Skövde jobb - lediga jobb

Skövde jobb Skövde jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skövde. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skövde. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hygientekniker på vårt Skövdekontor- Skövde

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skövde.- Skövde

 3. Personliga assistenter- Skövde

 4. Actic söker platschef till Skövde Arena- Skövde

 5. Leg Djursjukskötare- Skövde

 6. Skövdekille söker personlig assistent.- Skövde

 7. Familjebehandlare till ungdomsboendet Orion, Socialförvaltningen- Skövde

 8. Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen- Skövde

 9. Socialsekreterare, ungdomsavdelningens handläggaregrupp, Socialförvaltninge- Skövde

 10. Controller tillika Chef. Omvårdnadsförvaltningen- Skövde

 11. ARBETSTERAPEUT SKÖVDE- Skövde

 12. Assisterande dansledare Skövde HT 13- Skövde

 13. Socialpsykolog, 100%, Helenaskolan- Skövde

 14. Projektör till Skövde- Skövde

 15. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde- Skövde

 16. Elektriker, Fastighetsserviceavdelningen, Tekniska förvaltningen- Skövde

 17. Assisterande idrottsledare Skövde HT 13- Skövde

 18. Lärare i Företagsekonomi/Business & Management- Skövde

 19. Adjunkt i biomedicin- Skövde

 20. Postdoktor i molekylärbiologi- Skövde

 21. Klinikchef- Skövde

 22. Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde- Skövde

 23. Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde- Skövde

 24. Personliga assistenter till aktiv kvinna utanför Skövde- Skövde

 25. Enhetssamordnare Äldrecentrum Ekedal- Skövde

 26. Legitimerade Psykologer- Skövde

 27. Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde- Lidköping

 28. Tandhygienist- Skövde

 29. Tandsköterska- Skövde

 30. Kantpressare- Skövde- Skövde

 31. Biträdande förskolechef, 75-100% Käpplundaenheten- Skövde

 32. Driven konsultchef till Manpower i Skövde- Skövde

 33. Ekonom, Omvårdnadsförvaltningen- Skövde

 34. Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde- Skövde

 35. Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola- Skövde

 36. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde- Skövde

 37. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg- Göteborg

 38. Enhetschef till barn- o familjeavdelningen, Socialförvaltningen- Skövde

 39. HÄLSOUTVECKLARE TILL SKÖVDE- Skövde

 40. Fritidspedagog 100 % på Rydskolan- Skövde


Mer beskrivning

Hygientekniker på vårt Skövdekontor
Anticimex är ett europeiskt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Våra 1900 medarbetare skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer inom områdena skadedjur, hygien, byggnadsmiljö, energi, brandskydd och arbetsmiljö. Vi omsätter drygt 1,9 miljarder kronor, ägs av riskkapitalbolaget EQT och finns i Norden, Nederländerna och Tyskland. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion. Är du vår nya Hygientekniker på vårt Skövdekontor Vi söker en tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Din uppgift blir i första hand att arbeta med våra serviceavtal och hygienprogram för restauranger, livsmedelsbutiker och annan livsmedelshanterande verksamhet. Arbetet hos oss är självständigt och kräver en kombination av teoretisk kunskap och praktiskt handlag. Ditt arbete består av att ge våra kunder stöd i alla delar från riskanalys till utbildning till framtagande av dokumentation. Vem är du? För att lyckas i rollen krävs en stor portion energi, entusiasm och engagemang. Du har god social förmåga och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Givetvis är du serviceinriktad och ansvarskännande och är duktig på att bygga och underhålla relationer med kunden. Det är viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera med kunden både i tal och skrift. Vidare har du god vana av office-paketet och kunskaper i engelska. För mer information om våra tjänster se vår hemsida www.anticimex.se. Lämplig bakgrund är livsmedelsteknisk utbildning och erfarenhet från livsmedelsbranschen eller från arbete inom miljö- och hälsoskydd. På Anticimex kontor i Skövde arbetar idag 25 personer i trivsamma lokaler. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi med mångfald - och jämställdhetsfrågor för vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet samt leder till ett bättre resultat. Vårt arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara. Vill du se vad några av våra medarbetare har att berätta om hur det är att arbeta hos oss? Länk till ?Möt våra medarbetare? Ansökan Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-15. Du ansöker via vår hemsida www.anticimex.se - se rubriken "jobba hos oss". Har du frågor är du välkommen att ringa Lotta Larsson på telefonnummer 0500-42 45 05 För mer information om våra tjänster se vår hemsida www.anticimex.se.
Företag: SÖDERGREN & KARLSSON AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hygientekniker på vårt Skövdekontor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hygientekniker på vårt Skövdekontor

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skövde.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Skövde kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skövde. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skövde.

Personliga assistenter
Vionord Omsorg och service är en extern utförare av hemtjänst och personlig assistans i Skövde kommun. Vi söker nu Personliga assistenter; 3 stycken för timanställning/vid behovsanställning hos Vionord omsorg och service i Skövde. Arbetsuppgifterna är sedvanliga uppgifter som Personlig assistent hos brukare i dennes hem. Vi söker Dig som har ett professionellt förhållningssätt gentemot kunden, anhöriga och vårdgrannar. Du är flexibel och ansvarstagande och har förmåga att se helheten i det arbete du utför. Välkommen med din ansökan senast den 30 juli 2013. Ansökan bör innehålla personligt brev, CV och betyg/intyg.
Företag: DIN HEMVÅRD I SKÖVDE AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Actic söker platschef till Skövde Arena
Actic är en ledande friskvårdskedja med 144 anläggningar och över 200 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Island, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 140 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se ACTIC söker Platschef till Actic i Skövde Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Drivs du av att skapa resultat? Har du en vilja att leda? Då är den vi söker! Actic iSkövde söker nu en Platschef som genom god självinsikt, affärsmannaskap och respektfullt bemötande Våra ledare vill - ta ansvar - vara tydliga - Göra medvetna val - Kommunicera - Lyssna och försöka förstå - ge feedback och skapa effektiva team - bli bäst Vidare är du en social person som är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Actic söker vi dig som också är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. We are the SAME, We are here to make a differens
Företag: Actic Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Actic söker platschef till Skövde Arena jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Actic söker platschef till Skövde Arena

