Skördarförare jobb - lediga jobb

Skördarförare jobb Skördarförare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skördarförare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skördarförare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skördarförare- Pajala

 2. skotarförare / skördarförare- Sundsvall

 3. Skördarförare Uppland- Uppsala

 4. Skördarförare, skogsbruk- Strängnäs

 5. Skördarförare- Gislaved

 6. Skördarförare- Gnesta

 7. Skördarförare- Katrineholm

 8. Skördarförare- Härjedalen

 9. Skördarförare- Sala

 10. Skördarförare- Ragunda

 11. Skördarförare- Gislaved

 12. Skördarförare- Katrineholm

 13. Skördarförare- Lycksele

 14. Skördarförare, gallring- Sollefteå

 15. Skogsmaskinförare/Skördarförare- Ånge

 16. Skördarförare- Ludvika

 17. Skördarförare- Jokkmokk

 18. Skördarförare sökes till Åsele med omnejd- Åsele

 19. Skördarförare sökes- Södertälje

 20. Skördarförare, skogsbruk- Strängnäs

 21. Skördarförare- Mora

 22. Skördarförare- Ljusdal

 23. Skördarförare- Bollnäs

 24. Skördarförare- Kungälv

 25. Skördarförare- Jokkmokk

 26. Skördarförare- Dorotea

 27. Skördarförare med erfarenhet- Lycksele

 28. Petrus Skogstjänst söker Skördarförare- Värnamo

 29. Skördarförare till AT Skogsservice AB- Höör

 30. Skotar- och skördarförare- Habo

 31. Skotar- och skördarförare- Habo

 32. Skördarförare- Jokkmokk

 33. Skotar- och skördarförare- Habo

 34. Skördarförare, skogsbruk- Vilhelmina

 35. Skotar- och skördarförare- Habo

 36. Skördarförare gallring- Karlskoga

 37. Skotar- och skördarförare- Habo

 38. Skördarförare sökes- Ånge

 39. Skotar- och skördarförare- Habo

 40. Skördarförare sökes- Östersund


Mer beskrivning

Skördarförare
Skördarförare med utbildning eller erfarenhet från gallring med skördare och slutavverkningar sökes till arbete inom Pajala Kommun
Företag: Skogstjänst i Pajala AB
Ort: Pajala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Pajala, Skördarförare Skogstjänst i Pajala AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

skotarförare / skördarförare
behöver omgående en van skotar förare med minst 5 års erfarenhet. arbetet består av skotning ev körning av skördare. jobbet finns i området stöde. kan ev bli jobb i området vemdalen. arbetet är en tillsvidare anställning och lön enligt avtal.
Företag: IFAB AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga skotarförare / skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: skotarförare / skördarförare

Skördarförare Uppland
Driven skördarförare sökes till grupp med skördare av märket valmet 911.3. Gruppen utför mest gallringsarbeten men även en del slutavverkning och arbetsområdet ligger till stor del öster om Uppsala. Arbetet är uppdelat på tvåskift, 6.00-14.00 och 14.00-22.00. Sökande ska ha god erfarenhet av att köra skördare samt kunna utföra enklare reparationer av maskinen vid behov. Erfarenhet av att köra skotare meriteras då detta kan bli aktuellt framöver. B-körkort är ett krav. Sökande hänvisas till mail- eller faxsvar med bifogat CV.
Företag: UBBY GALLRING AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare Uppland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare Uppland

Skördarförare, skogsbruk
Beskrivning av arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter kommer att innebära skördarkörning, löpande underhåll och reparationer, markägarkontakter samt viss rapportering och uppföljning. Arbetsområdet är Strängnäs med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning (eller för dig med F-skattsedel) och arbetet sker i både en- och tvåskift enligt överenskommelse. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har skogsbruksutbildning eller motsvarande erfarenhet och tidigare vana att köra skördare. Kompetensbevis för Grönt kort och ADR är en förutsättning för anställning. Som person är du en självständig, noggrann och ansvarsfull problemlösare med ett resultatorienterat arbetssätt. Då tjänsten skall tillsättas omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Är du intresserad och vill veta mer? Ring Hanna Ekman på Ekman Grupp & Individ AB, som hjälper till med rekryteringen, tel 0704-191444 efter kl 14 på dagarna. Din ansökan skickar du till ekman@gruppindivid.se eller Ekman Grupp & Individ AB, Hanna Ekman, Waxängs gård, Ekbacken, 645 94 Strängnäs, senast den 31 oktober.
Företag: Ekmans Skogsentreprenad
Ort: Strängnäs
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare, skogsbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare, skogsbruk

