Skellefteå kommun, Support och lokaler jobb - lediga jobb

Skellefteå kommun, Support och lokaler jobb Skellefteå kommun, Support och lokaler jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skellefteå kommun, Support och lokaler. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skellefteå kommun, Support och lokaler. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Underhållssamordnare- Skellefteå

 2. Systemtekniker, IT-enheten- Skellefteå

 3. Chef, kundtjänst- Skellefteå

 4. Kommunikationsstrateg- Skellefteå

 5. Projekteringsingenjör- Skellefteå

 6. Vikarieingång kockar- Skellefteå

 7. Kockar- Skellefteå

 8. Ekonom med inriktning redovisning- Skellefteå

 9. Fastighetstekniker- Skellefteå

 10. Chef kundtjänst- Skellefteå

 11. IT-konsult/förvaltningsledare IT- Skellefteå

 12. IT-konsult- Skellefteå

 13. Restaurangbiträde med caféansvar- Skellefteå

 14. Vikarieingång kockar- Skellefteå

 15. Kompetensutvecklare, måltidsenheten- Skellefteå

 16. Intresseanmälan kockar- Skellefteå

 17. Kommunikatör- Skellefteå

 18. Upphandlare- Skellefteå

 19. IT-säkerhetssamordnare- Skellefteå

 20. IT-konsult- Skellefteå

 21. IT-arkitekt- Skellefteå

 22. Kock, Burträsk- Skellefteå

 23. Intresseanmälan kockar, våren och sommaren 2016- Skellefteå

 24. Driftschef IT- Skellefteå

 25. Supportchef IT- Skellefteå

 26. Enhetschef måltidsavdelningen- Skellefteå

 27. Biträdande projektledare- Skellefteå

 28. Inköpschef- Skellefteå

 29. Driftschef Fastighetsavdelningen- Skellefteå

 30. HR-specialist- Skellefteå

 31. Installationsledare VVS- Skellefteå

 32. Kock med ledaruppdrag, Anderstorpskolans restaurang- Skellefteå

 33. Intresseanmälan kockar- Skellefteå

 34. Installationsledare VVS- Skellefteå

 35. HR-specialister, Personalsupport- Skellefteå

 36. Driftschef Fastighetsavdelningen- Skellefteå

 37. Kock, Burträskgårdarna- Skellefteå

 38. Kontraktsförvaltare- Skellefteå

 39. Kostchef- Skellefteå

 40. Två kockar, Anderstorpsgymnasiet- Skellefteå


Mer beskrivning

Underhållssamordnare
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, kundtjänst och IT, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 223 Förvaltningen består av fyra avdelningar, måltid, verksamhetsstöd, kommunikation och fastighet. Anställningen som underhållssamordnare är placerad på avdelning fastighet, sektion drift och är underställd sektionschef. Driftsektionens uppdrag är att genom effektiv drift och skötsel av fastigheterna skapa förutsättningar så att kommunens kärnverksamhet kan optimeras. ***** Arbetsuppgifter ***** Utifrån en nyligen framtagen underhållsprocess kommer du som underhållssamordnare att vara en nyckelspelare. Arbetet kommer att bestå i att samla in underlag internt, från dokumentation och från våra verksamheter, men även från våra kunder. Genomföra platsbesök för att bilda sig en egen uppfattning och utifrån insamlat material sammanställa underhållsbehovet för de fastigheter som avdelningen förvaltar, och därefter budgetera kommande insatser. Återkoppla till beställaren av underhållsplan och tillsammans med beställaren föreslå nämnden en underhållsplan för kommande år. Du kommer även att delta i skyddsronder. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig, en självgående och ansvarstagande person, som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov, samt agera professionellt. Du bör ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot bygg eller installation eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Teoretiska kunskaper inom byggteknik och/eller installation är en förutsättning för anställningen som underhållssamordnare. Du bör kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift, ha erfarenhet av arbete med underhållsplaner samt förstå dess strategiska betydelse. Anställningen kräver körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Skellefteå, Underhållssamordnare Skellefteå kommun, Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Systemtekniker, IT-enheten
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, IT, kundtjänst och internservice, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 228 IT-enheten behöver två nya medarbetare! Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Vill du vara med på den resan? Då är det dig vi söker! Tillsammans med internservice, kundtjänst och informationsenheten utgör enheten avdelningen kommunikation. Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett trettiotal personer på IT-avdelningen. ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att ingå i ett team bestående av tekniker med olika kompetenser och ansvarsområden. Du kommer med ett konsultativt sätt designa systemlösningar för att möta verksamheternas behov. I arbetsuppgifterna ingår också drift och underhåll av kommunens datorsystem samt ansvara för dokumentation. Arbetsuppgifterna innebär även arbete under planerade driftfönster och beredskap. ***** Kvalifikationer ***** * Erfarenhet av IT-drift/support i stora organisationer * Utbildning på högskolenivå * Datateknisk utbildning * Erfarenhet av affärsmässiga relationer gällande avtal och avtalsuppföljning * Hög kompetens på integrerade webbsystem är meriterande * Hög kompetens på några av Microsofts aktuella plattformsprodukter * Kunskap om ITIL är meriterande * B körkort   Om dig * Du trivs med att ha dagliga kontakter med kunder och leverantörer samt arbetar aktivt för att få en bra relation med dessa. * Du är kreativ, strukturerad och noggrann samt mån om att hålla utsatta tidsramar. * Du trivs med att jobba både i team och självständigt.   Vi erbjuder * Stor verksamhet med många utvecklingsmöjligheter * Ett intressant arbete med trevliga kollegor hos en trygg arbetsgivare. * Tillgång till gym samt friskvårdspeng för träningskort med mera. * Personalrestaurang som erbjuder flera rätter till ett bra pris. * Trevlig arbetsmiljö mitt i Skellefteå centrum. * Förmånligt arbetstidsavtal   Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtekniker, IT-enheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtekniker, IT-enheten

Chef, kundtjänst
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 229 Skellefteå kommun var den första kommunen i landet som inrättade en central kundtjänst. Tack vare kundtjänst har medborgarna fått en enkel väg in till kommunens service. Ett kontinuerligt arbete för att ge en god service och ett gott bemötande gör att vi ligger i topp när det gäller medborgarservice. Vill du vara med och se till att Skellefteå fortsätter att finnas i toppen? Då är det dig vi söker! Kundtjänst utgör tillsammans med informationsenheten, it-enheten och internservice Skellefteå kommuns gemensamma kommunikationsavdelning. Kundtjänst arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. ***** Arbetsuppgifter ***** * Övergripande personal-, budget- och verksamhetansvar för enheten. * Leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål för att stödja kommunens olika verksamheter och skapa medborgarnytta. * Ta fram underlag för strategiska beslut i kommunledningen. * Tillsammans med avdelningschef och övriga enhetschefer forma och utveckla kommunikationsavdelningen. Som chef för kundtjänst ansvarar du för att fortsätta utveckla och driva enhetens arbete. I chefsrollen ingår att bidra till en kultur och organisation där medarbetarna kan jobbet, känner för jobbet och vill utvecklas. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att stärka dialogen med kommunens olika verksamheter samtidigt som du ska säkerställa en god service för medborgarna. Du kommer i din roll att företräda verksamheten frekvent då verksamheten ofta får studiebesök. Befattningen är underställd avdelningschefen och du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp. Till din hjälp på kundtjänst har du gruppledare för olika verksamhetsområden. Sammanlagt finns cirka 40 medarbetare. ***** Kvalifikationer ***** * Chefs- och ledarerfarenhet. * Relevant universitets-/högskoleutbildning. * Mycket god insikt i offentliga verksamheters förutsättningar, villkor och spelregler. * Goda kunskaper i svenska och engelska. * Mycket god retorisk förmåga. * Erfarenhet av att bygga och utveckla relationer och nätverk. * Erfarenhet av omvärldsbevakning. I ditt ledarskap är du lyhörd, kan engagera och stimulera dina medarbetare och har förmåga att skapa teamkänsla och delaktighet. Det innebär också att du är tydlig och ser möjligheter istället för hinder. Du är kreativ men också strukturerad och har ett positivt förhållningssätt där din entusiasm och arbetsglädje smittar av sig på andra. Tack vare detta får du ut det bästa av en arbetsgrupp och tar tillvara på den samlade kompetens som finns. Ett genuint intresse för samhällsfrågor och medborgardialog är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Chef, kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef, kundtjänst

