Sigtuna kommun, Eddaskolan jobb - lediga jobb

Sigtuna kommun, Eddaskolan jobb Sigtuna kommun, Eddaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sigtuna kommun, Eddaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sigtuna kommun, Eddaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

 2. Specialpedagog- Sigtuna

 3. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 5. Lärare i förskoleklass- Sigtuna

 6. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 7. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 8. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 9. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 10. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 11. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 4-6- Sigtuna

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 13. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 14. Lärare i förskoleklass- Sigtuna

 15. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 16. vik. Idrottspedagog- Sigtuna

 17. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 18. Lärare/Förstelärare i grundskolan, årskurs 1-3- Sigtuna

 19. Skoladministratör- Sigtuna

 20. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Sigtuna

 21. Vaktmästare med IT-kunskaper- Sigtuna

 22. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Sigtuna

 23. Socialpedagog- Sigtuna

 24. Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 25. Lärare i Förskoleklass/Förskollärare- Sigtuna

 26. Lärare åk 1-3- Sigtuna

 27. Lärare åk 1-3- Sigtuna

 28. Socialpedagog- Sigtuna

 29. Speciallärare till Eddaskolan F-3- Sigtuna

 30. Fritidspedagog till Eddaskolan F-3- Sigtuna

 31. Lärare till Eddaskolan F- 4- Sigtuna

 32. Speciallärare till Eddaskolan F- 4- Sigtuna

 33. Lärare till Eddaskolan åk 4- Sigtuna

 34. Socialpedagog till Eddaskolan- Sigtuna

 35. Barnskötare till Eddaskolan- Sigtuna

 36. Barnskötare till Eddaskolan- Sigtuna

 37. Lärare till Eddaskolan åk 4- Sigtuna

 38. Lärare till Eddaskolan åk 2- Sigtuna

 39. Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Eddaskolan- Sigtuna

 40. Lärare åk 2 - IT-pedagog till Eddaskolan- Sigtuna


Mer beskrivning

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Eddaskolan är en F-6 skola med 270 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem för arbete och utveckling av vår fritidsverksamhet enligt LGR 11. Vår fritidspersonal samverkar med lärare kring våra elevers lärande. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog/lärare mot fritidshem.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Specialpedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk6 skola med 260 elever trevligt belägen med närhet till naturområden.Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vårt arbete för att alla elever skall ges möjlighet att nå de nationella målen. Eddaskolan har en kommunövergripande särskild undervisningsgrupp för elever med långsam inlärningstakt. Gruppen består av 20 elever och är indelad i tre mindre grupper. Eleverna integreras i övriga skolans elevgrupper i vissa ämnen. I gruppen arbetar sex lärare och tre fritidspersonal. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolans samundervisningsgrupp, en kommunövergripande särskild undervisningsgrupp för elever med långsam inlärningstakt, söker engagerad speciallärare/specialpedagog. Du skall i pedagogteam arbeta med undervisning av elever från åk 1-6, vara ansvarig för planering och bedömning av elevernas kunskaper samt som specialpedagog handleda kollegor och tillsammans med rektor ha särskilt ansvar för elevhälsoarbetet i elevgruppen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är behörig lärare för åldrarna F-åk6 i svenska, matematik och NO/SO -behörig specialpedagog/speciallärare -är tydlig i ditt ledarskap -har lätt för att samarbeta med föräldrar och kollegor Erfarenhet från undervisning i klass och gärna erfarenhet från specialpedagogarbete.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Sigtuna, Specialpedagog Sigtuna kommun, Eddaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 6 skola med 260 elever trevligt belägen med närhet till naturområden. Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i arbetet för att ge alla våra elever möjligheter att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en engagerad lärare i F-klass. Skolan har tre F-klasser med 13-14 elever i varje grupp. Du skall som mentor ansvara för undervisningen i en av grupperna. I arbetslaget med f-klasseleverna arbetar tre lärare och två fritidspersonal samt specialpedagog. Tjänsten är en semestertjänst och vår lärare i f-klass har även uppgifter på fritids under eftermiddagstid. Eddaskolan arbetar efter Bornholmsmetoden för att stimulera språk- och läsinlärning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -är behörig lärare för de yngre åldrarna eller förskollärare -har utbildning i läsinlärning och matematik för yngre åldrar - är tydlig i ditt ledarskap
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem för arbete och utveckling av vår fritidsverksamhet enligt LGR 11. Vår fritidspersonal samverkar med lärare kring våra elevers lärande. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/förskollärare/lärare mot fritidshem.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i förskoleklass
