Serveringspersonal jobb - lediga jobb

Serveringspersonal jobb Serveringspersonal jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Serveringspersonal. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Serveringspersonal. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SERVERINGSPERSONAL- Värmdö

 2. SERVERINGSPERSONAL SÖKES- Stockholm

 3. Sommelier / serveringspersonal- Stockholm

 4. Serveringspersonal Sommarjobb- Stockholm

 5. Serveringspersonal med kassavana- Stockholm

 6. Serveringspersonal till höst- Haninge

 7. Erfaren Serveringspersonal Sökes Omgående- Lidingö

 8. Serveringspersonal sökes !- Stockholm

 9. Scandic Victoria Tower söker Serveringspersonal- Stockholm

 10. GRILLKOCK och SERVERINGSPERSONAL- Norrtälje

 11. Serveringspersonal - Deltid- Borlänge

 12. Serveringspersonal till Adelsgatan- Gotland

 13. Serveringspersonal till restaurang Elite Meza- Gotland

 14. Serveringspersonal- Gotland

 15. Serveringspersonal med barkunskaper- Gävle

 16. SERVERINGSPERSONAL- Halmstad

 17. SERVERINGSPERSONAL- Halmstad

 18. Serveringspersonal- Östersund

 19. Serveringspersonal- Åre

 20. Serveringspersonal- Borgholm

 21. Serveringspersonal- Pajala

 22. Serveringspersonal- Hörby

 23. Serveringspersonal till restaurang i Lund- Lund

 24. Serveringspersonal- Malmö

 25. Serveringspersonal sökes- Malmö

 26. Serveringspersonal- Ystad

 27. Kassa - Serveringspersonal- Eskilstuna

 28. Serveringspersonal- Uppsala

 29. Serveringspersonal till Uppsala- Uppsala

 30. Serveringspersonal- Umeå

 31. Serveringspersonal- Sollefteå

 32. Serveringspersonal- Västerås

 33. Serveringspersonal- Göteborg

 34. Serveringspersonal Strömstad- Strömstad

 35. Serveringspersonal- Göteborg

 36. Bar/Serveringspersonal sökes!- Göteborg

 37. SERVERINGSPERSONAL, SÄSONG- Orust

 38. Serveringspersonal- Herrljunga

 39. SERVERINGSPERSONAL- Göteborg

 40. SERVERINGSPERSONAL SÖKES OMGÅENDE!- Tanum


Mer beskrivning

SERVERINGSPERSONAL
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang Återvall på Ingarö. Dina arbetsuppgifter blir servering och att sköta kassan. Du bör vara serviceinriktad och vi ser gärna att du har erfarenhet men det är ej ett krav. Vi söker även extrapersonal som kan arbeta på helgerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Värmdö, SERVERINGSPERSONAL Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

SERVERINGSPERSONAL SÖKES
ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu härliga och goa servitriser/servitörer till höstens och vinterns roliga events och fester! Vi söker personal med alla olika typer av erfarenhet, allt från enklare buffé och mingelservering till mer avancerad bords och fat-servering. DIN PROFIL Du är serviceminded, en god människokännare som brinner för att leverera bästa service. Du är stresstålig och noggrann, kommer alltid i tid och har lätt för att ta instruktioner och anpassa dig till nya miljöer. VI ERBJUDER Ett flexibelt, utvecklande och varrierande arbete, där du själv har möjlighet att styra över dina egna arbetstider.
Företag: STJÄRNSKOTT SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL SÖKES

Sommelier / serveringspersonal
Terrenos Vinotek söker vinkunnig serveringspersonal till vår vinbar.
Företag: TERRENOS VINOTEK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sommelier / serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommelier / serveringspersonal

Serveringspersonal Sommarjobb
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha gedigen erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Sommarjobb

