Skolkurator Åmål jobb - lediga jobb

Skolkurator Åmål jobb Skolkurator Åmål jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolkurator Åmål. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolkurator Åmål. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Teknisk projektledare med erfarenhet inom försvarsindustrin- Stockholm

  2. Systemarkitekt med erfarenhet inom försvarsindustrin- Stockholm

  3. Test/testledare med erfarenhet inom försvarsindustrin- Stockholm

  4. Orderspecialister- Stockholm

  5. Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm- Sundbyberg

  6. Account Manager/säljare- Stockholm

  7. Skolassistent- Sigtuna

  8. Registrator / Expeditionshandläggare sökes till Försvarsmakten, FMLOG- Stockholm

  9. Lärare till Kunskapsskolan Kista- Stockholm

  10. Vaktmästare- Sigtuna


Mer beskrivning

Teknisk projektledare med erfarenhet inom försvarsindustrin
Vill du arbeta som teknisk projektledare med inriktning mot försvarsindustrin? Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ständigt förändlig värld. Vi drivs av att skapa tjänster och produkter som människor älskar att använda. För oss är individens utveckling en självklar del av företagets framtid och vi erbjuder såväl personlig utveckling som utmanade karriärvägar för våra medarbetare. Tjänsten Vi söker projektledare med gedigen erfarenhet av produktutveckling inom elektronik & programvara men du ska också ha ett genuint intresse för den affärsmässiga delen av projektet. Vi söker dig som vill växa som individ och fortsätta att utveckla din tekniska kompetens. Du är en utåtriktad person som gillar möten med nya människor och stimuleras av att arbeta i team. Vi önskar att din kompetens innehåller flera av följande ingredienser: • Vi söker dig som har arbetat minst 10-15 år varav minst 5 år som teknisk projektledare • Du har arbetat minst fem år mot försvar eller försvarsindustri (FMV, FM, FRA, Saab etc.) • Vi vill att du har examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande • Du behärskar teknisk projektledning och har meriter från produktutveckling som innehåller både elektronik och/eller programvara • Du har även erfarenhet av de affärsmässiga delarna i projektet i rollen som projektledare • Du har förmågan att lyfta blicken och se på projektet ur olika infallsvinklar när viktiga beslut ska fattas • Du är en utåtriktad person som agerar Ledare och har förmågan att leda, styra och skapa teamkänsla med ett stort ansvar Andra egenskaper och kompetenser som vi anser viktiga: • Affärstänkande och som kan agera som ledare för Cybercom ute hos kund • Förutom din tekniska kompetens är du väl införstådd med vad det innebär att vara konsult och att arbeta i team. • Du skall känna dig trygg som person och vi förutsätter engagemang, positiv attityd och en utåtriktad personlighet. • Svenskt medborgarskap • Flytande svenska i tal och skrift Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta Konsultchef Kit Gullbrandsson på telefon 070 538 54 29.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk projektledare med erfarenhet inom försvarsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk projektledare med erfarenhet inom försvarsindustrin

Systemarkitekt med erfarenhet inom försvarsindustrin
Vill du jobba som systemarkitekt med inriktning mot försvarsindustrin? Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ständigt förändlig värld. Vi drivs av att skapa tjänster och produkter som människor älskar att använda. Vi söker dig som vill växa som individ och fortsätta att utveckla din tekniska kompetens. Du är även en utåtriktad person som verkligen gillar möten med nya människor och stimuleras av att arbeta i team. För oss är individens utveckling en självklar del av företagets framtid och vi erbjuder såväl personlig utveckling som utmanade karriärvägar för våra medarbetare. Vem söker vi? Vi söker dig som vill växa som individ och fortsätta att utveckla din tekniska kompetens. Du är en utåtriktad person som gillar möten med nya människor och stimuleras av att arbeta i team. Tjänsten är en roll som systemarkitekt där arbetsområdet till stor del består i att hjälpa våra kunder att utveckla komplexa tekniska system med stort programvaruinnehåll där vi bland annat bidrar med erfarenhet och kompetens inom programvaruarkitektur. Vi önskar att din kompetens innehåller flera av följande ingredienser: • Du är civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mjukvaruutveckling för tekniska applikationer. • Vi söker dig som har arbetat minst 10-15 år arbetslivserfarenhet som utvecklare, arkitekt eller systemintegration med minst fem år mot försvarsindustrin (FMV, FM, FRA, Saab etc.) • Du har erfarenhet av objektorienterad design från ett flertal utvecklingsprojekt. Andra egenskaper och kompetenser som är viktiga: • Affärstänkande och som kan agera som ledare för Cybercom ute hos kund • Förutom din tekniska kompetens är du väl införstådd med vad det innebär att vara konsult och att arbeta i team. • Du skall känna dig trygg som person och vi förutsätter engagemang, positiv attityd och en utåtriktad personlighet. • Svenskt medborgarskap • Flytande svenska i tal och skrift Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta konsultchef Kit Gullbrandsson på telefon 070 538 54 29. OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt med erfarenhet inom försvarsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt med erfarenhet inom försvarsindustrin