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker engagerad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna som ansvarig lärare för en f-klassgrupp om 14 elever. Vi har förskoleklassverksamhet måndag till och med fredag mellan klockan 8.00-13.00, därefter är du med i elevernas fritidsverksamhet. Som mentor för gruppen har du även ansvar för föräldrakontakten. KVALIFIKATIONER Behörig förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna. Eddaskolan arbetar efter Bornholmsmodellen för språk-och läsinlärning. Gärna erfarenhet från arbete i f-klass.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker engagerad grundskollärare åk 1-7 med behörighet i matematik och svenska för åk 4-6. Du ska som ansvarig klasslärare ansvara för undervisning och bedömning av elevernas kunskapsutveckling samt kontakt med föräldrar. KVALIFIKATIONER Behörig grundskollärare för årskurerna 4-6, gärna med SVA. Erfarenhet från undervisning i årskurserna 4-6 och mentorsskap.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F- åk 6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. Sigtuna kommun har just påbörjat arbetet med ett utvecklingsprogram för fritidshemmen med fokus på LGR11. Detta arbete leds av skolans rektor, utvecklingsansvarig vid Sigtuna BUF samt utvecklingspedagoger vid skolorna. Eddaskolan har genom sitt lokala utvecklingsarbete lagt grunden för utveckling och förbättring av fritidshemmet och har redan idag hög kvalitét . ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker nu en erfaren och engagerad fritidspedagog/lärare mot fritidshemmet som är intresserad av att leda utveckling. Uppdraget som utvecklingspedagog för Eddaskolan innebär att du tillsammans med rektor och verksamhetsledare skall leda fritids kvalitetsutveckling. Du kommer också att ingå i ett nätverk av utvecklingspedagoger i Sigtuna kommun med regelbundna träffar för erfarenhetsutbyte och avstämning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritdshemmet. Du har god kännedom om fritidshemmets styrdokument, är en tydlig ledare, tar ansvar och är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken och tycker om utmaningar. Erfarenhet från arbete i fritidshem/skola krävs.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en engagerad klasslärare för åk 1. Vår klass har 22 elever som du ska ansvara för som mentor med planering och bedömning enligt LGR 11. Du har även ansvar för föräldrakontakter och utvecklingssamtal. Sigtuna kommun använder digitala verktyget Infomentor för lärarens planering och dokumentation. Vår kommun genomför en utvecklingsinsats för samtliga lärare där fokus läggs på BFL/bedömning för lärande, IKT och språkutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Du ska ha adekvat utbildning/behörighet för undervisning i årskurs 1-3. Kunskap och erfarenhet av läs-och skrivinlärning samt matematik för de yngre åldrarna är viktigt. Du ska vara en tydlig och trygg ledare. Erfarenhet från undervisning i de lägre åldrarna och läs-och skrivinlärning förvärvad genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en erfaren lärare för undervisning i vår särskilda undervisningsgrupp. Eleverna i gruppen behöver särskilt stöd på grund av långsam inlärning. Elevgruppen består av 19 elever som är indelade i tre grupper. Du ska arbeta tillsammans med två andra pedagoger i en grupp om fem-sju elever. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarutbildning med inriktning mot grundskolans yngre åldrar. Du ska ha erfarenhet av undervisning helst av elever i behov av särskilt stöd och känna ett starkt engagemang för dessa elever. Erfarenhet av undervisning krävs.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F- åk6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. Sigtuna kommun har just påbörjat ett utvecklingsprogram för fritidshemmets utveckling med fokus på LGR 11. Detta arbete leds av skolans rektor, utvecklingsansvarig i Sigtuna BUF samt utvecklingspedagoger vid skolorna. Eddaskolan har genom sitt lokala utvecklingsarbete lagt grunden för utveckling och förbättring och har redan idag hög kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en erfaren och engagerad fritidspedagog/lärare mot fritidshemmet som är intresserad av att leda utveckling. Uppdraget som utvecklingspedagog för Eddaskolan innebär att du tillsammans med rektor och verksamhetsledare skall leda fritidshemmets kvalitetsutveckling. Du kommer också att ingå i ett nätverk av utvecklingspedagoger i Sigtuna kommun med regelbundna träffar för erfarenhetsutbyte och av stämning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshemmet. Du har god kännedom om fritdshemmets styrdokument, är en tydlig ledare, tar ansvar och är en vuxen förebild. Du ser varje barns behov, är nyfiken och tycker om utmaningar.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 4-6
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F- åk6 skola med 260 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 i sv/no/so. Som klasslärare ingår mentorsansvar för 18 elever. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörighet att undervisa elever i åk 4-6 där det ingår planeringsansvar, bedömning och betygsättning. Vi söker en lärare med engagemang och tydligt ledarskap. Erfarenhet av undervisning i aktuella årskurser är en merit.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 4-6

