Skolförvaltningen jobb - lediga jobb

Skolförvaltningen jobb Skolförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog- Överkalix

 2. Stödperson- Överkalix

 3. Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor- Enköping

 4. Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan- Enköping

 5. Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan- Enköping

 6. Lärare till gymnasiesärskolan- Kristinehamn

 7. Förskollärare/Fritidspedagog- Kristinehamn

 8. Lärare sv/SvA/eng- Kristinehamn

 9. Studie- och yrkesvägledare- Kristinehamn

 10. Lärare yngre åldrar- Kristinehamn

 11. Modersmålslärare Thai- Kristinehamn

 12. Modersmålslärare albanska- Kristinehamn

 13. Modersmålslärare engelska- Kristinehamn

 14. Skolsköterska- Kristinehamn

 15. Förskollärare, Älandsbro förskola.- Härnösand

 16. Förskollärare, Älandsbro förskola.- Härnösand

 17. Lärare grundskolans tidigare och/eller senare år- Härnösand

 18. Speciallärare/specialpedagog, Hälledals skola- Härnösand

 19. Vik. lärare i svenska till Vallskolan- Sollefteå

 20. Vik. lärare i SO till Vallaskolan- Sollefteå

 21. Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan- Sollefteå

 22. Vik. lärare i engelska till Vallaskolan- Sollefteå

 23. Barnskötare 75%, Brännans rektorsområde- Härnösand

 24. Gymnasielärare, Härnösands gymnasium- Härnösand

 25. Gymnasielärare, Härnösands gymnasium- Härnösand

 26. Gymnasieyrkeslärare, Härnösands Gymnasium- Härnösand

 27. Modersmålslärare- Sala

 28. Gymnasielärare i Naturkunskap- Sala

 29. Lärare i bild- Sala

 30. Chef för Elevhälsan- Sala

 31. Förskollärare till Sörgårdens/Krokslätts förskoleenhet- Mölndal

 32. Speciallärare Kvarnbyskolan åk 7-9- Mölndal

 33. Vikariat 100% Fritidspedagog Östergårdsskolan- Mölndal

 34. 1 Fritidspedagoger för undervisning på fritidshem och samverkan i klass på- Mölndal

 35. Lärare i idrott och hälsa inom grundsärskolan- Mölndal

 36. Förskollärare/fritidspedagog till Ekhaga grundsärskola- Mölndal

 37. Lärare i grundsärskola 6-9- Mölndal

 38. Lärare i idrott/fritidshem på Balltorpsskolan- Mölndal

 39. Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola- Skövde

 40. Lärare i SV/SvA och SO för åk 4-6 Bosgårdsskolan- Mölndal


Mer beskrivning

Specialpedagog
Överkalix kommun söker under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och under förutsättning att hela eller delar av aktuellt tjänsteunderlag inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Specialpedagog 100% Du kommer att arbeta som specialpedagog huvudsakligen i grundskolans årskurs 4-9. Du är utbildad specialpedagog med behörighet för grundskolans senare år. Du ingår med övriga specialpedagoger, skolsköterska och kurator i nämndens elevvårdsteam. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Överkalix, Specialpedagog Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Stödperson
Överkalix kommun söker, under förutsättning att tjänster eller tjänsteunderlag inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: 2 st. Stödpersoner 100% vardera Du kommer att arbeta som stödperson till elev/elever i årskurs 1 eller årskurs 5. Du är gärna lärare 1-7, lärare i tidigare år, har pedagogisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som gör dig lämplig för aktuella tjänster. Som person skall du vara stresstålig, samarbetsbenägen och ha lätt för att ge och ta kommunikation. Din anställning kommer att bli en semestertjänst där även tjänstgöring på fritids kan komma att bli aktuell. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns även förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stödperson jobb, Stödperson Överkalix, Stödperson Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödperson

Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Örsundsbroskolan är beläget mellan Enköping och Uppsala med bra kommunikationer då buss 804 stannar precis utanför. Skolan är en F-9 skola med ca 480 elever. Fjärdhundraskolan är belägen mellan Enköping och Sala, med bussförbindelser till skolan. Skolan är en F-9 skola med ca 360 elever. Båda skolorna ligger i småsamhällen utanför Enköping, vilket medför att flera av eleverna åker skolskjuts. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett brett, spännande och omväxlande arbete. Ditt övergripande uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med elevernas lärmiljö och att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att arbeta inom grundskolan åk F-9, och fördela din tid så att du varannan vecka är på Örsundsbroskolan och varannan på Fjärdhundraskolan. I arbetet ingår handledning av personal, testning av elever, kontakt med externa aktörer och att delta i skolornas elevhälsoteam som träffas regelbundet. På de båda skolorna finns arbetsrum för psykolog. Psykologgruppen i Enköpings kommun är verksamma inom förskola, grundskola och gymnasium och har en psykolog som verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen. Psykologgruppen träffas regelbundet för metodutveckling och gemensam planering. Psykologgruppen har gemensam handledning av legitimerad psykolog. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog med god förmåga till självständigt arbete och samarbete med andra yrkeskompetenser. För den som erbjuds arbete krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor

Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Västerledsskolan är belägen i den västra delen av Enköpings tätort med närhet till skog och natur. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en ämneslärartjänst med undervisning i hem- och konsumentkunskap för årskurs 6-9 och med undervisning i so-ämnena för årskurs 7-9. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever och föräldrar. Du deltar och tar en aktiv roll i arbetslaget samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i hem- och konsumentkunskap och SO-ämnena för grundskolans senare år. Erfarenhet av undervisning i hem- och konsumentkunskap och SO-ämnena är ett krav. Utöver de här kraven ser vi också dina personliga egenskaper som viktiga. Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika. Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du är engagerad i ditt ämne och det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan

Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Rombergaskolan ligger i norra delen av Enköpings tätort. Eleverna kommer från den kringliggande landsbygden och från stadsdelen Romberga. Många av eleverna, ca 35% kommer från andra kulturer. Personalen har lång erfarenhet och stort intresse för skolutveckling i en mångkulturell miljö, vilket ger alla i skolan en unik möjlighet att vara rustade för morgondagens samhälle. Skolan är en F-6 skola med ca 200 elever och ledorden är KUNSKAP-TRYGGHET OCH ARBETSGLÄDJE Rombergaskolan präglas av ett mycket välkomnande och gott samarbetsklimat. Det finns mycket goda kunskaper om samhällsuppdraget och en hög ambition att stärka elevernas lärande. Förhållningssättet, alla barn är våra barn, råder bland personal och elever. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en klasslärartjänst i team 4-6. Du kommer i huvudsak att arbeta i åk 5 och 6 med ämnena ma/no. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever och föräldrar. Du deltar och tar en aktiv roll i teamet samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i ämnena ma/no. Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som viktiga. Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika. Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du är engagerad i det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan

Lärare till gymnasiesärskolan
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Presterudskolan söker vi lärare till gymnasiesärskolan. Du brinner för elevens framgång i sitt lärande. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. Tillsammans med sju personer ingår du i ett arbetslag och kommer att ansvara för vissa ämnen/kurser. KVALIFIKATIONER Vi ser att Du: • i lust för lärande formar en effektiv undervisning. • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. • systematiskt använder dig av och har kunskap om IKT i olika former för att underlätta lärandet för eleverna och för att ”spela på elevens planhalva”. • aktivt arbetar med undersökande arbetssätt liksom klassrumssamtalet i syfte att tydliggöra mål och innehåll. • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för ämnets betydelse för människan, samhället och miljön. • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU). • har kunskap om barns och ungdomars utveckling och lärande. • har goda kunskaper i gällande styrdokument. • arbetar utifrån målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan. • har en välutvecklad samarbetsförmåga och ser fördelarna med nya sätt att lära. • håller dig uppdaterad med aktuell skolforskning. • har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer. Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Gy/vux
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till gymnasiesärskolan

Förskollärare/Fritidspedagog
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på fritids i pav 1. Anställningen innebär både verksamhet i fritidshem och i skolan. KVALIFIKATIONER Du är ansvarsfull och kan leda både barn och i Ditt arbetslag. Arbetslaget har ansvar för skolutveckling och samarbetar runt en gemensam planering. Du tar egna initiativ, genomför, utvärderar och dokumenterar pedagogisk verksamhet enligt styrdokumenten. Du har ett tydligt uppdragsfokus. Verksamheten kräver ofta ett flexibelt tänkande och beredskap att snabbt tänka om. Examen som fritidspedagog, förskollärare eller lärare i fritidshem.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Fritidspedagog jobb, Förskollärare/Fritidspedagog Kristinehamn, Förskollärare/Fritidspedagog Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Fritidspedagog

Lärare sv/SvA/eng
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Centrala skolområdet består av två rektorsområden med ca 700 elever i år F-9 och två förskoleområden med ca 300 barn i åldern 1-5 år. Skolområdet har cirka 200 anställda. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och för en skola på vetenskaplig grund. Vårt mål är att våra elever alltid ska få bästa möjliga bemötande och alltid möta bästa möjliga pedagoger för att nå bästa möjliga resultat. Kommunen är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Södermalmsskolan 7-9 söker vi lärare i sv/SvA/eng. KVALIFIKATIONER Du brinner för elevens framgång i sitt lärande och formar undervisningen på ett roligt och effektivt sätt. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Undervisning i ämnet. Mentorskap och kontakter med vårdnadshavare, arbetslagsarbete samt övrigt i läraryrket dagligen förekommande arbetsuppgifter såsom dokumentation av elevens utveckling, närvarorapportering mm. Vi ser att Du: • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för att all verksamhet har betydelse för, och påverkar, människan, samhället och miljön • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU) • arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan samt har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer Kvalifikationer: Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/SvA/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/SvA/eng

