Skellefteå jobb - lediga jobb

Skellefteå jobb Skellefteå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skellefteå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skellefteå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skellefteå.- Skellefteå

 2. Varuhuschef- Skellefteå

 3. Specialpedagog alternativt speciallärare- Skellefteå

 4. Lärare tidigare år, matematik och No- Skellefteå

 5. Skolfritidsledare- Skellefteå

 6. Systemutvecklare/konsulter- Skellefteå

 7. Personliga assistenter till syskonpar i Skellefteå- Skellefteå

 8. Systemförvaltare- Skellefteå

 9. HR-specialist med inriktning rekrytering- Skellefteå

 10. Chef personlig assistans samt chef för verkställighet LSS 9 § 3-6- Skellefteå

 11. Lärare senare år, matematik och No- Skellefteå

 12. Förskollärare- Skellefteå

 13. Lärare senare år, trä-och metallslöjd- Skellefteå

 14. Förskollärare- Skellefteå

 15. Förskollärare- Skellefteå

 16. Lärare 1-9, svenska och svenska som andraspråk- Skellefteå

 17. Lärare senare år, idrott och hälsa- Skellefteå

 18. Lärare, textilslöjd- Skellefteå

 19. Lärare, musik- Skellefteå

 20. Lärare senare år, tyska,engelska och svenska- Skellefteå

 21. Kyltekniker till Skellefteå- Skellefteå

 22. Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå- Skellefteå

 23. Mopedledare/lärare- Skellefteå

 24. Personliga tränare till Skellefteå- Skellefteå

 25. Skellefteå söker vårdlärare- Skellefteå

 26. Underhållssamordnare- Skellefteå

 27. Lärare senare år, bild- Skellefteå

 28. Personlig assistent i Skellefteå- Skellefteå

 29. Industrielektriker till Skellefteå- Skellefteå

 30. Mekanisk Konstruktör till Brokk AB i Skellefteå- Skellefteå

 31. Utbildare i Butiksförsäljning med inriktning integration, Skellefteå- Skellefteå

 32. IT-handledare Umeå, Skellefteå eller Lycksele- Umeå

 33. Fundraiser, Skellefteå- Skellefteå

 34. LRF Konsult söker erfaren Rådgivare till Skellefteå- Skellefteå

 35. Sjuksköterska Barn- och ungdomspsykiatrin, Skellefteå- Skellefteå

 36. Silversmed- Skellefteå

 37. Svampledare- Skellefteå

 38. Försäkringssäljare till Vardia Försäkring Skellefteå- Skellefteå

 39. Vikarieingång lärare, tidigare år- Skellefteå

 40. Vikarieingång lärare, senare år- Skellefteå


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skellefteå.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Skellefteå kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skellefteå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skellefteå.

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Skellefteå Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående.
Företag: Biltema Skellefteå AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Skellefteå, Varuhuschef Biltema Skellefteå AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Specialpedagog alternativt speciallärare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6626 ***** Arbetsuppgifter ***** Kanalskolan består av tre arbetslag. På skolan kommer ni att vara två specialpedagoger på heltid. Du tillhör ett av arbetslagen men arbetar mot några klasser i ett av de andra arbetslagen också. Ditt uppdrag är att handleda lärare, undervisa i grupp och ibland enskilt, göra kartläggningar och utredningar. Du jobbar nära ledningen för pedagogisk utveckling samt är en aktiv länk i elevhälsa- och likabehandlingsarbetet. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen senare år med specialpedagogexamen är ett krav. Kunskaper inom ITPA, witting, läs-och skriv och LOGOS är meriterande. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog alternativt speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog alternativt speciallärare

Lärare tidigare år, matematik och No
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6627 ***** Arbetsuppgifter ***** Du ansvarar som klasslärare för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning. Du skapar en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö där ni tillsammans i arbetslaget ger eleverna det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och fortsatta utveckling. Du arbetar på en liten skola i ett arbetslag f-5 vilket kräver stor samarbetsförmåga och vilja att ta ansvar för skolan som helhet. Viss tjänstgöring på fritids kan ingå i anställningen. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen med behörighet att undervisa i de tidiga skolåren är ett krav. Du skall ha behörighet i ämnena matematik och No. Det är meriterande om du har andra behörigheter. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du skall kunna skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du ska ha goda kunskaper om vilka krav som läroplan och skollag ställer på dig som pedagog. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år, matematik och No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år, matematik och No

Skolfritidsledare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6628 Anställningsformen är uppehållsanställning. ***** Arbetsuppgifter ***** Finnas i elevrummet tillsammans med eleverna vid rast, ingå i likabehandlingsteamet på skolan samt jobba förebyggande med elever tillsammans med kurator, lärare eller på egen hand. Du driver elevrådet tillsammans med pedagogerna på skolan. Du är delaktig och drivande i planering av till exempel friluftsdagar och andra aktiviteter med eleverna. ***** Kvalifikationer ***** Fritidsledarutbildning alternativt fritidspedagogexamen är ett krav. Du har förmåga att arbeta självständigt, har ett professionellt förhållningssätt till elever i åldern 12-16 år och kan etablera goda relationer till arbetskamrater och ungdomar. Du har vana och erfarenhet av samarbete i arbetslag och andra grupperingar samt ett positivt förhållningssätt till utmaningar. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolfritidsledare jobb, Skolfritidsledare Skellefteå, Skolfritidsledare Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolfritidsledare

Systemutvecklare/konsulter
EVRY är ett ledande IT-företag med ett team på 10 000 medarbetare och en lokal närvaro på 50 platser i Norden. Med insikter, lösningar och teknik skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar djup branschkunskap, hög teknisk kompetens med en lokal närvaro och en global leveransmodell. På så sätt hjälper vi våra kunder maximera potentialen av sin IT, från analys och strategi till införande och effekthemtagning. EVRY i Skellefteå har specialiserat sig på att jobba med affärssystem och där fokus ligger på att förstå kundens verksamhet och kunna leverera den bästa helhetslösningen så att kunden snabbt kan uppnå den största affärsnyttan. Vi är i Skellefteå 50 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi växer nu med nya och spännande uppdrag och söker därför systemutvecklare/konsulter. Kvalifikationer Vi söker dig som har kunskap inom några av följande områden: - Affärssystem - Databas MS SQL server - C# - Datalager - Reporting Services - OLAP - Integrationer Ett extra plus är om du har erfarenhet av utveckling mot något av Microsofts affärssystem som Dynamics NAV, Dynamics CRM eller Dynamics AX. Vi erbjuder Vi satsar långsiktigt och erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling, omtanke om de anställda och social gemenskap. Personliga egenskaper Du har ett intresse för verksamhetslösningar och teknik, kreativa lösningar med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som att vara strukturerad och kvalitetsmedveten, och att fungera som lagspelare med social kompetens.
Företag: EVRY ONE SKELLEFTEÅ AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare/konsulter jobb, Systemutvecklare/konsulter Skellefteå, Systemutvecklare/konsulter EVRY ONE SKELLEFTEÅ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare/konsulter

Personliga assistenter till syskonpar i Skellefteå
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till ett syskonpar i medelåldern, man och kvinna, bosatta i Skellefteå. 3 deltidstjänster samt 1 extravikarie med start 1/7. I arbetsuppgifterna förekommer allt som behövs för att kundernas liv ska fungera såsom städning, tvättning, matlagning och hjälp med personlig hygien. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar, ben och ska fungera som ett stöd i de situationer då det krävs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är trygg, empatisk, initiativrik och har en god social kompetens. Tidigare erfarenheter av yrket eller relevant utbildning är meriterande. Inga tyngre lyft. Hjälpmedel finns. Arbetstiden är förlagd under dag, natt, helg och jour. Mer information om tjänsten fås vid en intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Jour ingår. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jenny Wreiner-Eriksson: jenny.wreiner-eriksson@humana.se Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till syskonpar i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till syskonpar i Skellefteå

Systemförvaltare
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, IT, kundtjänst och internservice, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 225 Som systemförvaltare ingår du tillsammans med andra yrkesroller på Personalsupport. Personalsupports uppdrag är ge stöd och service inom personal, löner och HR-system. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp systemförvaltare vars uppdrag är att se till att personal- och lönesystemet stödjer kommunens HR processer på bästa möjliga sätt. ***** Arbetsuppgifter ***** I ditt uppdrag kommer du att ha kontakt och nära samarbete med interna och externa aktörer, systemägare, systemleverantörer samt kommunens It- och ekonomifunktion. Huvudarbetsuppgiften är löpande förvaltning, underhåll, kvalitetssäkring, utveckling och uppföljning av vårt personal- och lönesystem, för närvarande Personec. Projekt- och utvecklingsarbete, information och utbildning ingår även som en del i arbetet. ***** Kvalifikationer ***** För att ge service och professionellt stöd till våra verksamheter är det viktigt att du är lyhörd och kan ta till dig synpunkter och önskemål på ett kreativt sätt. Vi tror att du trivs i rollen som spindeln i nätet, att du är van att arbeta både i team och att självständigt ta egna initiativ. Du är bra på att planera och organisera och har en god analytisk förmåga. Erfarenhet av dokumentation är meriterande eftersom det är en viktig del i arbetet. Högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som prövas likvärdig. Goda kunskaper inom löne-, personal – eller ekonomiområdet är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare jobb, Systemförvaltare Skellefteå, Systemförvaltare Skellefteå kommun Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare

HR-specialist med inriktning rekrytering
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, IT, kundtjänst och internservice, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 226 Vikariat perioden snarast - 2014-06-30, eventuellt aktuellt med förlängning. Personalsupport är en enhet inom avdelningen för verksamhetsstöd. Inom personalsupport har vi i uppdrag att samordna och erbjuda stöd till kommunens verksamheter inom personal- och löneområdet. Rekrytering är en viktig del i kommunens kompetensförsörjningsarbete. Nu gör vi en nystart och samordnar rekryteringsarbetet för att utveckla arbetssätt och metoder. Detta för att garantera hög kvalitet genom hela rekryteringsprocessen med högt kundfokus. Vi söker nu dig som vill vara med på detta utvecklingsarbete! Början kommer att bli intensiv – men intressant och spännande! ***** Arbetsuppgifter ***** Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta med metodutveckling inom hela rekryteringsprocessen t ex. urvalsmetoder, annonseringskanaler och ansökningsvägar. Du kommer att arbeta praktiskt med rekrytering inom olika verksamhetsområden som stöd till rekryterande chefer. Kontinuerlig kompetensutveckling kommer att vara en viktig del för att stärka och bibehålla professionaliteten. ***** Kvalifikationer ***** I ditt arbete med rekrytering är du strukturerad och drivande. Du har förmågan att skapa en god dialog, både med sökande i intervjusituationen och med uppdragsgivare. Du vet att den ena situationen inte är den andra lik och kan anpassa dig därefter. Du har självfallet ett genuint intresse för rekrytering och av att utveckla det arbetet tillsammans med andra. Du har: * Högskolexamen med HR-inriktning * Erfarenhet av konsultativt rekryteringsarbete * Erfarenhet av att använda IT-baserade system och verktyg inom rekrytering Har du arbetat med kompetensbaserad rekrytering är det en merit, likaså om du tidigare använt tester vid urval. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds, då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist med inriktning rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist med inriktning rekrytering

