Sjuksköterska till vårdcentral jobb - lediga jobb

Sjuksköterska till vårdcentral jobb Sjuksköterska till vårdcentral jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterska till vårdcentral. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterska till vårdcentral. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 2. Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral- Luleå

 3. Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm- Ängelholm

 4. Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral- Umeå

 5. Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral- Västerås

 6. Distriktssköterskor/sjuksköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö- Malmö

 7. Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg- Göteborg

 8. Astma/Kol sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg- Göteborg

 9. Sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg- Göteborg

 10. BVC-sjuksköterska till vårdcentral- Västerås

 11. Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Stockholm- Stockholm

 12. Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn- Nynäshamn

 13. Sjuksköterska till Vårdcentral- Mark

 14. Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona- Landskrona

 15. Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Vårdcentral Norslund- Falun

 16. Sjuksköterska till vårdcentralen Falkenberg- Falkenberg

 17. Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed- Klippan

 18. Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska till Vårdcentralen Sjöbo- Sjöbo

 19. Barnsjuksköterska till vårdcentralen Hertig Knut- Halmstad

 20. Sjuksköterska till Vårdcentralen i Svalöv- Svalöv

 21. Sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm- Sundbyberg

 22. Leg. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 23. Leg. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 24. Sjuksköterska till Vårdcentralen Arlöv- Burlöv

 25. Sjuksköterska till Vårdcentral- Göteborg

 26. Diabetessjuksköterska till Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen- Göteborg

 27. Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Söderåsen i Bjuv- Bjuv

 28. Sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsbacka- Kungsbacka

 29. Distriktssköterska/Sjuksköterska till vårdcentralen Sländan- Ljungby

 30. Leg. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 31. Diabetessjuksköterska till vårdcentral- Mark

 32. Leg sjuksköterska till Vårdcentral Orsa- Orsa

 33. Diabetessjuksköterska till vårdcentralen Granen i Malmö- Malmö

 34. Leg. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 35. Distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentralen Tvååker.- Varberg

 36. Distriktssköterska/diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Oxie- Malmö

 37. Psykiatrisjuksköterska till Vårdcentralen Råå och Planteringen i Helsingbor- Helsingborg

 38. Sjuksköterska till Vårdcentralen- Göteborg

 39. Leg. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 40. Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona- Landskrona


Mer beskrivning

Sjuksköterska till vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss Xtra personal är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning av framförallt Läkare och Sjuksköterskor till privata aktörer, kommuner och Landsting. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Koncernen ägs av holländska Centric. Våra affärsområden är IT, Informationsförvaltning, Ekonomi, Administration och Care. Xtra personal erbjuder goda arbetsvillkor och en spännande variation av uppdrag över hela vårt vackra land på sjukhus, kommuner eller privata kliniker - allt vad hjärtat begär! Långa eller korta uppdrag, dygnets alla timmar, Xtra personal Care är tillgänliga dygnet runt årets alla dagar. Tack vare våra ambitiösa, fokuserade och glada medarbetare har vi ett gott renommé och ser en stadig ökning av antalet uppdrag - därför söker vi dig som vill jobba med oss på vårat team! Om företaget Tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare ser vi en stadig ökning av uppdrag för dig som är leg.sjuksköterska runt om i landet. Du som är med och räddar vården under de mest populära semesterveckorna är värd något xtra. När du arbetar för Xtra Care heltid i tre veckor eller mer under veckorna 27 till och med 33, är du välkommen att följa med på en spännande upplevelsehelg. Detta har de senaste åren varit ett populärt tillfälle att träffa kollegor som jobbar för Xtra Care och din kontaktperson på Xtra Care. När hösten är som vackrast åker vi iväg och lyxar till det. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm Vecka 26-32. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på mottagning med en del administrationsarbete ingår. Vi står för boende och resor vid behov. Din profil Leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentral

Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu Distrikssköterska alternativt Sjuksköterska för tjänstgöring på vårdcentral i Norra delarna av landet. Uppdraget är under sommaren med möjlighet till förlägning. Arbetstid, måndag-fredag heltid. Behov finns från omgående. Boende och resor ordnas vid behov! För mer information kontakta Mathias Johansson 0709-348840 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Vårdcentral. Din profil Distriktsjuksköterska eller Sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom primärvården. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Care
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral

Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Laxen är belägen i Ängelholm, norr om Helsingborg. Vårdcentralen har samtliga yrkeskategorier representerade och vi har 10 100 listade patienter. Här finns fyra specialister i allmänmedicin, åtta distriktssköterskor, fyra undersköterskor och tre medicinska sekreterare. Vi har astma- och diabetesmottagning, en BVC verksamhet samt psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och dietist. AT-läkare tjänstgör på enheten. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som distriktssköterska alternativt sjuksköterska kommer innefatta läkarmottagning, telefontriagering samt bemanning av vår Drop in verksamhet. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla yrkesgrupper inom vårdcentralen och Kvälls- och helgmottagningen som även den är i Vårdcentralen Laxens regi. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har erfarenhet av att triagera och bedöma patienters vårdbehov självständigt. Erfarenhet och kunskap i vårt nya journalsystem PMO är meriterande. Som person vill vi att du har god social kompetens samt är engagerad och positiv i ditt arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu Distrikssköterska alternativt Sjuksköterska för tjänstgöring på vårdcentral. Uppdraget är under sommaren med möjlighet till förlägning. Sysselsättningsgraden kan diskuteras och därför är även du som kan jobba deltid och timmar intressant. Behov finns från omgående. Boende och resor ordnas vid behov! Du som är med och räddar vården under de mest populära semesterveckorna är värd något xtra. När du arbetar för Xtra Care, 123 timmar eller mer under veckorna 27 till och med 33, är du välkommen att följa med på en spännande upplevelsehelg. Detta har de senaste åren varit ett populärt tillfälle att träffa kollegor som jobbar för Xtra Care och din kontaktperson på Xtra Care. När hösten är som vackrast åker vi iväg och lyxar till det. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Vårdcentral. Din profil Leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral

Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu Distrikssköterska alternativt Sjuksköterska för tjänstgöring på vårdcentral. Behov från vecka v33 - v46 med möjlighet till förlängning. Dagtid, 100% tjänstgöringsgrad. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktsjuksköterska på Vårdcentral. För mer information kontakta Mathias Johansson - 0709348840 Din profil Disktriktsjuksköterska alt. leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral

Distriktssköterskor/sjuksköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Gullviksborg är belägen i Fosie stadsdel med goda bussförbindelser till city. Vi befinner oss i ett positivt utvecklingsskede och har kraftigt ökat vår listning. Nu söker vi efter Dig som vågar anta utmaningen att vara med och utveckla vårdcentralen och möta våra patienter som behöver vår hjälp. ARBETSUPPGIFTER Vår vårdcentral erbjuder ett stort utbud och vi har en hög kompetens bland våra glada medarbetare. På enheten har vi distriktsläkare-, distriktssköterske- och sjuksköterskemottagning, laboratorium, undersköterskor, medicinska sekreterare, kuratorer, sjukgymnaster samt BVC. Arbetet på vårdcentralen är mycket varierande då det inkommer patienter med olika åldrar och sjukdomar. Arbetsuppgifterna innefattar förutom egenmottagning med bokade distriktsköterskepatienter även diabetes- och/eller inkontinensmottagning samt telefonrådgivning och arbete på vår dropinmottagning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård samt med specialistutbildning till distriktssköterska. Ett annat krav är att du kan svenska motsvarande lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral samt har erfarenhet av telefonrådgivning och triagering. Utbildning inom diabetesvård och/eller inkontinens är meriterande. Du är van vid att arbeta där den ena dagen inte är den andra lik och där arbetsbelastningen kan variera. Du är van att arbeta självständigt och planerar din egen mottagning. Som person trivs du med variation i ditt arbete, sätter dina patienter i fokus och kan snabbt ställa om när situationen kräver det. Du har också ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Personliga egenskaper som vi värderar högt är flexibilitet, noggrannhet, struktur och att du har god samarbetsförmåga men även klarar att självständigt lägga upp sitt arbete.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterskor/sjuksköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterskor/sjuksköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö

Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en Barnsjuksköterska med erfarenhet från BVC till Vårdcentral i Göteborg. Uppdragsstart första september. Tillsvidare. Sysselsättningsgraden kan diskuteras och därför är även du som kan jobba deltid och timmar intressant. Välkommen med din ansökan! För mer information kring tjänsten kontakta Mathias Johansson 0709-348840 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för bvc-sjuksköterska. Din profil Distriktssköterska/Barnsjuksköterska/ med vana från BVC Relevant kompetens och erfarenhet Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Xtra Care
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg

Astma/Kol sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en Astma/Kol sjuksköterska alternativt distriktsköterska till vårdcentral i Göteborg. Uppdragsstart 1:a september. Tillsvidare. Deltid. För mer information kring tjänsten kontakta Mathias Johansson 0709-348840 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för Astma/kol sjuksköterska Din profil Leg Sjuksköterska/Dsk med vana från mottagningsarbete samt komptens och erfarenhet inom Astma/Kol. Önskvärt med erfarenhet av medidoc. Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Xtra Care
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Astma/Kol sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Astma/Kol sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg

Sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en Sjuksköterska till vårdcentral i Göteborg. Uppdragsstart 1:a september. Tillsvidare. Heltid För mer information kring tjänsten kontakta Mathias Johansson 0709-348840 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral. Din profil Leg Sjuksköterska med vana från mottagningsarbete. Önskvärt med erfarenhet av medidoc. Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Xtra Care
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentral i Göteborg

BVC-sjuksköterska till vårdcentral
Vi erbjuder arbete som BVC-sjuksköterska på en vårdcentral i centrala Västerås. Tjänsten avser ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti, uppdraget beräknas att pågå t.o.m. oktober. Arbetstiderna är må-fr 7:45-16:45. Är du intresserad, kontakta oss för mer information! Som sjuksköterskekonsult för Proffice Care får du din egen manager som ser till att du får intressanta och utvecklande uppdrag. Där du vill, när du vill. Din manager jobbar med ett begränsat antal medarbetare, för att kunna ge dig maximalt stöd. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och på så vis forma din egen karriär. Skidor på vintern och segling på sommaren är ingen omöjlighet när du är konsult hos Proffice Care. Välj själv om du vill jobba bara en säsong eller året runt. Vi har uppdrag över hela Sverige och har avtal med privata vårdgivare, företagshälsovård, skolhälsovård, stat och kommuner, forskningsinstitut och de flesta landsting. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad BVC- sjuksköterska, gärna med minst 2 års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet av Profdoc är meriterande. Vidare är det av stor vikt att du som person är mån om kvalitet och patientsäkerhet, att du har förmåga att arbeta självständigt samt är noggrann och flexibel i ditt arbete. Ansökan Varmt välkommen att ansöka genom skicka ditt CV till lovisa.hovstadius@profficecare.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Proffice Care En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort ? utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Care AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga BVC-sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BVC-sjuksköterska till vårdcentral

Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Stockholm
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en Barnsjuksköterska med erfarenhet från BVC till Vårdcentral i Stockholm. Tillträde: Snarast. Uppdragslängd 2-3månader med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 100% men kan diskuteras och därför är även du som kan arbeta deltid intressant. Välkommen med din ansökan! För mer information kring tjänsten kontakta Pia Norström 0707-545812. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för bvc-sjuksköterska. Din profil Distriktssköterska/Barnsjuksköterska/ med vana från BVC Relevant kompetens och erfarenhet Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bvc-sjuksköterska till Vårdcentral i Stockholm

Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn
LäkarLeasing söker för kunds räkning en engagerad sjuksköterska för ett längre uppdrag i höst/vinter. Vår kund är en vårcentral i Nynäshamn. Hur ser din arbetsdag ut? Du arbetar på mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter. Arbetstider: Måndag-Fredag, 9.00-17.00 Vem söker vi? Leg sjuksköterska alt distriktssköterska med erfarenhet av mottagningsarbete. Vad erbjuder vi? Uppdraget är ett längre uppdrag på heltid, med start i september. Du kommer bli anställd som konsult hos LäkarLeasing alternativt fakturera via eget företag med eventuell möjlighet till att gå över till en anställning hos kund. Som konsult väljer du nämligen själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ditt eget bolag. Vi erbjuder marknadsmässigt hög lön och utbetalning inom 10 dagar efter insänd tidrapport. LäkarLeasing har framgångsrikt bemannat svensk sjukvård med läkare sedan april 2005 och sjuksköterskor sedan 2011 och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Företaget har genomfört fler än 20 000 bemanningsuppdrag inom de flesta specialistkompetenser runt om i Sverige. Mer information hittar du på www.lakarleasing.se Hos oss uppskattas du för din kompetens och du får möjlighet att utveckla både ditt professionella kontaktnät och din meritlista. LäkarLeasing kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva vårdgivare, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på arbetsmarknaden. LäkarLeasing förmedlar framförallt läkare och sjuksköterskor och våra kunder återfinns inom sjukhus, vårdcentraler, kommuner, akutmottagningar och mindre lokala sjukstugor. Intresserad? Ansök så snart som möjligt! Alla våra tjänster tillsätts löpande. Ansökan sker genom att du mailar ditt cv till malin.hallstrom@lakarleasing.se.
Företag: LÄKARLEASING SVERIGE AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn

Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en distriktsköterska till vårdcentral i Marks kommun v.47-01 Boende och resor ordnas vid behov! Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Nordic Wellness En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Mottagningsarbete samt BVC Din profil Leg DSK med vana från mottagningsarbete. Önskvärt med erfarenhet av profdoc. Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Xtra Care
Ort: Mark
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentral

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Landskrona är en stad på frammarsch och med stark framtidstro. Landskronas karaktär präglas av placeringen mitt i den expansiva Öresundsregionen och på mindre än en halvtimme med allmänna kommunikationer når du Lund, Malmö och Helsingborg. Vårdcentralen Centrum är en ackrediterad hälsovalsenhet med cirka 17 500 listade. Vårdcentralen är belägen på lasarettsområdet i Landskrona. I våra lokaler finns även Helgmottagningen som är en gemensam verksamhet för hälsovalsenheterna i Landskrona och Svalöv. Helgmottagningens öppettider är kl.10.00 – 15.00 med distriktsmottagning helger kl.08.45 – 09.30. Under våren 2013 flyttade vi in i vår nyrenoverade och tillbyggda vårdcentral. ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att ansvara för rådgivning och medicinsk bedömning per telefon samt på vår mottagning. Beroende på specifik kompetens och intresse finns goda utvecklingsmöjligheter att i viss utsträckning arbeta med egen mottagning. Du kommer även att arbeta på Helgmottagningen var tredje helg. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat på en vårdcentral eller med mottagningsverksamhet. Har du erfarenhet av triagering är det meriterande. Språkkunskaper utöver svenska är en fördel men inget krav. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid patienten i fokus. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs samtidigt med teaminriktat arbete. Självklart har du ett genuint intresse för människor och har en god kommunikativ förmåga.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Landskrona
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona

Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Vårdcentral Norslund
Tillsvidareanställda i landstinget Dalarna har förtur. Välkommen med din ansökan! Bifoga fullständig meritförteckning och betyg. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga distriktssköterskeuppgifter såsom telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi använder oss av telefonisystemet Tele-Q och journalsystemet Take Care. Vi ingår i Hälsoval Dalarna. Vi vill att du ska tycka att det är inspirerande att utveckla vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Legitimerad Distriktsköterska/ Sjuksköterska. Erfarenhet från primärvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi vill att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har ett patient- och medarbetarperspektiv. Du kommer till en Vårdcentral som har högt i tak där vi tar hand och bryr oss om varandra och är ett glatt gäng, detta gäller alla yrkeskategorier.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Norslund
Ort: Falun
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Vårdcentral Norslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Vårdcentral Norslund

