Servitör_Servitris Karlstad jobb - lediga jobb

Servitör_Servitris Karlstad jobb Servitör_Servitris Karlstad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Servitör_Servitris Karlstad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Servitör_Servitris Karlstad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Enhetschef- Solna

  2. Rörtrådssvetsare- Botkyrka

  3. Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska- Stockholm

  4. Duktig kock sökes- Stockholm

  5. Resultatorienterad säljare- Stockholm

  6. RMI-ansvarig- Södertälje

  7. Servitör/Servitris- Stockholm

  8. Gamla uret söker kock- Stockholm

  9. VÅRDLÄRARE- Stockholm

  10. Taxiförare i Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Enhetschef
Verksamhetsområde Investering är ett av Trafikverkets fyra verksamhetsområden med ansvar för 2800 investerings- och förbättringsprojekt, från förstudie till byggande. Verksamheten finns i hela landet och har en omsättning på cirka 14 miljarder per år. Som ledande beställare har verksamhetsområdet Investering en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad på anläggningsmarknaden. Arbetsuppgifter Som enhetschef kommer du att ansvara för styrning och ledning av en grupp medarbetare på den operativa enhetsnivån inom området projektledning på distriktet. Verksamheten omfattar 15 medarbetare och lika många konsulter samt en stor mängd kontrakt med våra leverantörer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen på distriktsnivå. Enhetschefen inom projektenheten i Stockholm har ansvar för att genomföra en portfölj av väg och järnvägsprojekt i Stockholmsområdet. I investeringsportföljen ingår projekt både i planering, byggande och under överlämnande till förvaltning. Du kommer att ansvara för att projekten genomförs på ett effektivt, strukturerat och affärsmässigt sätt utifrån givna uppdrag och genom att vara en tydlig, kompetent och renodlad beställare. En viktig del i arbetet är att samverka med våra interna uppdragsgivare samt med berörda myndigheter, företag, intresseorganisationer och allmänheten. Det är viktigt med en helhetssyn på verksamheten och att sätta enskilda projekt i ett större sammanhang, till den färdiga anläggningen och till trafikverkets uppdrag att skapa samhällsnytta. I det pågående interna och externa effektiseringsarbetet, där renodlingen av beställarrollen är en viktig del, har enhetschefen som verksamhetsansvarig en nyckelroll. Kvalifikationer Vi söker dig med examen från teknisk högskola eller utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha minst 5 års erfarenhets från chefsroll med personalansvar. Du ska också ha erfarenhet från att leda omfattande förändringsarbete. Det är meriterande med kunskap om projektledning innefattande erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen inom projektering, entreprenad- eller byggherrerollen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du är målmedveten, resultatorienterad och affärsmässig. Du har integritet och intresse av att entusiasmera och utveckla medarbetare och arbetsteam samt en god samarbetsförmåga och är bra på att leda i förändring. Som chef i Trafikverket förväntas du vara resultat- och utvecklingsinriktad. Ditt ledarskap utvecklar medarbetare och organisation. Att agera med god etik och moral är självklart för dig.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Solna, Enhetschef Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Rörtrådssvetsare
AB SMEDERNA Med innovation och helhetstänkande har AB Smederna under sina 20 år utvecklat det traditionella byggnadssmidet till en av landets främsta tillverkningsindustri inom stålbyggnadsbranschen. Gedigen erfarenhet och kompetens i kombination med modern teknologi driver verksamheten genom en avancerad tillverkningsprocess med sekundsnabbhet och millimeterprecision.300 ton stål flödar varje månad genom denna tillverkning för att sedan överlämnas till Smedernas montörer. Uppdragen består av allt från hisstommar till stora stålstommar i gallerior och arenor. Vill Du vara med på vår storsatsning inför framtiden? Vi söker 2 st. licensierade rörtråds-svetsare! Låter det här intressant - välkommen med Din ansökan snarast !
Företag: Smederna Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörtrådssvetsare jobb, Rörtrådssvetsare Botkyrka, Rörtrådssvetsare Smederna Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörtrådssvetsare

Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska
Adonis Omsorg AB är ett privat vårdföretag med hemtjänst. Vi söker nu en: Sjuksköterska/Samordnare/Arbetsledare/Biståndshandläggare Arbetsuppgifter: Ansvarig för den dagliga driften i ett hemtjänstföretag. Kvalifikationer: Adekvat högskoleutbildning, ex. med inriktning mot socialt arbete, minst 2 års erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen, varav minst 1 år sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi, personal, verksamhetsansvar) heltid, eller biståndshandläggare heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste 10 åren. Om ej högskoleutbildning, ska kunna redovisa kompetens med 3 års praktisk erfarenhet som arbetsledare (ekonomi, personal, verksamhetsansvar). Heltid inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen. Erfarenheten ska vara förvärvad inom de senaste 10 åren.
Företag: Adonis Omsorg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska

Duktig kock sökes
Vi är en restaurang som serverar kött och grillmat till våra kunder och har behov av en duktig kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna laga god mat och ha restaurang/köksvana. Arbetet är på heltid, oftast helger samt kvällar.
Företag: Meat Packing Sthlm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig kock sökes