Chef personlig assistans samt chef för verkställighet LSS 9 § 3-6
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. Referensnummer 6615 Vikariat perioden 2013-08-01--2014-06-17 med möjlighet till förlängning. ***** Arbetsuppgifter ***** Som chef för personlig assistans tillika chef för verkställighet LSS 9§3-6 (ledsagarservice, kontaktperson, avlösare, stödfamilj) kommer du att leda verksamheten mot uppsatta mål i enlighet med intentionen i LSS-lagstiftningen. Genom att företräda Skellefteå kommuns värdegrund, riktlinjer och policydokument skapar du goda relationer till medborgare, kunder och medarbetare. Arbetet innebär personal-budget och arbetsmiljöansvar samt att aktivt arbeta med verksamhetsutveckling. Ledarskapet kräver god förmåga att utöva ett tydligt ledarskap genom att ta, omsätta och följa upp beslut. Arbetet kan periodvis innebära hög arbetsbelastning. Du utvecklar verksamhetens kompetens för att möta förändrade behov och förutsättningar och är duktig på att motivera medarbetare. I nära samråd med vårdnadshavarna utvecklar du stödet till barnet/ungdomen. Som chef för nämda verksamheter förväntas du arbeta proffessionellt, engagerat och framsynt för verksamhetens bästa. ***** Kvalifikationer ***** Socionomutbildning är ett krav och ledarskapsutbildning med inriktning mot pedagogisk/social verksamhet är meriterande. Du ska ha erfarenhet av arbete som chef. Arbetet kräver god datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Chef personlig assistans samt chef för verkställighet LSS 9 § 3-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef personlig assistans samt chef för verkställighet LSS 9 § 3-6

Lärare senare år, matematik och No
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6616 Vikariat perioden 2013-08-13--2013-12-20. ***** Arbetsuppgifter ***** Arbeta med elever i årskurs 6 och 7. Fullfölja uppdrag som pedagog utifrån gällande styrdokument samt ha ett positivt förhållningssätt och kunna samarbeta i arbetslag. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen senare år med behörighet att undervisa i matematik och No/teknik Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och Kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, matematik och No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, matematik och No

Förskollärare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6617 Vikariat perioden: enligt överenskommelse--2014-06-15 ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med barn i åldern 1-5 år där ni ansvarar för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö och ger barnen stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och fortsatta utveckling. Du har goda kunskaper om förskolans läroplan och arbetar efter en väl förankrad värdegrund. Att skapa goda relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater är viktigt för dig. ***** Kvalifikationer ***** Förskollärarutbildning är ett krav. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Skellefteå, Förskollärare Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare senare år, trä-och metallslöjd
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6618 Tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 50% ***** Arbetsuppgifter ***** Arbeta med elever i årskurs 3-5, även äldre årskurser kan komma i fråga. Fullfölja uppdrag som pedagog utifrån gällande styrdokument samt ha ett positivt förhållningssätt och kunna samarbeta i arbetslag. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen, lärare senare år är ett krav. Behörighet att undervisa i trä och metallslöjd. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och Kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, trä-och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, trä-och metallslöjd

Förskollärare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6619 ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med barn i åldern 3-5 år där ni ansvarar för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö och ger barnen stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och fortsatta utveckling. Du har goda kunskaper om förskolans läroplan och arbetar efter en väl förankrad värdegrund. Att skapa goda relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater är viktigt för dig. Ringens förskola arbetar efter hälsofrämjande riktlinjer. ***** Kvalifikationer ***** Förskollärarubildning är ett krav. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Skellefteå, Förskollärare Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6620 Vikariat perioden 2013-09-01--2014-09-30 ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med barn i åldern 1-3 år där ni ansvarar för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö och ger barnen det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och fortsatta utveckling. Du har goda kunskaper om förskolans läroplan och arbetar efter en väl förankrad värdegrund. Att skapa goda relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater är viktigt för dig. Trollsländans förskola lägger stor vikt vid utevistelse, sång och musik. ***** Kvalifikationer ***** Förskollärarexamen är ett krav. Goda datakunskaper är meriterande. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Skellefteå, Förskollärare Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare 1-9, svenska och svenska som andraspråk
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6622 Vikariat perioden 2013-08-13--2014-06-19 Sysselsättningsgrad 80% ***** Arbetsuppgifter ***** Som lärare i svenska och svenska som andraspråk kommer du att ansvara för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i ämnet svenska i årskurserna 1-9. Ansvara för att alla elever har en individuell utvecklingsplan i ämnet och vid behov upprätta och följa åtgärdsprogram. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bedömning och betygsättning i ämnet. Samarbetet med kollegorna i arbetslagen är en viktig del i tjänsten, tillsammans skapar ni en trygg och stimulerande lärmiljö för alla Furuskolans elever.  ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andraspråk i årskurs 1-9 är ett krav. Behörighet i fler ämnen samt erfarenhet av att undervisa i en mångkulturell lärandemiljö är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag, du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-9, svenska och svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-9, svenska och svenska som andraspråk

Lärare senare år, idrott och hälsa
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6621 Vikariat perioden 2013-08-13--2013-12-20 Sysselsättningsgrad 80% ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer arbeta på en f-9 skola och vara en viktig medarbetare i arbetslaget 6-9, mentorskap ingår i tjänsten. Arbetsuppgifterna innehåller planering och genomförande av undervisningen i ämnet idrott och hälsa i klasserna 2-9. Du ansvarar för att alla elever har en individuell utvecklingsplan i ämnet och vid behov upprättar och följer åtgärdsprogram. Du ansvarar för dokumentation, bedömning och betygssättning i ämnet. I tjänsten ingår även ökad grundbemanning och elevens val. ***** Kvalifikationer ***** Lärare senare år i idrott och hälsa är ett krav. Behörighet i fler ämnen samt erfarenhet av att undervisa i en mångkulturell lärandemiljö är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag, du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, idrott och hälsa

