Sjöbo jobb - lediga jobb

Sjöbo jobb Sjöbo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjöbo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjöbo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Socialsekreterare- Sjöbo

 2. Personlig Assistent, 50%, Sjöbo Kommun- Sjöbo

 3. Leg. Sjukgymnast till Sjöbo 80%- Sjöbo

 4. SV/SO lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 5. Lärare i Spanska kombinerat med annat ämne- Sjöbo

 6. Lärare i grundskolans senare år, Ma/No- Sjöbo

 7. MA/No lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 8. Undersköterska till hemstjänsten- Sjöbo

 9. Förskollärare- Sjöbo

 10. AB Sjöbohem söker Ekonomichef- Sjöbo

 11. Personliga assistenter- Katrineholm

 12. Personlig assistent- Katrineholm

 13. Tandhygienist- Sotenäs

 14. Personlig Assistent- Sjöbo

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 17. Specialpedagog, Sjöboskolan- Borås

 18. Lärare i grundskolans tidigare år- Sjöbo

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 20. MA/No lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 21. Förskollärare, Sjöbodens förskola, Buf 300/13- Varberg

 22. Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet- Sjöbo

 23. MA/No lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 25. Sjöbos nya butiksdemonstratör sökes!- Sjöbo

 26. Kommunikativ och lyhörd HR-chef- Sjöbo

 27. Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet- Sjöbo

 28. Sjuksköterska, natt- Sjöbo

 29. VA-ingenjör- Sjöbo

 30. Personlig assistent- Sjöbo

 31. Fritidspedagog, Sjöboskolan- Borås

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 33. Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO, Speciallärare/Resurslärare- Sjöbo

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.- Sjöbo

 35. Elevassistent- Sjöbo

 36. MA/No lärare i åk 4-6- Sjöbo

 37. MA/No lärare i åk 7-9- Sjöbo

 38. Lärare i Svenska, Engelska och SO- Sjöbo

 39. Lärare i textilslöjd och matematik- Sjöbo

 40. Barnskötare/Samordnare- Sjöbo


Mer beskrivning

Socialsekreterare
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Myndighetsenheten är organisatoriskt belägen i familjeförvaltningen, som utöver socialtjänst ansvarar för skol- och förskoleverksamhet, bibliotek och kulturskola. Enheten handhar verksamhet främst knuten till individ och familjeomsorgens myndighetsutövning. ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ärenden enligt socialtjänstlagen avseende försörjningsstöd. Gruppen för försörjningsstöd ansvarar för utredning av behovet av ekonomiskt bistånd. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation och uppföljning av beslut och insatser. En viktig del är samverkan med andra parter; både inom socialförvaltningen samt externa aktörer som till exempel Arbetsförmedling, Försäkringskassa, sjukvård m fl. Det arbete som bedrivs ska präglas av helhetssyn på både människa och verksamhet samt ett respektfullt bemötande med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan. KVALIFIKATIONER Socionom, social linje samt erfarenhet av arbete med försörjningsstöd inom socialtjänsten. God kunskap om socialtjänst och sociallagstiftning. Vidare förutsätts att du har lätt för att samarbeta samt en god förmåga att dokumentera och kan uttrycka dig i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av datasystemet ProCapita. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort *B**** är ett krav. Erfarenhet krävs.
Företag: Sjöbo kommun, Myndighetsenheten
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Sjöbo, Socialsekreterare Sjöbo kommun, Myndighetsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Personlig Assistent, 50%, Sjöbo Kommun
Furuboda Assistans är ett helägt bolag av Föreningen Furuboda som erbjuder personlig assistans till personer som har beviljats personlig assistans enligt LSS. Vi fungerar även som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. För mer information,se vår hemsida, www.furubodaassistans.se. Vi söker dig som är poitiv och glad till en 16-årig kille med en utvecklingsstörning strax utanför Sjöbo. Du kommer att vara stöd i skolan och på fritids och även i familjens hem och vara behjälplig i ADL träning. Det är viktigt att du är lyhörd och vilja till att tolka olika kroppssignaler då killen inte har någon verbal kommunikation Arbetstiderna är förlagda 2 dagar i veckan samt var tredje lördag. Du måste vara flexibel och kunna bli tillfrågad om att ersätta vid övriga assistenters frånvaro. För denna tjänst krävs ingen utbildning, dock ska du inte vara helt främmande för sjukvård och medicinering, samt vara omhändertagande. Det är viktigt att du är trygg och säker i dig själv, har en lugn och mjuk framtoning. Du som söker tjänsten hos oss ska vara en omtänksam, glad, ansvarsfull,tålmodig, flexibel och kreativ. Vi vill att du är rökfri. Körkort och tillgång till egen bil erfordras. Enligt lagen om registerkontroll ska den som anställs för att arbeta med minderåriga, uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev.anställning kommer vi därför att begära ett sådant av dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggning tar någon vecka, så beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt så att du har det till hands vid en ev. anställning. Omfattning är ca 20 tim/vecka med möjlighet till fler timmar som timanställd. Anställningen kommer att påbörjas efter introduktion och bredvidgång. Tjänsten kommer att starta vid skolstart. Vi har anställningsformen "För viss tid så länge uppdraget varar" och vi har kollektivavtal med KFO Ansökan ska innehålla ett personligt brev, meritförteckning och referenser från tidigare arbetsgivare. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2013-08-15 Uppge referens 143 i din ansökan
Företag: FURUBODA ASSISTANS AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent, 50%, Sjöbo Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent, 50%, Sjöbo Kommun

