Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb - lediga jobb

Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolpsykolog till centrala elevhälsan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolpsykolog till centrala elevhälsan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Salem

 2. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Avesta

 3. Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan, Sektor Skola- Kungälv

 4. Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan- Kungälv

 5. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Norrköping

 6. Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan- Norrköping

 7. Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan- Svalöv

 8. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Boden

 9. Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan- Svalöv

 10. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Norrköping

 11. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Västerås

 12. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Norrköping

 13. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Vingåker

 14. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Lessebo

 15. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Norrköping

 16. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Lessebo

 17. Skolpsykolog till Centrala elevhälsan- Västerås

 18. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Norrköping

 19. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Sigtuna


Mer beskrivning

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Den centrala elevhälsan ligger organisatoriskt inom Barn- och utbildningsförvaltningen och består av två psykologer, en specialpedagog, en socionom och en medicinskt ansvarig skolsköterska. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en psykolog med ett intresse att arbeta tillsammans med oss i en engagerad och utvecklingsfokuserad verksamhet, den centrala elevhälsan i Salems kommun. Vi är en liten kommun där du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla elevhälsoarbetet. Som psykolog hos oss deltar du i det främjande och förebyggande arbetet både på lokal- och central nivå gentemot såväl förskolan som grundskolan. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill nyttja dina kunskaper som psykolog ur ett individ- grupp- och organisationsperspektiv. Du ska vara legitimerad psykolog med erfarenhet av utredningsarbete och ha kunskaper inom neuropsykiatri. Det är meriterande om du har erfarenhet av elevhälsoarbete sedan tidigare. Vi söker dig som är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och står för ett inkluderande förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du är en engagerad person med stor respekt för människors olika livsvillkor. Då arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande förväntas du ha en god initiativförmåga och samarbetsförmåga samt vara nytänkande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför en verksamhet och ser därför gärna att vår personal har olika bakgrund och livserfarenhet.
Företag: Salems kommun, Växtkraft
Ort: Salem
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
Avesta 2020 - Något fantastiskt kommer att hända. Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans! ARBETSUPPGIFTER Teamarbete i Centrala elevhälsan tillsammans med övriga elevstödjande funktioner på uppdrag av skolans rektorer. Utföra psykologutredningar och psykologiska bedömningar. KVALIFIKATIONER Psykologexamen. Goda kunskaper om och utförande av psykologutredningar och bedömningar. God kännedom om olika testmaterial och hanteringen av dessa. God kännedom om vårt svenska skolsystem. Vana att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av skolans arbete och anpassningar. Du bör - vara flexibel - ha god samarbetsförmåga - ha lätt att samtala/samverka - ha god kännedom om skolan ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Avesta kommun, Skolkontoret
Ort: Avesta
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan, Sektor Skola
Centrala Elevhälsan i Kungälvs kommun är stödorganisation till elevhälsa och övrig skolorganisation från förskola till gymnasium. I enheten arbetar psykologer, kuratorer, specialpedagoger, tal-och hörselpedagoger, integrationsmentor och delar av skolhälsovården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i den Centrala Elevhälsan och arbeta utifrån ett tvärprofessionellt synsätt. Du ska delta i flera skolors elevhälsa och utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Du ska kunna göra utvecklingsbedömningar/utredningar samt ge konsultation till personal. Dessutom ska du kunna ha samtalskontakter med elever och ge råd och stöd till föräldrar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av att arbeta i förskola, grundskola, särskola och/eller gymnasieskola är meriterande. Det är väsentligt att du har mycket god samarbetsförmåga. Du måste också vara ansvarstagande, positiv, flexibel, ödmjuk och har ett interkulturellt förhållningssätt. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom arbetet innebär resor mellan olika enheter är körkort och bil ett krav. ÖVRIGT Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se. Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.
Företag: Kungälvs kommun, Centrala Elevhälsan
Ort: Kungälv
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan, Sektor Skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan, Sektor Skola

Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan
Centrala Elevhälsan i Kungälvs kommun är stödorganisation till elevhälsa och övrig skolorganisation från förskola till gymnasium. I enheten arbetar psykologer, kuratorer, specialpedagoger, tal-och hörselpedagoger, integrationsmentor och delar av skolhälsovården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i den Centrala Elevhälsan och arbeta utifrån ett tvärprofessionellt synsätt. Du ska delta i flera skolors elevhälsa och utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Du ska kunna göra utvecklingsbedömningar/utredningar samt ge konsultation till personal. Dessutom ska du kunna ha samtalskontakter med elever och ge råd och stöd till föräldrar. Eftersom arbetet innebär resor mellan olika enheter är körkort och bil ett krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller söker PTP. Erfarenhet av att arbeta i förskola, grundskola, särskola och/eller gymnasieskola är meriterande. Det är väsentligt att du har mycket god samarbetsförmåga. Du måste också vara ansvarstagande, positiv, flexibel, ödmjuk och har ett interkulturellt förhållningssätt. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se. Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.
Företag: Kungälvs kommun, Centrala Elevhälsan
Ort: Kungälv
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 10 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Centrala elevhälsan består av 85 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk del och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, stödsamordnare, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår vision är att stärka barn och ungdomars hälsa samt stödja dem i deras utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. Arbetsbeskrivning Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i Centrala Elevhälsans olika team tillsammans med stödsamordnare, specialpedagoger, skolsköterskor och skolläkare. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus . Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar.  Psykologens arbete utförs inom ramen för hälso- och sjukvård , Skollagens skrivning, Vägledning för elevhälsa samt inom ramen för det kommunala uppdraget se Riktlinjer för elevhälsa i Norrköpings kommun. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning.  Genom utbildningsinsatser för du in psykologisk kunskap och bidrar till metodutveckling inom förskola och skola. Via samtal ger du stöd till barn/elever/föräldrar.     Du samverkar med andra instanser till exempel Regionen, socialtjänsten och polisen. Du bidrar med kompetens i kris- och konflikthantering i vardagen såväl som i krissituation.   Din profil Du ska vara legitimerad alt PTP psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom förskola, skola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. Du är en relationsskapande person, stor personlig mognad som tänker helhet och som har en god språklig- och problemlösande analytisk förmåga. Mer information och ansökan Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde månadsskiftet mars april 2016. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-157931. Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari.   Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka. Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. Vår verksamhet Centrala elevhälsan består av 85 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk del och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, stödsamordnare, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår vision är att stärka barn och ungdomars hälsa samt stödja dem i deras utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. Arbetsbeskrivning Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i Centrala Elevhälsans olika team tillsammans med stödsamordnare, specialpedagoger, skolsköterskor och skolläkare. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus . Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar.  Psykologens arbete utförs inom ramen för hälso- och sjukvård , Skollagens skrivning, Vägledning för elevhälsa samt inom ramen för det kommunala uppdraget se Riktlinjer för elevhälsa i Norrköpings kommun. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning.  Genom utbildningsinsatser för du in psykologisk kunskap och bidrar till metodutveckling inom förskola och skola. Via samtal ger du stöd till barn/elever/föräldrar.     Du samverkar med andra instanser till exempel Regionen, socialtjänsten och polisen. Du bidrar med kompetens i kris- och konflikthantering i vardagen såväl som i krissituation.   Din profil Du ska vara legitimerad legitemerad psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom grundskolans äldre åldrar och gymnasieskola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. Du är en relationsskapande person, stor personlig mognad som tänker helhet och som har en god språklig- och problemlösande analytisk förmåga. Mer information och ansökan Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde månadsskiftet mars april 2016. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-157931. Din ansökan vill vi ha senast den 1 maj. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor cirka 13.600 invånare. I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i vårt Centrala Elevhälsoteam tillsammans med psykolog, logoped, specialpedagoger, kuratorer och skolsköterskor. Som psykolog arbetar du både i förskola och skola. Arbete inom Centrala Elevhälsan bedrivs på individ-, grupp- och organisationsnivå. I din roll som psykolog är du tillsammans med vår andra psykolog den som bidrar med psykologperspektivet vid ärendehantering inom Centrala Elevhälsan. Vi vill att du utifrån din profession, erfarenhet och kompetens bidrar till att påverka och utveckla Centrala Elevhälsan. Vårt hälsofrämjande och förebyggande arbete ska betonas och bedrivas utifrån ett salutogent perspektiv. Vi har idag ett samarbete med förskolor och skolor, där vi vill erbjuda en större mängd psykologisk kompetens. Det är därför en stor fördel om du har en god erfarenhet av arbete när det gäller att vara med och utveckla en Elevhälsa inom en skolförvaltning. Elevhälsan i Svalöv befinner sig just nu i ett skede där vi vill ta ett grepp mot ett än mer förebyggande arbete. För att göra detta möjligt på sikt kommer tjänsten innehålla uppdrag som handlar om att hantera de köer i form av framförallt utredningar vi har idag. Arbetet består även av samarbete och samverkan med andra vårdgivare och myndigheter såsom BUP, socialtjänst och barn- och ungdomshabiliteringen. Tillgång till regelbunden handledning ingår. KVALIFIKATIONER Leg. psykoog Erfarenhet från skola och förskola meriterande Erfarenhet av utredningsarbete inom förskola och skola med barn är önskvärt B-körkort krävs Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Svalöv Södra
Ort: Svalöv
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för vår verksamhet. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid. Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. Elevhälsans uppdrag är främst att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. I den centrala Elevhälsan arbetar idag läkare, skolsjuksköterskor, psykolog, kuratorer och specialpedagoger. Nu vill vi utöka vårt team med ytterligare en psykolog på halvtid. ARBETSUPPGIFTER Som skolpsykolog får Du en viktig roll både i vår centrala elevhälsa och ute på skolorna. Skolpsykologen arbetar hälsofrämjande genom att tillföra skolorna psykologisk kunskap om individer, grupper och organisationer. I arbetet ingår att bistå med utredningar med fokus på elevens kognitiva förutsättningar i syfte att hjälpa skolan att anpassa undervisningen utifrån elevens behov. I arbetet ingår också konsultation och handledning till personal, medverkan i skolornas lokala elevhälsoteam, utbildningsinsatser samt vid behov stödjande/konsulterande samtal till elever och vårdnadshavare. Ett viktigt område är att tillsammans med övriga elevhälsan utveckla våra hälsofrämjande och förebyggande insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är erfarenhet av arbete som skolpsykolog eller inom annan verksamhet som rör barn och ungdomar. Du är intresserad av utvecklingsarbete, har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort. ÖVRIGT Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden. Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering. Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Företag: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Elevhälsan
Ort: Boden
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan
Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 13 800 invånare. I Svalövs kommun har vi en helhetssyn på barn och ungdomar. Vi har en gemensam organisation för barnomsorg, grundskola, fritid och kultur. Vår inriktning är att ”tillgodose varje individs möjlighet att lära och utvecklas på sitt sätt”. Centrala elevhälsan är en övergripande organisation, Här samordnas medicinska, psykologiska, psykosociala, specialpedagogiska samt logopediska kompetenser och insatser. Verksamhetens huvudsakliga uppdrag är att stödja alla barns och elevers utveckling mot utbildningens mål. Centrala elevhälsans arbete bedrivs på såväl individ-, som grupp- och organisationsnivå. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i Centrala elevhälsan tillsammans med psykolog, logoped, specialpedagoger, kuratorer och skolsköterskor. Ditt uppdrag omfattar både förskola och skola. Tillsammans med vår andra psykolog bidrar du med psykologperspektivet vid ärendehantering inom Centrala elevhälsan. Du kommer också att medverka i lokala elevhälsoteam på skolorna. Du kommer även att medverka i arbetet med att utveckla det hälsofrämjande och förebyggande arbetet i skolorna genom handledning och fortbildning för pedagoger. En av dina arbetsuppgifter kommer att vara att bistå nuvarande handläggare i BIBASS bedömningar (Barn I Behov Av Särskilt Stöd). Du kommer också att genomföra utredningar och bedömningar av enskilda elever. Arbetet består även av samarbete och samverkan med andra vårdgivare och myndigheter, såsom BUP, socialtjänst och barn- och ungdomshabilitering. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad psykolog och erfarenhet från skola och förskola är meriterande. Du ska ha erfarenhet av att genomföra professionella psykologiska utredningar och bedömningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, Svalöv Södra
Ort: Svalöv
