du är en service-minded och strukturerad person med god förmåga att se och tänka kreativt ser vi som en självklarhet. Du är självgående och har initiativförmåga på ett sätt som gör att du ser vad som behöver göras och tar tag i det. Att vara prestigelös och trivas med tvära kast och snabba förändringar är en förutsättning för att trivas som SystemSpecialist hos oss. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet av Hyperion/HFM. Det är också meriterande om du har kunskap i koncernredovisning eller arbete inom ekonomi. Rollen innebär mycket intern kontakt, även internationellt, varför det är viktigt att du trivs med social kontakt och har goda kunskaper i svenska och koncernspråket engelska i tal och skrift. Ort: Linköping (men resor till huvudkontoret i Malmö förekommer). Arbetsgivare: Securitas Direct AB Omfattning: Heltid I denna rekrytering samarbetar Securitas Direct med Sententia Rekrytering AB. Är du den person vi söker? Välkommen in med din ansökan på www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterare Jan Hellström på tfn 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Securitas Direct söker System Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Securitas Direct söker System Specialist

Drifttekniker
Sankt Kors Fastighets AB: Sankt Kors Fastighets AB erbjuder funktionella lokaler med god service i Linköpings mest dynamiska områden. Sankt Kors ska aktivt medverka till näringslivets utveckling genom att erbjuda ändamålsenliga lokaler med god service och ska således vara det naturliga valet av tillväxtmiljö för nya företag och företag i förändring. Bolaget är nu inne i en fas av kreativitet och utveckling med flera spännande utvecklingsprojekt på gång. Drifttekniker: Som Drifttekniker arbetar du med energioptimering, fastighetstekniska styrsystem, felavhjälpande och planerat underhåll. Du arbetar självständigt men också tillsammans med övriga drifttekniker. I arbetet ingår att vara driftsansvarig för ett av Sankt Kors husbestånd. Sankt Kors är en platt och snabb organisation och för dig med kunskap, erfarenhet och intresse kring energiområdet, så finns utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer: För att lyckas i tjänsten krävs att du har några års praktisk erfarenhet av att ha arbetat som Drifttekniker (Ventilation, styr o regler, energi), samt ha lämplig utbildningsbakgrund inom området. Förmodligen arbetar du idag inom fastighetssidan med energioptimering, felavhjälpande och planerat underhåll. Körkort är ett krav. Vi söker dig som är vill utveckas och har en vilja att ta initiativ och ansvar. Du är resultatorienterad och har ett systematiskt och analytiskt arbetssätt. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se/cv). I den här rekryteringen samarbetar Sankt Kors Fastighets AB med Sententia Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Linköping, Drifttekniker Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

Produktionstekniker/beredare
Överums Bruk AB: Överums Bruk AB är ett verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för jordbearbetning, sådd och spridning inom lantbruket. Överums Bruk har producerat plogar sedan mitten på 1800-talet, vilket innebär att kunskapen idag är stor för hur lantbrukets maskiner ska tillverkas. Våra största kunder är de ledande återförsäljarna i Sverige samt våra 11 systerbolag runt om i världen, som distribuerar maskiner till återförsäljare i fler länder. Överums Bruk ägs sedan 1998 av danska Kongskilde A/S , som i sin tur ägs till ca 75 % av danska DLG, Dansk Landbrugs Growaresellskab. Antalet anställda i Överum var år 2012 ca 160 st och omsättningen uppgick till ungefär 230 miljoner kr. Produktionstekniker/beredare: Vi söker en produktionstekniker/beredare med intresse av att tillsammans med våra arbetsledare och vår produktionspersonal arbeta med att effektivisera våra arbetssätt och våra metoder i produktionen. Viktigt är erfarenhet av och intresse för tids- och metodstudiearbete. Då arbetet till stor del kommer att göras i produktionen är det viktigt med social kompetens så att man kan engagera och involvera personalen. Då arbetet innebär att utbilda, informera och dokumentera nya metoder är det viktigt att kunna uttrycka sig i tal och skrift. Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader. Kvalifikationer: För att lyckas i rollen krävs dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete i produktionsmiljö. Du är kunnig i tids- och metodstudiearbete och har erfarenhet av Kaizen/ständiga förbättringar och 5S. Du är van vid att arbeta i MPS-system typ IFS, Movex, SAP eller motsvarande. Har du dessutom god teknisk kompetens inom minst ett områdena skärande bearbetning, automat svetsning, robotisering eller värmebehandling, så är detta ett stort plus. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och har förmågan att instruera/utbilda personal på ett pedagogiskt sätt, samt är stresstålig. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se/cv). I det här uppdraget samarbetar Överums Bruk AB med Sententia Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Västervik
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker/beredare jobb, Produktionstekniker/beredare Västervik, Produktionstekniker/beredare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker/beredare

Kalmar Energi Elnät söker en Elkraftsingenjör
Om tjänsten: Just nu söker vi en Elkraftsingenjör till vår elnätsavdelning i Kalmar. Elnätet utgör tillsammans med fiber- och fjärrvärmenäten vårt verksamhetsområde Distribution. Distribution ansvarar för att el-, fiber- och fjärrvärmenäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt och i enighet med långsiktiga mål och planer. Du kommer att ingå i ett team som idag består av fyra erfarna ingenjörer där ni med er specifika kompetens arbetar i projekt och i löpande verksamhet mot uppsatta mål. Teknisk administration som myndighetsrapportering, förfrågningsunderlag och annan dokumentation är arbetsuppgifter som är vanligt förekommande. Beredskap (jour) ingår i tjänsten. Beroende på din erfarenhet och kompetens kan tjänsten innehålla personal- och budgetansvar. Kvalifikationer: Du som söker har examen inom elkraft på högskole-/universitetsnivå alternativt flerårig erfarenhet från arbete inom elkraft. För att vara framgångsrik i tjänsten är du öppen och kommunikativ och du tycker om att skapa och utveckla affärsrelationer. Som person är du flexibel, ansvarsmedveten och har stort engagemang för kunder och teknik. Din samarbetsförmåga är god och du stimuleras av att uppnå bästa tänkbara resultat. Då arbetet utförs i flera IT-system som samverkar med varandra, är det viktigt att din IT-kompetens är hög. Du har ett stort intresse av både problemlösning och utveckling kopplat till detta. Kunskap om olika energisystem och deras samspel kombinerat med ett stort intresse av teknikutvecklingen inom energiområdet är viktigt för oss. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Om Kalmar Energi: Kalmar Energi är Kalmarregionens ledande energiföretag med en stark lokal närvaro. Att värna om vår gemensamma miljö ligger oss varmt om hjärtat. Därför levererar vi alltid el producerad av förnybara källor. Vår fjärrvärme tillverkas nästan uteslutande av rena biobränslen. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Det gör att vi känner den lokala marknaden och våra kunder väl. Vår ambition är att alltid vara tillgängliga, ge ärliga svar och korrekt information. Det är så vi vill ha det, en personlig relation med våra kunder, allmänheten och våra övriga partners. Kalmar Energi omsätter ca 900 miljoner kronor och har cirka 100 medarbetare. Läs gärna mer om oss på www.kalmarenergi.se Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & HR. Läs mer och sök tjänsten via www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Terése Smålander Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Daniel Jedfelt, Kalmar Energi, telefon: 0480-45 10 74. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kalmar Energi Elnät söker en Elkraftsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalmar Energi Elnät söker en Elkraftsingenjör

Projektingenjör, Väg och Anläggning
Projektingenjör, Väg och Anläggning: Är du intresserad av ett arbete som innebär stor frihet, har ett varierat innehåll som ger stor möjlighet till inlärning och utveckling – då är detta en tjänst för dig! För kunds räkning söker vi nu en Projektingenjör till Linköping/Norrköping. Som Projektingenjör arbetar du i en stödfunktion åt Distriktschefen primärt avseende anbudsarbete och produktionsförberedelser, Du räknar på arbeten, vilket främst innebär att du arbetar med prissättning, tidplanering och produktionsupplägg för att genomföra arbetet. Vidare stöttar du projektcheferna i budgetarbetet för det som upphandlats, förmedlar upplägg från anbudsskedet vidare ut till projektorganisationen, samt är med i början av projekten och stöttar. Ditt ansvar gällande anbudsarbete omfattar: - Kalkylering - Risk-/möjlighets inventering - Huvudtidplaner - KMA - Förfrågan leverantörer. Samordning med inköpsledare - Underlag slutgenomgång - Stöd i förhandlingar - Provisoriska lösningar I projekt ansvar du för: - Stöd i Produktionsförberedelser och Produktionsstyrning - Produktionskalkyl – Ursprunglig budget. - Planering - Inköp - Projektplan Kvalifikationer: För att lyckas i tjänsten krävs byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning samt några års erfarenhet av att ha arbetat med projekt. Idag kanske du arbetar som produktionschef, eller som arbetsledare med minst 7-8 års erfarenhet av Mark och VA, kompletterad med intern eller extern utbildning. Goda kunskaper i MER (Mät- och ersättningsregler) och Anläggnings AMA är meriterande. Körkort krävs. Du har ett mål- och resultatinriktat förhållningssätt, god förhandlingsförmåga, är affärsmässig kreativ och har ett gott affärsmannaskap. Sententia Rekrytering: Sententia Rekrytering erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Sententia Rekrytering grundades 2011 och har redan från start ett mycket brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Våra konsulter har många års erfarenhet av rekrytering, personbedömning, HR och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se/cv). Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektingenjör, Väg och Anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektingenjör, Väg och Anläggning