Leg Djursjukskötare
Vi behöver nu utöka personalstyrkan med ytterligare en sköterska. Tjänsten kräver att du är legitimerad Djursjukskötare alt Djurvårdare som är på god väg att ta legitimation. Vi söker dig som självständigt kan övervaka narkoser, röntga och utföra en Djursjukskötares uppgifter. Vi ser gärna att du är social, ambitiös och flexibel. Arbetet är omväxlande och innefattar poliklinik, operation, röntgen och allt annat som kan tänkas på en smådjursklinik. Tjänstgöringsgrad 100%, vi tillämpar provanställning i 6 mån Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. För upplysningar och frågor kontakta: Carola Hallin, via e-post: carola.hallin@skovdedjurklinik.se Välkommen med din ansökan till: carola.hallin@skovdedjurklinik.se Skövde Djurklinik AB öppnade 1989 och ägs och drivs sedan 2009 av Frank och Åsa Kaså. Det är en välutrustad djurklinik med kompetent personal, som erbjuder kvalificerad sjukvård samt förebyggande behandlingar för smådjur. Att ge god och personlig service är något som vi på Skövde Djurklinik eftersträvar. Våra veterinärer är allmän medicinskt inriktade men har även särskilt intresse för bl a tandvård och hudbekymmer. För mer information titta gärna in på vår hemsida! www.skovdedjurklinik.se
Företag: SKÖVDE DJURKLINIK AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Djursjukskötare

Skövdekille söker personlig assistent.
Jag är en 31-årig kille som bor i egen lägenhet i centrala Skövde. Jag har flera funktionsnedsättningar (rullstolsburen) och använder därför personlig assistans för att kunna leva ett bra liv. Jag tycker om att lyssna på musik, umgås med andra och att vara ute i naturen. Ett stort intresse är att vara ute och åka med min bil. Då jag inte kan köra själv vill jag att du som blir min assistent har körkort och tycker om att köra bil. Jag är social och tycker om att umgås och träffa nya människor. Då jag inte kan göra mig förstådd på egen hand behöver jag assistans när jag kommunicerar. Jag behöver även hjälp med många andra praktiska saker i min tillvaro. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med människor och att du gärna gör det där lilla extra. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag söker nu en assistent som kan arbeta extra vid behov. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/60512673
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skövdekille söker personlig assistent. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skövdekille söker personlig assistent.

Familjebehandlare till ungdomsboendet Orion, Socialförvaltningen
Socialförvaltningen befinner sig i ett utvecklingsskede där frågor rörande samverkan, översyn av metoder, arbetssätt och kvalitet står i fokus. Socialförvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en barn-och familjeavdelning, ungdomsavdelning, vuxenavdelning samt en socialpsykiatrisk avdelning. I förvaltningen finns ett ledningskontor som har hand om frågor kring kvalitet, utveckling, ekonomi, IT och nämndsorganisation. Skövde kommuns socialförvaltning har i samverkan med grannkommunerna bl a social jour. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningens ungdomsavdelning bedriver sedan 1997 en kollektiv ung-domsboendeverksamhet. Ungdomsboendet Orion är ett hem för vård eller boende för ungdomar i åldern 15-20 år. Den huvudsakliga arbetsuppgiften består i att ge socialt stöd tillboende, individuellt utformat utifrån varje ungdoms behov. Personalgruppen består idag av 5 kvinnor och 4 män. Under 2013 kommer ungdomsboendet Orions behandlingsfokus att breddas till att utöver arbetet med placerade ungdomar också omfatta ett nytt, mer familjeinriktat arbetssätt. Detta innebär att verksamheten ska utveckla nya arbetssätt som innefattar familjebehandling och familjestöd, som kompletterar eller ersätter det befintliga uppdraget. Familjebehandlarnas roll blir att i samverkan med befintlig behandlingspersonal arbeta med familjebehandling. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har följande utbildning och yrkeserfarenhet; -Socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. -Grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning mot system och familj (Steg 1) är särskilt meriterande. -Erfarenhet av arbete med barn och unga inom kommunal socialtjänst. -Erfarenhet av arbete i hem för vård eller boende eller erfarenhet av att arbeta i team. -Förmåga och erfarenhet av att samarbeta med flera olika aktörer. -Förmåga och erfarenhet av att möta familjer i behov av stöd eller behandlingsinsatser.
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare till ungdomsboendet Orion, Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare till ungdomsboendet Orion, Socialförvaltningen

Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen
Socialförvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Ungdomsavdelningen arbetar med handläggning och insatser till ungdomar i åldern 13-20 år samt deras familjer. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, och kvalitetsfrågor står i fokus. Skövde kommuns socialförvaltning har i samverkan med grannkommuner bl.a. social jour. ARBETSUPPGIFTER Ungdomsavdelningen arbetar med ungdomar i åldern 13-20 år. Målsättningen för verksamheten är att: Öka socialt utsatta barn och ungas möjlighet att få en gynnsam utveckling. Avdelningen har fokus på att hitta lösningar och resurser i ungdomars egna nätverk. På avdelningen finns en handläggargrupp, förebyggande insatser samt ett ungdomsboende. Ungdomsavdelningen söker en vikarierande socialsekreterare till resursgruppen. I resursgruppen finns tre olika huvuduppdrag: arbete med unga lagöverträdare, öppenvård för ungdomar med risk- och missbruk samt familjebehandling för att stärka relationer. I uppdraget ingår såväl öppenvård som viss myndighetsutövning. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Erfarenhet av arbete inom socialtjänst är önskvärd. Vi vill att du har lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen

Socialsekreterare, ungdomsavdelningens handläggaregrupp, Socialförvaltninge
Socialförvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Ungdomsavdelningen arbetar med handläggning och insatser till ungdomar i åldern 13-20 år samt deras familjer. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, och kvalitetsfrågor står i fokus. Skövde kommuns socialförvaltning har i samverkan med grannkommuner bl.a. social jour. ARBETSUPPGIFTER Ungdomsavdelningen arbetar med ungdomar i åldern 13-20 år. Målsättningen för verksamheten är att: Öka socialt utsatta barn och ungas möjlighet att få en gynnsam utveckling. Avdelningen har fokus på att hitta lösningar och resurser i ungdomars egna nätverk. På avdelningen finns en handläggargrupp, förebyggande insatser samt ett ungdomsboende. Ungdomsavdelningen söker en socialsekreterare till handläggargruppen. Vi söker dig som är intresserad av att i samverkan med andra utreda och följa upp insatser för ungdomar. I arbetet ingår handläggning enligt Socialtjänstlagen och LVU. Vi arbetar enligt BBIC. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Erfarenhet av arbete inom socialtjänst är önskvärd. Vi vill att du har lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, ungdomsavdelningens handläggaregrupp, Socialförvaltninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, ungdomsavdelningens handläggaregrupp, Socialförvaltninge

