Service elektriker jobb - lediga jobb

Service elektriker jobb Service elektriker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Service elektriker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Service elektriker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Service Elektriker drift/undehåll (115)- Stockholm

 2. Service elektriker- Stockholm

 3. Service elektriker- Stockholm

 4. Service elektriker- Enköping

 5. Service Elektriker drift/undehållt (115)- Stockholm

 6. Service Elektriker (Minst 3:a års montör)- Stockholm

 7. Service elektriker- Stockholm

 8. Service elektriker- Enköping

 9. Service elektriker storköksutrustning- Stockholm

 10. Service Elektriker (Minst 3:a års montör)- Stockholm

 11. Service elektriker storköksmaskiner- Stockholm

 12. Service Elektriker till Stockholm- Stockholm

 13. Service elektriker

 14. Service elektriker

 15. Service Elektriker (Minst 3:a års montör)- Stockholm

 16. Service elektriker

 17. Service elektriker- Stockholm

 18. Service elektriker- Stockholm

 19. service elektriker- Ospecificerad arbetsort

 20. Service elektriker- Helsingborg

 21. service elektriker- Enköping

 22. Service elektriker- Helsingborg

 23. Service elektriker för heltidstjänst.- Haninge

 24. service elektriker- Enköping

 25. Service elektriker- Stockholm

 26. Service Elektriker- Stockholm

 27. Service elektriker- Halmstad

 28. Service Elektriker- Stockholm

 29. service elektriker- Enköping

 30. Service Elektriker / Installations Elektriker- Malmö

 31. Ledande montör / Service elektriker- Sigtuna

 32. Installations/Service Elektriker- Norrköping

 33. Installations/Service Elektriker- Norrköping

 34. Service Elektriker- Stockholm

 35. Installations/Service Elektriker- Norrköping

 36. Service Elektriker- Stockholm

 37. Service Elektriker- Göteborg

 38. Service elektriker/tekniker till Trollhättan / Uddevalla- Trollhättan

 39. Service elektriker- Kävlinge

 40. Drifttekniker/Service elektriker Uppsala- Uppsala


Mer beskrivning

Service Elektriker drift/undehåll (115)
Bemanningsstyrkan Om Bemanningsstyrkan Bemanningsstyrkan är ett etablerat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet och ett gediget kontaktnät i Stor-Stockholm som löser våra kunders personalbehov. Vi ingår i koncernen Veddestagruppen. Bemanningsstyrkan är främst fokuserad på personaluthyrning, hyrköp och rekrytering inom lager, logistik, administration och ekonomi. Det som driver oss är att få rätt människa och kompetens att matchas med rätt företagsklimat och arbetsuppgift. För att lyckas med våra åtaganden är vi mycket lyhörda för våra kunders behov. Vi vet att personal är deras främsta tillgång. Som konsult är du mycket viktig för oss och har du ambitionen att alltid göra ditt bästa så är du en av oss. Om uppdragsgivaren Bemanningsstyrkan söker nu för kunds räkning BEHÖRIG Elektriker. Spännande och utvecklande företag i en växande marknad! Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt i fält och du kommer att spendera mer parten av din tid hos kund. Arbetsuppgifter består av drift och underhåll av det maskiner som företaget både har utvecklat och sålt. Utveckligs möjligheterna är väldigt goda för rätt kandidat. Förutom god månadslön tillkommer även tjänstebil, telefon, dator och bonussystem. Din profil Vi söker drivna, prestigelösa och positiva medarbetare. Vi ser att du är professionell, flexibel, utåtriktad och serviceminded. Att du har förmåga att kunna ta stort eget ansvar är av yttersta vikt. Vi ser gärna sökande i åldrarna 30-50 Krav för denna tjänst: B-körkort, Svenska och Engelska Dokumenterad kunskap i området: Elbehörighet och styr och reglerteknikt. Meriterande bakgrund: Ångpannor, Ångsystem, Olja/Gas brännare, Pelletseldning, Vattenreningsutrustning, Vattenkemikalier och provtagning. Vid ansökan, Ange referensnummer: RF115, viktigt att du anger detta nr! Vi tar emot ansökan via epost(CV + personligt brev är krav): jobb@bemanningsstyrkan.se eller registrera dig på vår hemsida http://www.Veddestagruppen.se Glöm ej att ange referensnummer: RF115 för denna tjänst!
Företag: Bemanningsstyrkan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker drift/undehåll (115) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker drift/undehåll (115)

