Sjuksköterskor till rekryteringscentrum jobb - lediga jobb

Sjuksköterskor till rekryteringscentrum jobb Sjuksköterskor till rekryteringscentrum jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sjuksköterskor till rekryteringscentrum. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sjuksköterskor till rekryteringscentrum. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sjuksköterskor till rekryteringscentrum- Sundsvall

  2. Sjuksköterskor till rekryteringscentrum- Sundsvall


Mer beskrivning

Sjuksköterskor till rekryteringscentrum
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Rekryteringscentrum har som uppgift att tillgodose vårdavdelningar och mottagningars akuta behov av sjuksköterskor och undersköterskor för att den dagliga verksamheten ska fungera. Vi är en egen enhet och är 50 medarbetare. Nu söker vi två kvarlitetsmedvetna och erfarna sjuksköterskor som vill bli en i gänget som verkar för att RC ska bli efterfrågat, både för sin bredd och spetskompetens. Landstinget Västernorrland verkar för en drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Ett flexibelt arbete med möjlighet att få jobba på olika avdelningar inom sjukhuset Bredare erfarenheter i vården med utökad kompetens God möjlighet at påverka dina arbetstider KVALIFIKATIONER Är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Är en framåtsträvande, flexibel sjuksköterska med positiv grundsyn. Har lätt för att samarbeta och anpassa Dig till nya situationer. Är en självständig person med god förmåga att fatta nödvändiga beslut. Det är meriterande med en bred sjukvårdserfarenhet.
Företag: Landstinget Västernorrland, Akutkliniken Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till rekryteringscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till rekryteringscentrum

Sjuksköterskor till rekryteringscentrum
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Rekryteringscentrum har som uppgift att tillgodose vårdavdelningar och mottagningars akuta behov av sjuksköterskor och undersköterskor för att den dagliga verksamheten ska fungera. Vi är en egen enhet och är 50 medarbetare. Landstinget Västernorrland verkar för en drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Ett flexibelt arbete med möjlighet att få jobba på olika avdelningar inom sjukhuset Bredare erfarenheter i vården med utökad kompetens God möjlighet at påverka dina arbetstider KVALIFIKATIONER Är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Är en framåtsträvande, flexibel sjuksköterska med positiv grundsyn. Har lätt för att samarbeta och anpassa Dig till nya situationer. Är en självständig person med god förmåga att fatta nödvändiga beslut. Det är meriterande med en bred sjukvårdserfarenhet.
Företag: Landstinget Västernorrland, Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till rekryteringscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till rekryteringscentrum


Sök lediga jobb Sjuksköterskor till rekryteringscentrum

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se