Skolsköterska jobb - lediga jobb

Skolsköterska jobb Skolsköterska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolsköterska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolsköterska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolsköterska grundskola- Botkyrka

 2. Skolsköterska grundskola- Täby

 3. Skolsköterska- Salem

 4. Skolsköterska Södermalm- Stockholm

 5. Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta- Täby

 6. Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta- Sigtuna

 7. Skolsköterska gymnasium Stockholm- Stockholm

 8. Skolsköterska till gymnasiesärskola- Sollentuna

 9. Skolsköterska- Nacka

 10. Skolsköterska- Nacka

 11. Skolsköterska- Sollentuna

 12. Skolsköterska- Sollentuna

 13. Skolsköterska Skärholmen- Stockholm

 14. Skolsköterska till Spånga Gymnasium- Stockholm

 15. Skolsköterska grundskola Södertälje- Södertälje

 16. Skolsköterska 75%- Stockholm

 17. Skolsköterska- Stockholm

 18. Skolsköterska- Haninge

 19. Skolsköterska- Sölvesborg

 20. Skolsköterska grundskolan- Sölvesborg

 21. Skolsköterska- Vansbro

 22. Skolsköterska grundskola- Gävle

 23. Skolsköterska gymnasium Gävle- Gävle

 24. Skolsköterska till Furulund och Kärleken- Halmstad

 25. Skolsköterska till Härjedalens kommun- Härjedalen

 26. Skolsköterska- Jönköping

 27. Skolsköterska- Jönköping

 28. Skolsköterska 57% (uppehållstjänst)- Mörbylånga

 29. Skolsköterska i grundskolan- Västervik

 30. Skolsköterska i grundskolan- Västervik

 31. Skolsköterska gymnasium Ystad- Ystad

 32. Skolsköterska till Rönnenskolan- Malmö

 33. Skolsköterska gymnasium Helsingborg- Helsingborg

 34. Skolsköterska, Resursskola/Österänggymnasiet- Kristianstad

 35. Skolsköterska Västervång och Härslöv skolor- Landskrona

 36. Skolsköterska skolor Lund 10-40 %- Lund

 37. Skolsköterska- Katrineholm

 38. Skolsköterska grundskolor Katrineholm- Katrineholm

 39. Skolsköterska- Uppsala

 40. Skolsköterska- Uppsala


Mer beskrivning

Skolsköterska grundskola
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 40 % (16 timmar per vecka) på en grundskola i Botkyrka. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskola

Skolsköterska grundskola
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 20 % (8 timmar per vecka) på en grundskola i Täby. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskola

Skolsköterska
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Nytorpsskolan är en liten gemytlig skola med positiv klang i närområdet. Resultaten är goda, engagemanget högt och det är nära till skolledningen. Kommunikationerna till skolan är goda och omgivningarna är vackra. Skolsköterskans roll i elevhälsoteamet är central och vi arbetar både förebyggande och åtgärdande. Vi bygger på det som fungerar bra och löser problem i samverkan och med ett gott tempo. Välkommen att söka till vår trevliga skola! ARBETSUPPGIFTER Du ska kunna arbeta med hälsofrämjande omvårdnad för att identifiera, uppmärksamma, stötta och göra delaktiga de elever som behöver omvårdnad och hälsofrämjande insatser. Samverkan med elever , föräldrar, personal och externa professioner är central. Du ska ha medicinskt kunnande avseende planering, administrering, genomförande och utvärdering av behandlingar inom det egna kompetensområdet. Kunskaper om läkemedelshantering ingår också. Du ska ha kunskap om folkhälsa och ledarskap. Vi vill att du ska arbeta med att stärka elevhälsoperspektivet och bidra till utvecklingen av arbetsmiljön för skolans elever. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialisering inom skolhälsovård eller motsvarande. Erfarenhet som skolsköterska är meriterande.
Företag: Salems kommun, Nytorpsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Salem, Skolsköterska Salems kommun, Nytorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska Södermalm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för ett uppdrag på ca. tre veckor. Uppdraget är på 75-100%. Du ska hjälpa ordinarie skolsköterska med uppstarten av läsåret och stötta med ex. genomföra hälsosamtal. Arbetet är förlagt till två trevliga grundskolor på Södermalm. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra hälsosamtal. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Södermalm

Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 50-60 % (20-24 timmar per vecka) på två gymnasium i Täby resp. Märsta, som ingår i samma skolgrupp. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta

Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 50 alt. 60 % (20-24 timmar per vecka) på två gymnasium i Täby resp. Märsta, som ingår i samma skolgrupp. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Täby/Märsta

Skolsköterska gymnasium Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Vi söker nu en skolsköterska för en spännande tjänst på 50 % (20 timmar per vecka) på en central gymnasieskola i Stockholm. Arbetet startar v. 33 i augusti. Du kommer att samarbeta med rektor, SYV, specialpedagog och skolkurator, i skolans elevhälsoteam. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på gymnasienivå. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a.: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Stockholm

