Serveringspersonal MULLIGANS PUB jobb - lediga jobb

Serveringspersonal MULLIGANS PUB jobb Serveringspersonal MULLIGANS PUB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Serveringspersonal MULLIGANS PUB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Serveringspersonal MULLIGANS PUB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Generalsekreterare- Stockholm

  2. Förskollärare- Österåker

  3. Personlig assistent- Järfälla

  4. Projektledare/Arbetsledare- Stockholm

  5. Optiker- Stockholm

  6. LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ- Värmdö

  7. Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist- Stockholm

  8. Köksbiträde- Stockholm

  9. Betongare sökes omgående!- Stockholm

  10. Pizzabagare- Stockholm


Mer beskrivning

Generalsekreterare
Svenska Cykelförbundet har omkring 35 000 medlemmar i cirka 330 föreningar. Vi är ett av Riksidrottsförbundets 70 specialidrottsförbund och också medlem i Sveriges Olympiska Kommitté. Vår verksamhet omfattar sex olika grenar, landsväg, mountainbike, BMX, Bana, Cykelcross och Paracykel Som generalsekreterare är du förbundets verkställande tjänsteman och rapporterar direkt till förbundsstyrelsen. Du ansvarar för och leder en verksamhet som omfattar hela den svenska cykelsporten, från barn- och ungdomsverksamhet till elit- och landslagsnivå. Du kommer att samarbeta med och ha många kontakter i hela verksamheten, både nationellt och internationellt. I arbetsuppgifterna ingår att representera och marknadsföra Svensk Cykelsport, nationellt och internationellt. Du är länken mellan cykelföreningar, distrikt, kansli och styrelse. Du leder verksamheten med budgetansvar och har personalansvar för kansliets medarbetare. Du är affärsmässig och brinner för att utveckla varumärket Svensk Cykel och stärka marknadspositionen. Kvalifikationer: Du har gedigen chefserfarenhet med personal och budgetansvar. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en lämplig akademisk utbildning. Du är en god kommunikatör, såväl på svenska som på engelska, i både tal och skrift. Att du behärskar engelska i tal och skrift är ett krav. Du förutsätts ha tidigare erfarenheter från ledning av ideell verksamhet, gärna på nationell nivå. Erfarenhet från och kunskap om cykelsporten är starkt meriterande. Du bör ha god kunskap om svensk idrott, dess arbetssätt och organisation. God förmåga att planera och administrera. God förmåga att ta övergripande beslut och ansvara för dessa. Vana av att arbeta i modern IT-miljö med ordbehandling, kalkylprogram och webbhantering. Personliga egenskaper Som person behöver du vara en stabil och trygg ledare. Du är kommunikativ, lyhörd och förtroendeingivande och kan anpassa dig i olika typer av professionella och informella sammanhang. Du bör vara utåtriktad med förmåga att skapa kontakter. Dessutom tror vi att du behöver vara driven, engagerad och en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera och skapa delaktighet. .
Företag: Svenska Cykelförbundet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Generalsekreterare jobb, Generalsekreterare Stockholm, Generalsekreterare Svenska Cykelförbundet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Generalsekreterare

Förskollärare
Förskollärare med intresse för Montessoripedagogiken sökes Octopus Montessoriförskola i Österskär/Åkersberga, söker en förskollärare till vår småbarnsavdelning Lilla bläckfisken, 1-3 år. Vi är en av tre förskolor, som ingår i Österåkers Montessori ek. för. Föreningen är ett föräldrakooperativ. Octopus Montessoriförskola har två avdelningar, Stora bläckfisken med barn i åldrarna 3-6 år och Lilla bläckfisken med barn i åldrarna 1-3 år. Förskolan ligger i en fin omgivning. Förskolan är arkitektritad med stora ljusa lokaler. Vi arbetar utifrån Montessoripedagogiken där vi utgår från varje barns behov och möter barnet på den utvecklingsnivå där det befinner sig. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel och glad medarbetare som arbetar för barnens bästa och utifrån deras behov. Du ska tillsammans med övrig personal samarbeta i pedagogiska frågor och verka för ett gott samarbete med föräldrar. Du ska ha lätt att samarbeta. Inkom med din ansökan och kontaktuppgifter via mail octopus@osterakersmontessori.se Ring gärna till förskolechef Anna-Karin Haglund för mer information. Tele: 070-691 58 05 eller 08-540 861 66
Företag: Österåkers Montessori ek.för.
Ort: Österåker
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Österåker, Förskollärare Österåkers Montessori ek.för.
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Personlig assistent
New Life Assistans AB samordnar personlig assistans för barn och vuxna. Vi söker nu en Personlig Assistent för brukare med stort vårdbehov i närheten av Kallhäll. Du som söker skall kunna prata kaldeiska språk (östra assyriska) Brukaren är hel förlamad och hon behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer. Du ska vara lugn, skötsam och rökfri. Vi ser gärna en kvinnlig sökande som talar kaldeiska då det är hennes modersmål. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl.
Företag: New Life Assistans AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Projektledare/Arbetsledare
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Vi söker projektledare/arbetsledare som ska leda och driva rörentrepenader. Arbeten sker i hela StorStockholm. Servicebil ingår. Arbetsuppgifter: Leda och driva rörentrepenader. Utbildning/Erfarenhet:: Du som söker ska ha VVS-certifikat eller mångårig vana. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som projektledare/arbetsledare. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Arbetsledare jobb, Projektledare/Arbetsledare Stockholm, Projektledare/Arbetsledare Johanneshovs Rör AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Arbetsledare