Studie- och yrkesvägledare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Presterudsgymnasiet är en av två gymnasieenheter i Kristinehamn. På skolan finns programmen FT, IN, IM, RL, VO och Gymnasiesärskoleprogram. Skolan har ca. 300 elever. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi studie- och yrkesvägledare. I arbetsuppgifterna ingår vägledning i grupp eller med enskilda elever. Du ska kunna informera och vägleda om utbildningsval, yrkesmöjligheter, studiefinansiering, framtida arbetsmarknad samt vilja stimulera elevens intresse och nyfikenhet för kommande val och inriktningar. Du är kommunens representant i Värmlands antagningsenhet och ansvarar för antagningen i Kristinehamns kommun. KVALIFIKATIONER Vi vill att du ska ha studie- och yrkesvägledarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig med erfarenheter inom utbildning på gymnasienivå. Du ska uppskatta att arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha god samarbetsförmåga och gärna ett coachande förhållningssätt.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Gy/vux
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare yngre åldrar
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER En lärartjänst vikariat 100% under Ht 13 Grunnebacka skola. Önskvärt med behörighet i årskurs 1-6, svenska och so. Arbetslaget är med i läraravtalet HÖK och arbetar 40 timmar arbetsplatsförlag tid samt 5 timmar förtroendetid, vilket är ett villkor för anställning. Du kommer att vara mentor för en åk 5-6. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med behörighet för grundskolans tidiga år. Tillgång till egen bil.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrar

Modersmålslärare Thai
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Thai jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Thai

Modersmålslärare albanska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare albanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare albanska

Modersmålslärare engelska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare engelska

Skolsköterska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som en profession inom skolans elevhälsa tillsammans med kurator, specialpedagog, skolpsykolog och familjecoach. Ditt ansvar är elevhälsans medicinska insatser vilket främst innebär förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du blir garant för att basprogrammets hälsosamtal, hälsokontroller och vaccinationer genomförs men deltar även i t.ex. miljöarbete och kvalitetsutveckling. KVALIFIKATIONER Du är sköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barnsjuksköterska, skolsköterska eller likvärdig utbildning. Då du kommer att ingå i skolområdets elevhälsoteam värdesätter vi samverkan och samarbetsförmåga mycket högt. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Kristinehamn, Skolsköterska Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Förskollärare, Älandsbro förskola.
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Norra verksamhetsområdet, Älandsbro förskola, söker en förskollärare 60 %, under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i förskolan i ålder 3-5 år. Som förskollärare har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga förskollärare och barnskötare på förskolan. Kvalifikationer Förskollärarexamen är ett krav. Utbildning i pedagogisk dokumentation och datorvana är en merit. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Älandsbro förskola. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Älandsbro förskola.

Förskollärare, Älandsbro förskola.
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Norra verksamhetsområdet, Älandsbro förskola, söker två förskollärare 100 %, under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i förskolan i ålder 1-3 år. Som förskollärare har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga förskollärare och barnskötare på förskolan. Kvalifikationer Förskollärarexamen är ett krav. Utbildning i pedagogisk dokumentation och datorvana är en merit. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Älandsbro förskola. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Älandsbro förskola.

Lärare grundskolans tidigare och/eller senare år
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Solens rektorsområde, Kiörningskolan, söker lärare med behörighet att undervisa åk 4-6 100 %. Under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Undervisning och pedagogiskt arbete med enskild elev i grundskolan åk 7. Undervisningen kommer att bedrivas i nära samarbete med pedagogerna i grundsärskolans arbetslag. Kvalifikationer Vi söker Dig som - har lärarutbildning med behörighet att undervisa åk 4-6. Ser gärna sökande med behörighet att undervisa åk 4-9. - vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt - har god ledarskapsförmåga - medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande - arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande - arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö - ser och utvecklar samverkansmöjligheter internt och externt Personliga egenskaper värderas högt då skapande av goda relationer till elever, föräldrar och kollegor utgör en bas i arbetet. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare och/eller senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare och/eller senare år

Speciallärare/specialpedagog, Hälledals skola
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Hälledals skola söker en lärare 100% med utbildning som specialpedagog alternativt speciallärare. Under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter: Vi söker en lärare med specialpedagog- eller speciallärarutbildning som skall undervisa och handleda elever i årskurs 1-6. Du ska planera, anpassa och genomföra undervisning för elever i behov av särskilt stöd. Förutom att undervisa ska du skapa goda förutsättningar så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ansvarar för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes vårdnadshavare samt att fortsätta ett utvecklande samarbete med klasslärare. Centralt i tjänsten är att skapa goda relationer med eleverna med fokus på lärandet i ett nära samarbete med klasslärare. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i det lokala elevhälsoteamet. Kvalifikationer Lärarexamen är ett krav. Behörighet som specialpedagog eller speciallärare är ett krav. Erfarenhet av arbete med barn är ett krav. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog, Hälledals skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog, Hälledals skola

