Sjuksköterska natt jobb - lediga jobb

Sjuksköterska natt jobb Sjuksköterska natt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska natt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska natt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnsjuksköterska natt- Stockholm

 2. Sjuksköterska Natt Nockebyhöjden SVPH- Stockholm

 3. Sjuksköterska natt- Stockholm

 4. SF-Legitimerad sjuksköterska natt- Vallentuna

 5. Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus- Upplands Väsby

 6. Sjuksköterska natt till Hemsjukvården- Stockholm

 7. Sjuksköterska Natt, Rehab/Stroke Gällivare sjukhus- Upplands Väsby

 8. Leg Sjuksköterska natt- Stockholm

 9. Sjuksköterska natt Barn- och ungdomsmedicin Dalarna, placering på avd 34 Fa- Gagnef

 10. Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 11. Sjuksköterska Natt Hemsjukvården- Halmstad

 12. Sjuksköterska natt avd 41 Neuro/ Pava- Luleå

 13. Sjuksköterska natt till rehabiliteringsmedicin Härnösand- Sundsvall

 14. Sjuksköterska natt till ortopedkliniken avd 14- Sundsvall

 15. Sjuksköterska natt- Trollhättan

 16. Sjuksköterska natt- Trollhättan

 17. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 18. Sjuksköterska natt- Nykvarn

 19. Sjuksköterska natt- Stockholm

 20. Sjuksköterska natt- Hallstahammar

 21. Sjuksköterska natt- Kungälv

 22. SF-Legitimerad sjuksköterska natt- Vallentuna

 23. Sjuksköterska natt till Vittangi- Kiruna

 24. Sjuksköterska natt- Trollhättan

 25. Leg.Sjuksköterska natt 64,2%- Älvsbyn

 26. Sjuksköterska Natt- Perstorp

 27. Sjuksköterska natt till Geriatrisk avdelning 36- Karlskrona

 28. Sjuksköterska natt vikariat till Geriatrisk avdelning 36- Karlskrona

 29. Sjuksköterska natt- Stockholm

 30. Sjuksköterska Natt 3st- Örebro

 31. Sjuksköterska Natt till Attendo Linköping- Linköping

 32. Sjuksköterska natt/kväll- Laxå

 33. Sjuksköterska natt, hälso- och sjukvårdsenheten- Skellefteå

 34. Sjuksköterska natt- Trollhättan

 35. Sjuksköterska natt till Lungkliniken- Örebro

 36. Sjuksköterska natt till korttidsavdelning Trädgårdsgatan 17- Falköping

 37. Sjuksköterska natt, Medicinliniken avd 5C, Varberg- Varberg

 38. Sjuksköterska natt- Stockholm

 39. Sjuksköterska natt, 2 st- Gotland

 40. Sjuksköterska natt- Göteborg


Mer beskrivning

Barnsjuksköterska natt
Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. ARBETSUPPGIFTER Lilla Erstagården öppnade i december 2010 och är Nordens första hospice för barn och ungdomar. På Lilla Erstagården vårdas barn och ungdomar mellan 0 och 18 (25) år. Vi erbjuder vård i livets slutskede och växelvård/avlastning för kroniskt svårt sjuka barn. Hos oss finns plats för fem barn med familjer. Vi arbetar i multiprofessionella team och erbjuder kvalificerad omvårdnad med hög medicinsk kompetens och vården utformas efter varje individs specifika situation och efter den enskilda familjens önskemål. Verksamheten på Lilla Erstagården drivs av Ersta sjukhus på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi har ett nära samarbete med Astrid Lindgrens barnsjukhus och Sachsska barnsjukhuset. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgraden är 82,93 % vilket motsvarar 8 nätter/3 veckor. Tillträde 20130901. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller intensivvård.
Företag: Ersta diakoni, Lilla Erstagården
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska natt

Sjuksköterska Natt Nockebyhöjden SVPH
Sjuksköterska, nattjänst, på särskilt boende för äldre. Anställning: Tillsvidare (inkl. provanställning). Deltid 71%, tjänstgöring 7 nätter / 3 veckor Anställningsstart: 1/10-13 Arbetsuppgifter: Arbetsledare för ett team av 7 undersköterskor.Omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 87 boenden nattetid. Tillsammans med ditt team jobbar du för att de boende ska få bästa livskvalitet under natten. Krav: Sjuksköterskeexamen, gärna vidarutbildad i geriatrik,helst erfarenhet av äldrevård. Erfarenhet och intresse för att arbeta utifrån salutogent förhållningssätt är önskvärt.
Företag: Nockebyhöjden Äldreboende, SVPH
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Nockebyhöjden SVPH jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Nockebyhöjden SVPH

Sjuksköterska natt
Neurologen avdelning R19 Med utsikt över Hagaparken ligger avdelning R19 i Solna! Avdelningen bedriver högspecialiserad vård för patienter med diagnoser såsom till exempel epilepsi, MS, Parkinson, hjärntumörer och ALS. Dessa är våra vanligaste diagnoser men det förekommer också sällsynta, komplicerade och lärorika utredningsfall. Patienterna kommer till oss både akut och planerat och på avdelningen vårdas såväl yngre som äldre. På en av våra salar har vi också patienter som är inneliggande för anfallsregistrering (VEEG). Arbetet på avdelningen bedrivs av multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist samt kurator. Inom kliniken finns möjlighet till utbildningsprogram "Neurologisk sjukdomslära och omvårdnad" 15 p, i samarbete med KI. För undersköterskor finns motsvarande kurs "Fördjupningsutbildning inom Neurologi". Teamrond förekommer två gånger i veckan där vi går djupare in på olika diagnoser och behandlingar. Detta forum ger de olika professionerna möjlighet till gemensamt lärande. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska leder du omvårdnaden av våra patienter. Även nattetid förekommer det att man deltar i akuta utredningar och utför medicinska behandlingar. Varje natt är det två-tre personer som arbetar. Kvalifikationer: Svensk sjuksköterskelegitimation, är du nyutexaminerad bör du har erfarenhet inom akutsjukvård. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Personliga egenskaper: Vi vill att du har utpräglad ansvarskänsla och att du kan organisera ditt arbete på avdelningen. Du har ett öppet och flexibelt sinnelag och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Du bör klara av de tempoväxlingar som förekommer på en akutvårdsavdelning men också ha tålamod med dem av våra patienter som så väl behöver det. Du har patienten i fokus och har ett genuint intresse för ständiga förbättringar. Övrig information: Med tanke på att det nu är semestertider kommer intervjuer att ske fortlöpande fr o m vecka 32. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