Controller tillika Chef. Omvårdnadsförvaltningen
Omvårdnadsförvaltningen har ca 1500 anställda och en budget på 850 mkr. Förvaltningen ansvara för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Förvaltningen bedriver sin hemtjänst genom lagen om valfrihet (LOV). ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som ska vara med om att leda och vidareutveckla ekonomi enheten inom Omvårdnadsförvaltningen i Skövde kommun. I rollen som controller ingår personalansvar samt att du medverkar både i förvaltningens ledningsgrupp och i kommunens centrala ekonomigrupp. I ditt uppdrag ingår bland annat att driva budgetprocessen i förvaltningen med uppföljning, bokslut, prognoser och analyser samt att driva och utveckla ekonomistyrningsprocesser i ett för kommunen helheltsperspektiv. Du är ansvarig kontaktperson vid förfrågningar av externa leverantörer att bli ackrediterade som extern leverantör (LOV) av hemtjänst samt för resursfördelningen. KVALIFIKATIONER Ekonomisk Högskoleexamen är ett krav. Du bör ha tidigare erfarenhet som controller eller som ekonomiansvarig. Vi ser helst att du har erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig förvaltning. Engagemang, initiativtagande och god organisationsförmåga är egenskaper som värdesätts högt och som person är du kommunikativ och pedagogisk och har en förmåga att skapa goda relationer, du bör vara självgående och förtroendeingivande samt vara en god ledare.
Företag: Skövde kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Controller tillika Chef. Omvårdnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller tillika Chef. Omvårdnadsförvaltningen

ARBETSTERAPEUT SKÖVDE
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter.   Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av: Dragana Lazic, 0761810841 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSTERAPEUT SKÖVDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSTERAPEUT SKÖVDE

Assisterande dansledare Skövde HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Skövde inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.skovdedans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Skövde
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Skövde HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Skövde HT 13

Socialpsykolog, 100%, Helenaskolan
Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Vi erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling. Helenaskolan är en skola där vi aktivt arbetar med att utveckla lärandet under de tre sista årskurserna i grundskolan. Skolan har för närvarande ca 500 elever och ca 90 personal. Skolan har ett centralt läge i Skövde, nära till tåg och buss. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som socialpsykolog för åk 7-9. Arbeta med frågor som rör enskilda elevers studier och sociala liv under skoltid. KVALIFIKATIONER Kunna förstå och analysera maktförhållanden, social ojämlikhet, genus och etnicitet. Vana att handlägga ärenden samt arbeta med förändrings- och utvecklngsarbete. Erfarenhet inom mångfald och jämställdhet önskvärt. Relevant utbildning.
Företag: Skövde kommun, Helenaskolan
Ort: Skövde
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpsykolog, 100%, Helenaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpsykolog, 100%, Helenaskolan

Projektör till Skövde
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 1 850 anställda fördelade över hela landet. Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004. Eltel Networks expanderar kraftigt på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare. Till Division Fixed Telekom söker vi nu en projektledare/projektör med erfarenhet av entreprenadverksamhet. Som marknadsledare går vi i bräschen för den nya infranetbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får ansvar för att driva hela projekteringsprocessen, från ax till limpa. Miljön du kommer att arbeta i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga, entreprenörskap och humor. Du kommer att arbeta med operativ projektering och planering inom områdena Nät & Bredband såväl som specifika områdesnät/kundnät. Du kommer att utföra operativ projektering, kostnads- och dagsverksberäkning utifrån beställningar, upprätta arbetshandlingar och materielbeställningar, upprätta tidsplaner, beställningar samt hand ha kontakter gentemot entreprenörer och externa kunder/intressenter. I arbetsuppgifterna ingår ett ekonomiskt ansvar för projektet med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av våra olika tjänster. Meriterandeär kunskaper inom optoteknik, affärs-/ entreprenadjuridisk (AB04) erfarenhet   Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du har 3-årigt gymnasium, teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i engelska. CAD-kunskaper är ett plus. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Kunderna är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella. Fackliga företrädare, Unionen Mats Johansson, 0920-248872 och SEKO Jonny Andersson 0470-74 80 63
Företag: Eltel Networks Infranet AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektör till Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektör till Skövde

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde
Yrkeslärare YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Skövde. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom vår nya bransch, Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10 liksom Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Sex månaders provanställning Heltid 40 tim/veckan Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907, david.tunell@ya.se Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande. Sista ansökningsdag 2013-08-31 Din ansökan skickar du till david.tunell@ya.se och märker den med 2013-08-31 och Skövde Besök gärna vår hemsida www.ya.se. för mer information om YrkesAkademin.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde

Elektriker, Fastighetsserviceavdelningen, Tekniska förvaltningen
Tekniska förvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för drift samt underhåll av kommunens fastigheter, gator, vägar och parker. Förvaltningen har också en stor verksamhet med interna tjänster såsom anläggningsarbeten, gatu- och VA underhåll, parkskötsel, eldistribution, verkstäder transportförsörjning, lokalförsörjning, lokalvård samt fastighetsskötsel. Dessutom driver förvaltningen viss taxefinansierad verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som elektriker arbetar du inom fastighetsserviceavdelningen med installation, drift underhållsarbete, felsökning och reparation av elektriska anläggningar. Huvudinriktningen ligger på det akuta och felavhjälpande underhållet av våra fastigheter och anläggningar. Arbetet är rörligt och kräver att du följer ritningar och scheman med stor noggranhet. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar både självständigt arbete och grupparbete. Arbetet är inledningsvis ett vikariat med möjlighet till förlägning då avdelningen har flera pen-sionsavgångar under 2014. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du är elektriker med B-behörighet och har minst 4 års erfarenhet från yrket. Svagströmsteknisk utbildning och kunskaper inom styr och regler är meriterande. Som person är driven och ansvartagande. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer höga krav på flexibilitet, kavlitet och samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Du bör ha intresse och god kunskap om olika IT-lösningar då vi bl.a arbetar med datoriserade stödsystem för driftorder, uppföljning, bevakning och dyl. B körkort är ett krav.
Företag: Skövde kommun, Fastighetsserviceavdelningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker, Fastighetsserviceavdelningen, Tekniska förvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker, Fastighetsserviceavdelningen, Tekniska förvaltningen

Assisterande idrottsledare Skövde HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Skövde inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.skovde@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Skövde
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Skövde HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Skövde HT 13

