Skolfotograf Småland jobb - lediga jobb

Skolfotograf  Småland jobb Skolfotograf Småland jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolfotograf Småland. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolfotograf Småland. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint- Stockholm

 2. Teamleader Logistik till Nets Sweden- Stockholm

 3. Controller/Ekonomichef - Sverige- Stockholm

 4. Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI- Stockholm

 5. Energiexpert- Stockholm

 6. Kurator till Hällsboskolan- Sigtuna

 7. Gymnasielärare, svenska som andraspråk, komvux 80%- Huddinge

 8. Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux- Huddinge

 9. Sjuksköterska- Stockholm

 10. Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent- Stockholm


Mer beskrivning

Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint
Revide är ett framgångsrikt företag som startade 2005, tillsammans med Sajtkonsulterna är vi sedan årsskiftet Revide Group och vi är ett 30-tal anställda. I Norrköping finns vi centralt i nyrenoverad lokal på Hospitalsgatan och i Stockholm i en kulturminnesfastighet på Hornsgatan. Mer info om Revide och Sajtkonsulterna hittar du på www.revide.se resp. www.sajtkonsulterna.se Vi är inne i en expansiv fas där våra verktyg (eClub, eCompetence och eBemanning ) är attraktivare än någonsin och vi är efterfrågade i externa uppdrag för vårt teknikkunnande men även för att lösa våra kunders behov av webbplatser och portallösningar med stöd av Sharepoint, Umbraco och EPI. Vi erbjuder trevlig miljö i form av kompetenta kollegor i ett utvecklingsteam och du är välkommen både till Norrköping och Stockholm. Läs mer på Revide.se, eBemanning.se eller eClub.se. Våra kunder uppskattar det vi levererar, både våra egenutvecklade produkter och våra experttjänster. Nu har vi plats för en kollega till i vår expertgrupp. Teamet hanterar utveckling-och förvaltning av produkter genom inhouseuppdrag och även konsultinsatser ute hos kund. Nedan ser du vad som är intressant för oss, vad av detta kan du bidra med? akademisk utbildning med IT-riktning certifiering inom .NET eller har stor ambition att bli certifierad stort intresse för programmering och problemlösning erfarenhet av Umbraco erfarenhet av SharePoint erfarenhet av EPi erfarenhet av Microsoft SQL Server Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Du skall stimuleras av att vara nära våra kunder och vid vissa tillfällen genomföra expertuppdrag på plats hos kunden. Vill du veta mer om att arbeta hos oss, skicka mail till pia.rullander@revide.se.
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint

Teamleader Logistik till Nets Sweden
Komet söker för Nets Swedens räkning en strukturerad teamleader på logistikenheten för en utvecklande tjänst på svenska huvudkontoret i Hammarby Sjöstad. Nets är en ledande leverantör av betalnings- och informationslösningar och har över 2 100 engagerade medarbetare i hela Norden. Tjänsten innebär att du kommer att leda ett team på 6-8 personer, samt svara för hela den svenska organisationens supply chain. Vidare kommer du utveckla och handleda personalen i din grupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: * Säkerställa leverans enligt Nets Supply Chain SLA (Service Level Agreement) * Medverka till att kontinuerligt förbättra interna processer * Säkra strukturerad insamling av uppgifter kring reparationer av betalterminaler samt driva felsökningar, reparationer och kvalitetssäkring inom enheten * Upprätthålla korrekt lagerinventering * Svara för upphandlingar och beställningar av varuleveranser * Bidra till en arbetsmiljö som attraherar rätt personer och säkerställer låg personalomsättning I dina ansvarsområden ingår också att: * Upprätta Standard Operating Procedures inom din enhet * Planera och utbilda resurser och personal * Säkra rätt bemanning på enheten * Genomföra utvecklingssamtal * Agera kontaktperson för Posten/leverantörsfirmor * Delta i koncernövergripande Supply Chain Management Är du den vi söker? Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att leda ett team samt bakgrund från liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda sociala färdigheter och utmärkt lag- och samarbetsförmåga. Vi ser att du har en bred IT-kompetens samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har en formell utbildning inom logistik. Som person är du kundorienterad med fallenhet för att bygga goda och förtroendefulla relationer. Då du kommer att hantera både interna medarbetare och externa kunder/ leverantörer är goda sociala och kommunikativa färdigheter av största vikt. Du tycker om att lösa problem och är inte rädd för att påverka och fatta beslut. Du är strukturerad med förmåga att effektivt kommunicera och interagera med medarbetare på alla nivåer, i olika kulturer och över organisatoriska enheter. Vidare är du fokuserad med positiv energi och servicekänsla. Du erbjuds en varierad roll och möjlighet att arbeta och utvecklas i en internationell organisation med öppen arbetsmiljö som präglas av nära relationer och kompetens. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Nets Sweden med Komet. Frågor om tjänst och process besvaras av rekryteringskonsult Anna Stålfors på anna.stalfors@komet.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att behandla ansökningar inkomna via e-post. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att registrera din ansökan snarast möjligt! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Information om tjänsten: Start: Omgående Lön: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader Logistik till Nets Sweden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader Logistik till Nets Sweden

