Sharepoint Specialist Stockholm jobb - lediga jobb

Sharepoint Specialist Stockholm jobb Sharepoint Specialist Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sharepoint Specialist Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sharepoint Specialist Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Tf. Fritidsgårdsföreståndare- Sollentuna

  2. Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No- Ekerö

  3. Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)- Sollentuna

  4. Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning- Stockholm

  5. Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap- Stockholm

  6. Lärare i förskola/Förskollärare- Lidingö

  7. Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5- Järfälla

  8. Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan- Stockholm

  9. Projektingenjör NATO kravelement- Stockholm

  10. Nannynu! Barnvakt Stockholm Hammarby Sjöstad 1em/VV- Stockholm


Mer beskrivning

Tf. Fritidsgårdsföreståndare
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsten Fritidsgården Ringen fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsten är ett tillförordnande som fritidsgårdsföreståndare på Fritidsgården Ringen. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Planera och administrera fritidsgårdens kvällsverksamhet   * Att leda och fördela arbetsuppgifter till övrig anställd kvällspersonal * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. * Att samordna och samrbeta med övrig skolpersonal dagtid på eftermiddagar * Kunna delta i vissa av skolans konferenser, t.ex. Olweusmöten, ämneslag och arbetslag på tisdag och onsdag eftermiddagar Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 80 % under perioden 2013-08-07 -- 2013-12-20 med ev. möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg Sista ansökningsdag är 26 juli 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tf. Fritidsgårdsföreståndare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tf. Fritidsgårdsföreståndare

Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN är tillsammans med Stenhamraskolan en F-9 skola, med cirka 600 elever. Utöver detta ingår kommunens resursskola i vår enhet. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla - även elever med särskilda behov - en bra grund att stå på. Vi bedriver ett mycket spännande och framgångsrikt arbete med våra elever i resursskolan, Studio 3. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår skola till en framgångsrik skola för alla elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa årskurserna 4-9 i matematik och i NO. Du kommer att arbeta större delen av din tjänst i skolans resursenhet. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare i matematik och No. Det är en merit att ha specialpedagogisk kompetens. Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning. Du är i ständig utveckling och ser möjligheter. Du har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper
Företag: Uppgårdskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No

Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsterna Fritidsgården fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsterna är två fritidsledartjänster på 50 % på Fritidsgården Ringen. Arbetstiderna är kvällstid måndag - lördag. Söndag ledigt. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 50 % under perioden 2013-08-19 -- 2013-12-20 med eventuell möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Sista ansökningsdag är 5 augusti 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)

Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola behöver en proffsig och engagerade biträdande rektor! Vi söker en Ma/No-lärare för ett vikariat under hösten 2013, med ev möjlighet till förlängning. Du arbetar i ett arbetslag, åk 4, med ett gemensamt ansvar för förberedelse, genomförande och uppföljning. Du är mentor. Behörig lärare i Ma/No (1-7 eller 4-9). Löneform: Månadslön. Enl ök. Ange löneanspråk. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare uppdrag som Ma/No lärare är meriterande. Varaktighet: 3-6 månader. Vikariat, ht 2013. Arbetstid: Dagtid. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Tom Hagman Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning

Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Försvarsdepartementet ansvarar inom Regeringskansliet för det militära försvaret och samordningen av samhällets krisberedskap. Myndigheter under departementets ansvarsområde är bl.a. Försvarsmakten, Försvarets materielverk, Försvarets radioanstalt, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt Kustbevakningen. Departementet har ca 150 anställda, varav 13 är utlandsstationerade. Enheten för samordning av samhällets krisberedskap (SSK) ansvarar för de områden som sammantaget täcker det civila samhällets beredskapsförberedelser från fredstida olyckor och störningar via extrema fredstida krissituationer till krig samt EU-frågor och internationella frågor. I ansvaret ingår att utarbeta förslag till inriktning av arbetet med samhällets krisberedskap. Till enheten hör bl.a. frågor om räddningstjänst, transporter av farligt gods, brandfarliga och explosiva varor, beredskap mot kemikalieolyckor och stora industriolyckor, sjöövervakning och miljöräddningstjänst till sjöss, internationella katastrofinsatser samt övriga internationella frågor inom enhetens ansvarsområde. Dina arbetsuppgifter består i att utveckla och driva arbetet med att öka säkerheten och beredskapen för oavsiktliga och avsiktliga CBRNE-händelser (kemiska, biologiska, radiologiska, nukleära och explosiva ämnen) nationellt, inom ramen för EU-samarbetet men också internationellt. Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller annat relevant område. Som person har du god förmåga att samarbeta med andra, du är flexibel i ditt sätt och trivs med att arbeta i en kunskapsintensiv miljö där tempot ofta är högt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av de aktuella frågorna och att ha arbetat inom Regeringskansliet eller vid en statlig myndighet. För anställning i Försvarsdepartementet krävs svenskt medborgarskap. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Tjänsten avser ett vikariat med startdatum enligt överenskommelse t.o.m. 2014-07-31. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är 2013-08-07. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap

Lärare i förskola/Förskollärare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig förskollärare till vår förskoleverksamhet för flerfunktionshindrade barn på tidig utvecklingsnivå. På förskolan går för närvarande sex barn mellan 1-6 år. Förskolan är lokalintegrerad i Skärsätra skola, som ligger inom gångavstånd till både skog, hav och sjö. Verksamheten utformas utifrån individuella handlingsplaner som utgår från förskolans läroplan. Vi arbetar med fokus på motorik och kommunikation. Vi erbjuder barnen musik, varmvattenbad, taktil stimulering, slingstyrning, individuellt anpassade dataprogram och sinnesstimulerande miljöer. Stor vikt läggs vid att kompensera barnens svårigheter genom att erbjuda kontaktstyrning av leksaker, ståskal, gåstolar och liknande. Barnens föräldrar och habiliteringen är våra viktigaste samarbetspartners. Du kommer att ingå i ett team med sex medarbetare som består av specialpedagog, förskollärare, sjukgymnast, undersköterska och barnskötare. I anslutning till förskolan ligger träningsskolan, vilket bidrar till en samlad kompetens där vi utbyter kunskaper och erfarnheter med varandra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har erfarenhet av flerfunktionshandikappade barn på tidig utvecklingsnivå. Det är också önskvärt om du har kunskaper inom alternativ kommunikation, tekniska hjälpmedel och it/data som verktyg vid dokumentation. Du är lyhörd, flexibel, empatisk och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lidingö stad, Lidingö särskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Neptuniskolan ligger vackert belägen i södra Järfälla med närhet till natur, och med goda kommunikationer. Skolan rymmer 2 förskolor, grundskola F-5, fritidshem/klubb. Vi arbetar i en flexibel och kreativ miljö som präglas av öppenhet och engagemang. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad och lyhörd lärare med en positiv grundsyn. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget har du ansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar eleverna till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö och mycket bra arbetskamrater på en positiv och attraktiv arbetsplats. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna att du som söker är rökfri. KVALIFIKATIONER Behörig lärare år F-5 med lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har en bred behörighet. Personlig mognad, förmåga att skapa engagemang och delaktighet och en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag är kompetenser som vi sätter stort värde på.
Företag: Järfälla kommun, Neptuni för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5

Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan är en F-9-skola med grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Till skolenheten hör Skönstaholmsskolan F-6 och Kryddgårdsskolan för elever med fler funktionsnedsättningar. Verksamheten omfattar drygt 650 elever. Det pedagogiska arbetet i skolenheten tar sin grund i lärstilspedagogik och är, med särskilt fokus på de yngre åldrarna, särskilt inriktat på läs- och skrivutveckling. Arbetet med IT-pedagogiska verktyg är i utveckling. Lärarna deltar i Lesson Studies-grupper för att utveckla undervisningen för högre måluppfyllelse. Skolans profiler är basket, idrott och musik. 2 plats(er). Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan Som elevassistent i grundsärskolan och träningsskolan är du aktiv som stöd/hjälp till elever med funktionsnedsättningar på tidigutvecklingsnivå i dagens samtliga situationer och följa dem i alla miljöer såsom omklädningsrum och övriga pedagogiska och sociala miljöer under skoltid. Elevernas nivå och behov av stöd kan variera och ställer därför krav på flexibilitet och kreativitet hos personalen. Tjänsten omfattar uppdrag inom hela grundsärskolan/träningsskolan. Utbildning: Elevassistent/barnskötare inriktning barn i behov av särskilt stöd. Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig och ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du ska jobba med språkutvecklande arbetssätt. Eftersom Hökarängsskolan ska vara en modern lärstilsskola med IT-pedagogiska verktyg är det viktigt att du har erfarenhet, kunskaper och intresse av att arbeta med bl.a. iPad i undervisningen och vana vid att använda den som pedagogiskt redskap. Du måste vara lugn och stabil i ditt bemötande (lågaffektivt bemötande) och vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar, och kunna anpassa dig därefter. Du ska dessutom vara mycket tydlig och strukturerad. Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna. Du ska ha vana att arbeta med fler elever och kunna växla nivå/förhållningssätt efter elevernas individuella behov. Du har utbildning och/eller erfarenhet av: Tecken som stöd och Anpassat multimedia stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Schemalagd arbetstid mellan 6.30-18.30. Schemalagda öppningar och stängningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Vikariat. Arbetstid: Dagtid. Dagtid. Erfarenhet av arbete med liknande verksamhet och liknande elevgrupp krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan

Projektingenjör NATO kravelement
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FMV söker projektingenjör inom området NATO kravelement till Strategisk materielledning och enheten Metod och Designstöd samt FoU. Strategisk Materielledning, SML, samordnar planeringen och genomförandet av den avgiftsfinansierade verksamheten samt leder FMV:s arbete inom systemledning och affärsutveckling. SML svarar för genomförandet av egna uppdrag i enlighet med FMV:s produktionsplan. Inom enheten Metod och Designstöd samt FoU arbetar vi verksamhetsöverskridande genom att vi stödjer Försvarsmakten i arbetet med att ta fram underlag för beslut avseende processer, regelverk och metoder. Besluten ska säkerställa att de system som ska användas av Försvarsmakten tas fram på ett enhetligt sätt och att de kan utbyta information med varandra. Vi ska också säkerställa spårbarhet från krav på förmåga hos Försvarsmaktens förband ner till tekniska system. Vi arbetar därmed förutsättningsskapande med Försvarsmaktens informationsarkitektur och uppfyllnad av krav på interoperabilitet så att förbanden kan agera såväl med varandra som med förband från NATO eller EU. Vi har verksamhet som försörjer Försvarsmaktens system med data och med geografisk information och geografisk informationsteknik. Vi har också ansvaret föra att hålla samman all FoU verksamhet på FMV. Arbetet bedrivs i huvudsak i projektform med såväl interna resurser som upphandlade externa tjänster. Jobbet Som projektingenjör NATO kravelement kommer du att arbeta med NATOs produkter i form av publikationer och tillämpa NATO processer och metodik. Du kommer att ta fram underlag för förbandsvärdering och evaluering och stötta Försvarsmakten i PARP-processen. I arbetet ingår också att planera och genomföra workshops tillsammans med Försvarsmakten och dokumentera resultat. Du kommer att analysera data och skapa presentationer över resultaten som stöd för Försvarsmaktens arbete med att ta fram beskrivande dokument för förbanden. Du kommer att arbeta med kravställning på förband och säkerställa spårbarhet hela vägen från krav på förmåga hos förbanden ner till krav på tekniska system. Kunskapen om krav på interoperabilitet, NATO publikationer, metoder och processer är eftertraktad i många projekt vilket betyder att du kommer att verka över hela FMV som förmedlare av kompetens på området. I arbetet har du nära samarbete med Försvarsmakten och andra projekt på FMV med närliggande verksamhet. Du förutsätts också hålla dig uppdaterad med vad som händer i omvärlden och främst inom NATO avseende interoperabilitet, evaluering och metod- och processutveckling. Provtjänstgöring kan eventuellt komma att tillämpas. Du Du har Civilingenjörsutbildning eller motsvarande eftergymnasial teknisk utbildning (4-5 år). Du har erfarenhet av arbete med NATO kravelement och NATO publikationer och arbete angränsande till NATO planerings och utvecklingsprocess. Du känner till PARP-processen och Försvarsmaktens planerings- och utvecklingsprocess. Du har erfarenhet av arbete med informationsmodellering och databasmodellering. Du har kunskaper om Försvarsmaktens verksamhet och förbandsstruktur. Erfarenhet av facilitering är meriterande. Du behärskar obehindrat såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är initiativtagande och självgående. Du är analytiskt problemlösande och kan planera och strukturera arbetet väl. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Vidare har du förmåga att se helheter och utifrån det göra prioriteringar. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du driver själv din kompetensutveckling framåt. Vi vill att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass. Välkommen med din ansökan, CV, betyg och gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdag 2013-08-20   FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du jobbar vid Gärdet i Stockholm och måste vara svensk medborgare.
Företag: FMV
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektingenjör NATO kravelement jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektingenjör NATO kravelement

Nannynu! Barnvakt Stockholm Hammarby Sjöstad 1em/VV
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget 1 em/varannan vecka (ej helg eller måndag) kl 16.30-20.30. Familjen har ett barn på 5 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Hammarby Sjöstad 1em/VV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Hammarby Sjöstad 1em/VV


Sök lediga jobb Sharepoint Specialist Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se