Service elektriker
Söker nu en service elektriker. Vi arbetar i hela Stockholms regionen och mälardalen. Vi förutsätter att du har Svensk el behörighet. Du måste även vara positiv till mycket resande i arbetet. Du måste ha B-körkort och kommer arbeta som fullbetald elektriker. Du måste även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift. Då ritningar är på svenska, även vissa kunder som kan enbart svenska. I ansökan ska det stå med referenser. Ansökan ska göras via mail. I dagsläget kan vi inte ta emot lärlingar
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Söker nu en service elektriker. Vi arbetar i hela Stockholms regionen och mälardalen. Vi förutsätter att du har Svensk el behörighet. Du måste även vara positiv till mycket resande i arbetet. Du måste ha B-körkort och kommer arbeta som fullbetald elektriker. Du måste även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift. Då ritningar är på svenska, även vissa kunder som kan enbart svenska. I ansökan ska det stå med referenser. Ansökan ska göras via mail. I dagsläget kan vi inte ta emot lärlingar
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Vi söker nu en driven och självgående serviceelektriker som har vana ifrån att arbeta självständigt såväl som i team. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Du kommer att främst arbeta inom Enköping, Västerås, Heby och omkring där. Men det kan även förekomma resor till andra ställen under arbetstid. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service Elektriker drift/undehållt (115)
Bemanningsstyrkan Om Bemanningsstyrkan Bemanningsstyrkan är ett etablerat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet och ett gediget kontaktnät i Stor-Stockholm som löser våra kunders personalbehov. Vi ingår i koncernen Veddestagruppen. Bemanningsstyrkan är främst fokuserad på personaluthyrning, hyrköp och rekrytering inom lager, logistik, administration och ekonomi. Det som driver oss är att få rätt människa och kompetens att matchas med rätt företagsklimat och arbetsuppgift. För att lyckas med våra åtaganden är vi mycket lyhörda för våra kunders behov. Vi vet att personal är deras främsta tillgång. Som konsult är du mycket viktig för oss och har du ambitionen att alltid göra ditt bästa så är du en av oss. Om uppdragsgivaren Bemanningsstyrkan söker nu för kunds räkning Elektriker med vana från industri, gärna med elbehörighet eller som kan inom en snar framtid ta ut elbehörighet. Spännande och utvecklande företag i en växande marknad! Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt i fält, för att med tiden övergå mer mot elkonstruktion. Arbetsuppgifter består av fältservice av elpannor, elkonstruktion samt programering av styrsystem för pannor, Systemkunnande i elprocad är önskvärd. Utveckligs möjligheterna är väldigt goda för rätt kandidat. Förutom god månadslön tillkommer även tjänstebil, telefon, dator och bonussystem. Din profil Vi söker drivna, prestigelösa och positiva medarbetare. Vi ser att du är professionell, flexibel, utåtriktad och serviceminded. Att du har förmåga att kunna ta stort eget ansvar är av yttersta vikt. Vi ser gärna sökande i åldrarna 30-50 Krav för denna tjänst: B-körkort, Svenska och Engelska Dokumenterad kunskap i området: Gärna elbehörighet och styr och reglerteknikt. Meriterande bakgrund: Ångpannor, Ångsystem, Olja/Gas brännare, Pelletseldning, Vattenreningsutrustning, Vattenkemikalier och provtagning. Systemkunskaper i elprocad. Vid ansökan, Ange referensnummer: RF115, viktigt att du anger detta nr! Vi tar emot ansökan via epost(CV + personligt brev är krav): jobb@bemanningsstyrkan.se eller registrera dig på vår hemsida http://www.Veddestagruppen.se Glöm ej att ange referensnummer: RF115 för denna tjänst!
Företag: Bemanningsstyrkan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker drift/undehållt (115) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker drift/undehållt (115)

Service Elektriker (Minst 3:a års montör)
HS Solution El service är ett litet bolag inom HS Solution AB som arbetar med el-installationer för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. HS Solution Elservice arbetar med serviceuppdrag som är allt mellan uppsättning av ett uttag till omtrådning och modernisering av elsystem i lägenhet, villa och företag. Arbetet ställer krav på att du är initiativrik, självgående och flexibel då du kommer att vara på uppdrag både självständigt och i projekt med andra. Vi har många små uppdrag hos privat personer som tar upp till 2 timmar per uppdrag. Detta gör att arbetet bli väldig utvecklande då man träffar olika personer och uppdragen blir aldrig likformigt. Samtidigt ställer sådana uppdrag krav på flexibilitet, idérikedom och framförallt lyhördhet och socialt kompetens. Uppdraget kräver att man ska kunna tala och skriva svenska obehindrat.
Företag: HS SOLUTION AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker (Minst 3:a års montör) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker (Minst 3:a års montör)