SF-Legitimerad sjuksköterska natt
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. Kommunen står inför ett eventuellt övertagande av hemsjukvård inom de närmaste åren och behov finns att se över hur hela den kommunala hälso- och sjukvården, i samarbete med den landstingsdrivna verksamheten, ska utvecklas för att möta kommuninvånarnas behov. Hälso- och sjukvård är en strategiskt viktig fråga inom förvaltningen och behov av utveckling och kvalitetsförbättringar finns. I samband med detta så kan eventuella organisatoriska förändringar komma att ske gällande all legitimerad personal. Vi vill därför påbörja ett förändrat arbetssätt nattetid som innebär ett konsultativt arbetssätt. Du ansvarar för två närliggande kommunala enheter, Väsbygården 68 boende samt Korallens vårdboende 59 boende, belägna i centralorten. Erfarna undersköterskor arbetar i båda verksamheterna.  Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt som sjuksköterska och en vilja att arbeta med människor som har stort behov av sjukvård och omsorg. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en vårdsyn som är baserad på alla människors lika värde. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Du ska ha god förmåga att dokumenatera hälso- och sjukvård med hjälp av IT-stöd. Din grundutbildning är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning är meriterande. För tjänsten krävs också att du arbetat minst två år som sjuksköterska, gärna inom äldevård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att förmedla trygghet. Körkort är ett krav då du behöver ansvända bil i tjänsten. Tillträde under september månad eller enligt överenskommelse. Tjänsten en tillsvidare anställning, schemalagd var tredje helg, deltid ca 65 %. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga SF-Legitimerad sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SF-Legitimerad sjuksköterska natt

Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus
Vi stärker upp teamet på Avdelning 6, Medicinkliniken i Gällivare, med en ny medarbetare. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta med kirurgiska och ortopediska patienter. Om Arbetsplatsen Avd 6 kirurgi/ortopedi har totalt 24 vårdplatser fördelade på 15 vårdplatser för ortopedpatienter och 9 vårdplatser för allmänkirurgpatienter. Avdelningen har en planerad verksamhet som inriktar sig främst på urologiska operationer samt knä- och höftplastiker. Det finns även en akut verksamhet som tar emot patienter dygnet runt. Arbetsuppgifter Under natten arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. Du deltar aktivt i avdelningens omvårdnadsarbete och utgör en viktig länk i dina patienters välbefinnande. Arbetet innehåller både självständiga sjuksköterskeuppgifter och teambaserade arbetsuppgifter. Din bakgrund Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en positiv inställning till ditt yrke. Du är ansvarskännande, tar egna initiativ och är flexibel. Sjuksköterskans omvårdnadsansvar innebär ledning av omvårdnadsarbetet vilket ställer krav att du  har en aktiv roll i avdelningens utvecklingsfrågor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Anställningsfakta Tillsvidareanställning, 77 % natt. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer? För mer information om jobbet kontakta Torbjörn Espling, enhetschef 0970-19573 Fackliga företrädare: Inger Sävlind, Vårdförbundet 0970-19000 vxl
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Kirurgi/Ortopedi Gällivare Sjukhus

Sjuksköterska natt till Hemsjukvården
PR Vård Hemsjukvård och Omsorg är ett företag i den familjeägda PR Vårdkoncernen. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 2001 och samverkar med ett stort antal vårdgrannar och uppdragsgivare. Vi erbjuder tjänster inom hemsjukvård och omsorg till landstingsdrivna, kommunala och privata aktörer. Idag är PR Vård en av de största privata vårdgivarna av hemsjukvård i Sverige. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting om att bedriva basal hemsjukvård under kvällar, nätter och helger. Enbart inom ramen för detta uppdrag samverkar vi med över 140 vårdcentraler och utför närmare 40 000 hembesök varje månad. Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska 50 - 75 % natt Vi söker nu en erfaren sjuksköterska för nattjänstgöring inom hemsjukvården. På natten arbetar två grupper och utgår från enheter, du arbetar tillsammans med en sjuksköterska/distriktssköterska och fyra undersköterskor. Du utgår från en lokal i Liljeholmen, men kan även komma att arbeta från en lokal i Norrviken. Arbetsuppgifter är basal hemsjukvård. Det kan finnas fasta besök nattetid och då gäller det främst uppgifter som medicinöverlämning och injektioner. Utöver dessa uppgifter kommer många av ärendena gälla bedömningar och rådgivning på uppdrag från Vårdguiden. Tjänstgöring mellan kl.22:00 - 08:00. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. Tjänstgöringsgraden är på 50 - 75 % enligt dina önskemål. Krav * Legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska * Minst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård. * B-körkort * God lokalkännedom i Stockholms län Det är meriterande om du har specialistutbildning till distriktsköterska och har erfarenhet av hemsjukvård. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal samt erbjuder friskvårdsersättning, och individuella kompetensplaner. PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård Hemsjukvård och Omsorg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till Hemsjukvården

Sjuksköterska Natt, Rehab/Stroke Gällivare sjukhus
Om Arbetsplatsen Medicin- och rehabiliteringskliniken, Gällivare sjukhus har vårdplatser för internmedicin och medicinsk rehabilitering med akut stroke samt ansvar för vårdplatser för kirurgi/ortopedi och palliativ vård. Kliniken omfattar även hemodialysenhet, cytostatikamottagning och specialistmottagning. Medicinsk rehabilitering har 17 vårdplatser, där 12 är avsedda för rehabilitering och 5 st Akut Geriatrik. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska ingår du i stroketeamet och samarbetar med flera yrkesgrupper. Du har en samordnande funktion, för att ur ett helhetsperspektiv uppnå den för patienten individuella vårdplanen under rehabiliteringsperioden. Arbetet innehåller både självständiga sjuksköterskeuppgifter, teambaserade och samarbetsinriktade arbetsuppgifter. Sjuksköterskans omvårdnadsansvar innebär ledning av omvårdnadsarbetet, vilket ställer krav på en aktiv roll i avdelningens utvecklingsfrågor. Din bakgrund Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en positiv inställning till ditt yrke. Erfarenhet av arbete med rehabilitering, fördjupad utbildning inom rehabiliteringsmedicin, MI-utbildning, neurologi, stroke, handledning, pedagogik och geriatrik är meriterande. Du trivs att samarbeta med andra yrkesgrupper och du ska gilla att ta ansvar och leda inom ditt kompetensområde. Anställningsfakta Tillsvidareanställning, deltid (64%), Natt. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Vill du veta mer? Ulla Stranius, enhetschef, 0970-19632 Fackliga företrädare: Inger Sävlind, Vårdförbundet, 0970-19000 vx
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt, Rehab/Stroke Gällivare sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt, Rehab/Stroke Gällivare sjukhus

