Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg lediga jobb

Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg jobb Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnsjuksköterska natt- Stockholm

  2. Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag- Stockholm

  3. Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå- Stockholm

  4. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm

  5. Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa- Solna

  6. Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!- Upplands-Bro

  7. Bisfront söker toppsäljare!- Stockholm

  8. Dansk/svensk orderhanterare till konsumentvaruföretag- Stockholm

  9. Personlig assistent- Stockholm

  10. Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm- Stockholm


Mer beskrivning

Barnsjuksköterska natt
Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. ARBETSUPPGIFTER Lilla Erstagården öppnade i december 2010 och är Nordens första hospice för barn och ungdomar. På Lilla Erstagården vårdas barn och ungdomar mellan 0 och 18 (25) år. Vi erbjuder vård i livets slutskede och växelvård/avlastning för kroniskt svårt sjuka barn. Hos oss finns plats för fem barn med familjer. Vi arbetar i multiprofessionella team och erbjuder kvalificerad omvårdnad med hög medicinsk kompetens och vården utformas efter varje individs specifika situation och efter den enskilda familjens önskemål. Verksamheten på Lilla Erstagården drivs av Ersta sjukhus på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi har ett nära samarbete med Astrid Lindgrens barnsjukhus och Sachsska barnsjukhuset. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgraden är 82,93 % vilket motsvarar 8 nätter/3 veckor. Tillträde 20130901. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller intensivvård.
Företag: Ersta diakoni, Lilla Erstagården
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska natt

Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för världsledande företag inom biomedicinska analysers räkning en självgående It-tekniker för bred och meriterande roll inom drift och on site-support på det svenska huvudkontoret i Bromma.  I rollen som drift- och supporttekniker ansvarar du för all intern support för företagets användare i Sverige och är även kontakt för ett mindre antal användare i Finland och Danmark. Rapporterar gör du till Europaansvarig i Storbritannien. Arbetet innefattar allehanda och sedvanlig IT-support, mindre IT-relaterade inköp och även ansvar för mobiltelefonin på Stockholmskontoret. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker studerar på en IT-inriktad högskoleutbildning med minst ett år kvar av dina studier. Du är på jakt efter ett kvalificerat och meriterande uppdrag vid sidan av dina studier och har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT-support i PC-miljö. Du är med fördel familjär med Active Directory och trygg med att installation av såväl hård- som mjukvara. Har du även grundläggande serverkunskaper är det ett stort plus. Eftersom du kommer att ha en del internationella kontaktytor behöver du utöver flytande svenska var mycket bekväm med att prata engelska. Som person är en serviceminded, kommunikativ och lyhörd problemlösare med stort intresse för IT.  Vidare är du prestigelös och handlingskraftig, inte rädd att kavla upp ärmarna och hugga tag i högt som lågt inom IT. Eftersom du kommer att vara ensam IT-support på kontoret och arbeta på deltidsbasis, så krävs att du är självgående med god förmåga att prioritera och stukturera ditt arbete. Uppdraget ingår i Komets uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute i vår uppdragsgivares verksamhet. Låter det som ett uppdrag för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om uppdraget: Start: Mitten av juni Omfattning: 2 dagar per vecka Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flexibel förläggning utifrån studieschema Uppdragslängd: Tillsvidare under hela studieperioden
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentuppdrag om 40% som Supporttekniker på världsledande bolag

Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå
MyController är en redovisningsbyrå som strävar efter att ligga i framkant vad gäller kunskaper inom redovisning, skatteregler mm samt även inom elektroniska lösningar, allt för att effektivisera och minimera tid och kostnader för kunden. MyController har auktoriserade redovisningskonsulter och är medlemmar i branschorganisationen FAR och SRF. Våra kunder omfattar till 95% aktiebolag men vi hanterar även Handelsbolag, Kommanditbolag, Enskilda firmor och Ideella föreningar. MyController är byråpartner med VISMA och FortNox. Vi gör för klienters räkning allt från administration, redovisning, bokslut, lönehantering, deklarationer, bolagsbildningar, årsredovisningar, budget, koncernbokslut m m. Hög kvalitet och hög servicegrad mot klienter och uppdragsgivare är en självklarhet hos oss. Vår ideologi är att vi skall ha ett starkt engagemang i våra kunders affärsutveckling, att snabbt och effektivt lösa våra kunders olika behov av tjänster. Detta anser vi vara grunden för ett framgångsrikt koncept där MyController står för förtroende och du som medarbetare hos oss är beredd att leverera och bidra med din kunskap och med stor social kompetens för ett lyckat samarbete med MyController´s kunder. MyController förstärker nu teamet med en redovisningskonsult. I rollen som redovisningskonsult ansvarar du för allt från administration, redovisning, bokslut, lönehantering, deklarationer, bolagsbildningar, årsredovisningar, koncernbokslut med mera. Till din hjälp har du duktiga och engagerade redovisningsassistenter, vilket säkerställer hög kvalitet och hög servicegrad gentemot klienter och uppdragsgivare. Är du den vi söker? * Gedigna kunskaper inom redovisning. * Några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete * Civilekonom eller likvärdig utbildning alternativt lång yrkeserfarenhet * Auktorisering genom FAR eller SRF är meriterande men inget krav * Flytande svenska och engelska i tal och skrift Som person är du självständig och värdesätter att arbeta under eget ansvar och ser kundrelationer som en viktig och givande del av ditt arbete. Du är analytisk, noggrann och har ett socialt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder: * MyController satsar på sina medarbetares kompetens och det du inte kan får du möjlighet att lära dig. Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjlgheter för rätt person! * Drivna och duktiga kollegor * Kontoret är centralt beläget i vackra lokaler på Sveavägen * Förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, mobiltelefon med mera. I den här processen samarbetar MyController med Komet. Ditt CV och personliga brev skickar du in genom ansökningsformuläret nedan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. Vi arbetar löpande med processen varför tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till rekrytering (anställning hos kund).
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom med fullt kundansvar till framgångsrik redovisningsbyrå

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Farsta SDF Farsta förskolor Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 50 000 personer i cirka 25000 hushåll. Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen med sina skilda karaktärer av äldre småhusbebyggelse, 50-talsförort och Farstas höghus. I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger. Farsta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas. 3 plats(er). Vi söker förskollärare till flera olika förskolor i centrala Farsta & Fagersjö förskoleområde. Tjänsterna är heltidstjänster.Pedagogiska måltider, vissa arbetskläder, subventionerad friskvård, schemalagd planeringstid. Förskollärare i barngrupp. Avdelningsansvar. Du ska ha god kunskap i läroplansmålen och kunna omsätta detta i praktiken, kunna dokumentera barnens lärande,Du bör ha datavana då vi erbjuder våra medarbetare utbildning i PIM,vi använder lärplattor med barnen.Vi har ständig fortbildning via olika nätverk som våra egna pedagoger leder tex i vägledande samspel, PIM, språkutveckling mm. Du ska vara utbildad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna,ha god sammarbetsförmåga vara initiativrik och vilja vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga pedagoger och barn på förskolan och i vårt område.Du bör ha erfarenhet av möten med andra människor då vi har mycket sådan kontakt. Subventionerad friskvård. Rökfri arbetsmiljö. Pedagogiska måltider. Vissa arbetskläder. Löneform: Månadslön. Enligt gällande avtal. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Merit är om du har arbetslivserfarenhet inom yrket,men du kan även vara en nyexaminerad förskollärare då vi har rutinerade pedagoger/mentorer i vårt område.Har du erfarenhet i yrket krävs lärarlegitimation. Varaktighet: Tillsvidare. tillsvidare- vi tillämpar provanställning om du är nyexaminerad. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.Förskolechef Eva Enroth,08-508 47 457 Anna Jansson, Förskolechef, 08-508 47 242 Tillträde: 2013-08-12. Snarast
Företag: Stockholms stad; Farsta förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa
Karolinska Institutet Avdelning Institutionen för Kvinnors och Barns Hälsa, enheten för obstetrik och gynekologi med placering vid WHO center (WHO collaborating Centre for research and research training in Human Reproduction), Kvinnokliniken på Karolinska Universitetssjukhuset. Arbetsuppgifter Vi söker en person som kan delta i utvecklingen av forskning inom reproduktiv hälsa i ett globalt- och migrationsrelaterat perspektiv.  Vi söker post doc med förmåga till självständigt arbete såväl som teamarbete med ett starkt engagemang för kvinnohälsa. I tjänsten ingår att planera och implementera multicenter studie för att få ökad förståelse för oplanerad graviditet, inducerad abort och preventivmedelsanvändning hos kvinnor med invandrarbakgrund i Sverige. Arbetet bedrivs mycket självständigt. Sökande ska ha förmåga och vilja till initiativ till utvecklingsinsatser inom forskargruppens prioriterade områden. Vi värderar personlig lämplighet högt. I tjänsten ligger även organisation och ansvar för genomförande av seminarier vid institutionen. Kvalifikationer För behörighet krävs doktorsexamen eller motsvarande vetenskaplig kompetens eller någon annan yrkesskicklighet av betydelse för anställningen. Erfarenhet av internationella projekt samt migrationsrelaterat arbete och forskning som rör sexuell och reproduktiv hälsa är meriterande. Behörig att vara anställd som postdoktor är den som innehar en doktorsexamen avlagd de senaste sju åren. Ansökningsförfarande Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på engelska eller svenska: - En komplett curriculum vitae inkluderande disputationsdatum, avhandlingens titel, tidigare akademiska befattningar, akademisk titel, nuvarande befattning, akademiska utmärkelser samt kommittéarbete - En komplett publikationslista - En sammanfattning av nuvarande arbete (maximalt en sida) - Verifikationer för tillgodoräknande av sjukdom, tjänstgöring inom totalförsvaret, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer och studentorganisationer eller föräldraledighet eller andra liknande omständigheter - Verifikation från disputationskommitté eller motsvarande (endast om disputation är planerad inom tre månader efter sista ansökningsdatum) Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Postdoktor inom området Global Reproduktiv Hälsa

Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!
Vill du jobba med oss i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där det händer mycket inom IT och kommunikation? Du kommer att arbeta i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö där du utvecklar och driver Upplands-Bro kommuns strategiska arbete kring digitala kanaler såsom kommunens externa webbplats, intranät och e-tjänster. Att arbeta som webbansvarig är omväxlande och varierande. Du driver bland annat organisationsövergripande webbprojekt, förvaltar kommunens externa webbplats och intranät samt stöttar de ca 80 webbredaktörer i deras dagliga arbete. Du rivstartar med två uppdrag. Dels kommer du att projektleda slutfasen och lansera kommunens nya interna kommunikation- och sammarbetsplattform som är byggt i Sharepoint 2010. När projektet övergår till linjeverksamhet axlar du rollen som systemförvaltare. Det andra större uppdraget är att projektleda och bygga e-tjänster i Streamflow samt planera för framtida utveckling inom området. I det praktiska dagliga arbetet igår att jobba med webbplatsernas struktur och se till att innehållet är korrekt och aktuellt. Du arbetar med sökoptimering och gör kontinuerliga uppföljningar. I arbetet ingår också att ansvara för webb-tv sändningar och att hålla utbildningar, workshops, skriva webbtexter samt viss bildbehandling. Vem är du? Vi behöver en driven person med prioriteringsförmåga då flera olika projekt och aktiviter pågår samtidigt. Du motiveras av hur användandet av digitala kanaler kan bidra till organisationens potential och i slutändan gynna kommuninvånarna. För dig är det en självklarhet att arbeta över organisationsgränser med helhetsyn. Du är engagerad och serviceinriktad och ditt mål är alltid att agera och leverera professionellt. Kvalifikationer Du har en akademisk utbildning inom information, kommunikation, journalistik eller webb och en gedigen bakgrund inom webb alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet. Du är van att driva större webbprojekt och har erfarenhet av att arbeta som administratör i Sharepoint och Sitevision. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Du kan anpassa bilder till webben i Photoshop. Du har sinne för färg, form och typografi. Det är en merit om du har arbetat i offentlig sektor och har erfarenhet av e-tjänster, appar och Google analytics. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning. Ange löneanspråk. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2013-08-15. Kontakt För mer information kontakta Sara Eklind, kommunikationschef, sara.eklind@upplands-bro.se tel: 08-581 690 00. Fackliga representanter nås via kommunens växel tel: 08 581 690 00.   Vi kommer att genomföra denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser. Vi ber därför vänligen rekryteringskonsulter och annonssäljare att inte ringa och erbjuda sina tjänster.     När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbansvarig med intresse för verksamhetsutveckling!