Lärare, textilslöjd
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6623 Vikariat perioden 2013-08-13--2014-06-20 Sysselsättningsgrad 40% ***** Arbetsuppgifter ***** Ansvara för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad verksamhet i ämnet textilslöjd i klasserna 3-9. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bedömning och betygssättning i ämnet, vid behov upprättar du och följer åtgärdsprogram. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget bidrar du till utveckling av undervisningen samt en trygg och stimulerande lärmiljö. ***** Kvalifikationer ***** Lärare senare år i textilslöjd är ett krav. Behörighet i fler ämnen samt erfarenhet av att undervisa i en mångkulturell lärandemiljö är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Lärare, musik
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6624 Sysselsättningsgrad 20% ***** Arbetsuppgifter ***** Som musiklärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten i ämnet musik för klasserna 6-9. Du kommer att samarbeta med kollegorna i arbetslaget 6-9 och tillsammans skapa en trygg, strukturerad och stimulerande arbetsmiljö för eleverna på Furuskolan. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bedömning och betygssättning. ***** Kvalifikationer ***** Lärare senare år i musik är ett krav. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, musik

Lärare senare år, tyska,engelska och svenska
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6625 ***** Arbetsuppgifter ***** Du arbetar med elever i årskurs 6-9. Du ska fullfölja uppdrag som padagog utifrån gällande styrdokument. Vi arbetar i arbetslag. ***** Kvalifikationer ***** Du ska ha lärarexamen mot senare år. Behörighet att undervisa i tyska, engelska och svenska. Du har ett positivt förhållningssätt. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, tyska,engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, tyska,engelska och svenska

Kyltekniker till Skellefteå
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven kyltekniker till vår filial i Skellefteå. Enheten består idag av 74 personer och arbetar främst med tekniska installationer och fastighetsdrift. Som kyltekniker på Caverion arbetar du med uppdrag ute hos kunder med service, reparationer och installationer av kyl och värmepumpanläggningar. Även andra fastihgetstekniska tjänster kan komma att ingå i arbetet. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.Som kyltekniker på YIT har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetens • Kylteknisk gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning i kylteknik   • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet • Meriterade med kylcertifikat • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort Varför Caverion?Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Johan Berglund, tel. 0910-714929.Facklig företrädare är Patrik Lindberg, tel. 070-2682893Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet?Din ansökan vill vi ha senast den 31 Juli 2013.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker till Skellefteå

Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Starka varumärken, produkter och tjänster av hög kvalitet samt engagerade medarbetare möjliggör Fazers fortsatta framgång. Vi söker nu nya restaurangmedarbetare med stor passion för mat och service till vår restaurang i Citykompaniet Skellefteå. Vårt mål är att restaurangen ska vara den självklara mötesplatsen i Skellefteå.Din viktigaste uppgift är att sätta gästen i fokus och skapa en unik välkomnande atmosfär tillsammans med dina kollegor. Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter såsom service, kassa, disk, varuhantering, lättare matlagning samt salladsberedning ingår. Vi söker: En positiv och gästorienterad person med service i fokus för våra gäster. Du är allmänt glad med ett initiativrikt sätt som kan förebygga hinder som uppstår. Du är teaminriktad, noggrann och har säljtänk. Du värdesätter dina arbetsinsatser lika högt som du värdesätter dina medarbetare och gäster. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå. Vidare trivs du med att synas bland våra gäster och har goda kunskaper i det svenska språket då du kommer att ha mycket gästkontakt.Dokumenterad utbildning från restaurangskola eller liknande är ett krav liksom erfarenhet från restaurang på minst 3 år.Tjänsten är ett vikariat med chans till tillsvidareanställning och avser deltid, ca 30 timmer per vecka.Tillträde snarast. Vid ev frågor angående tjänsten, michael.buhring@fazer.com. Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81. Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 2013-07-20.
Företag: Fazer Brands, Cafés & Shops
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå

Mopedledare/lärare
* Ha giltigt körkort med behörighet A eller A1 och har haft sådan behörighet under sammanlagt minst tre av de senaste tio åren, * Ha giltigt körkort med behörighet B och har haft sådan behörighet under sammanlagt minst tre av de senaste tio åren, * Med hänsyn till sina personliga förhållanden kan anses lämplig som lärare vid utbildningen, och * Godkänd som trafiklärare enligt 3 § lagen (1998:493) om trafikskolor eller har motsvarande kompetens. 3 § För att få undervisa krävs, utöver vad som anges i 2 §, att läraren 1. är godkänd som trafiklärare för motorcykel enligt 3 § lagen (1998:493) om trafikskolor, eller 2. har dokumenterad pedagogisk utbildning omfattande minst ett halvår, dokumenterad erfarenhet av arbete som lärare under minst ett år och ett godkänt praktiskt test enligt 6 kap. 2?4 §§ Vägverkets föreskrifter (VVFS 2006:65) om trafikskolor med undantag från kravet i 6 kap. 3 § 2 samma föreskrifter.
Företag: Medborgarskolan i Skellefteå
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mopedledare/lärare jobb, Mopedledare/lärare Skellefteå, Mopedledare/lärare Medborgarskolan i Skellefteå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mopedledare/lärare

Personliga tränare till Skellefteå
Vi söker en personlig tränare till vår anläggning i Skellefteå! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Skellefteå. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange "PT Skellefteå". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: enligt överenskommelse Sista ansökningsdatum: 30 sept 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Skellefteå

Skellefteå söker vårdlärare
Verksamhetsbeskrivning MiROi är rikstäckande och ett av Sveriges största privatägda utbildningsföretag. Vi är idag marknadsledande inom distansutbildning. Sedan 1991 utbildar vi arbetsmarknaden, näringslivet och vuxengymnasiet i Sverige. MiROi är det utbildningsföretag som har störst utbud av yrkesinriktade utbildningar i Sverige. Vi arbetar med kompetensutveckling inom ett stort antal områden. Vi arbetar efter en modell uppbyggd i flera steg för att nå optimal effekt. Arbetsbeskrivning Nu behöver vi vårdlärare till våra distansutbildningar. I dina arbetsuppgifter ingår föreläsningar, stödlärare till våra deltagare, planering av utbildningen samt övriga arbetsuppgifter som kan bli aktuella. Utbildning/Erfarenhet Du som söker ska vara behörig lärare med kompetens att undervisa inom detta område. Du har vana vid att arbeta med kursmål och betygskriterier. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra deltagare. Du skall vara flexibel, öppen, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper. I arbetet får du stöd i ditt arbetslag, där du också delar med dig av dina erfarenheter.
Företag: MIROI I-LEARNING AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skellefteå söker vårdlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skellefteå söker vårdlärare