Skolsköterska till gymnasiesärskola
PR Vård AB PR Vård PR Vård består av fyra huvudsakliga verksamheter: PR Vård Bemanning, PR Vård Elevhälsa, PR Vård Hemsjukvård & Omsorg samt PR Vård Mottagning. Totalt arbetar ca 700 anställda hos oss och vi har under de senaste tre åren utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. PR Vård Elevhälsa arbetar med kvalitetstjänster utifrån vår unika kompetens om elevhälsa. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och därför erbjuder vi alla våra anställda frekvent stöd av våra regionansvariga skolsköterskor, tillgång till vårt intranät med kvalitetsdokument, kompetensutveckling och handledning. Vi ger våra medarbetare vad som behövs för att göra bästa möjliga arbete. Våra lokalkontor finns i Stockholm och Göteborg men vi arbetar mot hela Sverige. Vi arbetar för en bättre elevhälsa, med kvalitet, på ett enklare sätt! Arbetsuppgifter Vi är ett kvalitetsalternativ för de skolor som värdesätter och önskar en god elevhälsa. Som medarbetare hos oss får du alltid praktisk handledning, kompetensutveckling och stort stöd i ditt viktiga arbete med eleverna. Som skolsköterska samarbetar du med framför allt skolläkare, kurator, skolledning och lärare. Uppdraget är på en gymnasiesärskola med nästan 200 elever, där tjänstens omfattning är 32 timmar i veckan, med tillträde från augusti 2013. Skolan har ett mycket väl fungerande och rutinerat elevhälsoteam. Byggnaden ligger nära kommunikationer i Sollentuna. Som skolsköterska utför du hälsobesök och hälsosamtal, följer upp kontrollelever samt har god kommunikation och dialog med övrig personal för att vara ett stöd för eleven. Kvalifikationer Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är en merit. Då uppdraget är på en gymnasiesärskola vill vi att du har ett genuint intresse för elevgruppen och ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn som har utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd eller begåvningsmässigt funktionshinder, God vana med datorer är ett starkt önskemål då du kommer arbeta med hantering av digitala journaler. Ordningssinne är också en kvalifikation vi söker, eftersom din roll som skolsköterska har funktionen att bevaka remisser, kontrollelever och hantering av pappersjournaler. Stort intresse för ett psykosocialt arbetssätt är en fördel. Vi lägger stor vikt vid ditt brinnande intresse för barns välmående och att du vill vara med och skapa studiemotivation hos eleverna. Du ska även känna inspiration för att profilera elevhälsan och få den att synas i ett sammanhang där den inte är huvudfokus. Du ska ha ett rörligt sinnelag, se utmaning i förändringar och vilja framåt. Prestigelöshet, varmt hjärta, god självkänsla och stor arbetskapacitet är egenskaper som vi söker. Om du uppfyller ovan krav och matchar vår profil, skicka ditt CV och personligt brev via ansökningsformuläret i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till gymnasiesärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till gymnasiesärskola

