Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset jobb - lediga jobb

Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset jobb Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. fritidspedagog- Haninge

  2. Kockar/kökspersonal/kökschefer- Stockholm

  3. Barnskötare till förskola i Nacka- Nacka

  4. Lärarvikarie till grundskola i Nacka- Nacka

  5. Världens bästa infrastrukturtekniker?- Stockholm

  6. Medlemsrådgivare till Unionen på heltid- Stockholm

  7. Runö söker SÄLJARE- Österåker

  8. Gymnasielärare i Fysik/Kemi/Biologi- Stockholm

  9. CA Plex-programmerare- Stockholm

  10. Butikssäljare klockaffär- Solna


Mer beskrivning

fritidspedagog
Kvarnbäcksskolan i Jordbro, en skola i tiden som arbetar för framtiden! Vi är en F-6 skola som har ca 300 vetgiriga elever och ca 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Nu söker vi en utbildad fritidspedagog till skolans fritidshem med ca 170 elever. Anser du att är ett viktigt komplement för att eleverna ska nå 100% måluppfyllelse i skolan och ser du det som en självklarhet att verksamheten ska bygga på ett utforskande, laborativt och praktiskt arbetssätt där barnens förutsättningar och behov styr. Vi erbjuder arbetskamrater med ett stort engagemang för utbildning och utveckling. Du får möjlighet att äta vällagad pedagogisk lunch till subventionerat pris, gratis kaffe samt frukt vissa dagar. Verksamhetens mål: Efter fullgjord skolgång hos oss ska varje elev minst ha uppnått de olika ämnenas kunskapskrav i åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Arbetsuppgifter: Du kommer i ett nära samarbete med övrig personal på fritidshemmet planera, genomföra, utvärdera utifrån de övergripande mål och riktlinjer Lgr 11, samt skolverkets allmänna råd om kvalitet i fritidshem. Du kommer att samverka med skolans lärare under elevens skoltid. I arbetet ingår även föräldrakontakter och kontakter med föreningar/organisationer i närområdet. Utbildningskrav: Du ska vara examinerad fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidspedagogik och lärande. Kompetenskrav: Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och ha förmåga att strukturera och utvärdera fritidshemsverksamheten utifrån uppställda mål och verksamhetsplaner. Du bör ha datorvana/ IT-kunskaper. Har du erfarenhet från arbete på fritidshem är det bra, men inget krav.
Företag: Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga fritidspedagog jobb, fritidspedagog Haninge, fritidspedagog Haninge kommun, Kvarnbäcksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: fritidspedagog

Kockar/kökspersonal/kökschefer
Vi söker dig med vana att laga mat på förskola. Du är positiv, stresstålig, initiativ-och ansvarstagande och motiveras av högt tempo. Dessutom är du även pålitlig, punktlig, noggrann. Eftersom vi söker också kökschefer då är det viktigt att du kan planering av matsedel, produktionen, beställning av råvaror samt att leda och fördela arbetet för personal cirka 10 stycken. Känner du att du passar in till tjänsten, välkommen in med din ansökan.
Företag: MARJA WITT VIKARIEFÖRMEDLINGEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar/kökspersonal/kökschefer jobb, Kockar/kökspersonal/kökschefer Stockholm, Kockar/kökspersonal/kökschefer MARJA WITT VIKARIEFÖRMEDLINGEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar/kökspersonal/kökschefer

Barnskötare till förskola i Nacka
VRE Education söker för kunds räkning barnskötare till en förskola i Nacka för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till förskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till förskola i Nacka

Lärarvikarie till grundskola i Nacka
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarier till en grundskola i Nacka för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Nacka

Världens bästa infrastrukturtekniker?
Är du en duktig och driven tekniker med några års erfarenhet från infrastrukturområdet? Vill du arbeta i en spännande och internationell miljö? Vill du vara med och påverka framtiden? Då har vi arbetet för dig! Bolero Aktiebolag söker just nu efter erfarna tekniker inom flera områden (infrastruktur). Du kommer här att vara med och utveckling och drift av framtidens teknik med fokus på kvalité och prestanda. Du kommer att vara anställd av oss, men arbeta som konsult hos en av våra kunder inom Stockholmsregionen (norrort). Du kommer att arbeta med några av följande tekniker: - Nät (WAN/LAN, Cisco, Juniper, Extreme, IPv4, IPv6, DNS) - Linux/UNIX (Red Hat, Solaris), Windows, VMware, Citrix Kvalifikationer - Relevant utbildning - Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet - Certifikat är starkt meriterande Personligt Som person är du är utåtriktad och konsultmässig. Du visar engagemang, driv och brinner för det du gör. Du lever efter mottot "Problem är till för att lösas" och arbetar lika bra självständigt som i ett team. Du talar obehindrat både svenska och engelska. Vi erbjuder Som anställd hos oss får du arbeta med ett engagerat, drivet och socialt team som arbetar efter ledorden "kunskap, kvalité och innovation". Vi värdesätter att våra konsulter ständigt utvecklas och erbjuder därmed kvalificerade utbildningar och certifieringar. Om anställningen Arbetet gäller en fast tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Som anställd får du alltid en fast grundlön samt en rörlig del som baseras på arbetet som du utför. Ansökan Skicka ditt CV samt en personlig presentation av dig själv till cv(a)bolero.se och märk din ansökan "Infrastrukturtekniker". Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Maja Sundberg på telefon (070-794 18 45) eller mail (maja.sundberg(a)bolero.se). Om oss Bolero Aktiebolag grundades år 1989 och erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom flertalet områden såsom systemadministration, IT-arkitektur, datasäkerhet, nätverk, projektledning med mera. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Bolero Aktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Världens bästa infrastrukturtekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Världens bästa infrastrukturtekniker?

