Sjuksköterska barnavdelning jobb - lediga jobb

Sjuksköterska barnavdelning jobb Sjuksköterska barnavdelning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska barnavdelning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska barnavdelning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I ÖRNSKÖLDSVIK- Örnsköldsvik

  2. BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I GÄLLIVARE- Gällivare

  3. Sjuksköterska barnavdelning, 2 st- Gotland

  4. Sjuksköterska barnavdelning- Gotland

  5. Sjuksköterska barnavdelning- Gotland

  6. Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning- Stockholm

  7. Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning i Stockholm!- Stockholm

  8. Sjuksköterska barnavdelning- Gotland

  9. Barnsjuksköterska/sjuksköterska barnavdelning- Gotland


Mer beskrivning

BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I ÖRNSKÖLDSVIK
Vi söker nu en barnsjuksköterska till en barnavdelning i Örnsköldsvik. Period: vecka 10 - vecka 14. Krav: Legitimerad barnsjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete med neonatal- och CRAP-vård. Meriterande med erfarenhet av arbete med barn 0-18 år. Vi erbjuder: -Goda anställningsvillkor -Bra lön -Friskvårdsbidrag -Utbildningskvällar -En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor Välkommen med din ansökan redan idag! OM OSS: Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Företag: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I ÖRNSKÖLDSVIK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I ÖRNSKÖLDSVIK

BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I GÄLLIVARE
Vi söker nu en barnsjuksköterska till en barnavdelning i Gällivare. Period: Sommarveckorna 24-33. Krav: Legitimerad barnsjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av neonatalvård. Meriterande med erfarenhet av arbete med barn 0-18 år. Vi erbjuder: -Goda anställningsvillkor -Bra lön -Friskvårdsbidrag -Utbildningskvällar -En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor Välkommen med din ansökan redan idag! OM OSS: Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Företag: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I GÄLLIVARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSJUKSKÖTERSKA BARNAVDELNING I GÄLLIVARE

Sjuksköterska barnavdelning, 2 st
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha ett varierande arbete med stora utmaningar som ger dig en chans att få en bred kompetens. Då är du välkommen att söka arbete hos oss på Visby lasarett! Visby lasarett ligger alldeles vid havet med närhet till stadskärnan och rekreationsområden. På grund av vårt speciella ö-läge är det organiserat som ett länssjukhus, utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Vi har väl upparbetade samarbeten på andra enheter för högspecialiserad vård, bland annat KI. På Visby lasarett arbetar vi ständigt med att hitta förbättringsområden och vi vill att du, precis som vi, värdesätter eget ansvar och ett gott samarbete. Våra värderingar är förtroende, omtanke och delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till Barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett. Vi behöver nu utöka med nya medarbetare och söker just dig. Är du en lugn och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang? Vill du jobba med akut sjuka barn i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega! Vi jobbar med patienter mellan 0-20 år inom främst barnmedicin , kirurgi och ortopedi men även öron, ögon och BUP. KVALIFIKATIONER Vem tror vi passar hos oss? Du som har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa barn och ungdomar, passar väl in som medarbetare hos oss. Du är självklart legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har arbetat i minst ett år och känner dig trygg i din yrkesroll. Är du dessutom specialistutbildad inom barn- och ungdomssjukvård, är det väldigt meriterande. Som medarbetare hos oss behövs god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Barnavdelning C2
Ort: Gotland
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska barnavdelning, 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska barnavdelning, 2 st