Serveringspersonal med kassavana
Il forno da gino är en italiensk restaurang med en fräsch och nyrenoverad interiör. Hos oss kan du avnjuta några minuter i en mysig atmosfär med något extra för smaklökarna. Nu söker vi SERVERINGSPERSONAL med kassavana. Vi söker dig som är glad, positiv och framåt och tycker om att jobba när det är full fart.
Företag: Il Forno Da Gino
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal med kassavana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal med kassavana

Serveringspersonal till höst
Staffia Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangbranschen. Vi har på kort tid fått många nöjda kunder. Detta beror på vår specialistkompetens och vårt ständiga fokus på kvalitet och att serva våra kunder. Vi är i en expansiv fas och söker därför flera pigga, duktiga och utåtriktade medarbetare till höst. Vi söker flera erfarna servitörer, servitriser som i första hand kan fatservering. tallrikservering vid olika festevenemang och banketter. Även á la carte, och bufféservering är av intresse. Önskade kvalifikationer Du har Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom branschen. Tidigare erfarenhet av servering är ett krav. Kassavana och erfarenhet från bartenderyrket är självklart ett plus. Vi vill att du behärskar svenska och eller engelska obehindrat då det är viktigt för våra kunder. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt i dina sociala egenskaper. Du bör vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande mot gästerna. Självklart bör du vara stresstålig och van vid att jobba i högt tempo och i nya miljöer.Du bör vara van vid att samarbeta, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Vi erbjuder dig ett givande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och trevliga kollegor. Vi erbjuder även en rabatt på träningskort.
Företag: STAFFIA BEMANNING AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till höst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till höst

Erfaren Serveringspersonal Sökes Omgående
Söker serveringspersonal med dokumenterad erfarenhet´. Vänligen skicka in ansökan och CV per mail till info@gashaga.nu
Företag: Gåshaga Sealodge
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Serveringspersonal Sökes Omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Serveringspersonal Sökes Omgående

Serveringspersonal sökes !
Majola RestaurangKonsult är ett förstklassigt konsultföretag som arbetar mot kunder i Stockholms området. Våra kunder är till största del konferensgårdar, hotell, kvarterskrogar & cateringföretag. Vi har varit verksamma i 9 år och växer fort tack vare vår skickliga personal som har byggt upp vårt goda rykte! Vår personalstyrka behöver nu utökas med serveringspersonal inför hösten som kan arbeta heltid. Har du hotell och restaurang utbildning från gymnasiet eller minst ett par års matsals erfarenhet, då ska du söka dig till oss! Du ska ha lätt för att samarbeta i team och ha en genuin känsla för service. Vi ser gärna att du har vana från att jobba med ala carte och fatservering. Vi erbjuder ett flexibelt och varierande arbete där du själv bestämmer dina arbetstider och typ av restauranger. Vi är mycket lyhörda och strävar alltid efter att du ska stormtrivas hos oss på Majola! Vi ser helst att du skickar in ansökan via e-post, men om den möjligheten inte finns så går det bra att ringa till oss. Lön betalar vi enligt avtal eller överenskommelse. Låter detta som något för dig ? Tveka då inte att höra av dig !
Företag: MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal sökes ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal sökes !

Scandic Victoria Tower söker Serveringspersonal
Att jobba på Scandic På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt. Scandic Victoria Tower med 34 våningar är ett av Sveriges mest spektakulära hotell, både utvändigt och invändigt. Arkitekten Gert Wingårdh ligger bakom den fantastiska byggnaden, klädd med glas och stål. Lobbyn, loungen och restaurangen flyter samman och skapar en social arena för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling. De 299 rummen är inredda med designmöbler från Vitra, Montana och Flos. Skybaren på våning 34 erbjuder en storslagen utsikt över Stockholm. Dina arbetsuppgifter Nu letar vi efter en ny förmåga som kan fylla platsen när en av våra kollegor har gått vidare i karriären. Vi söker någon som brinner för serveringsyrket och allt vad det innebär. Vi på Scandic Victoria Tower jobbar mycket över gränserna där av kommer denna tjänst innebära både srevringsarbete, bararbete och möjligen receptionsarbete. Personlig profil Vi tror att du är en mat- och vinintresserad stjärna som har jobbat ett par år i restaurangbranschen. Du behärskar engelska i tal och skrift. Receptionserfarenhet är meriterande. Du är positiv och tillmötesgående och tycker om att överträffa dina gästers förväntningar. Du har ett naturligt intresse för människor och lätt för att samarbeta, både med gäster och med kollegor. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel samt ordningsam och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Jenny Gustafsson på telefon 0709-735225 eller maila på jenny.gustafsson@scandichotels.com  Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Victoria Tower
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Victoria Tower söker Serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Victoria Tower söker Serveringspersonal