Skördarförare
Södra är en koncern med omfattande skoglig verksamhet och en av de ledande producenterna av pappersmassa, trävaror och bioenergi. Företaget, som ägs av 51 000 sydsvenska skogsägaren, har 3 800 anställda och omsätter 18 miljarder kronor. Södra Skog anskaffar virke till industrierna och erbjuder Södras medlemmar skoglig service. Södra Skog söker Skördarförare till Södras avverkningsenhet Till Södras egna maskiner söker vi nu en skördarförare i slutavverkning med placering i Gislaved med omnejd. Som maskinförare kommer dina arbetsuppgifter, förutom maskinkörning och underhåll, dessutom bestå av turordningsplanering av objekt, markägarkontakter, traktplanering, motormanuella arbeten samt rapportering och uppföljning. Du har skoglig gymnasieutbildning och erfarenhet av att köra skogsmaskiner. Vi värdesätter att du har praktisk erfarenhet från skogsbruk och intresse för och vana vid att arbeta med rutiner och system i PC-miljö. Vi vill att du har initiativförmåga, ett resultatorienterat arbetssätt och är ansvarstagande. Du bör kunna arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett arbetslag där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbete kan på sikt komma att ske i skiftform. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval sker löpande. Är du intresserad och vill veta mer? För mer information kontakta chefen för egna maskiner Fredrik Nilsson på telefon 010-471 60 13. Facklig representant för Skogs- och Träfacket är Sven-Olof Engstrand 0470-85 816. Välkommen med din ansökan via länken nedan. Senast den 27 november 2013 vill vi ha din ansökan.
Företag: Södra Skog
Ort: Gislaved
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Gislaved, Skördarförare Södra Skog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Om företaget: PW´s Superskog AB tillhandahåller tjänster inom skogsavverkning, flisning av trädelar till värmeverk, transporter av skogsmaskiner samt verkstadsarbeten.Företaget har idag 15 anställda och sitt kontor i Stjärnhov mitt i Sörmland. Vi har en väl inarbetad kundkrets och hela Sörmland samt Södertörn som vårt arbetsområde. Om jobbet: Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en skördarförare (Ecolog) . Vi söker dig med grundutbildning från skogsbruksskola/naturbruksgymnasium eller motsvarande. Goda kunskaper om hydraulik, motorer, prislistor och hantering av maskindator samt kompetensbevis för Grönt kort, ADR och Heta arbeten är en förutsättning för anställning. Då du behöver vara självgående från start är det också ett krav med några års arbetslivserfarenhet inom yrket. I tjänsten ingår även kontakt med markägare och leverantörer, arbeten med egenuppföljning samt löpande underhåll och reparationer av maskiner. Vi förväntar oss att du är ansvars- och initiativtagande och har ett resultatorienterat arbetssätt. Du bör kunna arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett arbetslag där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga egenskaper . Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetet sker i skiftform. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Då tjänsten skall tillsättas omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänligen observera att ovanstående kompetenser är ett krav för vår certifieringsstandard och att övriga ansökningar ej kommer att beaktas.
Företag: PW'S SUPERSKOG AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Gnesta, Skördarförare PW'S SUPERSKOG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Råby Skoog bedriver gallring och slutavverkning i Södermanland med moderna maskiner. Vår maskinpark består av 2 skördare, JD 1470 E och Komatsu 911.5 samt 2 skotare JD 1010 E och JD 1110 D. Vi har idag 5 anställda exkl underentreprenörer. Vår bas är i Katrineholm. Nu söker vi en Skördarförare. Arbetsuppgifter - Förare av skördare - Service och underhåll av maskinen - Kontakt med markägare och leverantörer - Hantering av prislistor - Uppföljning av utfört arbete. Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet som förare av skogsmaskin. - Grönt kort, ADR och Heta arbeten är meriterande.
Företag: Råby Skoog AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Katrineholm, Skördarförare Råby Skoog AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
JP Skog söker Skördarförare med arbete främst i södra Härjedalen med omnejd Som maskinförare består dina arbetsuppgifter, av maskinkörning och underhåll. Du har skoglig gymnasieutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att köra skogsmaskiner. Vi värdesätter att du har praktisk erfarenhet från skogsbruk och intresse för och vana vid att arbeta med rutiner och system i PC-miljö samt innehar grönt kort i skogen för Maskinförare Vi vill att du har initiativförmåga, ett resultatorienterat arbetssätt och är ansvarstagande. Du bör kunna arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett arbetslag där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga egenskaper.