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala Elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Centrala elevhälsan består av 95 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk - och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår vision är att stärka barn och ungdomars hälsa för en påverkan till utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. ARBETSBESKRIVNING Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i Centrala Elevhälsans olika team tillsammans med specialpedagoger, skolsköterskor och skolläkare. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus. Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar.  Psykologens arbete utförs inom ramen för hälso- och sjukvård samt inom skollagens skrivning. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning.  Genom utbildningsinsatser för du in psykologisk kunskap och bidrar till metodutveckling inom förskola och skola. Via samtal ger du stöd till barn/elever/föräldrar.     Du samverkar med andra instanser till exempel Regionen, Socialtjänsten och Polisen. Du bidrar med kompetens i kris- och konflikthantering i vardagen såväl som i krissituation.   En av våra medarbetare kommer byta till en annan tjänst inom kommunen och av den anledningen söker vi nu en skolpsykolog. DIN PROFIL Du ska vara legitimerad alternativt PTP psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom förskola, skola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. Du är en relationsskapande person, stor personlig mognad som tänker helhet och som har en god språklig- och problemlösande analytisk förmåga. MER INFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 8 januari. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-15 79 31. Din ansökan vill vi ha senast den 27 november. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
Är du psykolog och vill arbeta för en inkluderande lärmiljö? Trivs du i en konsultativ roll där du får handleda och bidra med din spetskompetens till andra professioner inom skolan? Då har vi på Västerås stad tjänsten för dig! Centrala elevhälsan ingår i de kommunala skolverksamheterna, här erbjuds pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. Centrala elevhälsan består av två stödteam, ett för grundskolan och ett för grundsärskolan. Hos oss arbetar psykologer, kuratorer, studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger och samordnare. Vi erbjuder stöd, handledning och kompetensutveckling till pedagogerna. Här arbetar vi med ett stort engagemang för att möta alla elevers olika behov och främjar för en god skolgång. Nu behöver vi förstärka grundskolans stödteam med en skolpsykolog. Som skolpsykolog hos oss kommer du att utgå från Centrala elevhälsan men ha din arbetsplats ute på något av våra skolområden. Du kommer ingå i ett nätverk tillsammans med 10 andra kollegor på Centrala elevhälsan som alla är psykologer. Nätverket träffas regelbundet för att få möjlighet att bolla idéer, dela erfarenheter och samarbeta kring utvecklingsarbete. Centrala elevhälsan ingår i barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på: www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Som skolpsykolog inom grundskolan kommer du arbeta konsultativt och handledande gentemot rektorer och pedagoger. Med din spetskompetens bidrar du med värdefulla verktyg i arbetet med eleverna, du är därför en viktig del i det förebyggande och främjande arbetet med dina kunskaper som psykolog. Rollen kommer till viss del även innebära att göra psykologiska kartläggningar och utredningar kring enskilda elever, till exempel kognitiva bedömningar. Viktigast i din roll är dock att arbeta just förebyggande och främjande för att skapa goda och inkluderande lärmiljöer. Som skolpsykolog hos oss är du med och analyserar lärmiljöer och kommer med förslag på åtgärder och förbättringar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Du har också mycket kontakt med övriga kompetenser inom den samlade elevhälsan och samverkar både i enskilda elevärenden men också i större sammanhang. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten är legitimerad psykolog. Du har ett brinnande intresse för att arbeta i team och samarbeta med andra professioner. Om du har kunskap och erfarenhet av handledning och/eller konsultationsmetodik ser vi det som meriterande. Har du kunskap och erfarenhet av psykologutredningar ser vi även det som meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med barn och unga eller har annan erfarenhet från arbete i skolverksamhet, det är dock inget krav. Som person ser vi att du som söker är trygg i dig själv och har en god självinsikt. Du värdesätter ett gott samarbete samtidigt som du tycker om att driva dina processer, vi ser också att du är flexibel i ditt förhållningssätt. Du är noggrann i dina utredningar och du kommer gärna med nya idéer som leder till positiva resultat för våra elever. Slutligen ser vi att du har en god pedagogisk förmåga där du kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på situation för att skapa så bra möten som möjligt. I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Västerås