Leg Sjuksköterska natt
Sabbatsbergsbyn, som ligger vackert beläget vid Vasaparken drivs av Stockholms Äldreboende AB, ett privat vårdföretag. Vi bedriver vård och omsorg för totalt 106 boende, fördelat på tre hus och 11 mindre grupper och 90 av våra platser är för personer med demenssjukdom. Vi har sjuksköterska dygnet runt. Vi söker nu legitimerad sjuksköterska för tjänstgöring natt. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt omvårdnadsarbete i teamet med undersköterskor. Under natten har du hälso- och sjukvårdsansvar för 106 boende samt arbetsgivaransvar. Vi ser att Du är en positiv person med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som sjuksköterska bör du också vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du tycker om att arbeta med gamla och lägger stor vikt vid ett gott bemötande både gentemot boende och närstående. Önskvärt är att du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska och gärna specifikt inom äldreomsorg samt att du är bekant med gällande lagar och författningar inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats med kunniga och kompetenta medarbetare och ett tydligt och nära ledarskap. Tillträde omgående
Företag: SABBATSBERGSBYN KLOCKHUSET
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt Barn- och ungdomsmedicin Dalarna, placering på avd 34 Fa
Vill Du vara med och utveckla vården för barn och ungdomar i Dalarna? Vill Du arbeta tillsammans med dynamiska kollegor som är positiva till utveckling? Vill Du ha möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Då är Du rätt person att söka denna tjänst! ARBETSUPPGIFTER På avdelning 34 pågår i nuläget ett arbete med att kraftigt förstärka antalet sjuksköterskor. Där vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika diagnoser inom medicin, ortopedi och kirurgi. Avdelningen har 18 vårdplatser med akut verksamhet dygnet runt och även planerad verksamhet. Arbetet är varierande och lärorikt. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning och avdelningen har en fungerande internutbildning. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska. Specialistutbildning inom Hälso- och sjukvård för barn och ungdom är meriterande. Tidigare erfarenhet av barnsjukvård är meriterande, stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Företag: Landstinget Dalarna, Barn- och Ungdomskliniken, avd 34, Falu lasarett
Ort: Gagnef
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt Barn- och ungdomsmedicin Dalarna, placering på avd 34 Fa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt Barn- och ungdomsmedicin Dalarna, placering på avd 34 Fa

Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 400 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Hallands sjukhus Varberg vårdar och behandlar patienter med sjukdomar inom specialiteterna internmedicin, allmänkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi samt förlossnings- och BB-vård. Hallands sjukhus Varberg erbjuder dagens patienter akut och planerad specialistsjukvård präglad av hög kompetens, säkerhet, värme och omtanke. ARBETSUPPGIFTER Hallands sjukhus Varberg Kirurgkliniken, avdelning 2 A-B Sjuksköterska, natt, ref nr 60/13 Vikariat, t.o.m. 2014-01-12 Sysselsättningsgrad: 75 %, (heltid kan erbjudas via heltidserbjudande, se nedan) Startdatum: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse På kirurgklinikens två vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, urologi, onkologi, samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. De palliativa patienterna kan i vissa fall komma direkt till avdelningen utan att söka via akuten, vilket är en stor trygghet för patienten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men brist på erfarenhet kan vägas upp av ansvarskänsla, nyfikenhet och viljan att anta nya utmaningar. Dina personaliga egenskaper värderas högt.
Företag: Region Halland, Avdelning 2A-B
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg

Sjuksköterska Natt Hemsjukvården
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska tillsvidareanställning, natt, 80%. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå i arbetslag bestående av 4 sjuksköterskor/natt. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser.Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och gärna nattjänstgöring.Har du vidareutbildning inom geriatrik och psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.
Företag: Halmstads kommun, Hemsjukvård och förebyggande, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt Hemsjukvården

Sjuksköterska natt avd 41 Neuro/ Pava
Om Arbetsplatsen Avdelning 41 Neurorehab/Pava bedriver verksamhet inom neurorehabilitering och palliativvård. Idag finns det 9 vårdplatser för neurorehabilitering och 9 palliativa vårdplatser. Pava har till uppgift att erbjuda vård för svårt sjuka och döende patienter med komplexa symtom och/eller vars livssituation medför särskilda behov dygnet runt.  Neurorehab erbjuder rehabilitering för personer med svår till total funktionsnedsättning som har behov av 24 timmarsvård på grund av neurologisk skada eller sjukdom. Varje person utformar sin rehabilitering utifrån sina behov i en ICF rehabplan. Som stöd i sin rehabilitering har personen ett team som består av arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska. Vi erbjuder dig kvalitetssäkrad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och tycker det är viktigt att du trivs och får utvecklas. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Din bakgrund Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av rehabilitering eller palliativ vård är meriterande. Anställningsfakta 70 % natt tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.  Vill du veta mer? För mer information om jobbet kontakta Eva Goldkuhl, Enhetschef, 0920-28 38 79 Eva.M.Goldkuhl@nll.se Malin Wennberg, Enhetschef, 0920-23 38 49 Malin.wennberg@nll.se Fackliga företrädare: Lena Duvsten, Vårdförbundet, 0920-28 20 41
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Luleå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt avd 41 Neuro/ Pava jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt avd 41 Neuro/ Pava

Sjuksköterska natt till rehabiliteringsmedicin Härnösand
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand har ett lokalt upptagningsområde på c:a 148 000 invånare och ger länssjukvård till 245 000 invånare i Västernorrlands län. Sjukhuset har 2 400 medarbetare. Rehabiliteringsmedicin i Härnösand arbetar med teambaserad rehabilitering för patienter inom hela Västernorrland. I teamet ingår läkare, vårdpersonal, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Den huvudsakliga inriktningen är rehabilitering av patienter i yrkesverksam ålder med bland annat hjärnskador, ryggmärgsskador och neurologiska sjukdomar. Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand verkar för en drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som sjuksköterska vid rehabiliteringsmedicin innebär medicinskt och omvårdnadsmässigt omhändertagande med fokus på rehabilitering. Under sommaren flyttar verksamheten och personal till annan enhet inom Rehabiliteringskliniken vid Länssjukhuset i Sundsvall. Tjänstgöring 67,97 % nattschema på Rehabiliteringsmedicin i Härnösand. Resterande 32,03% kan komma att förläggas på annan arbetsplats alternativt kan tjänstledighet med motsvarande procent erbjudas. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska
Företag: Landstinget Västernorrland, Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till rehabiliteringsmedicin Härnösand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till rehabiliteringsmedicin Härnösand

