SiteDirect Professional Web Solutions AB jobb - lediga jobb

SiteDirect Professional Web Solutions AB jobb SiteDirect Professional Web Solutions AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SiteDirect Professional Web Solutions AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SiteDirect Professional Web Solutions AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Webbutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 2. Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 3. Utvecklare med erfarenhet av C++- Växjö

 4. Affärsutvecklare/projektledare- Växjö

 5. Utvecklare med erfarenhet av C++- Växjö

 6. Webbutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 7. Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 8. Software Development Project Manager- Växjö

 9. Server Hosting Administrator- Växjö

 10. Software Development Project Manager- Växjö

 11. Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 12. Affärsutvecklare/projektledare- Växjö

 13. Webbdesigner med inriktning mot e-handel- Växjö

 14. Webbkonsult med inriktning PHP och e-handel- Växjö

 15. SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER- Växjö

 16. PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR- Växjö

 17. WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL- Växjö

 18. SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER- Växjö

 19. Medarbetare till vår tekniska support- Växjö

 20. PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR- Växjö

 21. WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL- Växjö

 22. Webbutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 23. WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL- Växjö

 24. Webbutvecklare med hög kompetens i PHP- Växjö

 25. Drifttekniker avancerad webb & molntjänster- Växjö

 26. Drifttekniker avancerad webb & molntjänster- Växjö

 27. WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL- Växjö

 28. TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL- Växjö

 29. DRIVEN EKONOMIASSISTENT SÖKES!- Växjö

 30. Webbutvecklare med inriktning mot NodeJS- Växjö

 31. TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL- Växjö

 32. WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL- Växjö


Mer beskrivning

Webbutvecklare med hög kompetens i PHP
Webbutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Är du en nytänkande frontend-webbutvecklare med fokus på effektiva lösningar? Löser du denna gåta ? då kan du vara den vi söker: if ($(?.js.php.mysql.html.oop?).is(':really-good-at?)) { var cryptedCode = ?RFLLDN?; /* Implement a Cesar crypto decrypt for the code. * [Code ASCII] + n => Decrypted ASCII. * where n = char pos in cryptedCode string (R=1) */ var decryptedCode = ??; console.log(?Enter this code in the form: ? + decryptedCode); //Open website url var url = ?aHR0cDovL2JpdC5seS8xN21NRzk4?; window.open(window.atob(url)); } Bli en del av vårt Shopit-utvecklingsteam! Du kommer att vara en viktig del i vårt team som utvecklar en ny unik Shopping Search Engine. Där kommer du att jobba med de absolut senaste teknologierna. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det allra senaste. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom JavaScript, HTML5, PHP, MySQL och CSS, gärna även UX (user experience) och cross-browser responsive design. Du ska kunna skapa elegant kod och effektiva lösningar. Även kunskaper i t ex C++ är meriterande men inget krav. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Webbutveckling i objektorienterad PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, JQuery. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Hantera databaser med mycket stora datamängder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med hög kompetens i PHP

Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP
Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Brinner du för e-handel och vill skapa innovativa lösningar och plugins för Magento? Vi söker en ambitiös webbutvecklare till vårt produktutvecklingsteam för att skapa framtidens lösningar och plugins för Magento. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom PHP, MySQL, JavaScript, HTML5 och CSS. Även kunskaper i C++, e-handel, integrationer och affärssystem är en stor merit. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste inom webbutveckling. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Arbetet innefattar utveckling av olika typer av lösningar till Magento. * PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, Ajax etc. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Testning och systemdokumentation. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP

Utvecklare med erfarenhet av C++
Utvecklare med erfarenhet av C++ i distribuerade miljöer Vill du vara med och skapa framtidens shoppingsökmotor och världens snabbaste e-handelssystem? Vi söker en ambitiös utvecklare till vårt produktutvecklingsteam som ska skapa framtidens lösningar för världens snabbaste e-handelssystem. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder. Som utvecklare ska du ha hög kompetens inom C++ och vara van vid att bygga effektiva system som hanterar mycket stora datamängder i distribuerade miljöer. Du bör kunna hantera Shared Memory Objects genom shm och embedded HTTP servers. Även erfarenhet av MySQL och PHP är en merit. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av utveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste teknologierna. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam och vara van vid agila arbetsmetoder. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Utveckling av C++ backend för innovativa webblösningar. * Systemering, analys och design av ny funktionalitet. * Testning och systemdokumentation. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare med erfarenhet av C++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare med erfarenhet av C++