GRILLKOCK och SERVERINGSPERSONAL
AKILLES TAVERNA söker GRILLKOCK och SERVERINGSPERSONAL. Du behöver inte ha utbildning utan det räcker med vilja att lära. Under sommaren kan det bli lite stressigt så du bör vara stresstålig och beredd på att få hjälpa till med det mesta på restaurangen.
Företag: Akilles Taverna
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga GRILLKOCK och SERVERINGSPERSONAL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GRILLKOCK och SERVERINGSPERSONAL

Serveringspersonal - Deltid
Golden Palace är en kinesisk restaurang belägen i centrala Borlänge. Restaurangen har fullständiga rättigheter och öppet varje dag. Med en väldigt omtyckt lunchbuffe och kinesisk a la carte meny i en asiatisk atmosfär är Golden Palace en välbesökt restaurang i stan. Vi söker nu en medarbetare som vill jobba hos oss med start 1/8-2013. Tjänsten motsvarar deltid och arbetstiderna varierar från dagspass, kvällspass och helger. (Lunch och a la carte) Kvalifikationer: - minst 18 år fyllda - studerar/har studerat hotell och restauranglinjen alternativt har minst 1års erfarenhet inom restaurangbranchen - är villig att lära dig enklare kinesiska för serveringens skull - glad, positiv & serviceinriktad Ansökan ska bestå av ditt CV, personliga brev samt ett fotografi och skickas till jobb@engelskapuben.se Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Företag: Golden Palace Kina Restaurang
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal - Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal - Deltid

Serveringspersonal till Adelsgatan
Verksamhetsbeskrivning Året om restaurang på Adelsgatan med A la carteservering och pizza. Trevlig uteservering på Visbys populäraste affärsgata med många spontangäster. Arbetsuppgifter Servering och övriga restaurangsysslor samt gästbemötande Utbildning/Erfarenhet God och positiv serviceanda då du handskas med många gästande turister. Gärna stresstålig och med kassaerfarenhet. Men viktigast, är att du är lättlärd och intresserad av jobbet.
Företag: Celine Tacohuset
Ort: Gotland
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till Adelsgatan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till Adelsgatan

Serveringspersonal till restaurang Elite Meza
Elite Meza Gotland AB söker personal. Arbetsuppgifter är servering, kassa, ta upp beställningar och andra förekommande arbetsuppgifter i restaurangen. Erfarenhet av servering är önskvärt men inte ett krav. Vi söker i första hand personal till perioden 1/6 till 31/8, med möjlighet till arbete också senare under hösten. Vi tar in personal löpande.
Företag: Elite Meza Gotland AB
Ort: Gotland
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till restaurang Elite Meza jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till restaurang Elite Meza