Servicetekniker
TitanX Engine Cooling AB: TitanX Engine Cooling AB är en världsomfattande leverantör av medel- och tunga dieselmotorkylarlösningar som levereras till globala kommersiella fordonstillverkare (OEM) som VOLVO, Scania, Daimler, Iveco och Navistar. Med produktionsenheter i Mjällby och Linköping i Sverige och Jamestown i New York, USA, har TitanX positionerat sig som en preferensleverantör av värmeväxlare till den kommersiella tunga fordonsindustrin. Företagets engagemang för snabb teknisk utveckling och nära samarbete med sina kunder stödjer dem att möta nya krav på reducerade utsläpp och förbättrad bränsleeffektivitet. Genom teknisk utveckling och avancerad ingenjörsvetenskap, strävar TitanX mot att överträffa sina kunders förväntningar (Xceed Xpectations). Företaget omsätter 1,5 miljarder SEK och har närmare 1 000 anställda i världen, av vilka 175 anställda arbetar i Linköping. Huvudkontoret finns i Göteborg. Servicetekniker: Som servicetekniker kommer du att arbeta med underhåll och förbättring av företagets maskinpark. Arbetsuppgifterna innefattar arbete med mekanik, pneumatik, hydraulik, el och automation, där visst utrymme finns att anpassa arbetet till din profil och ditt intresse. Arbetet kräver att man kan arbeta självständigt. TitanX använder Aretics T7 för att planera och rapportera underhållsarbetet. Som servicetekniker kommer du att arbeta 3-skift inklusive arbetsberedskap enl. schema. Kvalifikationer: Du som söker denna tjänst bör ha flera års erfarenhet av arbete som servicetekniker och ha utvecklat en god felsökningsmetodik. Det är meriterande om du har behörighet ABL (AB, ABH), men även BB1/2. Som person är du noggrann, strukturerad och är ansvarsfull. Du är mån om att lösa de uppgifter du åtar dig och du uppskattar att arbeta med problemlösning i stort. Att du uppskattar att samarbeta med andra och att du är serviceinriktad ser vi som mycket viktigt för att passa i tjänsten och i organisationen. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se). Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706- 15 03 44, eller Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker jobb, Servicetekniker Linköping, Servicetekniker Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker

Vill du arbeta som Redovisningsansvarig på expansiva Outnorth i Kalmar?
Om tjänsten: Vi söker nu för vår kund Outnorths räkning en Redovisningsansvarig. Rollen innebär att du ansvarar för att sköta: - den löpande bokföringen, registrera inbetalningar och kontoavstämningar - kund och leverantörsreskontra inklusive betalningar, krav och inkasso - månads- och kvartalsredovisningar samt vara behjälplig vid årsbokslut - lönehantering och personaladministration Tjänsten innefattar även arbete med upprättande av budget, analyser, resultaträkningar och moms- och skattedeklarationer samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. I rollen som Redovisningsansvarig har du ett operativt personalansvar för ekonomigruppen om 2 personer och rapporterar direkt till Ekonomichef. Kvalifikationer: Vi söker här en Civilekonom eller person med motsvarande arbetslivserfarenhet, du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som de beskrivna ovan. Du är van vid att arbeta i projektform och ett utvecklings-/tillväxt klimat. Har du tidigare erfarenhet från handelsföretag, butik eller e-handelsbolag är detta meriterande men ej ett krav. Som person är du självklart noggrann, analytisk och strukturerad. Att vara självgående och ansvarstagande är viktigt då du får en stor frihet att styra ditt och gruppens arbete. Företaget befinner sig i en utvecklingsfas som präglas av ett tillväxtklimat och därför ser vi att det är viktigt med ett prestigelöst, flexibelt och förändringsbenäget sätt. Du kommer hantera en hel del leverantörs och bankkontakter och måste därför även vara social, serviceinriktad och jordnära som person. Vi vill att du har god erfarenhet ifrån lönehantering och personaladministration sedan tidigare. Har du erfarenhet av något större affärssystem så är detta meriterande, vi arbetar i Microsoft Dynamics NAV. Du måste vara en van användare av MS Office med betoning på Excel. Om arbetsgivaren: Outnorth är en Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorths strävar efter att leverera "the best of Scandinavian Outdoor" till kunder över hela världen. Vi har anor tillbaks så långt som till 1926 men namnet Outnorth lanserades så sent som i maj 2012, då Outnet och GetOut gick samman och bildade Outnorth. Vi växer i snabb takt och behöver nu förstärka vår ekonomifunktion ytterligare information hittar du på www.outnorth.se Vår kund befinner sig i ett expansivt läge och sätter stort värde på att personalen ska trivas på arbetsplatsen. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du anställs direkt av företaget. Hur du ansöker: Du söker tjänst via vår CV databas: www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på 070 - 377 45 74 eller på e-post linda.petersson@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som Redovisningsansvarig på expansiva Outnorth i Kalmar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som Redovisningsansvarig på expansiva Outnorth i Kalmar?

Teknisk Projektledare
Ljunghäll AB: Ljunghäll AB är ett av Nordeuropas ledande företag inom färdigbearbetade pressgjutna aluminiumkomponenter och består av två produktionsanläggningar belägna i Södra Vi respektive Caslav i Tjeckien. Ljunghäll AB är specialiserat på tekniskt avancerat gjutgods för Tunga fordon, Personbilar, Telecomutrustning samt övrig verkstadsindustri. Produktionen bedrivs i moderna maskiner med hög automatiseringsgrad. Ljunghäll AB har en årlig omsättning på cirka 900 miljoner kronor och ca 480 anställda. Ljunghäll AB ägs av Capman. Vi är ett branschledande företag som befinner sig i en expansiv fas. Vår personal värderas högt och vi är måna om dess kompetensutveckling. Du kommer att bli en del av en innovativ organisation, som har stort fokus på kunderna och på att skapa värde för dem. Våra kunder är bla Volvo, Scania, Daimler, Mercedes, där våraprodukter i Ericsson, Electrolux, B&O, Jaguar, Cisco, Audi, Andrew m.fl. Teknisk Projektledare till Stockholmsregionen eller Södra Vi: ...du är teknisk projektledare idag - och vill göra affärer i morgon…. För placering i Stockholm/Södertälje regionen alternativt vid vårt huvudkontor i Södra Vi, Vimmerby kommun, söker nu Ljunghäll Group, dig som har drivit tekniska projekt och som nu vill börja göra affärer. Du kommer att ansvara för ett av våra största kundkonton med en omsättning på över 200 MSEK, samt några mindre. Internt arbetar du i tätt samarbete med främst projekt- och produktionsavdelningarna både i Södra Vi och i Caslav, Tjeckien. Ansvarsområden och arbetsuppgifter; Vårda och utveckla din kundportfölj. Se nya affärsmöjligheter. Offerera, förhandla och komma till avslut på nya affärer. Avancerad kalkylering, som uppfyller våra lönsamhetskriterier. Vara inbegripen i de tekniska projekten. Du rapporterar till Marknadsdirektören. Kvalifikationer: Din profil; Erfarenhet av teknisk projektledning eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Som person är du analytisk och har en mycket god teknisk förståelse. Du har en stark inre drivkraft att utveckla och nå uppsatta mål, samt får energi av att möta kunder. Förhandlingsvana och goda kunskaper i engelska är ett krav. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du ansöker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 – 85 85 65, eller Jan Hellström på 0706 -15 03 44 Din ansökan vill vi ha senast den 18:e oktober, dock så arbetar vi löpande med urvalet, så ansök gärna nu.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Vimmerby
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Projektledare

Två Elkonstruktörer
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst!: Du kanske idag arbetar i en större organisation och längtar efter att arbeta med tekniskt riktigt intressanta produkter och samtidigt ha möjlighet att påverka ditt arbete, då är den här tjänsten något för dig! På Swisslog i Boxholm är verksamheten greppbar, samtidigt som den präglas av internationella utvecklingsprojekt. Swisslog arbetar projektorienterat och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som elkonstruktör på Swisslog får du arbeta i en internationell miljö och samtidigt ta del av det mindre företagets fördelar. Till avdelningen Elkonstruktion behöver vi nu förstärka med ett flertal Elkonstruktörer. Du kommer att tillhöra eldesigngruppen och arbeta i EPLAN med konstruktion av conveyorsystem och höglagerkranar. Produkterna är i hög grad kundanpassade och ställer ofta dig inför nya och spännande utmaningar. Du kommer mest arbeta i kundprojekt men även delta i utvecklingsprojekt där du kommer vara med att utvärdera och testa nya produkter. Du kommer även att arbeta med viss support till vår personal i Kina där vi producerar våra conveyorsystem. Du kommer även vara delaktig i tidigt offertarbete samt vid behov medverka vid installation och idrifttagning ute hos kund i olika delar av världen. Antalet resor per år är normal ca 2 st per år men detta kan till viss del anpassas för den anställdes intresse. Kvalifikationer: Vi söker dig med eller gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande kunskaper/erfarenheter från arbetslivet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elkonstruktion. Det är mycket starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med riskanalyser eller standarder och normer. Det är även meriterande med kunskaper inom konstruktionsprogrammen EPLAN. Som person motiveras du av att arbeta självständigt och ständigt söka nya utvecklingsmöjligheter. Det är en självklarhet för dig att arbeta fokuserat för att nå uppställda mål och du har förmågan att anpassa din kommunikation i tal och skrift till avsedd målgrupp. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du ansöker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 – 85 85 65. Din ansökan vill vi ha senast den 20:e oktober, dock arbetar vi löpande med urvalet, så ansök gärna nu.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två Elkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Elkonstruktörer

Systemingenjör PLC
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Om tjänsten: Som systemingenjör PLC på Swisslog kommer du huvudsakligen att arbeta i internationella kundprojekt med systemering, programmering och idrifttagning men även med utveckling av standardiserade mjukvaruprodukter. Arbetet bedrivs i tvärfunktionella team där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer internt och externt. I perioder kommer du att vistas ute hos slutkunder i större delen av världen. Kvalifikationer: Du har högskole- eller gymnasieutbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik kombinerat med några års programmeringsvana av PLC-system. Din utbildnings- och erfarenhetsprofil bör vara inom industriautomation. Du har erfarenhet av Siemens S7. Som person behöver du vara drivande med stort teknikintresse. Du behärskar engelska i tal och skrift. Den roll du kommer att ha ställer krav på samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är meriterande om du också jobbat med programmering av Beckhoff eller Allen Bradley controls. Har du dessutom ledaregenskaper och ledarerfarenhet är det en stor merit. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Andersson på 0706-15 32 30. Din ansökan vill vi ha senast den 20:e oktober, dock arbetar vi löpande med urvalet, så sök nu!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemingenjör PLC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemingenjör PLC