Leg. Sjukgymnast till Sjöbo 80%
Novakliniken Närsjukvård bedriver primärvård och består av 8 ackrediterade Vårdenheter i sydöstra Skåne. Vi har totalt c:a 43000 listade patienter. Vi söker nu en leg. Sjukgymnast till vår klinik i Sjöbo. Vi tänker att Du har har en bred erfarenhet med vana från primärvård och innehar utbildningar såsom MacKenzie a+b, OMI basic, Akupunktur samt BK. I Sjöbo arbetar du som ensam sjukgymnast, med tillgång till ett härligt team av medarbetare. Totalt har Novakliniken 8st anställda sjukgymnaster samt avtal med externa aktörer, så det finns bra tillgång till kollegor.
Företag: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjukgymnast till Sjöbo 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjukgymnast till Sjöbo 80%

SV/SO lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Färsinga lärcentrum, beläget i norra delen av centralorten och erbjuder verksamhet för elever i åldrarna 10-16 år. Färsinga lärcentrum är en skola med ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i två arbetslag. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en SV/SO lärare för undervisning i grundskolan, åk 4-9. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. Uppdraget innebär även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i svenska och SO i grundskolans senare år.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga SV/SO lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SV/SO lärare i grundskolans senare år

Lärare i Spanska kombinerat med annat ämne
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Färsinga lärcentrum, beläget i norra delen av centralorten och erbjuder verksamhet för elever i åldrarna 10-16 år. Färsinga lärcentrum är en skola med ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i två arbetslag. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en spansklärare i kombination med annat ämne för undervisning i grundskolan. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget innebär även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i spanska i grundskolans senare år.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Spanska kombinerat med annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Spanska kombinerat med annat ämne

Lärare i grundskolans senare år, Ma/No
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Storkskolan i Blentarp erbjuder skolverksamhet för barn och ungdomar från förskoleklass upp till år 9 i grundskolan. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande i olika lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självkänsla. Barnen tränas i empati och socialt samspel med hjälp av KRAFT - ett gemensamt värdegrundsarbete i hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Till Storkskolan i Blentarp söker vi en senarelärare. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom skola, mentorskap för enskilda elever samt dokumentation av elevers individuella kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig framtidsinriktade medarbetare med lärarutbildning och behörighet att undervisa i Ma/No i grundskolans senare år. Vi värdesätter att du är flexibel och har ett nyfiket sinne samt besitter stor drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sjöbo kommun, Storkskolan, Blentarp
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, Ma/No

MA/No lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga lärcentrum, beläget i norra delen av centralorten och erbjuder verksamhet för elever i åldrarna 10-16 år. Färsinga lärcentrum är en skola med ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i två arbetslag. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget innebär även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare år, åk 7-9.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i grundskolans senare år

Undersköterska till hemstjänsten
Sjöboassistans söker undersköterskor som kommer att arbeta inom hemtjänsten i Sjöbo. Körkort meriterande men inget krav.
Företag: Sjöbo Assistans AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till hemstjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till hemstjänsten