Controller/Ekonomichef - Sverige
Vår klient: Sika-koncernen (www.sika.com ) är en världsomspännande koncern inom specialkemikalier för byggindustrin och lim för tillverkande industrin. Sika har dotterbolag i 70 länder med en konsoliderad omsättning på ca 34 miljarder SEK. Sika Sverige AB grundades 1950 som den första etableringen i Norden, omsätter ca 380 miljoner SEK och har idag 68 anställda. Vi söker nu för vår klients räkning en Controller/Ekonomichef, med placering på det Svenska huvudkontoret i Spånga, Stockholm. Tjänsten rapporterar direkt till VD. Din utmaning: Ansvara för och driva ekonomifunktionen och kundservice med personalansvar om  11 personer. Operativt arbeta och ansvara för budget och flerårs-planer, samt se till att den interna och externa rapportering håller högsta klass. Prestigelöst stötta funktionen med moms-, löne- samt systemfrågor. Aktivt ägarskap i ekonomifunktionens arbete och där analysera, bearbeta samt verkställa förbättringsmöjligheter. Deltaga som en engagerad medlem i ledningsgruppen. Din bakgrund: Civilekonom eller motsvarande med minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet som business controller alternativt redovisningschef. Förmåga att se till helheten och driva processer och rutiner på så väl ett operativt som strategiskt sätt. Naturlig känsla för att hantera olika typer av motparter såväl nationellt som internationellt, samt förmåga att inspirera och leda människor i arbete. Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Engagerad och prestigelös ledare med stark vilja att utvecklas i en framgångsrik organisation. Din ansökan: Vill du ta chansen att bli en del av Sikas framgång i Sverige? Vänligen sänd då Er ansökan på engelska till ansvarig konsult på Human Capital, Robert Kerje med referens RK/921   Apply Now Eventuella frågor om tjänster besvaras på telefon 08-546 99 260. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Human Capital Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Controller/Ekonomichef - Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller/Ekonomichef - Sverige

Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI) till ISS Facility Services AB Vi är Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vinsten för båda parter uppstår när den som får uppdraget har bättre förmåga att utföra tjänsten effektivt än den som lägger ut arbetet. Genom att ta över, driva och utveckla stödfunktioner hos våra kunder, ger vi dem förutsättningar för att fokusera på sin kärnverksamhet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS Facility Services söker systemförvaltare till företagets beslutstödssystem (BI). Systemet är byggt på IBM Cognos som plattform med ett datalager utvecklat i MS SQL Server i botten. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Marievik, Liljeholmen, Stockholm. Arbetsuppgifter Huvuduppgiften för systemförvaltaren är att delta i det löpande förvaltningsarbetet, vara involverad i framtida utvecklingar samt följa upp förvaltningsarbetet med externa parter. Följande är dina ansvarsområden:- Supportera slutanvändare - Övervaka schemalagda jobb - Felsöka och åtgärda inkomna ärenden - Vidareutveckling av systemet - Underhålla behörigheter - Utbilda slutanvändare Önskade kvalifikationer Du har en relevant högskole/universitetsutbildning och minst 2 års erfarenhet av arbete med BI. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal såväl som skrift då arbetet innebär nordiska kontakter. Det är ett krav att du har arbetat med:- datalagerutveckling på MS SQL Server plattform och MS SSIS som ETL-verktyg - något av marknadens beslutsstödssystem Det är meriterande om du har arbetat med:- IBM Cognos BI/Planning Personliga egenskaper - Självständig - Nyfiken - Analytisk - Starkt driv Vi erbjuder Vi erbjuder dig en vi en trivsam arbetsplats och en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter i ett internationellt bolag. Har du frågor om tjäntsen är du välkommen att kontakta Vildan Spassova på telefon 020-155 155.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI

Energiexpert
eGain är ett svenskt, internationellt företag med löftet att vara den mest ambitiösa partnern för miljömedvetna fastighetsbolag. Vi har arbetat specialiserat med prognosstyrning sedan 1994 och installerat eGain forecasting för snart 3000 fastigheter i Sverige och övriga Europa. www.egain.se Om tjänsten: Vi ser ett fortsatt starkt och ökande behov av våra tjänster kring eGain forecasting™ i Sverige och utomlands. Vi behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare en medarbetare - en Energiexpert som kommer vara stationerad i Stockholm. Personen vi söker skall brinna för att ge våra kunder det bästa av energibesparingar och även tycka om att göra något som känns bra i ett vidare miljö- och klimatperspektiv. Personen bör också vara affärsinriktad, vara duktig på att bygga relationer och tycka om att genomföra kundmöten. Tjänsten som Energiexpert innebär att du ansvarar för införandet av eGain forecasting™ hos våra kunder. Du kommer tillsammans med kunden genomföra driftoptimering av eGains energibalansberäkningar och värmesystem i fastigheterna. Vi vill även att du bidrar till att utveckla affären tillsammans med våra befintliga kunder. www.egain.se/film Vi ser gärna att du har: - erfarenhet av projektledning där du haft budget och resultatansvar - erfarenhet från energiberäkningar (exempelvis energideklarationer) - erfarenhet från fastighetssektorn - kunskap och erfarenhet av värmesystem eller liknande Arbetsuppgifter och ansvarsområden: - Genomföra kundmöten och vårda kundrelationer. - Genomföra analyser och upprätta handlingsplaner och åtgärdsprogram. - Genomföra optimering av värmesystem. - Att vara backup och medverka vid installationer av nya eller befintliga system. Du är en person som arbetar noggrant och systematiskt med en god förståelse för helheten i fastigheter såväl med olika tekniska delsystem som energifrågor över lag. Du är affärsmässig samt har en god social förmåga. Goda kunskaper i engelska, som är vårt koncernspråk, ger dig också möjligheter att på sikt växa med företaget. Ansökan och kontaktperson: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår rekryteringssamarbetspartner – Speed Professionals AB´s webbsida: www.speedgroup.se Urval kommer att ske kontinuerligt, svar på ev frågor och återkoppling kommer ges efter v 32. Marie Wikström Rekryterare marie.wikstrom@speedgroup.se Speed Professionals AB
Företag: Speed Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Energiexpert jobb, Energiexpert Stockholm, Energiexpert Speed Professionals AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Energiexpert