Test/testledare med erfarenhet inom försvarsindustrin
Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ideligen föränderlig värld. Vi drivs av, och trivs bäst, där vi arbetar i teknikens framkant. Test och verifiering är därför en självklar och integrerad del av vår utvecklingsprocess och förutsätter ett väl sammansvetsat lag av utvecklare och experter inom test och kvalitetssäkring. Framför allt kan vi bidra med de synergier som uppstår där teknikområden möts. Inom Cybercom finns en grupp konsulter som dagligen strävar efter att leverera det bästa inom test och kvalitetssäkring. Gruppen rör sig inom allt från skapande av testfall och exekvering av test till utveckling av automatiserade tester, testledning samt olika typer av specialister och strateger inom testområdet. Vår strävan är att öka din prestation i den uppkopplade världen. Med detta menar vi både din kompetens och din prestation liksom kundernas prestation och att genom vårt bidrag få dem att uppnå deras fulla potential. Vi söker efter dig som känner ett djupt engagemang för test och kvalitetssäkring och vill uppnå din fulla potential som en del av vårt team! Tjänsten Hos Cybercom får du chansen att jobba med en professionell testorganisation, med kunder inom försvarsindustrin, där vägarna till personlig och professionell utveckling är många. Du erbjuds möjligheten att prova på självständiga uppdrag med mycket kundkontakt och en stor portion av frihet under ansvar. Du kommer att få stora påverkansmöjligheter på både testprocesser och utvecklingsstrategier inom området. Din bakgrund Vi söker dig som har arbetat minst 10-15 år arbetslivserfarenhet inom test/testledare eller systemutveckling. Du har arbetat minst fem år mot försvarsindustrin (FMV, FM, FRA, Saab etc.)inom något av de områdena. Som testledare är det viktigt att du har erfarenhet av att planera testarbetet, prioritera, resurssäkra testuppdrag samt följa upp och förbättra testprocessen. Din utbildningsbakgrund är som civilingenjör eller motsvarande. Andra egenskaper och kompetenser som vi anser viktiga: • Affärstänkande och som kan agera som ledare för Cybercom ute hos kund • Förutom din tekniska kompetens är du väl införstådd med vad det innebär att vara konsult och att arbeta i team. Du skall känna dig trygg som person och vi förutsätter engagemang, positiv attityd och en utåtriktad personlighet. • Svenskt medborgarskap • Flytande svenska i tal och skrift Vi erbjuder  Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har en tydlig position på marknaden, har några av landets mest intressanta uppdrag samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! Vid frågor kontakta konsultchef Kit Gullbrandsson på telefon 070 538 54 29. OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Test/testledare med erfarenhet inom försvarsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Test/testledare med erfarenhet inom försvarsindustrin