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan kommer till läsåret 2014/15 vara en F-åk 4 skola med cirka 250 elever. Skolan är trivsamt belägen med närhet till naturområden och allmänna kommunikationer. Sigtuna kommuns utvecklingsprogram för grundskolan och dess personal innhåller BFL, bedömning för lärande, IKT och språktuvecklande arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker grundskollärare för de yngre åldrarna. Du ska arbeta som klasslärare för en åk 3-klass med 20 elever, du har mentorsansvar och ska ansvara för planering och bedömning av elevernas kunskapsutveckling enligt LGR 11. Föräldrakontakter och utvecklingssamtal ingår i uppdraget. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs lärarbehörighet för de yngre åldrarna i svenska, matematik och SO/NO. Du ska var tydlig i ditt ledarskap och gärna ha erfarenhet av IKT i klassrummet.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 3 skola med cirka 250 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker klasslärare för en åk 1 med 20 elever. Som klasslärare är du ansvarig för planering och genomförande av undervisning i gundläggande läsinlärning och matematikundervisning samt bedöming av elevernas kunskapsutveckling. Du ska också ansvara för föräldrakontakter med utvecklingssamtal och föräldramöten. KVALIFIKATIONER Behörig lärare åk 1-3 i svenska och matematik. Gärna erfarenhet från åk 1 med läsinlärning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i förskoleklass
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 3 skola med cirka 250 elever belägen med närhet till naturen och allmänna kommunikationer. Skolans värdegrundsarbetet och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker förskollärare som är ansvarig för en f-klass med 18 elever. Du är ansvarig för planering av undervisningen enligt LRG 11, föräldrakontakter samt utveckling av verksamheten i samarbete med övriga lärare och fritidspersonal i arbetslaget. Tjänsten är en semestertjänst och som f-klasslärare ingår även visst arbete i fritidsverksamheten. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Eddaskolan arbetar enligt Bornholmsmetoden med elevernas språkutveckling och förberedande läsinlärning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 4 skola med cirka 235 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. Fritidsverksamheten är uppdelad på 3 avdelningar och har i nuläget tillgång till egna och delade lokaler med övrig verksamhet. Skolan arbetar tillsammans med övriga skolor i Sigtuna kommun kring kompetensutveckling i IKT, bedömning för lärande och språkutvecklande arbetssätt i enlighet med de forskningsresultat som ligger till grund för god måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i fritidshemmet med utvecklingsuppdrag kommer du att vara Eddaskolans representant på Sigtuna kommuns övergripande möten för fritidspedagoger med utvecklingsuppdrag. Du driver och utvecklar Eddaskolans fritidsverksamhet utifrån gällande styrdokument så som LGR11, allmänna råd 2014 och Sigtuna kommuns fritidsutvecklingsprogram tillsammans med pedagogiskt ansvariga för fritidshemmet. Du planerar, genomför och följer upp målstyrt arbete på fritidshemmet. Avdelningarna samarbetar under eftermiddagarna för att erbjuda eleverna en meningsfull och stimulerande fritid. KVALIFIKATIONER Vi vill att du får eleverna att se och känna att de kan lyckas i stort och smått, varje dag. Genom kommunikation skapar du dig goda relationer. Genom flexibilitet och förmågan att tänka nytt utvecklar du tillsammans med kollegor och elever skolan. Under skoltid sker samarbete med klasslärare/övrig personal för att aktivt stödja elevernas kunskapsutveckling i syfte att nå en hög måluppfyllelse. Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshemmet alternativt högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta som lärare i fritidshem och/eller grundskolan är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är meriterande för denna tjänst. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

