Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen jobb - lediga jobb

Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen jobb Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Timvikarie i hemtjänsten- Sigtuna

 2. Timvikarie på Särskilt boende- Sigtuna

 3. Timvikarie på boende inom handikappomsorgen- Sigtuna

 4. Timvikarie inom Personlig assistans- Sigtuna

 5. Timvikarie i hemtjänsten- Sigtuna

 6. Timvikarie inom Personlig assistans- Sigtuna

 7. Timvikarie inom avlösarservice- Sigtuna

 8. Sommarvikarie inom handikappomsorg- Sigtuna

 9. Sommarvikarie inom Personlig assistans- Sigtuna

 10. Sommarvikarie på Särskilt boende- Sigtuna

 11. Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 12. Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 13. Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 14. Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 15. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 16. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 17. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 18. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 19. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 20. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 21. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 22. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna

 23. Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta- Sigtuna


Mer beskrivning

Timvikarie i hemtjänsten
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie i hemtjänsten i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning, Körkort Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie i hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie i hemtjänsten

Timvikarie på Särskilt boende
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie på våra särskilda boenden i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie på Särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie på Särskilt boende

Timvikarie på boende inom handikappomsorgen
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär individuellt bemötande där varje boende får det stöd och den service som efterfrågas. En stor del av det dagliga arbetet består av pedagogiskt motivationsarbete med syfte att brukarna ska uppnå ökad självständighet och mer inflytande över sin vardag. Du stödjer, motiverar och assisterar brukarna i det dagliga livet, samt tolkar och förtydligar kommunikationen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial utbildning; t ex habiliteringspersonalutbildning, omvårdnad med inriktning mot funktionsnedsättning, Barn och fritid eller utbildning med pedagogisk inriktning, KY-utbildning inom verksamhetsområdet eller annan pedagogisk inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie på boende inom handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie på boende inom handikappomsorgen

Timvikarie inom Personlig assistans
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Arbetet som timvikarie inom personlig assistans innebär omvårdnad i ordinärt boende utifrån biståndsbedömda insatser som utgår från brukarens behov och önskemål. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom personlig assistans ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie inom Personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie inom Personlig assistans

Timvikarie i hemtjänsten
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie i hemtjänsten i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning, Körkort Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie i hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie i hemtjänsten

Timvikarie inom Personlig assistans
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Arbetet som timvikarie inom personlig assistans innebär omvårdnad i ordinärt boende utifrån biståndsbedömda insatser som utgår från brukarens behov och önskemål. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom personlig assistans ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie inom Personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie inom Personlig assistans

Timvikarie inom avlösarservice
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad att arbeta som stöd till två pojkar som avlösare i hemmet. Arbetstiden är måndag – fredag, ca två timmar per kväll. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av: -Autism -Teckenspråk -Diabetes
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie inom avlösarservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie inom avlösarservice

Sommarvikarie inom handikappomsorg
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Arbetet som timvikarie inom handikappomsorgen innebär omvårdnad i gruppbostad eller daglig verksamhet utifrån biståndsbedömda insatser som utgår från brukarens behov och önskemål. Du har möjlighet att arbeta både i gruppbostad eller daglig verksamhet. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom handikappomsorgen ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie inom handikappomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie inom handikappomsorg

Sommarvikarie inom Personlig assistans
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Arbetet som timvikarie inom personlig assistans innebär omvårdnad i ordinärt boende utifrån biståndsbedömda insatser som utgår från brukarens behov och önskemål. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom personlig assistans ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie inom Personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie inom Personlig assistans

Sommarvikarie på Särskilt boende
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie under sommaren på våra särskilda boenden i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Du har intresse och känsla för omsorg om äldre människor och vill arbeta med biståndsbedömda insatser hemma hos brukare. Vår målsättning är att ge våra brukare en riktigt bra omsorg som är anpassad efter just deras specifika behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie på Särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie på Särskilt boende

Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta utför man omvårdnads- och serviceuppgifter i brukarens hem, både inom hemtjänst, särskilt boende och omsorgen för funktionsnedsatta. Ett fritt, flexibelt, roligt och ansvarsfullt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Lämnas oöppnat till Samplan vid eventuell intervju. Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta utför man omvårdnads- och serviceuppgifter i brukarens hem, både inom hemtjänst, särskilt boende och omsorgen för funktionsnedsatta. Ett fritt, flexibelt, roligt och ansvarsfullt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Lämnas oöppnat till Samplan vid eventuell intervju. Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta utför man omvårdnads- och serviceuppgifter i brukarens hem, både inom hemtjänst, särskilt boende och omsorgen för funktionsnedsatta. Ett fritt, flexibelt, roligt och ansvarsfullt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/. Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta utför man omvårdnads- och serviceuppgifter i brukarens hem, både inom hemtjänst, särskilt boende och omsorgen för funktionsnedsatta. Ett fritt, flexibelt, roligt och ansvarsfullt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sommarvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/. Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret eller bifoga personligt brev och CV för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker utifrån kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet utifrån ditt ansökningsformulär alternativt ditt CV och personligt brev. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi kallar till intervjuer fortlöpande.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Samplan om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Samplan om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Samplan om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Vikarieförmedlingen om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Vikarieförmedlingen om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Vikarieförmedlingen om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så kräver vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget lämnas i obrutet kuvert till Vikarieförmedlingen om du blir aktuell för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav. Du har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så ska du i din ansökan skicka med dina referenser från dina tidigare arbetsgivare och om du varit anställd i Sigtuna Kommun även uppger vem som var din Chef. Tjänsten kräver att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget tas med i obrutet kuvert till rekryteringsträffen.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt. I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut. KVALIFIKATIONER För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Du har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande. ÖVRIGT För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! För att vara aktuell för tjänsten så ska du i din ansökan skicka med dina referenser från dina tidigare arbetsgivare och om du varit anställd i Sigtuna Kommun även uppger vem som var din Chef. Tjänsten kräver att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Utdraget tas med i obrutet kuvert till rekryteringsträffen.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta


Sök lediga jobb Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se