Sigtuna kommun, S:t Pers skola jobb - lediga jobb

Sigtuna kommun, S:t Pers skola jobb Sigtuna kommun, S:t Pers skola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sigtuna kommun, S:t Pers skola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sigtuna kommun, S:t Pers skola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolassistent- Sigtuna

 2. Vaktmästare- Sigtuna

 3. Bildlärare- Sigtuna

 4. Grundskollärare, inriktning SV-SO- Sigtuna

 5. Grundskollärare årskurs 1-7- Sigtuna

 6. Grundskollärare årskurs 1-7- Sigtuna

 7. Grundskollärare 1-7 alt 4-9 med inriktning SV/SO- Sigtuna

 8. Grundskollärare 1-7 alt 4-9- Sigtuna

 9. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 10. Barnskötare- Sigtuna

 11. Grundskollärare åk 4-6, Ma/No- Sigtuna

 12. Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng- Sigtuna

 13. Grundskollärare åk 4-6, Ma/No- Sigtuna

 14. Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng- Sigtuna

 15. Skolassistent- Sigtuna

 16. Vaktmästare- Sigtuna

 17. Grundskollärare åk 2-6, Sv/Eng- Sigtuna

 18. Lärare i grundskolan, årskurs 4-6- Sigtuna

 19. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Sigtuna

 20. Lärare i förskoleklass- Sigtuna

 21. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Sigtuna

 22. Lärare i åk 6- Sigtuna

 23. Speciallärare till S:t Per F-6- Sigtuna

 24. Biträdande rektor till S:t Pers skola i Sigtuna- Sigtuna

 25. Förstelärare till S:t Per skola - åk 1-3 eller 1-6- Sigtuna

 26. Lärare till S:t Per skola åk 1-3- Sigtuna

 27. Musiklärare till S:t Per skola åk 1-6- Sigtuna

 28. Lärare till S:t Per skola åk 4-6- Sigtuna

 29. Lärare till S:t Per skola åk 1-3- Sigtuna

 30. Lärarvikarie till S:t Per skola åk 1 läsåret 2016-2017- Sigtuna

 31. Lärare till S:t Per skola åk 1-3- Sigtuna

 32. Speciallärare till S:t Per F-6- Sigtuna

 33. Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6- Sigtuna

 34. Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6- Sigtuna

 35. Lärare i åk 4-6- Sigtuna

 36. S:t Per skolan söker två fritidspedagoger- Sigtuna

 37. S:t Pers skola söker lärare åk 4-6- Sigtuna

 38. S:t Pers skola söker lärare åk F-3- Sigtuna

 39. S:t Pers skola söker lärare åk 4-6- Sigtuna

 40. S:t Pers skola söker lärare till förberedelseklass åk 2-6- Sigtuna


Mer beskrivning

Skolassistent
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som skoladministratör på S:t Pers skola består av kontorsgöromål såsom posthantering, registrering och arkivering av handlnigar, mejlkontakt, kontering och budgetarbete i vårt ekonomisystem, personaladministrativa uppgifter i Heroma, elevregistrering och betygshantering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial utbildning med påbyggnad ekonomi och personaladministration. Vidare goda datakunskaper och behörskar Officepaketet. Du är förtrogen med datasystem för kontering, ekonomiuppföljnig pch personalhantering. Har du erfarenhet av att arbetat med dataprogrammen Extens och Untis är det meriterande. Utbildning kommer att ges i kommunens egna verktyg. Du har goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är seviceinrikad, har lätt att samarbeta med andra och verkar för nöjda elever och föräldrar. Du är självgående och tar eget ansvar är viktigt. Erfarenhet av liknande uppgifter är av stor vikt. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregistret en förutsättning för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Sigtuna, Skolassistent Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Vaktmästare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER S:t Pers skola söker en vaktmästare. I rollen som vaktmästare ansvarar du för underhåll av lokaler i skolan, underhåll av skolgården vilket kan innebära snöskottning, kratta löv och städa upp runt vår skola. Du servar medarbetarna med exempelvis flytta möbler vid klassrumsbyten och andra åtgärder när det gäller underhåll och reparationer. Du kommer dessutom stå för kontakten utåt när det gäller frågor om till exempel lokaler och larm. I vaktmästarens uppgifter ingår också att sköta om nyckelhanteringen samt ansvara för inköp av diverse förbrukningsmaterial. Du kommer även att ha ansvar för viss skötsel och hantering av skolans datorer. Du kommer vidare delta i brandskyddsarbetet och övriga arbetsmiljöarbeten. KVALIFIKATIONER Vi sköter dig som har goda kunskaper om fastighetsunderhåll, det är en klar fördel om du har erfarenhet av likanande uppgifter sen tidigare. Du är en person som kan arbeta självständigt, är seviceinriktad, ansvarstagande, hjälpsam, praktiskt lagd och positivt inställd till varierade arbetsuppgifter. Erfarenhet av skötsel av datorer ser vi som viktigt. Då du kommer att arbeta nära eleverna ser vi det som en självklarhet att du har gott förhållningssätt till barn men även kan skapa goda relationer med personal och föräldrar. Efter som arbetat är fysiskt belastande behöver du ha god fysik. B-körkort är en förutsättning för tjänsten och C-körkort meriterande. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottregister en förutsättning för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Sigtuna, Vaktmästare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Bildlärare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i ämnet bild i åk 1-6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad bildlärare. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare jobb, Bildlärare Sigtuna, Bildlärare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare

Grundskollärare, inriktning SV-SO
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i åk 3 med ämnesinriktning sv-so. Sedvanliga läraruppgifter inklusive ett mentorskap för en klass i åk 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesinriktning sv-so. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, inriktning SV-SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, inriktning SV-SO

Grundskollärare årskurs 1-7
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär förnärvarande undervisning i årskurs 3. Sedvanliga läraruppgifter inklusive ett mentorskap för en klass i åk 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare för de yngre åldrarna. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i bild och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare årskurs 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare årskurs 1-7

Grundskollärare årskurs 1-7
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär förnärvarande undervisning i årskurs 3. Sedvanliga läraruppgifter inklusive ett mentorskap för en klass i åk 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare för de yngre åldrarna. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i bild och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare årskurs 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare årskurs 1-7

Grundskollärare 1-7 alt 4-9 med inriktning SV/SO
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär för närvarande undervisning i årskurs 4. Sedvanliga läraruppgifter inklusive ett mentorskap för en klass i åk 4. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare för de yngre åldrarna. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 alt 4-9 med inriktning SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 alt 4-9 med inriktning SV/SO

Grundskollärare 1-7 alt 4-9
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan innefattar förskoleklass, grundskola, fritidshem samt förberedelseklass. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär för närvarande undervisning i årskurs 3. Sedvanliga läraruppgifter inklusive mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare för de yngre åldrarna. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 alt 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 alt 4-9

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personalansvarar du för att planera och genomföra fritidsverksamhet i enlighet med lag och läroplan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och gärna erfarenhet av yrket. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Barnskötare
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personal planerar och genomför du verksamheten i fritidshemmet i enlighet med lag och läroplan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning Gärna erfarenhet av liknande verksamhet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Sigtuna, Barnskötare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Grundskollärare åk 4-6, Ma/No
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär för närvarande mentorskap i åk 6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet i Ma/No. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4-6, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4-6, Ma/No

Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är ett vikariat läsåret 2014/15. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet i sv/eng. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng

Grundskollärare åk 4-6, Ma/No
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär för närvarande mentorskap i åk 6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet i Ma/No. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4-6, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4-6, Ma/No

Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är ett vikariat läsåret 2014/15. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet i Sv/Eng. Önskvärt är att du även har behörighet i So. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 4-6, Sv/Eng