Förskollärare
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Centrums förskoleenhet består av två förskolor, Lillgården och Linnéstugan, med barn i åldern 1-5 år. Tillsammans ska dessa förskolor samordnas till en enhet. Förskolorna står också inför en förändring av sina lärmiljöer för att möta den reviderade läroplanen. Vi arbetar medvetet med att skapa trivsel genom utmanande lärmiljöer som stimulerar barnens utveckling och lärande med leken som redskap. Vi arbetar med tema kring naturvetenskap, teknik samt matematik och vi gör tillsammans med barnen spännande upptäckter i naturen, sjunger, dramatiserar, skapar och experimenterar ARBETSUPPGIFTER Vi söker två förskollärare till Centrums förskoleenhet med placering på Lillgårdens förskola. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön på förskolan är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du kommer även att, i samarbete med arbetslaget, utveckla och utvärdera förskolans kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt. För övrigt ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom förskola samt mentorsskap för en grupp barn. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är förskollärare med engagemang och intresse för barns utveckling och lärande och som vill vara med och möta de spännande utmaningarna som förskolan står inför. Du kommer att få vara med och utveckla vår förskola med lärmiljöer och pedagogisk dokumentation. Vi förutsätter att du är positiv och kan möta föräldrar och kollegor med glädje, har en tro på det kompetenta barnet och ser möjligheterna i ditt arbete.
Företag: Sjöbo kommun, Sjöbo förskoleområde
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sjöbo, Förskollärare Sjöbo kommun, Sjöbo förskoleområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

AB Sjöbohem söker Ekonomichef
Montico HR Partner AB Kundföretaget AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar 520 lägenheter med en total yta av 52 390 m2 BTA och lokaler med en yta av 75 120 m2 BTA. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 130 MSEK. För vidare information se www.sjobohem.se Arbetsbeskrivning Som ekonomichef hos oss på Sjöbohem kommer du vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling. Du ansvarar gentemot Vd för den ekonomiska förvaltningen av fastigheterna inom AB Sjöbohem. Du ansvarar och leder arbetet med årsbokslut, ekonomiska uppföljningar och den löpande redovisningen samt likviditetsuppföljning. Du ansvarar även för bolagets deklarationer och skattefrågor samt låneportföljen och refinansiering. Du kommer vara bolagets representant i kommunens ekonomgrupp, samt föredragande i ekonomifrågor inför bolagets styrelse. Du kommer att arbeta med framtagning av underlag för ekonomiska beslut. Din profil Rollen innebär mycket ansvar och kräver god kommunikationsförmåga. Du ser framåt och har förmåga att analysera och se möjligheter i investeringar. Du arbetar strukturerat, tar initiativ och arbetar med öppenhet och fokus på organisationens bästa. Personalstyrkan omfattar två direkt underställda, vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra. Tjänsten kräver kunskap och förståelse för fastigheter och förvaltning, hyror och moms. Kunskap om K3 är en fördel. Vi förutsätter att du har ekonomisk utbildning kombinerat med gedigen yrkeserfarenhet. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga AB Sjöbohem söker Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Sjöbohem söker Ekonomichef