Sjuksköterska till vårdcentralen Falkenberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Legitimerad sjuksköterska till Vårdcentralen Falkenberg! I centrala Falkenberg finns denna vårdcentral som är belägen med härlig utsikt över Ätran och annan vacker natur. Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral med pendlingsavstånd till Halmstad, Varberg och Kungsbacka. För närvarande har ungefär 9 000 patienter valt oss. Vi har precis flyttat in i helt nya fräscha lokaler med alla hälso- och sjukvårdsprofessioner under samma tak. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för en legitimerad sjuksköterska på en vårdcentral såsom telefonrådgivning, egen mottagning, triagering och provtagning. Viss helgtjänstgöring kan ingå. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Vi ser helst att du som söker har en adekvat vidareutbildning, men det är inget krav. Stor vikt fästes vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.
Företag: Region Halland, Vårdcentralen Falkenberg
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentralen Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentralen Falkenberg

Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralerna har cirka 7500 respektive 3900 listade. Enheterna har med fullt uppdrag enligt Hälsovalet ansvar för listade patienter, råd och stöd till kommunen samt BVC. Det finns bred kompetens med sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, hjärtsvikt/hypertoni, astma/KOL, inkontinens och vaccination och det sker i nära samarbete med behandlande läkare. Det finns även rehabilitering med sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Enheterna är ackrediterade för KBT och MMS enligt rehabiliteringsgarantin. Vi månar om utveckling och en god arbetsmiljö vilket även syns i våra fina resultat från medarbetarundersökningar. ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att ansvara för rådgivning och medicinsk bedömning per telefon samt på vår mottagning. Egen mottagning kan bli aktuell där behovet för närvarande finns inom vaccination och inkontinens. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har gärna även vidareutbildning som distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom yrket från en klinik eller primärvård för att vara aktuell för tjänsten. Har du vidareutbildning inom inkontinens, vaccination eller psykiatri är detta meriterande. Dina kunskaper i svenska språket motsvarar lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi söker en person som kan arbeta i team med mycket empati, engagemang och drivkraft. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Klippan
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralerna Klippan och Ljungbyhed

Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska till Vårdcentralen Sjöbo
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård? Primärvården i Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig! ARBETSUPPGIFTER Vårdcentralen Sjöbo är Skånes mest öppna vårdcentral som har öppet 365 dagar om året. Våra öppettider är måndag-fredag 08-20 och lördag-söndag 09-13. Vi har 13 500 listade. Det finns bra bussförbindelser så du tar dig lätt hit. Vi är ca 55 anställda i olika yrkeskategorier såsom läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska, medicinsk sekreterare, BMA, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog samt kurator. Läs gärna mer om oss på www.skane.se/vardcentralensjobo Som distriktssköterska hos oss på vårdcentralen Sjöbo kommer du att arbeta med distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning samt astma/kol-mottagning. Alternativt söker vi en sjuksköterska som då kommer att arbeta med självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning samt gärna astma/kol-mottagning på vårdcentralen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För tjänsten som distriktssköterska är det ett krav att du är vidareutbildad till distriktssköterska och har du utbildning och/eller erfarenhet inom astma/kol är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och vi ser gärna att du har triageutbildning. Utbildning och erfarenhet enligt ovan är meriterande då det i första hand är en distriktssköterska vi söker. Alternativt för tjänsten som sjuksköterska krävs tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom astma/kol samt triageutbildning. Utöver detta söker vi dig som är positiv, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Sjöbo
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska till Vårdcentralen Sjöbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska till Vårdcentralen Sjöbo

Barnsjuksköterska till vårdcentralen Hertig Knut
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso-och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Vårdcentralen Hertig Knut ligger mitt i centrum av Halmstad! Vi söker nu en ny sköterska till vårt BVC. Vårdcentralen är välbemannad och välfungerande, med ett stort antal listade och däribland många barn. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på BVC, vårdcentral KVALIFIKATIONER Barnsjuksköterska eller Distriktssköterska Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.
Företag: Region Halland, Vårdcentralen Hertig Knut
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska till vårdcentralen Hertig Knut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska till vårdcentralen Hertig Knut

Sjuksköterska till Vårdcentralen i Svalöv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen i Svalöv är en välfungerande och välbemannad vårdcentral med god ekonomi, som betjänar cirka 10500 listade patienter. Svalöv ligger 2-3 mil från Eslöv, Landskrona, Lund och Helsingborg. Befolkningen i Svalöv är som genomsnittet i Skåne och Sverige vad gäller ålder och socioekonomi. Vi är ungefär 40 stycken anställda på vårdcentralen. BVC utgör en särskild ekonomisk enhet med ackreditering i Hälsoval Skåne. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär i första hand rådgivning och triagering av patienter som i första hand kontaktar per telefon eller som söker direkt till vårdcentralen. Du kommer även få arbeta på läkarmottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har kunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala för språkkunskaper. Du har tidigare erfarenhet av triagering och telefonrådgivning. Vidare ser vi gärna att du känner dig bekväm med använda IT-system och har erfarenhet från Primärvården. Du är trygg i din yrkesroll och ger våra patienter ett bra bemötande. Du har god samarbetsförmåga, är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du tar initiativ till utveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Svalöv
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentralen i Svalöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentralen i Svalöv

Sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker nu omgående en sjuksköterska till ett kortare uppdrag på en Vårdcentral i Sundbyberg i Stockholm. Arbetsuppgifter är telefonrådgivning och mottagning. Erfarnhet av vårdcentral är ett krav. Hör av dig! :) Anna.Roger@dedicare.se 08-555 656 25
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm

Leg. Sjuksköterska till vårdcentral
Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på mottagning. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på vårdcentral. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Företag: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till vårdcentral

Leg. Sjuksköterska till vårdcentral
Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på mottagning. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på vårdcentral. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Företag: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till vårdcentral

Sjuksköterska till Vårdcentralen Arlöv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård? Primärvården i Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig! Vårdcentralen Arlöv har cirka 13700 listade. Enheten har ackreditering för Vårdcentral, Barnavårdscentral och Barnmorskemottagning samt filialmottagningen i Åkarp med BVC och Distriktssköterskemottagning. Vi har förutom sedvanlig läkare- och distriktssköterskemottagning, specialmottagningar som astma/kol, diabetes, blodtrycksmottagning och minnesmottagning. Vi har läkaransvaret för kommunens särskilda boenden och hemsjukvård samt skolorna. Vi har även kurator, psykolog, dietist och logoped i verksamheten. Inom enheten finns även Familjecentralen Samovaren i samverkan med Burlövs kommun. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med patienter i en mottagningsmiljö där du dels utför triage och medicinska bedömning på vår egen mottagning men även via mottagningens telefonrådgivning. Andra arbetsuppgifter innebär att assistera läkare vid deras mottagningsarbete samt arbete på sköterskemottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning eller liknande. Tidigare erfarenhet av telefonrådgivning enligt Triagehandboken är ett krav. Har du även kunskaper i PMO ser vi det som en fördel. Du ska vara trygg i din yrkesroll och vi vill att du är kommunikativ och lyhörd samt besitter förmågan att bedöma och hantera akuta situationer. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Burlöv
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentralen Arlöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentralen Arlöv

Sjuksköterska till Vårdcentral
Centric Care AB Om oss För kunds räkning söker vi sjuksköterskor till vårdcentral i Göteborgs med omnejd vid behov. Boende och resor ordnas vid behov! Om företaget Centric Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Nordic En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral Din profil Leg Sjuksköterska med vana från mottagningsarbete. Önskvärt med erfarenhet av profdoc och/eller medidoc Vikt lägges även på personlig lämplighet
Företag: Centric Care
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentral

Diabetessjuksköterska till Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen
Carlanderska Sjukhuset Beskrivning Mottagningen bedriver öppensjukvård med offentligt uppdrag inom VG Primärvård för Vårdcentralen samt ett privat uppdrag för Carlandergruppen. På enheten finns fem medicinska specialiteter: allmänmedicin, allmänkirurgi, dermatologi, internmedicin och psykiatri. Vi är totalt 46 medarbetare som tillsammans tar hand om dryga 39 000 patientbesök per år. Med denna samlade medicinska verksamhet arbetar vi i en samverkan mellan specialiteterna för både patient och medarbetare. För flertalet medarbetare innebär det att man utför tjänster inom båda uppdragen. Arbetsuppgifter Vi söker en legitimerad distriktssköterska, med 15 hp diabetessjukvård, till vår diabetesmottagning. Du kommer att ingå i ett diabetes-team som består av två sjuksköterskor och två läkare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med kollegor inom Vårdcentralen och specialistmottagningen Carlandergruppen. Dina arbetsuppgifter är att driva egen diabetesmottagning och att kunna vara behjälplig inom sedvanligt vårdcentralsarbete. Du kommer att arbeta med både privat och offentlig vård. Kvalifikationer Kvalifikationer: Distriktssköterskeutbildning med specialistkompetens inom diabetessjukvård. Minst 2 års erfarenhet av egen diabetesmottagning. Meriterande är vidareutbildning inom vuxenpedagogik och inom hälsofrämjande och förebyggande metodik i primärvård. Vi värderar hög arbetskapacitet, samarbetsförmåga, att du verkar för ett positivt klimat i arbetsgruppen samt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Villkor Schemalagd arbetstid, dagtid.  Ansökan: Endast via vår hemsida Carlanderska sjukhuset är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götaland. Därför har vi en nära samverkan med den offentliga vården såväl som med försäkringsbolag, enskilda företag och privatpersoner. Verksamheten vid Carlanderska utförs av ett flertal vårdgivare i samspel. Stiftelsen består av följande enheter: Operation-Vårdavdelning, Röntgen, Klinisk-kemiskt laboratorium och Vårdcentralen Carlanderska-Carlandergruppen. Samarbetspartner inom huset uppgår till ett femtontal olika mottagningar. Vi har ett stort antal specialistläkare knutna till oss; alla med gedigen erfarenhet och med en bredd som ger oss möjlighet att upprätthålla vår ambition om det kompletta sjukhuset med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Antal anställda är ca 160 personer.
Företag: Carlanderska Sjukhuset
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Diabetessjuksköterska till Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diabetessjuksköterska till Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Söderåsen i Bjuv
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Välkommen att jobba som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss på Vårdcentralen Söderåsen! Bjuv är beläget i nordvästra Skåne precis vid Söderåsen med fantastiska rekreationsmöjligheter, endast 2 mil från Helsingborg. Tågförbindelserna till och från orten är mycket goda. Vårdcentralen Söderåsen är en enhet med utbyggda mottagningar för både astma/allergi, hypertoni och diabetes. Vi har en distriktssköterskeledd infektionsmottagning på vårdcentralen. Här finns också en välfungerande sjukgymnast- och arbetsterapeutavdelning som vi samarbetar mycket med, kurator med KBT-inriktning finns. I nära samarbete finns distriktssköterskemottagning med barnavårdcentral. Sedan januari 2010 har vi tillsammans med flera andra vårdcentraler i Helsingborgsområdet även ansvaret för kvälls- och helgmottagningen. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi distriktssköterska/sjuksköterska till vår vårdcentral. Tjänsten innefattar sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral såsom telefonrådgivning, triagering samt mottagningsarbete på vårdcentralen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med diabetes- och demensutbildning. Du har även språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Som person är nyfiken, positiv, tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vi vill även att du är bra på att fatta beslut, är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Bjuv
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Söderåsen i Bjuv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Söderåsen i Bjuv

Sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsbacka
Kungsbacka vårdcentral Vårdcentralen Kungsbacka är lokalmässigt placerad på Kungsbacka sjukhus och i Närsjukvårdens anda har vi ett bra och nära samarbete med specialistmottagningarna som finns i huset. Vårdcentralen ligger inom pendelavstånd från Göteborg. Drygt 14000 invånare är listade hos oss och vi har både planerad och akut verksamhet. På vårdcentralen finns läkarmottagning, laboratoriet, distriktssjuksköterskemottagning, vaccinationsmottagning, BVC, psykolog, rehab coach och specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, uroterapi, rökavvänjning, kost och riskbruk. Vi samarbetar bl. a. med sjukgymnastik, arbetsterapi och dietist. Sjuksköterska, tillsvidareanställning 100 % Vi söker en driven sjuksköterska som är intresserad att ta dig an nya utmaningar inom yrket. Du som vill arbeta i vårt härliga team är en engagerad och initiativrik person som är självständig i att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentral samt medicinsk prioritering och rådgivning i samband med bokning av läkartider i vårt telefonsystem, Tele-Q. KVALIFIKATIONER Ett krav är att du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete på vårdcentral är meriterande. Vaccinationsutbildning önskvärd.
Företag: Region Halland, Vårdcentralen Kungsbacka
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsbacka

Distriktssköterska/Sjuksköterska till vårdcentralen Sländan
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi arbetar som ett team på vårdcentralen Sländan-där alla hjälps åt för patienternas bästa! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, bl a Tele-Q och distriktssköterskemottagning. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du har lätt för att samarbeta och vill medverka till en god arbetsmiljö. Du är engagerad och vill vara delaktig i vårdcentralens utvecklingsarbete.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska till vårdcentralen Sländan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska till vårdcentralen Sländan

Leg. Sjuksköterska till vårdcentral
Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på mottagning. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på vårdcentral. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Företag: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till vårdcentral

Diabetessjuksköterska till vårdcentral
Centric Care AB Om oss För kunds räkning söker vi en diabetessjuksköterska till vårdcentral i Marks kommun under januari till mars 2014. Boende och resor ordnas vid behov! Om företaget Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Vi kan erbjuda dig goda villkor och varierande uppdrag över hela landet, både kort- och långsiktiga uppdrag. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare.Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder - Konkurrenskraftiga löner - Löneutbetalningar 2 gånger i månaden - En egen kontaktperson - Träningskort med rabatt på Nordic Wellness - Konsultträffar - Uppdrag i både Sverige och Norge Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter vid mottagningsarbete. Din profil Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och påbyggnadskurs inom diabetessjukvård. Gärna erfarenhet av dokumentation i Profdoc.
Företag: Centric Care
Ort: Mark
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Diabetessjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diabetessjuksköterska till vårdcentral

Leg sjuksköterska till Vårdcentral Orsa
ARBETSUPPGIFTER . KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska Meriterande är tidigare erfarenhet från akutvård alla åldersgrupper, mottagningsarbete och telefonrådgivning. Stor vikt läggs på flexibilitet och personlig lämplighet
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Orsa
Ort: Orsa
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska till Vårdcentral Orsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska till Vårdcentral Orsa

Diabetessjuksköterska till vårdcentralen Granen i Malmö
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling av hela regionen. I uppdraget från medborgarna ingår även att främja det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Granen är en spännande, utvecklande och mångkulturell arbetsplats. Vi har patienten i fokus och har god tillgänglighet som en hög prioritet. Vi har många patienter som har valt att komma till oss och vi arbetar ständigt för att bli ännu bättre på att ge en god vård. Vårdcentralen Granens personalstyrka består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, psykolog, sjukgymnaster samt medicinska sekreterare. I samma hus har vi även Barnhälsovård och Mödravård. Vi har mottagningar inom diabetes, livsstil, astma/KOL, blodtryck/hjärtsvikt samt minnesmottagning. ARBETSUPPGIFTER Diabetessjuksköterska kommer till största delen av tjänsten bedriva diabetesmottagning. Övrigt arbete som sjuksköterska ingår också i tjänsten. Som sjuksköterska hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör en vårdcentral såsom mottagning, triagering, telefonrådgivning och tidsbokning. Vårdcentralen Granen arbetar mycket med förbättringsarbete, vilket ger möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi prioriterar även att delta i utbildningar och föreläsningar som kan komma såväl verksamhet som den enskilde anställda tillgodo. Vi använder PMO som journalsystem och bokningssystem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning inom diabetes (minst 15 högskolepoäng). Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av diabetesmottagning samt någon erfarenhet från Primärvården eller akut verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då samarbetet med övriga kollegor är avgörande. Flexibilitet, stresstålighet, initiativförmåga, förmåga till att arbeta självständigt och en positiv inställning till att vara en i gruppen är viktiga egenskaper som vi eftersöker.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Diabetessjuksköterska till vårdcentralen Granen i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diabetessjuksköterska till vårdcentralen Granen i Malmö