vik. Idrottspedagog
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 4 (6) skola med cirka 220 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. SigtunaBoxen: Skolan arbetar tillsammans med övriga skolor i Sigtuna kommun kring kompetensutveckling i IKT, bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt i enlighet med de forskningsresultat som ligger till grund för god måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Vikariat 75%. Tidsbegränsad anställning under perioden 2015-01-07-2015-06-12. Undervisning i idrott i de lägre åldrarna. KVALIFIKATIONER I första hand söker vi en behörig idrottslärare till vikariatet som är väl förtrogen med grundskolans läroplan och andra styrdokument. Du ansvarar för planering och genomförande av lektionerna. Det är viktigt att du är tydlig och trygg i ditt ledarskap. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad, har ett stort engagemang för elevernas utveckling mot kunskapsmålen i ämnet samt är flexibel. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga vik. Idrottspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik. Idrottspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 44 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-åk 4 skola med cirka 215 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Skolans värdegrundsarbete och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. Fritidsverksamheten är uppdelad på 3 avdelningar och har i nuläget tillgång till egna och delade lokaler med övrig verksamhet. Skolan arbetar tillsammans med övriga skolor i Sigtuna kommun kring kompetensutveckling i IKT, bedömning för lärande och språkutvecklande arbetssätt i enlighet med de forskningsresultat som ligger till grund för god måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker nu två Lärare i fritidshem/fritidspedagoger varav en av tjänsterna innefattar avdelningsansvar. Du driver och utvecklar Eddaskolans fritidsverksamhet tillsammans med kollegorna utifrån gällande styrdokument så som LGR11, allmänna råd 2014 och Sigtuna kommuns fritidsutvecklingsprogram. Ditt huvuduppdrag kommer vara att planera, genomföra och följa upp målstyrt arbete på Fritidshemmet. Du stödjer eleverna under skoldagen och har ett nära samarbete med lärarna för att eleverna ska nå en hög måluppfyllelse. Avdelningarna samarbetar under eftermiddagarna för att erbjuda eleverna en meningsfull och stimulerande fritid. KVALIFIKATIONER Vi vill att du får eleverna att se och känna att de kan lyckas i stort och smått, varje dag. Med god kommunikation skapar du dig goda relationer. Genom flexibilitet och förmågan att tänka nytt utvecklar du tillsammans med kollegor och elever skolan. Under skoltid sker samarbete där du är en del av att utveckla undervisningen för eleverna. Kunskap inom IKT är meriterande. Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i Fritidshemmet alternativt högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta som lärare i fritidshem och/eller grundskolan är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är meriterande för denna tjänst. Vi vill att du har ett tydligt ledarskap och ser gärna att du har någon form av utbildning inom idrott och hälsa. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare/Förstelärare i grundskolan, årskurs 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan har elever från förskoleklass till åk. 3. Skolan är indelad i 3 arbetslag. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Eddaskolan behöver dig som är särskilt skicklig i att arbeta språkutvecklande. Eddaskolan är en extra spännande och lärorik skola då skolan har många flerspråkiga barn. Vi arbetar mycket medvetet med att utveckla lärandet och den lärande miljön både i skola och fritidshem. Vi har startat ett systematiskt förändringsarbete som bygger på kollegialt lärande där vi tillsammans utvecklar undervisningen. Målet är att alla elever ska äga sin egen lärprocess. Sigtunas kommunala skolor arbetar med Sigtunaboxen som innehåller IKT- informations och kommunikationsteknik, BFL-bedömning för lärande, SUA-språkutvecklande arbetssätt. Du förväntas bidra och inspirera i detta arbete. Som förstelärare erbjuder vi dig tillsvidareanställning. Din huvuduppgift är undervisning. Vi vill att du inom ramen för din tjänst ska ta ansvar för att utveckla framgångsrika metoder och sprida dem i kollegiet och i det kommunövergripande nätverket. Du leder tillsammans med övriga förstelärare kommunens framgångsrika sambedömningar av nationella prov. Du ska även vara lokal lärarutbildare och ta emot lärarstudenter. Saknar du handledarutbildning finns det möjlighet att genomgå den efter tillträde. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som förstelärare med inriktning på språkutveckling utifrån identiferade områden som är kopplade till elevernas kunskapsresultat. I uppdraget ingår att ansvara för en elevgrupp åk. 1. I din ansökan ska du beskriva: Hur du arbetar med bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik och språkutvecklande arbetssätt idag. Hur du anpassar undervisningen till elevernas olika kunskapsnivåer. Hur du ser på samband mellan undervisningsstrategier och goda elevresultat. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med examensbevis och lärarlegitimation. Minst fyra år väl vitsordat arbete som behörig lärare. Använder IKT i elevers lärande. Har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat. Starkt intresse för att utveckla undervisningen i samarbete med elever, kollegor, nätverk och skolledning. Arbetat minst 4 år som behörig lärare. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/Förstelärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/Förstelärare i grundskolan, årskurs 1-3

Skoladministratör
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan I mångkulturella Valsta ligger Edda & Ragna förskolor samt Eddaskolan. Tillsammans har vi ca. 400 barn i åldern 1-9 plus en liten undervisningsgrupp och 65 personal. Förskolorna leds av en förskolechef och skolan av en rektor. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter består av allmänna kontrorsgöromål så som posthantering, registrering och arkivering, kontering och budgetarbete i Raindance, personaladministrativa uppgifter i Heroma, elevregistrering, schemaarbete, sjuk- och frisk samt inköp och beställningar etc. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med påbyggnad i ekonomi och personaladministration. Vidare har du goda datakunskaper och behärskar Officepaketet. Du är väl förtrogen med kontering, ekonomiuppföljning och personalhantering. Utbildning kommer att ges i kommunens egna verktyg. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt att uttrycka dig i så väl tal som skrift. Du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra och verka för nöjda barn, elever och vårdnadshavarare. Du är självgående och tar ett eget ansvar för dina uppgifter. Erfarenhetet av administrativt arbete och goda kunskaper i engelska är meriterande. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Sigtuna, Skoladministratör Sigtuna kommun, Eddaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan har elever från förskolan till år 6. Skolan är indelad i 4 arbetsenheter och har ca 220 elever. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad medarbetare som vill vara med och utveckla Eddaskolan. Du kommer att arbeta som klasslärare i åk 1. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig för aktuella årskurser, helst med några års erfarenhet. Att du är kompetent i läs- och skrivinlärning är viktigt. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen för skolan och andra styrdokument, samt att du arbetar utifrån dessa. Du har goda ledaregenskaper, skapar goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och medarbetare. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Vaktmästare med IT-kunskaper
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan I mångkulturella Valsta ligger Eddaskolan som har elever från förskoleklass till åk 3 samt en liten undervisningsgrupp åk 5-6. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter och har ca 185 elever. Vi har tre skolbyggnader och en fin skolgård med stora ytor. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en vaktmästare. I rollen som vaktmästare har du ansvar för underhåll av lokaler i skolan, underhåll av skolgården vilket kan innebära snöskottning, kratta löv och städa upp runt vår skola. Du servar medarbetarna med exempelvis flytta möbler vid klassrumsbyten och andra åtgärder när det gäller underhåll och reparationer. Du ansvarar för kontakt utåt när det gäller frågor om till exempel lokaler och larm. I vaktmästarens uppgifter ingår också att sköta om nyckelhanteringen. I tjänsten är du rastvärd då eleverna har raster samt att du ansvarar för viss skötsel av skolans datorer och IT-support. Du kommer vidare delta i brandskyddsarbetet och övriga arbetsmiljöarbeten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du är en person som kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, ansvarstagande, hjälpsam, praktiskt lagd och positivt inställd till varierande arbetsuppgifter. Erfarenhet av skötsel av datorer och goda IT-kunskaper är viktigt. Då du kommer att arbeta nära eleverna ser vi det som en självklarhet att du har ett gott förhållningssätt till barn men även kan skapa goda relationer med personal och vårdnadshavare. Eftersom arbetet är fysiskt belastande behöver du ha god fysik. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare med IT-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare med IT-kunskaper