Företag: JP Skog
Ort: Härjedalen
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Härjedalen, Skördarförare JP Skog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Skördarförare sökes till en ecolog 560D med logmax 5000D. Arbetsområde är Enköping-Sala med omnejd. Arbetet är åt en stabil uppdragsgivare i både gallring och slutavverkning. Erfarenhet av detta är ett krav, ADR-intyg, heta arbeten, och grönt kort är också önskvärt. Ring gärna mob.070-5662020.
Företag: BS SKOGSENTREPRENADER AKTIEBOLAG
Ort: Sala
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Sala, Skördarförare BS SKOGSENTREPRENADER AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Team Färdigh AB söker skördarförare till Rottne H-14. Vi arbetar mestadels med gallring men även slutavverkning åt vår uppdragsgivare SCA Skog AB. Idag är arbetsområdet Hammarstrand i östra Jämtland. Lämplig bakgrund är naturbruksgymnasium med skoglig inriktning. Du måste ha utbildning/erfarenhet av skördarkörning. Välkommen med din ansökan!
Företag: Team Färdigh AB
Ort: Ragunda
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Ragunda, Skördarförare Team Färdigh AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Södra arbetar för och med ett ansvarsfullt brukande av skogen. I vår affärsmodell har vi ett hållbarhetsfokus, som genomsyrar vårt sätt att arbeta och tänka. Vi förädlar virket till produkter som är återvinningsbara, förnybara och biologiskt nedbrytbara. Södra ägs av 50 000 sydsvenska skogsägare. Vi har 3 500 anställda och omsätter 17 miljarder kronor. Södra Skog anskaffar virke till industrierna och erbjuder Södras medlemmar skoglig service. Södra Avverkning består av 7 grupper som ägs av Södra Skogsägarna med egen personal. Fokus för Södra Avverkning är utöver virkesförsörjning till våra egna industrier att driva utveckling och utvärdering av skogsteknik. Vi fungerar även som en referensenhet för drivningskostnader. Till Södra Avverkning söker vi nu en skördarförare i slutavverkning med placering i Gislaved med omnejd. Som maskinförare kommer dina arbetsuppgifter, förutom maskinkörning och underhåll, dessutom bestå av turordningsplanering av objekt, markägarkontakter, traktplanering, motormanuella arbeten samt rapportering och uppföljning. Du har skoglig gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet av att köra skogsmaskiner. Vi värdesätter att du har praktisk erfarenhet från skogsbruk och intresse för och vana vid att arbeta med rutiner och system i PC-miljö. Vi vill att du har initiativförmåga, ett resultatorienterat arbetssätt och är ansvarstagande. Du bör kunna arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett arbetslag där samarbetsförmåga och engagemang är viktiga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i ett arbetslag om fyra personer. Skiftarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval sker löpande. Är du intresserad och vill veta mer? För mer information kontakta chefen för egna maskiner Fredrik Nilsson på telefon 010-471 60 13. Facklig representant för Skogs- och Träfacket är Sven-Olof Engstrand 0470-85 816. Välkommen med din ansökan via länken nedan. Senast den 4 juni 2014 vill vi ha din ansökan.
Företag: Södra Skog
Ort: Gislaved
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Gislaved, Skördarförare Södra Skog
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Råby Skoog bedriver gallring och slutavverkning i Södermanland med moderna maskiner. Vår maskinpark består av 2 skördare, JD 1470 E och Komatsu 911.5 samt 2 skotare JD 1010 E och JD 1110 D. Vi har idag 5 anställda exkl underentreprenörer. Vår bas är i Katrineholm. Nu söker vi en Skördarförare. Arbetsuppgifter - Förare av skördare - Service och underhåll av maskinen - Kontakt med markägare och leverantörer - Hantering av prislistor - Uppföljning av utfört arbete. Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet som förare av skogsmaskin. - Grönt kort, ADR och Heta arbeten är meriterande.
Företag: Råby Skoog AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Katrineholm, Skördarförare Råby Skoog AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Wintax Maskin AB söker en erfaren skördarförare. Arbetet är beläget i Lyckseleområdet. Anställningen är ett vikariat på ca 10 veckor men kan övergå eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.
Företag: Wintax Maskin AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Lycksele, Skördarförare Wintax Maskin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare, gallring
Erfaren skördarförare sökes för gallringsarbete. Måste vara över 25 år för att vara intressant för företaget.
Företag: SMG SKOGSTJÄNST AB
Ort: Sollefteå
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare, gallring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare, gallring