Orderspecialister
Broadband Services Swedens huvudinriktning är massmarknadstjänster inom TV, Internet och Röst för anslutning av hem och företag samt hemmets kommunikation. Inom Bredband i Sverige har vi byggt upp en ny leveransorganisation som skall drivas av operational excellence. Leveransorganisationen riktar sig till våra företagskunder och bär namnet Customer Operation B2B Delivery.  Vi söker nu ett antal Orderspecialister till sektionen Contract Order Management. Sektionen ansvarar för att säkerställa och ta ett helhetsansvar gällande beställningar/förfrågningar för utpekade kunder som har funktionsavtal och en utpekad kundingång. Vi ansvarar för att beställda lösningar samt att produkter och tjänster administreras, orderläggs och faktureras med rätt kvalitet och med kundupplevelse i världsklass. Våra kunder är främst stora företag, kommuner och landsting. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Varje kund har en egen kundingång, en Service Desk, med utpekade kontaktpersoner/team. Orderspecialisten i Service Desk orderlägger inom kompetenserna ljud, fast, mobilt, och datakommunikation. Förfrågningar och beställningar tas emot via Callguide och Service desk webb, från utpekade personer hos kunden. För våra säljare är ingången Alpha. Stödsystemen som du jobbar med är bl.a. Alpha, Hera, Front Office, Lokus, X-pris, X-tas, GSM-AHS, samt Ass. Vi erbjuder Telia Bredbandstjänster Sverige ansvarar för en viktig affär med en enorm potential. Här kommer du in i ett spännande skede där du får vara med och påverka i förändringsskedet. Din insats kommer att göra avtryck i utvecklingen av Telia och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. TeliaSonera kännetecknas av en internationell, ambitiös och professionell miljö och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner Dina kvalifikationer * 3-årigt gymnasium och några års arbetslivserfarenhet inom relevant område * Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. * Goda IT kunskaper Har kunskaper gällande Telias produkter och tjänster är det ett plus. Det är också meriterande, men inte ett krav, om du har kunskap om Telias stödsystem och Kommunikation som tjänst/ Funktionsaffärer. Vem är du? Sektionen kännetecknas av kompetens, professionalism, effektivitet, ett starkt engagemang och ett helhetsansvar för kundens ärende. Vi erbjuder hög servicegrad samt hanterar inkomna ärenden enligt de rutiner som avtalats för funktioner. Därför är det mycket viktigt att du ska kunna ge och hålla givna löften, vara tillgänglig, kunna återkoppla lägesrapporter och ha god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på engagerade och ansvarstagande medarbetare som har stark serviceanda och sätter kundupplevelse i främsta rummet. Placeringsort: Stockholm/Farsta Sista ansökningsdag: 31 juli. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag, så vi rekommenderar dig att söka så fort som möjligt. Kontaktperson: Om du vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta: Ann Johansson, ledare Stockholm/Farsta (ej v26-27) 070-5823142, Henrik Röste, ledare Jönköping 073-6240404, Britt-Marie Carlsson 070-5171723.
Företag: TeliaSonera Broadband Services Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Orderspecialister jobb, Orderspecialister Stockholm, Orderspecialister TeliaSonera Broadband Services Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderspecialister

Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo hjälpmedelsservice,som ingår i driftsområde sjukvårdsservice och logistik,har fått förnyat förtroende att driva hjälpmedelsverksamheten i norra Stockholms län. Vi ger även service till kommuner och privata vårdgivare.   V söker en Barnhjälpmedelskonsulent till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; Arbetet innebär att vara konsult till förskrivare vid utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. I arbetet ingår dessutom sortimentarbete , rådgivning, utbildning och information. Denna befattning har fokus på rådgivning och utprovning av hjälpmedel till barn och unga vuxna. Du kommer att verka i en affärsmässig miljö. Vi söker även hjälpmedelskonsulent med generell inriktning, se separat annons. Kvalifikationer/Krav: • Legitimerad sjukgymnast,legitimerad arbetsterapeut • Erfarenhet från arbete med barn och ungdom är meriterande. • Erfarenhet från hjälpmedelsverksamhet är meriterande. • God datorvana. • Pedagogisk kompetens. • B körkortHar du frågor kontakta: Arbetsledare Malin Malmjärn vecka 26 tom 28 Gruppledare Kristian Ericsson vecka 29 Enhetschef Brittmari Engellau vecka 30 och vidare Mail: förnamn.efternamn@sodexo.com Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Din ansökan vill vi ha senast den 26 juli 2013 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm

Account Manager/säljare
Swesale Rekrytering & Bemanning AB Om Företaget iZettle är ett svenskt företag som utvecklar tjänster för handel mellan både privatpersoner och företag. Den första tjänsten består av en app och världens första lilla chipkortläsare som förvandlar en smartphone eller tablet till en EMV-certifierad kortterminal. iZettle grundades 2010 av serieentreprenörerna Jacob de Geer och Magnus Nilsson och finansierades senare av Index Ventures, Greylock Partners, Creandum, Northzone, MasterCard, American Express och SEB Private Equity. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Idag är iZettles tjänst tillgänglig för privatpersoner och småföretag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Tyskland och Spanien men inom kort kommer iZettle finnas i många fler länder. Om Tjänsten iZettle är inne i ett expansivt skede och vi förstärker därför vår säljorganisation med Account Manager för region Stockholm. Rollen innefattar att bygga upp sin egen kundstock samt bibehålla befintliga kunder. Du kommer att sköta hela säljprocessen från prospektering till avslut. Din roll kommer innebära att Du kommer att ha eget kundansvar och prata med beslutsfattare. Dina Arbetsuppgifter Rollen innebär eget ansvar att boka och genomföra kundmöten med högsta möjliga effektivitet, aktivitet och kvalitet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar att träffa så många kunder/företag som möjligt och sälja mot de uppsatta målen. 80% av din tid kommer du behöva bearbeta nya kunder som till stor del kommer in via leads och 20% går till att vårda de befintliga kunderna. Din Profil - Vi söker dig som resultatdriven, kreativ och tävlingsinriktad. - Som säljare på iZettle ska du vara en relationsbyggare. - Du ska brinna för sälj och service och vara van att jobba med tydliga mål. - Rollen innebär att man jobbar självständigt, är driven, flexibel och stresstålig med hög ansvarskänsla. - Du är duktig på att planera dina dagar för att nå bästa möjliga resultat. - Det är viktigt att du är självgående som säljare och att du känner dig bekväm med att träffa personer i beslutande funktion. - Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat. - Du är van att arbeta självständigt i ett högt tempo och ta eget ansvar. - Vi ser gärna att du tidigare har jobbat på fältet mot företagskunder. Erbjudande Företaget är ett modernt och start växande entreprenörsföretag. Det är en skön företagskultur som främst präglas av säljprofiler. Du kommer att få en veckas utbildning om produkten och företaget. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget som växer start i både Sverige och utomlands. Ansökan I denna process samarbetar vi med Swesale Rekrytering och Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att intervjua fortlöpande för denna tjänst, så skicka din ansökan redan idag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Westman, telefon: 0733-203015. Om Oss Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se sökord: Fältsäljare, utesäljare, säljare, canvassäljare, distriktssäljare, AM, account manager, regionsäljare, resandesäljare, key account manager.
Företag: Swesale Rekrytering och Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager/säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager/säljare

Skolassistent
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som skoladministratör på S:t Pers skola består av kontorsgöromål såsom posthantering, registrering och arkivering av handlnigar, mejlkontakt, kontering och budgetarbete i vårt ekonomisystem, personaladministrativa uppgifter i Heroma, elevregistrering och betygshantering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial utbildning med påbyggnad ekonomi och personaladministration. Vidare goda datakunskaper och behörskar Officepaketet. Du är förtrogen med datasystem för kontering, ekonomiuppföljnig pch personalhantering. Har du erfarenhet av att arbetat med dataprogrammen Extens och Untis är det meriterande. Utbildning kommer att ges i kommunens egna verktyg. Du har goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är seviceinrikad, har lätt att samarbeta med andra och verkar för nöjda elever och föräldrar. Du är självgående och tar eget ansvar är viktigt. Erfarenhet av liknande uppgifter är av stor vikt. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregistret en förutsättning för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Sigtuna, Skolassistent Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Registrator / Expeditionshandläggare sökes till Försvarsmakten, FMLOG
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmaktens ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i olika former till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik är det enskilt största förbandet i Försvarsmakten och har ca 2 400 anställda och finns på ett 40-tal platser.Försvarsmaktens logistik, Expeditionsavdelningen söker en Registrator / Expeditionshandläggare till  Stockholm.  Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Postöppning och hantering av värdepost. • Registrering och distribuering av inkommande och utgående handlingar digitalt, scanning av handlingar • Kvittering, inventering, kopiering samt destruktion av hemliga handlingar.   • Arkivställa handlingar och daglistor. • I övrigt alla förekommande arbetsuppgifter vid expeditionen. • Vara med och hålla i utbildning i expeditionstjänst. • Delta FM övningsverksamhet • Ta emot och hantera förfrågningar från allmänheten ang begäran om utlämnande av allmänna handlingar Kvalifikationer: • Högskolekompetens med inriktning mot förvaltningsrätt eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt. • Stor datavana och gärna från elektroniska dokumenthanteringssystem. Exempelvis Diana. • Registratorsutbildning eller motsvarande praktiska erfarenheter som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt. • God kännedom om regelsystem inom offentlig förvaltning samt vara väl förtrogen med gällande lagar och föreskrifter inom området. • Mycket god kommunikationsförmåga både verbalt och skriftligt Tidigare erfarenhet av expeditionstjänst är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Tillträde m.m. Anställningen är tidsbegränsad 9 månader med möjlighet till  förlängning.Tillträde enligt överenskommelse. Kontaktuppgifter Intervjuer kommer att ske i september månad. Upplysningar om befattningen lämnas av Sektionschef, Annika Swedérus Tel: 070-692 19 69 Upplysningar om reyteringsprocessen lämnas av HR-Specialist, Jonas Wannberg Tel: 072-3967240 Fackliga företrädare SACO:Krister Johansson, för SEKO: Hans Monthan, för OFRS Pia Almström. Når via 08-51439000. För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs före anställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Välkommen med din ansökan
Företag: Försvarsmakten
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator / Expeditionshandläggare sökes till Försvarsmakten, FMLOG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator / Expeditionshandläggare sökes till Försvarsmakten, FMLOG