Kommunikationsstrateg
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 201 Skellefteå kommun arbetar mot det gemensamma målet att bli 80 000 invånare år 2030. I arbetet är kommunikationen ett centralt och mycket avgörande inslag. Nu söker vi två kommunikationsstrateger som vill vara med och göra Skellefteå till Sveriges bästa kommunikationskommun. Är du en av dem som kan hjälpa oss att nå målet? Informationsenheten utgör tillsammans med IT, kundtjänst och internservice Skellefteå kommuns gemensamma kommunikationsavdelning. Informationsenheten är kommunens centrala resurs i kommunikationsfrågor och har ett övergripande ansvar för kommunikationsarbetet. Enheten arbetar strategiskt, proaktivt och verkställande och på uppdrag av och i samarbete med kommunens verksamheter. ***** Arbetsuppgifter ***** * PR- och strategifrågor * Kommunikationsplanering * Press- och omvärldsbevakning * Produktionsledning * Konsultation * Informationssamordning Du kommer att arbeta med strategiska uppdrag på kommunledningsnivå. I samarbete med externa byråer arbetar du med PR- och strategifrågor för att stärka kommunens varumärke. En betydande del av ditt uppdrag består av kommunikationsplanering i olika projekt och utvecklingsarbeten, men även på verksamhetsnivå. Tillsammans med dina kollegor på informationsenheten bildar du ett komplett team för att kunna stötta och bistå chefer, informatörer och projektledare med kunskap och kreativa idéer. Tillsammans med teamet verkställer du olika kommunikationsinsatser. ***** Kvalifikationer ***** Högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som bedöms relevant för arbetet. Dokumenterat god förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska. Kvalificerad och relevant yrkeserfarenhet inom kommunikationsområdet, både på operativ och på strategisk nivå. Erfarenhet av arbete med digitala kommunikationskanaler. Erfarenhet av projektledning och av arbete i projekt är meriterande. Erfarenhet av att hantera press- och mediekontakter. Det är önskvärt att du  har god insikt i grafiska regler och riktlinjer. ***** Personliga egenskaper ***** * Har egna idéer och ett nytänkande angreppssätt. Är samtidigt öppen för att ta till sig andras idéer och förstår värdet av att lyfta och skickliggöra andra. * Är strukturerad och målinriktad med ambitionen att driva processer framåt. * Har förmåga att skapa goda relationer med kunder och andra kontakter. Trivs med att arbeta i team och med att ibland ha en ledande roll, ibland ledas av andra. * Har ett helhetsperspektiv och god analytisk förmåga. * Ser kommunikation i olika former, inte minst i digitala kanaler, som naturliga inslag i kommunikationsarbetet. * Är förtroendeingivande med god kommunikativ förmåga. Har naturlig fallenhet för att på ett pedagogiskt sätt beskriva företeelser ur olika perspektiv och ge alternativa lösningar. * Har stort intresse av samhällsfrågor och är påläst om vad som händer inom kommunen och i omvärlden. Har kunskap om kommunala och politiska strukturer och intresse av samhällsutvecklande åtgärder. * Har känsla för timing och ser vilka kommunikationsinsatser som behövs vid olika tillfällen.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikationsstrateg jobb, Kommunikationsstrateg Skellefteå, Kommunikationsstrateg Skellefteå kommun, Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikationsstrateg

Projekteringsingenjör
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 212 Förvaltningen support och lokaler består av fyra avdelningar. Anställningen som projekteringsingenjör är placerad på avdelning fastighet, sektion projekt och är underställd enhetschef. Projektsektionen utför kommunens bygg- och underhållsprojekt. Sektionen är indelad i två enheter; underhåll och investering, med sammanlagt cirka 30 medarbetare. ***** Arbetsuppgifter ***** Som projekteringsingenjör arbetar du med att upprätta förfrågningsunderlag, bygghandlingar, göra rumsbeskrivningar, kostnadskalkyler och vara delaktig i olika utredningar. I arbetet ingår även en hel del kundkontakter samt samarbete internt och externt. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig med relevant utbildning (byggnadsingenjör eller liknande) eller att du på annat sätt har förvärvat dig likvärdiga kunskaper. Erfarenhet från arbete med likande arbetsuppgifter är meriterande. God erfarenhet av CAD/REVIT eller liknande samt kalkylering är meriterande och har du vana att arbeta med kundkontakter är det också ett plus. Vi vill att du är relativt självgående och har lätt för att skapa kontakter och relationer eftersom arbetet till stor del bygger på samarbete. Om du dessutom kan se verksamhetsutveckling som en möjlighet och naturlig del i arbetet har du stora chanser att själv påverka ditt arbete. Kommunens värdegrund vilar på professionalitet, engagemang och framsynthet varför vi lägger stor vikt vid din personlighet. Körkort B är ett krav Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projekteringsingenjör jobb, Projekteringsingenjör Skellefteå, Projekteringsingenjör Skellefteå kommun, Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekteringsingenjör

Vikarieingång kockar
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Anmälan om intresse för vikariat som kock Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ***** Arbetsuppgifter ***** Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. ***** Kvalifikationer ***** Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om: * både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagat från grunden * råvaror * att skapa menyer och helhetsmåltider * tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter * egenkontroll * ergonomiskt arbete i verksamheten * hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. Din intresseanmälan Din intresseanmälan kommer att behandlas efter ansökningstidens slut. Därefter får du besked om du uppfyller de grundkrav som de aktuella verksamheterna ställer samt vilka vikariatsbehov som finns för närvarande. Välkommen med intresseanmälan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonssäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarieingång kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarieingång kockar

Kockar
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Vi söker ett antal medarbetare till måltidsavdelningen sommaren 2015 Referensnummer 201 Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ***** Arbetsuppgifter ***** Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. ***** Kvalifikationer ***** Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om: * både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden * råvaror * att skapa menyer och helhetsmåltider * tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter * egenkontroll * ergonomiskt arbete i verksamheten * hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Skellefteå, Kockar Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Ekonom med inriktning redovisning
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 203 Vikariat snarast - 2016-04-30, med eventuell förlängning Redovisningsenheten är en del av avdelningen verksamhetsstöd. Vi har i uppdrag att samordna, utveckla och erbjuda stöd till kommunens verksamheter inom redovisning och ekonomisystem. Hos oss arbetar ett team på 9 personer och nu behöver vi förstärkning! ***** Arbetsuppgifter ***** Som ekonom hos oss ger du stöd till kommunens samtliga förvaltningar i moms- och skattefrågor. Du avstämmer interna mellanhavanden inom kommunkoncernen och är delaktig i uppbyggandet av ett nytt koncernsystem. Att administrera anläggningsregistret, ta fram statistik och göra utredningar ingår också i dina arbetsuppgifter. Du har särskilt ansvar för att ge stöd till kommunens måltidsavdelning när det gäller budget och delårsrapportering. ***** Kvalifikationer ***** Du har högskoleutbildning inom ekonomi, inriktning redovisning eller erfarenhet som gett motsvarande kunskaper. Du har också erfarenhet av bokföring och av att arbeta kundfokuserat. Det är meriterande om du har erfarenhet av koncernredovisning. Du har lätt för att lära dig nya IT-system och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ekonomisystemet Raindance. Som person är du drivande och löser dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du har god analytisk förmåga, samarbetar bra med andra och kan förklara saker och ting på ett pedagogiskt och tydligt sätt. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med inriktning redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med inriktning redovisning