Service elektriker
Söker nu en service elektriker. Vi arbetar i hela Stockholms regionen och mälardalen. Vi förutsätter att du har Svensk el behörighet. Du måste även vara positiv till mycket resande i arbetet. Du måste ha B-körkort och kommer arbeta som fullbetald elektriker. Du måste även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift. Då ritningar är på svenska, även vissa kunder som kan enbart svenska. I ansökan ska det stå med referenser. Ansökan ska göras via mail. I dagsläget kan vi inte ta emot lärlingar
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Vi söker nu en driven och självgående serviceelektriker som har vana ifrån att arbeta självständigt såväl som i team. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Du kommer att främst arbeta inom Enköping, Västerås, Heby och omkring där. Men det kan även förekomma resor till andra ställen under arbetstid. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker storköksutrustning
service tekniker ute hos kunder , restaurang och storkök. även inne på vår verkstad. säte i Johanneshov.
Företag: RESTAURANGMASKINBÖRSEN I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker storköksutrustning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker storköksutrustning

Service Elektriker (Minst 3:a års montör)
HS Solution El service är ett litet bolag inom HS Solution AB som arbetar med el-installationer för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. HS Solution Elservice arbetar med serviceuppdrag som är allt mellan uppsättning av ett uttag till omtrådning och modernisering av elsystem i lägenhet, villa och företag. Arbetet ställer krav på att du är initiativrik, självgående och flexibel då du kommer att vara på uppdrag både självständigt och i projekt med andra. Vi har många små uppdrag hos privat personer som tar upp till 2 timmar per uppdrag. Detta gör att arbetet bli väldig utvecklande då man träffar olika personer och uppdragen blir aldrig likformigt. Samtidigt ställer sådana uppdrag krav på flexibilitet, idérikedom och framförallt lyhördhet och socialt kompetens. Uppdraget kräver att man ska kunna tala och skriva svenska obehindrat.
Företag: HS SOLUTION AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker (Minst 3:a års montör) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker (Minst 3:a års montör)

Service elektriker storköksmaskiner
söker elektriker/mekaniker för vår verkstad kunna felsöka reparera storköksmaskiner.
Företag: RESTAURANGMASKINBÖRSEN I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker storköksmaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker storköksmaskiner

Service Elektriker till Stockholm
Midroc Electro, ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med 1 500 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder kronor. Vi är organiserade i fem divisioner och tillsammans med vårt dotterbolag Browik Installation AB finns vi på 45 orter i Sverige. Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom elinstallation, automation, hissar, kransystem, kommunikation och säkerhet samt energibesparing. www.midrocelectro.seFör dig som söker tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med team-känslan av att arbeta i ett litet företag.   Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med elinstallationer och vi erbjuder en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, köpcentrum, ny & ombyggnad. Kompetens och erfarenhet Du har erfarenhet och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Och har alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Du har el-utbildning på gymnasienivå och B-körkort. Placeringsort Stockholm Övrigt Heltid, Facklig kontakt: Hans Danielsson 0739- 17 09 04 Sista ansökningsdag 20131231 Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är ca 2700 medarbetare och under 2011 omsatte vi 3,6 miljarder kronor. Läs mer på: www.midroc.se
Företag: Midroc Electro
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker till Stockholm

