Sigtuna kommun, Ekillaskolan jobb - lediga jobb

Sigtuna kommun, Ekillaskolan jobb Sigtuna kommun, Ekillaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sigtuna kommun, Ekillaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sigtuna kommun, Ekillaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolans senare år SV/SP- Sigtuna

 2. Lärare i grundskolans senare år, spanska- Sigtuna

 3. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 4. Lärare i kinesiska- Sigtuna

 5. Bibliotekspedagog- Sigtuna

 6. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 7. Musiklärare- Sigtuna

 8. Lärare i textilslöjd- Sigtuna

 9. Lärare i musik- och kulturskolan- Sigtuna

 10. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 11. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 12. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 13. Vaktmästare med IT-kunskap- Sigtuna

 14. Lärare i SO - grundskolans senare år- Sigtuna

 15. Speciallärare- Sigtuna

 16. Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild- Sigtuna

 17. Biträdande rektor- Sigtuna

 18. Skolsköterska- Sigtuna

 19. Vaktmästare med IT-kunskap- Sigtuna

 20. Lärare i grundskolans senare år- Sigtuna

 21. Lärare i grundskolans senare år- Sigtuna

 22. Lärare i grundskolans senare år ma/no- Sigtuna

 23. Lärare i grundskolans senare år- Sigtuna

 24. Lärare i teknik grundskolans senare år, vikariat- Sigtuna

 25. Hemkunskap, vikariat, 7-9- Sigtuna

 26. Slöjdlärare, textil grundskolans senare år- Sigtuna

 27. Lärare i idrott, grundskolans senare år- Sigtuna

 28. Idrottslärare i grundskolans senare år- Sigtuna

 29. Speciallärare i grundskolan, årskurs 7-9- Sigtuna

 30. Slöjdlärare, textil, grundskolan, årskurs 7-9- Sigtuna

 31. Biträdande rektor- Sigtuna

 32. Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9- Sigtuna

 33. Idrott + annat ämne ÅK 7-9- Sigtuna

 34. Speciallärare åk 7-9- Sigtuna

 35. Specialpedagog- Sigtuna

 36. Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år- Sigtuna

 37. Lärare i trä- och metallslöjd, åk 7-9- Sigtuna

 38. Lärare i bild- Sigtuna

 39. Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9- Sigtuna

 40. Lärare i trä- och metallslöjd Åk 7-9 Ekillaskolan- Sigtuna


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans senare år SV/SP
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i svenska och spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i svenska och spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år SV/SP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år SV/SP

Lärare i grundskolans senare år, spanska
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, spanska

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 600 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Lärare i kinesiska
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Arbetsbeskrivning Du kommer att undervisa i kinesiska i åk 7. Detta är första läsåret som Ekillaskolan erbjuder kinesiska. Observera att du måste vara beredd att arbeta på skolan tre dagar i veckan - ca 60 minuter per tillfälle. Tanken är att tjänsten utökas med ytterligare årskurs 8 och 9 kommande läsår. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Det är viktigt att du har erfarenhet av undervisning i grundskolans senare år.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska

Bibliotekspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Bibliotekspedagogen arbetar integrerat i den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med elever, lärare och it-pedagog. Som bibliotekspedagog har du ett utvecklingsuppdrag och de primära arbetsuppgifterna är att driva olika läsfrämjande projekt, sprida läslust, hjälpa elever med behov av läskompensatoriska hjälpmedel samt driva skolans Mediatek. Tjänsten erbjuder stor kreativ frihet och goda möjligheter att förverkliga egna idéer och projekt. KVALIFIKATIONER Vi söker en driftig, självständig och utåtriktad person med examen i biblioteks-och informationsvetenskap eller motsvarande. Som person bör du vara kreativ och ha intresse för pedagogiskt inriktat arbete. Önskvärt är att du har god kännedom om barn- och ungdomslitteratur och erfarenhet av biblioteksarbete i skolmiljö. Då samtliga elever på Ekillaskolan är utrustade med varsin bärbar dator ser vi gärna att du har brett ikt-kunnande och idéer om hur datorerna kan användas i läsfrämjande projekt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekspedagog jobb, Bibliotekspedagog Sigtuna, Bibliotekspedagog Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekspedagog

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Musiklärare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). KVALIFIKATIONER Du kommer att undervisa i musik i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära en kollega i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. Du är behörig musiklärare. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Sigtuna, Musiklärare Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Lärare i textilslöjd
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Du kommer att undervisa i textil i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära en kollega i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig textillärare. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare i musik- och kulturskolan
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. . På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Arbetsbeskrivning Du kommer att undervisa i sång i våra kulturklasser i årskurserna 7–9. Du kommer att arbeta nära kollegor i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget kan mentorskap för en grupp elever ingå. KVALIFIKATIONER Du är behörig sångpedagog. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik- och kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik- och kulturskolan

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Ekillaskolan har sedan läsåret 2010/2011tagit emot nyanlända elever. Vår målsättning är att dessa elever så snart det är möjligt placeras i ordinarie klass. Våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass eller liknande. Flerspråkighet är även det en viktig kompetens. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Vaktmästare med IT-kunskap
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. . På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Skolans elevadministrativa verktyg är Infomentor. Arbetsuppgifter Du tillhör skolans resurs- och utvecklingscentrum (RUC) som leds av en av våra arbetslagsledare. Vaktmästare arbetar integrerat i den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med elever, lärare och annan skolpersonal. Vad gäller IT har du ett utvecklingsuppdrag och de primära arbetsuppgifterna är att utveckla rutiner och system för elevernas och skolpersonalens datorer, av elevernas användning av datorer i lärmiljön, kontakt med IT-enhet och leverantörer, enklare underhåll och uppdateringar av elev- och personaldatorer. I din roll som vaktmästare ingår att ansvara för vaktmästeriet, vara skolans kontakt med hyresvärden, hantverkare och företag, att utföra underhållsarbeten i fastigheten, att beställa reparationsarbete och underhåll, att utföra viss klottersanering, ansvara för snöskottning och halkbekämpning, att rondera varje dag i anslutning till skoldagens början och slut – att kontrollera dörrar, fönster mm och att ansvara för kontakt med övriga underleverantörer som rör ditt uppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker en driftig, självständig och utåtriktad person med dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Då samtliga elever på Ekillaskolan är utrustade med varsin bärbar dator krävs att du har brett IT-kunnande.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare med IT-kunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare med IT-kunskap

Lärare i SO - grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Du kommer att undervisa i SO i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära kollegor i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Alla elever är helt inkluderade i ordinarie klasser därför förväntas att du har ett inkluderande förhållningssätt i din värdegrund och undervisningsmetodik. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Du är behörig SO-lärare och/eller har erfarenhet av undervisning i grundskolans senare år i SO-ämnen.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO - grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO - grundskolans senare år

Speciallärare
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa elever i behov av särskilt stöd i klassrummet men även enskilt och i grupp. Du ska planera, organisera och anpassa undervisningen för dessa elever. Du ska handleda kollegor i syfte att inkludera och skapa delaktighet för elever ur ett heldagsperspektiv. Du ska också arbeta övergripande med specialpedagogiska insatser. Du ingår i skolans resurs- och utvecklingscenter och tillsammans med de andra i teamet utveckla elevhälsoarbetet på Ekillaskolan. På Ekillaskolan arbetar vi för att utveckla ett mer inkluderande arbetssätt för att möta våra elever och elever i behov av särskilt stöd med åtgärder i klassrummet. Du ska tillsammans med teamet planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det specialpedagogiska arbetet och genomföra systematiskt kvalitetsarbete i vardagen. Du ska hjälpa till vid utformningen av åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar. Du ska vidareutveckla metoder och arbetssätt för elever i behov av särskilt stöd utifrån aktuell forskning. Vi söker dig som är uppdaterad kring kompensatoriska hjälpmedel och använder dessa i undervisningen. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med läsprocesser. Du ska hålla möten och kommunicera med elever och föräldrar. KVALIFIKATIONER Du har: Kunskap om användandet av alternativa verktyg; kompensatoriska hjälpmedel. Kunskap om läsprocesser är meriterande. Fördjupade kunskaper inom svenska som andraspåk och matematikområdet är meriterande. Vi söker dig som är ansvarskännande med god samarbetsförmåga, som är empatisk med initiativförmåga och förmåga att tänka nytt. Du är analytisk och öppen för människors Grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i åk 7-9. Speciallärarutbildning.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Sigtuna, Speciallärare Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). KVALIFIKATIONER Du kommer att undervisa i bild i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära kollegor i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Alla elever är helt inkluderade i ordinarie klasser därför förväntas att du har ett inkluderande förhållningssätt i din värdegrund och undervisningsmetodik. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Du är behörig bildlärare och/eller har erfarenhet av undervisning i bild.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild

Biträdande rektor
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Alla elever är helt inkluderade i ordinarie klasser därför förväntas att du har ett inkluderande förhållningssätt. Tillsammans med rektor och skolans ledningsgrupp ska du leda och utveckla den pedagogiska verksamheten. I tjänsten får du en nyckelroll i skolans ledningsgrupp där ett ständigt skolutvecklingsarbete pågår. Tjänsten innebär personalansvar. Du ska ha intresse för att utveckla undervisningen och verksamheten på hela skolan. Ytterligare ansvarsområden i ledningsgruppen kan variera beroende på person och fallenhet. Du ska också ha intresse och erfarenhet av att arbeta med elevhälsoärenden. KVALIFIKATIONER Vi ser att du är målmedveten, kreativ, prestigelös, driven och modig. Du är också strukturerad, analytisk och har förmåga att arbeta strategiskt på en övergripande nivå. Du trivs när du får arbeta resultat- och lösningsfokuserat. Du har alltid elevernas bästa för ögonen. Du är inspirerande, motiverande och ett föredöme när det gäller att få alla med på spåret. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du klarar av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och andra styrdokument som är relevanta för skolan samt har ett stort intresse för att driva skolutveckling utifrån visioner och mål. Personalansvar ser du som en självklar och viktig del av ett skolledaruppdrag. Det är också av största vikt för dig att arbeta i team och att bidra till det kollegiala lärandet i organisationen. Du som söker tjänsten ska vara legitimerad lärare och ha erfarenhet av arbete som biträdande rektor eller motsvarande på högstadiet. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och du har ett tydligt fokus på resultat. Rektorsutbildning är meriterande.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Skolsköterska
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Inom barn- och ungdomsförvaltningen finns barn- och elevhälsoenheten som ett verksamhetsstöd. Förskolor och skolor har tillgång till tal- och specialpedagog, psykolog och skolläkare. Skolsköterska och kurator är anställda av rektor på respektive skola. Sigtuna kommun befinner sig i en spännande utvecklingsprocess där ett arbete med ett omfattande skolutvecklingsprogram för högre måluppfyllelse har inletts. Som skolsköterska kan du komma att arbeta på mer än en skola. Nu har du chansen! I Sigtuna kommun utgör skolhälsovården en egen verksamhetsgren inom elevhälsan med chefen för barn- och elevhälsoenheten som övergripande chef. Skolhälsovården består av verksamhetschef med medicinskt ledningsansvar samt 10 skolsköterskor placerade på respektive skola. Du kommer att arbeta på Ekillaskolan. En 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, och/eller öppen hälso och sjukvård, alternativt skolsköterskespecifik högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet av skolhälsovård är önskvärt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sigtuna, Skolsköterska Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Vaktmästare med IT-kunskap
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. . På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Skolans elevadministrativa verktyg är Infomentor. Arbetsuppgifter Du tillhör skolans resurs- och utvecklingscentrum (RUC) som leds av en av våra arbetslagsledare. Vaktmästare arbetar integrerat i den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med elever, lärare och annan skolpersonal. Vad gäller IT har du ett utvecklingsuppdrag och de primära arbetsuppgifterna är att utveckla rutiner och system för elevernas och skolpersonalens datorer, av elevernas användning av datorer i lärmiljön, kontakt med IT-enhet och leverantörer, enklare underhåll och uppdateringar av elev- och personaldatorer. I din roll som vaktmästare ingår att ansvara för vaktmästeriet, vara skolans kontakt med hyresvärden, hantverkare och företag, att utföra underhållsarbeten i fastigheten, att beställa reparationsarbete och underhåll, att utföra viss klottersanering, ansvara för snöskottning och halkbekämpning, att rondera varje dag i anslutning till skoldagens början och slut – att kontrollera dörrar, fönster mm och att ansvara för kontakt med övriga underleverantörer som rör ditt uppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker en driftig, självständig och utåtriktad person med dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Då samtliga elever på Ekillaskolan är utrustade med varsin bärbar dator krävs att du har brett IT-kunnande.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare med IT-kunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare med IT-kunskap