Skogsmaskinförare/Skördarförare
Vi söker en skördarförare som har en skogsbruksutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du som söker har erfarenhet från tidigare arbete som skördarförare. Du är ansvarstagande och målinriktad. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmågan och initiativförmågan. Ett krav är att du har minst B körkort och Grönt kort. Meriterande är att du även har ADR, L-ABC, motorsågskörkort samt Heta Arbeten - utbildning. Arbetet kommer till största delen att ske i tvåskift tillsammans med vår andra skördarförare. Du kommer att arbeta målinriktat och med personliga ansvarsområden som du säkerställer mot företagets uppsatta mål och kundens krav.
Företag: KOMSTA SKOG AB
Ort: Ånge
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsmaskinförare/Skördarförare jobb, Skogsmaskinförare/Skördarförare Ånge, Skogsmaskinförare/Skördarförare KOMSTA SKOG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsmaskinförare/Skördarförare

Skördarförare
Skogstjänst i Ludvika AB söker nu en ny medarbetare. Du behöver vara en ansvarsfull och erfaren skördarförare då arbetet kräver att maskiner och gallrad skog sköts om på bästa sätt. Arbetet bedrivs på dagtid. Arbetet består mestadels i att gallra ungskog.
Företag: Skogstjänst i Ludvika AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Ludvika, Skördarförare Skogstjänst i Ludvika AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Roland Andersson Skogstjänster AB söker en erfaren skördarförare. Jobb på annan ort. Bostadsvagn finnes.
Företag: Roland Andersson Skogstjänster AB
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Jokkmokk, Skördarförare Roland Andersson Skogstjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare sökes till Åsele med omnejd
Vi söker en skördeförare JD 10-70-E Du kommer att vara stationerad i Åsele med omnejd. Vi kan erbjuda boende Det krävs att du har tidigare erfarenhet och B-körkort Ring Robert Karlsson telefonnummer 076-135 72 30 för vidare information och för att söka tjänsten.
Företag: RE Skog & Transport
Ort: Åsele
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare sökes till Åsele med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare sökes till Åsele med omnejd

Skördarförare sökes
Verksamhetsbeskrivning Företaget arbetar med gallring och slutavverkning i arbetsområdet Stockholm södra åt Mellanskog. Arbetsuppgifter Du ska arbeta som skördarförare. Utbildning/Erfarenhet Du ska ha utbildning och/eller erfarenhet av arbetet. Grönt kort/Adr-utbildning/motorsågskörkort är meriterande. Övrigt Firmabil finnes att tillgå samt övernattningslägenhet i Södertälje.
Företag: Kuddby Trädfällning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare sökes