Fastighetstekniker
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 204 Vi söker vikarierande fastighetstekniker till fastighetsavdelningen. Vikariat perioden snarast till och med 2016-03-15, med eventuell förlängning. ***** Arbetsuppgifter ***** Tillsammans med dina kollegor inom ditt arbetsområde ansvarar du som fastighetstekniker för drift och skötsel av ett antal fastigheter. ***** Kvalifikationer ***** Du har: * erfarenhet inom yrkesområdena ventilation, värme och sanitet * förståelse för värme- och ventilationssystemens funktioner * grundläggande datakunskaper * körkort B. Det är meriterande om har: * utbildning som drift- eller fastighetstekniker, rörmokare, elektriker eller byggnadsarbetare * arbetat som ventilations- eller styrtekniker  * erfarenhet av förekommande driftsystem som Tac Vista, HoneyWell, Siemens, Dedu och Summarum. Som person är du serviceinriktad, flexibel och engagerad. Du har förmåga att skapa goda relationer och du sätter alltid kunden i fokus. Utveckling, förändringar och förbättringar inom ditt arbetsområde ser du som en självklarhet och du kan lätt anpassa dig till nya situationer. Du har god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du är noggrann, kan planera och ta ansvar för ditt arbete och ser till att det är god kvalitet i det arbete som utförs. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Skellefteå, Fastighetstekniker Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Chef kundtjänst
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Skellefteå kommun var den första kommunen i landet som inrättade en central kundtjänst. Tack vare kundtjänst har medborgarna fått en enkel väg in till kommunens service. Ett kontinuerligt arbete för att ge en god service och ett gott bemötande gör att vi ligger i topp när det gäller medborgarservice. Vill du vara med och se till att Skellefteå fortsätter att finnas i toppen? Då är det dig vi söker! Kundtjänst utgör tillsammans med informationsenheten, IT-enheten och internservice Skellefteå kommuns gemensamma kommunikationsavdelning. Kundtjänst arbetar på uppdrag av och i samarbete med kommunens olika verksamheter. ***** Arbetsuppgifter: ***** * övergripande personal-, budget- och verksamhetansvar för enheten * tillsammans med två gruppchefer leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål för att stödja kommunens olika verksamheter och skapa medborgarnytta * bidra med underlag för verksamhetsutveckling och strategiska beslut till kommunens olika verksamheter och kommunledningen tillsammans med avdelningschef och övriga enhetschefer * forma och utveckla kommunikationsavdelningen Som chef för kundtjänst ansvarar du för att fortsätta utveckla och driva enhetens arbete. I chefsrollen ingår att bidra till en kultur och organisation där medarbetarna kan jobbet, känner för jobbet och vill utvecklas. Du behöver vara trygg i rollen som ledare av en funktion som har service och bemötande som sin specialistkompetens. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att stärka dialogen och bidra med utveckling i samarbete med kommunens olika verksamheter samtidigt som du ska säkerställa en god service för medborgarna. Befattningen är underställd avdelningschefen och du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp. Till din hjälp på kundtjänst har du två gruppchefer som leder den dagliga driften. Sammanlagt finns cirka 35 medarbetare. ***** Kvalifikationer: ***** * chefserfarenhet * relevant universitets-/högskoleutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig * mycket god insikt i offentliga verksamheters förutsättningar, villkor och spelregler * erfarenhet av att jobba med service och bemötande * goda kunskaper i svenska och engelska * erfarenhet av att bygga och utveckla relationer och nätverk I ditt ledarskap är du prestigelös, lyhörd, kan engagera medarbetare och har förmåga att skapa teamkänsla och delaktighet. Det innebär också att du är tydlig och ser möjligheter istället för hinder. Du är kreativ, strukturerad och har ett positivt förhållningssätt där din entusiasm och arbetsglädje smittar av sig på andra. Tack vare detta får du ut det bästa av arbetsgruppen och tar tillvara på den samlade kompetens som finns. Ett genuint intresse för samhällsfrågor och medborgardialog är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Chef kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef kundtjänst

IT-konsult/förvaltningsledare IT
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 220 Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Vill du vara med på den resan? Då är det dig vi söker! ***** Om jobbet ***** Tillsammans med internservice, kundtjänst och informationsenheten utgör enheten avdelningen kommunikation. Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtital personer på IT-avdelningen. Förvaltningsledare/IT ser till att verksamhetsstöden och IT-systemen inom förvaltningsobjektet uppfyller verksamhetens behov av funktioner och tjänster med överenskommen tillgänglighet över tiden, inom budgeterade kostnader. Arbetet drivs i samarbete med verksamheten och i enlighet med IT-enhetens processer. ***** Exempel på arbetsuppgifter ***** •Ta fram budgetunderlag samt underlag för nyinvesteringar och reinvesteringar •Föreslå förändringar och förbereda underlag för beslut och prioritering i styrgrupp •Resursplanera, resurssäkra och prioritera utifrån de behov som följer av uppsatta mål •I samråd med förvaltningsledare och styrgrupp ta fram och uppdatera objektsplan för förvaltningsobjektet, samt uppdatera releasekalendern •Följa upp ingångna avtal •I samråd med verksamhetens förvaltningsledare eller representant följa upp att IT-systemen i möjligaste mån stödjer följandet av gällande lagar, tillstånd och policyer samt Skellefteå kommuns interna styrande dokument och processer. •Följa upp informationssäkerheten genom analys av systemrelaterade incidenter och rapportera till styrgrupp •Säkerställa och följa upp drift och underhåll (tillgänglighet och servicenivåer) •Ställa krav på berörda utvecklingsprojekt ur ett förvaltningsperspektiv •Ge råd och stöd till beställaren/verksamheten vid förändringar av IT-tjänsterna •Säkerställa att förvaltningsobjektets dokumentation och rutiner för IT är uppdaterade ***** Vi söker dig som har ***** •Utbildning på högskolenivå •Erfarenhet av affärsmässiga relationer gällande avtal och avtalsuppföljning •God erfarenhet av ITIL, PM3 och agila arbetssätt •B körkort   Erfarenheter som förvaltningsledare IT och av  IT-drift i stora organisationer samt datateknisk utbildning är meriterande. ***** Vi ser gärna även att du ***** •Är självständig, analytisk, drivande och prestigelös och har god förmåga att samarbeta med andra människor •Har lätt för att anpassa sig till nya grupper och har lätt för att lära inom ditt kompetensområde •Är säkerhetsmedveten och har en ekonomisk medvetenhet I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, Support och Lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult/förvaltningsledare IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult/förvaltningsledare IT

IT-konsult
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 219 Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Vill du vara med på den resan? Då är det dig vi söker! ***** Om jobbet ***** Tillsammans med internservice, kundtjänst och informationsenheten utgör enheten avdelningen kommunikation. Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtital personer på IT-avdelningen. Du kommer att ingå i ett team bestående av tekniker med olika kompetenser och ansvarsområden. Du kommer med ett konsultativt sätt designa systemlösningar för att möta verksamheternas behov. I arbetsuppgifterna ingår också drift och underhåll av kommunens datorsystem samt ansvara för dokumentation. Arbetsuppgifterna innebär även arbete under planerade driftfönster och beredskap. ***** Vi söker dig som har ***** • Erfarenhet av IT-drift/support i stora organisationer • Utbildning på högskolenivå • Datateknisk utbildning • Erfarenhet av affärsmässiga relationer gällande avtal och avtalsuppföljning • Hög kompetens på några av Microsofts aktuella plattformsprodukter • B körkort Erfarenhet av agilt arbete och kunskap om ITIL och PM3 är meriterande. ***** Vi ser gärna även att du ***** • Trivs med att ha dagliga kontakter med kunder och leverantörer samt arbetar    aktivt för att få en bra relation med dessa. • Är kreativ, strukturerad och noggrann samt mån om att hålla utsatta tidsramar. • Trivs med att jobba både i team och självständigt.  ***** Vi erbjuder dig ***** • En stor verksamhet med många utvecklingsmöjligheter • Trevlig arbetsmiljö mitt i Skellefteå centrum. • Förmånligt arbetstidsavtal I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, Support och Lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult jobb, IT-konsult Skellefteå, IT-konsult Skellefteå kommun, Support och Lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult

Restaurangbiträde med caféansvar
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 217 Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är:Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästen i fokus.Inom Måltidsavdelningens verksamhetsområde ”skola” arbetar 80 medarbetare på våra 37 skolrestauranger. Arbetet i skolrestaurangen innebär, förutom vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök även dagliga möten med våra viktiga matgäster. På Balderskolans mottagningskök tillagas och serveras ca 1000 portioner lunch per dag och gäster är gymnasieskolans elever och medarbetare samt konferenskunder.  Caféet på Balderskolan tas över av måltidsavdelningen och kommer att drivas i nära samarbete med skolan och ska fungera som ett nav mellan de olika verksamheterna och vara en social samlingspunkt för alla. Vi söker ett restaurangbiträde med caféansvar som har ett brinnande engagemang för service, utbud och utveckling! ***** Arbetsuppgifter ***** Som cafébiträde ingår det att: * Ansvara för och aktivt utveckla och driva caféets verksamhet och utbud efter önskemål och i samverkan med kunder och personal * Skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder. * Utveckla Caféet till en trivsam mötesplats i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, med målsättningen Norrlands bästa måltidsupplevelse, med gästen i fokus. * Vid behov arbeta viss tid i skolköket. Eftersom restaurangbiträde med caféansvar är en ny roll kommer du till viss del kunna påverka hur den ska formas och vilka arbetsuppgifter som ska ingå. ***** Kvalifikationer ***** Du kommer att bygga upp caféverksamheten, vilket kräver att du är lyhörd, strukturerad och drivande. Du har en helhetssyn på verksamheten och har kreativa idéer för ständiga förbättringar. Att få god kontakt med ungdomar är lätt för dig och du samarbetar bra med andra kollegor. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Du har förmåga att skapa en trivsam miljö och lockande presentationer av caféets utbud. Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning inom handel, hotell- och restaurang eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av: * arbete i café eller liknande där du hanterat kalla rätter * arbete i storkök eller restaurang * kassahantering * exponering och anpassning efter gästernas önskemål * att utveckla måltidsupplevelsen genom miljö, flöde och logistik Du ska ha kunskap om: * matlagning, framför allt tillbehör, salladsbuffé och mellanmål * specialkost * rutiner för egenkontroll * säker hantering av maskiner i storkök * dataprogram som används inom yrket och sociala medier Du behöver ha tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med kunder. Det är meriterande med erfarenhet av egenföretagande inom café, restaurang eller liknande verksamhet. Det är önskvärt med B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde med caféansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde med caféansvar