Serveringspersonal
Torgkrogen söker serveringspersonal för anställning över sommarsäsongen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara över 18 år.
Företag: Torgkrogen
Ort: Gotland
Publicerad : 05-03
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Gotland, Serveringspersonal Torgkrogen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal med barkunskaper
Mesopotamien är ett grekiskt ord och betyder "landet mellan floderna" eller "två flods landet". Det syftar till området mellan floderna Eufrat och Tigris. Mat har alltid varit en viktig del av våra kulturarv och med sitt inflytande över grannländer och gästande folkslag sprids Mesopotamiens matkultur ut i världen. Våra rätter är således en lite klick av den matkultur som härrör ifrån området Mesopotamien. Vi använder oss av kvalitets råvaror och erbjuder både traditionella och nya rätter med smaker i från varma, fjärran länder. Vi söker nu serveringspersonal som även är barkunninga till vår restaurang. Erfarenhet är ett krav, har du dessutom utbildning är det meriterande. Förutom servering och bararbete är det de vanligt förekommande arbetsuppgifterna inom restaurang som gäller. Du är serviceminded, tycker om att arbeta med gäster och ser till att dessa trivs och får en trevlig upplevelse på restaurangen.
Företag: Mezopotamya
Ort: Gävle
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal med barkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal med barkunskaper

SERVERINGSPERSONAL
Restaurang La Cocaracha söker nu inför säsongen 2013 SERVERINGSPERSONAL Dom vi söker ska ha utbildning och några års erfarenhet inom yrket. Ring och prata med Göran 0708-656465
Företag: Restaurang La Cocaracha
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Halmstad, SERVERINGSPERSONAL Restaurang La Cocaracha
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

SERVERINGSPERSONAL
Ristorante Piccolo Italy söker för säsongen både till lunch och kvällen SERVERINGSPERSONAL Den vi söker ska ha erfarenhet av servering sedan tidigare. Ring och prata med Oggi 0768-059 939 eller 035-187051
Företag: Ristorante Piccolo Italy
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Halmstad, SERVERINGSPERSONAL Ristorante Piccolo Italy
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