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan har elever från förskolan till år 6. Skolan är indelad i 4 arbetsenheter och har ca 220 elever. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolans organisation är inne i en utvecklingsfas där vi arbetar med att ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt lärande. Vi har genomfört en nystart för läsåret och söker nu en engagerad, behörig lärare för åk 1-3 som vill vara med och utveckla Eddaskolan. Klasslärare/ansvarslärare som undervisar i alla ämnen förutom idrott och slöjd. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig för aktuella årskurser, helst med några års erfarenhet. Att du är kompetent i läs- och skrivinlärning är viktigt. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen för skolan och andra styrdokument, samt att du arbetar utifrån dessa. Du har goda ledaregenskaper, skapar goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och medarbetare. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Socialpedagog
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan har elever från förskolan till år 6. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter och har ca 180 elever. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede. Vi söker nu en socialpedagog till vår verksamhet. Arbetet som socialpedagog är riktat mot F-3. Det innebär att den som rekryteras är aktiv i elevgrupperna, arbetar förebyggande och främjande utifrån skollag. Du kommer att ingå i skolans Likabehandlingsgrupp och ha ett övergripande ansvar för att öka elevernas trygghet och trivsel tillsammans med kollegorna. Du kommer att arbeta nära skolans EHT-grupp. I verksamheten, finns det en kurator som du kommer att arbeta tillsammans med KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad socialpedagog eller socionom. Det är viktigt att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever och att du kan skapa goda realtioner till både barn och vuxna. Du har förmåga att arbeta självständigt och är flexibel samt att utifrån riktade uppdrag ta dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. I uppdraget ingår att arbeta förebyggande, främjande och åtgärdande med elever både enskilt och i grupp. Du kommer också att arbeta med lärare och fritidspedagoger. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Sigtuna, Socialpedagog Sigtuna kommun, Eddaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan har elever från förskolan till år 6. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter och har ca 176 elever. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Som Fritidspedagog/Lärare i fritidshem kommer du att vara med och utveckla Eddaskolans fritidshem. Du driver och utvecklar fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument så som LGR11, allmänna råd 2014 och Sigtuna kommuns fritidsutvecklingsprogram tillsammans med kollegorna på fritidshemmet. Du planerar, genomför och följer upp målstyrt arbete för att utveckla verksamheten. Eddaskolan har två fritidshemsavdelningar som samarbetar under eftermiddagarna för att erbjuda eleverna en meningsfull och stimulerande fritid. KVALIFIKATIONER Vi vill att du får eleverna att se och känna att de kan lyckas i stort och smått, varje dag. Genom kommunikation skapar du dig goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Genom flexibilitet och förmågan att tänka nytt utvecklar du tillsammans med kollegor och elever skolan. Under skoltid sker samarbete med klasslärare/övrig personal för att aktivt stödja elevernas kunskapsutveckling i syfte att nå en hög måluppfyllelse. Vi söker dig som är fritidspedagog/Lärare i fritidshem eller har annan utbildning inriktad mot pedagogiskt arbete med barn. Erfarenhet att arbeta som Fritidspedagog/Lärare i fritidshem är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är meriterande för denna tjänst. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i Förskoleklass/Förskollärare
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-3 skola med ca 175 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Till kommande läsår tar vi emot fler elever som vi hälsar välkomna till vår skola. Skolans värdegrundsarbete, arbete med arbetsro och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en legitimerad lärare i förskoleklass eller förskollärare. Du ansvarar för en av de tre förskoleklasserna i nära samverkan med dina parallellkollegor. Ni lägger grunden för våra elevers vidare kunskapsutveckling. Du är engagerad och motiverande och har höga förväntningar på dina elever. I tjänsten som Förskollärare ingår uppdrag i skolans fritidshem på morgnar och eftermiddagstid. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i förskoleklass eller Förskollärare ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Förskoleklass/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Förskoleklass/Förskollärare

