Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö jobb

Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö jobb Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö- Växjö


Mer beskrivning

Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Rättspsykiatriska regionkliniken är en specialistenhet inom rättspsykiatrin som vårdar både kvinnor och män där flertalet av våra patienter är överlämnade till vård av domstol. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. ARBETSUPPGIFTER Avdelning 63 har 13 vårdplatser med möjlighet till en överbeläggning, och vårdar endast män oavsett lagrum. Målgruppen är främst patienter med personlighetstörningar och missbruksproblematik. Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att vara omvårdnadsansvarig. Du arbetar i team tillsammans med skötare och behandlingspedagog där ni stödjer och motiverar patienterna i deras vårdprocess. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet i teamet när det gäller patienternas behov. I rollen som sjuksköterska ansvarar du även för hanteringen av läkemedel och provtagningar. Du ska också kunna arbeta utanför avdelningsgränserna och göra insatser över hela kliniken. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av psykiatri. Vidareutbildning inom psykiatri och/eller utbildning i KBT, MI och ESL ses som meriterande. Som person är du tydlig och trygg i dig själv. Vi ser att du har lätt för att samarbeta samt har en god människosyn. Du är även kreativ och ser lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I samband med rekryteringen begär vi utdrag ur brotts- och misstankeregistret. Om du tycker att det här verkar intressant är du även välkommen till oss för ett studiebesök där vi kan berätta mer om verksamheten.
Företag: Landstinget Kronoberg, Rättspsykiatrin
Ort: Växjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö


Sök lediga jobb Sjuksköterska, Rättspsykiatriska Regionkliniken i Växjö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se