Utvecklingsprojektledare
Om tjänsten: Utvecklingsprojektledare Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch­specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon­sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen om­sätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Sveriges roligaste utvecklingsprojektledartjänst! Vill du ta nästa kliv i din utveckling och arbeta som utvecklingsprojektledare i en internationell miljö och samtidigt ta del av det mindre företagets fördelar, då är det denna tjänst du skall söka! Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i avdelningen Design & Development. Du kommer att driva utredning och ta fram underlag för bedömning av potentiella utvecklingsprodukter. Du kommer även driva framtagning av nya produkter. I ditt arbete som utvecklingsprojektledare kommer du även att ansvara för att samordna tester och funktionskrav vad gäller förändringar på våra befintliga produkter och för nyutveckling. Du kommer även kunna få vara med vid installation och idrifttagning av ny produkt ute hos kund. Swisslog arbetar projektorienterat och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Kvalifikationer För att lyckas i tjänsten bör du ha flera års erfarenhet av projektledning, gärna från internationell miljö. Vi vill även att du har erfarenhet av automation eller elkonstruktion. Vi värdesätter om du har erfarenhet av automatiserade logistiklösningar. Som person motiveras du av att arbeta självständigt och ständigt söka nya utvecklingsmöjligheter. Det är en självklarhet för dig att arbeta fokuserat för att nå uppställda mål och i denna roll krävs en god kommunikationsförmåga i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Ansökningsförfarande I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Välkommen att registrera din ansökan omgående dock senast den 20 oktober via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av Jan Hellström tfn. 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Intervjuer och urval sker löpande.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsprojektledare jobb, Utvecklingsprojektledare Boxholm, Utvecklingsprojektledare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsprojektledare

Sveriges roligaste mekanikkonstruktörstjänst!
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Om tjänsten: Vi söker Sveriges mest kreativa och innovativa mekanikkonstruktör till vår mekanikavdelning för kranar. Här får du arbeta med konstruktion och utveckling av tekniskt riktigt intressanta produkter och samtidigt ha möjlighet att påverka ditt eget arbete. Swisslogs produkter spänner över en bred teknisk bas vilket innebär att du som konstruktör får arbeta med allt från enkla standardkomponenter till avancerade mekaniska system. Idag används Solid Edge 3D och AutoCad som verktyg för allt konstruktionsarbete. Arbetet bedrivs i projektform där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer både internt och externt inom och utom landets gränser. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i företaget. Kvalifikationer: Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning maskin eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med modern produktionsteknik sedan tidigare och besitter en djup teknisk förståelse. Du har förmågan att anta framtidens utmaningar och nyfiken på nya kunskaper. Du arbetar bra i team men kan också ta eget ansvar och strukturera ditt eget arbete för att nå uppsatta mål. Vi ser att du behärskar något av de vanligaste mekanikutvecklingsverktygen och krav är att du behärskar engelska i tal och skrift. Initialt är denna tjänst ett vikariat på 1,5 år. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Välkommen att registrera din ansökan omgående dock senast den 31 oktober via www.sententiarekrytering.se. Frågor besvaras av Eva Andersson, rekryteringskonsult, tfn 0706-15 32 30. Intervjuer och urval sker löpande.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sveriges roligaste mekanikkonstruktörstjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sveriges roligaste mekanikkonstruktörstjänst!

Kvalitetsingenjör
Om tjänsten: Kvalitetsingenjör TitanX Engine Cooling AB är en världsomfattande leverantör av medel- och tunga dieselmotorkylarlösningar som levereras till globala kommersiella fordonstillverkare (OEM) som VOLVO, Scania, Daimler, Iveco och Navistar. Med produktionsenheter i Mjällby och Linköping i Sverige och Jamestown i New York, USA, har TitanX positionerat sig som en preferensleverantör av värmeväxlare till den kommersiella tunga fordonsindustrin. Företagets engagemang för snabb teknisk utveckling och nära samarbete med sina kunder stödjer dem att möta nya krav på reducerade utsläpp och förbättrad bränsleeffektivitet. Genom teknisk utveckling och avancerad ingenjörsvetenskap, strävar TitanX mot att överträffa sina kunders förväntningar (Xceed Xpectations). Företaget omsätter 1,5 miljarder SEK och har närmare 1 000 anställda i världen, av vilka 175 anställda arbetar i Linköping. Huvudkontoret finns i Göteborg. _____________________________________________________________ Vill du arbeta med kvalitetsutveckling och utmaningar i ett produktionsintensivt företag och spännande bransch, då är det denna tjänst du skall söka! Din roll är att leda och supportera organisationen i det ständiga arbetet att utveckla och optimera produktionens kvalitetsprocesser. Ansvar och arbetsuppgifter Som kvalitetsingenjör kommer du att ansvara för att supporta organisationen med ett strukturerat arbete avseende hanteringen av interna/externa avvikelser. Efter utfört analysarbete och införande av korrigerande åtgärder ingår det i rollen att uppdatera kvalitetsstandarder, samt säkerställa tillämpningen av de samma, för att avsluta problemlösning. Du skall även säkerställa att nya standarders utvärderas för om de kan tillämpas på andra produkter/processer. Du ansvarar för att produktionspersonalen erhåller rätt kompetens inom kvalitetsområdet genom att utföra utbildningar och kontinuerlig coachning. Som kvalitetsingenjör ansvarar du även för att arbeta med förbättringsarbete och tillämpa statistiska metoder för att identifiera prediktiva och preventiva åtgärder. Du har också rollen som kundens representant när du utför interna revisioner och du skall kontinuerligt avrapportera resultat och status till berörd processägare samt ledningsgruppen. Arbetsuppgifter Som kvalitetsingenjör för produkt och process kommer du att arbeta med att mäta, analysera och implementera förebyggande aktiviteter i produktionen. Utbilda personal i kvalitetsarbete och kvalitetstänkande samt i metoder och verktyg. Du kommer också delta i att certifiera personalen i kvalitetsstandarder. Som kvalitetsingenjör kommer du också att arbeta med att lösa problem samt att förebygga produktionsstörningar. När nya produkter skall implementeras i produktionen har du ansvaret för att detta sker med de kvalitetsstandarder och de rutiner som krävs. Du kommer även att ta fram arbetsbeskrivningar som stöder de kvalitetsstandarder som gäller. Utöver detta kommer du att stödja kundansvariga med information i reklamationsärenden. Din profil För att lyckas i tjänsten bör du ha en akademisk relevant utbildning ex Industriell ekonomi alt. maskiningenjör. Som person är du noggrann, strukturerad, analytisk samt har god förmåga att kommunicera och agera lugnt och stabilt vid stressade situationer. Meriterande är kunskap i Six Sigma. Ansök redan idag! I den här rekryteringen samarbetar vi med Sententia Rekrytering. Tillsättning sker omgående enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 20 oktober. Vi tar endast emot sökande via www.sententiarekrytering.se. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jan Hellström på 0706-15 03 44, jan.hellstrom@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsingenjör jobb, Kvalitetsingenjör Linköping, Kvalitetsingenjör Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsingenjör

Idrifttagare
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Idrifttagare: Vi söker en ny medarbetare till vår Idrifttagningsgrupp. Som Idrifttagare kommer Du i första hand att arbeta med idrifttagning av våra staplingskranar men även vara resurs vid idrifttagning av conveyor och diverse serviceuppdrag. Tjänsten kan även innebära jourverksamhet vilket innebär att vara tillgänglig via telefon/dator för att stötta kunder världen över. Kvalifikationer: Du har troligen gymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna automation och/eller el/data samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi värdesätter ett stor tekniskt intresse inom såväl styrsystem som mekanik, kunskap om Siemens PLC-programmering samt att du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Tjänsten är förenad med resor, såväl inrikes som utrikes. Du har goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk. Kunskaper i tyska är en merit. Tjänsten är placerad på vårt Pallet Technology Center i Boxholm. Hur du ansöker: Du söker tjänsten genom att skicka in en intresseanmälan till employmentptc@swisslog.com, märk din ansökan med ”Idrifttagare” i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast 2013-10-20. Urval och intervjuer kommer dock att göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Sven Meyer på sven.meyer@swisslog.com. Väl mött!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Idrifttagare jobb, Idrifttagare Boxholm, Idrifttagare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrifttagare

Controller med produktionserfarenhet sökes.
Om tjänsten: Som Produktionscontroller är du helhetsansvarig för ekonomiarbetet på enhetsnivå gentemot en av företagets enheter med dess 120 anställda. Du rapporterar direkt till Platschefen lokalt samt Ekonomidirektören på huvudkontoret och är medlem av den lokala ledningsgruppen. Du tillhandahåller korrekt och snabb månadsrapportering av finansiella resultat och prognoser tillsammans med analyser, kommentarer och förklaringar till avvikelser. När det gäller extern rapportering, är du lokalt ansvarigt för den finansiella informationen och mycket av den kvalitativa information som finns i kvartalsrapporter och årsredovisningar. Du fungerar som en ett bollplank till anläggningsansvarig och ger support i budget- och prognosprocessen, följer upp och rapporterar internationellt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är involverad i diverse projekt som ligger inom avdelningens ansvarsområde. Hantering av relationen med externa och interna revisorer ingår också i ansvarsområdet. Kvalifikationer: Du som söker är utbildad civilekonom och/eller företagsingenjör med ekonomisk inriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har flera års erfarenhet från en kvalificerad roll innefattande rapportering och analys. Då de rapporter du gör ligger till grund för företagsledningens beslut kräver tjänsten inte bara känsla för siffor utan även för struktur och form. Man arbetar i SAP, erfarenhet från detta affärssystem eller liknande större system är meriterande. Du har även mycket goda kunskaper i Excel och Power Point samt erfarenhet från att arbeta med rapporterings- eller konsolideringsverktyg. Du hanterar både detaljer och helhetsperspektiv, är analytisk, serviceinriktad och har en utvecklingsinriktad inställning till ditt arbete. För att passa i rollen behöver du vara professionell och lugn med god prioriteringsförmåga. Att förstå hur verksamheten bedrivs och hur produktionen avprodukter görs på effektivaste sätt är avgörande för att kunna agera affärsmässigt som det chefstöd du utgör. Du utrycker dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift, engelska är koncernspråk. Hur du ansöker: I den här rekryteringen samarbetar vi med Sententia Rekrytering & HR. Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda.petersson@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med produktionserfarenhet sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med produktionserfarenhet sökes.