Resultatorienterad säljare
Vi söker nu säljare till södra Stockholmsområdet. Som säljare hos en av Sveriges största och ledande installatörer av värmesystem gör du hembesök som vår bokningsavdelning har satt upp för dig. Du arbetar med att hjälpa människor att få lägre energikostnader och en bättre inomhusmiljö via marknadens bästa lösningar kring värmepumpar. Du har kanske sett våra annonser i TV 4 eller Vi i Villa. Du behöver inte ha sålt värme- eller energisparprodukter tidigare då du erhåller utbildning från Allvärmeteknik. Bolaget har över 12 000 installerade system runt om i Sverige och har växt kraftigt under lång tid. Man arbetar huvudsakligen med Panasonic och CTC samt Daikin som leverantörer och man är kända för den höga kvaliteten, inte bara på produkterna utan även på den service som omfattar ca 800 nyinstallationer årligen samt i tillägg ca 2 000 inspekterade och servade system. Som framgångsrik säljare på Allvärme är du en social och målmedveten person som har lyckats nå resultat med en hel del av det du gjort tidigare i ditt yrkesliv. Du vill ha ett säljande jobb med stor frihet och där det finns realistiska möjligheter att nå en verkligt bra inkomstnivå via ett bra provisionssystem. Det allmänna intresset för att byta/komplettera dyr uppvärmning till dagens högeffektiva system har aldrig varit större än nu. Vill du hjälpa oss att expandera vidare? Sänd din ansökan omgående! Vi har dock absoluta krav: Du har körkort och tillgång till bil. Har du frågor? Ta kontakt med Håkan Johansson på telefon 0123-20000 efter den 21 juli.
Företag: Allvärmeteknik KVV AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatorienterad säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatorienterad säljare

RMI-ansvarig
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 37 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2011 uppgick faktureringen till 87,7 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,4 miljarder kronor. RMI-ansvarig (Repair and Maintenance Information) på servicemarknad Vehicle Service Information skapar information, metoder och tider om 70 000 reservdelar i 1 miljon möjliga individanpassade kombinationer. Vi distribuerar eftermarknadsinformation till 1 500 verkstäder på minst 18 språk (ca 13 000 mekaniker och 400 reservdelsmän), och servar en vagnpark på ca 600 000 fordon. Vehicle Service Information levererar verktyg, information och IT-stöd för att kunna utföra: - Service/underhåll - Felsökning - Reparationer - Ombyggnationer - Kampanjer - Reservdelsförsäljning - Information till föraren RMI (Repair and Maintenance Information) är en EU-lagstiftning som syftar till att öka konkurrensen på servicemarknaden genom att ge oberoende aktörer enklare tillgång till fordonstillverkarnas servicemarknadsapplikationer och information. Dina arbetsuppgifter I rollen som RMI-ansvarig kommer du att få jobba med arbetsuppgifter som har stor spännvidd, vilket innebär att du måste ha en helhetsbild på hela Scanias servicemarknads applikationsportfölj inkl dess informationsinnehåll. Du kommer att vara systemansvarig för Scanias RMI Pay Per View shop och vår RMI-portal. Du är även informationsansvarig för RMI-portalen vilket innebär kontinuerlig publicering av ny information på portalen. Tillsammans med personal på Forskning och Utveckling och oss analyserar du vilka åtgärder som måste till för att vi på Scania ständigt ska bibehålla vårt RMI-certifikat. RMI-lagstiftningen gäller främst EU, vissa andra världsdelar har liknande lagstiftningar, du kommer även att hålla koll på dessa. Din Profil Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med minst fem års erfarenhet av arbete som systemansvarig. Du är drivande, strukturerad och tycker om att jobba tvärfunktionellt. Du är uthållig och är van att arbete med lagstiftningsdokument både på svenska och engelska samt har förmåga att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt. Du kan formulera dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.
Företag: Scania CV AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga RMI-ansvarig jobb, RMI-ansvarig Södertälje, RMI-ansvarig Scania CV AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RMI-ansvarig

Servitör/Servitris
Verksamhetsbeskrivning Välbesökt restaurang på Södermalm med såväl lunch- och la carte servering. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för servispersonal kvällar och helger.. Utbildning/Erfarenhet 3 års dokumenterad erfarenhet av servering på restaurang. Vi söker dig med stort intresse för mat och öl, energi och gott humör som vill jobba med oss här på Akkurat.
Företag: Akkurat
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Stockholm, Servitör/Servitris Akkurat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Gamla uret söker kock
Pizzeria Gamla uret söker nu en kock med erfarenhet från ala carte-köket.
Företag: Pizzabutik Gamla Uret
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gamla uret söker kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gamla uret söker kock

VÅRDLÄRARE
Kort beskrivning av företaget: Niketo AB är en Komvuxskola, där vi bedriver såväl kärnämnes- som yrkesutbildningar. Skolan har ca 100 elever från Sverige och en rad olika länder. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en utbildad vårdlärare på deltid, som ska hjälpa oss att bygga upp undersköterskeutbildningen på vår skola. Beskrivning av kvalifikationer: Du bör vara utbildad lärare i vård och helst ha erfarenhet av vuxenundervisning. Du bör ha lätt för att samarbeta. Skriftligt: Enbart skriftligt
Företag: Niketo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE jobb, VÅRDLÄRARE Stockholm, VÅRDLÄRARE Niketo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE

Taxiförare i Stockholm
Två förare med taxilegitimation sökes för körning i Stockholmsområdet. Vi samarbetar med TAXI 020 och fordonet du kommer att köra är en ny miljöbil.
Företag: CARFON-TAXI
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare i Stockholm


Sök lediga jobb Servitör_Servitris Karlstad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se