Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett jobb - lediga jobb

Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett jobb Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Testa på försäljning?- Stockholm

  2. Telefonförsäljare Kvällstid över sommaren- Stockholm

  3. Telefonförsäljare fast telefoni Heltid- Stockholm

  4. Account Manager med hög bonus- Stockholm

  5. SOMMARJOBB som säljare- Stockholm

  6. Säljare inom telekom - deltid- Stockholm

  7. Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!- Stockholm

  8. Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision- Stockholm

  9. Sommarjobb som säljare- Stockholm

  10. Mediasäljare - Deltid- Stockholm


Mer beskrivning

Testa på försäljning?
Säljare till ett lättsålt och trevligt projekt inom el sökes! Vi är ett ungt, positivt och engagerat gäng där teamwork står i centrum. Du behöver inte ha någon erfarenhet. Kanske är det här ditt första riktiga jobb? Är du sugen på att skapa en karriär som säljare, då kan du börja med att söka det här jobbet! Skicka ditt cv till jobba@speaker.nu så hör vi av oss. Eller ring oss på 08-41051025 Vi ligger i Farsta Strand, 5 minuters promenad från t-bana och pendeltåg
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Testa på försäljning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testa på försäljning?

Telefonförsäljare Kvällstid över sommaren
Perfekt sommarjobb för den som söker erfarenhet inom försäljning och arbetslivet! Krav är att arbetstagaren kan arbeta i minst 6 veckor. Projektet: Nu söker vi på uppdragsgivares räkning dig som vill göra karriär inom försäljning! Du behöver inte har arbetat med försäljning tidigare, de viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper. Vi söker dig som är envis, positiv och har långsiktiga ambitioner! Du får den utbildning du behöver för att lyckas. Projektet är inom fast telefoni och lönen är rörlig med en mållön om drygt 40.000kr i månaden inom 2år. För rätt person finns stora karriärsmöjligheter! Är du den vi söker? Skicka isåfall ditt CV till cv@thunderworker.se så hör vi av oss.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare Kvällstid över sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare Kvällstid över sommaren

Telefonförsäljare fast telefoni Heltid
Nu söker vi på uppdragsgivares räkning dig som vill göra karriär inom försäljning! Du behöver inte har arbetat med försäljning tidigare, de viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper. Vi söker dig som är envis, positiv och har långsiktiga ambitioner! Du får den utbildning du behöver för att lyckas. Lönen är rörlig med en mållön om drygt 40.000kr i månaden inom 2år. För rätt person finns stora karriärsmöjligheter! Är du den vi söker? Skicka isåfall ditt CV till cv@thunderworker.se så hör vi av oss.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare fast telefoni Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare fast telefoni Heltid

Account Manager med hög bonus
Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu account managers till ett telekomprojekt inom fast telefoni. Som account manager tar du ett ansvar över dina egna kunder och du arbetar med såväl nyförsäljning som merförsäljning till befintliga kunder. Du kommer arbeta primärt med företagskunder på dagtid. Vi söker dig som vill växa och har långsiktiga ambitioner att utvecklas. Som person är du envis, positiv och drivs av en vilja att göra affärer. Har du arbetat med försäljning tidigare är det meriterande men inget krav. Denna tjänst innebär för rätt person mycket goda förtjänstmöjligheter med rörlig lön som innefattar attraktiva bonusar. Ansökan görs till cv@thunderworker.se Ange Account Manager i ansökan tillsammans med personligt brev.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager med hög bonus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager med hög bonus

SOMMARJOBB som säljare
Vi söker personal över sommaren med möjlighet att förlänga över hösten! Krav är att man kan jobba minst 6 veckor! Självfallet anställer vi för längre perioder också, ange i ansökan ifall du söker sommarjobb eller längre. Dina arbetsuppgifter: Erbjudandet vi säljer är ett billigt och miljövänligt elavtal. Projektet är intressant och lättsålt, vilket alltid är en fördel! Vem söker vi? Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kanske är det här ditt första riktiga jobb? Du är lyhörd, uppmärksam och sätter alltid kunden i fokus. Du ska även vara målmedveten! Arbetstider: Måndag & tisdag 10-21 onsdag - fredag 10-17. Du jobbar med dagersättning och provision i kombination. Skicka din ansökan idag till: cv@thunderworker.se
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga SOMMARJOBB som säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOMMARJOBB som säljare