Produktionscontroller till SmurfitKappa i Nybro sökes.
Om tjänsten: Som Produktionscontroller är du helhetsansvarig för ekonomiarbetet på enhetsnivå gentemot Wellpappfabriken i Nybro med dess 120 anställda. Du rapporterar direkt till Ekonomidirektören på huvudkontoret i Eslöv och är medlem av den lokala ledningsgruppen i Nybro. Du tillhandahåller korrekt och snabb månadsrapportering av finansiella resultat och prognoser tillsammans med analyser, kommentarer och förklaringar till avvikelser. När det gäller extern rapportering, är du lokalt ansvarigt för den finansiella informationen och mycket av den kvalitativa information som finns i våra kvartalsrapporter och årsredovisningar. Du fungerar som en ett bollplank till anläggningsansvarig och ger support i budget- och prognosprocessen, följer upp och rapporterar internationellt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är involverad i diverse projekt som ligger inom avdelningens ansvarsområde. Hantering av relationen med våra externa och interna revisorer ingår också i ansvarsområdet. Kvalifikationer: Du som söker är utbildad civilekonom och/eller företagsingenjör med ekonomisk inriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har flera års erfarenhet från en kvalificerad roll innefattande rapportering och analys. Då de rapporter du gör ligger till grund för företagsledningens beslut kräver tjänsten inte bara känsla för siffor utan även för struktur och form. Vi kommer under våren att börja arbeta i SAP, erfarenhet från detta affärssystem eller liknande större system är meriterande. Du har även mycket goda kunskaper i Excel och Power Point samt erfarenhet från att arbeta med rapporterings- eller konsolideringsverktyg. Du hanterar både detaljer och helhetsperspektiv, är analytisk, serviceinriktad och har en utvecklingsinriktad inställning till ditt arbete. För att passa i rollen behöver du vara professionell och lugn med god prioriteringsförmåga. Att förstå hur verksamheten bedrivs och hur produktionen av SmurfitKappas produkter görs på effektivaste sätt är avgörande för att kunna agera affärsmässigt som det chefstöd du utgör. Du utrycker dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift, engelska är koncernspråk. Placeringsort är Nybro. Omarbetsgivaren: Om arbetsgivaren SmurfitKappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har fyra wellpappfabriker, sju arkfabriker, två displayföretag, offset- och preprintenheter samt försäljningskontor i Sverige, Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,5 miljarder kronor och har totalt ca 850 anställda. SmurfitKappa i Nybro har två enheter med tillsammans ca 230 anställda. Koncernen, SmurfitKappa Group har mer än 40 000 anställda. Företagets årliga försäljning överstiger 7 miljarder euro. Vi är världsledande inom pappersförpackningar och har verksamhet i 22 länder i Europa och 9 i Sydamerika. Läs mer på: www.smurfitkappa.se Hur du ansöker: I den här rekryteringen samarbetar vi med Sententia Rekrytering & HR. Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda.petersson@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Nybro
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionscontroller till SmurfitKappa i Nybro sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionscontroller till SmurfitKappa i Nybro sökes.

Vill du arbeta som IT- tekniker på expansiva Outnorth i Kalmar?
Om tjänsten: Outnorth växer som aldrig förr och behovet av nya medarbetare är större än någonsin. Nu är vi ute efter en IT-tekniker som kan komplettera vår IT-avdelning. Du kommer vara med och driva utvecklingen av Outnorths e-handel i norra Europa. Du kommer vara ansvarig för driften av det lokala nätverket och servrar samt hjälpa övriga anställda med tekniska frågor. Du kommer att ansluta dig till ett sammansvetsat team av härliga, målmedvetna och drivna människor som alla delar ett intresse för natur och friluftsliv. Placeringen är Kalmar och tjänsten är på heltid. Lön enligt avtal. Kvalifikationer: Vi söker dig med någon form av relevant utbildning inom IT, nätverks- eller systemadministration i botten och som även har några års erfarenhet av en roll som IT-tekniker sedan tidigare. Du är van att arbeta självständigt, är stresstålig och tycker om att lösa kluriga problem. I den här miljön är det ytterst viktigt att du har ett stukturerat och noggrant arbetssätt. På samma gång är det viktigt att du föredrar en föränderlig arbetsmiljö då vi är i en expansiv fas. Rollen innebär många kontaktytor både internt inom företaget och externt vilket ställer höga krav på din social förmåga att möta och avhjälpa andra människor med olika typer av problem och frågeställningar. Du hanterar svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift. Förutom ett starkt intresse av teknik ser vi också gärna att du har ett intresse för outdoor och friluftsliv. Du har kunskap och erfarenhet av: - Active Directory och MS Exchange. - Windows 7 & 8 samt Windows Server 2008 - TCP/IP (felsökning, namnuppslagning) - VPN - MS Office 2010 & 2013 - Dokumentationsarbete - PC, IP-telefoni samt övrig hårdvara Det är även meriterande om du har kunskaper om eller erfarenhet av: - Microsoft Dynamics Navision - Cisco brandväggar och AP:s - PHP eller annat programmeringsspråk - HTML5/CSS3 - E-handel - Linux-serveradministration Om arbetsgivaren: Outnorth är en Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorths strävar efter att leverera "the best of Scandinavian Outdoor" till kunder över hela världen. Vi har anor tillbaks så långt som till 1926 men namnet Outnorth lanserades så sent som i maj 2012, då Outnet och GetOut gick samman och bildade Outnorth. Vi växer i snabb takt och behöver nu förstärka vår IT-funktion ytterligare information hittar du på www.outnorth.se Outnorth har två år i rad utsetts till ”årets e-handlare” inom Sport och Fritid i Pricerunners stora kundenkät. Outnorth säljer kläder och utrustning för friluftsliv & outdoor och kunderna är alla som uppskattar en aktiv livsstil utomhus, vare sig du njuter av lätt motion eller bestiger berg. Outnorths mål är att bli störst i Skandinavien på outdoor. Vår kund befinner sig i ett expansivt läge och sätter stort värde på att personalen ska trivas på arbetsplatsen. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du anställs direkt av företaget. Hur du ansöker: Du söker tjänst via vår CV databas: www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på 070 - 377 45 74 eller på e-post linda.petersson@sententia.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som IT- tekniker på expansiva Outnorth i Kalmar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som IT- tekniker på expansiva Outnorth i Kalmar?

Vi söker en VD-assistent med ekonomierfarenheter.
Om tjänsten: Vi söker nu en driven VD-assistent med ekonomierfarenheter för anställning hos en utav våra kunder i Kalmar. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat löpande bokföring, fakturering och registrering av inbetalningar samt kund- och leverantörsreskontra. Du ansvarar även för avstämningar av konton, månadsbokslut och löneadministration. Som VD-assistent blir ditt ansvar att stötta VD:n i hennes dagliga arbete vilket gör att du alltid kommer vara där det händer. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt ifrån att boka möten, konferenser, inköp till rutinbeskrivningar och manualer. Du blir deras ansikte ut mot kunderna och att kontoret alltid känns representativt är en självklarhet för dig. Kvalifikationer: Vi söker dig som: - Har erfarenhet av löpande ekonomiarbete och lönehantering - Brinner för service och får energi av att vara representativ - Är strukturerad och ordningsam i ditt arbete - Tar ansvar och utför dina arbetsuppgifter noggrant och självständigt - Är snabbtänkt och finner lösningar på de utmaningar som dyker upp För att trivas i rollen är det viktigt att du som person tycker det är roligt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra dina uppgifter självständigt. Du kan hantera många bollar i luften och hanterar stress på ett professionellt sätt. På ett strukturerat sätt utför du ditt arbete och säkerställer att de håller en god kvalité. Vidare är det ett krav på att du är god användare av Officepaketet och minst har examen som gymnasieekonom. Tjänstgöringsgraden är 60 %. Om Sententia Rekrytering & HR: Sententia Rekrytering & HR erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Terese Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller terese.carlstedt@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en VD-assistent med ekonomierfarenheter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en VD-assistent med ekonomierfarenheter.