Skördarförare, skogsbruk
Ekmans Skogsentreprenad är ett litet familjeföretag med gallringsuppdrag från flera stora skogsägare runt Strängnäs med omnejd. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter kommer att innebära skördarkörning, löpande underhåll och reparationer, markägarkontakter samt viss rapportering och uppföljning. Vi driver även en stor gård och i perioder kan visst arbete där också förekomma. Arbetsområde är Strängnäs med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet sker i både en- och tvåskift enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Vi söker dig som har skogsbruksutbildning eller motsvarande erfarenhet och tidigare vana att köra skördare. Kompetensbevis för Grönt kort och ADR är en förutsättning för anställning. Som person är du en självständig, noggrann och ansvarsfull problemlösare med ett resultatorienterat arbetssätt. Är du intresserad och vill veta mer? Ring Emil Ekman på tel: 0706850285 Din ansökan skickar du till ekman@gruppindivid.se
Företag: Ekmans Skogsentreprenad
Ort: Strängnäs
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare, skogsbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare, skogsbruk

Skördarförare
Skogsentreprenadföretag med säte i Sorsele, verkstad i Malå. 14-16 anställda. Avverkar nya och i befintliga ledningsgator, markbereder samt röjer/avverkar manuellt. Vi söker en skördarförare - kan bo i området Mora - Ljusdal - Bollnäs. Beskrivning av arbetsuppgifter: Maskinavverkning kraftledningsgata Beskrivning av kvalifikationer: Erfaren Skördarförare med goda referenser
Företag: Nymi Skog AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Mora, Skördarförare Nymi Skog AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Skogsentreprenadföretag med säte i Sorsele, verkstad i Malå. 14-16 anställda. Avverkar nya och i befintliga ledningsgator, markbereder samt röjer/avverkar manuellt. Vi söker en skördarförare - kan bo i området Mora - Ljusdal - Bollnäs. Beskrivning av arbetsuppgifter: Maskinavverkning kraftledningsgata Beskrivning av kvalifikationer: Erfaren Skördarförare med goda referenser
Företag: Nymi Skog AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Ljusdal, Skördarförare Nymi Skog AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Skogsentreprenadföretag med säte i Sorsele, verkstad i Malå. 14-16 anställda. Avverkar nya och i befintliga ledningsgator, markbereder samt röjer/avverkar manuellt. Vi söker en skördarförare - kan bo i området Mora - Ljusdal - Bollnäs. Beskrivning av arbetsuppgifter: Maskinavverkning kraftledningsgata Beskrivning av kvalifikationer: Erfaren Skördarförare med goda referenser
Företag: Nymi Skog AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Bollnäs, Skördarförare Nymi Skog AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Skårs Gräv och Byggservice AB söker Skördarförare med erfarenhet.
Företag: SKÅRS GRÄV OCH BYGGSERVICE AKTIEBOLAG
Ort: Kungälv
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Kungälv, Skördarförare SKÅRS GRÄV OCH BYGGSERVICE AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Skördarförare med erfarenhet, bör även kunna köra skotare. Meriterande om man kan sköta inventeringar, uppföljningar med mera. Utbildning inom skogsbruk, natur och kulturvård samt maskiner krävs. Arbetet är till större delen i Jokkmokks Kommun med omnejd. Boendemöjlighet finns.
Företag: Roland Andersson Skogstjänster AB
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Jokkmokk, Skördarförare Roland Andersson Skogstjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare
Vi söker en förare till vår Komatsu 901 som vi kör i skift för Skogssällskapets räkning, där vi har största koncentrationen på en produktion med riktigt hög kvalité som går före kvantitet. Detta är den viktigaste biten i vårt arbete i och med att vi skall hjälpa till med förvaltningen och sträva efter så optimal avkastning som det är möjligt med dagens skogsbruk. Vi söker en förare med erfarenhet av skördare men en merit är skotarvana. Och önskvärt är innehav av grönt kort samt övriga utbildningar som krävs då vi är certifierade, men vi kan bistå med nödvändiga utbildningar.
Företag: Lajksjömon Energi och Miljö AB, LEMAB
Ort: Dorotea
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Dorotea, Skördarförare Lajksjömon Energi och Miljö AB, LEMAB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skördarförare med erfarenhet
Du kan köra en gallringsskördare och tidvis även skotare. Du utför uppföljningar på utfört arbete och kan redovisa detta för våra kunder. Du utför lättare reparationer och servicearbeten runt maskinen. Du kan på ett bra sätt planera din körning för att nå bästa resultat. Du är en driven och resultatinriktad person. Du trivs i skogen och kan arbeta självständigt samtidigt som du tillsammans med övriga på företaget gör ditt bästa för att utföra våra uppgifter på bästa sätt. Företaget startades 2007. Sedan 2010 har vi varit verksamma i området runt Lycksele. Vi har Sveaskog som uppdragsgivare. Vi kommer huvudsakligen att köra gallring men även lättare slutavverkning. Idag har vi en John Deere 1170 E samt en John Deere 1510 E för dessa uppgifter. Under våren kommer skördaren att bytas ut.
Företag: FREDRIK HUGGARE AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare med erfarenhet