Lärare till Kunskapsskolan Kista
Kunskapsskolan Kista är en grundskola åk 6-9 som ligger mitt i Kista företagsområde, nära Kista Centrum. Vår skola genomsyras av arbetsro, kunskapsutveckling och stort elevengagemang i form av bland annat vårt Elevråd. Våra lärare har ett nära och gott samarbete, vilket gynnar och syns bland eleverna. Nu söker vi en lärare i franska och tyska till vår skola Vi söker dig som vill undervisa i franska och tyska på en skola med nära kontakt till elever och medarbetare. Du kommer få stort eget spelutrymme i utformningen av ämnena, på vilket sätt eleverna lär in bäst, samt hur du ska entusiasmera våra elevers språklusta. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever. Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare Deltid Kontaktpersoner Rektor Åsa Killander Tfn: 0730-499981 asa.killander@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 23 augusti 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Kunskapsskolan Kista Isafjordsgatan 30C Kista
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kunskapsskolan Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kunskapsskolan Kista

Vaktmästare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER S:t Pers skola söker en vaktmästare. I rollen som vaktmästare ansvarar du för underhåll av lokaler i skolan, underhåll av skolgården vilket kan innebära snöskottning, kratta löv och städa upp runt vår skola. Du servar medarbetarna med exempelvis flytta möbler vid klassrumsbyten och andra åtgärder när det gäller underhåll och reparationer. Du kommer dessutom stå för kontakten utåt när det gäller frågor om till exempel lokaler och larm. I vaktmästarens uppgifter ingår också att sköta om nyckelhanteringen samt ansvara för inköp av diverse förbrukningsmaterial. Du kommer även att ha ansvar för viss skötsel och hantering av skolans datorer. Du kommer vidare delta i brandskyddsarbetet och övriga arbetsmiljöarbeten. KVALIFIKATIONER Vi sköter dig som har goda kunskaper om fastighetsunderhåll, det är en klar fördel om du har erfarenhet av likanande uppgifter sen tidigare. Du är en person som kan arbeta självständigt, är seviceinriktad, ansvarstagande, hjälpsam, praktiskt lagd och positivt inställd till varierade arbetsuppgifter. Erfarenhet av skötsel av datorer ser vi som viktigt. Då du kommer att arbeta nära eleverna ser vi det som en självklarhet att du har gott förhållningssätt till barn men även kan skapa goda relationer med personal och föräldrar. Efter som arbetat är fysiskt belastande behöver du ha god fysik. B-körkort är en förutsättning för tjänsten och C-körkort meriterande. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottregister en förutsättning för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Sigtuna, Vaktmästare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare


Sök lediga jobb Skolkurator Åmål

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se