Personliga assistenter
Sjöboda Gård AB, med LSS-verksamhet i Strångsjö, Katrineholm, söker personliga assistenter, företrädesvis nattarbete men även dag, kvälls- och helgarbete. . Du ska vara engagerad och mycket intresserad av att möta människor som tänker och agerar på annorlunda sätt. . Du ska ha förståelse för att det arbete Du söker kräver 100% fokus och ett professionellt förhållningssätt. . Du ska vara en del i ett arbetslag där intern granskning kring hur arbetet bedrivs och utvecklas sker öppet och aktivt, både kollegialt och ledningsmässigt. . Du ska vara prestiglös, trygg samt ha en förmåga att skapa och hålla i strukturen. . Du arbetar direkt med enskild boende och ska känna dig trygg i det arbetet. Nyfikenhet och glädje utgör grunden i arbetet. . Du är fullt fysiskt friskt då arbetet innebär moment som kräver styrka, smidighet och god fysisk kondition Tjänsterna varierar mellan 65-100% i omfattning. Tjänsterna innebär både vaken och sovande schemalagd jourtjänst samt dagarbete. Timanställning/provanställning i första hand för att pröva lämplighet och möjlighet att skapa relation mellan boende och assistent.. Kunskap och erfarenhet av arbete inom neuropsykiatri, främst autism/ADHD är meriterande.
Företag: Sjöboda Gård AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Personlig assistent
Sjöboda Gård AB är en Lss verksamhet där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vi arbetar utifrån ett individfokus där varje boendes individuella behov tillgodoses. Det skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt. För närvarande har vi 5 boende, alla med sitt egna specifika personalteam. Sjöboda Gård AB är beläget utanför Strångsjö och ligger 1,5 mil utanför Katrineholm och 3,5 mil från Norrköping. Kvalifikationer: Vi söker en person som har erfarenhet av att arbeta med personer med diagnosen autism. Du ska tycka om utmaningar, vara en problemlösare med vilja att vara med och driva utvecklingen framåt utifrån de riktlinjer som gäller på Sjöboda Gård AB. Du kommer att ingå i ett personalteam som arbetar med den boende i dennes hemmiljö. Vara med och strukturera vardagen med hjälp av de pedagogiska metoder som finns och är anpassade efter varje boendes unika behov. Som person är du lojal, lyhörd och strategisk och måste tycka om att arbeta i team. Vi vill att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Regelbundna personal möten. Vi ser gärna att du har utbildning inom autismområdet, psykiatri, pedagogik, TEACCH eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du bör ha ett stort intresse för att arbeta med människor med ett annorlunda sätt att tänka. Därför är personlig lämplighet av största vikt. Körkort B är ett krav. Arbetsuppgifter: Arbeta utifrån de specifikt fastställda mål som finns hos den boende utifrån handlingsplaner, dokumentation, uppföljning och löpande utvärdering. Då våra boende är aktiva personer som har behov av aktiviteter såsom cykling, innebandy, tennis gymnastik etc . ser vi gärna sökande med förmåga att utföra dessa aktiviteter. Du ska på förfrågan kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Vill Du veta mer? Hör av Dig till bitr förest Lola Bäck på tel 072 711 11 39 (ej v. 25-27) eller Gruppledare Johan Ivarsson: tfn 0725 298 418. (ej v. 29-30)
Företag: Sjöboda Gård AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Tandvården Sjöborren Tandvården Sjöborren är en liten trivsam klinik med en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi bedriver både barn och vuxentandvård och utför de flesta typer av behandlingar. Vi har också en käkkirurg knuten till oss. Nuvarande mottagning öppnade för knappt nio år sedan i Praktikertjänsts regi. Den tandhygienist som varit med från starten planerar att pensionera sig till sommaren, så vi söker en ny medarbetare fr.o.m. september. Besök gärna vår hemsida. Arbetsuppgifter I första hand tandhygienistens sedvanliga arbetsuppgifter som depuration och undersökningar av såväl barn som vuxna. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Personliga egenskaper Vi söker dig som gillar ditt jobb och vill utvecklas i ett nytt team. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du passar in i vår arbetsgrupp.
Företag: Tandvården Sjöborren
Ort: Sotenäs
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sotenäs, Tandhygienist Tandvården Sjöborren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Personlig Assistent
Du kommer att tjänstgöra hemma hos kunder som har beviljats personlig assistans eller hemtjänst . Det innebär att visa familjen respekt .Du behöver vara lugn och lyhörd efter kundens behov .Vi behöver 1st inhoppare dag. 1st nattjänst mellan kl 21.00-03.00 ca 50% eventuellt fast och 2 st kvällstjänster ca 17.30-19.30 . 100% Rökfri .Körkort Ej pälsdjursallergiker eftersom hund kan finnas .
Företag: Sjöbo Assistent AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

Specialpedagog, Sjöboskolan
I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Arbetsplats: Sjöboskolan. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2013-10-31, eller efter överenskommelse. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som med stort engagemang som vill arbeta som specialpedagog för elever i år F-6 på Sjöboskolan, ett mindre uppdrag på Särskolan inryms även i tjänsten. I arbetet ingår att arbeta tydligt konsultativt och integrerat på individ, grupp och organisationsnivå. Viktiga arbetsuppgifter är bl a. att arbeta med handledning/stöd till pedagoger, barn och föräldrar. Genomföra pedagogisk kartläggning och utredningar kring barn i behov av särskilt stöd. Du ska ha lätt för att arbeta flexibelt, ta initiativ och vara innovativ. Andra egenskaper som du ska besitta är att arbeta enskilt såväl som att samverka och samarbeta med skolans pedagoger och vara ett tydligt stöd till skolledning. Kvalifikationer: Grundskollärare med Specialpedagogisk vidareutbildning eller motsvarande utbildning. Gedigen arbetslivserfarenhet med inriktning på det specialpedagogiska arbetet är meriterande likaså fördjupade kunskaper i läs och skriv eller matematik. Har du vidareutbildning och erfarenhet av testmetoder så som LOGOS och ITPA eller annat som är relevant för uppdraget, så är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt. Vi söker dig som, med engagemang, vill arbeta som specialpedagog för elever i år F-6 på Sjöboskolan. Upplysningar lämnas av enhetschef för Barn-och elevhälsan Charlotta Jande Waldau, tfn 033-35 51 87. Rektor Camilla Andersson, tfn 033-35 80 41. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering. Välkommen med din ansökan senast 2013-09-01.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, Sjöboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, Sjöboskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt ARBETSUPPGIFTER Som Lärare 1-7 Ma/No kommer du att undervisa i ett arbetslag med elever i år F-3. I uppdraget kan även ingå att vara mentor till enskilda barn/elever och att dokumentera barn/elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. Skola och fritidshem är i ett naturligt sammanhang. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 1-7 Ma/No utbildning. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, kreativ och kan arbeta flexibelt med den lilla enhetens fördelar. Vi ser gärna att du har vana i att hantera kompensatoriska hjälpmedel och har ett inkluderande förhållningssätt.
Företag: Sjöbo kommun, Lövestad
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