Lärare i Företagsekonomi/Business & Management
IT-Gymnasiet i Skövde är en friskola som startades 2001 och den har nu cirka 30 anställda och 270 elever. Vårt fokus ligger på informationsteknologi, internationella perspektiv och att synliggöra varje enskild elev. Vi har sedan tidigare 3 utbildningar, ITprogrammet med flera intressanta inriktningar och International Baccalaureate Diploma Programme (IB), en internationellt erkänd examen med all undervisning på engelska. Hösten 2010 startade vi ett tredje program, IT Multimedia och Musik. Från hösten 2011, i och med reformen GY-11, erbjuder vi utbildningarna El & Energiprogrammet och Teknikprogrammet, utöver detta så kommer vi att fortsätta med vår IB-utbildning. Du kommer till en skola och personal med entusiasm och framtidstro. Vi tillhör sedan 2009 utbildningskoncernen Academedia. Nu söker vi dig som kan undervisa i Business & Management på vårt IB-program, all undervisning sker på engelska.
Företag: Itgymnasiet i Skövde, Fria Academien AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Företagsekonomi/Business & Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Företagsekonomi/Business & Management

Adjunkt i biomedicin
Högskolan i Skövde är en liten och modern högskola med högaktuella utbildningar och samhällsnyttig forskning. Våra studenter och anställda får förutsättningarna för att lyckas genom att vi gärna tänker nytt, är öppna för strategiska samarbeten med omvärlden och tar väl hand om våra studenter och medarbetare. Högskolan har idag omkring 500 anställda och ca 11 000 studenter och utgör en viktig resurs för regionens utveckling. Institutionen för vård och natur söker en adjunkt inom ämnet biomedicin som vid Högskolan i Skövde definieras som studiet av människans normala biologi och biologi vid sjukdom samt sjukdomars profylax, diagnostik och behandling. I huvudområdet biomedicin ingår vetenskapsområdena humanbiologi, medicinsk mikrobiologi, farmakologi och patologi. Anställningen avser: -planering och genomförande av undervisning -kursadministration -praktisk och teoretisk handledning. Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen. Behörig för anställningen är du som har: -avlagt magisterexamen eller har motsvarande kompetens eller någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen -visat pedagogisk skicklighet -sjuksköterskeexamen -minst 2 års praktisk erfarenhet av arbete inom vården -god förmåga att presentera och kommunicera information i tal och skrift både på svenska och engelska -dokumenterad god samarbetsförmåga. Utöver behörighetskraven kommer meritering inom följande områden att gälla som bedömningsgrunder vid anställningen: -Graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörigheten (se behörighetskraven). -Avancerad specialistsjuksköterskeutbildning. -Genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. -Erfarenhet av distansundervisning. -Erfarenhet av undervisning i farmakologi och patofysiologi. -God förmåga att skapa relationer och nätverk. -Dokumenterad god administrativ skicklighet samt god förmåga att självständigt planera och organisera arbetet. -God förmåga att anpassa sig och reagera på förändring. Vid denna anställning kommer stor vikt att fästas vid dokumenterad god samarbetsförmåga, erfarenhet av undervisning i farmakologi och patofysiologi, avancerad specialistsjuksköterskeutbildning samt visad pedagogisk skicklighet. Högskolan i Skövde eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier. Då flertalet befattningshavare inom ämnesområdet är kvinnor välkomnar Högskolan särskilt män att söka anställningen. Anställningen är en anställning tillsvidare som omfattar 100 %. Högskolan tillämpar 6 månaders provanställning. Din ansökan, märkt med ref nr HS 2013/289-42, ska vara inkommen till Registrator, Högskolan i Skövde, Box 408, 541 28 Skövde eller via e-post till registrator@his.se senast den 26 juli 2013. Till ansökan ska bifogas styrkt meritförteckning samt vidimerade kopior på intyg, betyg etc. Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras.
Företag: Högskolan i Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Adjunkt i biomedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Adjunkt i biomedicin

Postdoktor i molekylärbiologi
Högskolan i Skövde är en liten och modern högskola med högaktuella utbildningar och samhällsnyttig forskning. Våra studenter och anställda får förutsättningarna för att lyckas genom att vi gärna tänker nytt, är öppna för strategiska samarbeten med omvärlden och tar väl hand om våra studenter och medarbetare. Högskolan har idag omkring 500 anställda och ca 11 000 studenter och utgör en viktig resurs för regionens utveckling. Institutionen för vård och natur söker en postdoktor i molekylärbiologi som vid Högskolan i Skövde definieras som den vetenskapliga disciplin inom vilken utseende och funktion hos makromolekyler (främst nukleinsyror och proteiner) studeras, i syfte att förstå biologiska strukturer och processer. Molekylärbiologin har vuxit fram ur mikrobiologi, biokemi, cellbiologi och genetik som resultat av utvecklingen av tekniska metoder som tillåter biologiska studier på molekylnivå. Anställningen som postdoktor avser heltidstjänstgöring och görs i enlighet med gällande kollektivavtal mellan Arbetsgivarverket, OFR-S, SACO-S och SEKO. Anställningen ska i första hand gälla forskning inom molekylärbiologi. Undervisning, på både grund- och avancerad nivå, samt utbildningsadministration kan förekomma till högst en femtedel av arbetstiden och ska kunna bedrivas på både svenska och på engelska. Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen. Behörig för anställningen är du som har: -avlagt doktorsexamen inom molekylärbiologi, cellbiologi eller annat relevant ämne eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen, och som avlagt examen högst tre år före ansökningstidens utgång. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare. Utöver behörighetskraven kommer meritering inom följande områden att gälla som bedömningsgrunder vid anställningen: -Kunskap och dokumenterad praktisk erfarenhet inom det endokrinologiska forskningsfältet med inriktning mot välbefinnande och stress. -Dokumenterad praktisk erfarenhet av användning av parametrisk och icke parametrisk statistik. -Dokumenterad praktisk erfarenhet av molekylärbiologiska metoder. -Dokumenterad erfarenhet av att på egen hand planera försöksupplägg och bearbeta data. -Flexibilitet, vana att arbeta självständigt samt ha stor egen initiativkraft. -God förmåga att presentera vetenskapliga forskningsresultat på engelska, både muntligt och i vetenskapliga tidsskrifter. Vid denna anställning kommer stor vikt att fästas vid kunskap och dokumenterad praktisk erfarenhet inom det endokrinologiska forskningsfältet med inriktning mot välbefinnande och stress, dokumenterad praktisk erfarenhet av användning av parametrisk och icke parametrisk statistik samt dokumenterad god samarbetsförmåga. Högskolan i Skövde eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier. Könsfördelningen inom forskargruppen är jämn. Anställningen är tidsbegränsad i två år och omfattar 100 %. Din ansökan, märkt med ref nr HS 2013/314-42, ska vara inkommen till Registrator, Högskolan i Skövde, Box 408, 541 28 Skövde eller via e-post till registrator@his.se senast den 26 juli 2013. Till ansökan ska bifogas styrkt meritförteckning, vidimerade kopior på examensbevis och betyg/intyg, kortfattad skriftlig redogörelse för vetenskaplig, pedagogisk och övrig verksamhet, publikationslista samt de arbeten som åberopas, högst fem vetenskapliga publikationer (varav minst två publicerade under de senaste tre åren).
Företag: Högskolan i Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Postdoktor i molekylärbiologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Postdoktor i molekylärbiologi

