Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening jobb - lediga jobb

Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening jobb Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skogsinspektor till Gästrikland- Ockelbo

 2. Skogsinspektor till Härjedalen- Härjedalen

 3. Är DU vår nästa Skogsinspektor för Norra Värmland?- Torsby

 4. Skogsvårdsledare/planläggare- Flen

 5. Skogsinspektor till Vansbro- Vansbro

 6. Skogsinspektor till Virkesområde Örebro- Örebro

 7. Skogsinspektor/er till Södra Värmland- Arvika

 8. Skogsinspektor VO Södra Dalarna- Falun

 9. Skogsinspektor Ljusdal- Ljusdal

 10. Virkesområdeschef- Hudiksvall

 11. Skogsinspektor till Bollnäs- Bollnäs

 12. Skogsinspektor till Mora- Mora

 13. Skogsinspektor VO Norra Dalarna - Leksand- Leksand

 14. Skogsinspektor till Bergsjö/Hudiksvall- Hudiksvall

 15. Vikarie som Stockholmsinspektor- Stockholm

 16. Skogsinspektor Norra Värmland- Torsby

 17. Skogsinspektor till Södra Värmland - Karlstad- Karlstad

 18. Mellanskog söker tjänstechef- Uppsala

 19. Mellanskog söker verksamhetsutvecklare- Uppsala

 20. Skogsinspektor VO Gästrikland- Sandviken

 21. Vikarierande skogsinspektor - Virkesområde Uppsala- Uppsala

 22. Skogsinspektorer - Virkesområde Uppsala- Uppsala

 23. Virkesområdeschef till Västerås- Västerås

 24. Virkesområdeschef till Härjedalen-Ljusdal- Ljusdal

 25. Skogsinspektor Södra Dalarna- Falun

 26. Skogsinspektor Nordöstra Hälsingland- Hudiksvall

 27. Sommarjobb 2015!- Ospecificerad arbetsort

 28. Skogsinspektor till Västerås- Västerås

 29. Mellanskog söker medarbetare till Gotland!- Gotland

 30. Vikarierande produktionsledare till VO Stockholm- Stockholm

 31. Skogsinspektor till Hälsingland!- Bollnäs

 32. Skogsinspektor till Nordöstra Hälsingland- Hudiksvall

 33. Skogsinspektor till Södra Värmland- Karlstad

 34. Norra Värmland - Skogsinspektor- Torsby

 35. Driven virkesområdeschef till Norra Dalarna- Mora

 36. Ny kollega till Västmanland!- Västerås

 37. Skogsinspektor sökes: VO Härjedalen-Ljusdal- Ljusdal

 38. Medarbetare till Södra Hälsingland!- Bollnäs

 39. VO Södra Dalarna söker skogsinspektor!- Falun

 40. Skogsinspektor - Gästrikland- Sandviken


Mer beskrivning

Skogsinspektor till Gästrikland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Gästrikland med placering i Sandviken söker vi en skogsinspektor. Under första anställningstiden introduceras du i våra arbetsuppgifter. Du kommer därefter att gå in i den ordinarie verksamheten. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig högskoleutbildning och i första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2013-09-06.  Kontaktpersoner  Per-Olov Jemth, Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 20 Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Ockelbo
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Gästrikland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Gästrikland

Skogsinspektor till Härjedalen
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Hälsingland-Härjedalen med placering i Härjedalen söker vi en skogsinspektor. Under första anställningstiden introduceras du i våra arbetsuppgifter. Du kommer därefter att gå in i den ordinarie verksamheten. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig högskoleutbildning och i första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2013-10-11.  Kontaktpersoner  Göran Olsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 01 Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Härjedalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Härjedalen

Är DU vår nästa Skogsinspektor för Norra Värmland?
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland.   Till Virkesområde Norra Värmland söker vi nu en skogsinspektor. Vill du bli en av oss? Virkesområde Norra Värmland består av 10 medarbetare som nu söker förstärkning i form av ytterligare en skogsinspektor. Kontoret är beläget i Torsby och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2013-10-11.  Kontaktperson: Henrik Svensson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 20 Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Torsby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Är DU vår nästa Skogsinspektor för Norra Värmland? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är DU vår nästa Skogsinspektor för Norra Värmland?