Säljare inom telekom - deltid
Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu nya hungriga säljare till ett spännande och växande telekomprojekt med stora förtjänstmöjligheter. Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, har ett intresse av telekom, är tävlingsinriktad och har en bra lagkänsla! Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det plus men inget krav, i jobbet ingår den utbildning som behövs för att utvecklas inom försäljning. Skicka in din ansökan med kontaktuppgifter till cv@thunderworker.se , interjuver hålls löpande!
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare inom telekom - deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare inom telekom - deltid

Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!
Nu har du möjligheten att skaffa dig erfarenhet inom försäljning över sommaren. Startdatum är flexibelt men sträcker sig över minst 6 veckor (krav vid anställning), med möjlighet att förlänga efter sommaren. Projektet: Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu nya hungriga säljare till ett spännande och växande telekomprojekt med stora förtjänstmöjligheter. Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning, har ett intresse av telekom, är tävlingsinriktad och har en bra lagkänsla! Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det plus men inget krav, i jobbet ingår den utbildning som behövs för att utvecklas inom försäljning. Skicka in din ansökan med kontaktuppgifter till cv@thunderworker.se , interjuver hålls löpande!
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare inom telekom - Heltid Sommarjobb!

Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision
Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu 3 st elsäljare som kommer att arbeta med försäljning av el till privatpersoner i sverige. Du kommer att arbeta med rösten som verktyg och representera ett mycket starkt varumärke med ett oslagbart erbjudande! Hos oss kommer du att erhålla all utbildning som du behöver. Vi söker dig som är: -Tålmodig -Engagerad -Kvicktänkt Om du är den vi söker så kan du förvänta dig: -Timlön -Säljtävlingar -Bonusar -Stora utvecklingsmöjligheter Arbetstiderna är måndag & tisdag 10-21 onsdag-fredag 10-17 Deltid: onsdag-fredan 17-21 Skicka ditt CV idag till cv@thunderworker.se Intervjuer hålls löpande.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungrig Säljare inom el - Extrajobb med dagersättning och provision

Sommarjobb som säljare
Sommarjobb som säljare! Vi letar nu efter personer som vill jobba som säljare över sommaren. Kravet är att man kan jobba heltid i minst 6 veckor. Självklart finns det möjlighet till förlängning. Projektet: Åt uppdragsgivares räkning söker vi nu 4 st elsäljare som kommer att arbeta med försäljning av el till privatpersoner i sverige. Du kommer att arbeta med rösten som verktyg och representera ett starkt varumärke med prisvärda produkter. Yrket i sig innebär personlig utveckling samt att det finns möjlighet till karriärsmöjligheter inom bolaget. Hos oss kommer du att erhålla all utbildning som du behöver. Vi söker dig som är: -Tålmodig -Engagerad -Kvicktänkt Om du är den vi söker så kan du förvänta dig: -Dagersättning -Säljtävlingar -Bonusar -Stora utvecklingsmöjligheter -Arbetsplatsen är i stora och ljusa lokaler lokaliserade i Farsta Strand med nära tillgång till bussar, tunnelbana och pendeltåg. Arbetstiderna är måndag & tisdag 10-21 onsdag-fredag 10-17 (det finns även deltid 17-21 onsdag-fredag samt lör 12-18) Skicka ditt CV idag till cv@thunderworker.se Intervjuer hålls löpande.
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb som säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb som säljare

Mediasäljare - Deltid
4 platser. Oavsett om du har arbetat i flera år eller om du är intresserad av att komma in på arbetsmarknaden för första gången så kan du vända dig till oss.  Vi arbetar med rekrytering och bemanning inom försäljning, lager , kontor, butik och ekonomi. Vår tjänst består i att matcha, coacha och utbilda lämpliga kandidater till passande arbetsgivare inom branschen. Vem söker vi? Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lyhörd, uppmärksam och sätter kunden i fokus. Du ska även vara lojal både mot uppdraget och mot dina kollegor. Vad erbjuder vi dig? Vi kan erbjuda dig en tjänst som säljare med goda förtjänstmöjligheter, bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. Skicka din ansökan idag till: cv@thunderworker.se
Företag: Thunderworker KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare - Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare - Deltid


Sök lediga jobb Sjuksköterskor till Patienthotell, Falu lasarett

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se