Underhållssamordnare
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, kundtjänst och IT, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 223 Förvaltningen består av fyra avdelningar, måltid, verksamhetsstöd, kommunikation och fastighet. Anställningen som underhållssamordnare är placerad på avdelning fastighet, sektion drift och är underställd sektionschef. Driftsektionens uppdrag är att genom effektiv drift och skötsel av fastigheterna skapa förutsättningar så att kommunens kärnverksamhet kan optimeras. ***** Arbetsuppgifter ***** Utifrån en nyligen framtagen underhållsprocess kommer du som underhållssamordnare att vara en nyckelspelare. Arbetet kommer att bestå i att samla in underlag internt, från dokumentation och från våra verksamheter, men även från våra kunder. Genomföra platsbesök för att bilda sig en egen uppfattning och utifrån insamlat material sammanställa underhållsbehovet för de fastigheter som avdelningen förvaltar, och därefter budgetera kommande insatser. Återkoppla till beställaren av underhållsplan och tillsammans med beställaren föreslå nämnden en underhållsplan för kommande år. Du kommer även att delta i skyddsronder. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig, en självgående och ansvarstagande person, som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov, samt agera professionellt. Du bör ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot bygg eller installation eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Teoretiska kunskaper inom byggteknik och/eller installation är en förutsättning för anställningen som underhållssamordnare. Du bör kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift, ha erfarenhet av arbete med underhållsplaner samt förstå dess strategiska betydelse. Anställningen kräver körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Skellefteå, Underhållssamordnare Skellefteå kommun, Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Lärare senare år, bild
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6614 Vikariat perioden 2013-08-13--2014-06-16 Sysselsättningsgrad 60% ***** Arbetsuppgifter ***** Undervisa i bild i årskurs 6-9 utifrån LGR 11 och vara väl förtrogen med alla styrdokument. Mentorsansvar för klass i årskurs 6. Du ska ingå i ett arbetslag och delta och bidra i det kollektiva arbetet kring elevernas lärarande och utveckling. Du har goda kunskaper i estetiska lärprocesser. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen i bild senare år är ett krav Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, bild

Personlig assistent i Skellefteå
Personlig assistent till en ung man med autism. Vi behöver förstärka vårt team med ordinarie personal samt extra vikarier som snabbt kan rycka in vid sjukdomar och ledigheter. Du är flexibel, tillgänglig och kan med kort varsel hoppa in och täcka upp vid behov. Vi söker dig som är lugn, stabil och trygg i dig själv. Du är en god lyssnare och vet när du bör finnas i närheten och när du bör verka i bakgrunden. Vi söker både manliga och kvinnliga assistenter. Det är viktigt att du är flexibel och kan ta stort eget ansvar och att du kan jobba självständigt såväl som i team. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom Autism eller har liknande kunskaper. Du kommer att vara ett viktigt stöd i vår kunds vardag och din arbetsplats kommer att vara där han/hon befinner sig. Arbetstiden är varierande och förlagd till dag - kväll - natt och helgtjänstgöring. Du kommer att arbeta med ett fast schema och det kommer att gälla från 1 september. Inskolning genomförs veckorna före. Passar du in på kravprofilen och tycker att tjänsten passar dig är du varmt välkommen med din ansökan och personligt brev. Då urval och intervjuer sker löpande vill vi tipsa dig om att vara snabb med din ansökan
Företag: Inre Kraft i Norr AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Skellefteå

Industrielektriker till Skellefteå
YIT är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. Vi erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper våra kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Våra över 4000 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven industrielektriker med erfarenhet av högspänning & ställverksarbete till vår filial i Skellefteå. Enheten består idag av 74 personer och arbetar främst med installationer och fastighetsdrift. Som elektriker på YIT kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter och industri. Tjänsten som Industrielektriker på YIT innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag • Återrapportering till kund • Lämna underlag till planerat underhåll Kompetens • Elteknisk utbildning • Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker • Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik • Meriterande med högspännings och svagströmskometens • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du ordningsam, social och serviceminded • B-körkort Varför YIT? YIT är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. YIT jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Johan Berglund, tel. 073-0595604 Facklig företrädare är Patrik Lindberg, tel. 070-2682893 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 31 Juli 2013
Företag: YIT Sverige AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker till Skellefteå

Mekanisk Konstruktör till Brokk AB i Skellefteå
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process- och cementindustrin samt nukleära anläggningar. Idag arbetar ca 250 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Singapore, Australien, Norge och Kina. Omsättningen uppgick 2012 till cirka 600 mkr med en exportandel på ca 90%. Brokk är ett helägt dotterbolag till Lifco AB, en företagsgrupp i Carl Bennet-koncernen. Läs mer på www.brokk.com Arbetsbeskrivning Som Konstruktör på Brokk kommer du att vara en viktig del i att utveckla företagets mest avancerade och högteknologiska produkter. Arbetet innefattar bl a konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, projektledning samt även beräkningar. Goda kunskaper i hydraulik är en merit. Befattningen är en tillsvidareanställning med placering i Skellefteå. Vem är du? Brokk söker dig som har en ingenjörsutbildning. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk miljö med relativt högt arbetstempo. Du är självgående och resultatinriktad i ditt arbete. Arbetet kräver att du talar och skriver engelska obehindrat, kunskaper i ytterligare något språk är ett plus. Varför välja Brokk? Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i vårt företag som är världsledande inom sitt område och med tekniskt intressanta produkter. Då Brokk är ett företag med hög tillväxttakt och stor framtida potential finns det goda möjligheter att skapa sig en långsiktigt intressant karriär i företaget. Försäljning av företagets produkter sker över hela världen vilket innebär en spännande miljö med mycket internationella kontakter. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Sverige. Om du har frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67. Sök tjänsten på experis.se. Lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 11 augusti 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanisk Konstruktör till Brokk AB i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanisk Konstruktör till Brokk AB i Skellefteå

