Sjuksköterska Boxholm jobb - lediga jobb

Sjuksköterska Boxholm jobb Sjuksköterska Boxholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska Boxholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska Boxholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. NAGELTEKNOLOG- Stockholm

  2. KOCK- Värmdö

  3. VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE- Upplands Väsby

  4. SERVERINGSPERSONAL- Värmdö

  5. PIZZABAGARE- Värmdö

  6. Ekonom, vikariat- Stockholm

  7. B-förare distribution- Stockholm

  8. Kökbiträde- Nacka

  9. Kock, semestervikariat- Stockholm

  10. Lokalvårdare, deltid- Huddinge


Mer beskrivning

NAGELTEKNOLOG
Tattys är en trendig salong i Vällingby City med en hemtrevlig känsla dit kunderna kommer med ett behov går ut med ett leende. På salongen är vi frisörer, nagelteknologer och en pedikyrist. Vi är en glad och trygg arbetsgrupp som nu behöver förstärkning och önskar nu att anställa en nagelteknolog Vi vill att du har utbildning till nagelteknolog och 3 års erfarenhet av yrket. Vi vill att du kar kunskaper i akryl, men saknar du detta finns möjligheten att lära sig det hos oss. Meriterande om du har kunskaper om gele.
Företag: Tattys skönhetsvård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga NAGELTEKNOLOG jobb, NAGELTEKNOLOG Stockholm, NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NAGELTEKNOLOG

KOCK
Vi söker Kock till vår Restaurang Återvall på Ingarö. A la carte och lunch. Erfarenhet krävs och vi ser helst att du har utbildning. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Värmdö, KOCK Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE
Byggfirman "Roslagens Hantverkstjänst AB"/"Väsby Matt och Design" i Upplands Väsby har verksamhet riktad till renoveringar, om- och tillbyggnad för framför allt privatpersoner. Arbetsuppgifterna innebär att kunna bygga de mest förekommande uppdragen, såsom kök, väggar och golv, lägga plast- och trägolv. Vi är idag fem anställda och söker nu tre erfarna och självgående snickare och en plattsättare som vill ta ansvar, är mycket serviceinriktade och vill utvecklas och därigenom utveckla företaget. Erfarenhet är ett krav och intresse att utföra olika uppgifter som t.ex. måleri mm är meriterande. Körkort är ett krav. Om du har egen bil är det ett plus. Det är viktigt att du behärskar svenska väl i både tal och skrift på grund av täta kundkontakter. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan via e-post till info@roslagenshantverk.se så fort som möjligt. För information ring: 08-590 920 60 Om du blir kallad till intervju ska du ta med dig referenser.
Företag: Väsby Matt och Design
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE

SERVERINGSPERSONAL
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang Återvall på Ingarö. Dina arbetsuppgifter blir servering och att sköta kassan. Du bör vara serviceinriktad och vi ser gärna att du har erfarenhet men det är ej ett krav. Vi söker även extrapersonal som kan arbeta på helgerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Värmdö, SERVERINGSPERSONAL Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