Klinikchef
Västra Götalandsregionen Stöpen är en mindre tätort, belägen cirka 10 kilometer norr om Skövde. Folktandvårdens klinik i Stöpen har för närvarande 11 medarbetare varav 3 tandläkare, 4 tandhygienister och 3 tandsköterskor. En viktig grund för kliniken är ett välutvecklat teamarbete, vilket skapat en framgångsrik verksamhet. Som klinikchef förväntas du leda och utveckla verksamheten på kliniken samtidigt som du har en helhetssyn och ett engagemang på både områdes- och förvaltningsnivå. Du ingår i områdets ledningsgrupp. Du förväntas även vara kliniskt verksam. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter såväl i chefs- och ledarskap som i odontologi. Du ska: -  ha erfarenhet av och intresse för chefs- och ledarskap, -  vara mål- och resultatorienterad, med förmåga att   förmedla förståelse för Folktandvårdens och klinikens uppdrag, och nå överenskomna mål för verksamheten -  vara en ambassadör för Folktandvården och dela vår värdegrund och verksamhetsidé och aktivt verka utifrån de verksamhetsstrategier som Folktandvården valt -  ha förmåga att ta tillvara samtliga medarbetares resurser och utveckla deras professionella kunskaper. - ha intresse av att fortsätta utvecklingen av klinikens teambaserade arbetssätt Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Stöpen Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Klinikchef jobb, Klinikchef Skövde, Klinikchef Folktandvården, Stöpen Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klinikchef

Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde
JB Education AB JB Kompetens är en del av Thorén Gruppen och arbetar med vuxenutbildning i klassrum och på distans. Vi finns i hela Sverige med våra skolor och arbetar mot kommuner med komvux och Arbetsförmedlingen med arbetsmarknadsinsatser. Till hösten startar vi en ny arbetsmarknadsutbildning i samarbete med Arbetsförmedlingen i Personal- och EkonomiAdministration. Därför söker vi nu utbildare i följande ämnen: - Administrativa rutiner - Officepaketet - Bokföring - Löneadministration - Företagsekonomi och företagsadministration - Personaladministration - Presentationsteknik   Vi söker flexibla utbildare som kan ta flera av dessa ämnen och gärna har kunskap och erfarenhet av flera administrativa datasystem. Tjänsterna kan variera mellan deltid och helttid beroende på vilka kombinationer av ämnen man kan ta. Du kan också knyta dig till oss som konsult. Som utbildare hos oss ska du trivas i en föränderlig miljö där vi arbetar med utbildningar som arbetsmarknaden efterfrågar. Även om våra lärare ansvarar för sina utbildningar så arbetar de i team med att stötta upp olika delar i varandras kurser.  Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet av ditt ämne och är du utbildad lärare eller har tidigare erfarenhet av utbildning är det meriterande. Som person ska du vara positiv och utåtriktad med pedagogisk fallenhet. Vi kommer lägga stor viktig vid personlig lämplighet för det pedagogiska yrket.God rekommendationer krävs. I din ansökan vill vi att du svarar på följande frågor: * Vilka administrativa datasystem kan jag? * Varför vill jag arbeta med utbildning?   Vi vill arbeta med marknadens mest kompetenta och egagerade medarbetare- Är du en av dem, Sök idag!! För information om tjänsten välkommen att kontakta: Marcus Rosenblom Utbildningsansvarig Ekonomi / Sälj marcus.rosenblom@jbkompetens.se Mob: 0707-731170
Företag: JB Kompetens, Ekonomi & Försäljning
Ort: Skövde
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde

Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde
JB Education AB JB Kompetens är en del av Thorén Gruppen och arbetar med vuxenutbildning i klassrum och på distans. Vi finns i hela Sverige med våra skolor och arbetar mot kommuner med komvux och Arbetsförmedlingen med arbetsmarknadsinsatser. Till hösten startar vi en ny arbetsmarknadsutbildning i samarbete med Arbetsförmedlingen i Personal- och EkonomiAdministration. Därför söker vi nu utbildare i följande ämnen: - Administrativa rutiner - Officepaketet - Bokföring - Löneadministration - Företagsekonomi och företagsadministration - Personaladministration - Presentationsteknik   Vi söker flexibla utbildare som kan ta flera av dessa ämnen och gärna har kunskap och erfarenhet av flera administrativa datasystem. Tjänsterna kan variera mellan deltid och helttid beroende på vilka kombinationer av ämnen man kan ta. Du kan också knyta dig till oss som konsult. Som utbildare hos oss ska du trivas i en föränderlig miljö där vi arbetar med utbildningar som arbetsmarknaden efterfrågar. Även om våra lärare ansvarar för sina utbildningar så arbetar de i team med att stötta upp olika delar i varandras kurser.  Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet av ditt ämne och är du utbildad lärare eller har tidigare erfarenhet av utbildning är det meriterande. Som person ska du vara positiv och utåtriktad med pedagogisk fallenhet. Vi kommer lägga stor viktig vid personlig lämplighet för det pedagogiska yrket.God rekommendationer krävs. I din ansökan vill vi att du svarar på följande frågor: * Vilka administrativa datasystem kan jag? * Varför vill jag arbeta med utbildning?   Vi vill arbeta med marknadens mest kompetenta och egagerade medarbetare- Är du en av dem, Sök idag!! För information om tjänsten välkommen att kontakta: Marcus Rosenblom Utbildningsansvarig Ekonomi / Sälj marcus.rosenblom@jbkompetens.se Mob: 0707-731170
Företag: JB Kompetens, Ekonomi & Försäljning
Ort: Skövde
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Personal- och Ekonomiadministration, Skövde

Personliga assistenter till aktiv kvinna utanför Skövde
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Jag är en kvinna på 60+ som bor utanför Skövde och söker personliga assistenter som kan vara mig behjälpliga i mitt dagliga liv. Jag behöver hjälp med personlig hygien, skötsel av hemmet, matlagning, promenader m.m. Jag är en person som lever ett ganska aktivt liv och gillar utflykter av olika slag. Du som söker bör vara utåtriktad och ganska flexibel och gärna vara intresserad av matlagning och bakning. Men du bör också ha egenskaper såsom pålitlighet och ärlighet och kunna ta egna intiativ. Ingen utbildning krävs men erfarenhet från liknande arbete är meriterande och körkort är ett krav. Egen bil krävs också för att kunna ta sig till och från arbetstället. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För närvarande söker jag framför allt extrapersonal för inringning vid ordinarie assistenters bortavaro. Arbetstiderna är främst förlagda till för och –eftermiddagar, någon kväll kan förekomma då och då. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till aktiv kvinna utanför Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till aktiv kvinna utanför Skövde