MA/No lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga Lärcentrum är beläget i norra delen av centralorten. Färsinga Lärcentrum är en skola som från och med hösten slås samman med Sandbäcksskolans åk 4-9 och får då ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Till Nya Färsinga Lärcentrum, som inför hösten slagits samman med Sandbäcksskolan, söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan åk 7-9. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag. Uppdraget innebär även att vara mentor för elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare år, åk 7-9.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i grundskolans senare år

Förskollärare, Sjöbodens förskola, Buf 300/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som förskollärare på Sjöbodens förskola i Träslövsläge. Tjänsten är förlagd till tisdag-fredag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen avsedd för pedagogisk verksamhet i förskola, förskoleklass och fritidshem alternativt motsvarande. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla metoder och arbetsformer för att ge barn en optimal lärandemiljö utifrån den rev. Läroplanen. Du ska vara intresserad av att driva pedagogisk verksamhet även utomhus. Du får gärna ha gått kursen aktionsforskning. Du har lätt att knyta nya kontakter, är flexibel och kreativ. Du ska hantera de datorprogram som krävs i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Centrum Syd
Ort: Varberg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Sjöbodens förskola, Buf 300/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Sjöbodens förskola, Buf 300/13

Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad medarbetare som vill arbeta inom LSS-verksamheten som personlig assistent åt en ung man med autism och utvecklingsstörning i hans Dagliga Verksamhet. Din arbetsuppgift blir att tillsammans med verksamhetens personal handleda honom i Daglig Verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har: -utbildning inom beteendevetenskap, vård/omsorg eller pedagogik - erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning och framförallt autism - erfarenhet och kunskap om tydliggörande pedagogik - erfarenhet och kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation Det är betydelsefullt att du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt med kundens intresse och önskemål i fokus. Du kommer att ha nära samarbete med två kollegor så din samarbetsförmåga behöver vara god. Du ska kunna planera och följa upp ditt arbete. Du ska ha god datorvana samt erfarenhet av att dokumentera. Du behöver ha erfarenhet och kunskap om autism och gärna vara utbildad i teaach. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker i första hand en man i åldern 25-35 för att möta kundens önskemål.
Företag: Sjöbo kommun, LSS
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet

MA/No lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga Lärcentrum är beläget i norra delen av centralorten. Färsinga Lärcentrum är en skola som från och med hösten slås samman med Sandbäcksskolans åk 4-9 och får då ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan åk 4-6. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag. Uppdraget innebär även att vara mentor för elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare år, åk 4-6.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i grundskolans senare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

Sjöbos nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?" Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Matinspiratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. För att vara en bra Matinspiratör krävs att du agerar likt en säljare. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: syd@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Glöm inte att märka din ansökan med "Matinspiratör Sjöbo". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjöbos nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjöbos nya butiksdemonstratör sökes!