Serveringspersonal
Lilla siam AB söker serveringspersonal Vi är en Thailändsk restaurang i östersund. Här kan gästerna avnjuta Thailändska rätter i en modern inspirerad miljö. Nu söker vi en stresstålig och effektiv ansvarig servitris. Du ska minst ha 2 års erfarenhet från liknande arbete och trivas med att sätta kunden i fokus. Service ska komma naturligt för dig och du ska vara flexibel i ditt arbetssätt. Svenska och engelska är ett krav och det är meriterande om du kan kommunicera på Thai. Du ska vara positiv samt ta dig an uppgifter med ett engagemang. Arbetet innebär även alkoholhantering ytterliggare meriter om du har viss köksvana och kan Haccp.
Företag: LILLA SIAM I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Östersund, Serveringspersonal LILLA SIAM I ÖSTERSUND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Tott Hotell är Sveriges skidåkarhotell nummer ett och vi vill rekrytera Sveriges bästa hotell & restaurangpersonal. Vi är på jakt efter dig som sätter värdskapet först. Som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt att arbeta i grupp. Du har en hotell/restaurang/turistutbildning eller motsvarande och 2-5 års yrkesstolthet. Om du redan kan ditt Åre är det ett plus. Och du behöver ha gått den interaktiva kursen "VärdskapetÅre" och Totts interna introduktion innan du börjar. Nu söker vi dig som vill jobba i servisen och vill ha en varierande arbetsvecka. Att klara både afterski med upp till 300-400 pers för att sedan sadla om till à la carte på kvällen. Detta varvas även med lite lugnare kvällar i matsalen. Tott Matsal & Bar rymmer drygt 450 sittplatser och har panoramautsikt över fjällen, byn och Åresjön. Restaurangkonceptet är rustikt och anpassat för att fylla våra gästernas behov av mättande, goda och variationsrika matupplevelser under hela sin vistelse. Vi serverar rejäla skidåkarfrukostar, vedugnsbakad pizza och à la carte-middagar och en bred meny av populära skidåkarrätter från det norditalienska, nordamerikanska och jämtländska köket. På bottenvåniingen har vi nattklubben "Nightving" med plats för 500 personer. OBS! Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida http://tottare.com/jobba-pa-tott/
Företag: Tott Hotell Åre
Ort: Åre
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Åre, Serveringspersonal Tott Hotell Åre
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Robinson Crusoe är en traditionell och historisk restaurang med över 35 års erfarenhet i branschen. Restaurang är vackert belägen vid Borgholm gästhamn med plats för 150 gäster inne och 200 ute. Inför säsongen 2012 söker vi nu Bartender. Vi erbjuder ett arbete med ansvar och förtroende som skall stimulera och utveckla Dig. Du får även möjlighet att träffa nya människor. Arbetsuppgifter Vi söker Dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam. Under sommaren han vi högtryck med restaurang, baren etc.. Då behöver vi Dig! Utbildning/Erfarenhet Vi tror att Du har några års erfarenhet eller utbildning inom yrket och har fyllt 21år. Bifoga CV och foto i Din ansökan
Företag: Robinson Crusoe
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Borgholm, Serveringspersonal Robinson Crusoe
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Explore The North AB är ett familjeägt företag som driver en liten anläggning med ca 40 bäddar, restaurang, aktiviteter, huskycamp etc. Vi som äger företaget är ett ungt par som brinner för att ge våra gäster en upplevelse som de aldrig glömmer i värdskap och upplevelse. Ledorden vi följer är att man kommer till oss som gäst och åker hem som en vän och med detta sagt är det otroligt viktigt för er som söker en tjänst hos oss att ni brinner för "mötet" med människor. Vi går mot en ny säsong 2013-2014 och söker personal som vill arbeta med oss och njuta av en vinter i Lappland. Vi kommer ta del av alla ansökningar och ta en personlig kontakt med er och ser fram emot att lära känna just dig. Välkomna till vår familj! Johan & Sara m barnen Tilda och Åskar Serveringspersonal / Städ personal, arb uppg. Servering, städning, diskning etc Kvalifikationer: Språk, huvud Engelska, andra språk meriterande, lämplig utb. eller erfarenhet från yrke, b körkort Övrigt: Lämna referens från 2 tidigare arbetsplatser.
Företag: Explore The North AB
Ort: Pajala
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Pajala, Serveringspersonal Explore The North AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Söker serveringspersonal för jobb på helger. Inga erfarenheter behövs.
Företag: Restaurang Jernkällaren
Ort: Hörby
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Hörby, Serveringspersonal Restaurang Jernkällaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal till restaurang i Lund
Restaurang Asian wok i Lund söker serveringspersonal. Tidgare erfarenhet krävs inte det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig arbetsuppgifterna. Är du intrsserad ring arbetsgivaren eller lämna ditt cv på plats.
Företag: Asian hot work/Rosa kiosken
Ort: Lund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till restaurang i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till restaurang i Lund

Serveringspersonal
Verksamhetsbeskrivning Italiensk restaurang som öppnade sommaren 2012. På ett kanonläge i slottstaden finns denna restaurang. Inriktningen vi har är; Italiensk mat, kaffe, kakor samt delikatesser, och naturligtvis har vi fullständiga rättigheter. Vår mat lagar vi med hög kvalité och med ett spännande nytänk. Det handlar om traditionell italiensk mat som ännu inte är så känd i Sverige. Självklart med de bästa råvarorna. Arbetsuppgifter Vi söker serveringspersonal med brinnande intresse för italiensk mat. Vi vill också att du behärskar det italienska språket. Vi förväntar oss att du är en glad och positiv person som är ansvarstagande och stresstålig. Såklart ska du inte vara rädd för att arbeta mycket. Vi satsar stort på att få ihop ett team som kommer att trivas ihop. Utbildning/Erfarenhet Vi letar nu efter en duktig och initiativrik medarbetare som vill satsa på att vara med i detta nystartade och spännande företag. Vi söker en person som talar italienska och har ett genuint intresse för Italien, italiensk mat och vin. .
Företag: Osteria Qui
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Malmö, Serveringspersonal Osteria Qui
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal sökes
Vi söker serveringspersonal till vår restaurang i Bunkeflostand. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och har ett glatt humör. Vi ser helst att du har tidigare serveringsvana och har lätt för att ta egna initiativ. Arbetstider är förlagd under eftermiddag-kväll. Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse. För att söka tjänsten ber vi er vänligen att ringa telefonnummer; 0704377494 mellan klockan 11.00-16.00.
Företag: PAPA JOE AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal sökes