Medlemsrådgivare till Unionen på heltid
Academic Work söker för Unionens räkning medlemsrådgivare. Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. De har mer än 540 000 medlemmar, varav 45 000 förtroendevalda i över 65 000 företag och organisationer. Unionen har medlemmar i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag. Deras vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Unionen Direkt har till uppdrag att ge rådgivning till alla Unionens medlemmar. Uppdraget är inte en del av vår konsultverksamhet, vilket innebär att Academic Work sköter rekryteringen och att du sedan kommer bli tillsvidareanställd av Unionen med en 6 månaders provanställning. Arbetsuppgifter: Som medlemsrådgivare kommer du på ett mycket professionellt sätt agera rådgivare till Unionens medlemmar, mestadels via telefon och mail. Du kommer främst att: - Ge konsultativ rådgivning i lag- och avtalsfrågor till medlemmar - Informera och ge vägledning till enskilda medlemmar och förtroendevalda - Granska anställningsavtal och coacha medlemmar i deras arbetssituation - Informera om Unionen och Unionens medlemskap samt värva nya medlemmar - Svara på frågor om betalningar, medlemskap och medlemsuppgifter - Stödja förtroendevalda i deras uppdrag och klubbarbete - Fokusera på att nå 100 procent nöjda och lojala medlemmar - Vara delaktig i förändringsprojekt Utvecklingsmöjligheter: Det här är en möjlighet för dig som vill växa in i en stor organisation. Unionen ser detta som en möjlighet att identifiera framtida medarbetare som på sikt ska utvecklas inom deras verksamhet. Vid start får du en gedigen introduktionsutbildning under cirka två veckor. Därefter kommer du att handledas av en kollega till dess att du bedöms vara självgående. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR eller juridik. Du har studerat minst 15 poäng arbetsrätt på högskolenivå och har god förståelse i ämnet. Du har några års arbetslivserfarenhet av att arbeta i en rådgivande roll med avtals- och/eller arbetsrätt. Vidare ser vi att du har arbetslivserfarenhet inom kundservice, gärna där du har arbetat med in- och utgående samtal. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning, framför allt över telefon. Akademiska utbildningar inom samhällsvetenskap kan vara meriterande. Som person är du trygg i dig själv och klarar av att hantera situationer där du behöver ta viktiga beslut i stunden. Du är neutral i din kommunikation och förstår vikten av att skapa förtroende. Vi tror också att du som söker har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt kommunicera viktig information. Rollen kräver även att du är bra på att lyssna och visa empati i de ärenden du hanterar. För att bli framgångsrik i tjänsten tror du, precis som Unionen, på idén att fler kan påverka mer än en. Du motiveras av att arbeta mot konkreta resultat samt av att följas upp på så väl personliga- som gruppmål. Du är glad och positiv och du sprider denna energi bland dina kollegor på arbetsplatsen. Start: 7:e oktober Uppdragets omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Arbetstid: Kontorstider Plats: Centralt i Stockholm Kontakt: Susanna Carlson 08-5225 4902 Urval: Sker löpande
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medlemsrådgivare till Unionen på heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlemsrådgivare till Unionen på heltid