Lärare i grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med Arlandagymnasiet. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Om du vill utvecklas i din lärargärning är detta jobbet för dig. Vi söker en erfaren, behörig matematiklärare, som vill tillsammans med kollegorna utveckla formativ bedömning med informations- och kommunikationsteknik. I din tjänst ingår 20% handledare i matematiklyftet. Du får en avancerad utbildning av Skolverket för uppdraget. Sigtunas grundskolor arbetar med Sigtunaboxen, läs mer på www.sigtuna.se/Sigtunaboxen. Du kommer att undervisa i matematik i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära kollegor i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i matematik med minst 4 års vitsordad skicklig erfarenhet Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Du har ett inkluderande förhållningssätt i din värdegrund och undervisningsmetodik. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och inser att samarbeta med andra är en förutsättning för framgång. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av undervisning i svenska och engelska enligt läroplan och allmänna råd. Du kommer att ha delat mentorsansvar för en klass. I arbetsuppgifterna kan också ingå att vara delaktig i elevernas hela skoldag, samarbete i arbetslaget, och praktiskt arbete med de dagliga rutinerna på skolan. KVALIFIKATIONER Vi utgår från att du har adekvat utbildning och legitimation. intresse för, och gärna formell kompetens för IKT och språkutvecklande arbetssätt är meriterande. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år ma/no
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i matematik och no kommer du att ingå i ett ämneslag där du tillsammans med motiverade kolleger arbetar med att planera, utveckla och genomföra undervisningen för elever i årskurs 7-9. Du kommer också att ingå i ett arbetslag där du deltar i att planera och utveckla annan verksamhet som sker i skolan. Du kommer att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du har adekvat utbildning och yrkeslegitimation. Vi ser gärna att du har spetskompetens inom IKT och lärande eller språkutvecklande arbetssätt. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år ma/no

Lärare i grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan verkar för att samtliga elever och all personal trivs och upplever trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Skolans personal strävar efter vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i tyska för årskurserna 7-9 KVALIFIKATIONER För uppdraget relevant utbildning Gärna erferenhet att undervisa på högstadium ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i teknik grundskolans senare år, vikariat
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla trivs och känner trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, vara rustade för fortsatta studier och få en bra plats i vuxensamhället. Personalen finner kontinuerligt vägar och arbetsmetoder som leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnet teknik KVALIFIKATIONER Utbilning och erfarenheter relevanta för utlyst tjänst Gärna erfarenhet från 7-9 ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik grundskolans senare år, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik grundskolans senare år, vikariat

Hemkunskap, vikariat, 7-9
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla trivs och känner trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, vara rustade för fortsatta studier och få en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i hemkunskap i år 7-9 KVALIFIKATIONER Utbildning och erfarenheter relevanta för utlyst tjänst Gärna erfarenhet att undervisa i årskurerna 7-9 ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskap, vikariat, 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskap, vikariat, 7-9

Slöjdlärare, textil grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara en plats där alla trivs och känner trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, vara rustade för fortsatta studier och finna en bra plats i vuxensamhället. Personalen finner kontinuerligt vägar och arbetsmetoder som leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i ämnet textilslöjd KVALIFIKATIONER För tjänsten adekvat utbildning Gärna erfarenhet av undervisning mot år 7-9 ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, textil grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, textil grundskolans senare år

Lärare i idrott, grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla ska trivas och känna trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, vara rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Personalen finner kontinuerligt vägar och arbetsmetoder som leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i idrott, men kan komma att utökas med annat ämne beroende på sökandes utbildningsbakgrund. KVALIFIKATIONER För tjänsten adekvat utbildning Gärna erfarenhet från undervisning i 7-9 ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott, grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott, grundskolans senare år

