Servitör_servitris Båstad jobb - lediga jobb

Servitör_servitris Båstad jobb Servitör_servitris Båstad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Servitör_servitris Båstad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Servitör_servitris Båstad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Mediasäljare söks omgående, Generös provision!- Stockholm

  2. Glatt supportgäng söker finsktalande medarbetare- Stockholm

  3. Glatt supportgäng söker ny kollega- Stockholm

  4. Lånehandläggare till Creditfinder- Stockholm

  5. Projektkoordinator och VD-assistent- Stockholm

  6. Software Engineer Lead/ Genium-INET Backend Dev.- Stockholm

  7. Självgående projektassistent- Stockholm

  8. Genium-INET Trading Auto Tester- Stockholm

  9. Nordic Sales Manager- Stockholm

  10. Erfarna Servitriser/Servitörer- Stockholm


Mer beskrivning

Mediasäljare söks omgående, Generös provision!
Vi söker Mediasäljare för uthyrning till ett Mediabolag med säte i centrala Stockholm. CO-WORKER är ett företag med fokus på att arbeta med duktiga personer för bemanningsbehov inom olika tjänsteområden. Bl.a. genom vår arbetar vi på att kunna möta behov av duktiga medarbetare både för omgående och mer planerade behov i hela Sverige. Vi har idag ca 70 anställda konsulter runt om hela Sverige och CO-WORKER koncernen total omsättning för 2012 uppgick till SEK 22 miljoner. Arbetsbeskrivning: - Leta upp, kontakta och sälja in produkten, - Skapa förtroende och göra en bra behovsanalys, - Vända likgiltiga och skeptiska leads till köpande kunder, Det finns tre grundläggande krav på en mediasäljare hos oss: 1. Kan sälja och bearbeta nya kunder! 2. Har dokumenterad erfarenhet av försäljning B2B/B2C! 3. Har erfarenhet av annonsförsäljning/företagsförsäljning (minst 1år!) Du ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas ser vi att du är resultatfokuserad, inte rädd för att jobba hårt mot uppsatta mål, en framåt, positiv personlighet tillsammans med en stark social förmåga att integrera med människor.. Merit: God datorvana och datorintresse Google SEO, marknadsföring på sociala medier Skicka snarast ett CV, meriter/dokumentationer, personligt brev och gärna en bild till oss för att ansöka om tjänsten. Generös provision! Hungriga, drivna säljare ansök redan idag. Märk din ansökan med REF#554468 i ämnesrader!
Företag: CO-WORKER BEMANNING Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare söks omgående, Generös provision! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare söks omgående, Generös provision!

Glatt supportgäng söker finsktalande medarbetare
Talar du finska och vill bli en del av Flexpays fantastiska kundsupport? Vi växer och söker nya, glada medarbetare! Flexpay är sedan många år i toppen på listan av Sveriges snabbast växande och samtidigt lönsamma bolag. Flexpay hjälper många av Sveriges största företag, exempelvis IKEA, Ericsson, Volvokoncernen, H&M, Nordea, Scania, Skanska och Sandvik, att via vår skräddarsydda webbportal effektivisera kommunikationen med deras medarbetare. Främst handlar det om att på ett smartare sätt synliggöra medarbetarens totala belöning, lön, förmåner, personalrabatter samt pension och försäkringsrådgivning. Idag erbjuder vårt system flexibla förmåner till ca 450 000 personer. Flexpay utgörs av 150 fantastiska medarbetare i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Amsterdam. Vi arbetar i en ung miljö med trevliga medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Tråkmånsar gör sig inte besvär - detta är ett absolut anställningskriterium oavsett roll på vårt företag. Som supportmedarbetare på Flexpay består dina arbetsuppgifter av att svara på frågor gällande förmåner och belöning. Du kommer främst att vara ansvarig för våra finska kunder, men då vi finns representerade i fler länder sker mycket av arbetet även på svenska och engelska. Din kunskaper i de tre språken behöver vara flytande i både tal och skrift. Personen vi söker får gärna ha erfarenhet från supportarbete via mail och telefon och ha fötterna i myllan. Vi tror att du är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och vill vara med och bidra till vårt företags framtida utveckling. Sist men inte minst: Du brinner för att ge service i världsklass!
Företag: FLEXPAY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Glatt supportgäng söker finsktalande medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glatt supportgäng söker finsktalande medarbetare