Optiker
Vi söker nu en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Du kommer i första hand att arbeta med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi söker dig som: - har förmåga att ge kunden bra bemötande och service - bidrar till en trevlig stämning i butiken och uppskattar att jobba i team - har förmåga att hantera stressiga situationer. För frågor kring tjänsten, ring Mardin 076 2284 331 Varaktighet Tillsvidareanställning Arbetstid: 75% Tillträde Enligt överenskomelse Kontaktperson: Mardin Mardini 076-2284331 mardinm@gmail.com
Företag: Titanoptik scandinavian
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker jobb, Optiker Stockholm, Optiker Titanoptik scandinavian
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker

LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ
Capio psykiatri är en del av Capiokoncernen, www.capio.se, som bedriver hälso-och sjukvård i fem europeiska länder. Capio Psykiatri Värmdö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för läkemedelsmottagning, läkemedelsuppföljning, har stödsamtal, psykoedukation i grupp och individuellt, är delaktig i utredningar samt samverkar med vårdgrannar. Leg sjuksköterska gärna med psykiatrisk specialistutbildning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Capio Psykiatri Värmdö
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG SJUKSKÖTERSKA TILL VÄRMDÖ

Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist
Verksamhetsbeskrivning Ett mysigt cafe beläget i Kista gallerian. Vi har öppet alla dagar i veckan fram till kl 21.00. Nu söker vi en trevlig och positiv person till vårt kontor. Arbetsuppgifter Du arbetar med daglig administration för bolagets löpande verksamhet, samt även upprättar bokföring samt sköter inköp. Utbildning/Erfarenhet Du är kommunikativ och strukturerad med gott siffersinne, kunskaper i engelska och arabiska både i tal och skrift ser vi positivt på. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Fullgoda betyg från gymnasiet samt gärna universitetsstudier inom ekonomi, administration eller liknande. Erfarenhet av löpande bokföring är meriterande. Arbetet som kontorist kräver god datavana, engagemang, vara service inriktad.
Företag: Café Semlan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Café Semlan i Kista söker en erfaren kontorist

Köksbiträde
Liljeholmens gatukök ligger på Liljeholmstorget, 7 b, vid Nordeabanken. Vi söker nu ett köksbiträde med erfarenhet för omgående anställning. Det är en fördel men inget krav att du bor i söderort. Arbetsuppgifter: - Kassa - Matlagning i grillen - Beställa varor - Lättare städning Vi ser gärna att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd.
Företag: Liljeholmens Gatukök
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Stockholm, Köksbiträde Liljeholmens Gatukök
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Betongare sökes omgående!
Traditionella gjutningar av betong och armering (grunder, bjälklag och valv). Vi ser gärna att du har erfarenhet av formsättning och armering. Du behöver ha god social förmåga. Yrkesbevis och 3 års praktisk erfarenhet är ett krav.
Företag: Moderna Hus Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Betongare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongare sökes omgående!

Pizzabagare
NPSA Bageri söker pizzabagare med erfarenhet.. Är du intresserad? Kontakta Radjab Ali Khakpour på 0762-115876.
Företag: NPSA bageri Handelsbolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Stockholm, Pizzabagare NPSA bageri Handelsbolag
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare


Sök lediga jobb Serveringspersonal MULLIGANS PUB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se