Utbildare i Butiksförsäljning med inriktning integration, Skellefteå
JB Education AB JB Education AB är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Varje dag utbildar vi ca 15 000 barn, ungdomar och vuxna över hela Sverige. I koncernen finns för närvarande 5 grundskolor, 31 gymnasieskolor, varav JB Gymnasiet med 30 skolor från Ystad till Skellefteå, är Sveriges största gymnasieskola med fler än 10 500 elever. I koncernen finns även eftergymnasiala utbildningar inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning, komvux samt företagsutbildning JB Kompetens är den delen av koncernen som arbetar med vuxenutbildning genom komvux, arbetsmarknadsutbildningar och lärlingsutbildningar. Vi arbetar nu med ett nytt projekt med att integrera nyanlända svenskar in på arbetsmarknaden genom att erbjuda arbetsmarknadsutbildning parallellt med yrkessvenska och SFI.    För detta projekt söker vi nu en lärare inom Butik och Försäljning. Vi utbildar i ämnen som handel, inköp, personlig marknadsföring och lager. Som lärare med inriktning mot nyanlända har du en stor möjlighet att hjälpa människor till ett nytt liv. Våra elever går sin arbetsmarknadsutbildning hos oss och i nära samarbete med leverantörer av yrkessvenska och SFI arbetar vi för att eleverna ska komma snabbare ut på arbetsmarkanden. Vi söker dig som brinner för att dela med dig av dina kunskaper och på så sätt hjälpa andra. Du ska ha erfarenhet av detaljhandel och pedagogiska egenskaper. För att lyckas bra i rollen ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen eller känner dig utmanad av att arbeta med integration. Du måste behärska svenska i tal och skrift och talar du andra språk än svenska är detta meriterande. Du är positiv och entusiastisk och vill arbeta motiverande och stöttande i din lärarroll. Har du lärarutbildning eller tidigare erfarenhet av utbildning är detta ytterligare meriterande. JB Kompetens är en ständigt växande organisation och du behöver trivas i en föränderlig arbetsmiljö. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och söker personer som vill vara med och skapa morgondagens utbildning idag. Vi vill arbeta med branschens mest kompetenta och engagerade medarbetare, är du en av dem- Tveka inte sök idag. Vi tillämpar visstidsanställning 6 månader med god möjligeter till förlängning. Tjänsten startar på deltid 50% för att sedan växa tillsammans med antalet elever. Fast lön. Tillträde slutet av juli eller början av aug så vi kommer att rekrytera löpande. Detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så sök idag. För frågor om tjänsten kontakta gärna Ulf Marklund tel 0708-18 91 14 ulf.marklund@jbkompetens.se OBS endast till för sökande! Inom JB Education har vi vårt pedagogiska förhållningssätt som bygger på entreprenöriellt lärande som är väl genomarbetat, dokumenterat och förankrat i forskning. Det personliga mötet och entreprenöriella lärandet genomsyrar alla våra utbildningar och är vårt sätt att ge varje studerande kunskap, självförtroende och verktyg att forma sin egen framtid. Fokus ligger på: Kunskapsutveckling - som sätter in kunskapen i ett sammanhang och skapar aktivitet. Personlig utveckling - eftersom att tro på sig själv är avgörande för att nå framgång. Kommunikation – en viktig del i att förstå omvärlden och olika samband. Kreativitet - som skapar glädje och motivation i lärandet. Excellent ledarskap – en gemensam faktor för alla framgångsrika och högpresterande skolsystem. Trygghet - eftersom en trygg upplevelse och stabil studiemiljö är avgörande för att vi ska lyckas attrahera motiverade elever och lärare. OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Education har upphandlade avtal.
Företag: JB Kompetens, Ekonomi & Försäljning
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i Butiksförsäljning med inriktning integration, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i Butiksförsäljning med inriktning integration, Skellefteå

IT-handledare Umeå, Skellefteå eller Lycksele
Informatikenheten är en av länets största IT-arbetsgivare med varierande och utmanande uppdrag. Vi stödjer landstingets samtliga verksamheter och ansvarar för drift, förvaltning, strategi och utveckling. Våra 100 medarbetare är placerade på länets samtliga tre sjukhus i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi har en processorienterad organisation och arbetar mot definierade mål som är kända av våra medarbetare. Inom enheten används ITIL version 3 som processverktyg, systemförvaltningsmodell bygger på PM3 och ProjektIL är vår projektmodell. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill jobba med vårdsystem där vi just nu behöver förstärka vårt team med kompetens inom funktionsområde läkemedel. Det största IT-systemstödet inom området är SYSteam Cross. Inom funktionsområdet ingår även andra system och tjänster som Cytodos och Pascal ordinationsverktyg. Några av stora utmaningar inom funktionsområdet läkemedel är uppgraderingar av befintliga system samt införande av nya tjänster, funktioner, samt integrationer till andra system och nationella tjänster. Dina arbetsuppgifter består av systemförvaltningsarbete exempelvis mindre uppdrag i projektform, tester, utbildning, anpassning av systemstöd och utvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även användarsupport, felsökning, problemlösning och användaradministration. Du kommer att arbeta i team och få dina arbetsuppgifter från systemförvaltare och teamledare för support. Befattningen är placerad vid Informatikenheten och är länsövergripande. Resor inom länet förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen och har förståelse för, och intresse av, informatikfrågor i vård och systemförvaltning. Utbildning i, erfarenhet av och arbete med vård- och läkemedelssystem är meriterande. Erfarenhet från projektarbete är meriterande. Du är en person som är flexibel och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp på ett utåtriktat och kommunikativt sätt. Du ska vara serviceinriktad och alltid sätta kunden i centrum.
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Umeå
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga IT-handledare Umeå, Skellefteå eller Lycksele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-handledare Umeå, Skellefteå eller Lycksele