Skolsköterska
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en skolsköterska inom barn och elevhälsan. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Arbetsplatsen Barn och elevhälsan i Nacka är en resultatenhet inom den kommunala produktionen.Resultatenheten består av skolhälsovård,psykologer,kuratorer,logopeder och specialpedagoger med specialistkompetens. Arbetsuppgifter Som skolsköterska har man ansvar för samtliga elever och ingår i elevhälsoteamet på skolan. Vi följer Socialstyrelsens basprogram, utför hälsokontroller, vaccinerar och har öppen mottagning på våra skolor. Det finns även en skolläkare knuten till varje skola. Inom Barn och elevhälsan i Nacka arbetar 28 skolsköterskor och tre skolläkare organiserade under en resutatenhetschef samt en biträdande resultatenhetschef. I vår verksamhet finns också skolpsykologer, skolkuratorer, specialpedagoger och logopeder som är samarbetspartners i skolan. Vi söker en vikarierande skolsköterska till skolor i Nacka kommun. Varje skolsköterska arbetar ofta på flera skolor. Kvalifikationer Vi söker en sjuksköterska helst med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller barnsjukvård, med datavana och gärna med erfarenhet av arbete som skolsköterska. Anställningsvillkor Anställningsform: Tidsbegränsad anställning/vikariat ett år Omfattning: Heltid, uppehållstjänst Ansökan Ansökan senast 130801 Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande resultatenhetschef, Britt Gustavsson, 0704319496. Fackliga representanter: Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 130801
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Nacka, Skolsköterska Nacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska inom barn och elevhälsan. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Arbetsplatsen Barn och elevhälsan i Nacka är en resultatenhet inom den kommunala produktionen.Resultatenheten består av skolhälsovård,psykologer,kuratorer,logopeder och specialpedagoger med specialistkompetens. Arbetsuppgifter Som skolsköterska har man ansvar för samtliga elever och ingår i elevhälsoteamet på skolan. Vi följer Socialstyrelsens basprogram, utför hälsokontroller, vaccinerar och har öppen mottagning på våra skolor. Det finns även en skolläkare knuten till varje skola. Inom Barn och elevhälsan i Nacka arbetar 28 skolsköterskor och tre skolläkare organiserade under en resutatenhetschef samt en biträdande resultatenhetschef. I vår verksamhet finns också skolpsykologer, skolkuratorer, specialpedagoger och logopeder som är samarbetspartners i skolan. Vi söker en tillsvidareanställd skolsköterska till skolor i Nacka kommun. Varje skolsköterska arbetar ofta på flera skolor. Kvalifikationer Vi söker en sjuksköterska helst med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller barnsjukvård, med datavana och gärna med erfarenhet av arbete som skolsköterska. Anställningsvillkor Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid 90%, uppehållstjänst Ansökan Ansökan senast 130801 Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande resultatenhetschef, Britt Gustavsson, 0704319496. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 130801
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Nacka, Skolsköterska Nacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till två F-6-skolor. Tjänsten är på 100% Alternativt söker vi två skolsköterskor på 50% vardera.   I de kommunala skolorna i Sollentuna finns det 16 skolsköterskor och två skolläkare som ansvarar för skolhälsovården i kommunen. Sköterskegruppen träffas regelbundet i nätverksmöten. Skolsköterskan arbetar under eget medicinskt yrkesansvar (SFS 1998:531) och är underställd rektor. Du kommer att ingå i och samarbeta med övriga Skolhälsovårdsgruppen och skolans Elevhälsoteam samt lärare och fritidslärare. Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av liknade arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och se möjligheter. Svensk legitimation som skolsköterska, specialistutbildning med fördjupning inom barns och ungdomars hälsa och/eller barns och ungas psykiska utveckling. Utbildning i folkhälsovetenskap, arbetsmiljökunskap, hälsopedagogik och kunskaper i journalsystemet Asynja är ett plus.    Elevhälsans mål (Skollagen 2010:800 2 kap. 25§) Elevhälsan ska "stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål". Konceptet hälsofrämjande skolutveckling strävar efter att få en helhetsbild på hälsoarbetet i skolan och ska främst vara förebyggande. Elevhälsoarbet ska vara i överensstämmelse med FN-konventionen om barns rättigheter, FN: s standardregler för handikapp samt de mål som uttrycks i WHO: s "Hälsa för alla år 2000". Kärrdalsskolan är en F-6 skola i Sollentuna kommun. Våra kännetecken är hög kvalitet på undervisningen, modern teknik, samarbetsförmåga och kreativitet. Skolan ligger i Sjöberg, som är ett naturnära område med mycket möjligheter, bl.a. till uteliv. 10 minuter med buss från Sollentuna centrum eller Danderyds sjukhus (se vår hemsida).   Facklig företrädare Vårdförbundet tel. 0706 – 813034 Vårdförbundet sektion Nordväst tel. 08-587 304 80   Upplysningar lämnas av: Rektor för Kärrdalskolan Jan Eriksson 08-579 229 52 Verksamhetsansvarig skolsköterska Ann Lötbom 08-579 211 39   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till två F-6-skolor. Tjänsten är på 100% Alternativt söker vi två skolsköterskor på 50% vardera.   I de kommunala skolorna i Sollentuna finns det 16 skolsköterskor och två skolläkare som ansvarar för skolhälsovården i kommunen. Sköterskegruppen träffas regelbundet i nätverksmöten. Skolsköterskan arbetar under eget medicinskt yrkesansvar (SFS 1998:531) och är underställd rektor. Du kommer att ingå i och samarbeta med övriga Skolhälsovårdsgruppen och skolans Elevhälsoteam samt lärare och fritidslärare. Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av liknade arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och se möjligheter. Svensk legitimation som skolsköterska, specialistutbildning med fördjupning inom barns och ungdomars hälsa och/eller barns och ungas psykiska utveckling. Utbildning i folkhälsovetenskap, arbetsmiljökunskap, hälsopedagogik och kunskaper i journalsystemet Asynja är ett plus.    Elevhälsans mål (Skollagen 2010:800 2 kap. 25§) Elevhälsan ska "stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål". Konceptet hälsofrämjande skolutveckling strävar efter att få en helhetsbild på hälsoarbetet i skolan och ska främst vara förebyggande. Elevhälsoarbet ska vara i överensstämmelse med FN-konventionen om barns rättigheter, FN: s standardregler för handikapp samt de mål som uttrycks i WHO: s "Hälsa för alla år 2000". Kärrdalsskolan är en F-6 skola i Sollentuna kommun. Våra kännetecken är hög kvalitet på undervisningen, modern teknik, samarbetsförmåga och kreativitet. Skolan ligger i Sjöberg, som är ett naturnära område med mycket möjligheter, bl.a. till uteliv. 10 minuter med buss från Sollentuna centrum eller Danderyds sjukhus (se vår hemsida).   Facklig företrädare Vårdförbundet tel. 0706 – 813034 Vårdförbundet sektion Nordväst tel. 08-587 304 80   Upplysningar lämnas av: Rektor för Kärrdalskolan Jan Eriksson 08-579 229 52 Verksamhetsansvarig skolsköterska Ann Lötbom 08-579 211 39   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska Skärholmen
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 40 % (två dagar per vecka) på en grundskola i Skärholmen. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Vi erbjuder en marknadsmässigt bra lön och goda förmåner, utöver en stark social gemenskap och löpande handledning. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Skärholmen