Bisfront söker toppsäljare!
Vilka är vi? Vi är det snabbast växande och marknadsledande bolaget inom nykundsbearbetning och mötesbokning. Med marknadens bästa kundreferenser och ett starkt team bearbetar vi det svenska och nordiska näringslivet. Är du av rätta virket? Som Kundansvarig hos oss går du på kundmöten, representerar och sköter offereringsprocesser samt avtal. Det är en utmanande tjänst i ett oerhört expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling. Du arbetar direkt mot beslutsfattarna i några av Nordens mest prestigefyllda bolag. Det är du som kundansvarig som är företagets ansikte utåt och du har självfallet stort ansvar för de kunder där du är kontraktsansvarig. VEM ÄR DU? Vi föreställer oss dig som en tävlingsinriktad och mycket social person. Du bör ha lätt att skapa nya kontakter och vinna andra människors förtroende. Då du skulle bli vårt ansikte utåt är det viktigt att du är representativ och har god vana av att föra dig i olika situationer. Som person är du trygg i dig själv och har ett lugn som gör att du kan hantera oförutsedda händelser. Vi ser att du är flexiblel, kreativ och lösningsfokuserad. Vi tror att du har lätt att lära och har ett öppet sinne inför nya utmaningar. Du är även prestigelös och beredd att kunna hugga i där det behövs. Erfarenhetsmässigt ser vi att du har någon form av erfarenhet från näringslivet. Det viktigaste för oss är att du har god förståelse för hur det är uppbyggt och fungerar då du kommer att arbeta branschbrett. Om du kan uppvisa individuella prestationer är det mycket meriterande. Det kan vara idrottsprestationer eller tidigare erfarenhet från arbetslivet. Representativiteten och vana av att möta människor är en viktig del av tjänsten då du träffar högt uppsatta beslutsfattare. Din språkliga och retoriska förmåga för att argumentera är välutvecklad. VI SÖKER FRAMTIDA CHEFSMATERIAL! Vi tror på internutveckling och söker dig som har ambitioner att växa och göra karriär i ett expansivt bolag! Varför är Bisfront AB en bra arbetsplats för dig? Du får möjlighet att arbeta branschbrett med försäljning mot några av näringslivets högst uppsatta beslutsfattare. Du blir en viktig del i ett framgångsrikt och otroligt expansivt bolag Mycket goda förtjänstmöjligheter med både fast och rörlig lön. Läs gärna intervjuer med våra anställda på vår hemsida! Vi finns även på Facebook. ANSÖKAN Känner du dig träffad av ovanstående beskrivning ladda upp ditt CV i vårt rekryteringssystem. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Louise Slettengren eller maila jobb@bisfront.se Du kommer att rapportera till försäljningschef Johan Källsten Mångfald Vi eftersträvar att ha en arbetsplats där alla kan trivas oavsett kön, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, etnisk tillhörighet eller religion. I just denna rekrytering ser vi väldigt gärna kvinnliga sökanden. Läs mer om oss på www.bisfront.se
Företag: Bisfront AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bisfront söker toppsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bisfront söker toppsäljare!