Sjuksköterska barnavdelning
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha ett varierande arbete med stora utmaningar som ger dig en chans att få en bred kompetens. Då är du välkommen att söka arbete hos oss på Visby lasarett! Visby lasarett ligger alldeles vid havet med närhet till stadskärnan och rekreationsområden. På grund av vårt speciella ö-läge är det organiserat som ett länssjukhus, utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Vi har väl upparbetade samarbeten på andra enheter för högspecialiserad vård, bland annat KI. På Visby lasarett arbetar vi ständigt med att hitta förbättringsområden och vi vill att du, precis som vi, värdesätter eget ansvar och ett gott samarbete. Våra värderingar är förtroende, omtanke och delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett. Vi behöver nu utöka med nya medarbetare och söker just dig. Är du en lugn och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang? Vill du jobba med akut sjuka barn i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega. Vi jobbar med patienter mellan 0-20 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi men även öron, ögon och BUP. KVALIFIKATIONER Vem tror vi passar hos oss? Du som har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa barn och ungdomar, passar väl in som medarbetare hos oss. Du är självklart legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har arbetat i minst ett år och känner dig trygg i din yrkesroll. Är du dessutom specialistutbildad inom barn- och ungdomssjukvård, är det väldigt meriterande. Som medarbetare hos oss behövs god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Introduktionen hålls av erfarna kollegor och anpassas efter ditt behov och din tidigare erfarenhet. Som nyanställd får du en mentor som du kommer att ha regelbundna samtal med under ditt första år i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Barnavdelning C2
Ort: Gotland
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska barnavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska barnavdelning

Sjuksköterska barnavdelning
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha ett varierande arbete med stora utmaningar som ger dig en chans att få en bred kompetens. Då är du välkommen att söka arbete hos oss på Visby lasarett! Visby lasarett ligger alldeles vid havet med närhet till stadskärnan och rekreationsområden. På grund av vårt speciella ö-läge är det organiserat som ett länssjukhus, utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Vi har väl upparbetade samarbeten på andra enheter för högspecialiserad vård, bland annat KI. På Visby lasarett arbetar vi ständigt med att hitta förbättringsområden och vi vill att du, precis som vi, värdesätter eget ansvar och ett gott samarbete. Våra värderingar är förtroende, omtanke och delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett. Här har vi nog det roligaste jobbet som finns - vi får träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården. Är du en lugn och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang? Vill du jobba med akut sjuka barn i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega. Vi jobbar med patienter mellan 0-20 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi men även öron, ögon och BUP. KVALIFIKATIONER Vem tror vi passar hos oss? – Du som har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa barn och ungdomar, passar väl in som medarbetare hos oss. Du är självklart legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har arbetat i minst ett år och känner dig trygg i din yrkesroll. Är du dessutom specialistutbildad inom barn- och ungdomssjukvård, är det väldigt meriterande. Som medarbetare hos oss behövs god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Introduktionen hålls av erfarna kollegor och anpassas efter ditt behov och din tidigare erfarenhet. Som nyanställd får du en mentor som du kommer att ha regelbundna samtal med under ditt första år i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Barn-/ungdomsavdelning C2
Ort: Gotland
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska barnavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska barnavdelning

Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till avdelning med inriktning mot barnkirurgi/barngastro, 0-18 år. Avdelningen är utrustad med 2 övervakningsplatser där det bedrivs intermediärvård, oftast ex-prematurer, nyfödda som genomgått stor kirurgi och är uppkopplade mot övervakningsskåp. Var? Stockholm Vad ska du göra? Rädda liv, smärtstilla, sätta nål, läkemedelshantering, arbetsleda, ronda, dokumentera, trösta och andra viktiga uppgifter som tillhör sjuksköterskeyrket. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska - Erfarenhet av att arbeta på barnavdelning är ett krav - Meriterande är IVA-utbildning eller Barnmorska Vilka är vi? Sjuksyrra AB är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär.Hos oss har du möjlighet att växa i din roll som sjuksköterska. Genom frihet och flexibilitet bestämmer du var, när och hur mycket du vill jobba. Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, tjänstepension, vägledning till att starta eget bolagsamt utbilda i hjärt- och lungräddning. Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper: - Flexibel - Självgående - Positiv - Kompetent Anställningsform? Intermittent visstidsanställning (timanställning)
Företag: Sjuksyrra AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning

Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning i Stockholm!
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till avdelning med inriktning mot barnkirurgi/barngastro, 0-18 år. Avdelningen är utrustad med 2 övervakningsplatser där det bedrivs intermediärvård, oftast ex-prematurer, nyfödda som genomgått stor kirurgi och är uppkopplade mot övervakningsskåp. Var? Stockholm Vad ska du göra? Rädda liv, smärtstilla, sätta nål, läkemedelshantering, arbetsleda, ronda, dokumentera, trösta och andra viktiga uppgifter som tillhör sjuksköterskeyrket. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska - Erfarenhet av att arbeta på barnavdelning är ett krav - Meriterande är IVA-utbildning, barnmorska eller barn och ungdom Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper: - Flexibel - Självgående - Positiv - Kompetent Anställningsform? Intermittent visstidsanställning (timanställning) Välkommen in med din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta: Magnus Lundqvist - VD/Leg. sjuksköterska Mobil: 070-441 80 85, e-post: magnus.lundqvist@sjuksyrra.se Katarina Ekoff - Konsultchef Mobil: 070-226 37 41, e-post: katarina.ekoff@sjuksyrra.se
Företag: Sjuksyrra AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksyrra AB söker sjuksköterska barnavdelning i Stockholm!

Sjuksköterska barnavdelning
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha ett varierande arbete med stora utmaningar som ger dig en chans att få en bred kompetens. Då är du välkommen att söka arbete hos oss på Visby lasarett! Visby lasarett ligger alldeles vid havet med närhet till stadskärnan och rekreationsområden. På grund av vårt speciella ö-läge är det organiserat som ett länssjukhus, utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Vi har väl upparbetade samarbeten på andra enheter för högspecialiserad vård, bland annat KI. På Visby lasarett arbetar vi ständigt med att hitta förbättringsområden och vi vill att du, precis som vi, värdesätter eget ansvar och ett gott samarbete. Våra värderingar är förtroende, omtanke och delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett. Här har vi nog det roligaste jobbet som finns - vi får träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården. Är du en lugn och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang? Vill du jobba med akut sjuka barn i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega. Vi jobbar med patienter mellan 0-20 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi men även öron, ögon och BUP. KVALIFIKATIONER Vem tror vi passar hos oss? – Du som har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa barn och ungdomar, passar väl in som medarbetare hos oss. Du är självklart legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har arbetat i minst ett år och känner dig trygg i din yrkesroll. Är du dessutom specialistutbildad inom barn- och ungdomssjukvård, är det väldigt meriterande. Som medarbetare hos oss behövs god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Introduktionen hålls av erfarna kollegor och anpassas efter ditt behov och din tidigare erfarenhet. Som nyanställd får du en mentor som du kommer att ha regelbundna samtal med under ditt första år i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Barn-/ungdomsavdelning C2
Ort: Gotland
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska barnavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska barnavdelning

Barnsjuksköterska/sjuksköterska barnavdelning
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vill du ha ett varierande arbete med stora utmaningar som ger dig en chans att få en bred kompetens. Då är du välkommen att söka arbete hos oss på Visby lasarett! Visby lasarett ligger alldeles vid havet med närhet till stadskärnan och rekreationsområden. På grund av vårt speciella ö-läge är det organiserat som ett länssjukhus, utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Vi har väl upparbetade samarbeten på andra enheter för högspecialiserad vård, bland annat KI. På Visby lasarett arbetar vi ständigt med att hitta förbättringsområden och vi vill att du, precis som vi, värdesätter eget ansvar och ett gott samarbete. Våra värderingar är förtroende, omtanke och delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till barn- och ungdomsavdelningen på Visby lasarett. Här har vi nog det roligaste jobbet som finns – vi får träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården. Är du en lugn och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang? Vill du jobba med akut sjuka barn i en omväxlande miljö där delaktighet och omtanke är ledord? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega. Vi jobbar med patienter mellan 0-20 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi men även öron, ögon och BUP. KVALIFIKATIONER Vem tror vi passar hos oss? Du som har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa barn och ungdomar, passar väl in som medarbetare hos oss. Du är specialistutbildad inom barn- och ungdomssjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska som jobbat några år, erfarenhet av att ha jobbat med sjuka barn och ungdomar är meriterande. Som medarbetare hos oss behövs god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi är en enhet där mycket händer vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel och kunna hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Introduktionen hålls av erfarna kollegor och anpassas efter ditt behov och din tidigare erfarenhet. Som nyanställd får du en mentor som du kommer att ha regelbundna samtal med under ditt första år i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Företag: Region Gotland, Barn-/ungdomsavdelning C2
Ort: Gotland
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/sjuksköterska barnavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/sjuksköterska barnavdelning


Sök lediga jobb Sjuksköterska barnavdelning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se