Service elektriker
Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsföretag. Beskrivning av företaget: Match Bemanning AS er en totalleverandør av bemanningstjenester og kan tilby utleie av bemanning. Samt rekrutttering til faste stillinger innenfor alle bransjer. Våre konsulenter har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen i Østfold, og har gjennom mange år opparbeidet lojale kunder, samt gode kontaktnettverk/kanaler for å skaffe velkvalifiserte kandidater til våre kunde. Selskapet er meget opptatt av kvalitet i våre leveringer av bemanningsløsninger og har grundige prosesser for utvelgelse av rett kandidat. Match Bemanning AS er lokalisert sentralt i Sarpsborg, Kolbotn og Drammen og har Østlandsområdet som sitt marked. Vår kunde er et lite elektriker företag i ekspansion. Ønskar du att vara med at bygga upp ettt nytt företag? Bedriften kan god ordrereserver efter kort tids drift. Vi jobbar med nyinstallasjon i lägenheter/stugor/villor och service arbete i privatbostäder. Vi upplever nu ökande uppdrag och trenger en ny service elektriker til långtidsinnhyrning eller fast anställning. Vi kan erbjuda en spennende, utfordrende och trevlig arbetsplats. Hos oss vil du kunne vara med att påverka din framtidiga arbetsplats. Arbeidsoppgaver:Variert service arbete som elektriker hos privatkunder. Nyinstallasjon i lägenhetr/stugor/villor Arbetsplats/ort: Drammen. Kompetensekrav: -Yrkeskompetensbevis som elektriker Gr.L ( stärkström ) -Minst 2års erfaring som service montör/elektriker -Fördel med DSB godkjenning, och FSE sertifisering -Skandinavisk talende -Førerkort kl.B och tilgång til egen bil Personlige egenskaper: -Självstendig, faglig duktig, plikttrogen, effektiv,sosial, lettsam, drive, serviceminded och lösningsorienterad Arbeidsgiver tilbyr: -Konkurransedyktige betingelser -Arbetsgivare med goda ordrereserver -Variert och spennande arbete -Utvecklingsmöjligheter och karriermöjligheter -Frihet under ansvar -Trevlig arbetsmiljö -Servicebil -Vi har boende for deg
Företag: Match Bemanning AS
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Match Bemanning AS er en totalleverandør av bemanningstjenester og kan tilby utleie av bemanning. Samt rekrutttering til faste stillinger innenfor alle bransjer. Våre konsulenter har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen i Østfold, og har gjennom mange år opparbeidet lojale kunder, samt gode kontaktnettverk/kanaler for å skaffe velkvalifiserte kandidater til våre kunde. Selskapet er meget opptatt av kvalitet i våre leveringer av bemanningsløsninger og har grundige prosesser for utvelgelse av rett kandidat. Match Bemanning AS er lokalisert sentralt i Sarpsborg, Kolbotn og Drammen og har Østlandsområdet som sitt marked. Vår kunde er et ekspansivt elektriker företag i stärk vekst. Bedriften kan vise til solid ekonomi og gode ordrereserver. Vi jobbar med montering och service arbete til bolig och næringsbygg. Vi upplever nu ökande uppdrag och trenger en ny service elektriker til fast anställning. Vi kan erbjuda en spennende, utfordrende och trevlig arbetsplats. Beskrivning av arbetsuppgiterna och kompetenskrav och hur du vill kandidater ska ansöka m m Arbeidsoppgaver:Variert service arbete som elektriker. Huvedsaklig hos privatkunder Arbetsort: Ski Körkort:Førerkort kl. B. Kompetensekrav: .Yrkeskompetensbevis som elektriker Gr.L ( stärkström ) .Minst 2års erfaring som service montör/elektriker .Fördel med DSB godkjenning, och FSE sertifisering .Skandinavisk talende .Førerkort kl.B och tilgång til egen bil Personlige egenskaper: .Selvstendig, faglig duktig, plikttrogen, effektiv,sosial, lettsam, serviceminded och lösningsorienterad Arbeidsgiver tilbyr: .Konkurransedyktige betingelser .Trygg arbetsgivare i stärk vekst och med goda ordrereserver .Variert och spennande arbete .Utvecklingsmöjligheter och karriermöjligheter .Avslappet arbetsmiljö .Servicebil .Vi har boende for deg
Företag: Match Bemanning AS
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service Elektriker (Minst 3:a års montör)
HS Solution El service är ett litet bolag inom HS Solution AB som arbetar med el-installationer för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. HS Solution Elservice arbetar med serviceuppdrag som är allt mellan uppsättning av ett uttag till omtrådning och modernisering av elsystem i lägenhet, villa och företag. Arbetet ställer krav på att du är initiativrik, självgående och flexibel då du kommer att vara på uppdrag både självständigt och i projekt med andra. Vi har många små uppdrag hos privat personer som tar upp till 2 timmar per uppdrag. Detta gör att arbetet bli väldig utvecklande då man träffar olika personer och uppdragen blir aldrig likformigt. Samtidigt ställer sådana uppdrag krav på flexibilitet, idérikedom och framförallt lyhördhet och socialt kompetens. Uppdraget kräver att man ska kunna tala och skriva svenska obehindrat.
Företag: HS SOLUTION AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker (Minst 3:a års montör) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker (Minst 3:a års montör)