Idrottslärare i grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla trivs och känner trygghet. Eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, de ska vara rustade för fortsatta studier och finna en bra plats i vuxensamhället. Personalen söker kontinuerligt vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning inom ämnet idrott och hälsa. Det kan också komma ifråga med annan undervisning beroende på sökandes utbildning och erfarenheter. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning för tjänsten, gärna i kombination med annat ämne. Det är en fördel om du har erfarenhet av att undervisa i årskurserna 7-9. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare i grundskolans senare år

Speciallärare i grundskolan, årskurs 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla ska trivas och känna trygghet, där eleverna lämnar skolan med självkänsla, tillförsikt och är väl rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vägar och arbetsmetoder leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med barn som har inlärningssvårigheter och göra kartläggningar. Bidra i analysarbete kring olika stödinsatser och praktiskt genomföra aktiviteter som främjar lärandet. KVALIFIKATIONER En viktig kompetens som värdesätts för denna tjänst är erferenheter av olika strategier kring läsinlärning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skriv och läsinlärning. Har du arbetat med alfabetiseringsprocessen är det till fördel. Särskild vikt läggs vid språkinlärning och att bidra till att ge eleverna verktyg att förstå och tillämpa grunderna i matematik. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i grundskolan, årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i grundskolan, årskurs 7-9

Slöjdlärare, textil, grundskolan, årskurs 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla ska trivas och känna trygghet, där eleverna lämnar skolan med självkänsla, tillförsikt och är väl rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vägar och arbetsmetoder leder till att fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd i årskurserna 7-9 KVALIFIKATIONER För tjänsten adekvat utbildning Det är önskvärt att du har erfarenhet av att undervisa på högstadium, men det är inget absolut krav. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, textil, grundskolan, årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, textil, grundskolan, årskurs 7-9

Biträdande rektor
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. Som biträdande rektor i Sigtuna kommun är du med och driver den spännande utvecklingsprocess som pågår i vårt omfattande skolutvecklingsprogram för en högre måluppfyllelse. Vi har redan nått förbättrade resultat och nu är det dags att fortsätta det arbete som påbörjats. Ekillaskolan i Märsta är en 7-9-skola som växer. Idag har vi ca 480 elever och skolan planeras växa under de kommande åren. Vi arbetar med ett aktivt utvecklingsarbete i Sigtuna kommun för att skapa förutsättningar för ett ökat lärande hos våra elever genom Sigtunaboxens tre delar: Bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt samt IKT i undervisningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en biträdande rektor med framtidsfokus som vill vara med och utveckla Ekillaskolan tillsammans med elever och personal. Som biträdande rektor kommer du ha personalansvar och vara aktiv i det pedagogiska utvecklingsarbetet på skolan. Du kommer även att vara drivande av det systematiska kvalitetsarbetet inklusive utvärderingar och uppföljningar tillsammans med rektor. Tjänsten innebär ett nära samarbete med rektor och att ingå i skolans ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete inom skolan i arbetsledande ställning. Du har en helhetssyn på barn och elevers utveckling och lärande med måldokument och läroplan som utgångspunkt. Du har en förmåga att inspirera och entusiasmera elever, personal och föräldrar till delaktighet och ansvar. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och kommunicerar med elever, personal och föräldrar så att alla förstår. Du ser olikheter som en tillgång och ser möjligheter snarare än hinder. Du är en god organisatör. Du har erfarenhet och intresse av att leda förändringsarbete. Du har erfarenhet av uppföljningar och utvärderingar av utvecklingsarbete och systematiskt kvalitetsarbete. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla ska trivas och känna trygghet och där eleverna lämnar skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren lärare i teknik + annat ämne som vill vara med och tillsammans med kollegorna utveckla Ekillaskolan vidare. Vi ser gärna att du har erfarnhet av att undervisa på högstadiet. I Sigtuna kommun arbetar vi aktivt med skolutvecklig genom Sigtunaboxen tre delar, bedömning för lärande, IKT och språkutvecklande arbetssätt. Det är ett plus om du också har erfarehet av dessa. I tjänsten ingår också mentorskap. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i för tjänsten relevanta ämnen. Vi ser gärna att du har erfarehet av att undervisa på högstadiet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9