Processingenjör till TitanX Engine Cooling
Om tjänsten: TitanX Engine Cooling AB söker processingenjör! TitanX driver två anläggningar i Sverige, en fabrik i USA och i Brasilien, med totalt 855 anställda och en total omsättning på 1,8 miljarder kronor. TitanX Engine Cooling AB kommer även att etablera en fabrik i México. Utbyggnaden av vår globala närvaro har hög prioritet. Vi skall fortsätta att vara en marknadsledare inom design och tillverkning av lösningar för motorkylning med totalt fokus på kommersiella fordon. Genom nära kontakter med flera tillverkare motorkylning i Kina, är TitanX strategiskt positionerat för att leverera produkten med lokalt innehåll i Kina / Asien. För att ytterligare stärka vår position, kommer vi att arbeta med kvalitet och teknik för tunga fordon OEM i Kina för att möta nästa nivå av avgaskrav. Det gemensamma företaget kommer att fungera som en plattform för vidare expansion i Asien. Till produktionsenheten i Linköping söker vi nu en ”Processingenjör”. Som processingenjör kommer du att ansvara för att se till att genomförandet av olika faser i verksamheter och att motsvarande projektdokumentation uppdateras och registreras. Du som processingenjör har fullt ansvar för all industrialiserings aspekter av projektet som till exempel beräkning och verifiering av tillverkningskostnaderna. En viktig del i tjänsten är att aktivt delta i designfasen för att säkerhetsställa tillverkningsprocessen och analysera risker och möjligheter samt att säkerställa "Lean-konceptet" i tillverkningsbarhet av nya-och befintliga produkter i syfte att förbättra effektiviteten i divisionen. Du som processingenjör kommer också att definiera tekniska specifikationer/instruktioner för utrustning, verktyg, process, underhåll och maskiner. Upprätta och godkänna nya investeringar kontra definiera de specifikationer. Du har självklart budgetansvar för de investeringar som du godkänner. Vi ser också att du deltar aktivt i att nå målen för FoU och produktion samt delta i att löpande förbättra projektet och projekten. För att lyckas i tjänsten så bör du ha en teknisk utbildning från universitet/högskola och då gärna med produktionsteknisk inriktning. Du bör också ha 3 – 5 års erfarenhet från liknande tjänst. Du som söker skall ha god förståelse för produktion och gärna praktisk erfarenhet. Meriterande är kunskap i Kaizen samt fordonskvalitetsprinciper. Vi söker dig som är strukturerad, har eget driv samt är företagssam. Tycker om att samarbeta med andra och kan argumentera sakligt på ett positivt sätt. Du ansöker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi vill ha din ansökan senast den 17 november 2013. Vid övriga frågor kontakta rekryterare Jan Hellström på 0706-15 03 44 eller jan.hellstrom@sententiarekrytering.se
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör till TitanX Engine Cooling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör till TitanX Engine Cooling

Sammanbyggnadsmontörer
Om tjänsten: På RUAG Space är rymden en del av vår vardag! Nästan alla kommer dagligen i kontakt med rymdteknik utan att särskilt fundera på det. Via satelliter kan du titta på TV, få säkrare väderprognoser, navigering och jordobservation. RUAG Space tillverkar högteknologisk utrustning för både satelliter och raketer. På RUAG Space arbetar vi i team och har nära samarbeten inom projekten. Vi värnar om balans mellan arbete och fritid genom flexibla arbetsvillkor. Vi finns i Göteborg och Linköping. Sententia Rekrytering söker två konsulter som vill arbeta som Sammanbyggnadsmontör på RUAG i Linköping. Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta på Produktenheten för Mekaniska system i Linköping. På produktenheten arbetar man med sammanbyggnad av mekaniska komponenter. Arbetsuppgifterna innebär sammanbyggnad och produktverifiering av hårdvara och därtill hörande dokumentation. Sammanbyggnaden innehåller förutom mekanisk montering även borrning, slipning och limning av kompositmaterial. Sammanbyggnaden är ett precisionsarbete med stort personligt ansvar, samtidigt som det är en omfattande samverkan med projektmedlemmar och övriga medarbetare. Dokumentationskraven är omfattande, både i pappersformat och elektroniskt, och utgör därför en betydande del av arbetet. Kvalifikationer För de här tjänsterna krävs ingen tidigare yrkeslivserfarenhet varför vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor som till exempel din praktiska förmåga och intresse för detta. Vi ser gärna att du har relevant teknisk gymnasiekompetens samt goda kunskaper i ritningsläsning och engelska språket, både muntligt och skriftligt. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, beredd att ta ett stort ansvar och utrustad med en god samarbetsförmåga samt en positiv inställning. Placeringsort Linköping Ansökan! I det här uppdraget tar vi hjälp av Sententia Rekrytering AB. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterare Jan Hellström på 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Vi vill ha din ansökan senast den 10 november. Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.sententiarekrytering.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sammanbyggnadsmontörer jobb, Sammanbyggnadsmontörer Linköping, Sammanbyggnadsmontörer Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sammanbyggnadsmontörer

Redovisningschef/Controller
Zenterio: Zenterio erbjuder TV-operatörer ett oberoende operativsystem för digital-TV-boxar, vilket reducerar komplexiteten för TV-operatören och möjliggör snabbare lansering av nya avancerade tjänster till sin befintliga kundbas. Zenterio OS hjälper operatörerna att harmonisera den miljö av hårdvaru- och mjukvarulösningar som de är beroende av för att kunna leverera tjänster till sina kunder. Genom denna harmonisering kan operatörerna leverera en högre kvalité på sina tjänster samt reducera kostnaden för kundsupport. Zenterio OS har fördelen att både kunna användas på befintlig och ny hårdvara. Bolaget är inne i en mycket expansiv fas och har gjort flera väsentliga kommersiella genombrott under året. Läs mer på www.zenterio.com/ Redovisningschef/Controller: Vi söker nu för Zenterios räkning en Redovisningschef/Controller med placering på kontoret i Linköping. Du rapporterar direkt till CFO och tillsammans kommer ni att bygga upp rutiner och processer på ekonomiavdelningen. Din utmaning: - Ansvara och driva ekonomifunktionen med personalansvar om två-fyra personer - Säkerställa att månads-, kvartals- samt årsbokslut håller högsta klass och presenteras i tid - Ta ansvar för hantering av moms- och skatter, balansavstämningar och deklarationer - Upprätta koncernredovisning inklusive årsredovisning för de svenska bolagen i koncernen - Kontinuerlig kontakt med revisorer, myndigheter samt interna kontrollorgan - Drivande i utvecklingen av nyligen implementerat ekonomisystem (Agresso) - Dokumentera och upprätthålla företagets ekonomiprocess med tillhörande styrdokument - Aktivt delta i förändringsarbeten och utvecklingen av ekonomifunktionen - Ansvara för att koncernen följer lagar och regler och upprätthåller god intern kontroll - Driva och utveckla controllerfunktion i organisationen t ex i projektredovisning Din bakgrund: - Ekonomisk utbildning på högskolenivå och flerårig dokumenterad erfarenhet att hantera hela redovisningsflödet på en ekonomiavdelning - Erfarenhet av att leda och driva projekt både självständigt och i nära samarbete med andra - Naturliga ledaregenskaper med förmågan att inspirera medarbetare - Gärna flerårig erfarenhet av arbete med administrativa affärssystem (meriterande med erfarenhet av Agresso) - Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift Som person triggas Du av att arbeta självständigt i en förändlig miljö och får energi av att vara med på ett expansivt och spännande företags resa. Vill du bli en del av Zenterio?: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering och Du söker tjänsten via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se/cv). Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65. Intervjuer sker löpande.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef/Controller jobb, Redovisningschef/Controller Linköping, Redovisningschef/Controller Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef/Controller

Projektadministratör till Agro Öst och Vreta Kluster
Om arbetsgivaren: AgroÖst FoU startades i oktober 2006 och är en regional aktör som ska stimulera kommuner, regionförbund och länsstyrelser i området att investera i de gröna näringarna. Vi vill inspirera akademin att bli aktiv i de gröna näringarnas utveckling. En viktig uppgift är att fördela forsknings- och utvecklingsuppdrag. Vi vill vara en plattform för östsvenska utvecklingsprojekt inom lantbruks- och livsmedelsindustrin. Bakom AgroÖst FoU står organisationer och företag i Östergötland, Sörmland, Örebro län och Mälardalen. Medlemmarna är banker, konsultföretag, energiföretag, handel, livsmedelsindustri, universitet, forskningsinstitut, kommuner, odlarföreningar och Lantbrukarnas Riksförbund. Vreta Kluster är en mötesplats och en utvecklingsarena som erbjuder kontorsplatser, konferensmöjligheter, utbildningar och events samt ett unikt nätverk. Genom samverkan mellan företag, utveckling och forskning vill man främja nytänkande, skapande av nya affärsidéer och kunskapsutbyte. Vreta Kluster finns i Östergötland men har ett nationellt fokus och internationellt perspektiv. Syftet är både att skapa värden för klusterföretagen och att främja entreprenörskap och tillväxt i regionen. På Vreta Kluster finns verksamhet inom växtodling, djurhållning, mat, energi, skog och vattenbruk. Här möts företagande och forskning i en öppen innovationsmiljö där man kan erbjuda support för teknikutveckling och tillämpning inom de gröna näringarna. Läs mer på www.agroost.se och www.vretakluster.se Om tjänsten: Vi söker nu en projektadministratör som kommer bli en viktig resurs för både AgroÖst och Vreta Klusters respektive verksamheter. Rollen är ny och uppgifterna kommer vara många och varierande och du kommer få möjlighet att sätta din prägel på tjänsten och rollen. Tjänsten kommer t ex innehålla arbete med dokumenthantering, sammanställa projektrapporter och göra projektuppföljningar och på olika sätt ”dra” i projekt och säkerställa att olika rekvisitioner och projektredovisningar går i mål. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa projektledare med FOU-administration och samla ihop och redovisa underlag samt hålla olika adressregister uppdaterade. Du stöttar projektledarna och du håller också ordning på projektdeltagares kalendrar, sammankallar till olika möten och representerar Vreta Kluster och AgroÖst i vissa nätverk, möten och mässor. Du kommer också få ansvar för att självständigt driva vissa delprojekt. Vidare ingår att uppdatera hemsidorna, ta fram presentationsmaterial och göra olika utskick. Man utgör också en resurs för konferensverksamheten som drivs i Vreta Klusters regi och kan även komma att bistå med administrativa tjänster åt företagen som finns i klustret. Kvalifikationer: Du har tidigare arbetat i en utåtriktad och administrativ roll med ”många bollar i luften”. Det är fördel om man jobbat i projektform och då agerat i en självständig roll. Eventuell projektledarutbildning eller liknande kan vara fördel men är inget krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet och över huvud taget god datavana. Det är bra om du kan skapa exempelvis Power Point-presentationer. Goda kunskaper i svenska språket verbalt men även skriftligt samt goda engelska-kunskaper är ett krav. Det är fördel om du har vana att hantera webbsidor. Som person är du strukturerad och har en positiv livssyn. Det är också viktigt att du är handlingskraftig, prestigelös, initiativtagande och serviceinriktad. Uppdraget är en tidsbegränsad projektanställning via Sententia Rekrytering & HR på ca ett år till att börja med. Hur du ansöker: Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se senast den 15 november 2013. Frågor besvaras av Eva Andersson, rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering & HR, tfn 0706-15 32 30.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till Agro Öst och Vreta Kluster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till Agro Öst och Vreta Kluster