Sjuksköterska natt till ortopedkliniken avd 14
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Ortopeden har 33 vårdplatser för akut och elektiv kirurgi. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Om du vill veta mer om verksamheten är du välkommen att kontakta oss på avdelningen. Landstinget Västernorrland verkar för en drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Postoperativ akutsjukvård de närmaste 3-4 vårddygnen. I övrigt sedvanligt utredningsarbete för smärtlindring och mobilisering. Vi har en hel del vårdplaneringar och samarbete med kommunerna. Anställningen medför arbete natt KVALIFIKATIONER För att trivas hos oss på ortopeden krävs det att du trivs i arbetsmiljöer med högt tempo. Att prioritera, organisera och strukturera arbetet är de främsta kvalifikationerna för att få en trivsam arbetsmiljö. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ortopedisk verksamhet som sjuksköterska.
Företag: Landstinget Västernorrland, Ortopedkliniken Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till ortopedkliniken avd 14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till ortopedkliniken avd 14

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen Beskrivning Infektionskliniken består av en öppenvårdsenhet och en vårdavdelning. Den specialiserade infektionskliniken har hela NU-sjukvården som upptagningsområde. Majoriteten av patienterna tas in akut varför väntelista saknas. Vi har en blandad patientgrupp vad gäller diagnoser, vårdtid och ålder. Vårdavdelningen i markplan består av 24 isoleringsrum med sluss och separat in- och utgång. Till varje rum hör separat toalett, dusch och desinfektionsutrustning. Som sjuksköterska natt på infektion ansvarar du för omvårdnaden av 12 patienter tillsammans med en undersköterska. Arbetet sker efter individuella scheman och flextid. Kvalifikationer Leg sjuksköterska. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.
Företag: NU-sjukvården, Område Medicin, Infektionskliniken, Avdelning 27
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och ger 270 000 invånare boende i Dalsland, Norra Bohuslän och Trestadsområdet (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) specialistsjukvård. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som arbetar på ett femtiotal utbudspunkter över hela NU-sjukvården. De två största enheterna är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. NU-sjukvården är under utveckling. Merparten av den akuta verksamheten kommer att samlas till NÄL och mer av den planerade vården kommer att ske på Uddevalla sjukhus. Vi satsar på verksamhetsnära forskning så att personalgrupper kan erbjudas kompetensutveckling samtidigt som vi evidenssäkrar vår verksamhet. Beskrivning Verksamheten på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) är inriktad på att omhänderta den akut sjuke direkt från akutmottagningen. Patienter ska kunna få en snabb behandling för sina akuta besvär och sedan slussas vidare till lämplig vårdavdelning om sjukhusvården förväntas bli längre än tre dygn. MAVA har 28 vårdplatser och fyra av dessa är övervakningsplatser, som riktas till patienter med behov av intensiv övervak­ning och behandling, som BIPAP. MAVA´s personal gör även vissa arbetspass på observa­tionsenheten med 12 platser för patienter som har ett kort vårdbehov (mindre än 24 timmar). Några av dessa platser är reserverade för kirurgiska åkommor. På MAVA arbetar totalt fyra sjuksköterskor och tre undersköterskor på natten. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med möjlighet för dig som sjuk­sköterska att utveckla en bred kompetens inom akutmedicin. Under året pågår en planering för ombyggnad av MAVAs lokaler och vi ser fram emot en moderniserad avdelning. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som innefattar patientbedömning, monitorering, basal omvårdnad,  läkemedelsadministration samt omhändertagande av patient i behov av EKG övervakning och andningstöd, BIPAP. Sjuksköterskan på natten anvisar vårdplatser från AVC till olika avdelningar inom område medicin. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet från akutsjukvård. Du bör ha patienten i fokus, vara stresstålig, intresserad av att utveckla vården och din egen kompetens, ha lätt för att samarbeta och vara noggrann i ditt arbete. 75 % natt. Tjänstgöringen kan förläggas såväl dag som natt. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Avdelning 29, Akutmedicinklinik, Område Medicin, NU-sjukvården, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt
(ref. nr 147298/2013)     Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete.   Vi söker nu legitimerad sjuksköterska för tjänstgöring natt. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt omvårdnadsarbete i teamet med undersköterskor. Vi ser att Du är en positiv person med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som sjuksköterska bör du också vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du tycker om att arbeta med gamla och lägger stor vikt vid ett gott bemötande både gentemot boende och närstående. Kvalifikationer: Sjuksköterskeutbildning   Anställningen: Tillsvidaretjänst    För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm tfn 08-555 011 59 anna.hjerm@nykvarn.se   Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt
vårdavdelning K83 Ortopedkliniken Nyfiken på ortopedi - välkommen till oss! Arbetsuppgifter: Sedvanligt avdelningsarbete. Vårdavdelningen som ligger i Huddinge har 34 vårdplatser. Vi har artros-, rygg-, trauma- och barnpatienter. Ortopeden utför cirka 25 elektiva operationer i veckan. Runt patienten arbetar vi i team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med ortopedisk erfarenhet. Personliga egenskaper: Vi vill att du har ett postivt förhållningssätt och att du har förmåga att arbeta i en arbetsmiljö som periodvis har ett högt arbetstempo. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt
Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 innevånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar sig Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet. Äldreomsorgen är ett högt prioriterat område inom Hallstahammars kommun, alla äldre ska uppleva ett tryggt och tillgängligt boende. Hallstahammars kommun, socialförvaltningen söker en sjuksköterska på 64 % tillsvidare anställning med nuvarande placering på natten, ref. nr: SN 16/13. Under förutsättning att erforderliga beslut tas. Om tjänsten: Vi söker legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad distriktssköterska med nuvarande placering på natten, med ansvar för Äldreomsorgen, Omsorgens och Hemsjukvårdens vårdtagare. På natten arbetar du som ensam sjuksköterska men har tillgång till annan vårdpersonal på boenden samt hemtjänstens nattpatrull. I dina arbetsuppgifter ingår att ge god och säker vård samt utföra säkra medicinska bedömningar. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser samt handleder omvårdnadspersonalen. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har goda kunskaper kring bedömningar av medicinska behov hos målgruppen. Du ska ha arbetslivserfarenhet och ha arbetat som sjuksköterska. Önskvärt är att du har erfarenhet av datasystemet ProCapita. B-körkort är ett krav. Du är tydlig, noggrann och strukturerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Eftersom stora delar av arbetet är självständigt är det också viktigt att du har förmåga att ta stort eget ansvar för dina uppgifter. Vi vill att du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med målgruppen. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Det är vårdtagarens behov och önskemål som står i centrum för vårt arbete.
Företag: Hallstahammars kommun
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen Beskrivning Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab), samt Rehabenhet som består av smärt- och ljusbehandlingsenhet, AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), arbetsterapi, sjukgymnastik, kurator och logoped. I kliniken ingår också ett sekretariat med 6 läkarsekreterare samt en läkargrupp. Avdelning 6 är sjukhusets strokeenhet med 22 vårdplatser för vård och rehabilitering av strokepatienter och internmedicinska patienter. Avdelningen ingår i akutkedjan och har intag dygnet runt, alla veckans dagar. Vi söker nu en sjuksköterska som tillsammans med oss vill vara med att utveckla omhändertagandet av patienterna och vårdprocesserna på vår avdelning. Arbetsuppgifter Sjuksköterskan arbetar i team tillsammans med undersköterska, paramedicinare och ansvarig läkare. I arbetsuppgifterna ingår för befattningen sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Kunskap och erfarenhet av strokesjukvård och geriatrik är meriterande. Du ska ha intresse av att arbeta i team såväl som med självständiga arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Kungälvs Sjukhus, Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, Avdelning 6
Ort: Kungälv
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