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Centrala elevhälsan består av 95 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk - och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår uppdrag är att stärka barn och ungdomars hälsa för en påverkan till utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. ARBETSBESKRIVNING Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i Centrala Elevhälsans olika team tillsammans med specialpedagoger, skolsköterskor och skolläkare. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus. Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar. Du kommer även att ingå i det lokala elevhälsoarbetet mot vissa utvalda skolor. Psykologens arbete utförs inom ramen för hälso- och sjukvård samt inom skollagens skrivning. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning.  Genom utbildningsinsatser för du in psykologisk kunskap och bidrar till metodutveckling inom förskola och skola.    Du samverkar med andra instanser till exempel Regionen, Socialtjänsten och Polisen. Du bidrar med kompetens i kris- och konflikthantering i vardagen såväl som i krissituation.   DIN PROFIL Du ska vara legitimerad alternativt PTP psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom förskola, skola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. Du är en relationsskapande person, stor personlig mognad som tänker helhet och som har en god språklig- och problemlösande analytisk förmåga. MER INFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-15 79 31. Din ansökan vill vi ha senast den 15 mars. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Den centrala Elevhälsan i Vingåker är en övergripande stödresurs vars främsta uppdrag är att arbeta hälsofrämjande, förebyggande och utredande tillsammans med kommunens grundskolor. I dagsläget består den centrala Elevhälsan av kuratorer, skolsköterskor, språk- och talpedagog samt specialpedagog. Vingåkers kommun är en liten kommun med goda möjligheter att påverka. Du kommer bli direkt underställd elevhälsochefen. Som skolpsykolog kommer du ha med ett tvärprofessionellt synsätt och arbetar därmed aktivt tillsammans med andra yrkeskategorier för att upptäcka och undanröja olika slags hinder i elevernas lärmiljö. Du kommer vara delaktig i skolornas elevhälsoarbete och bidra till att utveckla det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på kommunens skolor. Du kommer arbeta utifrån gällande skollag och vara tillgänglig för vårdnadshavare, skolans personal och elever. Ditt arbete kommer vara att tolka, förtydliga och förklara situationer från de berördas perspektiv och framförallt sätta elevens behov i främsta rummet. Ditt primära mål kommer vara att arbeta förebyggande, genomföra psykologiska bedömningar/utredningar och att ge konsultation till personal. Arbetet innebär en del resor mellan våra respektive skolor och tillgång till egen bil erfordras. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete inom förskola, grundskola eller gymnasieskola är meriterande. Som person är du lyhörd, respektfull, flexibel och ansvarstagande. Ditt förhållningssätt är inkluderande och lösningsorienterat. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har goda ledaregenskaper. Du analyserar, prioriterar och har möjlighet att avgränsa ditt arbete. Uppvisande av giltigt utdrag ur polismyndighetens belastningsregister utan anmärkning är en förutsättning för anställning. ÖVRIGT Vingåkers kommun uppmuntrar till intern rörlighet. Om internsökande har likvärdig kompetens och gör anspråk på tjänsten kan den komma att tillsättas internt. Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Vingåkers kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Vingåker
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla skolan i Lessebo kommun? Tycker du att det är viktigt att alla elever, oavsett bakgrund, får förutsättningar att lyckas i skolan? Tycker du att mångfald är en tillgång? Då är du den person vi söker! Tillsammans lägger vi grunden till livslångt lärande genom kunskap, utmanande undervisning, kommunikation och kreativitet för att göra skillnad för sig själv och andra, nu och i framtiden. Vår pedagogiska verksamhet vilar på vetenskaplig grund, är av hög kvalitet och ger inspiration och kraft till lärande och utveckling. Elevhälsoarbetet har utvecklats i hela kommunen de senaste två åren och har en stark och kompetent elevhälsoorganisation med kunniga medarbetare. Du ingår i centrala elevhälsan, ett team som har ett stort ansvar med att utveckla och forma kommunens elevhälsoarbete. Teamet består av elevhälsochef, samordnare för Skoldatateket samt specialpedagogisk-, och logopedisk kompetens. Arbetsuppgifter Som skolpsykolog jobbar du främst med handledning, konsultation och utredningar. Du fungerar som stöd till elever, föräldrar, arbetslag eller enskilda lärare samt bidrar med psykologisk kunskap till den pedagogiska verksamheten. Du har stor möjlighet att utveckla det förebyggande arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en legitimerad psykolog. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt att du kan utveckla förtroendeingivande relationer med personal, elever och föräldrar. Vi ser gärna att du har idéer om hur det förebyggande arbetet kan utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är konsultativ i ditt arbetssätt. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lessebo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Lessebo