Glatt supportgäng söker ny kollega
Vill du bli en del av Flexpays fantastiska kundsupport? Vi växer och söker nya, proffsiga medarbetare! Flexpay är sedan många år i toppen på listan av Sveriges snabbast växande och samtidigt lönsamma bolag. Flexpay hjälper många av Sveriges största företag, exempelvis IKEA, Ericsson, Volvokoncernen, H&M, Nordea, Scania, Skanska och Sandvik, att via vår skräddarsydda webbportal effektivisera kommunikationen med deras medarbetare. Främst handlar det om att på ett smartare sätt synliggöra medarbetarens totala belöning, lön, förmåner, personalrabatter samt pension och försäkringsrådgivning. Idag erbjuder vårt system flexibla förmåner till ca 450 000 personer. Flexpay utgörs av 150 fantastiska medarbetare i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Amsterdam. Vi arbetar i en ung miljö med trevliga medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Tråkmånsar gör sig inte besvär - detta är ett absolut anställningskriterium oavsett roll på vårt företag. Som supportmedarbetare på Flexpay består dina arbetsuppgifter av att svara på frågor gällande förmåner och belöning, via telefon och mail. Då vi har kunder med olika nationaliteter, krävs att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Meriterande om du kan tala och skriva något annat nordiskt språk. Personen vi söker får gärna ha erfarenhet från supportarbete och ha fötterna i myllan. Vi tror att du är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och vill vara med och bidra till vårt företags framtida utveckling. Sist men inte minst: Du brinner för att ge service i världsklass!
Företag: FLEXPAY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Glatt supportgäng söker ny kollega jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glatt supportgäng söker ny kollega

Lånehandläggare till Creditfinder
Creditfinder är en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för privatlån. Vi hjälper lånesökande konsumenter att på ett snabbt och smidigt sätt hitta bästa möjliga privatlån för det aktuella ändamålet. Vi är ett ungt och expansivt bolag som ständigt växer och alltid blickar framåt. Om jobbet Creditfinder har expanderat kraftigt sedan starten och står nu inför ytterligare expansion. Vi är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har nyligen etablerat ett nytt affärsområde inom försäljning. Vi söker nu nya lånehandläggare till vårt säljkontor i Vasastan, Stockholm. Som lånehandläggare kommer du vara med och bygga upp försäljningsteamet och ständigt utvecklas i din roll. Var erbjuder vi? På Creditfinder kommer du att arbeta i en resultatfokuserad och energifylld miljö med engagerade kollegor som alla arbetar tillsammans för att utvecklas och nå sina mål. Du får löpande utbildningar inom försäljning för att du enklare ska kunna öka dina resultat. Hårt arbete belönas alltid, du jobbar mot en tydlig och generös lönemodell där du enkelt kan planera hur mycket du vill tjäna. Vi ger dig alla verktyg för att lyckas, du arbetar mot tydliga mål vilka kombineras med tävlingar i olika former. Dina arbetsuppgifter I rollen som lånehandläggare så jobbar du med att hjälpa privatpersoner med sina privatlån. Du kommer att kontakta kunder som visat intresse för att samla sina befintliga privatlån, du har sedan till uppgift att hitta bästa möjliga lånelösning till kunden. Det är en helt kostnadsfri tjänst som gör det möjligt för konsumenter att sänka sina lånekostnader och spara tusentals kronor. I din roll som lånehandläggare kommer du att arbeta med några av landets ledande aktörer inom privatlån. Vem är du? Vi söker dig som är social, envis och älskar att arbeta hårt för att uppnå dina mål. Du trivs i en miljö som präglas av högt tempo och vinnaranda och du är redo att göra allt för att ständigt utveckla dina kunskaper och resultat. Tidigare telefonvana och försäljningserfarenhet är meriterande men inget avgörande, vi värdesätter främst dina personliga egenskaper och din drivkraft. Arbetstider: Måndag-torsdag 09.00-18.00, Fredagar: 09.00-17.00 Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Vasastaden med gym och bastu i fastigheten. Ansök redan idag Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan skickar du till cv@creditfinder.se
Företag: CREDITFINDER GROUP SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lånehandläggare till Creditfinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lånehandläggare till Creditfinder

