Service och marknadsassistenter jobb - lediga jobb

Service och marknadsassistenter jobb Service och marknadsassistenter jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Service och marknadsassistenter. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Service och marknadsassistenter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Dansledare för barn i Hässelby HT13- Stockholm

 2. ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM- Danderyd

 3. Mattecentrum söker Stockholmsansvarig- Stockholm

 4. Lärarvikarie till grundskola i Stockholm- Stockholm

 5. Sommarkockar Sökes- Stockholm

 6. Contract Management-administratör- Sollentuna

 7. Barnskötare till förskola i Stockholm- Stockholm

 8. Juniorkock med höga ambitioner- Stockholm

 9. Svagströmstekniker- Stockholm

 10. El lärling- Stockholm


Mer beskrivning

Dansledare för barn i Hässelby HT13
Är du vår nya dansledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika dansstilar i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansaktiviteter/stilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt dans i Stockholm Hässelby inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga terminsupplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hasselbydans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar dans alternativt leder dans). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i dans samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barndansgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Dansledare för barn i Hässelby HT13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansledare för barn i Hässelby HT13

ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM
RM Bilservice söker dig som är erfaren personbilsrekonditionerare för våra premium bilar! Är du rätt person för utmaningen att arbeta på vår avdelning för rekond av personbilar? RM levererar alltid högsta kvalitet på Sveriges modernaste personbilsskadeverkstad för premiumbilar, såsom t ex BMW, Mercedes, Bentley, Jaguar, Audi m fl? Du kommer att arbeta med: - ett team av flera duktiga tvätt och rekond-medarbetare som arbetar med "in-house" jobb efter ordningsställandet av bilar vid skador eller direkt mot kund. Det är av intresse att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. - Rekonditionering med polermaskin - Tvättning invändigt och utvändigt - Lackförsegling - Klädseltvätt - Vara andra team behjälpliga Vi intervjuar löpande så ring coach och rekryterare Michael Kröger 0709-99 29 00 HK Partner eller skicka din ansökan till michael.kroger@hkpartner.se
Företag: HK Partner AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM

Mattecentrum söker Stockholmsansvarig
Mattecentrum erbjuder gratis räknestugor i för tillfället 20 svenska städer, varav vi i Stockholm bedriver tolv räknestugor på sju geografiska platser varje vecka. Vår verksamhet växer hela tiden och nu behöver vi bli fler på kontoret, därför utlyser vi en tjänst som Stockholmansvarig hos oss. Som Stockholmsansvarig kommer du ansvara för räknestugorna i Stockholm, se till att de alltid är bemannade och håller högsta kvalitet. Du kommer arbeta med marknadsföring mot vår målgrupp, elever i högstadiet samt gymnasiet. Tjänsten innebär även mötet med nya volontärer och samarbetspartners. Tjänsten innebär även att tillsammans med vår verksamhetsansvarige och verkamhets utvecklare bilda ett team som arbetar med att utveckla och administrera verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: * Administrera Stockholms räknestugor. * Ansvarig för volontärer och volontärintervjuer i Stockholm. * Ansvarig för expansion i Stockholm. * Arrangera konvent inför nationella proven i Stockholm. * Marknadsföring på skolor i Stockholm. * Representation på mässor . Vi tror att du som söker denna tjänst passar in ungefär på denna beskrivning: * Tycker om att träffa människor i olika sammanhang. * Är pratglad. * Har lätt att prata inför människor. * Är ordningsam och noggrann. * Goda kunskaper i matte. * Gillar nytänkande och utmaningar. * Gillar att ta ansvar. * Har inga problem med att jobba individuellt eller i grupp. * Är prestigelös. * Står för Mattecentrums värderingar. Det är även meriterande om du: * är utbildad gymnasielärare i matematik. * har arbetat i minst 2-3 år som mattelärare. Tjänsten är en heltidsanställning, sex månaders provanställning tillämpas. Individuell lön. Tjänsten utgår från Mattecentrums kontor i centrala Stockholm. Skicka din ansökan och ditt CV till Rasmus Ornstein Fredlund på Rasmus@mattecentrum.se senast den 11/8. Vid frågor om tjänsten nås Rasmus på 072-587 44 62 från och med den 5:e augusti.
Företag: MATTECENTRUM
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mattecentrum söker Stockholmsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mattecentrum söker Stockholmsansvarig

Lärarvikarie till grundskola i Stockholm
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarier till en grundskola i Storstockholm för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Stockholm

Sommarkockar Sökes
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning kockar med erfarenhet av a la carte till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Oavsett om du vill jobba extra några dagar i veckan eller om du vill jobba heltid över sommaren så är du välkommen med din ansökan. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarkockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarkockar Sökes