Serveringspersonal
Vi söker serveringspersonal inför sommarsäsongen.
Företag: Solglimt
Ort: Ystad
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Ystad, Serveringspersonal Solglimt
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Kassa - Serveringspersonal
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvarorna. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vår första enhet finns i Eskilstuna och under april 2012 öppnade vi vår andra ChopChop i Enköping. Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till Sveriges bästa restaurang. Vi söker dig som vill utvecklas i företaget och bli en i teamet här i ChopChop Eskilstuna. ChopChop Asian Express i Eskilstuna söker: Kassa och- serveringspersonal på deltid(75%) och även extrapersonal. Kanske är du student och är i behov av ett extrajobb både under sommaren, helgar och kvällar? Hör av dig till oss! Du som söker tjänsten deltidstjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet från serviceyrket, erfarenheter från restaurangbranschen är meriterade, men inget krav. VI söker dig som trivs att jobba med kundbemötande och vill utvecklas inom företaget och sedan kanske ta på dig fler arbetsuppgifter, utveckla mot en högre position inom företaget och så småningom ta hand om en egen ChopChop Enhet/Restaurang. Som Kassa och- serveringspersonal på ChopChop kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av att portionera, ta emot betalningen och renhållning i allmänhet. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker: -Dig som är ordningsam -Dig som är tydlig och ambitiös -Dig som brinner för strålande service -Dig som är samarbetsvillig och gillar teamwork -Dig som är stresstålig och tålmodig Tidigare erfarenhet inom restaurangyrket är absolut inget krav, dock är sådan erfarenhet meriterande. Vi erbjuder: - En bra arbetsmiljö med goda medarbetare - Intern och Extern utbildning - Flexibla arbetstider - Mycket Goda karriärmöjligheter. Vi är ett företag i en expansiv expansion och det finns mycket goda möjligheter att göra karriär inom ChopChop Koncern. En arbetsledande position kan vara närmare än vad du tror. Vi på ChopChop tillämpar 6 månaders provanställning och efter det övergår anställning till tillsvidareanställning.
Företag: Chopchop Eskilstuna
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kassa - Serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassa - Serveringspersonal

Serveringspersonal
Ulva krog är en sommarrestaurang vackert belägen i Ulva kvarn intill Fyrisån, ca 10 km norr om Uppsala. Främst lunchservering men ibland också grupper om kvällen. Ägare och kock är Silvio Trevizan som serverar både kroatiska rätter och svenska. Även fika och glass serveras. Vi söker nu serveringspersonal med tillträde omgående. Sökande skall gärna ha erfarenhet av kassa, disk, hjälp i köket och servering, men det är ej ett måste om du är motiverad att lära dig snabbt! Körkort är ett plus, samt språkkunskaper i engelska. Begränsat med bussförbindelser finns.
Företag: Ulva Krog
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Uppsala, Serveringspersonal Ulva Krog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal till Uppsala
Serveringspersonal till Uppsala. 1 plats. Clustera Sveriges vision är att vara bemanningsbranschens bästa partner genom mervärde för våra delägare. För kunds räkning söker vi nu trevlig personal för serveringsarbete, jobbet innebär deltid. Vid hög beläggning heltid till viss del framförallt sommarsäsongen. Andra arbetsuppgifter ingår, till exempel enklare uppgifter i köket. Städning samt bädda sängar mm. Utbildning och tidigare erfarenhet inom yrket är ej nödvändigt men det är ett plus. Viktigast är dock personlig lämplighet och du bör vara glad, flexibel, ordningsam, ha tålamod med människor, vara matintresserad, stresstålig, närvarande i dina arbetsuppgifter och ansvarsfull. Övrigt Placering är i Uppsala. För att kunna söka detta jobb måste du registrera ditt CV i vår databas www.clustera.se. Om du redan har gjort det, ska du bara logga in med ditt användarnamn och lösenord och söka tjänsten. Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast. Intervjuer och urval kommer att ske kontinuerligt. Dock senast 2013-07-31 --------------------------------------------------------------------------------
Företag: Clustera Uppland
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till Uppsala