Projektkoordinator och VD-assistent
Projektkoordinator med koll på läget. Vi vill att du ska vara positiv, är bra på att lösa problem och öppen för att lära dig nya saker. Vi söker en person som ska vara "spindeln i nätet". Du ska gilla att ha många bollar i luften men ändå hålla ordning och reda. Vi arbetar i ett högt tempo och utökar just nu vår verksamhet. Då det är en ny tjänst hos oss kommer du vara med att påverka hur rollen utformas. I din roll som VD-assistent ansvarar du för delar av företagets marknadsföring samt att hantera diverse administrativa uppgifter. Vårt bolag heter AnsvarBygg Stockholm AB. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggen åt privatpersoner och företag i Stockholm. Tack vare vår breda kompetens har vi möjlighet att erbjuda våra kunder en skräddarsydd helhetslösning. Vi sitter i fina lokaler i Stockholm City vid Hötorget. Dina uppgifter: Koordinera och planera våra projekt både internt men också mot kund. Medverka vid möten av olika slag. Marknadsföra företaget via olika kanaler, såsom sociala medier, websida, pressmeddelanden mm. Vara spindeln i nätet vid framställandet av Diverse administrativa uppgifter Du kommer att driva dina egna små projekt och stämma av med din chef. Krav: Du har bra generell IT-kunskap och lätt att lära dig då flera olika program kommer att användas, bl.a Mindjet, Word, Excel, Google Drive, CRM system, Videokameror och olika webbbaserade program. Du tar stort eget ansvar och tycker om att ta egna initiativ och har god problemlösningsförmåga. Om du pratar Polska är det en fördel men inget krav. Bygg erfarenhet är en fördel men inget krav. Vi vill ha ditt CV samt personligt brev.
Företag: ANSVAR BYGG STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator och VD-assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator och VD-assistent

Software Engineer Lead/ Genium-INET Backend Dev.
For our customer we are looking for a (consultant-) Software Engineer Lead/ Genium-INET Trading Back-End Developer. - NOTE: use .doc or docx-format for your application, not pdf! - Short recruitment time on this assignment, apply ASAP! Job Skills Required: - JAVA, Exchange Systems Development (preferably Back-end Trading Systems), 3-5 years experience. - Subversion, 1-3 years experience. - Major advantage to those with knowledge of Genium-INET, FIX 5.0 protocol. Will be expected to join the development team on a major external customer delivery project Is an off-hour work schedule expected? Occassional Explain: As this is an external delivery project with hard deadlines and penalties for late deliveries of some critical milestones, extra work may be required in case of unforeseen schedule delays. Is travel expected? Yes To where? Depending on the project being assigned to, but likely within Europe (whether travel will be relevant depends a lot on the position the consultant will take within the project) Start: TBD (probably aug-sept 2013) Duration: 12/31/2014, may renew Location: Stockholm Work load: 100% Working language: Swedish & English Please, apply directly via mail with: - Your updated CV in .doc format - 2 references (people) Remember that a well written CV and application is the only way to make an interview! Also note that we will terminate this job-ad as soon as we find the right candidate, apply ASAP.
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Software Engineer Lead/ Genium-INET Backend Dev. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Engineer Lead/ Genium-INET Backend Dev.

Självgående projektassistent
Har du erfarenhet av administration/reception och är ute efter ett nytt och spännande uppdrag? Har du dessutom intresse för landskapsarkitektur och vill vara med och påverka Stockholm framtid? Då har vi jobbet för dig! Beskrivning Perido söker en projektassistent till en organisation som jobbar med utveckling och förvaltning av Stockholm stads fysiska miljö. Här kommer du att vara en del av och få inblick i några av Sveriges mest intressanta stadsutvecklingsprojekt. Denna tjänst är placerad i Stockholm. I tjänsten som assistent kommer du ansvara för ett alldeles särskilt miljöområde - nämligen kontorets! Här blir din uppgift att hålla ordning och reda och se till så att de dagliga rutinerna på kontoret blir översedda. Du kommer att sköta allting ifrån välkomnande av besökare till avtal rörande kaffemaskiner och allting däremellan. Det kan röra sig om posthantering, den fysiska kontorsmiljön, administration av dokument, larmkoder och mycket mer! Vi tror att du som söker är en strukturerad och organiserad problemlösare som är självgående i ditt arbete. Den här tjänsten är för dig som gillar omväxlande dagar och trivs i en assisterande roll. Vidare är du en social och utåtriktad person som trivs när du får arbeta och umgås nära andra människor. Som Projektadministratör är ordning och service ledorden! Du ser vad som behöver göras och tar initiativ till att få det gjort och där ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil -Gymnasial utbildning -Arbetslivserfarenhet från administration/reception, gärna projekt. -God datorvana -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska även på engelska Omfattning och tillträde Heltid. Uppdragstid 3 månader med stor möjlighet till förlängning. Timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 9028DB i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9028DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående projektassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående projektassistent