Skolassistent
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som skoladministratör på S:t Pers skola består av kontorsgöromål såsom posthantering, registrering och arkivering av handlingar, mejlkontakt, kontering och budgetarbete i vårt ekonomisystem, personaladministrativa uppgifter i Heroma, elevregistrering och betygshantering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial utbildning med påbyggnad ekonomi och personaladministration. Vidare har du goda datakunskaper och behärskar Officepaketet. Du är förtrogen med datasystem för kontering, ekonomiuppföljning och personalhantering. Har du erfarenhet av arbete med dataprogrammen Extens och Untis är det meriterande. Utbildning kommer att ges i kommunens egna verktyg. Du har goda kunskaper i svenska språket och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är seviceinriktad, har lätt att samarbeta med andra och verkar för nöjda elever och föräldrar. Du är självgående och att du tar eget ansvar är viktigt. Erfarenhet av liknande uppgifter är av stor vikt. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Sigtuna, Skolassistent Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Vaktmästare
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER S:t Pers skola söker en vaktmästare. I rollen som vaktmästare ansvarar du för underhåll av lokaler i skolan, underhåll av skolgården vilket kan innebära snöskottning, kratta löv och städa upp runt vår skola. Du servar medarbetarna med exempelvis flytta möbler vid klassrumsbyten och andra åtgärder när det gäller underhåll och reparationer. Du kommer dessutom stå för kontakten utåt när det gäller frågor om till exempel lokaler och larm. I vaktmästarens uppgifter ingår också att sköta om nyckelhanteringen samt ansvara för inköp av diverse förbrukningsmaterial. Du kommer även att ha ansvar för viss skötsel och hantering av skolans datorer. Du kommer vidare delta i brandskyddsarbetet och övriga arbetsmiljöarbeten. KVALIFIKATIONER Vi sköter dig som har goda kunskaper om fastighetsunderhåll, det är en klar fördel om du har erfarenhet av likanande uppgifter sen tidigare. Du är en person som kan arbeta självständigt, är seviceinriktad, ansvarstagande, hjälpsam, praktiskt lagd och positivt inställd till varierade arbetsuppgifter. Erfarenhet av skötsel av datorer ser vi som viktigt. Då du kommer att arbeta nära eleverna ser vi det som en självklarhet att du har gott förhållningssätt till barn men även kan skapa goda relationer med personal och föräldrar. Efter som arbetat är fysiskt belastande behöver du ha god fysik. B-körkort är en förutsättning för tjänsten och C-körkort meriterande. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottregister en förutsättning för anställning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Sigtuna, Vaktmästare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Grundskollärare åk 2-6, Sv/Eng
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är Sigtuna kommuns största skola med elever i åldrarna 6-12 år. Våra fokusområden är att skapa en lärandemiljö som präglas av trivsel, trygghet och studiero, med höga förväntningar på resultat och kvalitet. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är ett vikariat tom 2014-06-12 KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet i Sv/Eng. Önskvärt är att du även har behörighet i So. Du har god kännedom om skolans styrdokument. Du har ett intresse och ett engagemang för det pedagogiska uppdraget. Du tar eget ansvar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är säker i din roll som pedagog och du är en vuxen förebild. Du ser varje barns styrkor, är nyfiken, tycker om utmaningar och vågar prova nya arbetssätt och metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 2-6, Sv/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 2-6, Sv/Eng

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 540 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IKT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en engagerad lärare i trä- och metallslöjd för undervisning i årskurserna 3-6. Du ska aktivt delta i arbetslagets utveckling och arbeta i samarbete med kollegor i olika teman, arbetslagets elevhälsoarbete, skolans trygghetsarbete samt bedömingar av elevens utveckling. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i trä/metallslöjd för årskurs 3-6. Behörig för betygsättning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 540 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IKT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-6 i matematik, svenska och engelska. I arbetsuppgifterna ingår att vara mentor för en klass, sedvanlig dokumentation över elevernas kunskapsutveckling, föräldrakontakter samt bidra till arbetslagets utveckling. KVALIFIKATIONER Behörighet att undervisa i åk 1-6 i ämnena matematik, svenska och engelska. Gärna erfarenhet av undervisning i klass. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i förskoleklass
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola har cirka 550 elever årskurserna F-6. Förskoleklasserna och åk 1 kommer under läsåret 2015-2016 att placeras i fristående paviljonger på grund av renovering av skolan. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Verksamheten kommer att bedrivas i en naturskön miljö som erbjuder inspirerande ytor för undervisning, lek och rörelse. ARBETSUPPGIFTER S:t Pers skola lärare i förskoleklass. Du ska vara ansvarig för en klass med 25 elever där du ska planera och följa upp verksamheten och ansvara för föräldrakontakter. Tillsammans med två erfarna förskolelärare ska du bidra till utveckling i förskoleklass. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i förskoleklass och gärna behörig i grundskolans tidigare år. Sigtuna kommun arbetar med Bornholmsmetoden och erfarenhet i denna metod är en merit. Sigtuna kommun erbjuder introduktionsår med erfaren mentor, nätverk för nyexaminerade lärare samt kompetensutveckling i Sigtunaboxen. Sigtunaboxen är kommunens utvecklingsprogram för skolan, där bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT ingår. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola har ca 550 elever i i årskurserna F-6. Förskoleklasserna och åk 1 kommer under läsåret 2015-2016 att placeras i fristående paviljonger på grund av renovering av skolan. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Verksamheten kommer att bedrivas i en naturskön miljö som erbjuder inspirerande ytor för undervisning, lek och rörelse. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att i samarbete med lärare och personal på fritidshemmet utforma verksamheten så att en god utveckling hos varje elev skapas. Planera och genomföra meningsfulla aktiviteter för fritidshemmet. Föräldrakontakter Medverka till fritidshemmets utveckling i enlighet med läroplan och Sigtuna kommuns fritidsutvecklingsprogram. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Vana vid att leda grupp i musik är meriterande. Arbetet planeras och genomförs i arbetslag, där erfaren personal finns. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i åk 6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert i historiska miljö som ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. Vi står inför flera förändringar med renovering och utvidgning av skolan. Det pedagogiska arbetet inom kommunen är inriktat på Bedömning För Lärande, Språkutvecklande Arbete och IKT. ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande uppgifter som mentor i åk 6 Samarbete med de andra lärarna i årskursen för att kunna använda kompetenser på bästa sätt Dokumentation i Infomentor KVALIFIKATIONER Lärarexamen med legitimation helst i ämnena MA/NO ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 6