Skolsköterska till Spånga Gymnasium
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Spånga gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skolsköterska till Spånga gymnasium. Spånga gymnasium har ca 600 elever och erbjuder utbildningar inom Ekonomi-, Naturvetenskaps- och Naturbruksprogrammen samt Yrkes- och Språkintroduktion. Till skolan finns en relativt stor djur anläggning knuten. Skolan delar lokaler med Spånga grundskola (åk 7-9). KOMPETENSKRAV: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterseutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom 60hp, Distriktssköterska 75hp. eller Skolsköterskeprogrammet i Skövde 60 hp Skolsköterskorna i Stockholmsstad journalför i PMO och du bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. ARBETSUPPGIFTER: Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolhälsan i Stockholm. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innebär samarbete med elever, föräldrar, skolans personal och med organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/ v t.o.m. 2014-06-13 TILLTRÄDE : 2013-08-13 Frågor om tjänsten lämnas av rektor Urban Vikström tel 070 771 76 56 1:a Skolsköterska Giselle Hedberg tel: 508 33 670 Facklig företrädare Vårdförbundet, sektion Stockholm stad tel 508 33 786. 1 plats(er).Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolllhälsan i Stockholm. Legitimerad sjuksköterska. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. T.o.m. 2014-06-13. Arbetstid: Dagtid. Deltid, 30 tim/vecka. Tjänsten kan endast sökas genom denna portal, JobbiStan, och tillsättes ej om den behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Urban Vikström Vårdförbundet, 08-50833786 (facklig) Giselle Hedberg, Skolsköterska, 08-50833670 Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Spånga gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Spånga Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Spånga Gymnasium

Skolsköterska grundskola Södertälje
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för ett uppdrag om 50 % (2,5 dagar per vecka) på en grundskola i Södertälje. Uppdraget pågår under september-oktober och du kommer att hjälpa ordinarie skolsköterska i uppstarten av kommande läsåret. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskola Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskola Södertälje

Skolsköterska 75%
Stiftelsen Islamiska Skolan är en fristående grundskola i Spånga, Stockholm. Skolan etablerades hösten 1995 och har sedan dess vuxit och har nu 200 elever. Då vår nuvarande skolsköterska går i pension behöver vi någon som ska ersätta henne. Vi söker en erfaren skolsköterska för anställning from augusti 2013. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå. Du kommer att samarbeta med rektor, SYV, specialpedagog och skolkurator, i skolans elevhälsoteam. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a.: - Genomföra hälsosamtal - Förbereda och planera läkarmottagningar - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska hälsa. Är du legitimerad distriktssköterska / barnsköterska och är intresserad av att jobba med barn i åldern 6-15 år är du är välkommen med din ansökan genast! OBS: Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Företag: STIFTELSEN ISLAMISKA SKOLAN
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 75%