Kommunikativ och lyhörd HR-chef
Sjöbo har ett naturskönt läge i södra Skåne. Kommunen, med ca 18 300 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter. Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro. Personalavdelningen är kommunens centrala personal- och lönefunktion, med ansvar både för strategisk utveckling och operativt stöd till verksamheterna i alla förekommande personal- och lönefrågor. Då kommunens nuvarande personalchef snart går i pension söker vi nu hennes efterträdare. ARBETSUPPGIFTER Som HR-chef i Sjöbo kommun får du en framträdande nyckelroll och ansvar för arbetet med att utveckla det strategiska, övergripande och långsiktiga HR-arbetet i kommunen, med stöd av 9 medarbetare på personalavdelningen. Utöver ditt strategiska ansvar arbetar du till viss del även operativt, med bl a löneöversynsprocessen, samverkan och en del förhandlingar. Arbetet inom avdelningen spänner över hela HR-området såsom t.ex. arbetsmiljö, personalförsörjning, chefsutveckling, hälsoarbete, lönepolitik och lönebildning. Personalavdelningen ansvarar även för utveckling av policys och riktlinjer, processer och stödsystem inom personalområdet och för arbetsrätts- och avtalsfrågor, vilket bland annat innebär att tolka avtal och ansvara för kollektivavtal och förhandlingar. Du är direkt underställd kommundirektören och ingår i ledningsgruppen där du förväntas bidra med ett synsätt som gagnar kommunen som helhet. Vi vill att du är uthållig och kan slutföra projekt och nå resultat genom att omvandla visioner till mål och handling i nära samarbete med chefer, politiker, medarbetare och fackliga organisationer. Som HR-chef har du det övergripande ansvaret för avdelningens verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder arbetet på avdelningen och till din hjälp har du enhetschefen för löneenheten, HR-specialister och lönehandläggare. KVALIFIKATIONER För att passa i rollen som personalchef hos oss vill vi att du: -samarbetar bra med andra personer, relaterar till andra på ett lyhört sätt samtidigt som du skapar nya kontakter -är kommunikativ, tydlig, klar och engagerad både då du möter stora grupper men också i enskilda möten - har helhetssyn, med förmåga att planera och prioritera - leder och motiverar dina medarbetare och skapar engagemang och delaktighet -är trygg och stabil och har självinsikt samt förmåga och mod att fatta beslut och hålla fast vid dem Vi vill också att du: • har högskoleexamen inom personalområdet eller annan högskoleutbildning med erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt gärna erfarenhet från offentlig sektor • har flerårig erfarenhet av kvalificerat och strategiskt HR-arbete • har ledarerfarenhet och är en drivande och duktig ledare
Företag: Sjöbo kommun, Personalavdelningen
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikativ och lyhörd HR-chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikativ och lyhörd HR-chef

Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Inom vård och omsorgsförvaltningen har vi en vision om att våra kunder ska uppleva Ett Gott Liv varje dag. Utifrån denna vision arbetar vi med att få ett salutogent synsätt inom våra verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad medarbetare som vill arbeta inom LSS-verksamheten som personlig assistent åt en ung man med autism och utvecklingsstörning i hans Dagliga Verksamhet. Din arbetsuppgift blir att tillsammans med verksamhetens personal handleda honom i Daglig Verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har: -utbildning inom beteendevetenskap, vård/omsorg eller pedagogik - erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning och framförallt autism - erfarenhet och kunskap om tydliggörande pedagogik - erfarenhet och kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation Det är betydelsefullt att du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt med kundens intresse och önskemål i fokus. Du kommer att ha nära samarbete med två kollegor så din samarbetsförmåga behöver vara god. Du ska kunna planera och följa upp ditt arbete. Du ska ha god datorvana samt erfarenhet av att dokumentera. Du behöver ha erfarenhet och kunskap om autism och gärna vara utbildad i teaach. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att möta kundens önskemål söker vi i första hand en man i åldern 25-35.
Företag: Sjöbo kommun, LSS/psykiatri, Vård- och omsorgsförvaltningen
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent åt yngre man i Daglig Verksamhet

Sjuksköterska, natt
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att våra kunder ska få ett gott liv varje dag. För att lyckas med detta utgår vi från ett salutogent perspektiv där vi arbetar för kundens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. ARBETSUPPGIFTER Sjöbo kommun söker sjuksköterska till natt-tjänst 64 % Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso-och sjukvård. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I arbetet ingår att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation sker i Omsorg 2000. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Körkort och datorvana krävs. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är en positiv och engagerad person med intresse av att utveckla den kommunala hälso- och sjukvården såväl i ordinärt- som i särskilt boende.
Företag: Sjöbo kommun, Vård och omsorgsförvaltningen, Sjuksköterskor
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

