Skolsköterska Göteborg jobb - lediga jobb

Skolsköterska Göteborg jobb Skolsköterska Göteborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolsköterska Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolsköterska Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13- Stockholm

  2. Kvalitetscontroller- Stockholm

  3. Är du en driven och nyfiken administratör?- Sollentuna

  4. Kundservicemedarbetare till internationellt- Sollentuna

  5. Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa- Botkyrka

  6. Speciallärare/Specialpedagog- Solna

  7. Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat- Sollentuna

  8. Kock/Kokerska- Järfälla

  9. IT-tekniker- Nacka

  10. Barnkär Barnflicka- Lidingö


Mer beskrivning

vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Tensta sim- o idrottshall Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholm är idrottsstaden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter för alla, stora som små, från motionär till elit. Idrottsförvaltningen lyder under idrottsnämnden. Nämndens uppgift är bl. a. att främja idrotten, friluftslivet och folkhälsan för stadens alla invånare. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad med ansvar för att sköta, förvalta och utveckla stadens 450 idrottsanläggningar. Dessutom ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet med fiskevård, båtfrågor m.m. Idrottsförvaltningens huvuduppdrag är att skapa förutsättningar för att stockholmarna ska bli mer fysiskt aktiva. Organiserad idrott genom föreningslivet och möjligheter till spontanidrott ska ge möjligheter till aktivitet för alla. Folkhälsa, tillgänglighet, gemenskap i förening, jämställdhet och hållbarhet är viktiga nyckelord såväl för förvaltningens eget arbete som för de aktiviteter som erbjuds. I anläggningen ingår en större och en mindre sporthall två gym, nybyggd spinning- och aerobicsal, simhall med 25 m bassäng, undervisningsbassäng och ett litet äventyrsbad. 1 plats(er).Du får arbeta i en modern anläggning, idrottshall och simhall med stark tillväxt. Här möter du skicklig och engagerande personal och stora utvecklingsmöjligheter.Vi söker dig som vill vara delaktig i strävan att utveckla verksamheten ur ett kund- företags- föreningsperspektiv samt mot ökad fysisk aktivitet för Stockholms invånare. Du kommer även att arbeta med verksamhetens säkerhet och dagliga verksamhet. Vi söker dig med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig. Du har lätt att umgås i grupp och är serviceinriktad. Du brinner för människor och bemöter kunders behov med glädje och stolthet. Du har god datavana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig mognad och personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift. Du är simkunnig och kan göra ett djupdyk på 2 meter. Erfarenhet av liknande arbete krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Peter Ahlstedt,076-124 1170 Linda Runctantz, Kommunal, 076-129 4429 (facklig) Loa Bienen, Vision, 08-508 28 393 (facklig) Tillträde: 2013-09-01.
Företag: Stockholms stad; Tensta sim- o idrottshall
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Arbetsledare Tensta sim- och idrottshall ref 22-13

Kvalitetscontroller
Waxholmsbolaget ägs av Stockholms läns landsting och är beställare av den kollektiva sjötrafiken i Stockholms skärgård och hamn. Bolaget ska utforma sjötrafiken för en levande skärgård året runt. Waxholmsbolaget upphandlar den operativa driften av fartyg, terminalverksamhet och övriga servicefunktioner på marknaden. Effektiva och pålitliga person- och godstransporter definieras av Waxholmsbolaget, som beställare, genom kvalitets-, miljö- och turstandard. Som kvalitetscontroller på Waxholmsbolaget kommer ditt huvudfokus vara att arbeta med kvalitetsövergripande frågor, där du ansvarar för fortsatt utveckling och efterlevnad av kvalitet, säkerhet och tillgänglighet av Waxholmsbolagets ingångna avtal med leverantörer. Du kommer även att ansvara för att processer och rutiner av kvalitetsarbetet utvecklas och förvaltas. Vi tror att du är väl bevandrad i analys- och utvärderingsarbete, och följer upp mot de mål som är uppsatta. Du är självständig men trivs samtidigt i sociala sammanhang och samarbeten samt att samverka, såväl internt som externt. Att arbeta i en liten organisation där ditt bidrag till verksamheten är viktigt är något du motiveras av. Vi tror även att du trivs i en roll där du arbetar med fokus på såväl det strategiska perspektivet som det operativa. Du har en högskoleutbildning och fem till tio års erfarenhet av arbete i en liknande befattning eller som ekonom med kvalitets- och verksamhetsfrågor. Vi tror även att du har erfarenhet från att arbeta med ISM och ISO ledningssystem. Har du även en bakgrund eller starkt intresse för sjöfart eller marin verksamhet är det en merit. Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via http://www.mercuriurval.se/www.mercuriurval.se (ref. nr. SE-06926) senast 1 september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Melissa Söderberg, tel 08 506 450 26 (from vecka 30) eller Caroline Kock Vesterberg, tel. 08 506 450 21 (tom vecka 29) på Mercuri Urval. Controller, kvalitet, kvalitetskontroll, processer, rutiner, analysarbete, utvärdering, kvalitetsledning Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetscontroller jobb, Kvalitetscontroller Stockholm, Kvalitetscontroller Waxholms Ångfartygs AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetscontroller

Är du en driven och nyfiken administratör?
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du en driven och nyfiken administratör? Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad administratör. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör kommer främst vara att:- Säkerställa att avtal är uppdaterade i SAP och i kundens Leasingsystem. Vid behov ändra i avtal. - Genom rapporter följa upp företagets Outsourcing partner som aktiverar avtalen för nya säljorder. - Bistå säljorganisationen med frågor som rör Leasingavtal och Serviceavtal. - Kundkontakt rörande avtalsfrågor. - Viss rapportering (dagligen, veckovis, månadsvis). Önskade kvalifikationer För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Personliga egenskaper Som person är du mycket serviceinriktad samt flexibel och lyhörd. Vidare är du noggrann, nyfiken, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder För rätt person en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven och nyfiken administratör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven och nyfiken administratör?