Affärsutvecklare/projektledare
Affärsutvecklare/projektledare med inriktning mot e-handel och avancerade webblösningar Är du en driven affärsutvecklare/projektledare som brinner för e-handel? Vi söker en driven affärsutvecklare/projektledare för att förstärka vår konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att sälja in och leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det även meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml och webservices. Du har arbetat några år med affärsutveckling/försäljning eller som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsförsäljning inom B2B. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, kunder och partners och du arbetar på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare och konsulter. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect och den internationellt snabbt växande Magento. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av avancerade e-handelslösningar. I rollen ingår också att driva försäljning mot nya kunder och att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling med våra befintliga kunder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsutvecklare/projektledare jobb, Affärsutvecklare/projektledare Växjö, Affärsutvecklare/projektledare SiteDirect Professional Web Solutions AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsutvecklare/projektledare

Utvecklare med erfarenhet av C++
Utvecklare med erfarenhet av C++ i distribuerade miljöer Vill du vara med och skapa framtidens shoppingsökmotor och världens snabbaste e-handelssystem? Vi söker en ambitiös utvecklare till vårt produktutvecklingsteam som ska skapa framtidens lösningar för världens snabbaste e-handelssystem. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder. Som utvecklare ska du ha hög kompetens inom C++ och vara van vid att bygga effektiva system som hanterar mycket stora datamängder i distribuerade miljöer. Du bör kunna hantera Shared Memory Objects genom shm och embedded HTTP servers. Även erfarenhet av MySQL och PHP är en merit. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av utveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste teknologierna. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam och vara van vid agila arbetsmetoder. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Utveckling av C++ backend för innovativa webblösningar. * Systemering, analys och design av ny funktionalitet. * Testning och systemdokumentation. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare med erfarenhet av C++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare med erfarenhet av C++

Webbutvecklare med hög kompetens i PHP
Webbutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Är du en nytänkande frontend-webbutvecklare med fokus på effektiva lösningar? Löser du denna gåta - då kan du vara den vi söker: if ($('.js.php.mysql.html.oop').is(':really-good-at')) { var cryptedCode = 'RFLLDN'; /* Implement a Cesar crypto decrypt for the code. * [Code ASCII] + n => Decrypted ASCII. * where n = char pos in cryptedCode string (R=1) */ var decryptedCode = ''; console.log('Enter this code in the form: ' + decryptedCode); //Open website url var url = 'aHR0cDovL2JpdC5seS8xN21NRzk4'; window.open(window.atob(url)); } Bli en del av vårt Shopit-utvecklingsteam! Du kommer att vara en viktig del i vårt team som utvecklar en ny unik Shopping Search Engine. Där kommer du att jobba med de absolut senaste teknologierna. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det allra senaste. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom JavaScript, HTML5, PHP, MySQL och CSS, gärna även UX (user experience) och cross-browser responsive design. Du ska kunna skapa elegant kod och effektiva lösningar. Även kunskaper i t ex C++ är meriterande men inget krav. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Webbutveckling i objektorienterad PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, JQuery. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Hantera databaser med mycket stora datamängder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med hög kompetens i PHP

Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP
Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Brinner du för e-handel och vill skapa innovativa lösningar och plugins för Magento? Vi söker en ambitiös webbutvecklare till vårt produktutvecklingsteam för att skapa framtidens lösningar och plugins för Magento. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom PHP, MySQL, JavaScript, HTML5 och CSS. Även kunskaper i C++, e-handel, integrationer och affärssystem är en stor merit. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste inom webbutveckling. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Arbetet innefattar utveckling av olika typer av lösningar till Magento. * PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, Ajax etc. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Testning och systemdokumentation. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP

Software Development Project Manager
Do you love challenging software development both as project manager and hands-on developer? SiteDirect is one of Sweden's top suppliers of advanced web and e-commerce solutions. Combining our SiteDirect platform with consultant services and advanced hosting solutions we deliver complete business-critic solutions for growing companies. We are now looking for more talented people to strengthen our team! ---- Do you have a combination of skills in project leading, team management and hands on web developing? Your mission is to manage our team working with development of our award winning SiteDirect web and e-commerce platform. The SiteDirect platform is based on LAMP (Linux, Apache, PHP, MySQL) so you should have hands-on experience of developing in this environment. As a project manager you should be able to lead teams in lean and agile development projects. You will be working full-time together with our dedicated team in our modern office in the centre of Växjö. ---- SiteDirect Professional Web Solutions AB has won several rapid growth awards such as Dagens Industri Gasell 2010-2013 and Deloitte Technology Fast 500 in Europe 2010, 2011. We are all in all about 35 people working in the company group in Växjö, and we also have a branch office in Kiev, Ukraine. For questions about this position please contact: Mathias Ivarsson, phone +46 (0)70 662 11 55 (no calls from recruitment companies or job websites, thank you.) Apply by sending your CV, work samples and references to: jobs@sitedirect.se You are most welcome with your application!
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Software Development Project Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Development Project Manager