Lärare åk 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-3 skola med ca 175 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Till kommande läsår ser vi fram emot fler elever som vi hälsar välkomna till Eddaskolan. Skolans värdegrundsarbete, arbete med arbetsro och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en legitimerad lärare åk 1-3 som ska arbeta tillsammans med två klasslärare i en årskurs uppdelad i två klasser. Du är ansvarig tillsammans med dina kollegor för planering av undervisningen enligt läroplansmålen, föräldrakontakter samt utveckling av verksamheten i samarbete med övriga lärare och fritidspersonal i arbetslaget. För att få en god arbetsmiljö arbetar vi aktivt med att dela upp ämnena mellan pedagogerna i respektive arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig med lärarlegitimation från förskoleklass och uppåt i åldrarna. Du kommer att arbeta som klasslärare i ett av våra två lärararbetslag. Du har kunskaper att arbeta med formativ och summativ bedömning och har kunskaper att arbeta med IT för att utveckla elevernas lärande. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-3

Lärare åk 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-3 skola med ca 200 elever belägen med närhet till natur och allmänna kommunikationer. Till kommande läsår ser vi fram emot fler elever som vi hälsar välkomna till Eddaskolan. Skolans värdegrundsarbete, arbete med arbetsro och språkutvecklande arbetssätt är grundpelarna i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker en legitimerad lärare åk 1-3 som ska arbeta tillsammans med två klasslärare i en årskurs uppdelad i två klasser. Du är ansvarig tillsammans med dina kollegor för planering av undervisningen enligt läroplansmålen, föräldrakontakter samt utveckling av verksamheten i samarbete med övriga lärare och fritidspersonal i arbetslaget. För att få en god arbetsmiljö arbetar vi aktivt med att dela upp ämnena mellan pedagogerna i respektive arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig med lärarlegitimation från förskoleklass och uppåt i åldrarna. Du kommer att arbeta som klasslärare i ett av våra två arbetslag. Du har kunskap att arbeta med formativ och summativ bedömning och har kunskaper att arbeta med IT för att utveckla elevernas lärande ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-3

Socialpedagog
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en liten skola F-3 med ca 190 elever och tillhör rektorsområdet Edda och Valsta skolenheter åk F-6 belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter och har ca 180 elever. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede. Vi söker nu en socialpedagog till vår verksamhet. Arbetet som socialpedagog är riktat mot F-3. Det innebär att den som rekryteras är aktiv i elevgrupperna, arbetar förebyggande och främjande utifrån skollag. Du kommer att ingå i skolans Trygghetsgrupp och ha ett övergripande ansvar för att öka elevernas trygghet och trivsel tillsammans med kollegorna. Du kommer att arbeta nära skolans elevhälsoteam med bland annat, kurator och specialpedagog. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad socialpedagog eller socionom. Det är viktigt att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever och att du kan skapa goda realtioner till både barn och vuxna. Du har förmåga att arbeta självständigt och är flexibel samt att utifrån riktade uppdrag ta dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. I uppdraget ingår att arbeta förebyggande, främjande och åtgärdande med elever både enskilt och i grupp. Du kommer också att arbeta med lärare och fritidspedagoger. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Sigtuna, Socialpedagog Sigtuna kommun, Eddaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Speciallärare till Eddaskolan F-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en liten skola F-3 med ca 180 elever belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede. Vi söker nu en speciallärare till vår verksamhet. Arbetet som speciallärare är riktat mot alla Eddaskolans elever i behov av särskilt stöd. Det innebär att den som rekryteras arbetar med särskilt stöd både på grupp- och individnivå både i elevens/elevernas egna klass eller på annan vald plats i skolan. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som leds av skolans rektor. I elevhälsoteamet samarbetar du nära rektor, kurator, socialpedagog för likabehandlingsfrågor, skolsköterska samt personal från kommunens barn- och elevhälsa som tilldelad skolpsykolog och specialpedagog. I arbetet som speciallärare ingår även arbete med utformande, genomförandet och utvärderandet av åtgärdsprogram utifrån lärarnas pedagogiska kartläggningar. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad speciallärare eller specialpedagog. Det är viktigt att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever och att du kan skapa goda relationer till både barn och vuxna. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta tillsammans med andra. Du är flexibel och utifrån riktade uppdrag tar du dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. Vi lägger vikt vid att du arbetar strukturerat och har ordning och reda i dokumentationen. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Eddaskolan F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Eddaskolan F-3