Skogsvårdsledare/planläggare
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Sörmland, med placering i Flen, söker vi en Skogsvårdsledare/planläggare. Arbetet som Skogsvårdsledare innebär: • Leda och planera arbetet samt ansvara för upphandling av resurser för markberedning, plantering och röjning. • Prissättning, skapa resursplaner, skicka ut objektsdirektiv, administrera fakturor och utdebiteringar. • Löpande dialog med entreprenörer, upprättande av affärsavtal. • Följa och bevaka teknik- och maskinutveckling. • Kvalitetssäkring. • Arbeta aktivt gentemot de omsättningsmål som finns för att utöka verksamhetens volym och resultat. • Representera virkesområdet i interna och externa sammanhang som berör skogsvårdsfrågor. • Bistå Produktionsledare i planeringsarbete och internredovisningar. Arbetet som Planläggare innebär: • Göra de skogsskötselplaner som kontratkeras av skogsinspektorerna, fältarbete samt överlämning. • Bistå vid avverkningsplanering. Vem söker vi? För att lyckas och trivas i rollen som skogsbränsle-/skogsvårdsledare krävs det att du är resultat- och målfokuserad samt tycker om att jobba i en självständig roll. Vidare är du ordningssam och gillar att koordinera och driva det dagliga arbetet för att optimera och effektivisera verksamheten i samarbete med dina kollegor. Du har mycket god datavana, såväl en god administrativ som organisatorisk förmåga samt ett sinne för logistik och planering där din problemlösningsförmåga kommer väl till användning i det dagliga arbetet. Har du erfarenhet av planläggning är det starkt meriterande. Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-01-06. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson:  Martin Strandberg, Virkesområdeschef. Tel.010-482 82 10. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Flen
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsvårdsledare/planläggare jobb, Skogsvårdsledare/planläggare Flen, Skogsvårdsledare/planläggare Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsvårdsledare/planläggare

Skogsinspektor till Vansbro
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Norra Dalarna söker vi skogsinspektor. Virkesområde Norra Dalarna söker skogsinspektor. Tjänsten är placerad i Vansbro och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2014-01-16. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Hans Kättström, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 50 Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Vansbro
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Vansbro

Skogsinspektor till Virkesområde Örebro
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Örebro söker vi nu en skogsinspektor. Vill du bli en av oss? Virkesområde Örebro söker ytterligare en skogsinspektor. Tjänsten är placerad vid kontoret i Örebro och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2014-02-07. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Mikael Larsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 82 30. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Örebro
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Virkesområde Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Virkesområde Örebro

Skogsinspektor/er till Södra Värmland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Nu förstärker vi och söker Skogsinspektor/er till vårt område. Vill du bli en av oss? Inom virkesområdet är vi idag 10 medarbetare som i olika roller driver vår verksamhet framåt. Virkesområde Södra Värmland har kontor i Arvika och Karlstad och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2014-03-07. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Lars Axelsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 90. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Arvika
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor/er till Södra Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor/er till Södra Värmland

Skogsinspektor VO Södra Dalarna
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. ----------------------------------------------------------- Virkesområde Södra Dalarna söker Skogsinspektor! Mitt i Mellanskogs geografi ligger Virkesområde Södra Dalarna inom vilket vi idag är 15 medarbetare som i olika roller driver vår verksamhet framåt. Som Skogsinspektor kommer du att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-03-31. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Erik Josefsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 00. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Falun
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor VO Södra Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor VO Södra Dalarna

Skogsinspektor Ljusdal
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Hälsingland-Härjedalen söker vi nu en skogsinspektor. Vill du bli en av oss? Virkesområde Hälsingland-Härjedalen söker nu en skogsinspektor. Tjänsten är placerad vid kontoret i Ljusdal och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Du blir en av tjugotalet medarbetare som inom virkesområdet samarbetar för att driva verksamheten framåt. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-05-16. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Bengt Algotsson, tf Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 01. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Ljusdal
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor Ljusdal

Virkesområdeschef
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. -------------------------------------------------- Till Mellanskogs nordligaste geografi söker vi nu rätt man/kvinna för jobbet som Virkesområdeschef. Är du den vi söker? Som virkesområdeschef i Härjedalen och Norra Hälsingland har du ansvar för att leda och utveckla arbetet inom området tillsammans med ett tjugotal medarbetare. Personalansvaret innefattar medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal och vi vill att du har ett coachande ledarskap med förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. I arbetet har du dessutom kontakter med medlemmar, förtroendevalda och entreprenörer. Du har erfarenhet av att leda och vidareutveckla verksamheter, är resultatorienterad, van att fatta beslut och att arbeta med helhetsansvar. Vidare är du kvalitetsinriktad och kostnadsmedveten, handlingskraftig samt tycker om att arbeta strategiskt. Du arbetar effektivt och kostnadsmedvetet för att nå de ekonomiska mål som satts för verksamheten. Du som söker har ett förtroendeingivande sätt, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och det är naturligt för dig att skapa förtroende och delaktighet genom dialog. Du har därmed en god pedagogisk och kommunikativ förmåga vilket hjälper dig att omsätta föreningens mål i praktisk styrning och handling. Som virkesområdeschef för Mellanskog tillhör du en grupp av 12 virkesområdeschefer, alla med givet geografiskt ansvarsområde. Våra virkesområden tillhör en av våra två huvudprocesser, Skog, med Matts Söderström som närmsta chef. Vi tror att du har en utbildning på universitets-/högskolenivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ledarskapsfrågor och en stark ambition om att försätta dina färdigheter i praktiken. Har du dokumenterad erfarenhet av ledande befattning inom ämnesområdet är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Sista ansökningsdag 2014-05-16: Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!   Kontaktpersoner Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09. Sune Nilsson, Personalchef. Tel. 010-482 80 17. Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16.  Kristina Söderström, fackllig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 83 66.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Virkesområdeschef jobb, Virkesområdeschef Hudiksvall, Virkesområdeschef Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Virkesområdeschef