Vik. lärare i svenska till Vallskolan
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska i företrädesvis åk 9, samt mentorskap åk 9. KVALIFIKATIONER Föreskriven lärarutbildning.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i svenska till Vallskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i svenska till Vallskolan

Vik. lärare i SO till Vallaskolan
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i SO-ämnena i årskurserna 7-9 vid Vallaskolan. KVALIFIKATIONER Föreskriven lärarutbildning.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i SO till Vallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i SO till Vallaskolan

Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ma/no vid Vallaskolan. KVALIFIKATIONER Föreskriven lärarutbildning.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan

Vik. lärare i engelska till Vallaskolan
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska, företrädesvis i åk 8. Tjänsten innehåller också mentorskap. KVALIFIKATIONER Föreskriven lärarutbildning.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i engelska till Vallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i engelska till Vallaskolan

Barnskötare 75%, Brännans rektorsområde
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker en ny medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Brännans rektorsområde, Brännaskolan söker en barnskötare 75 %. Under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Framförallt arbete i fritidsverksamheten på skolan, men även vara resurs i skolarbetet tillsammans med klasslärare. Tillsammans med pedagogerna ska du skapa ett förtroendefullt arbete med elever och deras vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett arbetslag. Kvalifikationer Utbildning inom omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Tidigare arbete med barn och ungdomar är meriterande. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 75%, Brännans rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 75%, Brännans rektorsområde

Gymnasielärare, Härnösands gymnasium
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker en ny medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Härnösands gymnasium söker gymnasieyrkeslärare 100%, Sjöfartsutbildning, Maskin. Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar även arbetslagsarbete och skolutveckling. Kvalifikationer Sjöfartsutbildningen vid Härnösands gymnasium utbildar vaktgående maskinpersonal samt lättmatroser. Vi ser att du har minst motormansbehörighet. Sjöingenjörsutbildning är meriterande. God administrativ förmåga samt intresse för att utbilda ungdomar. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Körkort för bil. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands kommun, Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare, Härnösands gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare, Härnösands gymnasium

Gymnasielärare, Härnösands gymnasium
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker en ny medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Härnösands gymnasium söker gymnasieyrkeslärare 100%, Sjöfartsutbildning, Maskin. Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar även arbetslagsarbete och skolutveckling. Kvalifikationer Sjöfartsutbildningen vid Härnösands gymnasium utbildar vaktgående maskinpersonal samt lättmatroser. Vi ser att du har minst motormansbehörighet. Sjöingenjörsutbildning är meriterande. God administrativ förmåga samt intresse för att utbilda ungdomar. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Körkort för bil. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands kommun, Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare, Härnösands gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare, Härnösands gymnasium

Gymnasieyrkeslärare, Härnösands Gymnasium
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker en ny medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Härnösands gymnasium söker gymnasieyrkeslärare 100%, Sjöfartsutbildning, Maskin. Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar även arbetslagsarbete och skolutveckling. Kvalifikationer Sjöfartsutbildningen vid Härnösands gymnasium utbildar vaktgående maskinpersonal samt lättmatroser. Vi ser att du har minst motormansbehörighet. Sjöingenjörsutbildning är meriterande. God administrativ förmåga samt intresse för att utbilda ungdomar. För att få en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Körkort för bil. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Skolförvaltningen
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasieyrkeslärare, Härnösands Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasieyrkeslärare, Härnösands Gymnasium

