Skolsköterska 75% jobb - lediga jobb

Skolsköterska 75% jobb Skolsköterska 75% jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolsköterska 75%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolsköterska 75%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nattreceptionist- Stockholm

  2. Snickare- Stockholm

  3. Erlang-utvecklare- Stockholm

  4. Assistent Barkaby!- Järfälla

  5. Köksbiträde- Nacka

  6. Plåttaksmålare- Stockholm

  7. Servitör/servitris- Stockholm

  8. Account Manager- Stockholm

  9. Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänsten- Sollentuna

  10. Förskollärare till västra Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Nattreceptionist
Vi söker en medarbetare för att jobba nätter på vårat jour / akutboende i Liljeholmen söder om Stockholm. Du kommer att arbeta mellan 23:00 - 07:00 fyra till fem dagar i veckan. Datavana samt viss kassavana behövs.
Företag: LILIUM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist jobb, Nattreceptionist Stockholm, Nattreceptionist LILIUM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist

Snickare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker vi nu snickare för arbete i Södra Stockholm. Detta är ett kortare uppdrag med start efter semestern. Du kommer bl a att få arbeta med inredning, sockla , foder och annat som hör detta till. Du som söker bör ha: - minst 3 års erfarenhet som snickare - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Erlang-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. Systemutveckling inom Erlang, med erfarenhet ifrån telekomleverantörer. - GSM, WCDMA, LTE och gärna ifrån utveckling av radiobasstationer. - Erlang och gärna med erfarenhet av C/C++. - Stor vana av stora komplexa utvecklingsprojekt. - Agila metoder. - Scrum. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år inom telekom. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erlang-utvecklare jobb, Erlang-utvecklare Stockholm, Erlang-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erlang-utvecklare

Assistent Barkaby!
1 plats. AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter För kunds räkning söker vi nu 1 st assistent arbetsplats i Barkaby. Tjänsten är förlagd på blandad arbetstid så du ska vara öppen för att arbeta både dag och kväll. Vår kund är en man 60+ som drabbats av en förvärvad hjänskada. På kundens önskemål söker vi nu assistenter; * har ett glatt humör och social kompetens * dig som kan pusha och inspirera! *är självgående, lyhörd och vet när du ska "backa". *Vidare bör du som söker vara ansvarsfull och ha insikt i hur viktigt det är att du kommer på avtalade tider, har en förmåga att se helheten i en assistans. Du måste vara lätt att samarbeta med och brinna för ditt arbete. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats på ett roligt och trivsamt uppdrag. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent Barkaby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent Barkaby!

Köksbiträde
Vi söker köksbiträde till vår kolgrillsrestaurang i Sickla Köpkvarter. Vi är ett glatt gäng som jobbar hårt, tidvis med stress o press men alltid med ett gott humör. Vi ser gärna att du har erfarenhet, men det viktigaste är om du har viljan att jobba inom restaurang, att du är matglad, arbetsvillig och plikttrogen. Arbetsuppgifterna består i huvudsak att sköta disk och städning, men även att hjälpa till i köket vid behov. Om du är intresserad och har viljan kan det även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter. Arbetstider och lön efter överenskommelse. Sovel Kött & Grill Siroccogatan 7 i Magasinet, Sickla köpkvarter (samma hus som Systembolaget)
Företag: HD Life AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Nacka, Köksbiträde HD Life AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Plåttaksmålare
DM Tak är ett företag som arbetar med alla typer av takmålningsarbeten i Stor-Stockholm. Oavsett vilken typ av arbete vi utför levererar vi alltid högsta kvalité. Vi är inte nöjda om inte kunden är det. Företaget finns i trevliga lokaler i Högdalen på södra sidan av Stockholm. www.dmtak.com Vi söker nu Plåttaksmålare Vi söker dig som kan jobba i ett effektivt arbetstempo och har ribban högt när det gäller att få ett proffsigt slutresultat. Vi är ett trevligt team som trivs med vårt arbete och är stolta över vad vi åstadkommer. Vi kan även lära ut yrket för dig som vill satsa på detta yrke. Du ska inte vara rädd för att jobba på höga höjder. Vi vill bygga upp ett bra team med anställda så då har du chansen att gå vidare som tegelläggare till hösten. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar så e-posta eller skicka med brev.
Företag: DM TAK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Plåttaksmålare jobb, Plåttaksmålare Stockholm, Plåttaksmålare DM TAK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåttaksmålare

Servitör/servitris
Servitör/servitris sökes till Restaurang Läckerbiten på Södermalm. Du ska vara glad, flexibel, stresstålig och punktlig. Minst 1 års erfarenhet eller restaurangskola krävs. Vi söker extrapersonal och heltid. Kvällar och helger får ej vara ett hinder.
Företag: Restaurang Läckerbiten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/servitris jobb, Servitör/servitris Stockholm, Servitör/servitris Restaurang Läckerbiten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/servitris

Account Manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group ´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänsten
Akedo Omsorg & Personlig Assistans etablerades i syfte att förbättra tillvaron och höja livskvalitén för individer som är beviljade hemtjänst eller personlig assistans. Vi är flexibelt och engagerat gäng med lång erfarenhet inom vården som sätter stort fokus på människans drivkraft att vilja styra över sitt eget liv. Vårt framgångsrecept bygger på tre viktiga grundprinciper: Tillgänglighet, Engagemang och Lyhördhet. Vi har det lilla företagets närhet, flexibilitet och engagemang, samtidigt som vi har den kompetens och erfarenhet som förknippas med stora företag. Akedo Omsorg söker nu timvikarier till våra hemtjänstverksamheter i Sollentuna och Täby. Vi anser att våra medarbetare är den viktigaste resursen i vår verksamhet. Du ska känna att du har inflytande i ditt arbete och möjlighet att utvecklas personligt och i arbetet. För att nå framgång ska du kunna kombinera självständigt arbete med lagarbete. Vi söker dig med stort intresse och känsla för omsorg om människor. Du är lyhörd för andras behov, är flexibel och visar ett gott bemötande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, inom hemtjänsten utföra kvalificerat omvårdnads- och servicearbete hemma hos våra kunder. I arbetet ingår även dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helgtjänstgöring. Ansökan, CV och personligt brev, skickas till daniel@akedoomsorg.se
Företag: AKEDO OMSORG AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänsten

Förskollärare till västra Stockholm
Stjärnpoolen AB söker för kunds räkning en förskollärare till en mindre privat förskola i västra Stockholm. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Du kommer till en förskola med internationell och kulturell inriktning. Förskolan jobbar åldersblandat vilket innebär att du kommer att jobba i en 1-5-årsverksamhet. Du kommer att vara med i utvecklingen av förskolan så gedigen kunskap och idérikedom är uppskattade egenskaper. Utöver detta har du adekvat högskoleutbildning och mångårig erfarenhet. För mer information, kontakta oss på 08-54 54 98 44 eller maila till info@stjarnpoolen.com Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till ansokan@stjarnpoolen.com Stjärnpoolen AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag inom förskola och skola verksamt sedan år 2000. Vi bemannar till korta och långa uppdrag samt utför rekryteringsuppdrag i Stockholm med omnejd.
Företag: Stjärnpoolen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till västra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till västra Stockholm


Sök lediga jobb Skolsköterska 75%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se