Skogsinspektor till Bollnäs
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. ----------------------------------------------------------- Virkesområde Södra Hälsingland söker Skogsinspektor! Som Skogsinspektor för Virkesområde Södra Hälsingland blir du en i gänget av kollegor som tillsammans, i olika roller, arbetar med att driva vår verksamhet framåt. Du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi och utgå från kontoret i Bollnäs. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-06-05. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Jonas Geholm, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 80. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Bollnäs
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Bollnäs

Skogsinspektor till Mora
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. ----------------------------------------------------------- Nu söker vi en Skogsinspektor till Virkesområde Norra Dalarna! Inom Virkesområde Norra Dalarna arbetar idag 17 medarbetare som i olika roller driver vår verksamhet framåt. Som Skogsinspektor kommer du att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi, där du utgår från kontoret som är placerat i Mora. Vill du bli en av oss? Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-05-25. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Hans Kättström, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 50. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Mora
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Mora

Skogsinspektor VO Norra Dalarna - Leksand
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Sökes: Skogsinspektor till Virkesområde Norra Dalarna! Inom Virkesområde Norra Dalarna arbetar idag 17 medarbetare som i olika roller driver vår verksamhet framåt. Som Skogsinspektor kommer du att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi, där du utgår från kontoret som är placerat i Leksand. Vill du bli en av oss? Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-08-10. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Hans Kättström, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 50. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Leksand
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor VO Norra Dalarna - Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor VO Norra Dalarna - Leksand

Skogsinspektor till Bergsjö/Hudiksvall
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Nu söker vi Skogsinspektor till Virkesområde Hälsingland-Härjedalen! Som Skogsinspektor kommer du att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom delar av Hudiksvalls kommun, där du utgår från kontoret som är placerat i Bergsjö. Vill du bli en av oss? Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2014-08-11. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Bengt Algotsson, t.f. Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 01. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Bergsjö/Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Bergsjö/Hudiksvall

Vikarie som Stockholmsinspektor
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vi söker vikarie för Jenny Parnesten som i höst blir föräldraledig. Vikariatet beräknas vara fram till årsskiftet 2015/2016. Jobbet är inspektor för skogsägare som bor i Stockholm men äger skog på annat ställe inom Mellanskogs område. I tjänsten ingår att vara länk mellan skogsägaren och inspektoren där fastigheten finns och om skogsägaren önskar vara skogsägarens huvudsakliga rådgivare. Tjänsten innebär dessutom ansvar för Mellanskogs aktiviteter i Stockholm för cityskogsägarna. Du som söker ska tycka om att anordna och genomföra skogliga aktiviteter som t.ex. utbildning och informationsträffar för skogsägare. Du kommer i din vardag att ha aktiva kontakter med skogsägare och samarbeta med kollegor och samarbetspartners i hela vårt område. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och gärna examen från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig som har erfarenhet av en liknande roll och som har ett par års arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. ---------------------------------------------------------------------------- Annonsen publiceras tom 2014-08-13 och vi kommer att göra löpande urval. Välkommen med din ansökan/intresseanmälan redan idag! Kontaktperson:  Virkesområdeschef Staffan Thor 010-482 82 50 staffan.thor@mellanskog.se Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie som Stockholmsinspektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie som Stockholmsinspektor

Skogsinspektor Norra Värmland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Till Virkesområde Norra Värmland söker vi nu en skogsinspektor. Vill du bli en av oss? Virkesområde Norra Värmland består av 9 medarbetare som nu söker förstärkning i form av ytterligare en skogsinspektor. Kontoret är beläget i Torsby och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Sista ansökningsdag: 2014-09-14.  Kontaktperson: Henrik Svensson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 20 Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Torsby
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor Norra Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor Norra Värmland

Skogsinspektor till Södra Värmland - Karlstad
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Nu förstärker vi och söker Skogsinspektor/er till vårt område. Vill du bli en av oss? Inom virkesområdet är vi idag 11 medarbetare som i olika roller driver vår verksamhet framåt. Virkesområe Södra Värmland har kontor i Arvika och Karlstad och du kommer att arbeta med utgångspunkt från kontoret i Karlstad, med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Du är ordningsam, har en god administrativ förmåga samt har sinne och intresse för ekonomi och affärer. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.  Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift.   Sista ansökningsdag: 2014-10-26. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  Kontaktperson: Lars Axelsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 90. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16 Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66 Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Södra Värmland - Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Södra Värmland - Karlstad