Fritidspedagog till Eddaskolan F-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en liten skola F-3 med ca 180 elever belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. Skolan är indelad i 3 arbetsenheter. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan har under en längre tid haft fritidsfrågorna i fokus. Just nu är vi inne i ett spännande utvecklingsskede med IKT och inkluderande arbetssätt som fokusområden. Vi söker nu en fritidspedagog till vår verksamhet som vill vara med och utveckla vårt fritidshem. Du kommer att ha en betydelsefull roll i vårt fritidsarbetslag där du tillsammans med fritidshemmets personal bidrar till att skapa möjlighet för alla elever att lyckas. Du kommer att arbeta under barnens hela dag, både under skoltid och fritidshemstid och möta elever med olika förutsättningar. Ditt fokus kommer att vara att arbeta med ett inkluderande förhållningssätt för att ge alla elever förutsättningar att klara både kunskapskrav och det sociala sammanhanget KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i fritidshemmet och du har god förmåga att skapa relationer till både barn och vuxna. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta tillsammans med andra. Du är flexibel och utifrån riktade uppdrag tar du dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. Du har ett tydligt förhållningssätt och utövar ett relationellt ledarskap i elevgrupp. Du har erfarenhet av att arbeta med elever som behöver struktur och tydliga ramar. Vi lägger vikt vid att du arbetar strukturerat och har ordning och reda i dokumentationen. Det är meriterande om du har vitsordad erfarenhet av att arbeta i mångkulturella skolområden. Det är meriterande om du har vitsordad erfarenhet av att ha arbetat med elever i behov av stöd eller stöttning i samband med beteendesvårigheter. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Eddaskolan F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Eddaskolan F-3

Lärare till Eddaskolan F- 4
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Från höstterminen 2017 är Eddaskolan F-4-skola med ca 260 elever. Skola när belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta , Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede när vi utökar antalet elever och årskurser. Nästa läsår har vi också årskurs 4 på vår skola. Vi söker nu lärare till en av våra förskoleklasser, årskurs 1 och årskurs 4. Du kommer att vara lärare i en klass och ha ett nära samarbete med övriga kollegor. Du bidrar aktivt till skolans gemensamma kollegiala arbete med språkutvecklande arbetssätt och elevernas kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk F- 4. Det är en fördel om du har utbildning i svenska som andraspråk. Du ska vara förtrogen med skolans läroplan och andra styrdokument samt arbeta utifrån dessa. Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur. Du tycker om att undervisa och skapar goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du är lösningsinriktad och samarbetar gärna med kollegor. ÖVRIGT Lön Månadslön Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Eddaskolan F- 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Eddaskolan F- 4

Speciallärare till Eddaskolan F- 4
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Från höstterminen 2017 är Eddaskolan F-4-skola med ca 260 elever. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta , Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede när vi utökar antalet elever och årskurser. Nästa läsår har vi också årskurs 4 på vår skola. Vi söker nu en speciallärare till vår verksamhet. Arbetet som speciallärare är riktat mot alla Eddaskolans elever i behov av särskilt stöd. Det innebär att den som rekryteras arbetar med särskilt stöd både på grupp- och individnivå både i elevens/elevernas egna klass eller på annan vald plats i skolan. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som leds av skolans rektor. I elevhälsoteamet samarbetar du nära rektor, kurator, socialpedagog för likabehandlingsfrågor, skolsköterska samt personal från kommunens barn- och elevhälsa som tilldelad skolpsykolog och specialpedagog. I arbetet som speciallärare ingår även arbete med utformande, genomförandet och utvärderandet av åtgärdsprogram utifrån lärarnas pedagogiska kartläggningar. Du bidrar aktivt till skolans gemensamma kollegiala arbete med språkutvecklande arbetssätt och elevernas kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad speciallärare eller specialpedagog. Det är en fördel om du har utbildning i svenska som andraspråk. Du ska vara förtrogen med skolans läroplan och andra styrdokument samt arbeta utifrån dessa. Det är viktigt att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever och att du kan skapa goda relationer till både barn och vuxna. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta tillsammans med andra. Du är lösningsinriktad och samarbetar gärna med kollegor. Du är flexibel och utifrån riktade uppdrag tar du dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. Vi lägger vikt vid att du arbetar strukturerat och har ordning och reda i dokumentationen. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Eddaskolan F- 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Eddaskolan F- 4

Lärare till Eddaskolan åk 4
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Eddaskolan har elever från förskoleklass till år 4. Skolan är indelad i 3 arbetslag och kommer att ha ca 260 elever till höstterminen 2017. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig och legitimerad lärare för undervisning i åk 4. I Tjänsten ingår mentorskap för klassens elever. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare och behörig att undervisa i åk 4. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Eddaskolan åk 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Eddaskolan åk 4

Socialpedagog till Eddaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Från höstterminen 2017 är Eddaskolan F-4-skola med ca 260 elever. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta , Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede när vi utökar antalet elever och årskurser. Nästa läsår har vi också årskurs 4 på vår skola. Vi söker nu en socialpedagog till vår verksamhet. Som socialpedagog på Eddaskolan kommer du att ansvara för skolans likabehandlingsarbete. Detta innebär att du jobbar förebyggande och främjande med elever och elevgrupper i fråga om psykosocial hälsa, likabehandling, trygghet etc. Detta sker genom övningar, samtal, lekar, lektioner, observationer mm. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att incidentrapporter skrivs, följs upp och utreds. I det arbetet kommer du att möta elever och föräldrar i spontana och planerade möten. Du är också ansvarig för skolans likabehandlingsgrupp samt att likabehandlingsplanen revideras regelbundet. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Du är utbildad socialpedagog eller har annan relevant utbildning. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog till Eddaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog till Eddaskolan