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Centrala elevhälsan består av 95 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk - och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår uppdrag är att stärka barn och ungdomars hälsa för en påverkan till utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. ARBETSBESKRIVNING Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i Centrala Elevhälsans olika team tillsammans med specialpedagoger, skolsköterskor och skolläkare. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus. Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar. Du kommer även att ingå i det lokala elevhälsoarbetet mot vissa utvalda skolor. Psykologens arbete utförs inom ramen för hälso- och sjukvård samt inom skollagens skrivning. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning.  Genom utbildningsinsatser för du in psykologisk kunskap och bidrar till metodutveckling inom förskola och skola.    Du samverkar med andra instanser till exempel Regionen, Socialtjänsten och Polisen. Du bidrar med kompetens i kris- och konflikthantering i vardagen såväl som i krissituation.   DIN PROFIL Du ska vara legitimerad alternativt PTP psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom förskola, skola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. Du är en relationsskapande person, stor personlig mognad som tänker helhet och som har en god språklig- och problemlösande analytisk förmåga. MER INFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 3 september. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-15 79 31. Din ansökan vill vi ha senast den 20 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla skolan i Lessebo kommun? Tycker du att det är viktigt att alla elever, oavsett bakgrund, får förutsättningar att lyckas i skolan? Tycker du att mångfald är en tillgång? Då är du den person vi söker! Tillsammans lägger vi grunden till livslångt lärande genom kunskap, utmanande undervisning, kommunikation och kreativitet för att göra skillnad för sig själv och andra, nu och i framtiden. Vår pedagogiska verksamhet vilar på vetenskaplig grund, är av hög kvalitet och ger inspiration och kraft till lärande och utveckling. Elevhälsoarbetet har utvecklats i hela kommunen de senaste två åren och har en stark och kompetent elevhälsoorganisation med kunniga medarbetare. Du ingår i centrala elevhälsan, ett team som har ett stort ansvar med att utveckla och forma kommunens elevhälsoarbete. Teamet består av elevhälsochef, samordnare för Skoldatateket samt specialpedagogisk-, och logopedisk kompetens. Arbetsuppgifter Som skolpsykolog jobbar du främst med handledning, konsultation och utredningar. Du fungerar som stöd till elever, föräldrar, arbetslag eller enskilda lärare samt bidrar med psykologisk kunskap till den pedagogiska verksamheten. Du har stor möjlighet att utveckla det förebyggande arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en legitimerad psykolog. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt att du kan utveckla förtroendeingivande relationer med personal, elever och föräldrar. Vi ser gärna att du har idéer om hur det förebyggande arbetet kan utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är konsultativ i ditt arbetssätt. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lessebo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till Centrala elevhälsan
Är du psykolog och vill arbeta för en inkluderande lärmiljö? Trivs du i en konsultativ roll där du får handleda och bidra med din spetskompetens till andra professioner inom skolan? Då har vi på Västerås stad tjänsten för dig! Centrala elevhälsan ingår i de kommunala skolverksamheterna, här erbjuds pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. Centrala elevhälsan består av två stödteam, ett för grundskolan och ett för grundsärskolan. Hos oss arbetar psykologer, kuratorer, studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger och samordnare. Vi erbjuder stöd, handledning och kompetensutveckling till pedagogerna. Här arbetar vi med ett stort engagemang för att möta alla elevers olika behov och främjar för en god skolgång. Nu behöver vi förstärka grundskolans stödteam med en skolpsykolog. Som skolpsykolog hos oss kommer du att utgå från Centrala elevhälsan men ha din arbetsplats ute på något av våra skolområden. Du kommer ingå i ett nätverk tillsammans med 10 andra kollegor på Centrala elevhälsan som alla är psykologer. Nätverket träffas regelbundet för att få möjlighet att bolla idéer, dela erfarenheter och samarbeta kring utvecklingsarbete. Centrala elevhälsan ingår i barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på: www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Som skolpsykolog inom grundskolan kommer du arbeta konsultativt och handledande gentemot rektorer och pedagoger. Med din spetskompetens bidrar du med värdefulla verktyg i arbetet med eleverna, du är därför en viktig del i det förebyggande och främjande arbetet med dina kunskaper som psykolog. Rollen kommer till viss del även innebära att göra psykologiska kartläggningar och utredningar kring enskilda elever, till exempel kognitiva bedömningar. Viktigast i din roll är dock att arbeta just förebyggande och främjande för att skapa goda och inkluderande lärmiljöer. Som skolpsykolog hos oss är du med och analyserar lärmiljöer och kommer med förslag på åtgärder och förbättringar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Du har också mycket kontakt med övriga kompetenser inom den samlade elevhälsan och samverkar både i enskilda elevärenden men också i större sammanhang. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten är legitimerad psykolog. Du har ett brinnande intresse för att arbeta i team och samarbeta med andra professioner. Om du har kunskap och erfarenhet av handledning och/eller konsultationsmetodik ser vi det som meriterande. Har du kunskap och erfarenhet av psykologutredningar ser vi även det som meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med barn och unga eller har annan erfarenhet från arbete i skolverksamhet, det är dock inget krav. Som person ser vi att du som söker är trygg i dig själv och har en god självinsikt. Du värdesätter ett gott samarbete samtidigt som du tycker om att driva dina processer, vi ser också att du är flexibel i ditt förhållningssätt. Du är noggrann i dina utredningar och du kommer gärna med nya idéer som leder till positiva resultat för våra elever. Slutligen ser vi att du har en god pedagogisk förmåga där du kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på situation för att skapa så bra möten som möjligt. I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad. Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt. På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad. Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Företag: Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Västerås
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Centrala elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Centrala elevhälsan består av 95 medarbetare som arbetar inom en pedagogisk - psykologisk - och en medicinsk del. Följande professioner ingår: psykologer, specialpedagoger, samordnande kurator, logoped, skolsköterskor samt skolläkare. Vi arbetar som en stödprocess gentemot samtliga enheter från förskola till och med gymnasieskolan. Vår uppdrag är att stärka barn och ungdomars hälsa för en påverkan till utveckling mot utbildningens mål genom förebyggande och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar på organisations - grupp- och individnivå. ARBETSBESKRIVNING Psykologen bidrar med psykologisk kompetens i skolan. Arbetet ska i huvudsak vara konsultativt och personalstödjande med barnet/eleven i fokus. Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet och tidiga insatser ska prioriteras. I uppdraget ingår även att utföra psykologiska utredningar och bedömningar.  Du kommer även att ingå i det lokala elevhälsoarbetet mot vissa utvalda skolor.Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer i förskola och skola via konsultation och handledning. DIN PROFIL Du ska vara legitimerad alternativt PTP psykolog. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete med barn och unga gärna inom förskola, skola. Du ska ha kunskap om och förståelse för hur den omgivande miljön påverkar barnens förutsättningar för en optimal utveckling och lärande. Du ska verka i en pedagogisk kontext, där du med ödmjukhet och en god samarbetsförmåga kan påverka metodutveckling i syfte att skapa den bästa lärmiljön för varje barn. MER INFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Zlatko Jankovic, elevhälsochef 011-15 79 31. Din ansökan vill vi ha senast den 12 oktober. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Som skolpsykolog i Sigtuna kommuns centrala elevhälsa är du en del av ett hälsofrämjande, expansivt och nytänkande arbetslag bestående av psykologer, skolläkare, kuratorer, skolsköterskor och specialpedagoger. Vi arbetar dagligen för att ge eleverna i kommunens alla skolor och förskolor en trygg, frisk och utvecklande vardag. Inom enheten finns fyra psykologer varav en är fast utredningspsykolog på 50%, som ansvarar för de flesta utredningar inför t ex målgruppstillhörighet till grundsärskolan. Som psykolog har du din arbetsplats på vårt centrala kontor och tar därifrån dig ut till de skolor som du arbetar med under arbetstid. Varmt välkommen att söka till en elevhälsa som sätter hälsofrämjande arbete i första rummet! ARBETSUPPGIFTER Som skolpsykolog i Sigtuna kommun är din främsta uppgift att bidra med psykologisk kunskap kring elevers hälsa, lärande och utveckling i ett hälsofrämjande och förebyggande syfte. Detta sker genom handledning, konsultation och fortbildning av skolpersonal, tvärprofessionellt samarbete i skolornas lokala elevhälsoteam samt genom att vara en del av den centrala elevhälsans utvecklingsarbete i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att bidra med psykologisk kompentens för att göra skolan till en plats där alla elever kan utvecklas, känna sig trygga och må bra. Dokumenterad utbildning inom eller erfarenhet av handledning, att arbeta med barn och ungdomar, arbete inom elevhälsa, beteendeanalys, lågaffektivt bemötande, CPS, begåvningsutredning, hälsofrämjande arbete och organisationspsykologi är meriterande. Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt dig som har psykologexamen och vill göra din PTP som skolpsykolog. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav för anställning. ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sigtuna kommun, Barn- och elevhälsan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan


Sök lediga jobb Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se