Idrott + annat ämne ÅK 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekilllaskolan ska vara den plats där alla, såväl elever som personal, trivs och känner trygghet- När eleverna lämnar skolan efter tre år ska de göra det med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier- Inom Sigtuna kommun arbebtar vi kommunövergripande i det skolutvecklingsprojekt som vi kallar för Sigtunaboxen. Sigtunaboxen är en satsning för högre måluppfyllelse för alla elever i Sigtuna kommun. Sigtunaboxen innehåller tre delar, bedömning för lärande (BFL), informations- och kommunikationsteknik (IKT) och språkutvecklande arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad lärare i idrott + annat ämne. I tjänsten ingår även mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisa åk 7-9. Mycket goda kunskper i svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Idrott + annat ämne ÅK 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrott + annat ämne ÅK 7-9

Speciallärare åk 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekillaskolan är en 7-9 skola med 480 elever och ca 60 personal. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla trivs och känner trygghet. Genom Sigtunaboxens tre delar "bedömning för lärande", IKT och "språkutvecklande arbetssätt" stöttar vi eleverna i deras måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är utbildad speciallärare och som har erfarenhet av att arbeta med elever i behöv av stöd. Skolan befinner sig i en spännade utvecklingsfas och du komemr tillsammans med kollegorna att utveckal vår specialpedagogiska enhet för att säkerställa att alla våra eelver når målen. KVALIFIKATIONER För att passa för tjänsten tror vi att: - du har en positiv elevsyn. - du är lösningsorienterad. - du har erfarenhet av att arbeta som speciallärare. - du gärna delar med dig av ditt kunnande till dina kollegor. Det är meriterande om du också har erfarehet av att arbeta med nyanlända elever/SvA. Hos oss på Ekillaskolan får du möjlighet att tillsammans med specialpedagog och övriga kollegor utveckla skolans specialpedagogiska team. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare åk 7-9

Specialpedagog
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekillaskolan är en 7-9 skolan med 480 elever och ca 60 personal. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla trivs och känner trygghet. Genom Sigtunaboxens tre delar "bedömning för lärande", IKT och "språkutvecklande arbetssätt" stöttar vi eleverna i deras måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill bygga upp den specialpedagogiska enheten på skolan. Skolan är inne i en spännande utvecklingsfas och som specialpedagog kommer du att ha en nyckelroll i skolans fortsatta utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med rektor/biträdande rektor och ingå i skolan elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god kännedom och erfarenhet av elever i behov av stöd och som tillsammans med kollegorna vill arbeta för att ge alla elever bästa förutsättnig att nå målen. Det är meriterande om du dessutom har erfarehet av att arbeta med nyanlända elever/SvA. För att passa för tjänsten tror vi att du: - har en positiv elevsyn - är lösningsorienterad - har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete - gillar att arbeta tätt tillsammans med andra - gärna delar med dig av ditt kunnande till kollegiet. På Ekillaskolan kommer du att ges stora möjligheter att själv kunna bygga upp och organisera ditt arbete och få möjlighet arbeta tillsammans med kunniga och erfarna speciallärare/lärare. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Sigtuna, Specialpedagog Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekillaskolan är en 7-9 skola i Märsta med 480 elever och ca 60 lärare. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt till undervisning på sin nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal trivs och känner trygghet och där eleverna när de lämnar skolan ska göra det med självkänsla och tillförsikt – väl rustade för fortsatta studier. ARBETSUPPGIFTER På Ekillaskolan arbetar vi tillsammans i arbetslagen för elevernas måluppfyllelse. Våra nyanlända elver placeras så snart det är möjligt i ordinarie klass och våra lärare i i Sv/SvA bildar team kring dessa elever för att möta varje elever utifrån den elevens förutsättningar. Som anställd i Sigtuna kommun får du möjlighet att ta del av den kommunövergripande fortbildningssatsningen för lärare Sigtunaboxen som består av en gedigen IKT utbildning, Bedömning för lärande och Språkutvecklande arbetssätt. Mentorskap i en klass tillsammans med en kollega ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk. Du vill arbeta ämmnesövergripande och tillsammans med dina kollegor och delar gärna med dig av ditt kunnande till andra. Du ser elevernas måluppfyllelse som ett gemensamt ansvar och provar gärna ny teknik och nya metoder för att förstärka undervisningen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av nyanlända elever, elever i förberedelseklass eller liknande men det är inget krav. Viktigast är att du har ett genuint intresse av att utvecklas tillsammans med andra. Vi söker en utbildad/legitimerad lärare som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och som har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och engagemang. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska/Svenska som andraspråk i grundskolans senare år