Fundraiser, Skellefteå
Svenska Röda Korset är en del av ett världsomspännande humanitärt nätverk av rödakors- och rödahalvmåneföreningar som idag finns i 188 länder. Tack vare detta nätverk är Röda Korset snabbt på plats, kan samordna insatser och se till att hjälpen kommer dit den bäst behövs. Nätverket breder ut sig också i Sverige där drygt 1 000 rödakorskretsar med cirka 31 000 frivilliga utifrån en lokal kunskap stöttar människor i utsatta situationer. Röda Korset söker nu värvare till face-to-face i Skellefteå! Genom att ta kontakt med människor på stan (street) och genom dörrknackning (door) kommer du informera om Röda Korset arbete i Sverige och internationellt i syfte att öka antalet månadsgivare.   Är du * Social och utåtriktad? * Engagerad i humanitära frågor? * Bra på att kommunicera och inspirera? * Resultatinriktad? Då är det här arbetet för dig! Vi ser gärna att du har kunskap om humanitära frågor eller erfarenhet av ideellt engagemang. Du delar självklart Röda Korsets värderingar och behärskar svenska flytande. Det är meriterande om du har erfarenhet av face to face, personlig försäljning eller insamling. Eftersom arbetet till stor del sker utomhus är det viktigt att du trivs med att vara ute och röra på dig.  Tjänsten innebär arbete under dagtid, 5 timmar om dagen, 10-25 timmar i veckan. Arbete kan komma att ske på helgen. Du arbetar i ett team som leds av en teamledare. Du måste ha fyllt 18 år och vi vill att du behärskar svenska. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga villkor. Du utbildas regelbundet i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i sälj- och insamlingsteknik. Du får en fast timlön om 120 kr per timme exklusive semesterersättning. Har du frågor? Hör av dig till Maria Stacke på maria.stacke@redcross.se eller 08-452 47 69 eller Josefin Sundholm på josefin.sundholm@redcross.se eller 090-71 69 85. Sista dag för ansökan är den 20 maj, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tillträde till tjänsten sker i början av juli eller början av augusti med en utbildning för nyanställda. Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete – både i Sverige och i resten avvärlden! Bli en del av världens största humanitära nätverk –ansök idag!
Företag: Svenska Röda Korset Kommunikation och insamling
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fundraiser, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fundraiser, Skellefteå

LRF Konsult söker erfaren Rådgivare till Skellefteå
LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag, med fler än 1 500 medarbetare finns vi representerade på över 135 orter över hela landet. Vi utvecklar och säljer behovsanpassade tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Varje dag hjälper vi på LRF Konsult företagsamma människor runt om i landet att förverkliga sina drömmar och idéer. Företagare kan tack vare vår kunskap och rådgivning utveckla sina företag. Vårt löfte är att vi gör det lättare att vara företagare. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill vara med att bygga upp och utveckla vårt kontor och våra kunder i Skellefteå. Idag är vi tjugosex stycken medarbetare på kontoret. Våra kunder är huvudsakligen ägarledda företag inom en mängd olika branscher. Placeringsort: Skellefteå Vem är du? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med bokslut och deklarationer i en rådgivande roll framförallt mot aktiebolag och lantbruk. Du är van vid konsultarbete och har bred kunskap och kompetens inom redovisningsområdet. Troligen är du redan aktiv i redovisningsbranschen med motsvarande arbetsuppgifter. Är du auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som ett plus. Du är en serviceinriktad och affärsmässig person. Du är noggrann och förtroendeingivande och skapar och bibehåller lätt kontakter med andra människor. Du trivs med att ha eget ansvar för din planering. Ditt engagemang och ditt "driv" gör att du trivs med att arbeta med ett stundtals högt tempo. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i Sveriges största rådgivnings-och redovisningsföretag. Vi samarbetar över hela landet för att kunna erbjuda våra kunder den bästa expertisen – oavsett var i landet den finns. Du kommer att ha kompetenta kollegor inom ett brett kunskapsområde och vi håller utvecklingen av våra medarbetare högt på agendan. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Finance. För mer information om befattningen kontakta rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67. Sök tjänsten på experis.se. Sista ansökningsdatum är 4 augusti 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Finance
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga LRF Konsult söker erfaren Rådgivare till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LRF Konsult söker erfaren Rådgivare till Skellefteå

Sjuksköterska Barn- och ungdomspsykiatrin, Skellefteå
ARBETSUPPGIFTER Ge vård och behandling till barn och ungdomar som kräver specialiserad barnpsykiatrisk behandling. Allt arbete sker i nära samarbete med patientens familj och övriga nätverk. På mottagningen arbetar vi i tvärproffessionella team. Tjänsten innefattar framförallt uppföljning av farmalogiska behandlingar samt bedömningar och behandlingsarbete. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård. Steg 1 utbilning samt erfarenhet från arbete inom psykiatri och/ eller arbete med ungdomar är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.
Företag: Västerbottens läns landsting, Barn- och ungdomspsyk mott Skellefteå
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Barn- och ungdomspsykiatrin, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Barn- och ungdomspsykiatrin, Skellefteå

Silversmed
Vi söker en silversmed till våra utbildningar
Företag: Medborgarskolan i Skellefteå
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Silversmed jobb, Silversmed Skellefteå, Silversmed Medborgarskolan i Skellefteå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Silversmed