Vikarieingång kockar
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Anmälan om intresse för vikariat som kock Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ***** Arbetsuppgifter ***** Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. ***** Kvalifikationer ***** Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om * både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden * råvaror * att skapa menyer och helhetsmåltider * tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter * egenkontroll * ergonomiskt arbete i verksamheten * hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. Din intresseanmälan Din intresseanmälan kommer att behandlas efter ansökningstidens slut. Därefter får du besked om du uppfyller de grundkrav som de aktuella verksamheterna ställer samt vilka vikariatsbehov som finns för närvarande. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med intresseanmälan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarieingång kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarieingång kockar

Kompetensutvecklare, måltidsenheten
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 233 Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar, till grundskola, gymnasieskola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästen i fokus. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och har ett brinnande engagemang för service, utbud och utveckling. **** Vi erbjuder **** Som kompetensutvecklare inom måltidsavdelningen har du möjlighet att bygga upp en ny roll från start i nära dialog med kollegor och kostchef. Rollen är bred och central för det löpande utvecklingsarbetet i verksamheten. Du kommer att ha mycket kontakter och samarbeten inom organisationen och med våra kunder. Som kompetensutvecklare arbetar du med: * samordning och initiering av utbildningar utifrån verksamhetens behov * uppbyggnad och utveckling av arbetssätt i kostplaneringssystemet * att stötta enhetschefer i bemanningsfrågor. **** Vi söker **** För jobbet som kompetensutvecklare krävs: * att du är utbildad dietist * erfarenhet från att utbilda andra och samordna utbildningar * erfarenhet från att ha arbetat i kostplaneringssystem samt med egenkontroll och specialkost. Eftersom rollen är ny krävs dessutom att du är drivande, mycket strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt att få kontakt, lätt för att lära och samarbetar mycket bra tillsammans med andra. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kompetensutvecklare, måltidsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kompetensutvecklare, måltidsenheten

Intresseanmälan kockar
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. KVALIFIKATIONER Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om - både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden - råvaror - att skapa menyer och helhetsmåltider - tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter - egenkontroll - ergonomiskt arbete i verksamheten - hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Din intresseanmälan Din intresseanmälan kommer att behandlas efter ansökningstidens slut. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret. Utdrag från belastningsregistret För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan kockar

Kommunikatör
Skellefteå kommun har som vision och mål att vara en framsynt och jämställd tillväxtkommun, attraktiv att bo och verka i, med målet att ha 80 000 invånare år 2030. I arbetet är god kommunikation ett centralt och avgörande inslag. Vi söker nu dig som vill vara delaktig i detta viktiga arbete. Informationsenheten är kommunens centrala resurs i kommunikations-frågor med ett övergripande ansvar för kommunikationsarbetet. Vårt ansvar omfattar allt från strategiskt arbete till rådgivning och produktion. Informationsenheten ansvarar för ett antal kommunikationsplattformar, varav vår webbplats www.skelleftea.se och vårt intranät, Insidan, är de största. Vi förvaltar och utvecklar dessa, både avseende funktionalitet och design, men också i innehåll och struktur. Vi ansvarar för två tidningar. Skellefteå-tidningen är en medborgartidning som går ut till kommunens alla hushåll samt till ett större antal utflyttade Skellefteåbor. Vi ger också ut personaltidningen IDA. ARBETSUPPGIFTER - Textbearbetning och strukturarbete i våra digitala kanaler. - Produktionsledning och delvis redaktionellt arbete med tidningarna. - Produktionsledning och genomförande av kommunikationsinsatser, exempelvis pressmeddelanden, beställning av grafisk produktion, publicering i digitala kanaler. - Konsultationer i kommunikationsfrågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kommunikationsområdet eller motsvarande erfarenhet. Eftersom många frågor är komplexa och berör flera olika verksamheter ska du ha förmåga att se helheter och samband. Du har gott om egna idéer och ett nytänkande angreppssätt men är samtidigt öppen för andras idéer. Du förstår värdet i att lyfta och skickliggöra andra. Du är utvecklingsinriktad och ser möjligheter där andra ser problem. Du är förtroendeingivande med god kommunikativ förmåga. Det är enkelt för dig att knyta kontakter och du arbetar bra tillsammans i team eller med kunder. Du är en god skribent med mottagarperspektivet som utgångspunkt och du har förmåga att fånga upp och sammanfatta information av vikt. Det är önskvärt att du har erfarenhet av redaktionellt arbete och har arbetat med digitala kanaler. Du har erfarenhet av grafisk utformning i både digital och tryckt form, vilket inbegriper kunskaper i t ex Adobes kreativa programvaror. Eftersom Skellefteå kommun eftersträvar mångfald i alla former ser vi det som en tillgång om du behärskar olika språk, teckenspråk eller lättläst. Erfarenhet från arbete i offentlig sektor är meriterande, men inte ett krav. Ett stort intresse av samhällsfrågor och kunskap om vad som händer i vår kommun och i omvärlden underlättar ditt arbete. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, vänta därför inte med din ansökan. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Skellefteå, Kommunikatör Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Upphandlare
Inköpsenheten på Skellefteå kommun ansvarar för och genomför kommunens upphandlingar av ramavtal och specifika köp. Under 2015 uppgår Skellefteå kommuns samlade inköp till cirka 1 200 miljoner kronor. Vi strävar efter att ständigt utveckla inköpsprocessen för att det ska leda till bättre affärer för Skellefteå kommun och vi söker nu en upphandlare till vårt team. Du kommer att ha en viktig roll i att hantera framtidens utmaningar. ARBETSUPPGIFTER Inköpsenheten har till uppgift att driva och utveckla kommunens upphandlingsverksamhet. Du som upphandlare kommer att vara delaktig i arbetet med att säkerställa en effektiv, affärsmässig och strategisk verksamhet. I tjänsten ingår både att genomföra förvaltningsövergripande varu- och tjänsteupphandlingar samt att kvalitetssäkra förvaltningsspecifika upphandlingar genom råd och stöd till förvaltningar och kommunala bolag. Avtalsuppföljning och E-handel är andra naturliga inslag i arbetsuppgifterna. En stor del av arbetet utgörs av att arbeta självständigt med upphandlingar i projektform i samarbete med en referensgrupp av beställare på förvaltningarna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskole-/ eller KY-utbildning inom ekonomi, juridik eller inköp alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har flera års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat inköps/upphandlingsarbete i privat eller offentlig sektor. Det är även önskvärt att du har goda kunskaper i lagen om offentlig upphandling. Vi söker dig som har förmåga att se helhetsperspektiv, har ett analytiskt synsätt, är utvecklingsinriktad och tycker om att arbeta processorienterat. Du är en självgående, effektiv problemlösare och har ett strukturerat arbetssätt. Eftersom arbetet innebär många kontakter på alla nivåer i organisationen, är det viktigt att du har en god förmåga att samverka och kommunicera med andra människor. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de sex avdelningarna fastigheter, kommunikation, ekonomisupport, personalsupport, utveckling och IT samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare jobb, Upphandlare Skellefteå, Upphandlare Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare

IT-säkerhetssamordnare
I Skellefteå kommun pågår ett aktivt arbete med att utveckla IT-stöd till kommunens olika verksamheter. Nu är det dags att ta arbetet till nästa nivå och bli en riktigt effektiv organisation där utvecklingen inom IT med förvaltning för en säker drift kombineras. Allt med ett tydligt verksamhetsfokus och för att i förlängningen ge bästa möjliga medborgarnytta! IT-säkerhet är en viktig del i detta arbete och nu söker IT-enheten en säkerhetssamordnare. ARBETSUPPGIFTER Som IT-säkerhetssamordnare leder du kommunens arbete med IT-säkerhet. Detta sker i nära samarbete med kommunens CIO, IT-chef och övriga som arbetar med säkerhetsfrågor. Inom området IT-säkerhet ansvarar du för utveckling, funktions- och kontrollverksamheten samt för kommunens IT-säkerhetsplan. Du beslutar om vad som ska säkerhetsövervakas, utreder och skriver rapporter om exempelvis IT-incidenter samt ansvarar för hotbilds-, risk- och sårbarhetsanalyser. I arbetet ingår att stödja och leda enhetens övriga medarbetare i det dagliga säkerhetsarbetet och att samverka med kommunens verksamheter i IT-säkerhetsfrågor. Dessutom ingår riskförebyggande arbete, utbildning och att bevaka teknikutvecklingen inom IT-säkerhetsområdet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och specialistkompetens inom området IT-säkerhet. Inom IT-området i övrigt har du en bred kompetens samt goda kunskaper i grundläggande infrastruktur, de vanligaste förekommande operativsystemen och verktygen för nätverksanalys. Du har djupare kunskaper om routerhårdvara, routeroperativsystem, nätarkitektur, nätintegrationsprotokoll, tekniska plattformar och felsökning. Det är meriterande om du har vana från arbete med IT-säkerhet, serverdrift och nätverksmonitorering inom en större organisation. Det är även meriterinade om du har erfarenhet av analys av loggar i IT-forensiska undersökningar och är certifierad inom IT-säkerhetsområdet. Som person är du driven, engagerad och självständig samt har ett gott omdöme i säkerhetsfrågor. Du har god analytisk förmåga och är utvecklings- och resultatinriktad. Arbetsbelastningen är ibland hög vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt, stresstålighet och förmåga att kunna prioritera. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift speciellt när det gäller data-/säkerhetsteknisk terminologi. Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna är i huvudsak självständiga men förutsätter även en god förmåga att arbeta i grupp. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen kommer att föregå beslut om anställning. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga IT-säkerhetssamordnare jobb, IT-säkerhetssamordnare Skellefteå, IT-säkerhetssamordnare Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-säkerhetssamordnare

