Serviceelektriker Järfälla jobb - lediga jobb

Serviceelektriker Järfälla jobb Serviceelektriker Järfälla jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Serviceelektriker Järfälla. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Serviceelektriker Järfälla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Uppsökare till häktet Sollentuna- Sollentuna

  2. Grundskollärare/specialpedagog- Stockholm

  3. Etableringslots Södertälje- Södertälje

  4. en kunnig shawermah person!- Stockholm

  5. Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt- Stockholm

  6. Vi söker servitör/servitris- Stockholm

  7. Lokalvårdare- Sundbyberg

  8. Skräddare- Stockholm

  9. Lastbilsförare- Nynäshamn

  10. Damfrisör- Stockholm


Mer beskrivning

Uppsökare till häktet Sollentuna
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Kriminalvården, region Stockholm, har under 2011 öppnat ett nytt säkerhetshäkte i Sollentuna. Det nya häktet inrymmer 240 platser. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du skall bedriva uppsökande verksamhet för att identifiera missbrukare, kartlägga behov och motivera till drogfrihet genom t ex kontraktsvård i samverkan med frivården eller placering på behandlingsanstalt eller behandlingsavdelning. Vid behov ska du informera intagen om möjlighet till läkemedelsassisterad behandling. Du ansvarar för dokumentation och redovisning av insamlade uppgifter samt följer regelbundet upp verksamheten utifrån uppdrag. Arbetet innebär individuella motiverande samtal med intagna. Vidare ingår att utveckla samverkansformer med avdelningspersonal, sjukvården, NAV m fl på häktet samt med externa samverkanspartners inom och utom rättsväsendet. Underställd kriminalvårdsinspektören arbetar du i team tillsammans med två andra uppsökare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleexamen inom socialt arbete, beteendevetenskap eller annan universitetsutbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kriminalvårdserfarenhet och/eller arbetslivserfarenhet inom missbruksvård och behandling. Du ska vara stabil, tydlig och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och duktig på att skapa relationer. Du tar initiativ och är flexibel samt har förmågan att planera, genomföra och följa upp verksamhet. Arbetet ställer krav på att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god IT-vana. Vi söker dig som vill vara med i det fortsatta uppbyggnadsarbetet av verksamheten och vara en del av en föränderlig verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. Du ska dela kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.
Företag: Kriminalvården, Häktet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Uppsökare till häktet Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppsökare till häktet Sollentuna

Grundskollärare/specialpedagog
Magitaskolan Nytorgets behandlingsenhet är en resursskola som tar emot elever med neuropsykiatriska funktionshinder (autism, adhd, samt elever med psykoser och trauma). Vi finns på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en lärare/specialpedagog, grundskola plus särskola F-klass t.o.m. åk 6. Lärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder.
Företag: Magitaskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/specialpedagog jobb, Grundskollärare/specialpedagog Stockholm, Grundskollärare/specialpedagog Magitaskolan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/specialpedagog

Etableringslots Södertälje
Arbetskonsulterna är ett jobbförmedlingsföretag som erbjuder tjänster inom jobbcoachning och etableringslots. Vår specialitet är att stödja arbetssökande på vägen till arbete och matcha med rätt jobb. Vi strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla arbetssökande oavsett ålder, kön, utbildning, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder, så alla kan få ett jobb som de trivs med. Arbetskonsulterna växer och som en del i vår expansion söker vi dig som vill arbeta som etableringslots. Som Etableringslots kommer du arbeta med att: - Kontakta arbetsgivare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet för att matcha dina deltagare mot jobb. - Kontakta handläggarna på Arbetsförmedlingen och informera dem om dina deltagares status. - Hjälpa dina deltagare etablera sig i arbetslivet så de hittar sin egen väg till försörjning på snabbast möjliga sätt. - Erbjuda råd och stöd om studie- och yrkesval. - Genomföra individuella samtal samt ge stöd i olika sociala frågor. - Genomföra gruppseminarier. - Administration och dokumentation. Vi söker dig som: - Är självgående, relationskapare, målfokuserad och engagerad. - Gillar ett högt tempo och arbetar effektiv samt strukturerad. - Har erfarenhet och ett brinnande intresse för att arbeta med människor. - Har lätt att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är lyhörd och är en god kommunikatör. - Har arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning. - Har kunskap, god kännedom och förståelse om den svenska arbetsmarknaden samt samhället. - Har lätt för att kommunicera på så väl svenska som arabiska i tal och skrift. Arbetskonsulterna eftersträvar mångfald och arbetar aktivt med att sprida ålders- och könsfördelningen i företaget.
Företag: AB Arbetskonsulterna i Sverige
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots Södertälje

en kunnig shawermah person!
Verksamhetsbeskrivning: en restaurang som säljer utländsk mat + kolgrill med 56 platser Arbetsuppgifter: vi behöver en kunnig man eller kvinna som är mycket duktig att laga shawermeh Utbildning/Erfarenhet: att jobbat några år och kan laga olika sort shawermeh.
Företag: Middle East Restaurang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga en kunnig shawermah person! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: en kunnig shawermah person!

Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt
Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt Beskrivning av arbetsuppgifter: Vill du arbeta med dans och jämställdhetsfrågor? Då har vi en utmaning för dig! Inför läsåret 2013/2014 söker vi utbildare till projektet Framsteg som genom rörelsebaserade workshops främjar jämställdhet i skolan. VAD INNEBÄR FRAMSTEG? Under hösten 2013 och våren 2014 genomför vi Framsteg som är ett jämställdhetsprojekt med kroppen i fokus. Vi behöver då förstärkning i arbetet med att leda workshops för barn i åldrarna 5-9 år. Projektet finansieras med stöd av Stockholms läns landsting och genomförs på skolor i Stockholms län. Projektet syftar till att erbjuda skolor ett kvalitativt och allsidigt jämställdhetsarbete som tar sin utgångspunkt i kropp och genus. I projektet ges barn möjligheten att praktisera jämställdhet genom dans parallellt med att lärarna får utbildning i genusfrågor. Projektet sträcker sig över det konstnärliga och pedagogiska fältet och har sociala mål i form av ökad jämställdhet. OM TJÄNSTEN Som utbildare kommer du att leda workshops utifrån vår metod som innefattar dans- och rörelsebaserade övningar som utgår från ett normkritiskt perspektiv. Du kommer att ansvara för 4-6 grupper i veckan med ca 15 elever i varje grupp. Då workshopsen genomförs ute i skolor kommer du också ha viss kontakt med klasslärarna för de grupper du leder. Du kommer få utbildning och handledning i metoden samt tid för planering och förberedelser. Då detta är ett pilotprojekt kommer du även vara delaktig i utvecklingen av metoden inför kommande projektperioder. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utbildare inom projektet där kommunikation och utbyte av erfarenheter är en viktig del av processen. Du får alltså chansen att vara med och utveckla en ny metod för jämställdhetsarbete där du kommer ha stort inflytande över och ansvar för arbetet och projektet. Detta är en timanställning och arbetet utförs under 6-12 h/vecka under ca. 10 veckor under hösten 2013 och 10 veckor under våren 2014. Beskrivning av kvalifikationer: VEM SÖKER VI? Har du en högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom pedagogik/dans/genus eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med barn är detta en passande tjänst för dig. Du känner dig bekant med att tillämpa normkritiska perspektiv och genusteori i en pedagogisk situation. Du som tycker om dans eller teater samt har god kroppskännedom kommer att trivas i denna roll. Vi hoppas dessutom att du är kommunikativ och har en förmåga att analysera och utvärdera metoden och förändringsprocessen. Erfarenhet eller utbildning inom verksamhetsutveckling eller
Företag: UTMANA Handelsbolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare till dans- och jämställdhetsprojekt

Vi söker servitör/servitris
Arbetsuppgifter Vi behöver en servitris/servitör som har erfarenhet från krogbranschen och som har god samarbetsförmåga, gott humör och energi. Det är viktigt att du har kunden i fokus och arbetar med glöd och känsla för att ge kunden bästa service. Du ska servera och ta beställningar. Servera vin och dryck, på bricka. Utbildning/Erfarenhet DET ÄR ABSOLUT KRAV ATT DU HAR ERFARENHET AV SERVERING! Var god respektera detta. Det är meriterande om du kan spanska.
Företag: SANGRIA TAPAS BAR
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker servitör/servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker servitör/servitris

Lokalvårdare
Resultatstäd är verksamma i hela Stockholm. Vi söker nu en lokalvårdare för följande arbetsuppgifter: -Städning av privata hem -Kontor -Trappstädning -Storstädning -Flyttstädning -Fönsterputs Vi vill att du har erfarenhet av lokalvård.
Företag: Resultat Städ AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare Resultat Städ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Skräddare
Vi behöver omgående en person som har erfarenhet av skrädderi, ändringar mm. För mer information om jobbet ring gärna kontaktperson George Jakob 076-2802999.
Företag: Wahlströms Skrädderi Kemtvätt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skräddare jobb, Skräddare Stockholm, Skräddare Wahlströms Skrädderi Kemtvätt AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skräddare

Lastbilsförare
Stockholms Bulkhamn AB lossar fartyg med kundens biobränslen (flis, pellets, briketter, returflis m. m.) vid hamnen i Stora Vika. Efter lossning lagras bränslet inom- och utomhus, för att sedan levereras till kunder i Storstockholm/Mälardalen. Verksamheten finns i Stora Vika, 12 km nordost om Nynäshamn. Vi söker nu förare med gedigen erfarenhet av att köra tung lastbil med släp och lastmaskin. Vi servar våra kunder både dag och natt och på helgtid. Vi har ett flexibelt arbetsschema och erbjuder fast alt. timanställning. För mer information, ring Hamnchef Milan Tomic på 073-982 30 66 eller VD Henrik Lundberg på 070-536 05 30.
Företag: Stockholms Bulkhamn AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsförare jobb, Lastbilsförare Nynäshamn, Lastbilsförare Stockholms Bulkhamn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsförare

Damfrisör
M och H Kvartersalong söker söker duktig och kreativ dam och herr frisörska/frisör, du ska vara glad, positiv och önskar att utvecklas inom yrket. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter såsom klippa/ behandla, produktförsäljning och boka kunder. Erfarenhet krävs .
Företag: M och H Kvartersalong
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Damfrisör jobb, Damfrisör Stockholm, Damfrisör M och H Kvartersalong
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Damfrisör


Sök lediga jobb Serviceelektriker Järfälla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se