Speciallärare till S:t Per F-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 550 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IKT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en speciallärare som deltar i det övergripande specialpedagogiska arbetet på skolan, samarbetar med elevhälsa och skolledning. Du ska vara ett stöd i arbetet med åtgärdsprogram. Arbeta med riktade stödinsatser till elever i behov av särskilt stöd så att eleven bereds möjlighet till att nå målen. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god lärmiljö och måluppfyllelse i alla ämnen. Tydligt struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog med kunskap, engagemang och intresse för barn i behov av särskilt stöd.Du har en lärarutbildning i botten med inriktning mot yngre åldrar. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens.Du är tydlig i din kommunikation mot både barn och vuxna.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Det är meriterande om du har en bred ämneskompetens i din utbildning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till S:t Per F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till S:t Per F-6

Biträdande rektor till S:t Pers skola i Sigtuna
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vi söker en biträdande rektor till S: t Perskolan som har ca 535 elever i åldrarna 6-12 år. På skolan finns 3 arbetslag med integrerade fritidshem och förberedelseklasser. Skolan ligger vackert i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotts-hall.Kultur och tradition genomsyrar vår verksamhet.Vi har ett fantastiskt samarbete med Sigtuna kommuns kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Skolans rektor är din närmsta chef och i samarbete med rektor ska du verka för att skolan arbetar mot gemensamma mål under stimulerande arbetsformer. Du kommer att leda och ta ansvar för olika utvecklingsområden. De kommande åren genomgår skolan en total renovering vilket innebär att delar av verksamheten är flyttad till annan enhet i Hällsbo. I samråd med skolans rektor kommer du att ha stort ansvar över verksamheten på den andra enheten som vi kallar för lilla S:t Perskolan. Den lilla enheten har F-1 klasserna samt fritids verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara ledare och har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Vi vill att du drivs av en vilja att tilllföra entusiasm, energi och lust i arbetet samtidigt som du arbetar målinriktat och åstadkommer resultat. Ditt ledarskap kännetecknas av handlingskraft, tydlighet, mod och stabilitet. Som person har du förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och leda i linje med skolans uppdrag. Du ska kunna se sammanhang och prioritera rätt frågor.Vi förutsätter att du har högskoleutbildning, pedagogisk insikt, erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor inom fritidshem och skola. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till S:t Pers skola i Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till S:t Pers skola i Sigtuna

Förstelärare till S:t Per skola - åk 1-3 eller 1-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 2. Som blivande förstelärare kommer du undervisa och inspirera andra och själv inspireras av duktiga kollegor. Du ska också utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare till S:t Per skola - åk 1-3 eller 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare till S:t Per skola - åk 1-3 eller 1-6

Lärare till S:t Per skola åk 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 2. Möjlighet till kärriärutveckling genom försteläraruppdrag. Du ska också utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till S:t Per skola åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till S:t Per skola åk 1-3

Musiklärare till S:t Per skola åk 1-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Per skola har 535 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER Som musiklärare på S:t Pers skola får du stora möjligheter att vidareutveckla den kulturella anda som finns på skolan. Du kommer att vara skolans nav och inspirationskälla när det gäller musikens betydelse som skolämne och ett ämne som genomsyrar och lyften upp skolans profil. Vi söker en musiklärare i huvudsak till åk 4-6 och vid behov till de lägre åldrarna. I gott samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbetar du för en god måluppfyllelse. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i din praktik. Skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT är en av utgångspunkterna för din undervisning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i musik med behörighet att undervisa i musik åk 3-6. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling och behov. Din sociala kompetens är nyckeln till ett lyckad möte med barn och vuxna. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till S:t Per skola åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till S:t Per skola åk 1-6

