Sjuksköterska ASIH Bromma jobb - lediga jobb

Sjuksköterska ASIH Bromma jobb Sjuksköterska ASIH Bromma jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska ASIH Bromma. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska ASIH Bromma. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 2. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 3. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 4. Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014- Stockholm

 5. Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014- Stockholm

 6. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 7. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 8. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 9. Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014- Stockholm

 10. Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014- Stockholm

 11. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 12. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 13. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm

 14. Sjuksköterska ASIH Bromma- Stockholm


Mer beskrivning

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse. Vi är en non-profit organisation som drivs utan vinstintresse. Sedan starten 1867 har vi erbjudit vård och omsorg till långvarigt eller obotligt sjuka i en hemlik och stimulerande miljö. Idag bedriver vi vård med mycket hög kvalitet inom flera områden: palliativ vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende, husläkarmottagning, träningscenter för rörelsehindrad samt geriatrisk vård vid Brommageriatriken. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare.Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 31 oktober!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse. Vi är en non-profit organisation som drivs utan vinstintresse. Sedan starten 1867 har vi erbjudit vård och omsorg till långvarigt eller obotligt sjuka i en hemlik och stimulerande miljö. Idag bedriver vi vård med mycket hög kvalitet inom flera områden: palliativ vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende, husläkarmottagning, träningscenter för rörelsehindrad samt geriatrisk vård vid Brommageriatriken. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare.Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 29 november!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse. Vi är en non-profit organisation som drivs utan vinstintresse. Sedan starten 1867 har vi erbjudit vård och omsorg till långvarigt eller obotligt sjuka i en hemlik och stimulerande miljö. Idag bedriver vi vård med mycket hög kvalitet inom flera områden: palliativ vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende, husläkarmottagning, träningscenter för rörelsehindrad samt geriatrisk vård vid Brommageriatriken. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare.Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid dag 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 15 januari!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt. Vi utökar vår verksamhet! From januari 2013 är det vårdval inom ASIH och vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Vikariat med dag och kvällstjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 30 april!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014

Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt. Vi utökar vår verksamhet! From januari 2013 är det vårdval inom ASIH och vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Vikariat med dag och kvällstjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 30 april!
Företag: Brommageriatriken AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning, dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsterna så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 20 mars!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning, dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsterna så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 april!
Företag: Brommageriatriken AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning, dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsterna så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 april!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt. Vi utökar vår verksamhet! From januari 2013 är det vårdval inom ASIH och vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Vikariat med dag och kvällstjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Järva, tel. 08-687 51 81 Anna Ekwurtzel Johansson enhetschef ASIH Bromma 08-687 51 82 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 maj!
Företag: Brommageriatriken AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014

Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt. Vi utökar vår verksamhet! From januari 2013 är det vårdval inom ASIH och vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Vikariat med dag och kvällstjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Järva, tel. 08-687 51 81 Anna Ekwurtzel Johansson enhetschef ASIH Bromma 08-687 51 82 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 maj!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma sommaren 2014

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid dag 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Järva, tel. 08-687 51 81 Anna Ekwurtzel Johansson ebhetschef ASIH Bromma, tel 08-687 51 82 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 maj!
Företag: Brommageriatriken AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt.  Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska.  Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande.    Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid dag 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsten så kontakta: Annika Norman, enhetschef ASIH Järva, tel. 08-687 51 81 Anna Ekwurtzel Johansson ebhetschef ASIH Bromma, tel 08-687 51 82 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 9 maj!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi bygger just nu om för att skapa ytterligare 42 vårdplatser på Kungsholmen. Vill du vara med och utveckla en vård präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!Den palliativa vården på Stiftelsen Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan. Vården omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad hemsjukvård (ASIH). Vi bedriver kvalificerad palliativ vård i multiprofessionella team, där vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd. Arbetet sker i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. Vi bemöter varandra med omtanke, kunskap och respekt. Vårt upptagningsområde är Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Järva, Ekerö, Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Arbetsuppgifter Vårt huvudsakliga uppdrag är palliativ vård, men vi utför även andra avancerade medicinska insatser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska. Men även du som inte har så lång erfarenhet är välkommen att söka. En specialistutbildning, handledarutbildning och magisterexamen är meriterande. Som person har du den personliga mognaden som krävs för att möta våra svårt sjuka patienter och deras närstående. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är samarbetsinriktad. Körkort är ett krav. Villkor Tillsvidareanställning, dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring Vi arbetar två helger av fem. Arbetstid 37/ h vecka vid heltidstjänstgöring Lön efter överenskommelse. Vill du veta mer om de tjänsterna så kontakta: Anna Ekwurtzel Johansson, enhetschef ASIH Bromma, tel. 08-687 51 82 Cecilia Widberg, tf enhetschef ASIH Järva, tel. 08-687 51 81 Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 15 juni!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma

Sjuksköterska ASIH Bromma
Vi gör skillnad Den palliativa vården på Stockholms Sjukhem byggdes upp för 20 år sedan och omfattar både palliativ sjukhusvård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH). Vi vårdar patienter med olika diagnoser men framförallt cancer, kol, hjärtsvikt och olika neurologiska sjukdomar. Vi arbetar processinriktat med att utveckla vården och förbättra våra arbetssätt. Vården bedrivs i multiprofessionella team i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. För våra patienter och deras anhöriga gör vi skillnad - varje dag. Om tjänsten Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och planerar vården i verktyget MobilKlinik. Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med viss erfarenhet av arbete inom ASIH. Har du en specialistutbildning gärna med magisterexamen inom till exempel onkologi, öppen hälso- sjukvård eller geriatrik ser vi det som meriterande. Vi ser dessutom gärna att du har handledarutbildning. Du behöver också ha körkort för tjänsten. Som person har du den mognad och trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Vården är inriktad på att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd dygnet runt. Du är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är stresstålig. Villkor Tillsvidareanställning med dag och kvällstjänstgöring, två av fem helger med en arbetstid 37 timmar/vecka. Hel eller deltid kan diskuteras. Lön efter överenskommelse.     Vill du veta mer?                                                                                    Vill du veta mer om tjänsten eller är nyfiken på att hospitera så kontakta: Cecilia Widberg, enhetschef ASIH Bromma på telefonnummer 08-687 51 81 eller 073 745 20 02 eller cecilia.widberg@stockholmssjukhem.se Jenny Söderström, biträdande enhetschef på telefonnummer 08-687 51 82 eller mobil 072 546 29 33 Rekrytering sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 januari 2018. Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom ASIH, palliativ vård, rehabilitering, geriatrisk vård, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen forskningsenhet. Stockholms Sjukhem har idag närmare 900 medarbetare. Vill du arbeta i en verksamhet präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!
Företag: Stiftelsen Stockholms sjukhem
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska ASIH Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska ASIH Bromma


Sök lediga jobb Sjuksköterska ASIH Bromma

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se