SF-Legitimerad sjuksköterska natt
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. Kommunen står inför ett eventuellt övertagande av hemsjukvård inom de närmaste åren och behov finns att se över hur hela den kommunala hälso- och sjukvården, i samarbete med den landstingsdrivna verksamheten, ska utvecklas för att möta kommuninvånarnas behov. Hälso- och sjukvård är en strategiskt viktig fråga inom förvaltningen och behov av utveckling och kvalitetsförbättringar finns. I samband med detta så kan eventuella organisatoriska förändringar komma att ske gällande all legitimerad personal. Vi vill därför påbörja ett förändrat arbetssätt nattetid som innebär ett konsultativt arbetssätt. Du ansvarar för två närliggande kommunala enheter, Väsbygården 68 boende samt Korallens vårdboende 59 boende, belägna i centralorten. Erfarna undersköterskor arbetar i båda verksamheterna.  Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt som sjuksköterska och en vilja att arbeta med människor som har stort behov av sjukvård och omsorg. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en vårdsyn som är baserad på alla människors lika värde. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Du ska ha god förmåga att dokumenatera hälso- och sjukvård med hjälp av IT-stöd. Din grundutbildning är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning är meriterande. För tjänsten krävs också att du arbetat minst två år som sjuksköterska, gärna inom äldevård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att förmedla trygghet. Körkort är ett krav då du behöver ansvända bil i tjänsten. Tillträde under september månad eller enligt överenskommelse. Tjänsten en tillsvidare anställning, schemalagd var tredje helg, deltid ca 65 %. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga SF-Legitimerad sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SF-Legitimerad sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt till Vittangi
Kiruna kommun är nordligast och störst i Sverige till ytan och har 23 000 invånare. Här finns ytterligheterna samlade på många sätt: Sveriges högsta berg, sju stora orörda älvar, midnattssol och polarnatt, världens största underjordsgruva, högteknologisk rymdforskning, traditionella samiska näringar och en framgångsrik turistnäring. Kiruna stad genomgår nu en spännande samhällsomvandling p.g.a. gruvbrytningen. Kiruna kommun har 1 900 anställda, vår gemensamma värdegrund är RASK ? Respekt, Ansvar och Samverkan i Kiruna kommun. Arbetsuppgifter Vi söker sjuksköterska heltid med natt- och helgtjänstgöring till Socialförvaltningen. Du kommer att ha ett OAS ansvar över ett antal kunder inom vård och omsorgsboende. Det innebär att du har ett övergripande omvårdnadsansvar inom ditt eget område men även att du under vissa dagar har ett sekundärt ansvar över en kollegas område. Viss beredskap kan förekomma men HSE enheten arbetar för att minimera beredskapen. Kompetens och erfarenhet För arbetet krävs att Du är Leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att Du har vidareutbildning i geriatrik, psykiatri eller distriktssköterska. Körkort är ett krav. Vi söker Dig som har intresse av att arbeta inom äldrevården och utveckla denna. Vi värdesätter att Du har erfarenhet av äldrevård samt har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket innebär att Du är flexibel och trygg i Din yrkesroll, samt har förmåga och vana av att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Organisatoriskt tillhör du hälso- och sjukvårdsenheten med en gemensam chef för samtlig legitimerad personal. Vi ser gärna att du har kunskaper i minoritetsspråk, så som samiska, meänkieli eller finska. Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning. Tillträde: snarast Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Körkort klass -B---.
Företag: Kiruna kommun
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till Vittangi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till Vittangi

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med genuint intresse av att arbeta med den patientgrupp som finns på lungmedicin. Vi ser gärna att du är stresstålig och vill delta i avdelningens förbättringsarbetet. Utbildning och erfarenhet av lungmedicin och akutsjukvård är meriterande. Arbetstid Natttjänst 74% med individuellt schema. Möjliget att arbeta mer finns.
Företag: Område medicin, Specialistmedicinklinik, avdelning 51
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Leg.Sjuksköterska natt 64,2%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Du arbetar som sjuksköterska i hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård och särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du ansvarar för individuella vårdplaner och kvalitetssäkring. Du handleder baspersonal i omvårdnadsarbetet. Du är en i teamet och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst vid Älvsbyns kommun som sjuksköterska natt på 64,2%. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska natt 64,2% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska natt 64,2%