Mellanskog söker tjänstechef
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du vara med och utveckla framtidens skogliga tjänster? Då har vi jobbet för dig! Som tjänstechef i Mellanskog ansvarar du för den del i vår skogsprocess som avser tjänster kopplat till skogsägandet. Det innefattar allt från skogsvård och skogsskötselplaner till paketerade ekonomiska tjänster som presenteras i samarbete med LRF Konsult. Du har personalansvar för en tjänstegrupp om fyra personer där två medarbetare arbetar med vår verksamhet för skogsskötselplaner och två med verksamhetsutveckling av övrig tjänsteverksamhet. Du ansvarar för Mellanskogs utvecklingsarbete såväl strategiskt som operativt. Med din kompetens och din skogliga bransch- och marknadserfarenhet stödjer du vår tjänsteverksamhet och ansvarar för resultat och uppföljning genom analys. Du tar tillvara möjligheter som kommer med att förutsättningar förändras i snabb takt. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala. Du rapporterar till skogschefen och ingår i skogsledningsgruppen. Vem söker vi? Du som söker har skoglig högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet från ledande funktion. Du har en pedagogisk läggning och en god kommunikativ förmåga där du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Sista ansökningsdag: 2015-01-11, inkomna ansökningar behandlas löpande. Kontaktpersoner Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09 Sune Nilsson, Personalchef. Tel. 010-482 80 17 Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 81 63
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanskog söker tjänstechef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanskog söker tjänstechef

Mellanskog söker verksamhetsutvecklare
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Om tjänsten Du kommer att jobba i den del av vår skogsprocess som avser tjänster kopplat till skogsägandet. Inom avdelningen är ni sammanlagt fem personer som jobbar med tjänsteutveckling inom allt från skogsvård och skogsskötselplaner till paketerade ekonomiska tjänster som presenteras i samarbete med LRF Konsult. Ditt dagliga arbete utgår från vår affärsidé: att erbjuda skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Det gör du genom att analysera skogsägares behov av tjänster samt utveckla och paketera dessa. Arbetet sker ofta i projektform där samordning och införande av processer och rutiner i vår operativa verksamhet är en viktig del. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala, organiserad i huvudprocess Skog och vår tjänstechef är din chef. Vem söker vi? Du som söker har skoglig högskoleutbildning. Du har erfarenhet från skoglig verksamhet där du gärna jobbat i projektform. Du har pedagogisk läggning och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Sista ansökningsdag: 2015-01-11, inkomna ansökningar behandlas löpande. Kontaktpersoner Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09 Sune Nilsson, Personalchef. Tel. 010-482 80 17 Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 81 63
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanskog söker verksamhetsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanskog söker verksamhetsutvecklare

Skogsinspektor VO Gästrikland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Är du vår nya Skogsinspektor i VO Gästrikland? Virkesområde Gästrikland söker skogsinspektor. Kontoret är beläget i Sandviken och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom de norra delarna av Gästrikland. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-02-06. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Per-Olov Jemth,Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 20. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Sandviken
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor VO Gästrikland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor VO Gästrikland

Vikarierande skogsinspektor - Virkesområde Uppsala
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vikariatstjänst Vi kommer under andra halvan av 2015 att behöva en vikarierande inspektor i VO Uppsala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir planering av våra kontrakterade tjänster som slutavverkning, gallring, skogsvård m.m. Tillsammans med dina kollegor inom området lägger du upp arbetet som du sedan utför självständigt.   Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du har en aktuell skoglig högskoleutbildning och gärna någon praktisk erfarenhet av skogligt arbete. Du har lätt för att samarbeta och tycker det är spännande att ta kontakt med nya människor. Om vi trivs tillsammans är möjligheterna goda att du hittar ett annat jobb inom vår organisation när vikariatet tar slut. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-02-06. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Mårten Mattsson,Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 40. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande skogsinspektor - Virkesområde Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande skogsinspektor - Virkesområde Uppsala

Skogsinspektorer - Virkesområde Uppsala
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Är du en av våra nya Skogsinspektorer för VO Uppsala? Virkesområde Uppsala söker två skogsinspektorer. Kontoret är beläget i Uppsala och du kommer att arbeta med eget ansvar för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-02-06. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Mårten Mattsson,Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 40. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektorer - Virkesområde Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektorer - Virkesområde Uppsala

