SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter lediga jobb

SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter jobb SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter- Jönköping

  2. SiS ungdomshem Stigby söker Behandlingsassistenter/Socialpedagoger- Jönköping


Mer beskrivning

SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS ungdomshem Stigby är ett särskilt ungdomshem på Visingsö med plats för 31 elever. Vi tar emot pojkar mellan 16-20 år enligt lagen om vård av unga (LVU). Eleverna är omhändertagna på grund av missbruk,kriminalitet eller annat utagerande beteende. Stigbys verksamhet är uppdelad på två behandlingsavdelningar (Södergård och Västergård) med vardera 11 platser, en akutavdelning (Norrgård) med 9 platser samt en utslussverksamhet i Jönköping. Vi söker nu behandlingsassistenter till såväl behandlingsavdelning som till akutavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Som behandlingsassistent på SiS ungdomshem Stigby kommer du har följande huvudsakliga arbetsuppgifter: * Aktivt bedriva behandlingsarbete med eleverna enligt Stigbys behandlingsmodell som i huvudsak är fokuserad på relationsbyggnad. *Genom tät kontakt,personlig närvaro konsekvent kontrollera utvecklingen,vägleda och styra elevens beteende. *Ta hand om ungdomar i kris,se utmaningen i att jobba med kvalificerat omvårdnads-och motivationsarbete. *Upprätthålla kontakter gentemot socialtjänsten,myndigheter,skola,anhöriga osv. *Dokumentera behandlingsinsatser enligt rådande riktlinjer. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som: *Är en god vuxen förebild för ungdomar med problem. *Kan dela med dig av din trygghet,värme och positiva livssyn. *Kan hantera konflikter,sätta gränser och lösa problem på ett konstruktivt sätt. *Har god samarbetsförmåga och gillar att jobba i team. *Har erfarenhet av arbete med ungdomar. Är du utbildad socionom,socialpedagog,behandlingspedagog,fritidspedagog eller skötare är det meriterande. Kunskap/erfarenhet av neuropsykiatri,barn-och ungdomspsykiatri,allmänpsykiatri eller liknande är det meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter

SiS ungdomshem Stigby söker Behandlingsassistenter/Socialpedagoger
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Stigby är ett särskilt ungdomshem på Visingsö med plats för 31 ungdomar. Vi tar emot pojkar mellan 16-20 år enligt lagen om vård avunga (LVU). Ungdomarna är omhändertagna på grund av kriminalitet,missbruk eller annat utagerande beteende. ARBETSUPPGIFTER Stigbys verksamhet är uppdelad på en akutavdelning med 9 platser samt två behandlingsavdelningar med vardera 11 platser. Vi bedriver även en eftervårdsenhet i Jönköping. Vi söker nu 3 behandlingsassistenter. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till dig som: * Är en god vuxen förebild. * Kan dela med dig av din trygghet,stabilitet och positiva livssyn. * Kan hantera konflikter,sätta gränser och lösa problem på ett konstruktivt sätt. * Har god samarbetsförmåga. * Kan stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen. * Har erfarenhet av arbete med ungdomar. Vi vänder oss till dig som är utbildad (alternativt pågående studier) socionom, socialpedagog, behandlingspedagog, fritidspedagog, lärare, fritidsledare eller skötare. Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Vi söker även timvikarier dag och natt för den reguljära verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga SiS ungdomshem Stigby söker Behandlingsassistenter/Socialpedagoger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SiS ungdomshem Stigby söker Behandlingsassistenter/Socialpedagoger


Sök lediga jobb SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se