IT-konsult
Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Vill du vara med på den resan? Då är det dig vi söker! ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med internservice, kundtjänst och informationsenheten utgör enheten avdelningen kommunikation. Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtital personer på IT-avdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att: - på ett konsultativt sätt supporta kommunens användare - informera användare om driftstörningar och förändringar - ansvara för dokumentation KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - teknisk utbildning inom området - kunskaper om några av Microsofts aktuella plattformsprodukter - kunskap om felsökning av klienthårdvara Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT-drift/support i stora organisationer, kunskaper om ITIL och PM3. Erfarenhet av agilt arbete och affärsmässiga relationer gällande avtal och avtalsuppföljning kan vara meriterande. Erfarenhet av agilt arbete och kunskap om ITIL och PM3 är meriterande. Du trivs med att ha dagliga kontakter med kunder och leverantörer samt arbetar aktivt för att få en bra relation med dessa. Du kan arbeta självständigt, och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi erbjuder dig bland annat en stor verksamhet med många utvecklingsmöjligheter, trevlig arbetsmiljö mitt i Skellefteå centrum och ett förmånligt arbetstidsavtal. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT --
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult jobb, IT-konsult Skellefteå, IT-konsult Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult

IT-arkitekt
Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Tillsammans med internservice, kundtjänst och informationsenheten utgör enheten avdelningen kommunikation. Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtiotal personer på IT-avdelningen. Du kommer att arbeta i team såväl som självständigt både mot nya och befintliga kunder. Arbetet infattar allt från små och korta projekt samt strategiskt arbete kring arkitekturen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet kommer att ha sin tonvikt på system och integrationer. Fokus ligger på att förvalta designen i systemmiljön (inte det dagliga arbetet) och vidareutveckla kommunens totala systemmiljö. Det kan t ex handla om att medverka i förstudier och utvärdering av nya tekniker, genomföra arkitekturell granskning och ge vägledning till projekt. Det kan också innebära att du får vara arkitekturansvarig i projekt och definiera kompletta lösningar i samverkan med övriga IT-funktioner. I rollen igår mycket kontakter med såväl leverantörer som kunder och samverkansparter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Inom IT-området i övrigt har du en bred kompetens samt erfarenhet från IT-drift i stora organisationer. Du har djupare kunskaper om informationsarkitektur och några av Microsofts aktuella plattformsprodukter. Det är meriterande om du har arbetat som IT-arkitekt och har kunskaper inom säkerhetsarkitektur, ITIL, PM3, CERT1 eller CERT2-TOGRAF, Archimate, affärsarkitektur. Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärsmässiga relationer gällande avtal och avtalsuppföljning, agilt arbetssätt och dokumenterat arbete med TOGAF ADM. Som person är du driven och strukturerad. Du har god analytisk förmåga och är skicklig i att samarbeta med såväl kunder som medarbetare. Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga IT-arkitekt jobb, IT-arkitekt Skellefteå, IT-arkitekt Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-arkitekt

Kock, Burträsk
Restaurang Burträskgårdarna är ett kök som lagar mat till äldreomsorgen och hemtjänsten samt har utskick till förskola och en lunchrestaurang för pensionärer. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna som kock omfattar planering, beställning av mat/livsmedel och övriga varor, varumottagning, matlagning från grunden samt andra förekommande arbeten på arbetsplatsen. Du ska även följa fastställt egenkontrollprogram och uppsatta mål för verksamheten samt kunna utveckla mat och måltider i nära samarbete med kollegor och kunder/gäster. Att skapa goda relationer och ge bra service är en viktig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning inom storkök/restaurang och/eller erfarenhet av arbete i storkök eller restaurang. Du har goda matlagningskunskaper inom både varma- och kalla köket med inriktning att laga mat från grunden samt kunskaper i tillagning av specialkost. Du sätter våra matgäster i centrum, är tillmötesgående, serviceinriktad och har en vilja att skapa matglädje. Du tar ansvar och bidrar aktivt till ett bra samarbete i arbetslaget. Du har även ett genuint intresse för mat och att utveckla denna. Körkort är meriterande. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Burträsk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Burträsk

Intresseanmälan kockar, våren och sommaren 2016
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. KVALIFIKATIONER Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om - både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden - råvaror - att skapa menyer och helhetsmåltider - tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter - egenkontroll - ergonomiskt arbete i verksamheten - hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Din intresseanmälan Ansökningar behandlas löpande. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret. Utdrag från belastningsregistret För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan kockar, våren och sommaren 2016 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan kockar, våren och sommaren 2016

Driftschef IT
Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtiotal personer på IT-avdelningen. ARBETSUPPGIFTER Som Driftschef ansvarar du för att daglig drift av kommunens system sköts. I ditt uppdrag ser du till att prioriterade förvaltning- eller projektaktiviteter blir genomförda, samt kommunicerar med dina uppdragsgivare kring lösning, resurser och ekonomi. Du ansvarar för resursplanering och uppföljning. Ansvaret innebär även avtalsavrop med externa parter samt genomförande av budgetuppföljning. Driftschef kommer att ingå i IT-staben, rapporterar till IT-chefen och har personalansvar över ett team på ca 18 personer. KVALIFIKATIONER Vi söker en erfaren ledare med stor erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete av såväl teknik som organisation. Du har arbetat med tydligt kundfokus i dina uppdrag och är van att hantera såväl kunder och leverantörer i avtalsuppföljningar och andra dialoger. Högskoleutbildning inom teknik/IT eller kunskaper som anses likvärdiga är ett krav. Erfarenhet av komplexa tekniska lösningar i Microsoftmiljö samt ITIL anses meriterande. För uppdraget krävs körkort samt goda kunskaper i engelska och svenska. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Driftschef IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftschef IT

Supportchef IT
Skellefteå Kommun är, och har varit, mycket aktiva i en snabb utveckling vad gäller IT-stöd till kommunens olika verksamheter för att ge bästa möjliga medborgarnytta. Nu är det dags att ta detta till nästa nivå för att bli en riktigt effektiv organisation som kombinerar utveckling med förvaltning för en säker drift - och detta med en tydlig verksamhetsfokus! Enheten har ett övergripande ansvar för drift och support av kommunens IT-miljö och arbetar på uppdrag och i samarbete med kommunens olika verksamheter. Idag arbetar ett fyrtiotal personer på IT-avdelningen. ARBETSUPPGIFTER Som supportchef ansvarar du för IT-supporten till alla Skellefteå kommuns anställda. Du har personalansvar för ca 17 medarbetare som jobbar med telefonsupport och fältsupport. Du ansvarar för resursplanering och uppföljning. Ansvaret innebär även ett ekonomiskt ansvar med avtalsavrop med externa parter samt genomförande av budgetuppföljning. Som Supportchef kommer du att ingå i IT-staben och rapporterar till IT-chefen. KVALIFIKATIONER Som supportchef krävs att du har erfarenhet av ledarskap i förändrings- och utvecklingsarbete. Du kan visa på framgångsrika exempel där du har lyckats gå från ord till handling i nya beteenden som skapar en framgångsrik supportkultur. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i någon typ av supportorganisation - kundtjänst, helpdesk, shared service center eller liknande och har ett tydligt kundfokus. Det är meriterande med högskoleutbildning. Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska krävs för uppdraget. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Supportchef IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportchef IT

