Skaldjurskungen AB jobb - lediga jobb

Skaldjurskungen AB jobb Skaldjurskungen AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skaldjurskungen AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skaldjurskungen AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare- Solna

  2. Säljare- Solna

  3. JOBBCHANSEN: Fisk- och skaldjurskock- Norrtälje

  4. JOBBCHANSEN: Servitör/Servitris- Norrtälje

  5. Butiksbiträde till fiskdisk- Norrtälje


Mer beskrivning

Säljare
Som säljare inom färsk fisk och skaldjur du åker runt och knackar dörr och tar upp beställningar. Vi utgår från att du har egen bil men milersättningen står vi för.B körkort är ett krav. Med tiden kan vi tillhandahålla er med bil inom tjänsten. En bra säljare kan räkna med en lön på ca 45 000-60 000kr. Det är bara du själv som avgör vad du vill tjäna! Vi försöker tillgodose varje säljare om möjligt ett distriktsområde som är nära eget boende. Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande Skicka din ansökan via info@skaldjurskungen.se
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare
Vi söker säljare som vill tjäna upptill 100000 kronor i månaden. Du som känner dig manade och gillar få bra betald för den duktiga du är ta denna chans att sätta din egen lön upptill 100000 kronor i månaden.
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

JOBBCHANSEN: Fisk- och skaldjurskock
Välkommen till Arbetsförmedlingen Norrtälje den 4 oktober! Då kommer Skaldjurskungen AB att vara på plats för att ta emot ansökningar och göra kortare intervjuer. PLATS: Arbetsförmedlingen Norrtälje, Posthusgatan 9 DATUM: Fredag 4 oktober TID: Drop in mellan kl 10-12 Vi öppnar vår restaurang/butik i centrala Norrtälje inom kort. Vi kommer ha både restaurangverksamhet samt försäljning av färsk fisk och skaldjur över disk. Vi har behov av en fisk- och skaldjurskock. Du har minst 4 års erfarenhet av tillagning av fisk- och skaldjursrätter. Du ska kunna tillaga och förbereda både lunchmat och a la carte. Du lämnar din CV/meritförteckning och vi gör en kort jobbintervju med dig. Om det kommer flera för att söka jobbet samtidigt får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Välkommen!
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga JOBBCHANSEN: Fisk- och skaldjurskock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JOBBCHANSEN: Fisk- och skaldjurskock

JOBBCHANSEN: Servitör/Servitris
Välkommen till Arbetsförmedlingen Norrtälje den 4 oktober! Då kommer Skaldjurskungen AB att vara på plats för att ta emot ansökningar och göra kortare intervjuer. PLATS: Arbetsförmedlingen Norrtälje, Posthusgatan 9 DATUM: Fredag 4 oktober TID: Drop in mellan kl 10-12 Vi öppnar vår restaurang/butik i centrala Norrtälje inom kort. Vi kommer ha både restaurangverksamhet samt försäljning av färsk fisk och skaldjur över disk. Vi har behov av en servitör/servitris. Du har erfarenhet av servering sedan tidigare. Har du dessutom kunskaper om fisk- och skaldjur är det klart meriterande. Du ska kunna servera både lunch och a la carte. Du talar svenska flytande och vi ser gärna att du kan göra dig förstådd och förstår engelska. Som person är du serviceminded och sätter alltid kunden i fokus. Du lämnar din CV/meritförteckning och vi gör en kort jobbintervju med dig. Om det kommer flera för att söka jobbet samtidigt får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Välkommen!
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga JOBBCHANSEN: Servitör/Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JOBBCHANSEN: Servitör/Servitris

Butiksbiträde till fiskdisk
Skaldjurskungen är en fisk- och skaldjursbutik/restaurang med Vi söker nu en butiksansvarig/försäljare med minst 3 års erfarenhet inom fisk- och skaldjurshantering. Du skall kunna presentera fisken i disken på ett snyggt sätt så att det är både inbjudande och fräscht. Vi kräver att du kan all hantering med fisk och skaldjur såsom att filea fisken, koka skaldjur och tillaga andra delikatesser såsom smörgårstårta, räksmörgås, laxrullar mm Du jobbar över disk därför krävs både proffsig hantering, gott handlag och att du är serviceminded i ditt yrkesutövande.
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde till fiskdisk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde till fiskdisk


Sök lediga jobb Skaldjurskungen AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se