Lärare i trä- och metallslöjd, åk 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekillaskolan är en 7-9 skola med 480 elever och ca 60 lärare. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt till undervisning på sin nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal trivs och känner trygghet och där eleverna när de lämnar skolan ska göra det med självkänsla och tillförsikt – väl rustade för fortsatta studier. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i trä och metallslöjd till vår skolan i Märsta. Du kommer att undervisa elever i år 7-9 i trä-och metallslöjd. I Sigtuna kommun pågår just nu ett skolutvecklingsprogram vilket innebär att du kommer att ta del av ett av Sveriges mest omfattande fortbildningsprogram för lärare inom ramen för Sigtunaboxen (BFL, IKT och SUA). För mer info kring detta se: http://www.sigtuna.se/Barn--Utbildning/Skolutveckling-/Sigtunaboxen/ KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd för årskurs 7-9. Som pedagog är du en tydlig ledare som har förmåga att skapa goda relationer till eleverna och som har förmåga att möta alla elevers behov. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Vi ser även att du har ett intresse av att använda dig av digital teknik i din undervisning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd, åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd, åk 7-9

Lärare i bild
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ekillaskolan är en 7-9 skola i centrala Märsta med ca 480 elever och 60 lärare. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt, väl rustade för fortsatta studier. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i bild kommer du att ingå i ett ämneslag där du tillsammans med motiverade kollegor arbetar med att planera, utveckla och genomföra undervisningen för elever i årskurs 7-9. Du kommer också att ingå i ett arbetslag där du deltar i att planera och utveckla annan verksamhet som sker i skolan. KVALIFIKATIONER Du har utbildning och behörighet att undervisa elever i bild i grundskolans senare år. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild

Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där alla ska trivas och känna trygghet och där eleverna lämnar skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren lärare i teknik + annat ämne som vill vara med och tillsammans med kollegorna utveckla Ekillaskolan vidare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa på högstadiet. I Sigtuna kommun arbetar vi aktivt med skolutvecklig genom Sigtunaboxen tre delar, bedömning för lärande, IKT och språkutvecklande arbetssätt. Det är ett plus om du också har erfarenhet av dessa. I tjänsten ingår också mentorskap. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i för tjänsten relevanta ämnen. ÖVRIGT Vi ser gärna att du kan börja redan till skolstart men annat tillträdesdatum kan bli aktuellt enligt överenskommelse. Vikariat med ev möjlighet till förlängning. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik + annat ämne, årskurs 7-9

Lärare i trä- och metallslöjd Åk 7-9 Ekillaskolan
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i trä och metallslöjd till oss på Ekillaskolan. Du kommer att undervisa i år 7-9 i en skola som strävar efter starkt kollegialt samarbete och lärande. Skolan är inne i en pågående utvecklingsfas och i dagsläget erbjuder vi här på Ekillaskolan ett av Sveriges mest omfattande fortbildningsprogram för lärare inom ramen för Sigtunaboxen (BFL, IKT och SUA). För mer info kring detta se: http://www.sigtuna.se/Barn--Utbildning/Skolutveckling-/Sigtunaboxen/ För att trivas hos oss och passa in tror vi att du är en trygg lärare som inte är rädd för att pröva idéer och som drivs av egen utveckling och utveckling tillsammans med kollegor. Ekillaskolan är en fullt utbyggd en- till- en skola vilket innebär att alla elever här har en dator. Vi tror att du använder dig av och ser möjligheter i den digitala tekniken i undervisningen. Skolan samarbetar i dagsläget med världskända aktörer inom IT och utbildning. KVALIFIKATIONER Lärarutbildnig, legitimation är meriterande. Som pedagog är du en tydlig ledare som har förmåga att skapa goda relationer till eleverna och som har förmåga att möta alla elevers behov. Vi ser även att du vill använda dig av digital teknik samt att du vill delta i vårt fortbildningsprogram. Erfarehet av att undervisa i Åk 7-9 är önskvärt. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd Åk 7-9 Ekillaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd Åk 7-9 Ekillaskolan


Sök lediga jobb Sigtuna kommun, Ekillaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se