Enhetschef måltidsavdelningen
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 16 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, grundskola, gymnasieskola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästen i fokus. I samband med att enavdelningsförskolorna kommer att ingå i måltidsavdelningen så söker vi en ny enhetschef som tillsammans med kostchef och andra enhetschefer vill leda medarbetarna i köken och utveckla verksamheten ytterligare. ARBETSUPPGIFTER Enhetschefen är en arbetsgivarföreträdare där ledaruppdraget grundar sig på Skellefteå kommuns chefs- och medarbetarpolicy. Som enhetschef har du verksamhets-, personal-, och ekonomiansvar för köken i ditt område. Du kommer även tillsammans med övriga ledare vara delaktig och bidra till måltidsavdelningens gemensamma utvecklingsarbete med tydligt kundfokus där vår värdegrund genomsyrar arbetet. Enhetschefen har ansvar att lagstiftning och fastställda styrdokument följs och att politiska beslut blir verkställda. I takt med att verksamhetens behov utvecklas så kan ditt uppdrag förändras för att möta nya utmaningar. I uppdraget ingår bland annat att: • Utveckla arbetsmetoder i tillagningskök tillsammans med medarbetare • Bidra till ett gott samarbete inom den egna avdelningen, med kunder, gäster och andra intressenter. • Bedriva arbetsmiljöarbete och skapa förutsättningar för köken att göra ett bra jobb. • Införa och följa upp mål, policys, riktlinjer och rutiner i verksamheten och ansvara för att utveckling av avdelningens medarbetare sker enligt dessa. • Delta och bidra aktivt i måltidsavdelningens chefsträffar KVALIFIKATIONER Du har tidigare ledarerfarenhet och erfarenhet av kök/restaurang. Erfarenhet av att använda dator som arbetsredskap. Rollen kräver att du är strukturerad, självgående samt ser möjligheter i förändringar som också uppnår resultat. Du samarbetar bra tillsammans med andra, är serviceinriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som ledare förväntar vi oss att du skapar engagemang, delaktighet och vilja att arbeta mot gemensamma mål i gruppen. Du har förmåga att ta beslut och att följa upp dem. Körkort är ett krav. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef måltidsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef måltidsavdelningen

Biträdande projektledare
Skellefteås nya kulturhus beräknas stå klart 2019. Med bredd och spets i utbudet av aktiviteter, utmaningar, underhållning och nöjen kommer det att finnas plats för både små och stora intressen. Nyckeln till den unika upplevelsen är samarbetet mellan husets olika verksamheter. Resan mot det nya kulturhuset började för fyra år sedan och har bedrivits i projektform. Dialog med bland annat invånare och de fyra kärnverksamheterna Västerbottensteatern, Konsthallen, biblioteket och museum Anna Nordlander och representanter för det framtida hotellet har förts kontinuerligt. Projektet går nu in i en genomförandefas där planeringen av innehållet och verksamheterna intensifieras och byggprocessen startar. Projektet står för strukturen, styrningen och processerna i förändringsarbetet medan verksamheterna står för det kulturella innehållet. Fokus är att få till ett samarbete mellan verksamheterna och en känsla av samhörighet. I det här arbetet blir den biträdande projektledaren en viktig kugge. ARBETSUPPGIFTER Huvuduppdraget är att bistå projektledaren i de uppdrag och arbetsuppgifter som ingår i att bygga verksamheten i det nya kulturhuset. Som biträdande projektledare kommer du att: • vara ett stöd för verksamheternas chefer i förändringsarbetet • förbereda och leda workshops och möten med de verksamheter som ska ingå i kulturhuset • samordna lokaler - utifrån praktiska förutsättningar visa på möjligheter och begränsningar • vara backup för projektledaren och vid behov möta politiker, medborgare och media i olika forum. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som genom utbildning och/eller erfarenheter tagit till dig kunskap om olika sätt att arbeta med utveckling och förändringar. Du har • erfarenhet av projektledning, gärna samarbetsprojekt mellan flera aktörer • erfarenhet av processinriktat arbete • kunskap om och förståelse för förändringsprocesser och hur de påverkar individ, grupp och organisation • erfarenhet av internkommunikation i förändringsprocesser • grundläggande kunskaper om ekonomi och ekonomisk uppföljning Som person är du fokuserad och får saker att hända. Du har en förmåga att skapa struktur i arbetet, både för dig själv och för andra samtidigt som du också engagerar och skapar ett klimat för samverkan. I rollen som biträdande projektledare är god samarbets- och kommunikationsförmåga avgörande ingredienser. Det är meriterande om du dessutom har • erfarenhet av att arbeta med lokalsamordning i byggprojekt med flera verksamheter. • relevant utbildning • kännedom om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd verksamhet • erfarenhet av att hantera media i din yrkesroll I den här rekryteringen vill vi att du i stället för ditt CV och personliga brev bifogar ett dokument där du på max 1 sida beskriver: Vad är det som gör att du är intresserad av jobbet som biträdande projektledare för kulturhuset? Vad skulle du bidra med i jobbet som biträdande projektledare? ÖVRIGT I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande projektledare

Inköpschef
Vi söker en inköpschef som kan leverera mervärde och konkurrensfördelar till Skellefteå kommun. ARBETSUPPGIFTER Som inköpschef inom ekonomisupport så leder du och utvecklar kommunens inköpsenhet med 6 upphandlare. Du ansvarar för att kommunens inköpsprocess är effektiv och är ett stöd i strategiska frågor kring inköp/upphandling mot övriga verksamheter. I din roll ingår att arbeta operativt med upphandlingsfrågor, samt att ansvara för utbildning och information kring inköps- och avtalsfrågor såväl externt som internt. Du deltar i avdelningen för ekonomisupports ledningsgrupp som även innefattar redovisning och verksamhetsekonomi och är föredragande i nämnd för support och lokaler i upphandlingsärenden. KVALIFIKATIONER Rollen som inköpschef kräver att du är tydlig och har förmåga att hantera många arbetsuppgifter utan att förlora det övergripande perspektivet. Du är skicklig på att planera, prioritera och att hålla givna tidsramar. För dig är det självklart att arbeta mot mål och att få andra med sig. Du vågar fatta beslut och behåller lugnet även i pressade situationer. Du har: • examen från universitet eller högskola som arbetsgivaren bedömer relevant, alternativt mångårig erfarenhet av inköpsarbete • god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska • goda IT-kunskaper • ledarerfarenhet Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom LOU (lagen om offentlig upphandling). Du har förmågan att: • leda inköpsenheten mot uppsatta mål, utveckla medarbetare med hög kompetens och kunskap samt bidra till ett gott arbetsklimat • utveckla relationer och bygga nätverk med företagare och övriga intressenter med bibehållen integritet • tillse goda affärer som har fokus på att tillgodose verksamheternas behov ur ett helhetsperspektiv • ha en helhetssyn och relationsbyggande inom ditt arbetsområde I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. Urval sker löpande - så vänta inte med din ansökan. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpschef jobb, Inköpschef Skellefteå, Inköpschef Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpschef

Driftschef Fastighetsavdelningen
Fastighetsavdelningen står inför en ökad investeringstakt de närmaste åren. Det kommer bl a att byggas ett flertal fleravdelningsförskolor, skolor och ett kulturhus. Gamla byggnader fasas ut och nya tillkommer. Hur vi ska drifta och sköta om fastigheterna optimalt behöver ständigt prövas. Driftsektionen ansvarar för den dagliga driften och skötseln av de fastigheter som förvaltas av avdelningen. För närvarande uppgår förvaltad yta till ca 400 000 kvm. Viss skötsel i inhyrda lokaler sker också och de ytorna uppgår till ca 150 000 kvm. Den dagliga driften och skötseln utförs dels av egen personal (66 personer) men även genom köp av andra utförare. ARBETSUPPGIFTER - Övergripande kvalitets- och processansvar för den dagliga driften och skötseln - Vidarutveckla arbetet med värdegrunden och förvaltningens mål att vara den självklara samarbetspartnern - Strategiskt utveckla den dagliga driften och skötseln av våra fastigheter bland annat genom att vara en aktiv initiativtagare i arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund - Vara behjälplig att bevaka framtida driftförutsättningar och funktioner i ny- och ombyggnader enligt livscykelkostnadsanalys (LCC) - Omvärldsbevakning inom driftområdet - Budget- och resultatansvar - Arbetsmiljöansvar och övergripande personalansvar för 66 personer, direkt personalansvar för 9 personer. KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av framgångsrikt ledarskap i liknande verksamhet - Kunskap och förståelse för hela kedjan i fastighetsskötsel och drift - Kunskaper om processinriktat arbetssätt och ständiga förbättringar - Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper - Körkort är ett krav liksom God svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driftschef Fastighetsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftschef Fastighetsavdelningen