Virkesområdeschef till Västerås
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Mellanskogs Virkesområde Västmanland söker Virkesområdeschef. Som virkesområdeschef i Västmanland är du stationerad på kontoret i Västerås och har ansvar för att leda och utveckla arbetet inom området tillsammans med ett tiotal medarbetare. Personalansvaret innefattar medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal och vi vill att du har ett coachande ledarskap med förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. I arbetet har du dessutom kontakter med medlemmar, förtroendevalda och entreprenörer. Du har erfarenhet av att leda och vidareutveckla verksamheter, är resultatorienterad, van att fatta beslut och att arbeta med helhetsansvar. Vidare är du kvalitetsinriktad och kostnadsmedveten, handlingskraftig samt tycker om att arbeta strategiskt. Du arbetar effektivt och resultatinriktat för att nå de ekonomiska mål som satts för verksamheten. Du som söker har ett förtroendeingivande sätt, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och det är naturligt för dig att skapa förtroende och delaktighet genom dialog. Du har därmed en god pedagogisk och kommunikativ förmåga vilket hjälper dig att omsätta föreningens mål i praktisk styrning och handling. Som virkesområdeschef för Mellanskog tillhör du en grupp av 13 virkesområdeschefer, alla med givet geografiskt ansvarsområde. Våra virkesområden tillhör en av våra två huvudprocesser, Skog, med Matts Söderström som närmsta chef. Vi tror att du har utbildning på universitets-/högskolenivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ledarskapsfrågor och stark ambition att omsätta dina färdigheter i praktiken. Har du dokumenterad erfarenhet av ledande befattning inom ämnesområdet är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Sista ansökningsdag 2015-02-06: Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!   Kontaktpersoner Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09. Sune Nilsson, Personalchef. Tel. 010-482 80 17. Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Mårten Gustavsson, facklig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 81 63.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Västerås
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Virkesområdeschef till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Virkesområdeschef till Västerås

Virkesområdeschef till Härjedalen-Ljusdal
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Mellanskogs Virkesområde Härjedalen-Ljusdal söker Virkesområdeschef. Som virkesområdeschef i Härjedalen-Ljusdal har du ansvar för att leda och utveckla arbetet inom området tillsammans med ett tiotal medarbetare. Personalansvaret innefattar medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal och vi vill att du har ett coachande ledarskap med förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. I arbetet har du dessutom kontakter med medlemmar, förtroendevalda och entreprenörer. Du har erfarenhet av att leda och vidareutveckla verksamheter, är resultatorienterad, van att fatta beslut och att arbeta med helhetsansvar. Vidare är du kvalitetsinriktad och kostnadsmedveten, handlingskraftig samt tycker om att arbeta strategiskt. Du arbetar effektivt och resultatinriktat för att nå de ekonomiska mål som satts för verksamheten. Du som söker har ett förtroendeingivande sätt, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och det är naturligt för dig att skapa förtroende och delaktighet genom dialog. Du har därmed en god pedagogisk och kommunikativ förmåga vilket hjälper dig att omsätta föreningens mål i praktisk styrning och handling. Som virkesområdeschef för Mellanskog tillhör du en grupp av 13 virkesområdeschefer, alla med givet geografiskt ansvarsområde. Våra virkesområden tillhör en av våra två huvudprocesser, Skog, med Matts Söderström som närmsta chef. Vi tror att du har utbildning på universitets-/högskolenivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ledarskapsfrågor och stark ambition att omsätta dina färdigheter i praktiken. Har du dokumenterad erfarenhet av ledande befattning inom ämnesområdet är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Sista ansökningsdag 2015-03-09: Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktpersoner Matts Söderstöm, Skogschef. Tel. 010-482 81 09. Sune Nilsson, Personalchef. Tel. 010-482 80 17. Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Mårten Gustavsson, facklig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 81 63.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Ljusdal
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Virkesområdeschef till Härjedalen-Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Virkesområdeschef till Härjedalen-Ljusdal

Skogsinspektor Södra Dalarna
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Södra Dalarna söker en skogsinspektor. Du kommer att vara placerad på kontoret i Falun och ansvara för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-03-08. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Erik Josefsson,Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 00. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Falun
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor Södra Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor Södra Dalarna

Skogsinspektor Nordöstra Hälsingland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? I virkesområde Nordöstra Hälsingland är vi 10 medarbetare och nu söker vi en skogsinspektor till vårt gäng. Du kommer att ansvara för skogsägare inom en given geografi i Virkesområdet. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. I dina arbetsuppgifter ingår att representera och att hålla i medlemsaktiviteter. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-03-08. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Martina Eriksson,Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 20. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor Nordöstra Hälsingland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor Nordöstra Hälsingland