Automationsingenjör till Nuvia Nordic
Om arbetsgivaren: Nuvia Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Soletanche freyssinet som ingår i Vinci koncernen med 196 000 anställda och en omsättning överstigande 33 miljarder Euro. Nuvia erbjuder specialisttjänster inom nukleär service, strålskydd, decommissioning, nybyggnation, avfallshantering, nukleär produktutveckling och mycket mer. Verksamheten kännetecknas av effektivitet, hög servicegrad och kvalitativa leveranser. Företagets fokus ligger på att leverera fullständiga servicelösningar till svensk och internationell kraftindustri och finns idag etablerade på fem orter i Sverige. Läs mer på www.nuvia-nordic.com Vi bygger ett team av Sveriges främsta tekniker och ingenjörer, vill du vara med? Om tjänsten: Ditt första uppdrag är på 1-2 år med placering i Norrköping hos en kund utanför nukleära området. I rollen som automationsingenjör ingår arbete med att utföra kontroller och konstatera fel på PLC-system.Exempel på detta är CPU, kommunikationskort, in och utgångs-kort samt enklare omprogrammering. Det innebär även att utföra kontroller och konstatera fel på det övergripande informationssystemet (SCADA). Du kommer också göra felsökning samt konfigurering på frekvensomriktare. I rollen ingår även att kunna föreslå förbättringar eller alternativa lösningar när upprepade fel förekommer. Kvalifikationer: Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete både strategiskt och operativt, från processindustri, kärnkraft eller annan adekvat verksamhet. Dina erfarenheter i kombination med akademisk utbildning har gett dig en förmåga att kunna agera på alla nivåer i en organisation med gott resultat. Har du längre erfarenhet kan det ersätta akademisk utbildning. Du trivs i konsultrollen och är en social person som gärna delar med dig av din kunskap. Att ha en kommunikativ förmåga och serviceinriktad inställning är något som förväntas. Du erbjuds att arbeta i ett företag som har det lilla bolagets karaktär och kreativa miljö men med stora företagets styrka och trygghet. Du kommer att ha stor frihet och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Nuvia Nordic tror på den enskilde individen och styrkan att samarbeta och uppmuntrar till personlig utveckling. Tjänsten är en fast anställning som en kugge i företagets serviceteam med placering i Norrköping inledningsvis. I framtiden kan arbetet ske på andra orter i landet och även internationellt vilket då kräver möjligheter till en del resande i tjänsten. Hur du ansöker: För mer information kontakta Eva Andersson, Rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering & HR, tfn 0706-15 32 30. Ansök via www.sententiarekrytering.se omgående dock senast 15 november 2013.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör till Nuvia Nordic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör till Nuvia Nordic

Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst!
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst!: Du kanske idag arbetar i en större organisation och längtar efter att arbeta med tekniskt riktigt intressanta produkter och samtidigt ha möjlighet att påverka ditt arbete, då är den här tjänsten något för dig! På Swisslog i Boxholm är verksamheten greppbar, samtidigt som den präglas av internationella utvecklingsprojekt. Swisslog arbetar projektorienterat och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som elkonstruktör på Swisslog får du arbeta i en internationell miljö och samtidigt ta del av det mindre företagets fördelar. Till avdelningen Elkonstruktion behöver vi nu förstärka med ett flertal Elkonstruktörer. Du kommer att tillhöra eldesigngruppen och arbeta i EPLAN med konstruktion av conveyorsystem och höglagerkranar. Produkterna är i hög grad kundanpassade och ställer ofta dig inför nya och spännande utmaningar. Du kommer mest arbeta i kundprojekt men även delta i utvecklingsprojekt där du kommer vara med att utvärdera och testa nya produkter. Du kommer även att arbeta med viss support till vår personal i Kina där vi producerar våra conveyorsystem. Du kommer även vara delaktig i tidigt offertarbete samt vid behov medverka vid installation och idrifttagning ute hos kund i olika delar av världen. Antalet resor per år är normal ca 2 st per år men detta kan till viss del anpassas för den anställdes intresse. Kvalifikationer: Vi söker dig med eller gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande kunskaper/erfarenheter från arbetslivet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elkonstruktion. Det är mycket starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med riskanalyser eller standarder och normer. Det är även meriterande med kunskaper inom konstruktionsprogrammen EPLAN. Som person motiveras du av att arbeta självständigt och ständigt söka nya utvecklingsmöjligheter. Det är en självklarhet för dig att arbeta fokuserat för att nå uppställda mål och du har förmågan att anpassa din kommunikation i tal och skrift till avsedd målgrupp. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du ansöker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 – 85 85 65. Din ansökan vill vi ha senast den 30:e november, dock arbetar vi löpande med urvalet, så ansök gärna nu.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sveriges roligaste Elkonstruktörstjänst!

Sveriges roligaste systemingenjörstjänst PLC
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom bransch¬specifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren kon-sultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com. Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Om tjänsten: Som systemingenjör PLC på Swisslog kommer du huvudsakligen att arbeta i internationella kundprojekt med systemering, programmering och idrifttagning men även med utveckling av standardiserade mjukvaruprodukter. Arbetet bedrivs i tvärfunktionella team där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer internt och externt. I perioder kommer du att vistas ute hos slutkunder i större delen av världen. Kvalifikationer: Du har högskole- eller gymnasieutbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik kombinerat med några års programmeringsvana av PLC-system. Din utbildnings- och erfarenhetsprofil bör vara inom industriautomation. Du har erfarenhet av Siemens S7. Som person behöver du vara drivande med stort teknikintresse. Du behärskar engelska i tal och skrift. Den roll du kommer att ha ställer krav på samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är meriterande om du också jobbat med programmering av Beckhoff eller Allen Bradley controls. Har du dessutom ledaregenskaper och ledarerfarenhet är det en stor merit. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Andersson på 0706-15 32 30. Din ansökan vill vi ha senast den 30 november, dock arbetar vi löpande med urvalet, så sök nu!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sveriges roligaste systemingenjörstjänst PLC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sveriges roligaste systemingenjörstjänst PLC

Gila Control System AB söker en erfaren Programmerare/Automationsingenjör
Om tjänsten: Vi på Gila Control System AB expanderar och behöver nu förstärka vår organisation. Vi söker därför dig som är en erfaren programmerare och som har arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för automation och programmering. I arbetet som programmerare/automationsingenjör ingår bland annat förstudier, programmering, utveckling, felsökning och dokumentation av automationssystem. Du kör igång/projekterar mindre och större projekt och du jobbar tätt ihop med både projektledaren och våra kunder. Du kommer att skapa applikationer för styrning/övervakning av utrustningar/anläggningar med PLC och SCADA. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en högskole-/civilingenjörsexamen inom automation eller liknande. Du har flerårig yrkeserfarenhet av programmering/automation och ett stort intresse för ny teknik och håller dig gärna uppdaterad inom området. Vi tror att du som söker har en stark drivkraft, är utåtriktad, noggrann och flexibel. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för kreativ problemlösning och som person jobbar du lika bra självständigt som i grupp. För att lyckas i tjänsten har du som söker god erfarenhet av Citect och har du erfarenhet av industriella styrsystem som till exempel Siemens S7 är detta mycket meriterande. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Om arbetsgivaren: Gila Control System AB startade 1984 och finns i Rockneby, två mil norr om Kalmar. Vi arbetar med projektering, konstruktion, programmering, installation och service. Gila levererar kompletta automationslösningar som skräddasys efter den enskilda kundens behov. I alla led tas hänsyn till energiförbrukning, komfort och miljö. Läs mer på www.gila.se Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar Gila Control System AB med Sententia Rekrytering & HR och du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Terése S Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gila Control System AB söker en erfaren Programmerare/Automationsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gila Control System AB söker en erfaren Programmerare/Automationsingenjör

P & E Fastighetspartner i Kalmar söker en driven Ekonom.
Om tjänsten: Vi på P & E Fastighetspartner förstärker nu vår organisation i Kalmar och söker därför dig som är en driven Ekonom och som vill utvecklas tillsammans med oss och vårt företag. I denna tjänst kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning, hyresaviseringar, likviditetsrapportering och uppföljningar, kontrakt- och avtalshantering samt moms- och skattedeklarationer. Du kommer att upprätta månadsbokslut och vara behjälplig vid både budgetarbete och årsbokslut. Du arbetar nära våra kunder och förser dessa med både ekonomiska rapporter och uppföljningar, du är en mycket viktig administrativ tillgång både för dem och för våra förvaltare. Andra uppgifter såsom arkivering, telefon- och kontorsservice kan förekomma i tjänsten. Kvalifikationer: Kanske har du som söker en relativt ny högskole-/civilekonomexmanen, några års erfarenhet av redovisning och en god förståelse hur en resultat- och balansräkning är uppbyggd och vad den har för syfte. Du som söker kan också ha arbetat flera år med redovisning, uppföljningar och analyser och känner att det är tid för dig att utvecklas vidare i din karriär. Har du erfarenhet av fastighetsbranschen är detta meriterande. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god förmåga att prioritera och driva både dig själv och verksamheten framåt. Som person är du noggrann, analytisk och flexibel. Du tar ett stort ansvar för din uppgift och du levererar alltid ditt arbete med högsta kvalité. Du är vänlig, ödmjuk och värdesätter att arbeta i ett team med god sammanhållning och trevlig stämning. Du måste vara en van användare av MS Office med betoning på Excel och du har erfarenhet av och lätt för att använda olika ekonomisystem. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, både i tal och skrift. Om arbetsgivaren: P&E grundandes 1991 och verksamheten var från början inriktad på främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på, förutom fastighetsförvaltning, centrumutveckling, centrumledning samt bygg- och projektledning. En nära kontakt med såväl kunder som hyresgäster är en självklarhet i vår verksamhet. Vi arbetar oberoende på marknaden vilket gör oss till en attraktiv samarbetspartner för våra uppdragsgivare. Vårt arbetsfält spänner sig över hela Sverige med kontor belägna i Kalmar och Stockholm. Läs mer på www.poefastighetspartner.se Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar P & E Fastighetspartner med Sententia Rekrytering & HR och du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Terése S Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga P & E Fastighetspartner i Kalmar söker en driven Ekonom. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: P & E Fastighetspartner i Kalmar söker en driven Ekonom.