Skolsköterska
FRYSHUSET är en stiftelse som har funnits sedan 1984. Idag är vi ett ungdomscenter för utbildningar, sociala projekt och passionerade intressen. Vi tar emot ca 40 000 besök i månaden. Passionerad skolsköterska på deltid 90% till Stödenheten på Fryshuset Fryshusets vision: Vi gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Fryshuset i södra Hammarbyhamnen Stockholm jobbar i alla sina verksamheter med att ge unga verktyg att själva ta makten över sin framtid genom att ta till vara på sin inre kraft och motivation. Bland Fryshusets skolverksamheter för unga finns grundskola och gymnasieskola i egen regi. Totalt består dessa verksamheter av drygt 1 100 elever På grundskolan har vi tre parallella klasser i åk 7-9. På gymnasiet erbjuder vi följande nationella program: EK, ES, HA, SA och NA. Vi har också IM med olika inriktningar och kommer till hösten att starta gymnasiesärskola i liten skala. Hos oss möter du elever som utöver sina program också väljer en passion som t.ex. musik, dans och basket. Elevhälsan är på Fryshuset är organiserad under Stödenheten som arbetar åt både grund- och gymnasieskolan. Totalt finns 1,8 skolskötersketjänst på Stödenheten varav 0,9 är vakant. Ditt uppdrag på Fryshuset blir att tillsammans med din kollega bilda ett team och tillsammans har ni bl a följande uppgifter: Förebyggande och hälsofrämjande arbete för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Arbetet består av hälsosamtal, hälsoundersökningar, vaccinationer, öppen mottagning, förberedelser av samt deltagande i läkarmottagningar. Arbetet sker i nära samarbete med skolans elevhälsa och skolledning. Medverkan i arbetet kring elevernas arbetsmiljö. Deltagande i skolhälsovårdskonferenser med övrig skolhälsovårdspersonal på Fryshuset. Elevhälsoarbetet bedrivs enligt Socialstyrelsens riktlinjer, lagar och förordningar samt övriga styrdokument. Till Stödenheten Fryshuset söker vi dig som är en passionerad och legitimerad skolsköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterskeutbildning. Har erfarenhet av elevhälsoarbete på gymnasium och/eller grundskola. Har lätt för att arbeta med barn och ungdomar såväl som med kollegor och skolledning. Har stort intresse för hälsofrämjande insatser. Har god empatisk förmåga samt ett engagerat och aktivt arbetssätt för att hjälpa eleverna att nå sina mål. Villkor Tjänstens är en deltidstjänst med tillträde snarast på höstterminen. Tjänsten är placerad på Fryshuset i Stockholm. Ansökan Vi tar endast emot ansökan via e-post till: Skolskoterska.Stodenheten@fryshuset.se Vi vill ha Din ansökan senast den 4/8 2013. Skriv Skolsköterska i ämnesraden. Ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV, samt löneanspråk. För att förenkla hanteringen av ansökningar vill vi att detta skickas som ett dokument, gärna som pdf. Frågor om tjänsten besvaras av Agneta Lindgren Regnstrand chef Stödenheten telefon 08-691 72 48 Fryshuset har valt denna annonseringsväg och undanber sig att bli erbjuden assist fr. rekryteringsföretag/andra annonsörer Tjänstens är en deltidstjänst (90%) med tillträde snarast möjligt på höstterminen.
Företag: STIFTELSEN KFUM SÖDER FRYSHUSET
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Stockholm, Skolsköterska STIFTELSEN KFUM SÖDER FRYSHUSET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Söderbymalmsskolan söker skolsköterska och inte vem som helst! Vi på Söderbymalmsskolan har ett gemensamt fokus på ökad måluppfyllelse, vi värderar kunskap högt i alla ämnen, vi har höga förväntningar och rimliga krav med tydliga kunskapsmål. Söderbymalmsskolan har årskurserna 7 ? 9 och cirka 500 elever ligger centralt i Haninge. Söderbymalmsskolan har en kommungemensam undervisningsgrupp med elever i behov av särskilt stöd. Kvalifikationer Legimiterad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn och ungdom 60 hp alternativ Skolsköterskeprogrammet 60 hp Skövde eller specialistsjuksköterskeutbildning till distriktssköterska 75 hp. Arbetsuppgifter: Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande lagar och förordningar. Delta i elevhälsoteamet. Samverka med elever, föräldrar, skolpersonal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Arbetet är mycket självständigt och med eget ansvar. Det krävs mycket god struktur, planeringsförmåga och stor noggrannhet. Erfarenhet av skolhälsovård är meriterande. I kommunen finns ett väl fungerande skolsköterskenätverk med Medicinsk ledningsansvarig sköterska. Arbetsgivare: Haninge Kommun Söderbymalmsskolan Du är välkommen med din ansökan, innehållande CV och ett personligt brev, via länken soderbymalmsskolan@haninge.se Är du nyfiken på kommunen kan du gå in på www.haninge.se Upplysningar om tjänsterna lämnas av: Fackliga företrädare nås via växeln T, 606 70 00 Sista ansökningsdag: 2013-08-09 Kontaktperson: BirgittaWahlbeck, 08-606 78 42 Tina Bennet 08 -606 80 29 Tillträdesdag: Snarast
Företag: Haninge kommun, Söderbymalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Haninge, Skolsköterska Haninge kommun, Söderbymalmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. I förbundets gymnasieskola går ca 700 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet. Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information. ARBETSUPPGIFTER Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg. Ansvarig för skolhälsovård på gymnasieskolan. Ingå i skolans elevvårdsteam. KVALIFIKATIONER Utbildning sjuksköterska. Antingen vidareutbildning inom distrikt eller inom barn och ungdom. Erfarenhet från jobb som skolsköterska är meriterande.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sölvesborg, Skolsköterska Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska grundskolan
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Haveliden skola, Norje skola och Högtofta skola. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående -Ingå i nätverket för skolsköterskorna i kommunen Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självständig - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå är meriterande. B-körkort erfordras.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskolan

Skolsköterska
Vansbro kommun med ca 6 800 invånare är den lilla kommunen med det stora innehållet. Här finns en bred arbetsmarknad, en bra skola, ett stort och varierande föreningsliv. Här finns en närhet och en enkelhet som ger livskvalitet. Vansbro är ett namn som förknippas med Vansbrosimningen och en rad olika kulturarrangemang. ARBETSUPPGIFTER Elevhälsan bedriver förebyggande och hälsofrämjande verksamhet inom grundskola och gymnasiet. För den medicinska insatsen ska det finnas tillgång till skolläkare och skolsköterskor. Du kommer att samarbeta med två andra skolsköterskor, men ha eget yrkesansvar i det område i kommunen du tilldelas. Skolsköterskorna deltar aktivt i skolornas elevhälsateam samt i kommunövergripande frågor som rör elevhälsan. KVALIFIKATIONER • Leg sjuksköterska; genomgånget skolsköterskeprogram eller vidareutbildning inom barn- och ungdom alt distriktssjukvård • Vana av datajournalhantering (gärna prof.doc) • Körkort och tillgång till egen bil
Företag: Vansbro kommun, Elevhälsan
Ort: Vansbro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Vansbro, Skolsköterska Vansbro kommun, Elevhälsan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska grundskola
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 30 % (12 timmar per vecka) på en grundskola i Gävle. Det går också att kombinera denna tjänst med en tjänst om 10 % på en gymnasieskola, och på så sätt få 40 %. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskola

Skolsköterska gymnasium Gävle
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 10 % (4 timmar per vecka) på ett gymnasium i Gävle. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Gävle

Skolsköterska till Furulund och Kärleken
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en skolsköterska till verksamhetsområdena Kärleken och Furulund Skolskötersketjänsten på skolorna innebär att du tillsammans med två andra skolsköterskor har ansvaret för barn och ungdomar i årkurs f-9 i båda verksamhetsområdena. Som skolsköterska utvecklar du det hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbetet. Du ingår i skolornas elevhälsoteam, vilket leds av ansvariga rektorer. Du erbjuder och utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att smittskyddslag och lokala riktlinjer följs. Skolsköterskan skall följa elevernas utveckling, bevara och förbättra elevens kroppsliga och själsliga hälsa samt verka för sundare levnadsvanor. Det sker bland annat genom information och utbildning kring kost, missbruk, sex och samlevnad. Skolsköterskan fungerar som informatör, stödperson och rådgivare till elever, föräldrar och skolpersonal. KVALIFIKATIONER Krav: Leg. sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, specialistutbildning till distriktssköterska eller skolsköterskespecifik högskoleutbildning. Körkort och tillgång till bil samt god It-vana. Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga. Jobbet ställer höga krav på att hålla många bollar i luften och du trivs med ett högt tempo.
Företag: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Furulund och Kärleken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Furulund och Kärleken

Skolsköterska till Härjedalens kommun
ARBETSUPPGIFTER Härjedalens kommun söker efter en leg. sjuksköterska, med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller distriktssköterskeutbildning KVALIFIKATIONER Föreskriven utbildning. Du har ett stort engagemang för barn och ungdomar och du är intresserad av att bidra till att utveckla verksamheten i enlighet med skolans vision. Du kommer att ingå i kommunens elevhälsa. B-körkort samt tillgång till egen bil är en förutsättning.
Företag: Härjedalens kommun, Bildning fritid och kultur
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Härjedalens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Härjedalens kommun

Skolsköterska
Sandagymnasiet Sandagymnasiet i Huskvarna är en hälsoskola som präglas av Idrott Kunskap Entusiasm Hälsa -en gymnasieskola med flera olika studie- och yrkesinriktade utbildningar. Sedvanliga skolsköterskeuppgifter på gymnasienivå med hälsopedagogiskt arbetssätt. Du ingår i elevvårdsteam. Dokumentation i datajournal. Leg. skolsköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Erfarenhet av arbete med skolhälsovård är meriterande. Vi söker dig som är flexibel och initiativrik med intresse för att arbeta med ungdomar och deras hälsa. Du skall vara en del av elevvårdsteamet och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Eftersom Sandagymnasiet har många idrottselever är det viktigt att du är positiv till idrott och idrottsutövande.
Företag: Utbildningsförvaltningen, utbildnings- och arbetsmarknnämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Jönköping, Skolsköterska Utbildningsförvaltningen, utbildnings- och arbetsmarknnämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Ljungarums utbildningsenhet Ljungarumsskolan är en skola för år 7-9, som ligger strax utanför Jönköping. På skolan utbildar vi ca 350 elever och vi som arbetar här är omkring 30 personal. Personalen är organiserad utifrån arbetslag och arbetar mycket nära eleverna. För oss är det viktigt med goda relationer mellan elever, föräldrar och personal. Ljungarumsskolan 7-9 (80%) och Månsarpsskolan (20%) söker en skolsköterska för sedvanliga skolsköterskeuppgifter på grundskolenivå, med ett hälsopedagogiskt arbetssätt och för skolhälsan förekommande arbetsuppgifter såsom hälsobesök, vaccinationer och uppföljning samt beaktande av elevernas arbetsmiljö. Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam och arbetar, tillsammans med övrig elevhälsopersonal förebyggande och hälsofrämjande, för att stödja elevernas utveckling mot målen. Dokumentation sker i det elektroniska journalprogrammet PMO. Sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, alternativt specialistutbildning till skolsköterska, eller till distriktssköterska. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga, samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt. Stor vikt lägs vid personlig lämplighet, inte minst när det gäller förmågan till att skapa positiva möten med både barn och vuxna. "Tjänsten kan komma att i anspråk tas av inlasad/ övertalig personal".
Företag: Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Jönköping, Skolsköterska Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska 57% (uppehållstjänst)
Ölands Friskola är en högstadieskola (startade 2002) med ca 130 elever i Färjestaden. Vi söker en skolsköterska 57% från augusti. Skolsköterskan ingår vårt elevvårdsteam där det också ingår speciallärare, rektor, kurator och skolläkare. Information lämnas av rektor Anki Alm tel 070-565 04 30.
Företag: FRISKOLAN ÖLAND AB
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 57% (uppehållstjänst) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 57% (uppehållstjänst)