VA-ingenjör
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. VA-enheten inom Sjöbo kommun ansvarar för drift, underhåll och planering av VA-verksamheten som omfattar allt i kedjan från vattentäkt till avloppsrening. ARBETSUPPGIFTER Ingenjör med inriktning mot VA sökes till VA-enheten på Miljö byggnads och teknikförvaltningen. VA-enheten inom Sjöbo kommun är en liten enhet vilket innebär att man är inblandad i hela enhetens verksamhet - avloppsrening, dricksvattenframställning och ledningsnät. Vi söker nu dig som vill jobba med oss i en positiv och utvecklande miljö, där du har stort eget ansvar i projekten. Arbetsuppgifterna omfattar inom VA-enheten förekommande uppgifter bl a utredningar och projektering inom VA, projektledning, resurs i plan- och exploateringsfrågor, uppföljning av utredningar samt kontakt med konsulter och entreprenörer. Du kommer även att utföra tekniska och ekonomiska analyser inom VA-området, samt utföra kontroll och byggledning för VA-projekt. Du kommer också på del av din tid att arbeta med att handlägga abonnentfrågor, VA-delen i bygglov och tillämpa aktuell VA-taxa. Tjänsten är underställd enhetschefen för VA-enheten. KVALIFIKATIONER Du har för arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning, gärna kompletterad med några års erfarenhet inom området. Du har intresse för utveckling och planering av VA-verksamhet. Det är viktigt att Du har helhetssyn, kan arbeta självständigt och engagerat och är bra på att samarbeta samt skapa och bibehålla goda relationer. Du bör vidare ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort
Företag: Sjöbo kommun, VA-enheten
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga VA-ingenjör jobb, VA-ingenjör Sjöbo, VA-ingenjör Sjöbo kommun, VA-enheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-ingenjör

Personlig assistent
Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att tjänstgöra hemma hos kunder som har beviljats personlig assistans eller hemtjänst . Det innebär att visa familjen respekt .Du behöver vara lugn och lyhörd efter kundens behov .Vi behöver . 1st nattjänst mellan kl 21.00-03.00 ca 50% eventuellt fast. 100% Rökfri .Körkort , Ej pälsdjursallergiker eftersom hund kan finnas . Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet att jobba en längre tid som personlig assistent eller utbildad undersköterska en merit .
Företag: Sjöbo Assistent AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Fritidspedagog, Sjöboskolan
I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Arbetsplats: Sjöboskolan. På skolan går ca 360 elever i förskoleklasser, grundskola år 1-6, grundsärskola år 1-6 och fritidshemsverksamhet. Sjöboskolan ligger i centrala Sjöbo, vid Nolhagagatan, i stadsdelen Norr. Skolan totalrenoverades under åren 2001-2002. I samband med renoveringen uppfördes en ny idrottshall. Skolgården har stora lekytor med ett varierat utbud av lekredskap som erbjuder eleverna utmaningar. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2014-06-19. Tillträde 2013-11-04. Tjänsten kan komma att övergå i en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter: Du arbetar i ett team med likabehandlingsfrågor på skolan, dessutom som stöd till grupper eller elever under skoldagen samt på en av skolans fyra fritidsavdelningar före och efter skoltid. Du arbetar enskilt och tillsammans med kollegor, för att utveckla den pedagogiska verksamheten på fritidshemmen, med inriktning mot trygghet, samhörighet och inflytande. Kvalifikationer: Vi söker dig som är fritidspedagog eller har annan lämplig utbildning för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som: - har ett positivt och professionellt bemötande bland barn, föräldrar, kollegor och andra aktörer - har lätt för att samarbeta - är ansvarsfull och lyhörd för andra - är flexibel och har lätt för att tänka nytt. Meriterande är utbildning och/eller erfarenhet av likabehandlingsarbete. Upplysningar lämnas av rektor Camilla Andersson, tfn 033-35 80 41 eller 0704-55 80 41. Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-09-15.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Sjöboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Sjöboskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO, Speciallärare/Resurslärare
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt! Östra Färs rektorsområde finns i kommunens östra delar och omfattar verksamhet för barn i åldern 1-12 år. Verksamheten är förlagd till områdets två tätorter Lövestad och Vanstad. På Vanstad skola finns förskola, F-2 samt skolbarnsomsorg. I Lövestad finns två förskolor: Påfågeln och Lövgrodan. Det finns även en uteverksamhet som bedrivs inom Lövgrodans ram. Lövestad skola omfattar F-5 samt skolbarnsomsorg. ARBETSUPPGIFTER Som Lärare 1-7 Ma/No kommer du att undervisa i ett arbetslag med elever i åk 4-6. I uppdraget kan även ingå att vara mentor till enskilda barn/elever och att dokumentera barn/elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. Skola och fritidshem är ett naturligt sammanhang. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 1-7 Ma/No utbildning/speciallärarutbildning. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, kreativ och kan arbeta flexibelt med den lilla enhetens fördelar. Vi ser gärna att du har vana att hantera kompensatoriska hjälpmedel och har ett inkluderande förhållningssätt.
Företag: Sjöbo kommun, Lövestad
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO, Speciallärare/Resurslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO, Speciallärare/Resurslärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sjöbo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sjöbo.