Sjuksköterska Natt
Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Perstorps kommun något för Dig. Perstorps kommun ligger centralt i norra Skåne och omsluts av en underbar natur som är så påtaglig att Du femhundra meter från stationen befinner Dig i skogsbrynet vid en vacker sjö. Ändå är omvärlden inte långt borta. Du når Malmöregionen på en dryg timme med bil eller tåg, Göteborg på drygt två timmar. Helsingborg och Helsingör ligger inom 40 minuter. Kommunen har drygt 7 000 invånare och ca 550 anställda. Kvalifikationer Leg. sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Körkort B Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska på natten kommer du att arbeta i team med kompetenta undersköterskor och du kommer att arbeta både mot ordinärt och särskilt boende. Arbetet kräver ett stort mått av självständighet, noggrannhet och flexibilitet men också ett intresse för äldre- och handikappomsorg. Varaktighet/Arbetstid Tjänsten är tillsvidare på deltid 65,8%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Lön Månadslön Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-25 Ange referens: 2013/182 Ansökan skickas till: Socialförvaltningen Torget 1 284 85 Perstorp eller sn@perstorp.se Till dig som säljer rekryteringstjänster Inför rekryteringsarbetet har Perstorps kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Kontaktperson Zenita Böcker verksamhetschef SOL/HSL 0435-391 48 eller zenita.bocker@perstorp.se Fackliga kontaktpersoner Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0435-390 00
Företag: Perstorps kommun - Vård och Omsorgsförvaltningen
Ort: Perstorp
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt

Sjuksköterska natt till Geriatrisk avdelning 36
ARBETSUPPGIFTER Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi framför allt höftfrakturer och 8 med medicinsk inriktning. Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder skall vi tillsammans forma en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett holistiskt perspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik. Vi arbetar enligt konceptet patientnärmre vård. På avdelningen finns en koordinators funktion dagtid måndag-fredag. Alla våra patienter diskuteras i team ronder där alla yrkes professioner deltar. Vi riktar oss till dig som är leg sjuksköterska KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Tidigare erfarenhet av arbete med dessa patienter och i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till Geriatrisk avdelning 36 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till Geriatrisk avdelning 36

Sjuksköterska natt vikariat till Geriatrisk avdelning 36
ARBETSUPPGIFTER Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi framför allt höftfrakturer och 8 med medicinsk inriktning. Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder skall vi tillsammans forma en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett holistiskt perspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik. Vi arbetar enligt konceptet patientnärmre vård. På avdelningen finns en koordinators funktion dagtid måndag-fredag. Alla våra patienter diskuteras i team ronder där alla yrkes professioner deltar. Vi riktar oss till dig som är leg sjuksköterska KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Tidigare erfarenhet av arbete med dessa patienter och i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt vikariat till Geriatrisk avdelning 36 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt vikariat till Geriatrisk avdelning 36

Sjuksköterska natt
Psykiatrisk vårdenhet Ytterö Psykiatri Södra Stockholm är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi erbjuder psykiatrisk vård till boende i stadsdelarna Södermalm, Enskede, Årsta, Vantör, Farsta, Skarpnäck samt kommunerna Nacka, Värmdö, Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Verksamheten organiseras i psykiatriska specialistmottagningar, vårdenheter för integrerad öppen/heldygnsvård samt för enbart heldygnsvård. Dessutom finns det specialiserade enheter och gemensamma resursteam. Inom Psykiatri Södra arbetar ca 750 personer. Vi söker nu en natt sjuksköterska till Psykiatrisk vårdenheten på Ytterö. Ytterö är en gemensam resurs med 28 slutenvårdsplatser för Psykiatri Södra Stockholm och svarar för specialiserad vård för patienter med långa vårdtider och stora vårdbehov. Enheten arbetar med integrerad öppen- och slutenvård och är vackert belägen vid sjön Magelungen i Farsta. På enheten arbetar 65 personer. Arbetsuppgifter: Arbetet på psykiatrisk vårdenhet Ytterö är varierande och stimulerande. Vi arbetar med blandade diagnosgrupper och i vårdkretsar. Som nattsjuksköterska är du ansvarig för de inskrivna patienterna på vår vårdenhet. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter har du även ansvar för akutpsykiatriska bedömningar i samarbete med vårt joursystem. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska meriterande är specialistutbildning i psykiatri och eller erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga samt stresstålighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska Natt 3st
Vi har av Örebro kommun fått förtroendet att driva Sirishof vård och omsorgsboende sedan 1 september 2010. På Sirishof finns 55 lägenheter för äldre människor med både demens sjukdom och somatisk inriktning av vård och omsorg. Vi ska nu stärka upp på natten med sjuksköterskor och söker dig som har erfarenhet från liknande verksamheter. Vårt koncept bygger på att Du som sjuksköterska har stort engagemang och intresse att handleda och utbilda kollegor i omvårdnadsfrågor. Du ska ha stort intresse och engagemang i målsättningen att öka livskvaliteten för äldre. Vi arbetar i team med alla professioners kompetens i utformningen av omsorgen, tillsammans med den äldre och närstående. Som sjuksköterska arbetar du nära omsorgstagarna och ditt omsorgsteam på Sirishof. Vi ser gärna att du har ett intresse av geriatrisk vård och intresse av att vidareutveckla dig och verksamheten. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och är flexibel men också ser vinsterna av samarbete och samverkan. Du har ett gott bemötande och ett gott förhållningssätt. Personlig lämplighet är viktig för oss. Vi arbetar utifrån ett salutogent och personcentrerat arbetssätt i nära team med olika professioner. Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten Kvalifikationer Leg.Sjuksköterska gärna med några års erfarenhet Varaktighet/Arbetstid Tjänsterna är tillsvidare på deltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi använder TimeCare vilklet innebär att du själv tillsammans med kollegor planerar din arbetstid Lön Månadslön, individuell lönesättning Sista ansökningsdag: 2013-09-30 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! B-Körkort krävs Till dig som säljer rekryteringstjänster Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: SIRISHOF
Ort: Örebro
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt 3st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt 3st

Sjuksköterska Natt till Attendo Linköping
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo befinner sig i ett expansivt skede i Linköping och vi söker därför flera engagerade sjuksköterskor som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med stor möjlighet till personlig utveckling. Vi söker DIG som är Sjuksköterska och som vill arbeta Natt i vårt Ssk-Team. Välkommen till oss! Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska på natten ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser för våra brukare på våra servicehus och äldreboenden under Jourtid. Du arbetar aktivt med systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Du har arbetslivserfarenhet och är trygg i din yrkesroll. Flexibilitet och förmåga att arbeta målinriktat är egenskaper som kännetecknar dig. Du samarbetar med andra personalgrupper och är en förebild för dessa i omvårdnadsarbetet. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande liksom vidareutbildning i geriatrik, demensvård, psykiatri eller som distriktssköterska. B-körkort är ett krav.
Företag: Attendo AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Natt till Attendo Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Natt till Attendo Linköping

