Servicetekniker till Borlänge jobb - lediga jobb

Servicetekniker till Borlänge jobb Servicetekniker till Borlänge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Servicetekniker till Borlänge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Servicetekniker till Borlänge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Servicetekniker till Borlänge- Borlänge

  2. Servicetekniker till Borlänge- Borlänge

  3. STANLEY Security söker Servicetekniker till Borlänge- Borlänge


Mer beskrivning

Servicetekniker till Borlänge
Serviceavdelningen är ansvarig för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige. Vi har en öppen kultur, där samarbete och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att göra ett bra arbete. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en spännande och utvecklande bransch tillsammans med andra motiverade och engagerade servicetekniker. Arbetsuppgifter Just nu söker vi fem servicetekniker till Borlänge, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för specialjobb. Specialjobb innebär att arbeta med utskiftning av huvudkomponenter, såsom växellådor och generatorer, felsökningar och lagerbyten vilket kommer att vara en av teknikernas huvudsakliga sysselsättning. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer två tekniker att inrikta sig mot reparationer av kompositmaterial (vingar och naceller), samt att två tekniker kommer att arbeta med inspektioner av växellådors inre delar såsom lager och transmissionsdrev med avancerad endoskopiutrustning (fiberoptik). Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgiften tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och mekanik, är serviceminded och affärsmässig. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: - Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk - Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal - Kundkontakt med ägare kring kommandeservice/reparationer och rapportering av utförda åtgärder - Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager - Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar, returgods mm - Daglig rapportering och registrering på engelska i vårt affärssystem, SAP Kvalifikationer Vi söker dig som har: - Elutbildning med inriktning industrielektriker, styr-/reglerteknik och/eller kunskap inom maskin/mekanik via utbildning eller erfarenhet - God allmän datorvana - Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift - C-körkort är meriterande - Tidigare erfarenhet som servicetekniker/liknande och arbete med kompositmaterial är meriterande För mer information om tjänsten och för att skicka in din ansökan, besök vår hemsida: www.vestas.com/jobs
Företag: VESTAS NORTHERN EUROPE AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Borlänge

Servicetekniker till Borlänge
Servicetekniker till Borlänge Vi behöver förstärkning och söker nu en servicetekniker till våra kunder i Dalarna. Dina arbetsuppgifter Truckarna är en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Din viktigaste uppgift är att se till att våra kunders utrustning, mestadels truckar, fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Din profil Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana. Vi söker Dig: - med fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden - som är van att använda dator i jobbet - som värdesätter självständigt arbete - som är uthållig - har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs. För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, har ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden. Erfarenhet och tidigare vana med reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med dieselmaskiner. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort är ett krav då arbetet är förenat med en del resande. Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är närheten av Borlänge där de flesta kunderna finns. Vill du veta mer, ring serviceledare Lars Johansson, tel. 070-607 57 82.
Företag: Toyota Material handling Sweden (TMHSE)
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Borlänge

STANLEY Security söker Servicetekniker till Borlänge
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. Ansvarsområde I dina arbetsuppgifter som servicetekniker ingår service, underhåll och viss del driftsättning av våra säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm, TV-övervakning samt managementsystem. Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla ditt yrkeskunnande. Du bör ha någon teleteknisk utbildning men viktigaste är att du kan och vill arbeta självständigt samtidigt som du är mycket kundinriktad och är mån om att dina kunder får bra service. Som Servicetekniker kommer du bland annat; • Utföra service och avprova säkerhetsanläggningar • Undervisa kund i säkerhetssystem. • Ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring • Vara tekniskt säljstöd till våra säljare Kompetenskrav Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen. Vi söker dig som har: • El-tele eller IT-utbildning på gymnasienivå eller högre • Dator- och systemvana • B-körkort • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus • Kunskaper kring utrymningsregler är meriterande • Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande • Kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande Ansökan En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökanden. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Tomas Näslund, tomas.naslund@sbdinc.com, 010-458 85 96. Fackliga frågor besvaras av Kjell Nygårds, kjell.nygards@sbdinc.com, 010-458 82 80. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2016-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: STANLEY Security Sverige AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga STANLEY Security söker Servicetekniker till Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STANLEY Security söker Servicetekniker till Borlänge


Sök lediga jobb Servicetekniker till Borlänge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se