Modersmålslärare
Lediga tjänster Skolförvaltningen ______________________________________________________ Modersmålslärare Ref nr 2013/179 Skolförvaltningen i Sala söker modersmålslärare i ett antal olika språk. Som modersmålslärare kommer Du att ansvara för elevers lärande i språk och realia på modersmålet för elever i år F-9 och ibland gymnasiet. Du kommer också att få ansvar för studiehandledning för elever i år 4-9. Du kan även komma att bli modersmålsstödjare i förskolan i liten omfattning. Undervisningen är förlagd vid flera skolor/förskolor. Körkort och gärna egen bil krävs för vissa tjänster. Du ska ha examen för modersmålslärare eller annan jämförbar pedagogisk utbildning på högskolenivå samt gedigna kunskaper i språket. Du bör helst ha språket som Ditt eget modersmål. För att kunna studiehandleda elever förväntas Du ha goda kunskaper i svenska. Du bör vara förtrogen med förskolans och grundskolans styrdokument och det är en fördel om Du har erfarenhet av den svenska skolan. Det är ett plus om du har en lärartjänst i en kommun i närheten. Befattningen förutsätter att Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, att Du är positiv till att pröva nya tankar och se möjligheter till förändringar i verksamheten. Omfattning: Se listan nedan Varaktighet: Tjänsten gäller läsåret 2013/2014. Förlängning kan bli aktuell för behörig lärare. Tillträde: 19 augusti 2013 Information: Samordnare för modersmål Britt Wallin, tfn 0224-748 030, britt.wallin@sala.se För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se Ansökan: Din ansökan ska vara märkt med ref. nr och vilket modersmål, samt innehålla personligt brev, meritförteckning, utbildningsbevis och löneanspråk. Registerutdrag: Krav på registerutdrag vid erbjudande om anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids- och förskoleverksamhet. (SFS 2008:873) Fackliga företrädare: Lärarförbundet tfn. 0224-747 093 Lärarnas Riksförbund tfn. 070-2499349 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. VÄLKOMMEN med Din ansökan till Skolförvaltningen, Box 304, 733 25 eller skolforvaltningen.ansokan@sala.se senast den 9 augusti 2013. Ange ref nr i Din ansökan. Nordkurdiska 60% Spanska 23% Gärna körkort och bil Finska 25% Engelska 60% Körkort och bil krävs! Thai 40% Körkort och bil krävs!
Företag: Sala Kommun, Skolförvaltningen
Ort: Sala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare jobb, Modersmålslärare Sala, Modersmålslärare Sala Kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare

Gymnasielärare i Naturkunskap
Verksamhetsbeskrivning På Kungsängsgymnasiet i Sala är eleverna kungar, och kungar nöjer sig bara med det bästa. Vår gymnasieskola har cirka 450 elever och vi har ett brett utbud av program. Vi har yrkesprogram och högskoleförberedande program men också lärlingsprogram, introduktionsprogram, integrerat särgymnasium och aspergergrupp. På skolan finns även en läs- och skrivstudio som stöd för elever på de nationella programmen. Vi är ett gymnasium som försöker ta hand om alla elever på bästa sätt och verkligen få dem att känna sig som kungar. Arbetsuppgifter Vi söker nu en gymnasielärare i naturkunskap gärna i kombination med matematik eller annat ämne. Du som söker ska vara intresserad av att arbeta kreativt och laborativt samt ha en vilja att anpassa din undervisning efter elevernas valda studieinriktning. Du tycker om att arbeta tillsammans med ungdomar och få dem att utveckla sina förmågor. Du ska också vara intresserad av att jobba tillsammans med andra lärare i arbetslag och andra konstellationer. Tjänstens omfattning styrs av vilka ämnen du som söker kan undervisa i, men den är som lägst 50%. Utbildning/Erfarenhet Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet av att jobba praktiskt med naturkunskap. För att anställning ska bli aktuell krävs att du uppvisar utdrag ut rikspolisstyrelsens belastningsregister. Välkommen med din ansökan innehållande CV/meritförteckning ställd till Kungsängsskolan via e-post till info@skola.sala.se
Företag: Sala Kommun, Skolförvaltningen
Ort: Sala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Naturkunskap

Lärare i bild
Ekebyskolan är en högstadieskola, belägen nära centrum vid stadsparken och Kristina kyrka i centralorten Sala. Vi söker nu en lärare i bild. För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se Registerutdrag: Krav på registerutdrag vid erbjudande om anställning. Detta enligt lagen om registerkontroll inom skol-, fritids- och förskoleverksamhet. (SFS 2008:873) Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Sala Kommun, Skolförvaltningen
Ort: Sala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild

Chef för Elevhälsan
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare. Kommunen är till ytan länets största och har flera mindre tätorter samt Sala stad med cirka 12 000 invånare. Sala omges av en levande och aktiv landsbygd och har ett centralt geografiskt läge med goda kommunikationer. Det tar drygt en timme till Stockholm, knappt en timme till Uppsala samt en halvtimme till Västerås. Huvudnäringar är lantbruk, handel, turism och småindustri. Sala kommun är ortens största arbetsgivare med cirka 2000 medarbetare. En långsiktigt ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och präglas av livskraft. Skolförvaltningen i Sala kommun söker en ny chef till Elevhälsan, då vår nuvarande chef går i pension. VERKSAMHETSBESKRIVNING Skolförvaltningen ansvarar för förskola med drygt 1000 barn, grundskola med drygt 2000 elever, särskola med ett 20-tal elever, två gymnasieskolor med sammanlagt cirka 750 elever samt vuxenutbildning. Totalt arbetar cirka 800 medarbetare inom förvaltningen. Skolförvaltningens värdegrund innebär att vi i Sala har vi höga förväntningar och vi vet att vi kan få alla barn och elever att lyckas, är en viktig värdegrund att den kommande chefen för Elevhälsan delar. Inom Elevhälsan organiseras för närvarande skolpsykologer, skolsköterskor och olika specialpedagogiska kompetenser samt öppna förskolan. Elevhälsan har ett nära samarbete med andra stödjande funktioner, inte minst med kommunens individ- och familjeomsorg, vilka har ett särskilt team som arbetar direkt mot skolan. För närvarande vänder sig elevhälsoorganisationen främst mot förskola, grundskola och särskola, men i det fortsatta utvecklingsarbetet skall även gymnasieskolan ingå. ARBETSUPPGIFTER Som chef för Elevhälsan ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi. Du utvecklar verksamheten inom befintliga ramar och i samverkan med skolförvaltningens övriga chefer, i syfte att uppnå en ökad måluppfyllelse. I arbetet ingår bland annat att se över fördelningen mellan centrala elevhälsoinsatser och lokalt arbete ute på förskolor och skolor. Då elevhälsoorganisationen ständigt måste anpassas till nya förutsättningar finns det oftast utvecklingsbehov. Du arbetar strukturerat med mål och uppföljning av verksamheten i syfte att säkerställa en god kvalitet. KVALIFIKATIONER Du ska ha relevant universitets- eller högskoleutbildning, exempelvis som rektor eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete på ledande befattning, gärna inom en politiskt styrd organisation. Vidare är det meriterande med ledarerfarenhet från en samlad Elevhälsa eller liknande område. Som ledare har du förmåga att nå resultat genom att motivera och entusiasmera andra. I ditt situationsanpassade ledarskap skapar du delaktighet och ett tillåtande klimat. Du kommunicerar tydligt, är lyhörd och delegerar både ansvar och befogenheter. Du är utvecklingsinriktad och kreativ. Du har en god språklig förmåga i både tal och skrift. Vidare har du körkort, lägst behörighet B. Utdrag ur belastningsregistret kommer att föregå beslut om anställning. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakter med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av jobbannonser.
Företag: Sala Kommun, Skolförvaltningen
Ort: Sala
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Elevhälsan

Förskollärare till Sörgårdens/Krokslätts förskoleenhet
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se Våra förskolor ligger nära Safjällets naturområde i en blandad bebyggelse med både enfamiljs och flerfamiljshus. Mölndals har bra kommunikationer från närliggande kommuner. Förskolorna ligger på gränsen till Göteborg vilket innebär att ingen tillägstaxa krävs. I MölndalStad har alla pedagoger tillgång till arbetskläder och friskvårdspeng. ARBETSUPPGIFTER Vi söker förskollärare till Krokslätts och Sörgårdens förskolor Inom Krokslätts förskoleenhet (Krokslätts och Sörgårdens Förskolor) vill vi att varje barn skall mötas efter sina behov och intresse. Vi arbetar aktivt med reflektion och pedagogisk dokumentation som i sin tur leder fram till olika projekt. Vår övertygelse är att det är processen som är viktig i ett projekt och det kollektiva lärandet står i fokus. Skapande, musik, drama, ikt osv utgör en viktig del av våra verksamheter där varje miljö på avdelningen är ständigt föränderlig utifrån gruppens behov. På Krokslätts förskola skall du tillsammans med förskollärare och barnskötare ansvara för att utforma en verksamhet, i en Reggio Emilia inspirerad anda. Vi vill att barnen skall mötas av en lärande miljö där det exprimentella arbetssättet, tillsammans med en medforskande, inlyssnande pedagog tillsammans söker kunskap. Vår miljö speglar barnens intresse och är skapad så att barnen utmanas och kan utforska. Miljön ska stimulera sinnena, skapa möten och ge möjlighet till Kommunikation. Vi arbetar med smartboard och ipads i verksamheten, och vi har stor tillgång till dessa hjälpmedel. Vi har god tillgång till samtals och arbetsrum för att underlätta arbetet med dokumentation och reflektion. På Sörgårdens förskola som startade 2011 har vi moderns frächa lokaler. Vi arbetar i individanpassade grupper. Helaförskolan bildar därför ett gemensamt arbetslag.Utifrån läroplanen /Lp98) arbetar vi extra mycket med grundstena som bildar vår profil. Grunstenarna är följande: *Estetiska läroprocesser *IKT *Engelska Vi arbetar med smartboard och ipads i verksamheten och vi har stor tillgång till dessa hjälpmedel. Vi har även en stor härlig utegård med bla utestaffli. På Sörgårdens förskola har alla pedagoger en egen arbetsdator som underlättar i vårt arbete med våra bloggar, den pedagogiska dokumentationen, föräldrakommunikationen, det pedagogiska arbetet på APT ect. Förskolans lokaler är anpassade så att barnverksamheten är i en del av byggnaden och kontor, personalrum och konferensavdelning är i en annan. Detta underlättar mycket i vårt arbete. Hos oss hittar Du nyfikna engagerade pedagoger som söker dig som vill fortsätta den spännande utvecklingen som vi har på börjat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare mot yngra åldrar. Vi söker förskollärare till Krokslätts och Sörgårdens förskolor. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller ett genuint intresse av arbete utifrån Reggio Emilia filosofin, att Du har kunskap inom IKT och erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du arbetat med pedagogisk dokumentation tidigare. Glädje, flexibilitet är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Stor vikt läggs vid den sökandes personliga lämplighet.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Sörgårdens/Krokslätts förskoleenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Sörgårdens/Krokslätts förskoleenhet