Sjuksköterska natt/kväll
Välkommen till Laxå kommun Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet. Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag. Laxå var förr en järnvägsknut av dignitet och idag märks det på de goda tågförbindelserna vi har till framför allt Stockholm och Göteborg men också till Hallsberg, Kumla och Örebro. Inom hela Laxå kommun har vi mycket fin och vacker natur med riktigt stora skogar och många fina sjöar. I kommunen finns Tivedens Nationalpark som varje år har cirka 100 000 besökare. Vi söker dig sjuksköterska/distriktssköterska, som kan tänka dig arbeta kväll/natt (ca 55-75%) i en liten kommun där sammanhållningen i gruppen sjuksköterskor är mycket god och där du kommer bli väl mottagen. Arbetsuppgifterna varierar utifrån vårdtagarnas individuella behov. Du bedömer den enskildes tillstånd/behov och utför icke delegerbara arbetsuppgifter samt undervisar, handleder och delegerar omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för hälso- och sjukvård samt nattetid även visst övergripande ansvar för fördelning av omvårdnadspersonalens arbete. Nattetid är du också en del i vår nattpatrull tillsammans med van undersköterska. Du bör kunna arbeta självständigt, kunna leda andra och ha körkort för bil. Körkort klass -B---.
Företag: Laxå kommun
Ort: Laxå
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt/kväll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt/kväll

Sjuksköterska natt, hälso- och sjukvårdsenheten
Att bli äldre innebär ofta förändringar i tillvaron, och en osäkerhet inför framtiden. Vi inom äldreomsorgen strävar efter att alla äldre ska kunna fortsätta leva funktionellt, tryggt och livskraftigt. En viktig del av arbetet går ut på att alla ska få chansen att bo kvar hemma så länge som möjligt. Vår verksamhet innefattar allt från hemtjänst och stödinsatser till äldreboenden, färdtjänst, anhörigstöd och dagverksamhet för personer med demenssjukdomar. Referensnummer 769 Vi söker en sjuksköterska till Boliden- och Jörnområdet Målet med vår verksamhet är att i enlighet med socialkontorets verksamhetsidé och värdegrund erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelse av ett meningsfullt liv. Hälso- och sjukvården, inom Skellefteå kommuns socialförvaltning, är samlad inom en Hälso- och sjukvårdsenhet. Hälso- och sjukvårdsenhetens ansvar omfattar hälso- och sjukvård i särskilt boende inom äldre- och handikappomsorg och korttidsvistelse samt i ordinärt boende. Sjuksköterskan kommer att svara för hälso-och sjukvård för personer som bor inom det geografiska området. Arbete inom andra geografiska områden kan förekomma. ***** Arbetsuppgifter ***** Som sjuksköterska planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer, utför och dokumenterar självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna handleda och instruera omvårdnadspersonal, patient och andra aktörer. Arbetet innebär också delegering av vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet. Tillsammans med övriga arbetsgrupper främjar du hälsa och ett rehabiliterande arbetssätt samt eftersträvar en god anda präglad av arbetsglädje och teamkänsla. ***** Kvalifikationer ***** Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning distriktsköterska, vård av äldre eller psykiatri är önskvärt. Erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård, vård i livets slutskede, geriatrik och/eller psykiatri. Erfarenhet av nattarbete är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga, förmågan att kunna analysera, stukturera och prioritera samt att kunna arbeta självständigt och i team. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Socialkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, hälso- och sjukvårdsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, hälso- och sjukvårdsenheten

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen Beskrivning Avdelning 42 är en medicinsk akutvårdsavdelning med inriktning mot njursjukdomar, mag-tarmsjukdomar samt endokrinologi/diabetes. Kvalifikationer Leg. sjuksköterska. Erfarenhet av avdelningens specialiteter är meriterande.
Företag: Avdelning 42, Specialistmedicinklinik, NU-sjukvården, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt till Lungkliniken
Avdelning 12 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Lungklinikens vårdavdelning 12 har 21 vårdplatser. Av dessa är 14 platser är avsedda för lungsjuka patienter och på resterande sju platser tar vi idag emot medicinskt färdigbehandlade patienter från andra kliniker. Våra patienter behöver ofta ett akut omhändertagande, men vi ger också en kvalificerad palliativ vård. Vi värderar ett gott omhändertagande högt, liksom intresse för såväl medicinsk-teknisk utrustning som avancerad läkemedelsbehandling. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär basal och specifik omvårdnad för lungmedicinska och allmänmedicinska patienter i nära samarbete med övriga medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker en legitimerade sjuksköterska. Erfarenhet av lungsjukvård är meriterande. Vi fäster stor vikt vid egenskaper såsom gott bemötande, samarbetsvilja och ansvarskänsla. För oss är det viktigt att du vill bidra till vårdavdelningens utveckling.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till Lungkliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till Lungkliniken

Sjuksköterska natt till korttidsavdelning Trädgårdsgatan 17
Falköping växer och just nu är vi cirka 31 800 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarierande sjuksköterska natt för tjänstgöring på koerttidsavdelningen Trädgårdsgatan 17 A-D i Falköping. I arbetsuppgifterna ingår att - Bedriva hälso-, sjukvårds- och omvårdnadsarbete - Utbilda och delegera omvårdnadspersonal - Datadokumentation - Vid behov täcka upp på distrikt nattetid KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska med engagemang. Du skall ha god samarbetsförmåga och ett rehabiliterande synsätt. Du skall gärna ha utbildning och/eller erfarenhet av rehabilitering. God förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Goda datakunskaper och körkort erfordras.
Företag: Socialförvaltningen, Falköpings kommun
Ort: Falköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till korttidsavdelning Trädgårdsgatan 17 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till korttidsavdelning Trädgårdsgatan 17