Enhetssamordnare Äldrecentrum Ekedal
Omvårdnadsförvaltningen har ca 1500 anställda och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en enhetssamordnare till Äldrecentrum Ekedal som består av två enheter med inriktning korttid och dagverksamhet. Enhetssamordnarens uppdrag är att stödja enhetschefen med arbetsuppgifter som rör personal, arbetsmiljö, ekonomi samt vara delaktig i verkställighet av beslut enligt Socialtjänstlagen. KVALIFIKATIONER Du ska ha adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar som lämplig. Du ska ha social kompetens, vara självständig, flexibel och initiativrik. Arbetet innefattar mycket samtal och personliga kontakter med anställda och en ”spindel i nätet funktion”, mycket stor vikt kommer därför att läggas på den personliga lämpligheten, erfarenheten och förmågan i detta uppdrag. Körkort samt tillgång till egen bil.
Företag: Skövde kommun, Äldrecentrum Ekedal Plan 4
Ort: Skövde
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetssamordnare Äldrecentrum Ekedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetssamordnare Äldrecentrum Ekedal

Legitimerade Psykologer
Västra Götalandsregionen Beskrivning Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP)  arbetar med att utreda och behandla barn och ungdomar med psykisk ohälsa eller som riskerar att drabbas av psykisk ohälsa. BUP Skaraborg har 15 kommuner i sitt upptagningsområde. Verksamheten består av fem öppenvårdsmottagningar, en slutenvårdsavdelning, akutmottagning samt neuropsykiatrisk utredningsmottagning. Öppenvårdsmottagningen i Lidköping har fem kommuner i upptagningsområdet. Där skall tre psykologer tillsammans med kuratorer, sjuksköterska, läkare, läkarsekreterare samt enhetschef arbeta i ett team. I augusti 2013 ser vi fram emot att flytta in i nya ändamålsenliga lokaler på sjukhusorten. Öppenvårdsmottagningen i Skövde har fem kommuner i upptagningsområdet. På mottagningen skall två psykologer tillsammans med kuratorer, psykoterapeut, sjuksköterskor, läkare, läkarsekreterare samt enhetschef arbeta i ett team.  Verksamheterna präglas av ett gott och öppet arbetsklimat med stort engagemang och hög kompetens. Arbetsuppgifter BUP arbetar utifrån en helhetssyn på barn/ungdomar och deras familjer. Som psykolog hos oss arbetar du med psykologisk behandling av barn och ungdomar, både enskilt och tillsammans med deras familjer. I din anställning ingår att göra barnpsykologiska bedömningar och utredningar där det kan handla om differentialdiagnostik och neuropsykiatri. Inom BUP arbetar vi både utifrån systemisk teori, psykodynamisk teori och kognitiv beteendeterapeutisk teori. Konsultation och handledning till våra vårdgrannar kan förekomma. Vi har ett nära samarbete med socialtjänst, elevhälsan, barn- och ungdomshabilitering samt barn- och ungdomsmedicin. Hos oss erbjuds medarbetarna både kompetensutveckling och handledning för att ytterligare utveckla och tillföra kompetens till teamet och organisationen. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatrin är meriterande.  Du trivs och har lätt för att arbeta både självständigt och samarbeta i team då arbetsuppgifterna kan variera både från enskilt arbete och tvärprofessionella insatser där din kompetens är en viktig del i arbetet.  Vi ser gärna att du är en flexiblel och kreativ person med förmåga att prioritera och organisera.  Då vi vill erbjuda våra patienter ett brett utbud av behandlingsmetoder är intresse och kompetens för detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Övrigt Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.
Företag: Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Öppenvård Lidköping & Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerade Psykologer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerade Psykologer

Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde
Arrestvakt Secure Security Lidköping/Skövde Secure Security söker arrestantvakt till utökade uppdrag i Lidköping och Skövde. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt godkänd väktarutbildning 1 och 2 eller lägst ordningsvaktutbildning. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ska du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B erfordras. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt, dock senast den 1 september. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning till bert.didricksson@securesecurity.se Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker utlyst tjänst, referenser, dina ambitioner, referenser samt utbildningsbevis och förväntningar på tjänsten samt vad du kan tillföra Secure Security. Vi besvarar endast frågor via mail. Körkortskrav B Arbetstider och omfattning Tillsvidare, halvtid Behov Ersättning Tim/månadslön enligt kollektivavtal Så ansöker du Sista ansökningsdag: 2013-07-18 Tillträde snarast. Vi tar emot ansökan via e-post: bert.didricksson@securesecurity.se Företag Secure Security Sweden AB Box 4025 422 04 HISINGS BACKA bert.didricksson@securesecurity.se www.securesecurity.se
Företag: Secure Security Sweden AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning I Skövde har vi en gemensam specialisttandvårdsklinik för parodontologi, endodonti och bettfysiologi. Vi bedriver specialisttandvård för remitterade patienter. Kliniken är belägen på Kärnsjukhuset i Skövde där 14 personer arbetar varav 5 är tandsköterskor. Arbetsuppgifter Behandling av remisspatienter. Konventionell parodontal vård, även på implantatpatienter. Det finns även revisionspatienter. Utvärdering av behandling tillsammans med klinikens specialister. Det förekommer även viss ubildningsverksamhet och kliniken har auskultationer från allmäntandvården. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist. Gärna flera års erfarenhet. Erfarenhet av arbete på specialistklinik är meriterande.  Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Skövde, Tandhygienist Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Tandsköterska
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Stöpen ligger en mil norr om Skövde centrum. På kliniken arbetar idag 3 tandläkare,4 tandhygienister och  4 tandsköterskor. Väljer du att arbeta hos oss får du  arbeta  på toppen av din kompetens då vi har ett stort patientklientel i alla åldrar. Dina blivande arbetskamrater är glada, positiva och engagerade.  Vi tillämpar ett delegerat arbetssätt där alla på kliniken förekommande arbetsuppgifter kan ingå Arbetsuppgifter Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter såsom assistans, reception och steril. Gärna vana vid teamarbete. Du får också möjligheter till kompetensutveckling.  Vi arbetar med databaserad tidbok och journalsystem T4. Kvalifikationer Tandsköterskeutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är du nyutexaminerad får du en omfattande handledning. Förutom god odontologisk kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga samt ett positivt och trevligt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter.Erfarenhet av arbete med FRAMM  och miljöarbete är meriterande.
Företag: Folktandvården, Stöpen Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Skövde, Tandsköterska Folktandvården, Stöpen Skövde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Kantpressare- Skövde
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 12 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv, Almega Bemanningsföretagen och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, PAf Personal & Ledarutveckling AB och På Rätt Plats AB. Vi söker en duktig kantpressare för uppdrag som kan övergå i tillsvidareanställning hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter: Kantbockning, programmering, pressning i CNC styrda maskiner. Seriekörning, materialansvar. Kvalifikationer: Dokumenterad yrkeserfarenhet. Industriprogrammet från gymnasieskolan eller annan likvärdig verkstadsutbildning. God materialkänsla. Egenskaper: Noggrann, positiv lagspelare som är van vid industriellt tempo. God fysik då tunga lyft kan förekomma. Krav: B-körkort bil,  truckkort Ansök omgående då vi intervjuar löpande till denna tjänst.
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Skövde
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kantpressare- Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantpressare- Skövde