Speciallärare Kvarnbyskolan åk 7-9
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Kvarnbyskolan är en högstadieskola i centrala Mölndal med ca 420 elever. Tjänsten ingår i ett specialpedagogiskt team som har ett inkluderande arbetssätt. Vi söker en speciallärare med inriktning mot språk- och läsutveckling. Specialläraren ingår i skolans elevhälsoteam och är en tydlig länk mellan elevhälsoteamet och arbetslaget. Lärarbehörighet för åk 7-9 är meriterande. KVALIFIKATIONER Behörighet krävs
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Kvarnbyskolan åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Kvarnbyskolan åk 7-9

Vikariat 100% Fritidspedagog Östergårdsskolan
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Östergårdsskolan ligger i östra Kållered. Här finns elever från Förskoleklass- åk 5. I samma byggnad som skolan är även Östergårdsskolans förskola placerad. Ett samarbete mellan förskola och skola är viktigt för enheten. Det är en fördel om du som söker är intresserad av och har erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation samt IKT. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 100% Fritidspedagog Östergårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 100% Fritidspedagog Östergårdsskolan

1 Fritidspedagoger för undervisning på fritidshem och samverkan i klass på
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Tjänsten fördelas mellan våra två fritidsklubbar för barn i åk 3-6. Vi söker dig som har god erfarenhet av fritidsverksamhet med lite äldre barn samt en positiv, engagerad och tydlig ledare. Vi ser gärna att du är intresserad av musik och sång då många av våra barn på fritids gärna bildar band och uppträder. Det är också en fördel om du har god kompetens inom IKT som pedagogiskt verktyg då detta är något skolan under senare år satsat på för att utveckla pedagogrollen och lärmiljön både för skola och fritidshem. Tjänsten är tidsbegränsad med ev möjlighet till förlängning. Bosgårdsskolan är en skola för alla. Här arbetar vi med att se våra elever varje dag och möta dem där de befinner sig. Vi erbjuder eleverna en trygg miljö, varierad och strukturerad undervisning i all vår verksamhet dvs förskoleklass, fritids och skola med ett aktivt arbete för att var och en skall känna sig nyfiken och utmanad. Vi skapar goda förutsättningar för lust, lärande och framtidstro bland annat med hjälp av många olika tekniska hjälpmedel i vår undervisning som datorer,Ipads och interaktiva skrivtavlor. Genom ett nära och välutvecklat samarbete med Mölndals kulturskola erbjuder vi extra kvalificerad rytm, sång, musik- och dramaundervisning då vi vet att de estetiska lärprocesserna gynnar lärande och utveckling. Vårt mål är 100% måluppfyllelse för alla våra elever. Läs gärna mer på vår hemsida; http://www.molndal.se/medborgare/utbildningochbarnomsorg/grundskola/bosgardsskolan.4.16eccd66132d06f521880008962.html KVALIFIKATIONER Fritidspedagog eller lärarexamen med inriktning mot fritidsverksamhet.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Fritidspedagoger för undervisning på fritidshem och samverkan i klass på jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Fritidspedagoger för undervisning på fritidshem och samverkan i klass på

Lärare i idrott och hälsa inom grundsärskolan
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Undervisning i idrott och hälsa samt motorik inom grundsärskolan. Tjänstgöringen är i huvudsak förlagd till Rävekärrsskolan. KVALIFIKATIONER Lärare med behöringhet i ämnet idrott. Påbyggnad speciallärare eller specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolan är meriterande.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott och hälsa inom grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott och hälsa inom grundsärskolan

Förskollärare/fritidspedagog till Ekhaga grundsärskola
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Ansvara för fritdshemsverksamheten och arbeta i elevgrupp i både skolan och fritidshemmets verksamhet. Elevgruppen är bland annat elever med flerfunktionshinder. Detta innebär också omvårdande arbetsuppgifter. Du ingår i ett arbetslag som består av lärare och habiliteringsassistenter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som kan leda och organisera fritdshemsverksamheten på skolan. Du ska kunna alternativ kommunikation till exempel tecken som stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha erfarenhet av arbete med barn som behöver mycket stöd i vardag.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/fritidspedagog till Ekhaga grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/fritidspedagog till Ekhaga grundsärskola

Lärare i grundsärskola 6-9
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Ansvarig mentor för en grupp elever på Streteredsskolans grundsärskola, årskurs 6-9. Du ingår i ett arbetslag på grundsärskolan som består av cirka sju stycken personer. På grundsärskolan arbetar både lärare och habiliteringsassistenter. KVALIFIKATIONER Lärarexamen 4-9, speciallärare eller specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom grundsärskola och grundskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundsärskola 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundsärskola 6-9