HR-specialist
Vikariat 1 september 2016 – 30 juni 2017, eventuellt aktuellt med förlängning. Personalsupport är en avdelning i förvaltningen support och lokaler. Inom personalsupport har vi i uppdrag att samordna och erbjuda stöd till kommunens verksamheter inom personal- och löneområdet. ARBETSUPPGIFTER I rollen som HR-specialist kommer dina arbetsuppgifter att vara både kommunövergripande och förvaltningsinterna. Du kommer att arbeta mycket med rehabilitering, specifikt inriktat mot processens sista del. Arbetet innebär många kontakter med både interna och externa aktörer samt arbetsrättsliga förhandlingar. Du kommer även att arbeta konsultativt och praktiskt för att underlätta för chefer inom flera viktiga områden som rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, ledar- och verksamhetsutveckling etc. KVALIFIKATIONER Som person är du trygg och stabil. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra och har lätt för att knyta och bibehålla de kontakter som behövs i ditt arbete. Att ha kundens bästa för ögonen är en självklarhet för dig och du har lätt för att fatta beslut. Du har: - högskoleexamen med HR-inriktning eller motsvarande - goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området och samtalsmetodik. - erfarenhet av praktiskt personalarbete t ex rehabilitering, rekrytering etc. - vana att använda digitala verktyg Vi ser gärna att du har förhandlingsvana, helst inom det arbetsrättsliga området. ÖVRIGT I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist jobb, HR-specialist Skellefteå, HR-specialist Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist

Installationsledare VVS
Skellefteå kommun står de närmsta åren inför en stor satsning på ny- och ombyggnationer av framför allt skolor, med även andra kommunala lokaler. Vi söker nu en driven Installationsledare VVS till projektsektionen inom fastighetsavdelningen på support och lokaler som ansvarar för att genomföra beslutade investeringsprojekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara avdelningens representant under projekterings-/byggskedet vid stora entreprenadprojekt. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för projekterings-/installationsledning och driva beställda projekt med fokus på ekonomi, tid och kvalitét. Du har kontakt med beställare och hyresgäst under projektperioden och arbetar tillsammans med andra discipliner (Bygg, El, VVS). Det ingår också i din roll att se till att ekonomi och tidplaner följer fastställda beslut. Exempel på arbetsuppgifter: - ansvarig för att genomföra tilldelade projekt - ansvarig för uppföljning av genomförda projekt (ekonomiskt och utförande) - återkoppla genomförda projekt till beställare KVALIFIKATIONER Vi söker dig som trivs med att arbeta kundorienterat och har förmågan att se och möta kunders behov utifrån din profession. Du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll i större entreprenadprojekt. Du bör ha VVS-utbildning på högskolenivå eller förvärvat likvärdiga kunskaper på annat sätt. Du har ett intresse för och söker aktivt kunskap om ny teknik inom din profession. Du bör kunna uttrycka dig väl på svenska i både i tal skrift, samt har god datorvana. Du är strukturerad, flexibel och ser möjlighet i förändringar. Anställningen kräver B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Installationsledare VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationsledare VVS

Kock med ledaruppdrag, Anderstorpskolans restaurang
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästen i fokus. Anderstorpskolans gymnasium är en av Skellefteås två gymnasieskolor med ca 1 300 elever i nyrenoverade lokaler, kök och restaurang. Från vårterminen 2017 kommer det att vara tillagningskök som dagligen serverar 4 olika dagens rätter lagat från grunden så långt det är möjligt. ARBETSUPPGIFTER Som kock med visst ledaruppdrag ingår det att: • Aktivt utveckla och driva verksamhet och utbud efter önskemål och i samverkan med kunder och personal. • Skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder. • Utveckla trivsamma mötesplatser i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster, med målsättningen Norrlands bästa måltidsupplevelse, med gästen i fokus. • Arbeta i kök och ha ett visst ledaruppdrag. • Ditt uppdrag styr du tillsammans och i dialog med enhetschef. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har en restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Du ska ha goda kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med elever, personal och övriga gäster. Då tjänsten som kock med ledaruppdrag är en ny roll och en ny arbetsgrupp ska byggas upp krävs det att du är drivande, strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt att få kontakt och samarbetar bra tillsammans med andra. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer, och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Du har förmågan att skapa en trivsam miljö och lockande presentationer av kökets/restaurangens utbud. Körkort är meriterande. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med ledaruppdrag, Anderstorpskolans restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med ledaruppdrag, Anderstorpskolans restaurang

Intresseanmälan kockar
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillagar och serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till förskola, skola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse! Som vikarierande kock kommer du att få arbeta i förskole- skol- eller äldreomsorgskök. Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som kock på måltidsavdelningen lagar du mat så långt som möjligt från grunden. Du utvecklar maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Vår breda verksamhet möjliggör arbete både inom produktionskök, tillagningskök, mottagnings- och serveringskök. KVALIFIKATIONER Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska för säker hantering i storkök. God datorvana och kunskap i program som används i yrket. Du har kunskap om - både det varma och kalla köket, med inriktning mat lagad från grunden - råvaror - att skapa menyer och helhetsmåltider - tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter - egenkontroll - ergonomiskt arbete i verksamheten - hur man använder maskiner inom storkök Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens bästa och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer verksamhetens program och idédokument och arbetar efter uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för kunders och matgästers önskemål. Du bidrar till erfarenhetsutbyte och samarbete både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper och förvaltningar. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen ser vi gärna att du har B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Din intresseanmälan Till din ansökan vill vi att du bifogar dokument med ditt CV/personliga brev. Om du behöver tips och råd om hur du skriver ett CV kan du läsa mer via denna länk: http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Tips-och-rad/Cv---sa-gor-du.html Ansökningar behandlas löpande. Om du blir kallad till intervju, ta med utdrag från belastningsregistret. Utdrag från belastningsregistret För att arbeta inom måltidsavdelningens verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret och det kan dröja några veckor innan du får ditt utdrag. Tänk därför på att beställa i god tid. Utdrag från belastningsregistret kan beställas här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan kockar

Installationsledare VVS
Skellefteå kommun står de närmsta åren inför en stor satsning på ny- och ombyggnationer av framför allt skolor, med även andra kommunala lokaler. Vi söker nu en driven Installationsledare VVS till projektsektionen inom fastighetsavdelningen på support och lokaler som ansvarar för att genomföra beslutade investeringsprojekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara avdelningens representant under projekterings-/byggskedet vid stora entreprenadprojekt. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för projekterings-/installationsledning och driva beställda projekt med fokus på ekonomi, tid och kvalitét. Du har kontakt med beställare och hyresgäst under projektperioden och arbetar tillsammans med andra discipliner (Bygg, El, VVS). Det ingår också i din roll att se till att ekonomi och tidplaner följer fastställda beslut. Exempel på arbetsuppgifter: - ansvarig för att genomföra tilldelade projekt - ansvarig för uppföljning av genomförda projekt (ekonomiskt och utförande) - återkoppla genomförda projekt till beställare KVALIFIKATIONER Vi söker dig som trivs med att arbeta kundorienterat och har förmågan att se och möta kunders behov utifrån din profession. Du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll i större entreprenadprojekt. Du bör ha VVS-utbildning på högskolenivå eller förvärvat likvärdiga kunskaper på annat sätt. Du har ett intresse för och söker aktivt kunskap om ny teknik inom din profession. Du bör kunna uttrycka dig väl på svenska i både i tal skrift, samt har god datorvana. Du är strukturerad, flexibel och ser möjlighet i förändringar. Anställningen kräver B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Installationsledare VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationsledare VVS

HR-specialister, Personalsupport
Personalsupport är en del av Support och lokaler, kommunens interna serviceförvaltning. Vi är den självklara samarbetspartnern som erbjuder en rad tjänster inom personalområdet till våra kunder. Personalsupport består av HR, rekryteringscenter och lönecenter. Totalt är vi 60 medarbetare. Några av våra stjärnor har fått andra jobb. Det ser vi som en fjäder i hatten. Nu söker vi tre HR-specialister som ersätter dem. De lediga jobben är en tillsvidareanställning och två vikariat på ett år. ARBETSUPPGIFTER Eftersom vi söker tre HR-specialister finns möjlighet att vara med och påverka inom vilka områden du kommer att ha ditt fokus. Vi lägger pusslet när vi har alla bitar på bordet! Det vi vet redan nu är att våra kunder har höga krav och vill ha proffs som samarbetspartners. Kunderna efterfrågar bland annat stöd i rekrytering, rehab och omställning samt allmänt chefsstöd. Med förändringar av försäkringsregler kommer vi under 2016/2017 att lägga stort fokus på rehabilitering. - Att jobba med rekrytering innebär att driva rekryteringsarbetet från kravprofil till beslut om anställning. Du har en vägledande roll i beslutsfattandet men är den som praktiskt gör urval, intervjuer mm. - Att jobba med rehab och omställning hos oss innebär att utgöra ett stöd för organisationen i rehabiliteringsprocessens sista del. Du möter människor i svåra samtal och har många kontakter med interna och externa aktörer samt sköter arbetsrättsliga förhandlingar. - Som chefstöd har du ett antal chefer som du vägleder och stöttar i personalfrågor. Det kan handla om förändringsarbeten, rehabilitering och personärenden, personalplanering och mycket annat. - En del av arbetet innebär även att se till att våra verksamhetssystem för rehab och rekrytering är funktionella och stödjer processerna. Därför är vi också inblandade i att identifiera och ta fram nya arbetssätt som är kopplat till verksamhetssystemen. KVALIFIKATIONER Våra nya stjärnor gillar att vara proffs på sitt jobb och en självklar samarbetspartner till våra kunder. Som vår medarbetare är du beredd att jobba med det som efterfrågas men kan också se och föreslå utvecklingsområden för oss och för kunderna. Du har erfarenhet av att arbeta med service i någon form och trivs med att ha många kontaktytor. Du har fallenhet för att inom givna ramar hitta nya smidiga lösningar och arbetssätt. Formellt har du en högskoleutbildning och några års erfarenhet av HR-arbete. Du har arbetat med chefsstöd och specifikt med rehabilitering eller rekrytering och du kan visa på framgångsrika metoder för detta. Erfarenhet av arbetsrättsliga förhandlingar kopplat till rehabilitering eller omställning är särskilt meriterande. Erfarenhet av att använda olika verksamhetssystem i arbetet är ett krav och har du dessutom varit superuser eller systemadministratör är det ett plus. God svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialister, Personalsupport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialister, Personalsupport