Service elektriker
Match Bemanning AS er en totalleverandör av bemanningstjenester og kan tilby utleie av bemanning. Samt rekrutttering til faste stillinger innenfor alle bransjer. Våre konsulenter har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen i Östfold, og har gjennom mange år opparbeidet lojale kunder, samt gode kontaktnettverk/kanaler for å skaffe velkvalifiserte kandidater til våre kunde. Selskapet er meget opptatt av kvalitet i våre leveringer av bemanningslösninger og har grundige prosesser for utvelgelse av rett kandidat. Match Bemanning AS er lokalisert sentralt i Sarpsborg, Kolbotn og Drammen og har Östlandsområdet som sitt marked. Vår kunde er et mellanstort elektriker företag i ekspansion. Bedriften kan god ordrereserver efter kort tids drift. Du vil arbeta med service arbete i privatbostäder i Vestfold län. Kun enn kort båtresa från Strömstad i Bohuslän . Företaget kan erbjuda et bredt utval av sppenande uppgifter då vi har många varierade uppdrag. Arbeidsoppgaver:Variert service arbete som elektriker hos privatkunder. Kompetensekrav: .Yrkeskompetensbevis som elektriker Gr.L ( stärkström ) .Minst 2års erfaring som service montör/elektriker .Fördel med DSB godkjenning, och FSE sertifisering .Skandinavisk talende .Förerkort kl.B och tilgång til egen bil Personlige egenskaper: .Självstendig, faglig duktig, plikttrogen, effektiv,sosial, lettsam, drive, serviceminded och lösningsorienterad Arbeidsgiver tilbyr: .Konkurransedyktige betingelser .Arbetsgivare med goda ordrereserver .Variert och spennande arbete .Utvecklingsmöjligheter och karriermöjligheter .Frihet under ansvar .Trevlig arbetsmiljö .Servicebil .Vi har boende for deg Arbetsplats/ort: Horten i Vestfold län Långtidsinnhyrning med möjlighet for fast anställning
Företag: Match Bemanning AS
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Midroc Electro är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med 1 500 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder kronor. Vi är organiserade i fem divisioner och finns på 45 orter i Sverige. Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom elinstallation, industriell automation och IT, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet, energibesparing samt mekaniskt underhåll. Det betyder att vi kan kombinera flera discipliner i samma projekt – egna eller underleverantörers - och erbjuda våra kunder helheten i ett projekt.Söker du en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Vi på Midroc Electro söker nu förstärkning till vårt serviceteam i Stockholm! För dig som söker tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med team-känslan av att arbeta i ett litet företag. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med elinstallationer och vi erbjuder en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, köpcentrum, ny & ombyggnad. Vi söker dig som är utbildad elektriker och har minst fyra års erfarenhet av att arbeta i branschen. Som serviceelektriker är dina främsta arbetsuppgifter att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. Personliga egenskaper Du har erfarenhet och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Övrigt Du har el-utbildning på gymnasienivå och B-körkort. Sista ansökningsdag 2014-03-31 Kontaktpersoner Vill du veta mera vänligen kontakta: Stefan Edström, avdelningschef 010- 470 78 02 Stefan.edstrom@midroc.se. Facklig kontakt: Hans Danielsson 0739- 17 09 04  Ansök på www.midrocelectro.se/ Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 2800 medarbetare och under 2012 omsatte vi 4 miljarder kronor. Läs mer på: www.midroc.se
Företag: Midroc Electro
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker
Midroc Electro är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med 1 500 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder kronor. Vi är organiserade i fem divisioner och finns på 45 orter i Sverige. Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom elinstallation, industriell automation och IT, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet, energibesparing samt mekaniskt underhåll. Det betyder att vi kan kombinera flera discipliner i samma projekt – egna eller underleverantörers - och erbjuda våra kunder helheten i ett projekt.Söker du en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Vi på Midroc Electro söker nu förstärkning till vårt serviceteam i Stockholm! För dig som söker tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med team-känslan av att arbeta i ett litet företag. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med elinstallationer och vi erbjuder en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, köpcentrum, ny & ombyggnad. Vi söker dig som är utbildad elektriker och har minst fyra års erfarenhet av att arbeta i branschen. Som serviceelektriker är dina främsta arbetsuppgifter att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. Personliga egenskaper Du har erfarenhet och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Övrigt Du har el-utbildning på gymnasienivå och B-körkort. Sista ansökningsdag 2014-03-31 Kontaktpersoner Vill du veta mera vänligen kontakta: Stefan Edström, avdelningschef 010- 470 78 02 Stefan.edstrom@midroc.se. Facklig kontakt: Hans Danielsson 0739- 17 09 04  Ansök på www.midrocelectro.se/ Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 2800 medarbetare och under 2012 omsatte vi 4 miljarder kronor. Läs mer på: www.midroc.se
Företag: Midroc Project Management
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

service elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Den vi söker ska vara nogrann och vara intresserad av sitt jobb. Du kommer att arbeta både i stockholm och runt mälardalen. Vilket gör att du måste tycka att åka med bil är inget hinder. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: service elektriker