Dansk/svensk orderhanterare till konsumentvaruföretag
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena logistik, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. För kunds räkning söker vi en orderhanterare  till ett framgångsrikt och internationellt företag inom konsumentvarubranschen. Företaget är amerikanskt och har verksamhet över hela världen. Tjänsten är på deras nordiska huvudkontor i Stockholm. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med kända varumärken gentemot svenska och danska kunder. Som orderhanterare har du många utåtriktade kontakter med både kunder samt transportörer och grossister. I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot och administrera kundernas order. En del av dina arbetsuppgifter innebär även att administrera reklamationer med kreditering och debitering. Vi erbjuder ett fartfyllt arbete i en internationell miljö. Vi söker dig som har viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (kundtjänst, ordermottagning eller liknande) samt har telefonvana. Du har även viss erfarenhet av fakturering. Som person är du noggrann, stresstålig och social. Du tycker om situationer som ställer krav på problemlösningsförmåga samt att vara i en händelserik arbetsmiljö. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och datorsystem. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i både danska och svenska och behärskar engelska utan problem. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet. Om du har arbetat med SAP eller ett annat integrerat affärssystem är det meriterande. Företaget sitter i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Skicka din ansökan snarast, urvalsarbetet sker kontinuerligt. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Dansk/svensk orderhanterare till konsumentvaruföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansk/svensk orderhanterare till konsumentvaruföretag

Personlig assistent
Du som söker jobbet som personlig assistent bör vara en kvinna i 30 - 50 årsåldern med erfarenhet av personlig assistans. Anställningen är fast och på halvtid. Själv är jag en 70-årig kvinna med MS och är rullstolsburen och har assistans på heltid. Jag bor i en villa tillsammans med min man i Bromma kyrka. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ för saker som behöver göras såsom att sköta mig och hjälpa mig med alla förekommande sysslor i hemmet.  Det är meriterande om du har erfarenhet av MS. Störst vikt lägger vi vid personlig lämplighet samt att personkemin överenstämmer. Det är ett plus om du tycker om att vistas utomhus, t.ex. gärna tar promenader då jag åker i min utomhusrullstol. Och du kanske tillsammans med mig jobbar litet på vår skogstomt. Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm
Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag ca 90 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet. Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare. Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver därför utöka vår organisation med fler konsulter - Nätverkstekniker/IP-tekniker och Säkerhetstekniker till vår verksamhet i Stockholm. Din Roll I rollen som konsult ansvarar du för väl kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer. Du arbetar på längre uppdrag ute hos våra slutkunder med uppdrag där utveckling, design, drift/underhåll, installation, förändring, projektledning av kommunikationslösningar förekommer. Din Profil Du har minst 5-8 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer i större organisationer och är certifierad på marknadsledande produkter. Beroende på din profil har du sannolikt erfarenhet från en eller flera av nedanstående punkter: - Nätverksdesign och implementation inom trådade nät (IP, QoS, MPLS, VoIP) - Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN - Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk (FW, SSL/VPN, IDS/P, 802.1x, RSA) - Förståelse för TCP/IP (både IPv4 och IPv6) - Kunskap om säkerhet på fler nivåer i OSI-modellen - Accessteknologier - Switching och routing Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet. Vårt erbjudande Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag (AAA-ratade). Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Hos oss får tillgång till uppdrag hos de större nätägarna och operatörerna. Du har en dedikerad säljkår som lär känna dig och din profil och hittar de uppdrag som passar dig. Med konsultchefen har du en individuell utvecklingsplan som bl. a innehåller flera utbildningsdagar per år. Vi strävar efter att ha dig sysselsatt hos våra kunder och skulle det dyka upp perioder där du inte har uppdrag erbjuder vi möjlighet att studera samt ta del av hur andra konsultgrupper arbetar hos våra uppdragsgivare. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Sök tjänsten! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på "Sök jobbet" och lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev - det tar bara någon minut! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Elisabeth Ljungqvist på 0723-73 21 38 alt. elisabeth.ljungqvist@networkservices.se För mer information om Network Services, gå in på: www.networkservices.se. Keywords: IP-tekniker, nätverkstekniker, säkerhetstekniker, konsult, säkerhet, wireless, brandväggar, WLAN, LAN, WAN
Företag: Network Services Norden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Services söker fler Nätverkstekniker, Sthlm


Sök lediga jobb Skolsköterska Göteborgs stad SDF Västra Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se