Server Hosting Administrator
Do you love to architect, setup, secure and manage business critical Linux web servers? SiteDirect is one of Sweden's top suppliers of advanced web and e-commerce solutions. Combining our SiteDirect platform with consultant services and advanced hosting solutions we deliver complete business-critic solutions for growing companies. At our sister company Shopit we are committed to developing the best online consumer search engine for online shopping in Europe. The goal is to make all products, brands and retailers searchable in one awesome shopping search engine. To achieve this we are using the latest technologies within data mining, big data, data analysing, parallel processing, search engine logic and social shopping functionality together with modern web design and user experience for both web and mobile devices. ---- You will be managing our company group's about 50 Linux servers, running services like load balanced web server solutions, web hotel servers, dedicated customer web servers, mySQL database servers, file backup servers and a distributed parallel processing server farm. You should therefore have good experience of architecture, installation and administration of business critical Linux servers. Server reliability and security is very important for us so you should value this and if you also have programming skills in PHP, Python or other web oriented programming languages it is a strong advantage. You will be working full-time together with our dedicated team in our modern office in the centre of Växjö. ---- SiteDirect has won several rapid growth awards such as Dagens Industri Gasell 2010-2013 and Deloitte Technology Fast 500 in Europe 2010, 2011. Shopit Online Europe AB is a sister company to SiteDirect Professional Web Solutions AB. We are all in all about 35 people working in the company group in Växjö, and we also have a branch office in Kiev, Ukraine. For questions about this position please contact: Mathias Ivarsson, phone +46 (0)70 662 11 55 (no calls from recruitment companies or job websites, thank you.) Apply by sending your CV, work samples and references to: jobs@sitedirect.se You are most welcome with your application!
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Server Hosting Administrator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Server Hosting Administrator

Software Development Project Manager
Do you love challenging software development both as project manager and hands-on developer? SiteDirect is one of Sweden's top suppliers of advanced web and e-commerce solutions. Combining our SiteDirect platform with consultant services and advanced hosting solutions we deliver complete business-critic solutions for growing companies. We are now looking for more talented people to strengthen our team! ---- Do you have a combination of skills in project leading, team management and hands on web developing? Your mission is to manage our team working with development of our award winning SiteDirect web and e-commerce platform. The SiteDirect platform is based on LAMP (Linux, Apache, PHP, MySQL) so you should have hands-on experience of developing in this environment. As a project manager you should be able to lead teams in lean and agile development projects. You will be working full-time together with our dedicated team in our modern office in the centre of Växjö. ---- SiteDirect Professional Web Solutions AB has won several rapid growth awards such as Dagens Industri Gasell 2010-2013 and Deloitte Technology Fast 500 in Europe 2010, 2011. We are all in all about 35 people working in the company group in Växjö, and we also have a branch office in Kiev, Ukraine. For questions about this position please contact: Mathias Ivarsson, phone +46 (0)70 662 11 55 (no calls from recruitment companies or job websites, thank you.) Apply by sending your CV, work samples and references to: jobs@sitedirect.se You are most welcome with your application!
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Software Development Project Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Development Project Manager

Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP
Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Brinner du för e-handel och vill skapa innovativa lösningar och plugins för Magento? Vi söker en ambitiös webbutvecklare till vårt produktutvecklingsteam för att skapa framtidens lösningar och plugins för Magento. Du kommer att jobba med världsunika innovativa lösningar och spännande kunder. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom PHP, MySQL, JavaScript, HTML5 och CSS. Även kunskaper i C++, e-handel, integrationer och affärssystem är en stor merit. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling, antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det senaste inom webbutveckling. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Arbetet innefattar utveckling av olika typer av lösningar till Magento. * PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, Ajax etc. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Testning och systemdokumentation. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Magentoutvecklare med hög kompetens i PHP

Affärsutvecklare/projektledare
Affärsutvecklare/projektledare med inriktning mot e-handel och avancerade webblösningar Är du en driven affärsutvecklare/projektledare som brinner för e-handel? Vi söker en driven affärsutvecklare/projektledare för att förstärka vår konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att sälja in och leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det även meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml och webservices. Du har arbetat några år med affärsutveckling/försäljning eller som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsförsäljning inom B2B. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, kunder och partners och du arbetar på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare och konsulter. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect och den internationellt snabbt växande Magento. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av avancerade e-handelslösningar. I rollen ingår också att driva försäljning mot nya kunder och att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling med våra befintliga kunder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsutvecklare/projektledare jobb, Affärsutvecklare/projektledare Växjö, Affärsutvecklare/projektledare SiteDirect Professional Web Solutions AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsutvecklare/projektledare