Kurator till Hällsboskolan
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se. Hällsbokolan är en nationell, statlig specialskola för elever med grav språkstörning och vi tar emot elever från hela landet. Vi erbjuder elevboende för de barn som inte kan dagpendla. Vår skolverksamhet är förlagd i Sigtuna, Märsta och Umeå. Skolenheterna i Sigtuna är förlagda till två kommunala värdskolor, den ena för årskurs 1-6, Tingvallaskolan, Märsta och den andra för årskurs 7-10, St:Olof skola i Sigtuna. Eleverna får sin undervisning av Hällsboskolans pedagoger och kommunens grundskolepedagoger. Vi har även fritidshem och samarbetar med Tingvallaskolans fritidshem. Från och med hösten 2014 flyttar verksamheten i Märsta och från och med hösten 2015 verksamheten i Sigtuna till Kungsholmen i Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Hällsboskolan är en specialskola för elever med grav språkstörning år 1-10. Som kurator vid Hällsboskolan ingår du i elevhälsoteamet och arbetar med förekommande skolkurativa arbetsuppgifter. Arbetet sker i nära samarbete med övrig skolpersonal, elevhemspersonal, elever och föräldrar för att främja en god skolgång för eleverna. I arbetsuppgifterna ingår även att vara koordinator för elev/familj vad gäller samhällets stöd. Vid Hällsboskolan utgår all undervisning från specialskolans förordning enligt grund- eller särskolans kursplan. Undervisning, miljö och kommunikation är anpassad med utgångspunkt från varje elevs behov. KVALIFIKATIONER Du ska -ha socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Meriterande är om du: -har erfarenhet av arbete som skolkurator -har erfarenhet av arbete i team -har erfarenhet av handledning -har kunskap om barns utveckling och erfarenhet av arbete med elever med funktionsnedsättning -har ett lösningsfokuserat förhållningssätt som även är engagerande, vägledande och motiverande -är självständig, stabil och kan hantera en verksamhet i expansion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och intresse för utveckling av verksamheten.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Hällsboskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Hällsboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Hällsboskolan

Gymnasielärare, svenska som andraspråk, komvux 80%
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Vikariat, deltid från och med 15 augusti till och med 20 dec Enhetsbeskrivning Huddingegymnasiet är en mycket populär kommunal gymnasieskola i Huddinge. Skolan har ca 700 elever, 100 personal. Huddingegymnasiet har en medveten inriktning mot forskning och samarbetar på flera utbildningar med Karolinska Institutet, Södertörns Högskola, Kungliga Tekniska Högskolan och Konstfack. Om arbetet Undervisning i Svenska som andraspråk kurs 2 och 3 på komvux, tjänsten omfattar kurser både dag- och kvällstid (kvällstid mån, ons). Tjänsten är ett 80% vikariat under höstterminen 2013. Din profil Du ska vara behörig gymnasielärare i svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med undervisning av vuxna. Information av tjänsten lämnas av Mats Johansson rektor 08-535 373 04/073-316 30 70
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare, svenska som andraspråk, komvux 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare, svenska som andraspråk, komvux 80%

Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Allmän visstid 100%, från och med 12 augusti 2013 till och med 10 januari 2014. Enhetsbeskrivning Huddingegymnasiet är en mycket populär kommunal gymnasieskola i Huddinge. Skolan har ca 700 elever, 100 personal. Huddingegymnasiet har en medveten inriktning mot forskning och samarbetar på flera utbildningar med Karolinska Institutet, Södertörns Högskola, Kungliga Tekniska Högskolan och Konstfack. Om arbetet Undervisning i Svenska som andraspråk, 100% tjänst med kurserna Sva1, Sva2 och Sva3. Undervisningen i Sva2 startar den 12:e augusti och pågår i 10 veckor därefter startar Sva3. Sva1 går 2 kvällar i veckan (må,ons). Undervisningen gäller komvuxelever. Tjänsten är tillfällig under höstterminen. Information om tjänsten lämnas av Mats Johansson rektor, 08-535 373 04/073-316 30 70 Din profil Du ska vara behörig gymnasielärare i Svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med undervisning av vuxna.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk på komvux