Contract Management-administratör
Academic Work söker för kunds räkning en Contract Management-administratör. Vår kund är ett företag som tillhandahåller kontorsteknik för att hjälpa kunder att bli mer effektiva genom att fokusera på praktiska och nyskapande lösningar. Företaget finns i 130 länder och har ca 150 anställda i Sverige. Arbetsmiljön karaktäriseras av högt tempo, struktur och en stark säljkultur. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetsuppgifter: Som Contract Management-administratör kommer du bland annat att arbeta med avtal. Du kommer dels att säkerställa att de är uppdaterade i olika system, och vid behov ändra i dem. Du kommer även att hjälpa kunder med eventuella avtalsfrågor. Arbetet innebär också viss rapportering och uppföljning. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en kundorienterad verksamhet tidigare, samt att du är van vid att arbeta i team. Vidare är dina kunskaper i norska och engelska goda, i såväl tal och skrift. Ytterligare kompetenser som efterfrågas är: Erfarenhet av att SAP Goda kunskaper i Office-paketet Vana av att arbeta i olika datasystem Som person är du serviceminded och har god prioriteringsförmåga då arbetsbelastningen periodvis kan vara hög. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Vi ser gärna att du är självständig i ditt sätt att arbeta samt har en vilja att lära dig nya saker. Då tempot är högt tror vi även du är driven och trivs i en miljö där det ständigt händer saker samtidigt som du ser vikten av att bibehålla en god kvalitet även i ett högre tempo. START: 1/9 UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Sollentuna KONTAKT: Charlotta Nihlén, charlotta.nihlen@academicwork.se URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Contract Management-administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Contract Management-administratör

Barnskötare till förskola i Stockholm
VRE Education söker för kunds räkning barnskötare till en förskola i Stockholm HT-2013 Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till förskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till förskola i Stockholm

Juniorkock med höga ambitioner
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning ambitiösa "juniorkockar" till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning i bagaget (tex, hotell- och restauranggymnasiet), eller likvärdig praktisk erfarenhet från arbetslivet. Till denna tjänst väger dina personliga egenskaper tungt. Viktigt att du har ett brinnande intresse för matlagning, att du är lojal och har en hög arbetsmoral. Restaurangbranschen är i stort behov av "unga talanger", och via oss får rätt person chansen att komma ut i arbetslivet hos seriösa företag som satsar på branschens framtid. Om du vill ta nästa steg i karriären så ska du inte tveka på att skicka in din ansökan till oss. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock med höga ambitioner

Svagströmstekniker
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom svagströmsbranschen såsom fastighetsnät, kabelTV och larm/säkerhet. Vi tillhandahåller resurser och tjänster med fokus på personallösningar för att på bästa sätt komplettera våra tekniktunga samarbetspartners. TactPartner är en samarbetspartner som skapar möjligheter för sina kunder att ta nya affärer, hantera projekt och anpassa sitt erbjudande mot slutkund på bästa sätt. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Om ditt jobb: Du kommer att arbeta som installatör i ett stort projekt i Stockholm där arbetsuppgifterna består av bla installation av larm/passagesystem, brandlarm, data, kabeldragning m.m Du kommer ingå i ett större team där det är viktigt att man samarbetar för att teamet skall nå sina uppsatta mål samt även kan ta ett stort eget ansvar för sin del i projektet. Vem är du? Du är en riktig arbetsmyra som trivs i ett bra tempo. Du har en vinnarinstinkt och en vision om att bli vår bästa installatör. Du fungerar som bäst när kraven är tuffa. Kvalité i utförd installation är a och o. Vi ser inga problem om du är i början på din karriär bara du har den rätta inställningen och rätt erfarenhet. Du är en driven tekniker med erfarenhet av det ovan nämnda arbetsuppgifterna. Du är tekniskt intresserad och van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Som person ska du vara en lagspelare med rätt inställning. Ta ansvar för ditt eget handlande och ser möjligheter istället för hinder. Du har en installations bakgrund eller liknande och har erfarenhet och kunskap från liknande arbetsuppgifter. Servicetänk är viktigt eftersom du kommer jobba i och omkring privatpersoners bostad. Önskemål: * B-körkort. * Erfarenhet av installation av larm & passagesystem * Installationsvana Om du i dagsläget har jobb, var vänlig uppge din uppsägningstid. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Ansökan Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till: jobb@tactpartner.se. Skriv "Svagströmtekniker STHLM" i rubriken på mejlet. Urval sker omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svagströmstekniker jobb, Svagströmstekniker Stockholm, Svagströmstekniker TACTPARTNER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svagströmstekniker

El lärling
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom EL/Installationsbranschen. Vi tillhandahåller tjänster med fokus på personallösningar för att på bästa sätt komplettera våra tekniktunga samarbetspartners. TactPartner är en underentreprenör som skapar möjligheter för sina kunder att ta nya affärer, hantera projekt och anpassa sin entreprenad mot slutkund på bästa sätt. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Vi söker nu drivna tekniker som är i början av sin karriär. Arbetsuppgifter Jobbet kommer innebära arbete med vanliga elarbeten inom entreprenad, kabeldragning, larm & passagesystem. Du kommer ingå i ett större team med arbetsledningen och förväntas ha viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vem är du? Du är en driven eltekniker med elutbildning från skolan. Du är tekniskt intresserad och trivs i en roll där du möter människor och kan vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Krav: * Godkänd el-utbildning. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Ansökan: Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till. Läs annonsen noga och beskriv vilka erf/kunskaper du har som vi efterfrågar i annonsen. Skicka ansökan till: jobb@tactpartner.se. Start omgående I rubriken på ditt mail till ansökan skriv "El lärling STHLM".
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga El lärling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El lärling


Sök lediga jobb Service och marknadsassistenter

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se