Sommarjobb 2015!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vi söker sommarjobbare för säsongen 2015! Är du intresserad av att sommarjobba under säsongen 2015 och samtidigt intresserad av att lära känna Mellanskog som arbetsgivare samt att få värdefull erfarenhet inför din framtida skogliga karriär? Då är du rätt person att söka till oss! Just nu söker vi ett antal sommarjobbare för följande tjänster: • Kvalitetssäkring, främst av skogsvårdsarbeten. Aktuell period är ca. 4-5 veckor med start i juni. Du skall som minst ha en påbörjad skoglig högskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet inom skogligt eller nära angränsande ämnesområde. Tidigare fältvana ser vi som meriterande och det är ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil. • Skogsbruksplanläggning. Du skall ha en pågående eller avslutad skoglig utbildning, B-körkort och tillgång till bil. Det är önskvärt att i utbildning eller genom erfarenhet kommit i kontakt med vad skogsbruksplanläggning innebär och/eller hur det går till. Annan fältvana är meriterande.   • Övriga tjänster: vid ansökningstillfället kan du även anmäla ditt intresse för övriga tjänster. För dessa har vi i dagsläget inget fastställt behov men kontaktar dig som visat intresse om behov uppstår. För samtliga av våra skogliga tjänster krävs att du har en påbörjad eller genomförd skoglig utbildning, alternativt skoglig arbetslivserfarenhet. Arbetet är ofta självständigt och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.  Vem söker vi? Förutom ovan ställda krav och önskemål söker vi dig som är självständig och målinriktad och som kan ta eget ansvar för att uppnå förväntad prestation. Du är social och har en positiv inställning. Du ansöker genom att registrera din profil samt bifoga CV och personligt brev. Vid ansökningstillfället får du möjlighet att svara på några följdfrågor som hjälper oss vid rekryteringsarbetet. Dessa innefattar dina förutsättningar för en eventuell anställning, geografiska preferenser samt önskemål om specifika tjänster/sysselsättningar. När du registrerat din profil och skickat in din ansökan till oss får du ett svarsmail med en instruktioner och en länk som ger dig som har tillgång till dator (med webkamera) möjlighet att spela in en kort video för att presentera dig själv och berätta varför du sökt tjänsten och vad du tror att du kommer att kunna bidra med till vår verksamhet. Genomförandet är frivilligt men vi ser gärna att du inkommer med en kort film! Sista ansökningsdag: 2015-04-12. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Senast den 1 maj återkommer vi till dig med ytterligare information om hur vårt behov ser ut och hur vi avser genomföra vår rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb 2015! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb 2015!

Skogsinspektor till Västerås
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Västmanland söker en skogsinspektor. Du kommer att vara placerad på kontoret i Västerås och ansvara för skogsägare inom en given geografi. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ditt område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Din tjänst kan komma att innehålla inslag av förvaltning samt arbete med större kunder. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning och skogsvård. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig kompetens/erfarenhet och skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-04-12. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Bengt Algotsson, tf Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 01. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Västerås
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Västerås

Mellanskog söker medarbetare till Gotland!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Virkesområde Gotland söker ny medarbetare Till virkesområde Gotland söker vi nu ytterligare en medarbetare med skoglig bakgrund och erfarenhet. Inom virkesområdet arbetar vi med skoglig rådgivning, produktionsledning och skogsbruksplanläggning. Vi tillhandahåller de tjänster som skogsägaren är i behov av för att driva ett lönsamt skogsföretagande. Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att de i sin vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom sitt område och att vi i samarbetet inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar i din yrkesroll. I våra arbetsuppgifter ingår att representera Mellanskog i olika sammanhang samt att hålla i medlemsaktiviteter. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som representant för Mellanskog präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete såväl internt som externt med exempelvis entreprenörer eller skogsägare. Du tycker om att jobba mot mål och är resultatinriktad. Du har god datavana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar.   Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är framåt och målinriktad, social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Vi befinner oss i ett teknikintensivt skede i företaget varför vi gärna ser att du har ett teknikintresse och en god administrativ förmåga där du ser fördelarna med att ett optimalt teknikanvändande effektiviserar din arbetsvardag. Du som söker har skoglig kompetens och avslutad skoglig högskoleutbildning med erlagd examen alternativt flerårig motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2015-04-19. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Staffan Thor, Virkesområdeschef. Tel.010-482 82 50. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Mårten Gustavsson, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 81 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Gotland
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanskog söker medarbetare till Gotland! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanskog söker medarbetare till Gotland!

Vikarierande produktionsledare till VO Stockholm
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. I din roll som vikarierande Produktionsledare svarar du för produktion och flöde inom virkesområdet, i samspel med kollegorna i gruppen om 10 medarbetare.   Exempel på arbetsuppgifter: • resursplanering • entreprenörskontakter • kvalitetsuppföljningar • produktions- och maskinplanering • flödesstyrning • uppföljning av leveranser För att lyckas i rollen som Produktionsledare krävs det att du är initiativrik, målfokuserad och tycker om att arbeta i en självständig roll. Vi ser gärna att du har ett förtroendeingivande sätt, har lätt för att skapa goda relationer och entusiasmera andra. Du har goda IT-kunskaper och är en god administratör. Vidare är du ordninggsam och gillar att koordinera och driva det dagliga arbetet för att optimera och effektivisera verksamheten i samarbetet med dina kollegor.  Du som söker har relevant skoglig utbildning, helst med några års erfarenhet inom skogsbruket, gärna avverkningsplanering eller liknande. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande. Tjänsten är en heltidstjänst under vikariatsperioden februari - augusti 2016. Sista ansökningsdag 2015-12-09: Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!  ------------------------------------------------------------------------- Frågor/funderingar? Kontakta Virkesområdeschef Staffan Thor, tel. 010-482 82 50. Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande produktionsledare till VO Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande produktionsledare till VO Stockholm