Service elektriker
Forca AB är ett litet företag med stora ambitioner. Våra ambitioner är att vi ska vara det självklara valet för alla uppdragsgivare i Helsingborg och i västkusten. Vårt företag jobbar med el installationer och service i bostäder, fastigheter och industrier. Vi har även breddad Forca och har börjat med byggnationer av stenshus. Vill du vara med och förverkliga våra ambitioner med att vara det självklara valet för alla som vill bygga hus eller bara behöver hjälp med att byta el central är du i så fall välkommen mejla din cv till oss. I dagsläget är vi 3st elektriker och 1st inköpare/projektledare inom byggnation. Vi vill nu bredda kompetensen ännu mer och söker nu 2st självgående elektriker med minst 2års erfarenhet omgående. Dina egenskaper För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser från Malmö i söder upp till Halmstad i norr. Intresserad? Skicka då din ansökan via e-mail till forca@forcaab.se och ge där en beskrivning av tidigare uppnådda resultat både i arbetslivet samt privat. Eventuella frågor besvaras av Idriz Shala på tel nr 042-400 91 11
Företag: Forca AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

service elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Du kommer att främst arbeta inom enköping, västerås, heby och omkring där. Men det kan även förekomma resor till andra ställen tex Stockholm under arbetstid. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: service elektriker

Service elektriker
Forca AB är ett litet företag med stora ambitioner. Våra ambitioner är att vi ska vara det självklara valet för alla uppdragsgivare i Helsingborg och i västkusten. Vårt företag jobbar med el installationer och service i bostäder, fastigheter och industrier. Vi har även breddad Forca och har börjat med byggnationer av stenshus. Vill du vara med och förverkliga våra ambitioner med att vara det självklara valet för alla som vill bygga hus eller bara behöver hjälp med att byta el central är du i så fall välkommen mejla din cv till oss. I dagsläget är vi 3st elektriker och 1st inköpare/projektledare inom byggnation. Vi vill nu bredda kompetensen ännu mer och söker nu 2st självgående elektriker med minst 2års erfarenhet omgående. Dina egenskaper För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser från Malmö i söder upp till Göteborg i norr. Intresserad? Skicka då din ansökan via e-mail till forca@forcaab.se och ge där en beskrivning av tidigare uppnådda resultat både i arbetslivet samt privat. Eventuella frågor besvaras av Idriz Shala på tel nr 042-400 91 11
Företag: Forca AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service elektriker för heltidstjänst.
Nu söker vi ny medarbetare. Vi söker en serviceelektriker med fyra eller fler år i yrket, som kommer att arbeta med en rad varierande arbeten, från små servicejobb till större entreprenader. Krav är att du har körkort då servicebil kommer att användas.
Företag: Apex Elinstallationer AB
Ort: Haninge
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker för heltidstjänst. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker för heltidstjänst.

service elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet som service elektriker. Du kommer att främst arbeta inom enköping, västerås, heby och omkring där. Men det kan även förekomma resor till andra ställen under arbetstid. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: service elektriker

Service elektriker
Vi utför arbeten inom bygg, vvs, målning, golvläggning, takläggning etc. Vi leverar totallösningar inom bygg med egen personal. Detta medför att delar eller hela din beställning aldrig hamnar ”mellan stolarna” i samband med anlitande av underentreprenörer. Detta behöver vi inte göra. Vi kan även pressa priserna då det är endast ett företag som skall leva på intäkterna Nu söker vi en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Du kommer att främst arbeta inom hela Stockholms regionen. Vi ser att du är ärlig, sköter dina tider, gör snygga jobb och kan bemöta kunder på ett proffsigt sätt. Du måste kunna uttrycka dig i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med. Känner du att detta verkar intressant så hör av dig via mail.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service Elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare Du måste vara självgående. Du kommer att arbeta runt hela Stockholm området, så resor på arbetstid förekommer. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker

Service elektriker
Vi behöver förstärka med ytterliggare personal och söker därför fler duktiga medarbetare. Vi söker nu 2-3 Service elektriker för service och underhåll och en del entreprenadjobb avseende såväl Rot som nyproduktion. Erfarenhet från elinstallationssidan och körkort är krav För mer info se www.s-el.com eller kontakta Morgan Sandblad, 035-178520 Ansökningar behandlas efterhand som de kommer in. Sandblads Elektriska AB Västervallvägen 4 302 50 Halmstad eller: info@s-el.com
Företag: Sandblads Elektriska AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Service Elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare och vara självgående. Du kommer att arbeta runt hela Stockholms området, så resor på arbetstid förekommer. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker

service elektriker
Söker nu en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare. Det förekommer resor under arbetstid. Vi jobbar mellan 07.00 - 16.00. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: service elektriker

Service Elektriker / Installations Elektriker
Dina arbetsuppgifter: Utföra installationer och dragningar i fastigheter, kontor,boende och offentliga lokaler. Allt från ny byggnationer till felsökning och service arbeten. Dina kvalifikationer: Detta är ett arbete för dig som gillar omväxlande arbetsuppgifter, har ett utåt riktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor! Vi söker dig som är utbildad (Minst gymnasienivå) elektriker och erfarenhet inom el branschen samt ett stort intresse för den typen av arbetsuppgifter. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt, varför vi sätter hög serviceanda som din viktigaste egenskap. Flexibilitet, lyhördhet och samarbetsförmåga är också egenskaper vi värderar högt. Självklart sätter du alltid kunden i fokus. Är du dessutom öppen, och ser möjligheter i stället för problem så finns det möjlighet med Vidare utveckling . Ett krav är B-Kort
Företag: Installations Companiet i Skåne AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker / Installations Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker / Installations Elektriker

Ledande montör / Service elektriker
Elmontörerna söker Ledande Montör / Service elektriker med minst 5 års erfarenhet. Referens från senaste 5 åren krävs. Vi är ett ungt företag med utvecklingsmöjligheter som söker anställda som är drivna, framåt, flexibla och som vill utvecklas. Anställningen kommer vara en särskild visstidsanställning som senare kan utvecklas till en tillsvidareanställning. Vi jobbar i Stockholm/Uppsala området och har många projekt på gång. Vi jobbar mot små och stora företag samt privatpersoner så arbetsuppgifterna kan variera då vi jobbar med provisorisk el, RoT och även gör nyinstallationer där vi har projekt som Ekilla förskola. Vi söker dig som är erfaren inom yrket och som kan jobba självständigt. I övrigt krävs att du talar flytande svenska. Vi ser gärna att du är mellan 22-50 år och har en god kunskap om el. B-körkort är ett måste.
Företag: Elmontörerna elmab AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör / Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör / Service elektriker

Installations/Service Elektriker
Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Om kunden Vi söker en Installations/Service Elektriker till ett av våra kundföretag. Företaget utför service och projektverksamhet i länet. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elinstallationer i fastigheter exempelvis belysningsbyte, installation och uppkoppling av individuell mätning i fastigheter, renovering och nybyggnad i samband med stamrenoveringar. Arbetet är omväxlande och stimulerande för en serviceinriktad person som gillar att lösa problem i team. Du kommer jobba i Norrköpingsområdet med dagsresor inom länet. Med anledning av det krävs att du har B- körkort. Din profil Utbildad installationselektriker med erfarenhet från exempelvis servicearbeten, byggen, ombyggnad av fastigheter ECY-certifikat Serviceinriktad person som sätter kunden i fokus Kunskaper i engelska B-körkort Använd länken nedan när du söker tjänsten.
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Installations/Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installations/Service Elektriker

Installations/Service Elektriker
Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Om kunden Vi söker en Installations/Service Elektriker till ett av våra kundföretag. Företaget utför service och projektverksamhet i länet. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elinstallationer i fastigheter exempelvis belysningsbyte, installation och uppkoppling av individuell mätning i fastigheter, renovering och nybyggnad i samband med stamrenoveringar. Arbetet är omväxlande och stimulerande för en serviceinriktad person som gillar att lösa problem i team. Du kommer jobba i Norrköpingsområdet med dagsresor inom länet. Med anledning av det krävs att du har B- körkort. Din profil Utbildad installationselektriker med erfarenhet från exempelvis servicearbeten, byggen, ombyggnad av fastigheter ECY-certifikat Serviceinriktad person som sätter kunden i fokus Kunskaper i engelska B-körkort Använd länken nedan när du söker tjänsten.
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Installations/Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installations/Service Elektriker