Biträdande förskolechef, 75-100% Käpplundaenheten
Skövde är en framtidsstad med en ledande position i Skaraborg. Vi satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. I Vision Skövde 2025 slår vi fast att ”…våra förskolor och skolor ska utvecklas mot nationell toppklass…”. Vi erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar för att ge dem en bra start i livet. Inom skolförvaltningen finns 21 grundskolor, 34 förskolor samt grundsärskola, fritidshem och familjedaghem. Käpplundaenheten består av grundskola, fyra förskolor och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande förskolechef är du direkt underställd enhetens förskolechef. Du är pedagogisk ledare och arbetar på uppdrag av förskolechefen. Uppdraget kan innebära att ha ansvar för en personalgrupp. Du deltar i ledning och utveckling av enhetens förskoleverksamhet, systematiska utvecklings- och kvalitetsarbete samt i arbetet med ekonomi och budget. Tjänsten är på 75 %, men kan komma att utökas. KVALIFIKATIONER Du som söker har relevant högskoleutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet som ledare inom förskolan. - Du fokuserar på mål och uppdrag, och kan omsätta dessa i verksamheten. - Du skapar delaktighet och inflytande för medarbetarna, har lätt för att samarbeta och kommunicera. - Du arbetar uthålligt och långsiktigt och kan hantera förändrade krav och förutsättningar. Det förväntas att du kan: - Driva och skapa förutsättningar för en god omsorg och lärande för barnen och för enhetens pedagogiska utveckling. - Leda och planera verksamheten för att skapa god arbets- och lärmiljö för barn och personal. - Skapa struktur för uppföljning av såväl barnens som verksamhetens utveckling, samt ansvara för att insatser för stöd och utveckling görs. - Ge god information och insyn vad gäller enhetens verksamhet till personal och föräldrar.
Företag: Skövde kommun, Käpplundaenheten
Ort: Skövde
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef, 75-100% Käpplundaenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef, 75-100% Käpplundaenheten

Driven konsultchef till Manpower i Skövde
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Som konsultchef på Manpower väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Denna tjänst är placerad i Skövde. I din roll som konsultchef kommer du att arbeta med att intervjua och rekrytera kandidater till vår uthyrningsverksamhet, ta emot order och bemanna våra kunder med rätt personal. Som konsultchef arbetar du aktivt med kvalitetsuppföljningar och löpande personaladministration. Du ansvarar själv för att driva och utveckla affärerna och bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Till din hjälp har du företagets processer och metodik som på ett effektivt sätt hjälper dig att nå dina och företagets mål. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning, försäljning och personalfrågor. En absolut fördel har du om du har god kännedom om det lokala näringslivet. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som tycker om när tempot stundtals är rejält högt. Du måste också trivas med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Som person måste du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken på vår hemsida www.manpower.se. Vi har löpande urval så vänta inte med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. För mer information kontakta Johan Hellstrand, Affärsområdeschef på jhells@manpower.se eller telefon 0500-44 62 44. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Personal/Lön
Ort: Skövde
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven konsultchef till Manpower i Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven konsultchef till Manpower i Skövde

Ekonom, Omvårdnadsförvaltningen
Omvårdnadsförvaltningen har ca 1500 anställda och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är en engagerad ekonom till ekonomi- och serviceenheten inom Omvårdnadsförvaltningen i Skövde kommun. Omvårdnadsförvaltningen har en budget på ca 850 mkr och har ca 1500 medarbetare. Som ekonom arbetar du med att ge råd, stöd och service till chefer. I din roll som ekonom kommer du också att arbeta med budget, månatliga prognoser, framtagande av kalkyler samt rapportering av statistik. KVALIFIKATIONER Du ska vara ekonom och ha lägst kanditatexamen i ekonomiska ämnen på högskola/universitet. Initiativtagande är en egenskap som värdesätts högt. Det är meriterade om du arbetat i politiskt styrd verksamhet.
Företag: Skövde kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, Omvårdnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, Omvårdnadsförvaltningen

Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde
Arrestvakt Secure Security Lidköping/Skövde Secure Security söker arrestantvakt till utökade uppdrag i Lidköping och Skövde. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt godkänd väktarutbildning 1 och 2 eller lägst ordningsvaktutbildning. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ska du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B erfordras. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt, dock senast den 1 september. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning till bert.didricksson@securesecurity.se Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker utlyst tjänst, referenser, dina ambitioner, referenser samt utbildningsbevis och förväntningar på tjänsten samt vad du kan tillföra Secure Security. Vi besvarar endast frågor via mail. Körkortskrav B Arbetstider och omfattning Tillsvidare, halvtid Behov Ersättning Tim/månadslön enligt kollektivavtal Så ansöker du Sista ansökningsdag: 2013-07-18 Tillträde snarast. Vi tar emot ansökan via e-post: bert.didricksson@securesecurity.se Företag Secure Security Sweden AB Box 4025 422 04 HISINGS BACKA bert.didricksson@securesecurity.se www.securesecurity.se
Företag: Secure Security Sweden AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arrestvakt till Secure Security Lidköping/Skövde

Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola
Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Vi erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling. Inom skolförvaltningen finns 21 grundskolor, 34 förskolor samt fritidshem och familjedaghem, som är organiserade i 16 enheter. Rektorerna jobbar i team tillsammans med en eller två kollegor. Sventorps skola och Igelkottens förskola tillhör Sventorp/Värsåsenheten. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att vara rektor tillika förskolechef för Sventorps skola, förskola och fritidshem i Igelstorp. Som rektor och förskolechef är du, utifrån skolnämndens målbild, ansvarig för att eleven ska lämna skolan med självförtroende och maximala kunskaper, utifrån sin förmåga, som skapar lust till fortsatt lärande. Du är även ledare och chef för din personal. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha relevant utbildning dvs du ska ha förvärvat pedagogisk insikt genom utbildning och erfarenhet. Det är viktigt att du har erfarenhet som ledare. Som ledare motive-rar och engagerar du dina medarbetare så att ni blir framgångsrika tillsammans. • Du är observant på mål och fastställd kvalité samt planerar och följer upp aktiviteter. • Du är lyhörd och smidig och har lätt för att samarbeta. • Du anpassar dig till förändrade krav och förutsättningar. Det förväntas att du ska: • Driva och skapa förutsättningar för ett gott lärande för barn och elever och för enhe-tens pedagogiska utveckling. • Genom strategisk personalplanering skapa en god arbetsmiljö för elever och personal. • Ha god kunskap om elevernas lärande och följa upp elever i behov av särskilt stöd. • Ge god information och insyn vad gäller enhetens verksamhet till personal och föräld-rar. • Fördela tilldelade resurser så att varje barn får optimalt stöd i sin utveckling. • Genom ekonomiska ställningstaganden använda tilldelade resurser på ett optimalt sätt.
Företag: Skövde kommun, Skolförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Skövde. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Göteborg. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg

Enhetschef till barn- o familjeavdelningen, Socialförvaltningen
Förvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, ökad volym inom verksamheten och kvalitetsfrågor står i fokus. Barn- och familjeavdelningen är indelad i två enheter; utrednings – och resursenheten samt familjeenheten. Utrednings- och resursenheten arbetar med myndighetsutövning utifrån socialtjänstlagen – SoL och lagen om vård med särskilda bestämmelser om vård av unga - LVU. Verksamheten riktas till barn i åldern 0-12 år och deras familjer. En del av enheten ansvarar för genomförande av biståndsprövade öppna insatser. Inom enheten finns handläggande so-cialsekreterare, familjehemssekreterare samt socialsekreterare i vår öppenvård bestående av resursgrupp och Lundvivegården. I den andra enheten ingår familjerådgivningen, familjerätten och Skövdes familjecentral. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på utrednings- och resursenheten. Vi söker dig som vill leda och utveckla utrednings- och resursenheten. Som enhetschef har du ansvar för personal, budget och verksamhet. Du skall leda, utveckla och följa upp det dagliga arbetet tillsammans med ett femtontal anställda på din enhet. Enheten arbetar enligt utredningsmodellen barns behov i centrum – BBIC. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Du har tidigare arbetat inom kommunal socialtjänst. Särskilt vikt kommer att fästas vid aktuella kunskaper om och erfarenheter av social barnavård. Det är också en merit att ha arbetat med arbetsledning och ha utbildning i arbetsorganisation.
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till barn- o familjeavdelningen, Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till barn- o familjeavdelningen, Socialförvaltningen

HÄLSOUTVECKLARE TILL SKÖVDE
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Konsult i företagshälsa! Previa i Skaraborg växer och söker nu en Hälsoutvecklare Utifrån din profession skall du vara ett stöd såväl för företagsledningar, som för enskilda chefer, kontaktpersoner och anställda. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska ha intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att arbeta i team. Arbetsområde Vi erbjuder en tjänst med frihet under ansvar och med stora möjligheter inom en framtidsbransch och ett företag i stark utveckling. Som Hälsoutvecklare kommer du att arbeta som konsult ut mot våra kundföretag i hela Skaraborg. Du kommer arbeta inom ett brett fält, framför allt på organisations- och gruppnivå men ibland även på individnivå. Du är affärsmässig med fokus på att utveckla ett hälsofrämjande arbetssätt hos våra kundföretag. Du ska vägleda kunderna och bidra med kunskap, arbetssätt och insatser för att de ska nå sina mål. Dina insatser ska ge resultat hos kundföretagen och du ska kunna påvisa det. Kompetensprofil Kravet är att du har en 3-årig akademisk examen som hälsoutvecklare/hälsopedagog samt arbetslivserfarenhet av kvalificerade uppdrag. För att nå framgång i detta arbete bör du ha några års erfarenhet från arbete som hälsoutvecklare inom privat sektor. Du bör vara van att driva projekt, arbeta långsiktigt och strategiskt, arbeta mot och nå uppsatta mål samt ha en förståelse för vad det är som ger friska och lönsamma företag. Du är affärsmässig och kan koppla insatser till resultat hos kundföretagen. Erfarenhet från företagshälsa, kunskaper i hälsoekonomi eller annat systematiskt hälsoarbete är en merit. Som person är du entusiasmerande, resultatorienterad, strukturerad och handlingskraftig. Du motiveras av resultat och framgång och är mycket självgående och trygg i dig själv och i din roll som hälsoutvecklare. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Du har en mycket god pedagogisk förmåga och du brinner för att föra fram vårt budskap, bl a genom att utbilda och informera våra kundföretag och du har inga problem att tala inför grupp. Vi erbjuder dig - inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat - trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team - Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens - ett omväxlande och intressant arbete i en av Sveriges framtidsbranscher - möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch Övrigt Tjänstgöringsgraden 100 %. Arbetet innebär mycket resande varför du ska ha körkort för bil och tillgång till egen bil. Utgångsort: Skövde. Är du intresserad? Kontakta operativ chef Jaana Englund, tfn 0500-44 75 73. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-07-31.
Företag: AB Previa, Skaraborg
Ort: Skövde
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga HÄLSOUTVECKLARE TILL SKÖVDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HÄLSOUTVECKLARE TILL SKÖVDE

Fritidspedagog 100 % på Rydskolan
Våra elever på Rydskolan representerar fler än 40 nationer! Rydskolan är en grundskola för elever i åldrarna 6-16 år med fritidshem, fritidsklubb, mottagningsgrupp, modersmålsundervisning, hörselklass och träningsskola. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i det pedagogiska arbetet inom skola och skolbarnsomsorg. Att tillsammans i arbetslagen för fritidshemmen och skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet på fritidshemmen. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är lyhörd för barnens olika behov, är strukturerad, kvalitetsmedveten samt är öppen för att pröva såväl gränser som tankesätt och traditioner i syfte att utveckla arbetet framåt.
Företag: Skövde kommun, Rydsenheten
Ort: Skövde
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 100 % på Rydskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 100 % på Rydskolan


Sök lediga jobb Skövde

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se