Lärare till S:t Per skola åk 4-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 4. Du ska kunna utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Nyeximinerade lärare med skinn på näsan är också välkomna att söka tjänsten. Stöd och handledning finns. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till S:t Per skola åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till S:t Per skola åk 4-6

Lärare till S:t Per skola åk 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 1 from ht 2016. Du ska utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till S:t Per skola åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till S:t Per skola åk 1-3

Lärarvikarie till S:t Per skola åk 1 läsåret 2016-2017
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 1 from ht 2016. Du ska utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eller 1-7 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till S:t Per skola åk 1 läsåret 2016-2017 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till S:t Per skola åk 1 läsåret 2016-2017

Lärare till S:t Per skola åk 1-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 550 elever i åldrarna 6-12 år. Under de närmaste två till tre åren kommer skolan att vara delad i två enheter p.g.a. renovering. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 1 from ht 2016. Du ska utveckla din egen och andras undervisning inom Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt och med förståelse för 21 learning skill (Framtidsförmågor). I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till S:t Per skola åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till S:t Per skola åk 1-3

Speciallärare till S:t Per F-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 550 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IKT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en speciallärare/specialpedagog/talpedagog som deltar i det övergripande specialpedagogiska arbetet på skolan, samarbetar med elevhälsa och skolledning. Vi är i en fas där vi vill förnya tankesättet hur vi stödjer lärarna i att inkludera. Du kommer även att jobba i mindre samanhang med elever behov av särskild stöd där du är en viktig person bland kompetent personal. Du ska vara ett stöd i arbetet med åtgärdsprogram. Arbeta med riktade stödinsatser till elever i behov av särskilt stöd så att eleven bereds möjlighet till att nå målen. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god lärmiljö och måluppfyllelse i alla ämnen. Tydligt struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog med kunskap, engagemang och intresse för barn i behov av särskilt stöd. Stor merit är om du har erfarenhet eller utbildning som talpedagog. Du har en lärarutbildning i botten med inriktning mot yngre åldrar. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens.Du är tydlig i din kommunikation mot både barn och vuxna.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning. Det är meriterande om du har en bred ämneskompetens i din utbildning. Gärna en specialpedagog som brinner för språkutvecklande arbetssätt. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till S:t Per F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till S:t Per F-6

Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 544 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en engagerad lärare i trä- och metallslöjd för undervisning i årskurserna 3-6. Du ska aktivt delta i arbetslagets utveckling och arbeta i samarbete med kollegor i olika teman, arbetslagets elevhälsoarbete, skolans trygghetsarbete samt bedömingar av elevens utveckling. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i trä/metallslöjd för årskurs 3-6. Behörig för betygsättning. Obehörig men händig hantverkare med pedagogiskt erfarenhet kan anställas visstid ifall lämplig behörig lärare inte finns tillgänglig för tillfället. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6

Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. S:t Pers skola är en F-6 skola i Sigtuna stad med 544 elever som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, trygghet och IT. S:t Pers elevunderlag växer och skolan står inför en renovering och anpassning till framtidens krav på lärandemiljöer. Vår skola har en varierad utemiljö med närhet till natur och Sigtuna stads historiska miljöer. Sigtuna kommuns skolor arbetar intensivt med att utveckla lärandet genom stöd av Sigtunaboxen, vilken innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). ARBETSUPPGIFTER S.t Pers skola söker en engagerad lärare i trä- och metallslöjd för undervisning i årskurserna 3-6. Du ska aktivt delta i arbetslagets utveckling och arbeta i samarbete med kollegor i olika teman, arbetslagets elevhälsoarbete, skolans trygghetsarbete samt bedömingar av elevens utveckling. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i trä/metallslöjd för årskurs 3-6. Behörig för betygsättning. Obehörig men händig hantverkare med pedagogiskt erfarenhet kan anställas visstid ifall lämplig behörig lärare inte finns tillgänglig för tillfället. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä-och metallslöjd, åk 3-6

Lärare i åk 4-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. S;t Per skola har ca 530 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert i historiska miljö som ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotsthall. Vi står inför flera förändringar med renovering och utvidgning av skolan. Det pedagogiska arbetet inom kommunen är inriktat på Bedömning För Lärande, Språkutvecklande Arbete och IKT. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 5 from vårterminen 2017. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med legitimation helst i ämnena MA/NO. Engelska är en merit. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 4-6