Sjuksköterska
dagvård/mottagning, Hematologiskt centrum Hematologiskt centrum ansvarar för den högspecialiserade vården av hematologiskt sjuka patienter i Stockholmregionen. Arbetet med hematologipatienter är ett stimulerande arbete med stor bredd. De vanligaste sjukdomarna är lymfom, leukemi, myelom och koagulationsrubbningar. Arbetsuppgifter: I arbetet ingår att ge intravenösa behandlingar med cytostatika, gammaglobulin, järn och blodprodukter. Skötsel av centrala venkatetrar och provtagning. Telefonrådgivning och bokning av patienter för besök på kliniken. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Tidigare arbetslivserfarenhet inom hematologi eller onkologi är meriterande. Personliga egenskaper: Vi ser att du är positiv, ansvarsfull och har förmåga att prioritera olika arbetsuppgifter. Kunna se det psykosociala omhändertagandet som en viktig del i mötet med patienter och anhöriga. Övrig information: Under perioden 2013-07-04 - 2013-08-05 lämnas information om tjänsten av: Sektionsledare, Sofia Metzner tel. 08-517 733 67. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent
Karolinska Institutet Avdelning Helleday laboratoriet vid Avdelningen för translationell medicin och kemisk biologi, är lokaliserat på SciLifeLab och består av 35 forskare, doktorander och postdocs. Det övergripande målet med verksamheten är att förbättra nuvarande cancerbehandling genom att utnyttja defekter i cancerceller för att skräddarsy specifika läkemedel mot alla typer av cancer, med minimala biverkningar. Vårt arbete omfattar både grundforskning och translationell forskning och vi har ett antal samarbeten mellan olika discipliner. Forskargruppen är multidisciplinär med kompetens inom cellbiologi, biokemi, läkemedelskemi och farmakologi både från akademi och industri. Besök gärna vår hemsida för en mer utförlig beskrivning av forskargruppen: http://www.helleday.org Arbetsuppgifter Vi söker en biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent till forskargruppen för att avlasta rutinarbeten och hålla god ordning och reda i laboratoriet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande uppgifter och kan komma att utökas med mer ansvarsfulla arbetsuppgifter efter bevisad förmåga: - Inventera labbförråden och fylla på förbrukningsmaterial från VWR stock room och beställa övrigt förbrukningsmaterial som inte finns där. - Göra övriga beställningar som inte sköts genom gemensamma inköpsfunktionen på SciLifeLab och bevaka att gällande avtal används. Vid inköp av större kvantiteter – sköta prisförhandlingar. - Säkerställa att gällande avtal och rabatter erhålls på samtliga beställningar. - Utföra allmänna laboratoriesysslor såsom beredning av buffertar, allikvotering av reagens, gjutning av agarplattor och uppodling av celler. - Uppdatera databaser avseende substanser, antikroppar, restriktionsenzymer osv. - Ansvara för förvaring av celllinjer och – 140 frysar. - Godkänna fakturor i Contempus, dvs stämma av att fakturan är korrekt, att produkten levererats och att eventuella rabatter erhållits. Kvalifikationer Vi söker dig som har en BMA utbildning eller liknande grundläggande laborativa kunskaper. Du som söker är ansvarsfull, service-minded, ordningssam, noggrann och flexibel. Du ska ha mycket goda organisatoriska färdigheter. Du ska tycka om att ha fullt upp och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är social och hjälpsam och uppskattar en internationell arbetsplats där vi pratar både svenska och engelska. Övriga kvalifikationer: - Goda kunskaper i engelska - Grundläggande kunskaper i office - Tidigare arbetserfarenhet inget krav Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.
Företag: Karolinska Institutet, MBB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent


Sök lediga jobb Skolfotograf Småland

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se