Kundservicemedarbetare till internationellt
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Kundservicemedarbetare till internationellt företag! Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad kundservicemedarbetare. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare kommer främst vara att:- Besvara inkommande telefonsamtal - Registrera och ändra uppgifter i de affärssystem som används, främst i SAP - Sköta administrativa uppgifter kopplat till fakturering och kreditering mm - Sköta viss rapportering och uppföljning Önskade kvalifikationer För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Har du arbetat i SAP tidigare är det högst meriterande. I övrigt är god datorvana ett måste och du får gärna vara van att arbeta i flera olika system. Personliga egenskaper Som person är du mycket serviceinriktad samt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är du noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder Vi erbjuder en möjlighet att få utvecklas på ett stort, internationellt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare till internationellt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare till internationellt

Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och idrott och hälsa, 80%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska och idrott och hälsa. I tjänsten ingår även mentorskap för en NA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa

Speciallärare/Specialpedagog
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola år F-5 samt en skola år 6-9. Tillsammans har vi ca 750 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola år 6-9 arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta kring elever i behov av stöd. Du kommer att arbeta med elever i deras ordinarie klass och individuellt för att stödja och utmana varje elev i skolan. I arbetet ingår också att handleda kollegor samt ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: -examen som speciallärare eller specialpedagog -erfarenhet av att arbeta med barn som bl.a. har diagnosen dyslexi -vana vid att arbeta självständigt och flexibelt -erfarenhet av att samarbeta med pedagoger i olika ämnen
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Solna, Speciallärare/Specialpedagog Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat
Tegelhagen är en attraktiv enhet som ligger belägen i ett naturskönt område i södra Sollentuna. Tegelhagen bedriver förskole- och skolverksamhet för åldrarna 1-12 år. **** Tegelhagen söker grundskollärare 100% till förskoleklass vikariat läsåret 2013/2014 ****   Tegelhagen är en trivsam enhet som ligger belägen i ett naturskönt område i södra Sollentuna. Tegelhagen bedriver förskole- skol- och fritidsverksamhet. Personal med olika kompetenser i arbetslaget har ett nära samarbete för att på bästa sätt utveckla verksamheten utifrån barnens behov. Arbetslaget tar ett stort ansvar för att eleverna ska få de allra bästa förutsättningarna.  Du ska ha lätt för att samarbeta  och vilja vara med och utveckla i pedagogiska frågor. På vår enhet arbetar vi aktivt för att utveckla arbetsformer och med elevinflytande.Vi arbetar aktivt med smågruppsarbete och använder datorn som ett redskap i vardagen. Alla elever har en site på Google där de har sina arbeten och där de får tillgång till det material de behöver för att genomföra sitt skolarbete. Vår profil är uteverksamhet så du ska också ha ett stort intresse för utomhuspedagogik och friluftsliv.En stor del av verksamheten sker utomhus. Vi har en ledig tjänst i förskoleklass. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Kvalifikationer Du ska ha grundskollärarutbildning. Du behöver ha formell kompetens i svenska och matematik samt gärna i kombination med annat ämne. Tillträde 12 augusti 2013.Tjänsten är ett vikariet Besök gärna kommunens hemsida www.sollentuna.se Maila eller ring gärna om du vill veta mer Linda Ekstrand lieks_s@edu.sollentuna.se   073 5392826
Företag: Sollentuna Kommun - Tegelhagen
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat

Kock/Kokerska
Kock Pizzeria Meri HB söker en kock som även kan baka pizza . 3 års erfarenhet som kock och pizzabagare.
Företag: Pizzeria Meri HB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Järfälla, Kock/Kokerska Pizzeria Meri HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

IT-tekniker
Kort beskrivning av företaget: Logos Tolk & Översättning tar emot tolk- och översättningsuppdrag från några av landets största samt även mindre tolkförmedlingar liksom också från privata uppdragsgivare. Inom företaget ryms utbildad tolk, översättare, sekreterare och receptionist. Beskrivning av arbetsuppgifter: Då behov uppstått av en it-tekniskt kunnig anställd ser vi oss om efter dig som kan ta dig an denna del av verksamheten på ett självständigt sätt och hantera frågor som rör it, data, internet. Företaget planerar också för hemsida och utvecklad kommunikation via denna samt nätet och vi behöver dig som kan arbeta inom detta fält. Beskrivning av kvalifikationer: Adekvat utbildning och helst erfarenhet av arbete inom it-sektorn. Du bör vara utbildad it-tekniker och måste kunna skriva och läsa koptiska - detta är ett oeftergivligt krav, då flera av våra översatta texter etc är på koptiska.
Företag: Logos Tolk & Översättning
Ort: Nacka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Nacka, IT-tekniker Logos Tolk & Översättning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Barnkär Barnflicka
Vi söker en glad, varm och ansvarstagande barnflicka till våra pojkar, som är 5 år och 7 år. De går på förskola och skola. De har aktiviteter och tycker om att vara ute i naturen. Vi söker dig som kan arbeta ca 20 -25 tim/vecka och vissa kvällar. Framförallt hämtning varje dag och ibland även lämning. Du skall ha körkort och bil står till förfogande. Ersättning diskuteras individuellt. Anställning sker omgående eller efter sommaren i mitten av augusti. Vi söker någon som har långsiktighet och vill arbeta hos oss minst i ett år gärna längre. Vi bor på Lidingö och ev. finns boende.
Företag: Kajsa Medin Hansen
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Barnkär Barnflicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnkär Barnflicka


Sök lediga jobb Skolsköterska Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se