Skolsköterska i grundskolan
Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det typiskt småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring och en framgångsrik tillverkningsindustri dominerar. Kommunen har cirka 36 000 invånare varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Barn- och utbildningsförvaltningens vision: "Lust att lära - rätt att lyckas" innebär att Västerviks kommuns förskoleverksamhet, skola och vuxenutbildning är hälsofrämjande och präglas av en helhetssyn där alla barn och elever har en bra arbets- och lärandemiljö fri från kränkningar och med en värdegrund som bygger på allas lika värde. Vårt arbetssätt ligger i linje med förvaltningens organisationsidé som tar sin utgångspunkt i den lärande organisationen. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska kommer du att tillhöra en grupp skolsköterskor som arbetar i grundskolan F-9 och gymnasiet. Du arbetar tillsammans med skolenheternas elevhälsoteam. Verksamhetschef för skolsköterskorna är Elevhälsochef. Som skolsköterska erbjuds du ett omväxlande, självständigt arbete med handledning och kompetensutveckling. I kommunen finns en Barn-och elevhälsoplan som har fokus på det gemensamma uppdraget för all personal i förskola och skola att arbeta förebyggande och främja barns- och elevers lärande, utveckling, trygghet och hälsa. Västervik har kommit en god bit på väg i arbetet med att skapa en skola som kan inkludera alla elever. KVALIFIKATIONER Utbildning till sjuksköterska med vidareutbildning, barnsjuksköterska, skolsköterska eller distriktssköterska. Även tidigare erfarenhet av att arbeta i skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Västerviks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Västervik
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska i grundskolan

Skolsköterska i grundskolan
Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det typiskt småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring och en framgångsrik tillverkningsindustri dominerar. Kommunen har cirka 36 000 invånare varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Barn- och utbildningsförvaltningens vision: "Lust att lära - rätt att lyckas" innebär att Västerviks kommuns förskoleverksamhet, skola och vuxenutbildning är hälsofrämjande och präglas av en helhetssyn där alla barn och elever har en bra arbets- och lärandemiljö fri från kränkningar och med en värdegrund som bygger på allas lika värde. Vårt arbetssätt ligger i linje med förvaltningens organisationsidé som tar sin utgångspunkt i den lärande organisationen. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska kommer du att tillhöra en grupp skolsköterskor som arbetar i grundskolan F-9 och gymnasiet. Du arbetar tillsammans med skolenheternas elevhälsoteam. Verksamhetschef för skolsköterskorna är Elevhälsochef. Som skolsköterska erbjuds du ett omväxlande, självständigt arbete med handledning och kompetensutveckling. I kommunen finns en Barn-och elevhälsoplan som har fokus på det gemensamma uppdraget för all personal i förskola och skola att arbeta förebyggande och främja barns- och elevers lärande, utveckling, trygghet och hälsa. Västervik har kommit en god bit på väg i arbetet med att skapa en skola som kan inkludera alla elever. KVALIFIKATIONER Utbildning till sjuksköterska med vidareutbildning, barnsjuksköterska, skolsköterska eller distriktssköterska. Även tidigare erfarenhet av att arbeta i skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Västerviks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Västervik
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska i grundskolan

Skolsköterska gymnasium Ystad
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 5-10 % (2-4 timmar per vecka) på ett mindre gymnasium i Ystad. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Ystad

Skolsköterska till Rönnenskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Tillsammans bygger vi framtidens skola! Grundskoleförvaltningen är en förvaltning under uppbyggnad och trädde i kraft den 1 juli 2013. Med 23 000 elever och 4 600 medarbetare är förvaltningen den största i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningens uppbyggnad är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Grundskoleförvaltningen är organiserad i sex skolområden (Innerstaden, Öster, Söder, Norr, Väster, Samordning & Stöd) samt sex avdelningar (kommunikation, myndighet, kvalitet, utveckling, HR, ekonomi). Rönnenskolan är en liten skola i en unik byggnad och miljö. Skolan har 290 elever i skolår 6-9. Huset, som är från sekelskiftet, är K-märkt med stora, ljusa och luftiga klassrum och rastutrymmen. Här finns gott om grupprum på alla våningsplan. Skolan är en mångkulturell skola med hög måluppfyllelse. På Rönnenskolan är all undervisning individanpassad och elevernas delaktighet viktig. Alla elever ska bli sedda och få en komplett utbildning som ger bred kunskap, stärker elevens tro på sig själv och ökar förmågan att lyckas i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en skolsköterska på 75 % som tillsammans med skolläkare och i samråd med skolledningen, svarar för organisationen av det hälsovårdande arbetet i skolan. Arbetet innebär ett nära samarbete och samverkan med elever, föräldrar, pedagoger, kurator samt skolledning. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot barn och ungdom, alternativt distriktssjuksköterska. God kunskap i hälso- och sjukvårdslagen (HSL) är nödvändig. Eftersom dokumentationen hanteras i PMO datajournal, är god datorvana en förutsättning. Du har ett genuint intresse för och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du kan ta initiativ, har lätt för att samarbeta med barn och vuxna och är lyhörd för elevernas tankar och intresse. Du bör även klara utmaningar, vilja delta i skolans EHT-arbete och ha hög social kompetens. Det är ett plus om du har erfarenhet av förebyggande arbete kring trygghet och hälsofrämjande.
Företag: Malmö stad, SDF Centrum, Barn o Ungdom
Ort: Malmö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Rönnenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Rönnenskolan