Lärare i idrott/fritidshem på Balltorpsskolan
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Balltorpsskolan bildar tillsammans med Pepparedsskolan Balltorps skolenhet. Totalt har vi ca 300 elever i vår verksamhet, varav 200 på Balltorpsskolan. Vi arbetar med barn från förskoleklass till och med åk 6. Vår skola ligger naturskönt och har tillgång till både skoläng och skolskog. Vi arbetar nära varandra i ett gott samarbetsklimat. Vi söker nu dig som ska arbeta som fritidspedagog på vårt fritidshem för barn i åk 3 - 5 samt ha kompetens att ha idrottslektioner med elever i förskoleklass till åk 5. KVALIFIKATIONER Behörig idrottslärare/fritidspedagog
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott/fritidshem på Balltorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott/fritidshem på Balltorpsskolan

Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola
Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Vi erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling. Inom skolförvaltningen finns 21 grundskolor, 34 förskolor samt fritidshem och familjedaghem, som är organiserade i 16 enheter. Rektorerna jobbar i team tillsammans med en eller två kollegor. Sventorps skola och Igelkottens förskola tillhör Sventorp/Värsåsenheten. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att vara rektor tillika förskolechef för Sventorps skola, förskola och fritidshem i Igelstorp. Som rektor och förskolechef är du, utifrån skolnämndens målbild, ansvarig för att eleven ska lämna skolan med självförtroende och maximala kunskaper, utifrån sin förmåga, som skapar lust till fortsatt lärande. Du är även ledare och chef för din personal. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha relevant utbildning dvs du ska ha förvärvat pedagogisk insikt genom utbildning och erfarenhet. Det är viktigt att du har erfarenhet som ledare. Som ledare motive-rar och engagerar du dina medarbetare så att ni blir framgångsrika tillsammans. • Du är observant på mål och fastställd kvalité samt planerar och följer upp aktiviteter. • Du är lyhörd och smidig och har lätt för att samarbeta. • Du anpassar dig till förändrade krav och förutsättningar. Det förväntas att du ska: • Driva och skapa förutsättningar för ett gott lärande för barn och elever och för enhe-tens pedagogiska utveckling. • Genom strategisk personalplanering skapa en god arbetsmiljö för elever och personal. • Ha god kunskap om elevernas lärande och följa upp elever i behov av särskilt stöd. • Ge god information och insyn vad gäller enhetens verksamhet till personal och föräld-rar. • Fördela tilldelade resurser så att varje barn får optimalt stöd i sin utveckling. • Genom ekonomiska ställningstaganden använda tilldelade resurser på ett optimalt sätt.
Företag: Skövde kommun, Skolförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor tillika förskolechef Sventorps skola och förskola

Lärare i SV/SvA och SO för åk 4-6 Bosgårdsskolan
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren, positiv och engagerad lärare för undervisning och mentorsskap i åk 6 i ämnerna so och sv/sva. I tjänsten ingår även stöd i undervisning, kartläggning och handledning kring skolans övriga elever som läser sva. Du kommer också tillsammans med rektor och pedagoger arbeta fram en långsiktig, hållbar arbetsmodell kring integrerad undervisning i sva, språklig medvetenhet och utveckling för enheten. Vi ser gärna att du har god IKT-kompetens då skolan under senare år satsat på att lyfta in IKT som ett naturligt verktyg i den förändrade pedagogrollen och lärmiljön. Bosgårdsskolan är en skola för alla. Här arbetar vi med att se våra elever varje dag och möta dem där de befinner sig. Vi erbjuder eleverna en trygg miljö, varierad och strukturerad undervisning i all vår verksamhet dvs förskoleklass, fritids och skola med ett aktivt arbete för att var och en skall känna sig nyfiken och utmanad. Vi skapar goda förutsättningar för lust, lärande och framtidstro bland annat med hjälp av många olika tekniska hjälpmedel i vår undervisning som datorer,Ipads och interaktiva skrivtavlor. Genom ett nära och välutvecklat samarbete med Mölndals kulturskola erbjuder vi extra kvalificerad rytm, sång, musik- och dramaundervisning då vi vet att de estetiska lärprocesserna gynnar lärande och utveckling. Vårt mål är 100% måluppfyllelse för alla våra elever. Läs gärna mer på vår hemsida; http://www.molndal.se/medborgare/utbildningochbarnomsorg/grundskola/bosgardsskolan.4.16eccd66132d06f521880008962.html KVALIFIKATIONER Lärarexamen för aktuella åldrar.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SV/SvA och SO för åk 4-6 Bosgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SV/SvA och SO för åk 4-6 Bosgårdsskolan


Sök lediga jobb Skolförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se