Sjukgymnast, östra Härjedalen jobb - lediga jobb

Sjukgymnast, östra Härjedalen jobb Sjukgymnast, östra Härjedalen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjukgymnast, östra Härjedalen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjukgymnast, östra Härjedalen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sjukgymnast, östra Härjedalen- Härjedalen

  2. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Östra Härjedalen- Härjedalen


Mer beskrivning

Sjukgymnast, östra Härjedalen
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Som sjukgymnast i Härjedalens Kommun arbetar du med rehabilitering av vuxna, till största delen personer över 65 år. Du jobbar med personer boende i det egna hemmet, på kommunens särskilda boenden samt på kommunens korttidsboende. Vi jobbar i nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare, sjuksköterskor och äldreomsorgens personal. En relativt stor del av arbetstiden ägnas åt handledning av personal. Som sjukgymnast på rehabenheten delar du område med en arbetsterapeut. Du arbetar med sedvanliga sjukgymnastiska arbetsuppgifter i hemrehabilitering. KVALIFIKATIONER Leg Sjukgymnast Vi ser gärna att du har erfarenhet från geriatrisk rehab i hemmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbets- och handledningsförmåga. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har förmåga att motivera personalgrupperna i ett rehabiliterande förhållningssätt. Körkort erfordras.
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast, östra Härjedalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast, östra Härjedalen

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Östra Härjedalen
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. Vid Rehabenheten arbetar 4 team med arbetsterapeut och sjukgymnast fördelat på olika geografiska områden. Vi arbetar med personer boende i det egna hemmet, på kommunens särskilda boenden samt på kommunens korttidsboenden, i nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare, sjuksköterskor och omsorgens personal. ARBETSUPPGIFTER Som sjukgymnast i Härjedalens Kommun arbetar du med rehabilitering av vuxna, till största delen personer över 65 år. Du kommer arbeta med sedvanliga sjukgymnastiska interventioner i hemrehabilitering samt handledning av hemvårdspersonal i östra Härjedalen. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast/leg fysioterapeut, erfarenhet av arbete med geriatrisk hemrehabilitering är meriterande. Körkort erfodras. ÖVRIGT Vid tillsvidareanställning provanställning kan komma att tillämpas. Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till offentligajobb.se. eller tel nr 0771-704704. www.herjedalen.se
Företag: Härjedalens kommun, Socialförvaltningen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fysioterapeut/Sjukgymnast, Östra Härjedalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fysioterapeut/Sjukgymnast, Östra Härjedalen


Sök lediga jobb Sjukgymnast, östra Härjedalen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se