Elevassistent
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Emanuelskolan är en F-9 skola centralt belägen i Sjöbo tätort. Här går ca 420 elever i fyra arbetslag, varav tre har egna fritidsavdelningar. ARBETSUPPGIFTER Stöd till enskilda elever i såväl klassrumssituation som rast. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elevassistentarbete är önskvärt.
Företag: Sjöbo kommun, Emanuelskolan
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Sjöbo, Elevassistent Sjöbo kommun, Emanuelskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

MA/No lärare i åk 4-6
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga Lärcentrum är beläget i norra delen av centralorten. Färsinga Lärcentrum är en skola som från och med hösten slås samman med Sandbäcksskolans åk 4-9 och får då ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan åk 4-6. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag. Uppdraget innebär även att vara mentor för elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare eller tidigare år, åk 4-6.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i åk 4-6

MA/No lärare i åk 7-9
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga Lärcentrum är beläget i norra delen av centralorten. Färsinga Lärcentrum är en skola som från och med hösten slås samman med Sandbäcksskolans åk 4-9 och får då ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Till Nya Färsinga Lärcentrum, som inför hösten slagits samman med Sandbäcksskolan, söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan åk 7-9. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag. Uppdraget innebär även att vara mentor för elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare år, åk 7-9.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i åk 7-9

Lärare i Svenska, Engelska och SO
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Storkskolan i Blentarp erbjuder skolverksamhet för barn och ungdomar från förskoleklass upp till år 9 i grundskolan. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande i olika lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självkänsla. Barnen tränas i empati och socialt samspel med hjälp av KRAFT - ett gemensamt värdegrundsarbete i hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Till Storkskolan i Blentarp söker vi en senarelärare. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom skola, mentorskap för enskilda elever samt dokumentation av elevers individuella kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig framtidsinriktade medarbetare med lärarutbildning och behörighet att undervisa i Sv/Eng/SO i grundskolans senare år. Vi värdesätter att du är flexibel och har ett nyfiket sinne samt besitter stor drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sjöbo kommun, Storkskolan, Blentarp
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska, Engelska och SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska, Engelska och SO

Lärare i textilslöjd och matematik
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Storkskolan i Blentarp erbjuder skolverksamhet för barn och ungdomar från förskoleklass upp till år 9 i grundskolan. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande i olika lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självkänsla. Barnen tränas i empati och socialt samspel med hjälp av KRAFT - ett gemensamt värdegrundsarbete i hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Till Storkskolan i Blentarp söker vi såväl textilslöjd- som matematiklärare Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskolan. I uppdraget ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom skola, mentorskap för enskilda elever samt dokumentation av elevers individuella kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig framtidsinriktade medarbetare med lärarutbildning och behörighet att undervisa i textilslöjd i grundskolans tidigare och senare år. Ser gärna att du även har behörighet att undervisa i matematik eller annat ämne i grundskolans senare år. Vi värdesätter att du är flexibel och har ett nyfiket sinne samt besitter stor drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sjöbo kommun, Storkskolan, Blentarp
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd och matematik

Barnskötare/Samordnare
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Centrums förskoleenhet består av två förskolor, Lillgården och Linnéstugan, med barn i åldern 1-5 år. På Linnéstugans förskola finns även kommunens omsorg på obekväm tid för barn i åldern 1-12 år. ARBETSUPPGIFTER Till kommunens omsorg på obekväm tid söker vi en barnskötare/samordnare. Verksamheten riktar sig till barn i åldern 1-12 år och det är barnens behov som styr innehållet. Uppdraget innebär även att vidareutveckla och samordna verksamheten samt, i samråd med chefen, hitta helhetslösningar som gagnar verksamheten. I tjänsten ingår arbete på helger, kvällar och nätter med vaken tjänstgöring på natten. Ensamarbete förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med kunskaper och erfarenheter från servicearbete med människor, helst barn och ungdomar. God initiativförmåga och ett stort ansvar krävs då tjänsten delvis innebär ensamarbete. Du ska dessutom ha förmåga att se helheten och vara lösningsfokuserad. Erfarenhet och intresse för arbetsuppgifter som innebär samordning gentemot administration räknas som merit.
Företag: Sjöbo kommun, Sjöbo förskoleområde
Ort: Sjöbo
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/Samordnare jobb, Barnskötare/Samordnare Sjöbo, Barnskötare/Samordnare Sjöbo kommun, Sjöbo förskoleområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/Samordnare


Sök lediga jobb Sjöbo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se