S:t Per skolan söker två fritidspedagoger
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Per skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER S:t Per skolan är en naturnära skola mitt inne i Sigtuna stad där historiens vingslag känns i knutarna. Totalt går ca 520 elever på vår F-6 skola. Vi har även en förberedelseklass för nyanlända elever. Vi skall även utveckla oss och bli en kompetensenhet för att klara av alla elever både i skolan som i fritids. Alla elever har rätt till motiverande och professionell utbildning. Vi har ambitionen att alla medarbetare skall känna sig delaktiga och viktiga i kollegiet och i elevens skoldag. Vi har högt till tak och strävar att alla skall trivas. Sigtuna kommun satsar på fritidshemmet och utvecklande av fritids verksamheten. Nu har vi möjlighet att öka kompetensen på vår fritids och utveckla den i rätt riktning. Vi hoppas att du brinner för uppdraget. Rätt person har stort mandat och stora utvecklingsmöjligheter att utveckla vår fritids till en stimulerande arbetsplats för både barn och personal. Du får med dig kollegor som trivs på vår skola och stöttar dig i ditt uppdrag. KVALIFIKATIONER Förutom formell behörighet som fritidspedagog behöver du kunna samarbete med föräldrar, övriga pedagoger och ledningen på skolan. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Per skolan söker två fritidspedagoger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Per skolan söker två fritidspedagoger

S:t Pers skola söker lärare åk 4-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 520 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 4-6. Du ska kunna utveckla din egen och andras undervisning. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. I gengäld får du trivsam arbetslag och motiverade kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IT i din undervisning. Nyeximinerade lärare med skinn på näsan är också välkomna att söka tjänsten. Stöd och handledning finns. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Pers skola söker lärare åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Pers skola söker lärare åk 4-6

S:t Pers skola söker lärare åk F-3
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 520 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk F-3. Du ska kunna utveckla din egen och andras undervisning. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk F-3 eller 1-6 Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. I gengäld får du trivsam arbetslag och motiverade kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IT i din undervisning. Nyeximinerade lärare med skinn på näsan är också välkomna att söka tjänsten. Stöd och handledning finns. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Pers skola söker lärare åk F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Pers skola söker lärare åk F-3

S:t Pers skola söker lärare åk 4-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 520 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak som klasslärare på S:t Per skola i åk 4-6. Du ska kunna utveckla din egen och andras undervisning. I samarbete med övriga kompetenser i arbetslaget arbeta för en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken. Att vara en del av skolans gemensamma utveckling gällande bedömning för lärande, språkutvecklande arbetssätt och IKT som utgångspunkt för undervisningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 eller 1-6, behörighet helst i sv/so. Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling. Du har god förmåga att individualisera din undervisning efter elevernas utveckling. Samtidigt har du ett lösningsinriktat förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna. Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget. Struktur och ordning är en av utgångspunkterna i ditt arbete. I gengäld får du trivsam arbetslag och motiverade kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IT i din undervisning. Nyeximinerade lärare med skinn på näsan är också välkomna att söka tjänsten. Stöd och handledning finns. Goda referenser krävs. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Pers skola söker lärare åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Pers skola söker lärare åk 4-6

S:t Pers skola söker lärare till förberedelseklass åk 2-6
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Per skola har 540 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som lärare i förberedelseklass ,100%, årskurs 2-6. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven. Du kommer att vara mentor för elever i förberedelseklass samt ingå i ett arbetslag. Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. På skolan arbetar vi aktivt med att inkludera våra nyanlända elever och det är en process som är under utveckling genom gemensamma träffar för hela kollegiet med fokus på språkutvecklande arbetssätt och framgångsfaktorer för inkludering av nyanlända elever. Inför ht 2017 kommer skolan att medverka i Läslyftet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och legitimerad grundskollärare i SVA, sv , so och matematik. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga kollegor ge eleverna en trygg skolmiljö som är grunden för inlärning. Vi lägger stor vikt vid förmågan att samarbeta med modersmålslärare, studiehandledare samt klass-och ämneslärare i ordinarie undervisningsgrupper. Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från att arbeta i förberedelseklass men det är inte ett krav. Goda kunskaper kring språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, formativ bedömning och digitala verktyg som ett stöd för att främja lärandet är meriterande. ÖVRIGT Vi avböjer oss allt samarbete med annons- eller rekryteringsbolag vid denna rekrytering. Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-03
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Pers skola söker lärare till förberedelseklass åk 2-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Pers skola söker lärare till förberedelseklass åk 2-6


Sök lediga jobb Sigtuna kommun, S:t Pers skola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se