PIZZABAGARE
Restaurang Återvall på Ingarö behöver anställa en Pizzabagare . Vi vill gärna att du som söker arbetet som Pizzabagare har utbildning och även erfarenhet av arbete i en restaurang samt gärna mångårig erfarenhet av att tillverka Pizza. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Värmdö, PIZZABAGARE Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Ekonom, vikariat
Söderorts polismästardistrikt omfattar Stockholms stads södra förorter med en befolkning på drygt 300.000 invånare, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet att utnyttja resurser och arbetsmetoder på bästa sätt. I Söderorts polismästardistrikt arbetar ca 720 anställda. Distriktet består av en distriktskriminal, kriminalunderrättelsesektion, en administrativ enhet, samt en ordningsenhet under vilken en trafiksektion samt tre närpolisområden lyder; Skärholmen, Globen och Farsta. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som ekonom har du en viktig roll i ekonomistyrningen i distriktet. Du arbetar med allt från att upprätta och följa upp budget med prognoser till att göra kvalificerade analyser och kalkyler i ekonomiska frågor. I ditt arbete hanterar du årligen en budget på ca 430 miljoner kronor. Du kommer att följa upp och presentera budgeten i ledningsgruppen och i polisnämnden. Vidare kommer du att ha en viktig roll i den finansiella rapporteringen och uppföljningen. I rollen ingår även att ha kontakter avseende finansiella frågor med övriga delar av Polismyndigheten i Stockholms län. Vi söker dig som: . har antingen civilekonomexamen eller motsvarande utbildning och minst fyra års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller minst två års arbetslivserfarenhet av arbete som ekonom inom Polisväsendet . har goda redovisningskunskaper . har mycket goda datorkunskaper, särskilt i Excel . har mycket god förmåga att prioritera . har pedagogisk och kommunikativ förmåga . kan arbeta självständigt och har stor ansvars- och ordningskänsla . har mycket god samarbetsförmåga . är pedagogisk, har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i skrift Det är meriterande om du har: . arbetat med liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning . arbetat med ekonomisystemet Agresso Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna funktion. Övrigt Din arbetsplats är belägen i Västberga i södra Stockholm. Arbetstiden är dagtid, flexibel arbetstid tillämpas. Polismyndigheten vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Funktionen är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning sker därför i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Funktionen kräver svenskt medborgarskap. Funktion: Ekonom Namn: Reidun Andersson Telefon: 010-56 42031 Funktion: HR-konsult Namn: Leila Billerot Telefon: 010-56 42099
Företag: Söderorts polismästardistrikt
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, vikariat

B-förare distribution
Vi söker nu B-förare för distribution till vårt företag som kör över hela Stockholm. Arbetet är självständigt och du har bra lokalkännedom gällande Stockholm samt talar svenska vilket behövs vid kommunikation med trafikledningen. Vi kommer att finnas på Arbetsförmedlingen i Södertälje torsdag 18 juli från klockan 13:00. Där kan få träffa oss för ett kortare samtal. Tag med dina ansökningshandlingar. Välkommen!
Företag: Rally Transport & Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga B-förare distribution jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B-förare distribution

Kökbiträde
Vi på Slice Sverige söker nu en ny medarbetare till vårat team. Tjänsten i fråga är en hjälpande hand i kök, disk och servering, en köksassistent helt enkelt. Tidigare erfarenhet är inget krav men är ett plus.
Företag: Slice Sverige Handelsbolag
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kökbiträde jobb, Kökbiträde Nacka, Kökbiträde Slice Sverige Handelsbolag
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökbiträde

Kock, semestervikariat
Verksamhetsbeskrivning Stockholms äldsta restaurang från 1421 i Gamla Stan med strålande utsikt över strömmen. En genuin och härlig restaurang för en bit mat eller bara en öl. Arbetsuppgifter, utbildning, erfarenhet och arbetsplats. Erfaren och självgående kock som klarar av att arbera självständigt i ett litet kök, sökes omgående. Du lagar luncher från grunden och bakar bröd till kvällar då vår meny är mindre. Du ska ha god uppfattning om livsmedelshygien och gärna vara rökfri. På luncherna jobbar du i öppen lucka där gästerna beställer maten direkt av dig. Det är viktigt att du är social, utåtriktad och gillar att prata med folk.
Företag: Restaurang Zum Franziskaner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, semestervikariat

Lokalvårdare, deltid
Verksamhetsbeskrivning Städfirma Metropol har sitt säte i Huddinge. Arbetsuppgifter Vi söker två städare för deltidsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen flytt- och kontorsstädning i Huddinge med omnejd. Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav och ser gärna att personen kan utföra självständigt arbete. Goda språkfärdigheter i svenska i tal och skrift är viktigt i kommunikationen med våra kunder. Tjänsten förutsätter även b-körkort samt tillgång till egen bil.
Företag: Städfirma Metropol
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, deltid


Sök lediga jobb Sjuksköterska Boxholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se