Skogsinspektor till Hälsingland!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Södra Hälsingland söker nu ytterligre en skogsinspektor. Du kommer att vara en i gänget av 14 medarbetare, med placering på kontoret i Bollnäs.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-01-13. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Jonas Geholm, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 80. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Hälsingland! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Hälsingland!

Skogsinspektor till Nordöstra Hälsingland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Är du den vi söker? I Virkesområde Nordöstra Hälsingland arbetar idag nio medarbetare och vi söker nu ytterligre en skogsinspektor.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen som ett naturligt verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-01-13. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontaktperson: Martina Eriksson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 20. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Nordöstra Hälsingland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Nordöstra Hälsingland

Skogsinspektor till Södra Värmland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Södra Värmland söker nu ytterligare en skogsinspektor. Du kommer att vara en av 11 medarbetare, tjänsten är placerad på kontoret i Karlstad.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-03-27. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Lars Axelsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 90. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor till Södra Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor till Södra Värmland

Norra Värmland - Skogsinspektor
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Norra Värmland söker ny, driven skogsinspektor - är du den vi söker? Virkesområde Norra Värmland söker nu ytterligare en skogsinspektor. Du kommer att vara en av virkesområdets 9 medarbetare och tjänsten är placerad på kontoret i Torsby.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-03-31. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Henrik Svensson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 20. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Torsby
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Norra Värmland - Skogsinspektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norra Värmland - Skogsinspektor

Driven virkesområdeschef till Norra Dalarna
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vår virkesområdeschef i Norra Dalarna går i pension till sommaren och vi söker nu efterträdare. Om tjänsten: Som virkesområdeschef i Norra Dalarna har du ansvar för att leda och utveckla arbetet inom området tillsammans med 15-20 medarbetare. Personalansvaret innefattar medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal och vi vill att du har ett coachande ledarskap med förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. I arbetet har du dessutom kontakter med medlemmar, förtroendevalda och entreprenörer. Du har erfarenhet av att leda och vidareutveckla verksamheter, är resultatorienterad, van att fatta beslut och att arbeta med helhetsansvar. Vidare är du kvalitetsinriktad och kostnadsmedveten, handlingskraftig samt tycker om att arbeta strategiskt. Du arbetar effektivt och resultatinriktat för att nå de ekonomiska mål som satts för verksamheten. Du skapar ett lösningsorienterat arbetsklimat och bidrar till ett kontinuerligt förbättringsarbete. Vem söker vi? Du som söker har ett förtroendeingivande sätt, har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och det är naturligt för dig att skapa förtroende och delaktighet genom dialog. Du har därmed en god pedagogisk och kommunikativ förmåga vilket hjälper dig att omsätta föreningens mål i praktisk styrning och handling. Som virkesområdeschef för Mellanskog tillhör du en grupp av 13 virkesområdeschefer, alla med givet geografiskt ansvarsområde. Våra virkesområden tillhör en av våra två huvudprocesser, Skog, med Matts Söderström som närmsta chef. Vi tror att du har utbildning på universitets-/högskolenivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ledarskapsfrågor och stark ambition att omsätta dina färdigheter i praktiken. Har du dokumenterad erfarenhet av ledande befattning inom ämnesområdet är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Sista ansökningsdag 2016-03-24 Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktpersoner Matts Söderström, Skogschef. Tel. 010-482 81 09. Åsa Sandström, Personalchef. Tel. 010-482 80 38. Fackliga kontaktpersoner Lars Öhlén, facklig företrädare Naturvetarna. Tel. 010-482 80 16. Kristina Söderström, facklig företrädare Ledarna. Tel. 010-482 83 66.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Mora
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Driven virkesområdeschef till Norra Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven virkesområdeschef till Norra Dalarna

Ny kollega till Västmanland!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Engagerad skogsinspektor sökes! Som skogsinspektor för Mellanskog ansvarar du för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för en effektiv arbetsvardag samt för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Förutsättningar: För virkesområde Västmanland arbetar 10 medarbetare och vi söker nu ytterligare en skogsinspektor. Det geografiska ansvarsområdet är västra delen av länet och tjänsten är placerad vid det gemensamma kontoret i Västerås. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-03-14. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Niklas Fogdestam, Virkesområdeschef. Tel.010-482 81 60. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Västerås
Publicerad : 02-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ny kollega till Västmanland! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ny kollega till Västmanland!

