Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare jobb - lediga jobb

Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare jobb Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Skoglig biolog / naturvårdsinriktad jägmästare- Borlänge


Mer beskrivning

Skoglig biolog / naturvårdsinriktad jägmästare
Samhällsbyggnadssektorns uppdrag är att skapa förutsättningar för att leva och arbeta i ett attraktivt och hållbart Borlänge – idag och i framtiden. I sektorn ingår bygg- och kartkontoret, miljökontoret, näringslivskontoret samt plan- och markkontoret. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara en resurs i naturvårdsfrågor, med en viktig rådgivande funktion, samt arbeta med skötsel- och förvaltningsfrågor som rör kommunens skogsinnehav. I arbetet ingår uppgifter som planering och uppföljning av skogliga åtgärder, ansvar för skötseln inom de sex kommunala naturreservaten samt för ansökningar och redovisningar av LONA-projekt till Länsstyrelsen. I tjänsten ingår också övriga frågor som rör kommunens skogsmark och träd. Borlänge kommun arbetar med att ta fram en ny miljöplan och du kommer att medverka i arbetet som rör de miljömål som handlar om natur. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning med inriktning mot skog i kombination med ekologi och naturvård. Studier eller arbete med anknytning till tätortsnära skogsbruk är meriterande. Det är en fördel om du tidigare har använt dig av PCSkog samt ArcGIS. Vi söker en person som är utåtriktad eftersom arbetet innebär täta kontakter med myndigheter, fastighetsägare och allmänhet. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och kunna prioritera bland arbetsuppgifter av ett skiftande slag. Du måste även kunna uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt. Körkort för personbil är ett krav.
Företag: Borlänge kommun, Samhällsbyggnadssektorn/Plan- och mark
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skoglig biolog / naturvårdsinriktad jägmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoglig biolog / naturvårdsinriktad jägmästare


Sök lediga jobb Skoglig biolog _ naturvårdsinriktad jägmästare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se