Fastighetsförvaltare
Lejonfastigheter AB: Lejonfastigheter AB äger, utvecklar och hyr ut offentliga lokaler i Linköping. I de ca 270 fastigheterna finns plats för upplevelser, utveckling och omtanke. Bland fastigheterna ingår flera av stadens profilfastigheter som Cloetta Center, Kunskapsgallerian Linné, Östgötateatern samt Konsert & Kongress. I våra fastigheter finns en stor variation av verksamheter – skolor, omsorg samt kultur, sport och viktig samhällsservice. Lejonfastigheter ägs av Linköpings Stadshus AB, som är moderbolag för de kommunala bolagen och är helägt av Linköpings kommun. Med attraktiva lokaler och arenor för offentliga miljöer vill vi bidra till att skapa framtidens Linköping. Läs mer på www.lejonfastigheter.se Fastighetsförvaltare: Som Fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för ett fastighetsbestånd och att de utvecklas enligt mål och planer. I rollen ingår bl.a. att arbeta förebyggande med drift, underhåll och planerade aktiviteter, samt vara ansvarig för kundrelationen mot brukarna vad gäller fastighetsfrågor. Vidare ansvarar du för att fastighetens samtliga tekniska system fungerar som avsett och att myndighetskrav uppfylls. Du sköter kontakterna med utsedd entreprenör gällande uppföljning av planerad tillsyn och skötsel, samt är ansvarig kontaktperson mot entreprenörerna i teknik- och driftfrågor och följer upp att driftavtalet följs. Du medverka vid upprättandet av budget och delmål per fastighet, samt deltar i verksamhetsplanering och uppföljning. Du ansvarar för analys av fel i teknik och drift, samt beslutar om lämpliga åtgärder och uppföljning av felanmälan. Din bakgrund: Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en roll som förvaltare. Du är självgående, har god samarbetsförmåga och får energi av att lösa problem. Ditt sätt att kommunicera präglas av tydlighet och du har en god förmåga att analysera och se situationers långsiktiga betydelse och konsekvenser. Du har förvaltarutbildning, eftergymnasial utbildning inom energi och driftteknik eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom dessa områden och B-körkort. Vidare har du byggteknisk kunskap för att kunna föra en konstruktiv dialog med entreprenörerna. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering och du söker tjänsten via Sententia Rekryterings CV databas (www.sententiarekrytering.se/cv). Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 - 85 85 65. Intervjuer sker löpande.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsförvaltare jobb, Fastighetsförvaltare Linköping, Fastighetsförvaltare Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsförvaltare

Vi söker en marknadsinriktad Informatör.
Om tjänsten: Just nu söker vi en marknadsinriktad Informatör för ett konsultuppdrag hos en utav våra kunder i Kalmar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för bolagets hemsida är uppdaterad med rätt information, du är länken mellan företaget och den befintliga marknadsbyrån, är delaktig i marknadsplanen och framtagande av nytt material. I ditt ansvarsområde ingår även att vara uppdaterad gällande företagets delaktighet i sociala medier som t ex Facebook. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Information/Kommunikation och/eller har några års arbetslivserfarenhet inom området. Det är viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta med andra människor, kunna relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du bör också ha god förmåga att ta ansvar för dina uppgifter och arbeta hårt för att nå uppsatta mål och att du kan strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. ' Du är en god skribent med känsla för form, bild och budskap och vi ser det som meriterande om du har ett säljorienterat arbetssätt. Att jobba med förbättringar är en naturlig del hos dig och du trivs med ett växlande arbetstempo då din prioriteringsförmåga ställs på sin spets. För att kunna arbete med hemsida och intranät krävs kunskaper i EPiServer eller liknande verktyg. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav samt goda kunskaper i MS Office. Om Sententia Rekrytering & HR: Vi erbjuder en visstidsanställning med en tillsättning i januari och löper till april 2014 med goda möjligheter till förlängning. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Terese Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller e-post: terese.carlstedt@sententia.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en marknadsinriktad Informatör. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en marknadsinriktad Informatör.

Commodity Buyers till Autoliv Electronics AB
Om tjänsten: Autoliv Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag. Företaget utvecklar och tillverkar bilsäkerhetssystem till alla större biltillverkare i världen. Tillsammans med sina joint ventures har Autoliv cirka 80 anläggningar med över 50.000 medarbetare i 29 länder. Dessutom har Autoliv tekniska centra i nio länder runt om i världen med 21 krockbanor, vilket är fler än något annat bilsäkerhetsföretag. Koncernens försäljning uppgick under 2012 till 8,3 miljarder dollar. Inom Autoliv Electronics AB är vi ca 300 anställda varav ca 130 personer arbetar vid vårt teknikcenter i Linköping med utveckling av kamerabaserade aktiva säkerhetssystem för personbilar. Våra produkter är baserade på bild- och signalbehandlingsteknologi som ofta befinner sig i den absoluta forskningsfronten. Tillverkning sker vid vår produktionsenhet i Motala. Vi jobbar i en internationell miljö med spännande utmaningar inom teknik, produktutveckling och produktion Nu förstärker vi vår inköpsavdelning! Vill du arbeta med högteknologiska produkter i ett utvecklande företag, då är det hit du skall söka! Vi söker nu två Commodity Buyers till utvecklingscentret Linköping! Ditt ansvarsområde Ditt ansvar är att sköta inköp av direktmaterial för specifikt komponentsegment (Commodity). Dina arbetsuppgifter Inom Produktutvecklingen arbetar du med val av komponentkoncept, komponentvarianter och leverantörer tillsammans med global Commodity Manager och Utvecklingsavdelningen. I arbetet kommer du också att arbeta med offertförfrågningar och medföljande analyser, förhandlingar, kontraktsgenomgång med leverantörer samt orderläggning. Du blir också delaktig i att anskaffa komponenter till förserietillverkning/prototyper. I det strategiska arbetet som Commodity Buyer kommer du delta i utvecklingen av inköpsstrategi och samarbetet med strategiskt viktiga leverantörer tillsammans med den globala Commodity Managern. Till den löpande produktionen på Autoliv Electronics kommer du arbeta med upphandling av nya leverantörer när så behövs, delta och driva årliga prisförhandlingar samt stötta produktion och utvecklingsavdelningen med eventuella komponentändringar. Kompetenskrav Utbildning Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller civilingenjör men det är inget krav. Inriktning mot elektronik är starkt meriterande. Tidigare erfarenheter Som Commodity Buyer på Autoliv krävs det att du har flera års arbetslivserfarenhet inom eller med koppling till inköpsverksamhet. Kunskaper och färdigheter Goda kunskaper i Microsoft Office, speciellt Excel Kunskaper i affärsystemet Movex är meriterande Språkkunskaper Svenska - flytande Engelska - flytande Personliga egenskaper För att lyckas i tjänsten bör du vara analytisk, flexibel, prestigelös och kommunikativ. Du besitter god förmåga och intresse att skapa relationer internt så väl som externt. Du får också räkna med ca 30 resdagar per år. Ansök I de här rekryteringarna samarbetar vi med Sententia Rekrytering. Ansök tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jan Hellström på 0706-15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Commodity Buyers till Autoliv Electronics AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Commodity Buyers till Autoliv Electronics AB

Vi söker en erfaren Produktionsledare
Om tjänsten: Som produktionsledare har du ett övergripande ansvar för cirka 30 medarbetare vars arbete varierar mellan dagtid och skift. Du utgör en aktiv del i produktionsledargruppen och rapporterar till produktionschefen. Dina främsta arbetsuppgifter är att: - Planera, leda och fördela gruppens arbete så att ni tillsammans når de uppsatta målen. - Driva och utveckla gruppens metoder och arbetssätt. - Skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för alla medarbetare. Genom tydligt ledarskap, alltid med dina medarbetare i fokus, skapar du engagemang, motivation och förändringsvilja. Ständig förbättring är en självklar del av ditt arbete, såsom resultat och budgetansvar. Tjänsten är förlagd dagtid och heltid och den innebär en anställning hos vårt kundföretag som finns i Kalmars närområde. Kvalifikationer: Du som söker har en högskole- och/eller universitetsutbildning inom relevant område såsom teknik och ledarskap. Du har tidigare arbetat som produktionsledare och har flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar av större grupper inom tillverkningsindustrin. Vi söker dig som har en personlig trygghet och förmågan att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du har ett stort intresse av andra människor och har lätt för att bygga interna och externa relationer. En kombination av ditt goda kommunikativa sätt och din tydlighet gör att du som ledare får dina kollegor att arbeta tillsammans och nå de uppsatta målen med hög kvalité. Du är en van användare av Officepaketet (Excel, Word och Outlook) samt något större produktions och/eller affärssystem. B- körkort är ett krav. Erfarenhet av Lean-production är meriterande. Om Sententia Rekrytering & HR: Sententia Rekrytering erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer. Tjänsten är förlagd dagtid och heltid och den innebär en anställning hos vårt kundföretag som finns i Kalmars närområde. Hur du ansöker: Du söker tjänsten via CV databasen; www.sententiarekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så kan du kontakta ansvarig rekryterare Terese S Carlstedt på telefon 070-377 45 74 eller e-post: terese.carlstedt@sententia.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren Produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren Produktionsledare