Sjuksköterska natt, Medicinliniken avd 5C, Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 400 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Hallands sjukhus Varberg vårdar och behandlar patienter med sjukdomar inom specialiteterna internmedicin, allmänkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi samt förlossnings- och BB-vård. Hallands sjukhus Varberg erbjuder dagens patienter akut och planerad specialistsjukvård präglad av hög kompetens, säkerhet, värme och omtanke. ARBETSUPPGIFTER Hallands sjukhus Varberg, Medicinkliniken avdelning 5C söker nu: Sjuksköterska Natt, tillsvidareanställning ref nr 64/13 Urval och intervjuer kommer att ske löpande Mava /5C är en kardiologisk/medicinsk akutvårdsavdelning. Vi har korta vårdtider och ett högt tempo som ställer stora krav på personalen. Vår människosyn präglas av tilltro och respekt för såväl patienter som medarbetare. De vanligaste diagnoserna är bröstsmärta, (kärlkramp, hjärtrytmsrubbningar, hjärtinfarkter), hjärtsvikt, lunginflammation, infektioner, yrsel, svimningar, astma, lungemboli, cerebrala symtom, diabetes mm. Även lättare postoperativ vård sker på avdelningen. Patienterna kommer huvudsakligen från akutmottagningen dygnet runt, men vi har även planerade inläggningar från Hjärtmottagningen samt övertag från andra sjukhus. I nuläge har avdelningen 12 hjärtövervakningsplatser men de kommer och utökas under året till 20 platser. Vi jobbar tillsammans med kardiologer, underläkare, undersköterskor samt läkarsekreterare, även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist är knutna till vår enhet. Vi arbetar i parvård dagtid samt gruppvård kvällar, helger och nätter. Som personal bygger du snabbt upp en god erfarenhet av akutmedicin när du arbetar hos oss. På vår arbetsplats prioriterar vi fortbildning i olika former. Vi har nyligen implementerat ”Olivia” som används i vår kompetensutvecklingsplanering. Planera din egen karriärväg utefter verksamhetens mål. Dina framgångar är även avdelningens framgångar. Individuella scheman lägger vi i datorschemasystemet TimeCare. Som sjuksköterska hos oss är du en del av teamet som strävar efter att leverera hög kvalitet och säkerhet i vården. Du måste gilla ett högt tempo, vara flexibel och klara av att ha mycket på gång samtidigt. Vi jobbar för att ge god service till både patienter, anhöriga, interna och externa vårdpartners. På avdelning 5C ingår du i ett team där vi tillsammans strävar efter att överträffa individuella och avdelningens gemensamma mål. Detta är en chans för dig som vill bli en del av avdelning 5C:s stolta team av duktiga medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska men anser även att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet och en vilja att anta nya utmaningar. Vi ser erfarenhet av nattarbete som meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självklart är du legitimerad.
Företag: Region Halland, MAVA, avd 5C
Ort: Varberg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, Medicinliniken avd 5C, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, Medicinliniken avd 5C, Varberg

Sjuksköterska natt
Psykiatrisk vårdenhet Enskede-Årsta-Vantör Psykiatri Södra Stockholm är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde och organiserad i olika geografiska områden för att öka närheten och tillgängligheten. Psykiatrisk vårdenhet Enskede-Årsta-Vantör består av heldygnsvård med 20 vårdplatser, mobilt team samt öppenvård och är belägen i Hagsätra centrum. Vi tar emot patienter i alla åldrar från 18 år och med alla typer av psykiatriska bekymmer. Vi arbetar i vårdteam kring patienten. Vi är öppna för förändringar och jobbar nu med att förbättra oss både vad det gäller vårdkvalité och arbetsmiljö. Vi söker nu nattsjuksköterska till vår heldygnsvård. Arbetsuppgifter: Sedvanliga omvårdnadsuppgifter för för sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård. Sjuksköterskan har en viktig arbetsledande funktion. Att kunna strukturera sitt arbete och dokumentera i datajournalen (Take care), att kunna samarbeta kring patienten såväl internt som externt är mycket viktigt samt att kunna vägleda och instruera personal. Att delta aktivt i avdelningens förändringsarbete uppskattas. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri och/eller lång erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är kompetent och självständig. Du har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Du är inriktad mot att lösa problem, du är intresserad och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid peronlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Sjuksköterska natt, 2 st
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra innevånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Välkommen att söka arbete i äldreomsorgen! Vi söker en legitimerad sjuksköterska natt till Pjäsen, ett särskilt boende med plats på 100 personer varav 30 platser för personer med demenssjukdom. Vårt arbetsklimat präglas av en positiv anda där vi arbetar med brukaren i fokus. Varje natt finns en sjuksköterska i tjänst. Vill du vara en av dessa? Då är du förmodligen den vi söker. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska natt på Pjäsen arbetar du med omvårdnadsarbete på demensavdelningarna men har sjuksköterskeansvar för hela huset. Du kommer att möta både brukare och medarbetare i olika sammanhang. Du kommer utifrån din profession och verksamhetens behov tillämpa omvårdnadsprocessen samtidigt som du delvis kommer att leda och fördela samt praktiskt delta i omvårdnadsarbetet nattetid. I tjänsten ingår även att du dokumenterar utifrån ett kvalitets- och säkerhetsarbete enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt Socialtjänstlagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som med fördel har passande vidareutbildning. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorg är meriterande. God datavana är ett krav. Då ditt arbete kan innebära många förändringar är det viktigt för oss att du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt. Du är lugn och trygg i dig själv och i din profession, vilket är särskilt viktigt då du självständigt kommer fatta beslut. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Då arbetet med demenssjuka personer kräver stort mått av tålamod, uppfinningsrikedom samt fantasi för att lösa olika situationer är det av särskild vikt att du besitter dessa förmågor.
Företag: Region Gotland, Pjäsen
Ort: Gotland
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, 2 st

Sjuksköterska natt
Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer, doftande trädgårdar, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån från varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom god äldreomsorg! Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på tre olika adresser i Göteborg som har en gemensam administration; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium. Verksamheten bedriver vård och omsorg med inriktningarna somatik, demens och psykogeriatrik. Dessutom finns en enhet för yngre personer med neurologiska sjukdomar och skador. Sammanlagt bor det 360 personer på Tre Stiftelser. För mer information se vår hemsida www.trestiftelser.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjuksköterska som tycker om att arbeta med äldre samt att arbeta på natten. Nattetid på Tre Stiftelser arbetar sjuksköterskan på alla stiftelserna och utifrån verksamhetens behov. Alla nätter ser olika ut och du får ta mycket ansvar. I rollen som sjuksköterska på natten ingår det att ha en arbetsledande roll vilket innebär att du är den som undersköterskorna vänder sig till när de undrar över något. Du ser även till att de boende har det så bra som möjligt och får en god natts sömn. Eftersom du är ensam sjuksköterska måste du vara van vid att ta snabba beslut och känna dig trygg i rollen som sjuksköterska. För dig ska det vara självklart att alltid ha individens bästa för ögonen i allt du gör och arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har en specialistutbildning i vård av äldre men även andra specialistutbildningar är meriterande. Eftersom du arbetar ensam och måste ta snabba beslut ser vi helst att du har minst 5 års arbetsliverfarenhet som sjuksköterska. Det är ett krav att du har ett B-körkort och att du kan köra mellan de olika adresserna nattetid.
Företag: Göteborgs stad, Tre Stiftelser
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt


Sök lediga jobb Sjuksköterska natt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se