Svampledare
Vi söker dig med stora kunskaper om svampar.
Företag: Medborgarskolan i Skellefteå
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Svampledare jobb, Svampledare Skellefteå, Svampledare Medborgarskolan i Skellefteå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svampledare

Försäkringssäljare till Vardia Försäkring Skellefteå
Vardia erbjuder behovsanpassade bil- och boendeförsäkringar i samarbete med medlemsorganisationer och kommersiella grupper. Vi har även ett antal egenutvecklade försäkringskoncept för utvalda kundgrupper. Dina arbetsuppgifter består i att sälja målgruppsanpassade försäkringslösningar till väldefinierade segment på den svenska privatförsäkringsmarknaden. Du ingår i ett starkt team med både nya och erfarna säljare. Telefonen och datorn är dina viktigaste arbetsverktyg och dina kunder återfinns över hela landet. Du arbetar med både sak- och personförsäkringar och vi ger dig en certifierande utbildning i samband med anställningens start, samt löpande fortbildning inom Vardia Akademien i syfte att ge dig förutsättningar för vidare utveckling i ditt arbete och din karriär.   Bakgrund Vi tror att du är genuint intresserad av försäljning och rådgivning som utgår från varje enskild människas unika behov. Tidigare erfarenhet av försäkring och försäljning behövs inte då vi ser framförallt till dina personliga egenskaper och då i synnerhet din vilja att utvecklas tillsammans med oss.   Personliga egenskaper Vi värdesätter dina personliga egenskaper högst. - Du drivs av att göra affärer och att tävla - Du trivs som bäst när du själv får ta ett högt ansvar för resultatet i ditt arbete - Du motiveras av att jobba hårt och ser måluppfyllnad som en självklar del av ditt arbete   Övrigt om tjänsten Tillsvidareanställning heltid, fast grundlön med försäljningsprovision i fast andel mot dina försäljningsresultat. Du ser inga hinder i att arbeta såväl dagtid som kvällstid på vardagar. Ingen helgtjänstgöring. Utbildningsstart måndag 2013-08-12, antagning sker löpande. För mer information om bolaget och om tjänsterna, kontakta Mikael Fång rekryteringsansvarig på 072 – 729 06 22, eller via epost:mikael.fang@vardiaforsakring.se
Företag: Vardia Försäkring
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringssäljare till Vardia Försäkring Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringssäljare till Vardia Försäkring Skellefteå

Vikarieingång lärare, tidigare år
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Anmälan om intresse lärarvikariat, grundskolans tidigare år. Skol- och kulturkontoret har behov av vikarier inom sina verksamheter. Vikariatsbehovet kan variera under året. Vi samordnar vikarieanskaffningen i en personalpool dit beställningar av vikarier från verksamheten läggs och bemanning sker. Vikariatens längd är i första hand upp till två veckor. De kan bli längre, men högst sex månader eller en termin. ***** Arbetsuppgifter ***** Du förväntas arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer inom de skolformer som blir aktuella för dig som vikarie. ***** Kvalifikationer ***** Inom våra verksamheter krävs specifika grundutbildningar. För att arbeta som lärare i grund- och särskola finns behörighetskrav. Arbetets art kräver intresse för att möta barn och elever samt förmåga att kunna förändra ditt agerande utifrån de olika situationer du möter i arbetet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Din intresseanmälan När ansökningarna har bearbetats får du besked om du uppfyller de grundkrav som ställs inom aktuell verksamhet. Gör du det kommer vi att kalla dig till en kortare intervju. Ta med betygskopior. Som tidigare nämnts varierar vikariebehovet över tid och utifrån yrkeskategorier. Behovet av vikarier varierar även geografiskt över tid. Om du antas som vikarie måste du själv se till att du står till förfogande och ange under vilka perioder du kan arbeta. Om det sker någon förändring vad gäller din tillgänglighet ska du anmäla det till skol- och kulturkontorets vikariesamordning snarast möjligt. Du får en kortare utbildning i hur du som vikarie handhar datasystemet som används för vikariehanteringen. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen Kontakta från rekryterings- och bemanningsföretag undanbes då vi sköter rekryteringen själva
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarieingång lärare, tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarieingång lärare, tidigare år

Vikarieingång lärare, senare år
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Lärare grundskolans senare år, korttidsvikariat Vi har behov av vikarier inom våra verksamheter. Vikariatsbehovet kan variera under året. Vi samordnar vikarieanskaffningen i en personalpool dit beställningar av vikarier från verksamheten läggs och bemanning sker. Vikariatens längd är i första hand upp till två veckor. De kan bli längre, men högst sex månader eller en termin. ***** Arbetsuppgifter ***** Du förväntas arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer inom de skolformer som blir aktuella för dig som vikarie. ***** Kvalifikationer ***** Inom våra verksamheter krävs specifika grundutbildningar. För att arbeta inom grund- och särskola finns behörighetskrav. Arbetets art kräver intresse för att möta barn och elever samt förmåga att kunna förändra ditt agerande utifrån de olika situationer du möter i arbetet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Din intresseanmälan När din ansökan bearbetats får du besked om du uppfyller de grundkrav som ställs inom aktuell verksamhet. Gör du det kommer vi att kalla dig till en kortare intervju. Som tidigare nämnts varierar vikariebehovet över tid och utifrån yrkeskategorier. Behoven varierar även geografiskt. Om du antas som vikarie måste du själv se till att du står till förfogande och ange under vilka perioder du kan arbeta. Om det sker någon förändring vad det gäller din tillgänglighet ska du anmäla det till skol- och kulturkontorets vikariesamordning snarast möjligt. Du får en kortare utbildning i hur du som vikarie handhar datasystemet som används för vikariehanteringen. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Vi önskar inte kontaktas av rekryterings- och bemanningsföretag då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarieingång lärare, senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarieingång lärare, senare år


Sök lediga jobb Skellefteå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se