Jacobi Carbons AB söker en Inköpskoordinator med internationell inriktning.
Om tjänsten: Har du tidigare erfarenhet av inköp? Är du en duktig administratör och skicklig kommunikatör? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Jacobi Carbons AB förstärker nu vår organisation i Kalmar och söker därför en Inköpskoordinator som vill utvecklas tillsammans med oss och vårt företag. Som Inköpskoordinator kommer du att bistå två inköpare med löpande administration kring inköpsarbetet på företaget, som till exempel orderhantering och leveransbevakning. Det mesta köps in från leverantörer i Asien, främst från Kina. Tjänsten innefattar mycket kontakt med externa leverantörer och interna kontakter som med t ex säljsupport och kvalitetsavdelningen. Du kommer även att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar av arbetet kring inköp. Tjänsten är heltid, dagtid. Kvalifikationer: Du som söker har troligen en akademisk examen inom inköp/logistik och du har arbetat några år med inköpsuppgifter då gärna i ett internationellt bolag. Du är en strukturerad administratör och förstår vikten med de arbetsuppgifter som är återkommande inom inköp. Du kommer förmodligen trivas bäst hos oss om du är prestigelös och inte är rädd för att ta tag i nya utmaningar som dyker upp längs vägen. Du tar ett stort ansvar för din uppgift och du levererar alltid ditt arbete med högsta kvalité. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god förmåga att kommunicera, prioritera och driva både dig själv och verksamheten framåt. Som person är du nyfiken, lyhörd och värdesätter att arbeta i ett team med god sammanhållning och trevlig stämning. Du måste vara en van användare av MS Office med tyngdpunkt på Excel och du har troligen arbetat i något större affärssystem. Då koncernspråket är engelska är dina kunskaper i detta språk mycket goda, både i tal och skrift. Har du kunskaper i det kinesiska språket är detta meriterande. Om Jacobi Carbons AB: Jacobi Carbons AB är ett av världens största tillverkare av aktiverat kol med kokosnötsskal som råvara. Aktiverat kol används för rening av luft och vatten och tillverkas i helägda fabriker i Indien, Sri Lanka och Vietnam. Koncernen har sitt huvudkontor i Kalmar och omsätter ca 1200 MSEK med strax över 1 000 anställda. Läs mer på www.jacobi.net Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi på Jacobi Carbons AB med Sententia Rekrytering & HR och du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Terése S Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Jacobi Carbons AB söker en Inköpskoordinator med internationell inriktning. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jacobi Carbons AB söker en Inköpskoordinator med internationell inriktning.

Elkonstruktör
Swisslog: Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Vi är specialister inom branschspecifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter, från ren konsultverksamhet till uppbyggnad och drift av hela logistikfunktioner. Huvudkontoret ligger i Schweiz och koncernen omsätter ca 430 miljoner euro med ca 2100 anställda i 20 länder. Swisslog Pallet Technology Center utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar, transportörer samt PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Swisslog PTC har teknik- och tillverkningscenter i Boxholm, Sverige samt Kunshan, Kina. Omsättningen är ca 350 MSEK, varav mer än 90 % exporteras globalt. Antalet anställda är idag ca 180. Läs mer på www.swisslog.com . Besök oss gärna på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=LUStZqq4Z4s http://www.youtube.com/watch?v=M5T1VPyzVM0&list=PLazU8BWBbAiT1ssGJnfXkXrpqmaYYK5OK Elkonstruktör: Du kanske idag arbetar i en större organisation och vill arbeta med tekniskt riktigt intressanta produkter och samtidigt ha möjlighet att påverka ditt arbete, då är den här tjänsten något för dig! På Swisslog i Boxholm är verksamheten greppbar, samtidigt som den präglas av internationella utvecklingsprojekt. Swisslog arbetar projektorienterat och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som elkonstruktör på Swisslog får du arbeta i en internationell miljö och samtidigt ta del av det mindre företagets fördelar. Till avdelningen Elkonstruktion behöver vi nu förstärka med ett flertal Elkonstruktörer. Du kommer att tillhöra eldesigngruppen och arbeta i EPLAN med konstruktion av conveyorsystem och höglagerkranar. Produkterna är i hög grad kundanpassade och ställer ofta dig inför nya och spännande utmaningar. Du kommer mest arbeta i kundprojekt men även delta i utvecklingsprojekt där du kommer vara med att utvärdera och testa nya produkter. Du kommer även att arbeta med viss support till vår personal i Kina där vi producerar våra conveyorsystem. Du kommer även vara delaktig i tidigt offertarbete samt vid behov medverka vid installation och idrifttagning ute hos kund i olika delar av världen. Antalet resor per år är normal ca 2 stycken per år men detta kan till viss del anpassas för den anställdes intresse. Kvalifikationer: Vi söker dig med eller gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande kunskaper/erfarenheter från arbetslivet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elkonstruktion. Det är mycket starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med riskanalyser eller standarder och normer. Det är även meriterande med kunskaper inom konstruktionsprogrammen EPLAN. Som person motiveras du av att arbeta självständigt och ständigt söka nya utvecklingsmöjligheter. Det är en självklarhet för dig att arbeta fokuserat för att nå uppställda mål och du har förmågan att anpassa din kommunikation i tal och skrift till avsedd målgrupp. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering AB. Du ansöker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0767 – 85 85 65. Din ansökan vill vi ha senast den 9:e februari, dock arbetar vi löpande med urvalet, så ansök gärna nu.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elkonstruktör jobb, Elkonstruktör Boxholm, Elkonstruktör Sententia Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkonstruktör

Vi söker duktiga inköpare!
Sententia Rekrytering: Sententia Rekrytering & HR erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och HR-konsultation till privata företag och offentliga organisationer. Vi har många års erfarenhet av rekrytering, personbedömning, HR och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Företaget grundades 2011 och har redan från start ett mycket brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Sententia Rekrytering & HR är ett systerbolag till Sententia Management som har funnits sedan 1997 och som arbetar med ledar- och grupputveckling. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Om tjänsten: Vi söker nu duktiga inköpare för kommande behov hos våra kunder till uppdrag för rekrytering eller interimslösningar inom Östergötland. I rollen som inköpare kommer du att arbeta med att göra offertförfrågningar, inköp av material och tjänster, bevaka leveranser, hantera reklamationer samt förhandla med leverantörer och även utvärdera dem. Arbetet innebär ofta delaktighet i nyutvecklings- och förbättringsprojekt och i vissa fall att även leda egna projekt. Kvalifikationer: Du har en relevant akademisk utbildning alternativt KY-utbildning inom inköp och logistik eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet av inköpsarbete sedan tidigare och har god vana av att genomföra utvärderingar av leverantörer. Du behärskar engelska i tal och skrift, har goda kunskaper i Excel och även något affärssystem. Som person är du effektiv, ärlig, prestigelös och har ett starkt driv. Du är noggrann och har förmågan att driva och strukturera projekt. Du besitter även en förmåga att kunna ställa rätt frågor och sätta dig in i verksamheters olika behov. Ansök: Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se omgående, dock senast den 12 februari 2014. Frågor om tjänsten besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering & HR, tfn 0706-15 32 30 eller via eva.andersson@sententia.se.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker duktiga inköpare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker duktiga inköpare!

Vi söker produktionstekniker
Sententia Rekrytering: Sententia Rekrytering & HR erbjuder kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, interimslösningar och HR-konsultation till privata företag och offentliga organisationer. Vi har många års erfarenhet av rekrytering, personbedömning, HR och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Företaget grundades 2011 och har redan från start ett mycket brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Vi är ett systerbolag till Sententia Management som har funnits sedan 1997 och som arbetar med ledar- och grupputveckling. Vi har ett personligt engagemang, kunskap, erfarenhet och ett stort kontaktnät - detta är sammantaget vår styrka. Vi söker nu produktionstekniker för kommande behov hos våra kunder till uppdrag för rekrytering eller interimslösningar inom Östergötland. Om tjänsten: Som Produktionstekniker kommer du få arbeta med ständiga förbättringar av produktionen och säkerställa produktionskvalitet och leveranssäkerhet. Rollen innefattar allt som oftast arbete med metodanalyser, att driva optimering och utvecklingen av produktionen och genomföra produktionsförbättringar. Du ansvarar för att bevaka och följa ny teknik och metoder inom området. Produktionsteknikern driver projekt, utvecklar processer och arbets- och kontrollinstruktioner. Man arbetar ofta även med att ta fram investeringskalkyler och kalkyler för framtida produkter. Programmering av maskiner kan förekomma. Rollen är utåtriktad och innebär arbete i projektteam och kontakter med kunder och leverantörer. Sammanfattningsvis blir produktionsteknikern ett tekniskt bollplank inom företaget. Kvalifikationer: Vi tror att du har högskoleutbildning inom logistik, produktion eller liknande. Om du har lång erfarenhet kan det räcka med gymnasiekompetens. Du har några års erfarenhet av produktionsutveckling. Som person är du analytisk, målinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med att arbeta både självständigt som i grupp och driver gärna olika projekt. Vi tror att du är en god kommunikatör med stor social kompetens. Då man som produktionstekniker driver förändring och förbättringsfrågor är det av stor vikt att du är bra på att kommunicera på bästa pedagogiska vis utveckla dina medarbetare och att sälja in idéer till grupper och ledning. Ansök: Frågor om tjänsten besvaras av Eva Andersson, Sententia Rekrytering & HR, tfn 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se. Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se omgående, dock senast den 16 februari 2014.
Företag: Sententia Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker produktionstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker produktionstekniker


Sök lediga jobb Sententia Rekrytering AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se