Serveringspersonal
KÖKSBAREN UMEÅ är en ny restaurang och bar i Umeå som öppnas av krögarduon från Le Garage oktober 2013 i bågenhuset (Skyttens gamla lokaler). Med Köksbaren ska vi skapa en fantastisk arbetsplats och en Köksbar som serverar riktigt bra mat tillagat med de bästa råvarorna för stunden. En mötesplats för alla men framförallt de som gillar vällagad mat med fantastiska ölsorter och trevliga viner. Vi söker dig som har erfarenhet och viljan att leverera det bästa. Ni uppskattar god service och har gedigen kunskap I mat och vin. Ni kommer ingå i ett härligt team med kompetenta, målmedvetna och glada kollegor som alla vill det bästa för gästen. Vi söker nu dig som kan komplettera med just din personlighet. För oss är passion till mat och vin viktigare än formell utbildning. Arbetet är förlagt kvällstid och dagtid. Vi söker både heltid och extra personal. Maila in din ansökan. Det är viktigt att du märker din ansökan med vilken tjänst du söker då vi söker personal till flera olika tjänster. Dessa tjänster sökes med start oktober - Restaurangchef - Hovmästare/Sommelier - Bartender - Servitörer fast - Kockar - Servering extra - Kock extra - Disk extra Hjärtligt välkommen med din ansökan.
Företag: Köksbaren
Ort: Umeå
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Umeå, Serveringspersonal Köksbaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Serveringspersonal Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt restaurangteam. Du som söker har tidigare erfarenhet från restaurangbranchen, referenser och kvalifikationer av matsalsarbete/festvåning är särskilt meriterande. Att sätta gästen i focus och brinna för ditt yrke ser vi som en självklarhet. Du är ordningsam och trivs i att arbeta i grupp samt att du förstår vikten av att kunna leverera kvalitativ service till våra kunder. Flexibilitet och att jobba kvällar/helger ser du inte som något problem. För mer information om arbetstider, anställning mm besvaras via mail eller tfn. Björn Norman bjorn@hallstaberget.se
Företag: Hotell Hallstaberget AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Sollefteå, Serveringspersonal Hotell Hallstaberget AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Arbetsuppgifter; servering, plocka disk hjälpa till i köket vid behov
Företag: Restaurang Cupido
Ort: Västerås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Västerås, Serveringspersonal Restaurang Cupido
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal
Tjänsten består av att servera från a la cartemeny. Du ska ha jobbat några år och ha minst ett par års erfarenhet från restaurangbranschen. Vi tar för givet att du är en ödmjuk och ambitiös person som tar ditt jobb på allvar. Du gillar sälj och vill leverera det bästa till gästen både med service och kvalitet. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du är initiativrik och klarar att jobba självständigt. Om framför allt. Du måste verkligen trivas med att arbeta med service.
Företag: Restaurang Bellini
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Göteborg, Serveringspersonal Restaurang Bellini
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Serveringspersonal Strömstad
Serveringspersonal till vår Restaurang och pizzeria, Servering av pizza och a la carte samt kassahantering. Varierande arbetstider med start så snart som möjligt. Vid intresse kontakta Segvan 0722688655. Eller besök oss på Norra Hamngatan 9 Strömstad.
Företag: Vidån Restaurang och Pizzeria
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Strömstad