Webbdesigner med inriktning mot e-handel
Är du en kreativ webbdesigner som vill vara med och skapa framgångsrika e-handelssajter? Webbdesigner med inriktning mot e-handel Vi söker en kreativ och ambitiös webbdesigner som kan förstärka vår konsultavdelning. Du är en erfaren webbdesigner med talang för grafisk form, användarinteraktivitet och med intresse för e-handel. Du brinner för att utveckla såväl dig själv som de kunder du hjälper att skapa riktigt bra webbplatser. Dina intresseområden är, förutom grafisk form, användbarhet, användarupplevelse (UX), e-handel, konvertering, mobil webb, responsiv design, interaktionsdesign. Förutom design är det en merit om du har god vana av att bygga upp webbplatserna i html, css, och ett extra plus om du har grundläggande kunskaper i php, javascript och ajax. Arbetet sker obehindrat i Adobe CS (Photoshop, Illustrator etc) eller likvärdiga grafikprogram. Du bör även ha grundläggande kunskaper i sökmotoroptimering. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare och kunder, samt arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Vi vill även att du skall kunna visa upp slutförda webbdesignprojekt som håller en modern och funktionell stil. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbdesigner ingår du i projektteam med kunniga och erfarna kollegor som tillsammans med våra kunder utvecklar större och framgångsrika e-handelswebbplatser. Ditt primära fokus är att skapa design och användarupplevelser som konverterar. * Webbdesign (interaktionsdesign/wire frames & grafisk design av e-handelswebbplatser). * Konceptuell design. * Användbarhetstester, A/B-tester. * Uppbyggnad av designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner med inriktning mot e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner med inriktning mot e-handel

Webbkonsult med inriktning PHP och e-handel
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Webbkonsult med inriktning PHP och e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbkonsult med inriktning PHP och e-handel

SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER
Do you love web development as well as managing business critical Linux web servers? SiteDirect is one of Sweden's top suppliers of advanced web and e-commerce solutions. Combining our SiteDirect platform with consultant services and advanced hosting solutions we deliver complete business-critic solutions for growing companies. At our sister company Shopit we are committed to developing the best online consumer search engine for online shopping in Europe. The goal is to make all products, brands and retailers searchable in one awesome shopping search engine. To achieve this we are using the latest technologies within data mining, big data, data analysing, parallel processing, search engine logic and social shopping functionality together with modern web design and user experience for both web and mobile devices. We are now looking for a combined PHP-developer and server administrator to strengthen our team! About 75 % of the time you will be working in our web development team to develop exciting new web based applications. The job requires experience in PHP, HTML/CSS, and JavaScript, and to be familiar to object oriented programming. About 25 % of the time you will be managing our company group's about 50 Linux servers, running services like load balanced web server solutions, web hotel servers, dedicated customer web servers, mySQL database servers, file backup servers and a distributed parallel processing server farm. For this you need to have good experience of architecture, installation and administration of business Linux servers. Server reliability and security is very important for us so you should value this. You will be working full-time together with our dedicated team in our modern office in the centre of Växjö. SiteDirect has won several rapid growth awards such as Dagens Industri Gasell 2010-2013 and Deloitte Technology Fast 500 in Europe 2010, 2011. Shopit Online Europe AB is a sister company to SiteDirect Professional Web Solutions AB. We are all in all about 35 people working in the company group in Växjö, and we also have a branch office in Kiev, Ukraine. You are most welcome with your application along with web development work samples and references.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER

PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR
TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT E-HANDEL OCH AVANCERADE WEBBLÖSNINGAR Är du en driven projektledare som brinner för affärsutveckling och e-handel? Vi söker en driven projektledare för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml, webservices. Du behärskar med fördel även grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Du har arbetat minst tre år som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med medarbetare, kunder och partners och det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare, konsulter och affärsutvecklare. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av webb- och e-handelsplatser, avancerade webblösningar och integrationer. I rollen ingår också att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling, effektivisering av processer och systemintegration. Intresserad av andra tjänster hos oss? www.sitedirect.se/om-oss/jobba-har Vi undanber oss att bli kontaktade av annonssäljare, rekryteringsfirmor och bemanningsföretag för denna tjänst.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR

WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Intresserad av andra tjänster hos oss? www.sitedirect.se/om-oss/jobba-har Vi undanber oss att bli kontaktade av annonssäljare, rekryteringsfirmor och bemanningsföretag för denna tjänst.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL

SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER
Do you love web development as well as managing business critical Linux web servers? SiteDirect is one of Sweden's top suppliers of advanced web and e-commerce solutions. Combining our SiteDirect platform with consultant services and advanced hosting solutions we deliver complete business-critic solutions for growing companies. At our sister company Shopit we are committed to developing the best online consumer search engine for online shopping in Europe. The goal is to make all products, brands and retailers searchable in one awesome shopping search engine. To achieve this we are using the latest technologies within data mining, big data, data analysing, parallel processing, search engine logic and social shopping functionality together with modern web design and user experience for both web and mobile devices. We are now looking for a combined PHP-developer and server administrator to strengthen our team! About 75 % of the time you will be working in our web development team to develop exciting new web based applications. The job requires experience in PHP, HTML/CSS, and JavaScript, and to be familiar to object oriented programming. About 25 % of the time you will be managing our company group's about 50 Linux servers, running services like load balanced web server solutions, web hotel servers, dedicated customer web servers, mySQL database servers, file backup servers and a distributed parallel processing server farm. For this you need to have good experience of architecture, installation and administration of business Linux servers. Server reliability and security is very important for us so you should value this. You will be working full-time together with our dedicated team in our modern office in the centre of Växjö. SiteDirect has won several rapid growth awards such as Dagens Industri Gasell 2010-2013 and Deloitte Technology Fast 500 in Europe 2010, 2011. Shopit Online Europe AB is a sister company to SiteDirect Professional Web Solutions AB. We are all in all about 35 people working in the company group in Växjö, and we also have a branch office in Kiev, Ukraine. You are most welcome with your application along with web development work samples and references. No calls from recruitment companies or job websites, thank you!
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVER HOSTING ADMINISTRATOR & WEB DEVELOPER

Medarbetare till vår tekniska support
Är du en serviceinriktad webbutvecklare som älskar problemlösning? Vi söker nu en person som ska förstärka vår helpdesk/teknisk support mot kunder och partners. Du har god erfarenhet av webbutveckling i allmänhet, samt har ingående kunskaper i PHP, HTML och CSS. Även erfarenhet inom e-handel och e-handelssystem är en stor merit. Du har en mycket god servicekänsla och gärna erfarenhet av kundkontakt via telefon och e-post. Du har ett riktigt bra sinne för problemlösning, stort tålamod samt lätt för att kommunicera och samarbeta med kunder, partners och kollegor. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att via telefon och e-post ge kunder och partners teknisk support gällande vår plattform och konsultlösningar inom webbpublicering och e-handel. Teknisk support via telefon och e-post Webb- och e-handelsfunktionalitet i webbplattformen SiteDirect Konsultlösningar i PHP, HTML, CSS Hantering av domäner och DNS-inpekning Telefonväxelhantering Mindre konsultarbeten i PHP, HTML, CSS Viss komplettering/uppdatering av befintlig supportwebb på svenska och engelska Du ska ha goda kunskaper i svenska och helst även engelska då vi har kunder som agerar internationellt (eventuella ytterligare språk är naturligtvis en merit). Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vår tekniska support jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vår tekniska support

PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR
Är du en driven projektledare som brinner för affärsutveckling och e-handel? Vi söker en driven projektledare för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml, webservices. Du behärskar med fördel även grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Du har arbetat minst tre år som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med medarbetare, kunder och partners och det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare, konsulter och affärsutvecklare. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av webb- och e-handelsplatser, avancerade webblösningar och integrationer. I rollen ingår också att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling, effektivisering av processer och systemintegration. Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTLEDARE E-HANDEL OCH WEBBLÖSNINGAR

WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL

Webbutvecklare med hög kompetens i PHP
Webbutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Är du en nytänkande frontend-webbutvecklare med fokus på effektiva lösningar? Löser du denna gåta - då kan du vara den vi söker: if ($('.js.php.mysql.html.oop').is(':really-good-at')) { var cryptedCode = 'RFLLDN'; /* Implement a Cesar crypto decrypt for the code. * [Code ASCII] + n => Decrypted ASCII. * where n = char pos in cryptedCode string (R=1) */ var decryptedCode = ''; console.log('Enter this code in the form: ' + decryptedCode); //Open website url var url = 'aHR0cDovL2JpdC5seS8xN21NRzk4'; window.open(window.atob(url)); } Bli en del av vårt utvecklingsteam! Vi söker medarbetare till både till vårt team som arbetar med vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Du kommer att jobba med de absolut senaste teknologierna. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det allra senaste. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom JavaScript, HTML5, PHP, MySQL och CSS, gärna även UX (user experience) och cross-browser responsive design. Du ska kunna skapa elegant kod och effektiva lösningar. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Webbutveckling i objektorienterad PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, JQuery. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Hantera databaser med mycket stora datamängder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med hög kompetens i PHP

WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL

Webbutvecklare med hög kompetens i PHP
Webbutvecklare med hög kompetens i PHP, webbapplikationer och e-handel Är du en nytänkande frontend-webbutvecklare med fokus på effektiva lösningar? Löser du denna gåta - då kan du vara den vi söker: if ($('.js.php.mysql.html.oop').is(':really-good-at')) { var cryptedCode = 'RFLLDN'; /* Implement a Cesar crypto decrypt for the code. * [Code ASCII] + n => Decrypted ASCII. * where n = char pos in cryptedCode string (R=1) */ var decryptedCode = ''; console.log('Enter this code in the form: ' + decryptedCode); //Open website url var url = 'aHR0cDovL2JpdC5seS8xN21NRzk4'; window.open(window.atob(url)); } Bli en del av vårt utvecklingsteam! Vi söker medarbetare till vårt team som arbetar med vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Du kommer att jobba med de absolut senaste teknologierna. Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling antingen som yrke eller genom ett brinnande fritidsintresse och att du är à jour med det allra senaste. Som webbutvecklare ska du ha hög kompetens inom JavaScript, HTML5, PHP, MySQL och CSS, gärna även UX (user experience) och cross-browser responsive design. Du ska kunna skapa elegant kod och effektiva lösningar. Som person ska du ha lätt att samarbeta med övriga medarbetare i vårt utvecklingsteam. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga, sinne för problemlösning samt kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Dina arbetsuppgifter * Webbutveckling i objektorienterad PHP, MySQL, HTML/HTML5, CSS, Javacript, JQuery. * Analys och design av ny funktionalitet. * Implementation i objektorienterad PHP. * Hantera databaser med mycket stora datamängder. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella lösningar inom webb- och e-handel. Grunden ligger i vår egenutvecklade webbplattform SiteDirect® som med konsultanpassningar tillgodoser våra kunders specifika behov och önskemål. Våra produkter och tjänster riktar sig till både den svenska och den globala marknaden. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? * Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. * Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag  (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med hög kompetens i PHP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med hög kompetens i PHP

Drifttekniker avancerad webb & molntjänster
Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella webblösningar inom e-handel och cms/webbpublicering. Vår egenutvecklade plattform SiteDirect® innehåller ett stort antal moduler vilka kompletteras med anpassningar för att tillgodose våra kunders specifika behov och önskemål. Produkterna och lösningarna riktar sig till såväl den svenska som den globala marknaden. Företaget har expanderat stadigt och vi är idag 30 medarbetare på kontoret i centrala Växjö. Vem är du? Vi söker en erfaren drifttekniker till vårt utvecklingsteam för att skapa framtidens molntjänster inom webbaserade applikationer och e-handel, där du kommer att jobba med de absolut senaste teknikerna. Som drifttekniker ska du därför ha hög kompetens inom storskalig webbdrift under Linux/Unix, Apache, PHP och MySql. Vi ser att du har flerårig praktisk erfarenhet av webbserverdrift med höga krav på säkerhet och prestanda inklusive klustrade servrar/databaser, backuplösningar, SAN etc. Arbetsuppgifter Arbetet innefattar att bygga upp en ny driftplattform för företagets nästa generation produkter och tjänster, samt underhålla befintlig serverpark. * Utveckling av ny driftplattform för nästa generation webbaserade molntjänster (php, mysql, html, css, javascript, ajax) * Systemering och analys av ny hårdvara/mjukvara * Utveckling av automatiserade tjänst- och övervakningssystem * Driftsättning * Serverunderhåll * Testning och dokumentation * Underhåll av befintlig webbserverpark, samt dedikerade kundservrar * Kundsupport driftfrågor Varför jobba på SiteDirect? * Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans i moderna lokaler i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi ser positivt på personlig utveckling och erbjuder våra medarbetare att avsätta tid för löpande kompetenshöjande aktiviteter som utbildningar, mässor och seminarier. * Vi har även en friskvårdspeng samt samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare skall må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas. * Vi arbetar långsiktigt samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001 * Vi är utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri, samt har en AAA-kreditrating.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker avancerad webb & molntjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker avancerad webb & molntjänster