Driftschef Fastighetsavdelningen
Fastighetsavdelningen står inför en ökad investeringstakt de närmaste åren. Det kommer bl a att byggas ett flertal fleravdelningsförskolor, skolor och ett kulturhus. Gamla byggnader fasas ut och nya tillkommer. Hur vi ska drifta och sköta om fastigheterna optimalt behöver ständigt prövas. Driftsektionen ansvarar för den dagliga driften och skötseln av de fastigheter som förvaltas av avdelningen. För närvarande uppgår förvaltad yta till ca 400 000 kvm. Viss skötsel i inhyrda lokaler sker också och de ytorna uppgår till ca 150 000 kvm. Den dagliga driften och skötseln utförs dels av egen personal (66 personer) men även genom köp av andra utförare. ARBETSUPPGIFTER - Övergripande kvalitets- och processansvar för den dagliga driften och skötseln - Vidarutveckla arbetet med värdegrunden och förvaltningens mål att vara den självklara samarbetspartnern - Strategiskt utveckla den dagliga driften och skötseln av våra fastigheter bland annat genom att vara en aktiv initiativtagare i arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund - Vara behjälplig att bevaka framtida driftförutsättningar och funktioner i ny- och ombyggnader enligt livscykelkostnadsanalys (LCC) - Omvärldsbevakning inom driftområdet - Budget- och resultatansvar - Arbetsmiljöansvar och övergripande personalansvar för 66 personer, direkt personalansvar för 9 personer. KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av framgångsrikt ledarskap i liknande verksamhet - Kunskap och förståelse för hela kedjan i fastighetsskötsel och drift - Kunskaper om processinriktat arbetssätt och ständiga förbättringar - Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper - Körkort är ett krav liksom God svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Driftschef Fastighetsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftschef Fastighetsavdelningen

Kock, Burträskgårdarna
Restaurang Burträskgårdarna är ett kök som lagar mat till äldreomsorg och hemtjänst samt har en lunchrestaurang för pensionärer. Från köket görs även utskick till förskola. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift är bland annat att - laga mat från grunden så långt det är möjligt - skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder - utveckla maten och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster till Norrlands bästa måltidsupplevelse Jobbet omfattar alla arbetsuppgifter på arbetsplatsen och innebär arbete på både vardagar och helger. Du kommer att ingå i ett arbetslag av totalt åtta personer. KVALIFIKATIONER Restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativ är dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Du har god kunskap både inom det varma och det kalla köket. med inriktning på mat lagad från grunden. Du har kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och grundläggande IT-kunskaper. Du är flexibel och lyhörd och ser till verksamhetens bästa. Körkort är meriterande. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Burträskgårdarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Burträskgårdarna

Kontraktsförvaltare
Fastighetsavdelningen har i uppdrag att förse kommunens förvaltningar med ändamålsenliga lokaler. Tillsammans med kunderna strävar avdelningen efter att öka lokaleffektiviteten och bevara fastigheternas värde. Verksamheten ska genomsyras av servicekänsla, kvalitet, flexibilitet och snabbhet. Avdelningen består av tre sektioner och en stabsfunktion. Som kontraktsförvaltare är du direkt underställd fastighetschef och ingår i staben tillsammans med fyra andra förvaltare, varav du är en av två kontraktsförvaltare. Fastighetsavdelningen står inför en ökad investeringstakt de närmaste åren. Det kommer bland annat att byggas ett flertal fleravdelningsförskolor, skolor och ett Kulturhus. Vilket leder till att gamla byggnader fasas ut och nya tillkommer. ARBETSUPPGIFTER - In- och uthyrning av lokaler - Upprätta hyreskontrakt och hyreskalkyler - Hyresgästkontakter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, ekonomi eller juridik. Alternativt har du förvärvat likvärdiga kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt har god datavana. Stort kontaktnät och erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterade. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver B-körkort. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kontraktsförvaltare jobb, Kontraktsförvaltare Skellefteå, Kontraktsförvaltare Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontraktsförvaltare

Kostchef
Skellefteås största restaurangverksamhet är kommunens måltidsavdelning. I snitt serverar vi 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar. Mat och måltider är centrala i våra liv. Målet med måltidsverksamheten är att erbjuda våra gäster njutning, en källa till glädje och naturliga mötesplatser. Matvanorna har stor betydelse för hälsan, såväl för barn som för äldre. Här kommer du som måltidsavdelningens viktiga medarbetare in i bilden! All mat som serveras ska smaka gott, vara näringsriktig och motsvara kundens behov. Maten ska kunna ätas i en trevlig miljö och gästerna ska känna att måltidsavdelningen förmedlar en positiv attityd till mat och måltider. ARBETSUPPGIFTER Som kostchef för måltidsverksamhetens sektion äldreomsorg ansvarar du för att bibehålla och utveckla en hög servicenivå till såväl externa som interna kunder och gäster. Du har personalansvar, för enhetens sektionschefer och stödfunktioner, samt för arbetsmiljö och ekonomi. Du ingår i måltidsavdelningens ledningsfunktion där du aktivt bidrar till arbetet med att utveckla den framtida måltidsorganisationen mot målet att tillsammans skapa Norrlands bästa måltidsupplevelse. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och av coachande ledarskap. Du är en ledare med fokus på effektivisering och kundnöjdhet, du kan leda i förändring och vara ett stöd för andra att hitta lösningar. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med relevans till jobbet. Utifrån vårt aktivitetsbaserade arbetssätt förväntas du kunna arbeta digitalt, med allt från daglig kommunikation och samarbetsytor till systemstöd. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och säkerställer att ditt budskap når fram. Som person är du tydlig och har förmåga att skapa och behålla goda arbetsrelationer. Du tar ansvar för din uppgift, agerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. B-körkort. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kostchef jobb, Kostchef Skellefteå, Kostchef Skellefteå kommun, support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kostchef

Två kockar, Anderstorpsgymnasiet
Måltidsavdelningen är Skellefteås största restaurangverksamhet som tillsammans serverar i snitt 10 000 portioner mat per dag, årets alla dagar till grundskola, gymnasieskola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är: Tillsammans skapar vi Norrlands bästa måltidsupplevelse – med matgästen i fokus. Anderstorpskolans gymnasium är en av Skellefteås två gymnasieskolor med ca 1 300 elever i nyrenoverade lokaler, kök och restaurang. Från vårterminen 2017 kommer det att vara tillagningskök som dagligen serverar 4 olika dagens rätter lagat från grunden så långt det är möjligt. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna som kock omfattar planering, beställning av mat/livsmedel och övriga varor, varumottagning, matlagning från grunden samt andra förekommande arbeten på arbetsplatsen. Du ska även följa fastställt egenkontrollprogram och uppsatta mål för verksamheten samt kunna utveckla mat och måltider i nära samarbete med kollegor och kunder/gäster. Att skapa goda relationer till våra matgäster och kunder och ge bra service är en mycket viktig del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har en restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Du ska ha goda kunskaper i svenska för säker hantering i storkök och daglig kontakt med elever, personal och övriga gäster samt grundläggande IT-kunskaper. Du har goda kunskaper inom matlagningskunskap och specialkost. Du har lätt att få kontakt och samarbetar bra tillsammans med andra. Du ser service som en självklarhet, kan behålla ett gott humör även i pressade situationer, och kan anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Du har förmågan att skapa en trivsam miljö och lockande presentationer av kökets/restaurangens utbud. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på sex avdelningar: ekonomisupport, fastighet, kommunikation, måltid, personalsupport samt utveckling och IT – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Två kockar, Anderstorpsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kockar, Anderstorpsgymnasiet


Sök lediga jobb Skellefteå kommun, Support och lokaler

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se