Serveringspersonal
Verksamhetsbeskrivning Restaurang som öppnar inom kort söker serveringspersonal. Restaurangen ligger mitt på Linnégatan i centrala Göteborg. Arbetsuppgifter Servering av lunch och a la carte. Utbildning/Erfarenhet - Du har minst 5 års erfarenhet. - Du ska ha känsla för service, social kompetens och gilla utmaningar. - Meriterande om du kan engelska
Företag: Old Town
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Göteborg, Serveringspersonal Old Town
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Bar/Serveringspersonal sökes!
Restaurang Vasastan söker Bar/serveringspersonal för omgående tillträde. Kvalifikationer: För att du skall vara aktuellt för tjänsten så krävs det minst ett års erfarenhet av service inom restaurangbranschen.
Företag: Bistro Yapici AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bar/Serveringspersonal sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bar/Serveringspersonal sökes!

SERVERINGSPERSONAL, SÄSONG
Mollösunds Wärdshus ligger längst ut i skärgården på ön Orust. Mollösund ligger ca 10 mil norr om Göteborg och är en riktig västkustidyll. Wärdshuset är flitigt besökt av såväl ortsbefolkning och sommarboende som turister från både Sverige och utlandet. Wärdshuset arbetar flitigt med luncher, a la carte, konferenser, weekends, bröllop, julbord och fester. Vi jobbar ständigt med att hitta nya erbjudanden där vi gör det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika kust. Wärdshusets och Mollösunds fantastiska charm i kombination med aktiviteter, mat och service i hög klass har gjort att vi nu måste utöka vår personalstyrka. Du finner också för första gången i år Mollösunds hotell & Wärdshus i "White Guide" - Sveriges bästa krogar. Vi söker nu serveringspersonal till högsäsongen. Både fast och extra. Att stå i rampljuset och ta emot gäster är för dig en trevlig utmaning. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Om du dessutom har intressen som har anknytning till havet, båtar och natur, kommer du att trivas på Mollösunds Wärdshus. Erfarenhet är ett stort plus men inte en nödvändighet. Besök gärna vår hemsida för ytterligare information www.mwhus.se
Företag: MOLLÖSUNDS HOTELL & WÄRDSHUS
Ort: Orust
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL, SÄSONG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL, SÄSONG

Serveringspersonal
Herrljunga Hotell söker serveringspersonal inför nyöppningen av vår medelhavsrestaurang. 1 heltidstjänst samt 2 st. på deltid, extra vid behov kvällar och helger. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet. Bifoga gärna ett foto med ansökan! För frågor samt ansökan, skicka via e-post till: stefan@gyllenekarven.se
Företag: Herrljunga Hotell & Restaurang AB
Ort: Herrljunga
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Herrljunga, Serveringspersonal Herrljunga Hotell & Restaurang AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

SERVERINGSPERSONAL
Viiva bar är en nystartad bar och restaurangverksamhet. Vi ligger centralt och är en klassisk bar i modern tappning. Vi söker erfaren serveringspersonal för tillsättning av ett flertal tjänster. Arbetsuppgifter är bordsservering, bararbete, diskplock m.m. Vi önskar personal med minst tre års erfarenhet av servering. Du som söker ska vara social och intresserad av yrket. Intresserad? Ansök via mail till robin@viivabar.se
Företag: Viiva bar
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Göteborg, SERVERINGSPERSONAL Viiva bar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

SERVERINGSPERSONAL SÖKES OMGÅENDE!
Restaurang Sjöbjörnen bedriver sin verksamhet på bryggan i Grebbestad. Nu söker Sjöbjörnen efter servitriser/servitörer som kan börja arbeta omgående, för anställning under sommaren! Någon form av erfarenhet inom yrket är meriterande. Välkommen med din ansökan via telefon eller epost. Ring gärna 070-2906514 och anmäl ditt intresse. Du kan även nå oss via denna adress: moklja.71@hotmail.com
Företag: Restaurang Sjöbjörnen
Ort: Tanum
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL SÖKES OMGÅENDE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL SÖKES OMGÅENDE!


Sök lediga jobb Serveringspersonal

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se