Leg. Sjuksköterska till vårdcentral
Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på mottagning. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på vårdcentral. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Företag: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till vårdcentral

Distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentralen Tvååker.
Distriktsjuksköterska/sjuksköterska till vårdcentralen Tvååker Vårdcentralen i Tvååker Vårdcentralen i Tvååker har ca 7500 listade patienter och vård bedrivs på två enheter i samarbete med kommun och hälsa/rehabilitering. Vårdcentralen i Tvååker och filialen i Rolfstorp erbjuder läkarvård, BVC-verksamhet, dsk-mottagning. På dessa mottagningar sker vård via planerade och akuta besök. Tvååker är en tätort i Varbergs kommun som ligger mellan Varberg och Falkenberg. Närheten till E6:an gör det lätt att ta sig hit, både med bil men även med lokal trafik. Tvååker är ett levande samhälle med en aktiv lokalförening och idrottsföreningar, Munkagårdsgymnasiet ligger även här och det är nära till naturen. Region Halland är länets största arbetsgivare med ca 7500 anställda. Regionens största uppgift är att bedriva god hälso- och sjukvård. Inom Vårdval Halland finns ett antal grundstenar bla verklig valfrihet för hallänningen, ersättning av vård som inte bara baseras på läkarinsatser med en hälso- och sjukvårdspeng som följer varje invånare. Vi bygger ett modernt vårdföretag som ger vård för varje krona. Styrkan ligger i att vi tillsammans kan skapa något riktigt bra, vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens öppna mottagning. Vårdadministration inom aktuella system inom Region Halland. Förebyggande hälsoarbete av asylsökande flyktingar. Administration gällande bemanning och ledigheter hos personal på Vårdcentralen samt nyrekrytering. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska gärna med erfarenhet av arbete inom Närsjukvården. Du har social kompetens, är självständig och flexibel i ditt arbete. Du planerar ditt arbete i samverkan med dina kollegor och andra medarbetare. Du är positiv till förändringsarbete och du medverkar aktivt till en god arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Halland, Vårdcentralen Tvååker - Himledalen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentralen Tvååker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska till vårdcentralen Tvååker.

Distriktssköterska/diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Oxie
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen är belägen i Oxie sydost om Malmö, en trevlig stadsdel med lantsortskänsla tillhörande Malmö Stad med goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Vårdcentralen är en ackrediterad hälsovalsenhet med drygt 11 200 listade patienter, vi har god ekonomi och är inne i en stark och snabb utvecklingsfas! Vi har även ackreditering för BVC, MMS (multimodala smärtbehandlingar) och KBT (kognitiv beteendeterapi). I vårt utbud finns även specialistmottagningar för astma, KOL, hypertoni, diabetes, barnhälsovård samt livsstilsmottagningar. Vi är en välbemannad och stabil enhet med ett positivt och glatt gäng bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnaster, dietist, psykiatriker, kurator och psykolog. Vi arbetar mycket aktivt med kvalitet och utveckling för att kunna tillgodose våra patienter med en god professionell vård på vår enhet. ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska hos oss kommer du att ansvara för egen distriktssköterskemottagning, triagering, rådgivning och bedömning per telefon samt vid besök på vår mottagning. Du kommer även att ansvara för egen diabetesmottagning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska samt vidareutbildad distriktssköterska med diabeteskompetens alternativt legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i diabetes. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Även yrkeserfarenhet av arbete med diabetespatienter är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala krävs för tjänsten. Som person är du positiv och engagerad i att bidra till den fortsatta utvecklingen på vårdcentralen. Du relaterar smidigt till dina kollegor och har lätt för såväl teamarbete som självständigt arbete. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Oxie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Oxie

Psykiatrisjuksköterska till Vårdcentralen Råå och Planteringen i Helsingbor
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Råå i Helsingborg är modern, välutrustad och ligger bara ett stenkast från havet. Vi har ett upptagningsområde med cirka 12. 000 listade patienter. Förutom distriktssköterskemottagning med barnhälsovård har vi också specialmottagningar för diabetes, astma-KOL och inkontinens. Vidare har vi även en livsstilsmottagning och en vaccinationsmottagning på vår enhet. På vårdcentralen har vi ett aktivt samarbete med vår psykolog och med sjukgymnasterna i huset. Det finns även ett gott samarbete med arbetsterapeut och dietist. Vårdcentralen Råå bedriver en verksamhet som är under stark utveckling och vi har även regelbunden fortbildning för våra medarbetare. Vårdcentralen Planteringen är belägen i södra Helsingborg med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns på en liten vårdcentral i ett mångkulturellt område och arbetar aktivt i samverkan med Helsingborgs Stad, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan i ett Finsamprojekt vars syfte är att få folk att må bättre. Vi har också nära samarbete med öppenvårdspsykiatrin. På vårdcentralen finns också kurator samt sedvanliga mottagningar för diabetes och astma. BVC och distriktssköterskemottagning finns också i huset. Sjukgymnast finns på plats några timmar i veckan för bedömningar. Vi håller på att utveckla vår livstilsmottagning. Du får arbeta med ett glatt gäng med mycket humor och stor sammanhållning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en psykiatrisjuksköterska som kommer att arbeta hälften av tiden på Vårdcentralen Råå och hälften av tiden på Vårdcentralen Planteringen. Du kommer att arbeta med patienter med psykisk ohälsa med tonvikt på unga vuxna. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare och som vill arbeta i team tillsammans med oss. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning inom psykiatri är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete som sjuksköterska inom psykiatrin. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Som person är du positiv med nya idéer och utvecklingsintresse samt är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska till Vårdcentralen Råå och Planteringen i Helsingbor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska till Vårdcentralen Råå och Planteringen i Helsingbor