Barnskötare till Eddaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Eddaskolan har elever från förskoleklass till år 4. Skolan är indelad i 3 arbetslag och kommer att ha ca 260 elever till höstterminen 2017. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en barnskötare till vår verksamhet under skoldagen samt på fritidshemmet under eftermiddagen. KVALIFIKATIONER Du är utbildad barnskötare och har erfarenhet av att arbete i skolans värld. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Eddaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Eddaskolan

Barnskötare till Eddaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Eddaskolan har elever från förskoleklass till år 4. Skolan är indelad i 3 arbetslag och kommer att ha ca 260 elever till höstterminen 2017. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en barnskötare till vår verksamhet under skoldagen samt på fritidshemmet under eftermiddagen. KVALIFIKATIONER Du är utbildad barnskötare och har erfarenhet av att arbete i skolans värld. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Eddaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Eddaskolan

Lärare till Eddaskolan åk 4
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Eddaskolan har elever från förskoleklass till år 4. Skolan är indelad i 3 arbetslag och har i dagsläget ca 280 elever. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig och legitimerad lärare för undervisning i åk 4. I Tjänsten ingår mentorskap för klassens elever. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare och behörig att undervisa i åk 4. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Eddaskolan åk 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Eddaskolan åk 4

Lärare till Eddaskolan åk 2
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Eddaskolan har elever från förskoleklass till år 4. Skolan är indelad i 3 arbetslag och har i dagsläget ca 280 elever. Skolan är belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun. På Eddaskolan har personalen ett nära samarbete vilket skapar en god atmosfär både bland elever och personal. På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling. Personalen är engagerad och arbetar målmedvetet med att stötta eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig och legitimerad lärare för undervisning i åk 2. I Tjänsten ingår mentorskap för klassens elever samt IKT-ansvar på 20 %. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare och behörig att undervisa i åk 2. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationen med kollegor, elever och föräldrar. Du tar egna initiativ där du ser att behov finns och har en förmåga att se hela verksamhetens bästa. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för eleverna. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Eddaskolan åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Eddaskolan åk 2

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Eddaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-4 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 280 elever och 35-talet personal. Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti. Visionen på Eddaskolan är: ”I Eddaskolan ges alla elever de bästa förutsättningar att utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta framtiden i en globaliserad värld.” ARBETSUPPGIFTER I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av arbetet på Eddaskolans fritidshem. Du är med och driver en pedagogisk verksamhet där barnen erbjuds en meningsfull och utvecklande fritidstid. Under skoldagen samarbetar du nära med lärarkollegor i klasserna. Din arbetstid är förlagd i klassrummet, på elevernas raster och på fritidshemmet KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare mot fritidshemmet/fritidsledare/fritidspedagog och har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet. I din yrkesroll bidrar du till en god lärmiljö och finner strategier för att nå stärka varje elev i sin utveckling. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och att du är en tydlig ledare med god förmåga att skapa relationer till eleverna. Du är en trygg, stabil och prestigelös person som har lätt att samarbeta med föräldrar och kollegor samt bidrar till en trevlig arbetsmiljö. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Eddaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Eddaskolan

Lärare åk 2 - IT-pedagog till Eddaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Eddaskolan är en F-4 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 280 elever och 35-talet personal. Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti. Visionen på Eddaskolan är: ”I Eddaskolan ges alla elever de bästa förutsättningar att utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta framtiden i en globaliserad värld.” ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i vårt arbetslag F-3 och vara klasslärare i åk 2. Klassen har tillgång till resurslärare och fritidspersonal. I ditt uppdrag ingår förutom ett mentorskap att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. I tjänsten finns även möjlighet att bli skolans IT-pedagog på 20%. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk F-3. Gärna med dokumenterade IT-kunskaper/IT-utbildning och erfarenhet av att integrera digitala verktyg i det pedagogiska arbetet. Du tar egna initiativ i ditt arbete och har förmågan att driva processer framåt. Som klasslärare utövar du ett tydligt ledarskap och har en god struktur i ditt klassrum. Du har även god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas behov. Med en positiv elevsyn, god samarbetsförmåga och social kompetens passar du väl in på vår skola. Tillsammans med ett engagerat team vill du vara med och utveckla skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Nyexaminerade lärare med goda referenser tillsammans med ett gott ledarskap är också välkomna att söka tjänsten. Stöd och handledning finns. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2 - IT-pedagog till Eddaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2 - IT-pedagog till Eddaskolan


Sök lediga jobb Sigtuna kommun, Eddaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se