Genium-INET Trading Auto Tester
For our customer we are looking for a (consultant-) Genium-INET Trading Auto Tester. - NOTE: use .doc or docx-format for your application, not pdf! - Short recruitment time on this assignment, apply ASAP! KOMPETENS - Erfarenhet - Prioritet INET 1-3 år Nödvändigt ISTQB 1-3 år Nödvändigt Java 5-10 år Nödvändigt Test Automation 1-3 år Nödvändigt Fix 5.0 protocol 1-3 år Önskvärt Additional Information: Will be expected to join the development team on a major external customer delivery project, helping to asses testing effort, designing and implementing test batches using our internal auto-test tools (which are JAVA based) Is travel expected? Yes To where? Depending on the project being assigned to, but likely within Europe (whether travel will be relevant depends a lot on the position the consultant will take within the project) Is an off-hour work schedule expected? Occassional Explain: As this is an external delivery project with hard deadlines and penalties for late deliveries of some critical milestones, extra work may be required in case of unforeseen schedule delays. Start: TBD (probably Aug/Sept 2013) Duration: 12/31/2014, may be extended Location: Stockholm Work load: 100% Working language: Swedish & English Please, apply directly via mail with: - Your updated CV in .doc format - 2 references (people) Remember that a well written CV and application is the only way to make an interview! Also note that we will terminate this job-ad as soon as we find the right candidate, apply ASAP.
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Genium-INET Trading Auto Tester jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Genium-INET Trading Auto Tester

Nordic Sales Manager
YuMe Sweden AB YuMe är en av världens största leverantörer av videoannonsförsäljning- och videohanteringssytem sett över alla plattformar. Genom patentskyddad och data-driven spetsteknologi, samt ett stort nätverk av samarbetspartners, hjälper YuMe annonsörer att identifiera och leverera branding- och annonsbudskap mot specifika och mottagliga målgrupper. Detta, över ett brett spektrum av internetanslutna enheter. YuMes annonsplattform förenklar den komplexitet som är förknippad med att leverera effektiva digitala videokampanjer i dagens ytterst komplexa och fragmenterade marknad. YuMe är ett amerikanskt Sillicon Valley-baserat bolag med en stark position i US, och just nu rullar vi ut en omfattande expansion i Europa. I ägarbilden finns bland annat, Samsung Ventures, Intel Capital och Menlo Ventures. Tjänstebeskrivning YuMe söker en senior och driven person som vill vara med på YuMe`s expansion på den nordiska marknaden. Tjänsten som Nordic Sales Manager utgår från YuMe`s kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Arbetsbeskrivning Som Nordic Sales Manager på YuMe ansvarar du för samarbetet med mediabyråer men även slutkund. I det dagliga arbetet ingår kontakt och försäljning av YuMe`s videoprodukter. I arbetet ingår även att tillsammans med kund hitta kreativa lösningar, utöver detta vara med på seminarium och hela tiden vara på tårna för att driva YuMe`s produkt framåt. Kompetenskrav ? Minimum 5 års Online Media erfarenhet (Video erfarenhet meriterande) ? Ett starkt kontaktnät med Sveriges / nordens mediabyråer/ kunder. ? Goda kunskaper i Microsoft Office (Powerpoint/Excell primärt) ? Fungera väl med ett litet team ? Du är en person med hög drivkraft och framåtanda som klarar av att ta egna initiativ och arbetar gärna både självständigt och i team ? Positiv attityd och en teamplayer ? Du är sannolikt en utpräglad tävlingsmänniska som älskar att göra affärer och du är självfallet nyfiken på den nya videomarknaden. Är du rätt person att vara med på YuMe`s resa i norden och driva videomarknaden? I så fall skicka ditt CV till Jonas Olsen Nordic Sales Director jolsen@yume.com Vi kommer påbörja intervjuerna direkt där rätt person beräknas tillträda så fort som möjligt.
Företag: YUME SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordic Sales Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordic Sales Manager

Erfarna Servitriser/Servitörer
Vi är en ny-öppnad restaurang i Östermalm, nu söker vi efter 4 erfarna eller servitörer. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av bordsservering. Du som blivande medarbetare bör ha goda kunskaper i svenska och engelska. Vi tar endast emot ansökningar via Email, inga samtal.
Företag: PM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Servitriser/Servitörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Servitriser/Servitörer


Sök lediga jobb Servitör_servitris Båstad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se