Skogsinspektor sökes: VO Härjedalen-Ljusdal
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Härjedalen-Ljusdal söker en driven och affärsmässig skogsinspektor! Du kommer att vara en av 9 medarbetare inom virkesområdet. Ditt ansvarsområde är Färila/Kårböle/Los och tjänsten är placerad på kontoret i Ljusdal.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du har en god kommunikativ förmåga, är driven, affärsmässig och brinner för den skogliga rådgivningen till den privata skogsägaren. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-05-13. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Anna Klockervold, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 38. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Ljusdal
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor sökes: VO Härjedalen-Ljusdal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor sökes: VO Härjedalen-Ljusdal

Medarbetare till Södra Hälsingland!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vill du bli en av oss? Virkesområde Södra Hälsingland söker nu ytterligare en skogsinspektor. Du kommer att vara en i gänget av 14 medarbetare, med placering på kontoret i Bollnäs.   Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Vem söker vi? Drivs du av att arbeta med människor, skog och affärer? Då skall du söka till tjänsten som skogsinspektor hos oss! Vi söker dig som genom erfarenheter och med personliga egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Sista ansökningsdag: 2016-06-17. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Jonas Geholm, Virkesområdeschef. Tel.010-482 83 80. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66. Välkommen med din ansökan!
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Bollnäs
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Södra Hälsingland! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Södra Hälsingland!

VO Södra Dalarna söker skogsinspektor!
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Virkesområde Södra Dalarna söker nu ytterligre en driven och engagerad skogsinspektor! Inom virkesområdet är vi 14 medarbetare placerade på kontor i Falun, Hedemora och Ludvika. Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som representant för Mellanskog. Du är social och vill efter bästa förmåga bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Vi är en lärande organisation vars fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren, att bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande. Vi satsar på att digitalisera och effektivisera våra arbetssätt varför vi tror att du som är förändringsbenägen och gillar utveckling kommer att trivas hos oss. Du som söker har skoglig erfarenhet/kompetens, gärna från skoglig högskoleutbildning. I första hand söker vi dig med slutförd utbildning, dvs. med erlagd examen. B-körkort är ett krav liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Om tjänsten Våra skogsinspektorer ansvarar för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer, avverkningsplanering samt försäljning av föreningens tjänster. Det innebär att du i din vardag har aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet område och att du i samarbete med dina kollegor inom virkesområdet verkar för att marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du ska ha lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar. De välskötta skogarna skapas genom dina affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad.Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Övrigt Mångfald  och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla. Välkommen med din ansökan!  --------------------------------------------------------------------------------- Sista ansökningsdag: 2016-08-08. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Erik Josefsson, Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 00. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Falun
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga VO Södra Dalarna söker skogsinspektor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VO Södra Dalarna söker skogsinspektor!

Skogsinspektor - Gästrikland
Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog. Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland. Vi söker nu Sveriges bästa skogliga rådgivare för att i tjänsten som Skogsinspektor för Mellanskog få kombinera sitt brinnande skogliga intresse och sin skogliga kompetens med sitt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket! Är det dig vi söker? Vi söker dig som genom erfarenheter och med egenskaper vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som ambassadör för Mellanskog. Du är social bidrar till ett positivt och kreativt arbetsklimat i företaget. Vi är en lärande organisation vars fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren, att bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande. Vi satsar på att digitalisera och effektivisera våra arbetssätt varför vi tror att du som är förändringsbenägen och gillar utveckling kommer att trivas hos oss. Vi ser att du har kompetens från skoglig högskoleutbildning och/eller flerårigt dokumenterad praktisk skoglig arbetslivserfarenhet. Affärskunskap och/eller erfarenheter av försäljning, ekonomi eller marknad är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort liksom utmärkta kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Om tjänsten Som skogsinspektor ansvarar du för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer samt försäljning av föreningens tjänster. Arbetsvardagen präglas av aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet geografiskt område. I samarbete med kollegor inom virkesområdet håller du medlemsaktiviteter och verkar för att lokalt marknadsföra Mellanskog och bearbeta skogsägarna i syfte att vinna marknadsandelar och position. Du har lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar, vilket sker genom affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga och är resultatinriktad. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar. Jobbet är självständigt och förutsätter att du är driven, serviceinriktad och välstrukturerad. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren. Tjänsten är placerad vid kontoret i Sandviken. Övrigt Mångfald  och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla. Välkommen med din ansökan!  --------------------------------------------------------------------------------- Sista ansökningsdag: 2016-08-14. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Kontaktperson: Per-Olov Jemth, Virkesområdeschef. Tel.010-482 84 20. Fackliga kontaktpersoner: Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16. Kristina Söderström, Facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.
Företag: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsinspektor - Gästrikland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsinspektor - Gästrikland


Sök lediga jobb Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se