Sjuksköterska till Vårdcentralen
Carlanderska Sjukhuset Carlanderska sjukhuset är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götaland. Därför har vi en nära samverkan med den offentliga vården såväl som med försäkringsbolag, enskilda företag och privatpersoner. Verksamheten vid Carlanderska utförs av ett flertal vårdgivare i samspel. Stiftelsen består av följande enheter: Operation-Vårdavdelning, Röntgen, Klinisk-kemiskt laboratorium och Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen. Samarbetspartner inom huset uppgår till ett femtontal olika mottagningar. Vi har ett stort antal specialistläkare knutna till oss; alla med gedigen erfarenhet och med en bredd som ger oss möjlighet att upprätthålla vår ambition om det kompletta sjukhuset med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Antal anställda är ca 160 personer. På Vårdcentralen Carlandergruppen bedrivs dels offentlig vård dels privat vård. Vårdcentralen ingår i VG Primärvård och har för närvarande ca 13 000 listade patienter. Carlandergruppen bedriver försäkringssjukvård för patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Beskrivning Vårdcentralen Carlanderska är integrerat med vår privata öppenvårdsmottagning, Carlandergruppen. Inom enheten bedrivs sjukvård inom specialistområden som allmänkirurgi, internmedicin, dermatologi, allmänmedicin, thyreoidea och psykiatri. Arbetet bedrivs med såväl patienter från den offentliga sjukvården som patienter med privat sjukvårdsförsäkring och öppenvårdsverksamheten gör det möjligt att samverka med andra specialister inom Carlanderska. På enheten finns 50 medarbetare. Arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som sjuksköterska på Vårdcentralen Carlanderska för ett vikariat på ett år. Du kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och patientnära laboratoriearbete. Vi tillämpar arbetsrotation på olika arbetsstationer, vilket gör arbetet omväxlande och utmanande. Tjänsten innebär även egna specifika ansvarsområden och allt arbete sker i nära samverkan med läkare och vårdadministratörer. Dessutom erbjuder vi service till våra patienter via Mina Vårdkontakter, som du också kommer att arbeta med. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med Carlanderskas mål. Kvalifikationer Utöver att vara legitimerad sjuksköterska behöver du dessutom ha erfarenhet från mottagningsarbete och medicinsk prioritering på vårdcentral. Du bör även ha erfarenhet av rådgivning och tidsbokning av läkartider på telefon och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Tele Q telefonrådgivningssystem. Vi värdesätter även hög arbetskapacitet, samarbetsförmåga och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och kan bidra till ett bra klimat i arbetsgruppen. Informaiton Tjänsten är ett heltidsvikariat på ett år med tillträde den 7:e april 2014. Har du några frågor är du välkommen att kontakta sektionsledare Anne-Lie Stridh på telefon 031 – 81 80 43 alt. anne-lie.stridh@carlanderska.se. Ansökan till tjänsten görs enbart via vår hemsida. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: VC/Carlandergruppen
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdcentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdcentralen

Leg. Sjuksköterska till vårdcentral
Vårdlänken bemanning och rekrytering Sverige AB Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på mottagning. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på vårdcentral. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Företag: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till vårdcentral

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Centrum är en stor vårdcentral med brett primärvårdsutbud belägen på lasarettsområdet i Landskrona med goda förbindelser. På vårdcentralen arbetar 60 medarbetare med 17 500 listade patienter. Vi har specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare som arbetar i en välorganiserad läkarmottagning med undersköterske- och sekreterarstöd. De arbetar nära våra erfarna sjukgymnaster, kiropraktor, arbetsterapeut, distriktssköterskor och specialistsjuksköterskor. Vårdcentralen Centrum har bred samverkan med kommunen och Lasarettet i Landskrona och tillsammans bedriver vi spännande utvecklingsarbete. I maj 2013 flyttade vi dessutom in i nyrenoverade lokaler. ARBETSUPPGIFTER Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att ansvara för rådgivning och medicinsk bedömning per telefon samt på vår mottagning. Beroende på specifik kompetens och intresse finns goda utvecklingsmöjligheter att i viss utsträckning arbeta med egen mottagning. Du kommer även att arbeta på helgmottagningen var tredje helg. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat på en vårdcentral eller med mottagningsverksamhet. Har du erfarenhet av triagering är det meriterande. Språkkunskaper utöver svenska är en fördel men inget krav. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid patienten i fokus. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs samtidigt med teaminriktat arbete. Självklart har du ett genuint intresse för människor och har en god kommunikativ förmåga.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Landskrona
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Centrum i Landskrona


Sök lediga jobb Sjuksköterska till vårdcentral

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se