Petrus Skogstjänst söker Skördarförare
Vi söker en van skördarförare till vår Ponsse Scorpion. Vi kör mestadels gallring för Södra Skogsägarna på distrikt Gislaved (VO982). Vi kör överlappande tvåskift. Vi söker en person som har stor erfarenhet av att köra gallringsskördare noggrant och effektivt med naturvård i fokus. Du skall kunna kalibrera maskin för längd och diametermätning, föra in nya prislistor, och serva maskinen. I arbetet ingår också uppdragsredovisning, detalplanering av trakt och enklare reparationer av maskin. Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet av att köra gallringsskördare. Du skall vara noggrann, effektiv med naturvård och hänsyn i fokus. Arbetsvillig, självgående och positivt lagd. Petrus Skogstjänst AB startades i oktober 2010 av Kenneth Berntsson. Kenneth har skoglig utbildning och gick på Östboskolan i Värnamo t.om. 1987. Därefter började han som anställd på CH Skogsavverkning där han körde både Skotare och Skördare under några år tills han blev anställd som instruktör på Östboskolans Maskinkurs. Efter många års arbete som Försäljnings och Marknadschef med Europa som spelplan har han nu kommit tillbaka till ”hemmaplan” och startat eget företag inom Skogsentreprenad. Idag kör Petrus Skogstjänst AB åt Södra Skogsägarna distrikt Väst med Gislaved som centrum. Vi har idag en gallringsgrupp bestående av en skördare Scorpion och en skotare Gazelle.
Företag: PETRUS SKOGSTJÄNST AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Petrus Skogstjänst söker Skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Petrus Skogstjänst söker Skördarförare

Skördarförare till AT Skogsservice AB
Din primära arbetsuppgift kommer att bestå av att köra skördare. Du kan även komma att behöva köra skotare beroende på arbetsbelastning. I arbetsuppgifterna ingår också delar av planering, kvalitetsuppföljning samt manuellhuggning vid behov. Du kommer även vara en representant för AT Skogsservice AB i kundkontakter och i relationen med våra uppdragsgivare. Vi söker en maskinförare till vår avverkningsgrupp med arbetsområde i mellersta och södra Skåne. Vi söker dig som kan skog och har kunskaper kring slutavverkning och gallring, dig som vill vara med och utveckla bolaget. Du är produktionsinriktad, kostnads- och kvalitetsmedveten och bra på att kommunicera. Vi söker en lagspelare som samtidigt inte räds ensamarbete. Du är en strukturerad person med god planeringsförmåga, som inte är rädd för förändringar och som är flexibel när så behövs. Vi ser helst att du har: Grönt kort ADR-kort B-körkort Motorsågskort AB Guldkort Heta Arbeten Tidigare erfarenhet av maskinkörning Meriterande: Kunskap inom service och reparationer av skogsmaskiner. Motorsågskörkort C Vår vision är att alltid göra kunden nöjd och att aldrig tumma på kvalitén. Ett lyckat jobb för oss innebär att vi får förtroendet att återvända till samma kund år efter år. Våra uppdragsgivare: Södra Skogsägarna samt några större privata markägare. Maskinpark: Komatsu 931 2016 Johndeere 1210 e 2012 Johndeere 1510 e 2011
Företag: At Skogsservice AB
Ort: Höör
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare till AT Skogsservice AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare till AT Skogsservice AB