Service Elektriker
Nu söker vi en elektriker. Du ska vara fullbetald och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du ska även ha jobbat som service elektriker tidigare och vara självgående. Du kommer att arbeta runt hela Stockholms området, så resor på arbetstid förekommer. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker

Installations/Service Elektriker
Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Om kunden Vi söker en Installations/Service Elektriker till ett av våra kundföretag. Företaget utför service och projektverksamhet i länet. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elinstallationer i fastigheter exempelvis belysningsbyte, installation och uppkoppling av individuell mätning i fastigheter, renovering och nybyggnad i samband med stamrenoveringar. Arbetet är omväxlande och stimulerande för en serviceinriktad person som gillar att lösa problem i team. Du kommer jobba i Norrköpingsområdet med dagsresor inom länet. Med anledning av det krävs att du har B- körkort. Din profil Utbildad installationselektriker med erfarenhet från exempelvis servicearbeten, byggen, ombyggnad av fastigheter ECY-certifikat Serviceinriktad person som sätter kunden i fokus Kunskaper i engelska B-körkort Använd länken nedan när du söker tjänsten.
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Installations/Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installations/Service Elektriker

Service Elektriker
Nu söker vi en elektriker. Du ska vara fullbetald och ha jobbat som elektriker i minst 3 år.. Du ska även vara självgående. Du kommer att arbeta runt hela Stockholms området, så resor på arbetstid förekommer. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Ansökan görs enbart via mail. I ansökan ska referenser finnas med.
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker

Service Elektriker
Vi söker dig som vill bli en engagerad del av vårt team. På Exxel jobbar vi med att ta fram smarta lösningar och installationer för att överträffa våra kunders förväntningar. Kvalité, ansvar och helhetstänkt är utgångspunkter för vårt jobb. Nu söker vi dig som vill bli en ny medlem i vårt engagerade team. Vi är idag 5 elektriker med blandade inriktningar och ansvarsområden och vi vill bli fler. Vi söker dig som är en ansvarstagande och självgående problemlösare, som alltid sätter kvalité och säkerhet som en prioritet. Serviceminded och öppen som person tror vi är egenskaper som gör att du skulle passa in i vår grupp och verksamhet. Svenska i tal & skrift samt vara kommunikativ är ett krav för tjänsten. B-körkort samt yrkesbevis med behörigheter inom ditt område är en förutsättning.
Företag: EXXEL AKTIEBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker

Service elektriker/tekniker till Trollhättan / Uddevalla
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu service elektriker/tekniker till Trollhättan/Uddevalla. Du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och fömåga att lösa problem. Du arbetar självständigt och i grupp med stöttning från projektledaren.  Placeringsort är Trollhättan eller Uddevalla. Information och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Härling på 010-472 47 55.  Välkommen med din ansökan!   Om Imtech Nordic ImtechNordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- ochservicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledandeaktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inomvärme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic.Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och äretablerat på ett hundratal orter. www.imtech.se
Företag: Imtech Elteknik AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker/tekniker till Trollhättan / Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker/tekniker till Trollhättan / Uddevalla

Service elektriker
Arbetsuppgifter El installationer och service såsom nybyggnationer av villor och företagsfastigheter, kan även förekomma mindre servicearbeten samt Rotarbeten. Utbildning/Erfarenhet Krävs att sökande har gjort färdigt sin lärlingsperiod.
Företag: Skånsk Elservice
Ort: Kävlinge
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Drifttekniker/Service elektriker Uppsala
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vi söker 2 st. drifttekniker till placeringsort Uppsala samt Upplands Väsby. Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: Planering och utförande av felavhjälpande reparationer och underhåll. Beställning och uppföljning av mindre entreprenörsarbeten. Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik. Drift, skötsel samt underhåll av fastigheter och system. Vissa administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljningar och rapportering. Kvalifikationer/Krav: Du skall ha fastighetsteknisk eller driftteknisk utbildning samt erfarenhet av fastighetsdrift. Elbehörighet, datavana samt erfarenhet av pannskötsel/ångutbildning, styr och regler utbildning är meriterande. Körkortskrav: B Dina egenskaper: Du är serviceinriktad och trivs med kundkontakter, du arbetar mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Arbetstider och omfattning: Tillsvidare/Heltid/Jour Kontakt Ulrik Eriksson Chef fastighetsteknik   08-578 832 08 Mail: ulrik.eriksson@sodexo.com Välkommen med din ansökan senast 27 november 2015. Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker/Service elektriker Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker/Service elektriker Uppsala


Sök lediga jobb Service elektriker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se