Drifttekniker avancerad webb & molntjänster
Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella webblösningar inom e-handel och cms/webbpublicering. Vår egenutvecklade plattform SiteDirect® innehåller ett stort antal moduler vilka kompletteras med anpassningar för att tillgodose våra kunders specifika behov och önskemål. Produkterna och lösningarna riktar sig till såväl den svenska som den globala marknaden. Företaget har expanderat stadigt och vi är idag 30 medarbetare på kontoret i centrala Växjö. Vem är du? Vi söker en erfaren drifttekniker till vårt utvecklingsteam för att skapa framtidens molntjänster inom webbaserade applikationer och e-handel, där du kommer att jobba med de absolut senaste teknikerna. Som drifttekniker ska du därför ha hög kompetens inom storskalig webbdrift under Linux/Unix, Apache, PHP och MySql. Vi ser att du har flerårig praktisk erfarenhet av webbserverdrift med höga krav på säkerhet och prestanda inklusive klustrade servrar/databaser, backuplösningar, SAN etc. Arbetsuppgifter Arbetet innefattar att bygga upp en ny driftplattform för företagets nästa generation produkter och tjänster, samt underhålla befintlig serverpark. * Utveckling av ny driftplattform för nästa generation webbaserade molntjänster (php, mysql, html, css, javascript, ajax) * Systemering och analys av ny hårdvara/mjukvara * Utveckling av automatiserade tjänst- och övervakningssystem * Driftsättning * Serverunderhåll * Testning och dokumentation * Underhåll av befintlig webbserverpark, samt dedikerade kundservrar * Kundsupport driftfrågor Varför jobba på SiteDirect? * Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans i moderna lokaler i centrala Växjö. * Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. * Vi ser positivt på personlig utveckling och erbjuder våra medarbetare att avsätta tid för löpande kompetenshöjande aktiviteter som utbildningar, mässor och seminarier. * Vi har även en friskvårdspeng samt samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare skall må bra. * Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas. * Vi arbetar långsiktigt samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001 * Vi är utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri, samt har en AAA-kreditrating.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker avancerad webb & molntjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker avancerad webb & molntjänster

WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL

TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL
Är du en driven projektledare som brinner för affärsutveckling och e-handel? Vi söker en driven projektledare för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml, webservices. Du behärskar med fördel även grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Du har arbetat minst tre år som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med medarbetare, kunder och partners och det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare, konsulter och affärsutvecklare. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av webb- och e-handelsplatser, avancerade webblösningar och integrationer. I rollen ingår också att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling, effektivisering av processer och systemintegration. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 20 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL

DRIVEN EKONOMIASSISTENT SÖKES!
Vi söker en ekonomiassistent för att förstärka vår ekonomienhet. Vi söker dig som tycker att det är spännande att jobba med ekonomi och administration. Du har grundläggande erfarenhet av bokföring och kan tänka dig jobba på timbasis. Tiderna är flexibla under dagtid på vardagar. Dina arbetsuppgifter - Löpande bokföring - Ta hand om kund- och leverantörsreskontra - Avstämning av inkomna leverantörsfakturor - Diverse administrativa uppgifter Din bakgrund - Gymnasieekonom eller studerande på eftergymnasial utbildning - Goda kunskaper i Officepaketet - Kunskap om Visma Administration är ett plus Det är viktigt att du kan jobba på ett effektivt och strukturerat sätt och hålla uppsatta deadlines. Du ska också ha god samarbetsförmåga och känna engagemang och ansvar för dina arbetsuppgifter. Tillträde är omgående så vänta inte med din ansökan. Samtal från bemannings och rekryteringsbolag undanbedes. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag drygt 20 medarbetare i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? - Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. - Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. - Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN EKONOMIASSISTENT SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN EKONOMIASSISTENT SÖKES!

Webbutvecklare med inriktning mot NodeJS
Är du en nytänkande webbutvecklare med fokus på effektiva lösningar? Är du en person som vässar öronen när du hör buzzwords som NodeJS, React och ES-2015? Sitter du med näsan i någon obskyr blogg som handlar om att Facebook har gjort om APIet för att skapa webbkomponenter i React när du äter frukost? Även om matte troligen inte var ditt favoritämne i skolan så kan du se hur det hänger ihop med din programmeringskunskap. Du gillar att lösa komplexa programmatiska problem. Känner du igen dig? Då kanske du är personen som ska vara med och utveckla ett nytt system som kommer användas dagligen av en mängd e-handelsföretag och deras kunder! Bli en del av vårt utvecklingsteam! Vi söker nu en kreativ webbutvecklare till vårt team som arbetar med vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Du kommer att jobba med de absolut senaste teknologierna och vi kommer att ha fantastiskt roligt på vägen. Du kommer att arbeta med webbutveckling i NodeJS, NoSQL och någon typ av precompiler-bibliotek för CSS. Med dessa verktyg och en mängd andra kommer du att bygga webbkomponenter i React som sedan implementeras i plattformen. Att arbeta med existerande bibliotek via npm och med Git kommer också att vara en stor del av din vardag, men det är inga problem - du vet vad det handlar om. Vi arbetar agilt och det är viktigt att du kan prata om hur och var du kört fast och bolla idéer på vägar framåt. Vem är du? Vi vill att du har flerårig erfarenhet av webbutveckling, antingen som yrke eller genom ett näst intill fanatiskt fritidsintresse. Du ska även ha hög kompetens inom JavaScript, NoSQL och Sass och kan skapa elegant kod och effektiva lösningar, om du dessutom kan PHP är det ett stort plus. Du är självklart uppdaterad på JavaScript, hur det har blivit ett värdefullt språk och varför det är viktigt att begränsa antalet callbacks i din kod. Som person är du omtänksam, ärlig, lojal, har en positiv grundsyn och är lösningsorienterad i ordets rätta bemärkelse. Kanske har du sett dig om i världen och samlat intryck och spännande erfarenheter som ger perspektiv på tillvaron. Du har ganska säkert drivit ett par småprojekt på egen hand bara för att få vara kreativ i den digitala miljö du befinner dig i, om det sedan handlade om att bygga nya zombies i Minecraft eller en JavaScript-driven GPS-mottagare spelar ingen roll. Det är utvecklingen och den fria kreativiteten som skapar glädjen och energin i din vardag. Blir du lika taggad av att läsa denna annons som vi blir av att skriva den så är du en högst intressant kandidat - tveka inte utan sök på en gång! Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med inriktning mot NodeJS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med inriktning mot NodeJS

TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL
Är du en driven projektledare som brinner för affärsutveckling och e-handel? Vi söker en driven projektledare för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Vi söker dig som som drivs av att kombinera affärsmässighet och teknisk kompetens i utmanande projekt som gör våra kunder framgångsrika inom e-handel. Du har förmåga att leda projekt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet. Eftersom de lösningar vi levererar har en hög teknisk komplexitet är det meriterande att ha goda kunskaper i php, html, css, javascript, ajax, xml, webservices. Du behärskar med fördel även grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Du har arbetat minst tre år som projektledare och har erfarenhet av projekt inom webb och e-handel. Du har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med medarbetare, kunder och partners och det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska, men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. Dina arbetsuppgifter Du kommer att driva allt från mindre till stora e-handelsprojekt tillsammans med våra kunder och vårt team av erfarna webbutvecklare, konsulter och affärsutvecklare. Lösningarna baseras på vår egenutvecklade plattform SiteDirect. Arbetet innefattar att analysera, planera, driva och följa upp projekt för implementation av webb- och e-handelsplatser, avancerade webblösningar och integrationer. I rollen ingår också att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling, effektivisering av processer och systemintegration. Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 20 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonssäljare, rekryteringsfirmor och bemanningsföretag för denna tjänst.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING MOT EHANDEL

WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL
Är du en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult som kan förstärka vår konsultavdelning? Vi söker en ambitiös webbutvecklare/webbkonsult för att förstärka vår snabbt växande konsultverksamhet. Som webbutvecklare har du hög kompetens inom php, mysql, javascript, html och css. Även bra kunskaper i ajax, web-services, xml samt erfarenhet av integrationer och affärssystem är en stor merit. Du bör också ha grundläggande kunskaper i grafikprogram och bildbehandling som Photoshop eller liknande. Eftersom vi arbetar med webbaserade produkter och lösningar är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet av webben och digitala medier. Gärna även med god insikt i e-handel, e-nyhetsbrev, bloggar och sociala medier. Vi ser helst att du har erfarenhet av att praktiskt implementera webblösningar och/eller e-handelsprojekt, har en god analytisk förmåga och sinne för problemlösning. Som person ska du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med både medarbetare, kunder och partners, samt kunna arbeta på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska men gärna även engelska då vi har många kunder som agerar internationellt. (Eventuellt ytterligare språk är naturligtvis en merit). Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare/webbkonsult genomför du webbprojekt med fokus på e-handel, specialanpassad funktionalitet och integrationer tillsammans med våra kunder. Implementera webb- och e-handelswebbplatser (php, html, css etc) Skapa kundlösningar med specialanpassad webbfunktionalitet (php, javascript etc) Skapa kundlösningar med integrationer mellan webbplattform och t ex affärssystem (xml, web-services) Bygga upp designunderlag från psd-filer till SiteDirect CMS (html, css, php) Intresserad av andra tjänster hos oss? » Här hittar du alla lediga jobb på SiteDirect http://sitedirect.se/om-oss/jobba-har/ Vilka är vi? SiteDirect Professional Web Solutions AB är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar med hela kedjan från analys till färdig teknisk utveckling och uppföljning med vår egenutvecklade e-handelsplattform SiteDirect och opensourcelösningen Magento som bas. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi är idag ca 30 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. Varför ska du jobba på SiteDirect? Vi är ett bra gäng som arbetar tillsammans i nya moderna lokaler mitt i centrala Växjö. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi visar omtanke och har t ex friskvårdspeng och samarbete med privat hälsovård för att våra medarbetare ska må bra. Vi har höga ambitioner och framtidsvisioner som driver företaget att hela tiden utvecklas, samt har haft en stabil tillväxt ända sedan starten år 2001. Vi är utnämnda till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och till Gasellföretag av Dagens Industri.
Företag: SiteDirect Professional Web Solutions AB
Ort: Växjö
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: WEBBKONSULT MED INRIKTNING PHP OCH E-HANDEL


Sök lediga jobb SiteDirect Professional Web Solutions AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se