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker omkring Habo kommun. körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker omkring Habo kommun. körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skördarförare
Vi söker en skördarförare och en skotarförare för tillsvidare anställning i Jokkmokk. Flerårig vana, förare som kan köra bägge maskinerna prioriteras. Utbildningar Natur och kultur, Heta arbeten, Hjärt och lungräddning, ADR, Datakunskap (GPS, t.ex) m.m. är givetvis ett plus, men vi kan ordna det om det blir anställning. Vi ser gärna att någon yngre söker, eftersom medelåldern är ganska hög på företaget. Vi har påbörjat implementering av jämställd tillväxt i företaget.
Företag: Roland Andersson Skogstjänster AB
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare jobb, Skördarförare Jokkmokk, Skördarförare Roland Andersson Skogstjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker omkring Habo kommun. körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skördarförare, skogsbruk
Green Forest AB söker 1 st skördare förare 100% Du bör ha gått skogsbruksskola och maskinkurs eller motsvarande erfarenhet. Du har arbetat några år som skördar förare. Du kan arbeta självständigt och har ett maskinellt samt skogligt intresse. B-körkort är ett krav. I arbetsuppgifter ingår bl. a o Körning av skördare o Använda apteringsdatorer och maskinernas driftdatorer o Sköta daglig uppföljning o Utföra reparation och skötsel av maskinerna o Planering av körning o Utföra natur- och kulturvård med hänsyn till naturens mångfald och i riktlinjer med PEFC:s krav Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Därför söker vi dig som har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och handlingskraftig. Arbetsplatsen är kring Vilhelmina samt närliggande kommuner tex Storuman. Lön enligt kollektivavtal. För mer information: Magnus Grönlund 070-335 45 73
Företag: Green Forest AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare, skogsbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare, skogsbruk

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker på flera ställen i Jönköpingstrakten. Körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skördarförare gallring
Att självständigt utföra gallringar med focus på kvalitets jobb. Att ta ansvar för maskinen med underhåll m,m Du skall ha erfarenhet av att köra gallringsskördare och kunna visa referenser på att du självständigt klarar av att gallra och ta ansvar för maskin samt förstå kundernas önskemål. Sökande som inte uppfyller kraven kommer inte att besvaras. Idagsläget kommer maskinen att jobba i skogarna runt Nora. Maskinen är en Rottne H8. Utgångspunkten är Lundsgård 1 mil norr om Karlskoga. Gården bedriver mjölkproduktion och skogsbruk.
Företag: LUNDS GÅRD
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare gallring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare gallring

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker på flera ställen i Jönköpingstrakten. Körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skördarförare sökes
Vi söker en skördarförare för körning i ett arbetslag där hälften är slutavverkning och hälften gallring. Du behöver vara noggrann och självständig men även kunna jobba i ett arbetslag. Du ska kunna hålla en jämn och hög produktion. Det är viktigt att du har erfarenhet från gallring. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara västra Medelpad.
Företag: Rätans Resurs AB
Ort: Ånge
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare sökes

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker på flera ställen i Jönköpingstrakten. Körkort B är ett krav.
Företag: Bernt Rosqvist
Ort: Habo
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skotar- och skördarförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skotar- och skördarförare

Skördarförare sökes
Skyttmos Skogsentreprenad AB söker omgående en erfaren skördarförare. Jobbet är heltid som skördarförare på en ny Komatsu 931 stationerad i huvudsak mellan Östersund och Bräcke. Du kommer köra skift under vintern och enkelskift resten av året. Välkommen att jobba i ett företag som ligger i framkant. Om du vill veta mer om oss och hur vi tar hand om våra anställda, titta på vår hemsida www.skyttmos.se under kontakter och fråga någon. Ansökan skickas till: annica.boije@arbetsformedlingen.se
Företag: Skyttmos Skogsentreprenad AB
Ort: Östersund
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skördarförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skördarförare sökes


Sök lediga jobb Skördarförare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se