Runö söker SÄLJARE
Runö Möten & Events ingår i föreningen LOs folkhögskola Runö. Vi ligger vackert på en egen halvö i Åkersberga, 35 km från Stockholm, med 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och 26 mötesrum. Dessutom poolhus, bastu, gym, bibliotek och fantastiska omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. Vår vision är gränslösa möten. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse. Runö Möten & Events har utvecklats i ett snabbt tempo de senaste åren och i dag är vi en kvalitativ, väl etablerad konferensanläggning. Vi söker nu en MÖTESSÄLJARE som vill vara med och utveckla sälj- och marknadsarbetet på Runö Möten & Events. Vi erbjuder dig en härligt spännande arbetsplats i en fantastisk arbetsmiljö. Arbetet omfattar att leda och utveckla vår försäljning tillsammans med våra innesäljare. Att upprätta aktivitetsplan, att nätverka inom affärs- och mötesindustrin, uppsökande kundbesök hos föreningar, organisationer och företag. Att planera och genomföra kundevent , mässor och workshops. Vi arbetar i hotellsystemet Picasso. Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet och kunskap från försäljning och marknadsföring inom mötesindustrin. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter en positiv, öppen och generös attityd. Du arbetar väl i team likväl som självständigt. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har god initiativförmåga. Du är en "värdskapare" och har alltid gästen och kollegornas bästa för dina ögon. Körkort och egen bil erfordras. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med början omkring den 1 oktober till och med den 30 juni 2014. Läs mer om Runö Möten & Events på www.runo.se. Under Runö utbildnings- och utvecklingscentrum och fliken "Om oss" hittar du vår verksamhetsidé. Runö eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Har du frågor? Kontakta platschef Gunilla Runsten, tel: 070-422 00 48 Facklig kontaktperson för Vision är Maria Jansson, tel: 08-555 380 39 VÄLKOMMEN med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till jobb@runo.se senast den 11 augusti 2013. Ange säljare på ärenderaden.
Företag: Fören. LOs folkhögskola Runö / Runö Möten & Events
Ort: Österåker
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Runö söker SÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Runö söker SÄLJARE

Gymnasielärare i Fysik/Kemi/Biologi
Fredrikshovsgymnasium är en nystartad skola och verksamheten startar till höstterminen 2013. Fredrikshovs gymnasium ägs av en ideell, icke vinstdrivande stiftelse. Fredrikshovsgymnasium skall vara en verksamhet med stort engagemang och hög kvalitet. Som pedagog har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och träffas regelbudet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten. Då Fredrikshovsgymnasium är en nystartad skola har du möjlighet att forma verksamheten och vara med och bygga en av Sveriges bästa gymnasieskolor. Fredrikshovsgymnasium söker dig som vill utveckla verksamheten och utvecklas som pedagog. Du brinner för goda resultat och strävar efter att göra ditt yttersta varje dag. Kvalifikationer: Du är utbildad och behörig lärare med goda ledaregenskaper. Du är engagerad och brinner för barn och ungdomars lärande. Du är flexibel, förändringsbenägen och har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av pedagogiskt utvecklingsarbete, är kreativ och ser möjligheter istället för hinder. Du har en positivt och tydligt förhållningssätt mot elever, föräldrar och kollegor. Vi söker: Lärare i Fysik och/eller Kemi och/eller Biologi för NV program i gymnasium åk 1. Tjänsten kan kombineras med annat ämnet. Vi lägger extra vikt på personlig lämplighet.
Företag: Stiftelsen Carpe Diem Fredrikshovs slotts skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Fysik/Kemi/Biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Fysik/Kemi/Biologi

CA Plex-programmerare
Till vår kund söker vi en CA Plex-programmerare. Kort rekryteringstid på denna tjänst, ansök snarast! OBS, använd .doc eller .docx - format till din ansökan, ej pdf! Jobbeskrivning: Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att med hjälp av utvec-klingsverktyget CA Plex vidareutveckla försäkringsapplikationen och kopplingar till webb och webbtjänster. Kompetenskrav - Erfarenhet - Prioritet AS400 3-5 år Nödvändigt CA PLEX 3-5 år Nödvändigt PLEX 3-5 år Nödvändigt Start: 2013-08-19 Till: 2014-02-28 Arbetsplats: Stockholm Språk: Svenska och engelska Ansök via epost med: - ditt uppdaterade CV i .doc format - 2 referenspersoner - information om när du kan börja - motivering varför du tycker att du passar för uppdraget Bra lönevillkor erbjuds till rätt kandidat. Kom ihåg att ett välskrivet och välanpassat personligt brev samt CV är nyckeln till intervjun! Ansök snarast då vi presenterar kandidater löpande.
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga CA Plex-programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CA Plex-programmerare

Butikssäljare klockaffär
Workcare.se söker nu omgående butikssäljare för kunds räkning till exklusiv klockaffär. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi söker dig som är bekväm i en serviceanda. Tidigare vana av butik är meriterande. Du är en elegant och positiv person som har förmågan att skapa en trivsam miljö för kunder och medarbetare och inspirerar till utveckling/förändring på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av kassatjänst och service. Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning genom att applicera en strukturerad försäljningsprocess. Hantera pengar och dagsavslut. Skyltning och påfyllning av varor samt enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.) Arbetspasssen kommer att vara på heltid belagda på vardagar men även helger. Kollektivavtalad lön enligt bransch. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Solna. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0101. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare klockaffär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare klockaffär


Sök lediga jobb Sjuksköterskor Karolinska Universitetssjukhuset

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se