Skolsköterska gymnasium Helsingborg
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 20 % (8 timmar per vecka) på ett gymnasium i Helsingborg. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Helsingborg

Skolsköterska, Resursskola/Österänggymnasiet
Skolsköterska, Resursskola/Österänggymnasiet BUF:2013:251 Barn- och Utbildningsförvaltningen I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! Arbetsuppgifter Det ska finnas elevhälsa för alla elever. Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. För elevhälsans medicinska insatser ska det finnas tillgång till skolsköterska och skolläkare. Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Elevhälsan ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolans elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolläkare, rektorer, pedagogisk personal samt föräldrar. Tillsammans med övriga skolsjuksköterskor i kommunen arbetar du för att utveckla Elevhälsans medicinska insatser. Kvalifikationer Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Du ska ha erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska. Stor vikt läggs vid ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Kunskap och erfarenhet i arbete med barn och elever som är i behov av särskilt stöd är önskvärt. B-körkort är ett krav för tjänsten. Anställningsvillkor Vikariat, 100 % under perioden 2013-09-02 till 2013-12-23. Semestertjänst. För mer information, ta kontakt med Monika Czech, Rektor, 0733-134830 Agnetha Fredin, Verksamhetschef Skolhälsovården, 044-136450 För facklig information, ta kontakt med Agneta Roth, Vårdförbundet, 044-135296/0733-135296 Sista ansökningsdatum 2013-08-04 Övrigt Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Kristianstads kommun rökfri arbetstid. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen -Sök tjänst- längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Söker du internt måste du ha fyllt i din e-postadress i Heroma Självservice, under Personligt, Namn & Adress. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med personalspecialist Sebastian Sjögren, 044-13 64 23. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska, Resursskola/Österänggymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska, Resursskola/Österänggymnasiet

Skolsköterska Västervång och Härslöv skolor
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS! ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innefattar 80% på Västervångskolan och 20% på Härslövs skola. På Västervångskolan kommer du att ansvara för eleverna från förskoleklass till årskurs 4 och på Härslövs skola förskoleklass till årskurs 6. Sammanlagt cirka 400 elever. På Västervångskolan kommer att samarbeta med annan skolsköterska som ansvarar för eleverna i de högre årskurserna. Du skall planera och ansvara för skolhälsovården vid respektive skola. Det innebär att erbjuda alla elever undersökningar och vaccinationer. Du skall även erbjuda och utföra hälsosamtal enligt gällande riktlinjer, organisera och medverka vid skolläkarmottagning. Vi tycker också det är viktigt att du kan fungera som en informatör, stödperson och rådgivare till elever, föräldrar och skolpersonal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du skall vara positivt inställd till utvecklingsarbete och ha god förmåga till samarbete med andra personalkategorier
Företag: Landskrona stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Västervång och Härslöv skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Västervång och Härslöv skolor

Skolsköterska skolor Lund 10-40 %
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Vi söker nu skolsköterskor för flera olika spännande tjänster på grund- och gymnasieskolor i Lund. Tjänsterna varierar mellan 10 och 40 % och kan kombineras för att få större tjänst. Arbetet startar v. 33 i augusti. Du kommer att samarbeta med rektor, SYV, specialpedagog och skolkurator, i resp. skolas elevhälsoteam. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på gymnasienivå. Tjänsterna innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a.: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsterna kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska skolor Lund 10-40 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska skolor Lund 10-40 %

Skolsköterska
Förvaltningens verksamheter omfattar - Förskola - Grundskola - Kulturskola - Särskola - Elevhälsa - Gymnasieskola - Uppföljning av elever som avbryter sina gymnasiestudier - Förvaltning av bildningsnämnden ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av traditionella skolsköterskeuppgifter. Ellwynska skolan i Katrineholm är en gymnasieskola med utbildning inom vård- och omsorgprogrammet för ungdomar, gymnasial vuxenutbildning samt uppdragsutbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller den specifika skolsköterskeutbildningen.
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Katrineholm, Skolsköterska Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska grundskolor Katrineholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Vi söker nu en skolsköterska för en spännande tjänst på 50 % (20 timmar per vecka) förlagd till två trevliga grundskolor i Katrineholm. Arbetet startar v. 33 i augusti. Det finns också möjlighet att bara vara intresserad av en skola och då kan tjänsten bli 20 % eller 30 %. Du kommer att samarbeta med rektor, SYV, specialpedagog och skolkurator, i skolans elevhälsoteam. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a.: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskolor Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskolor Katrineholm

Skolsköterska
Västra Stenhagens skolan I augusti 2008 startade verksamheten i Stenhagens Bildnings och kulturcentrum. Här samlas förskola, grundskola F - 9, fritidsverksamhet, bibliotek samt en restaurang för elever och seniorer. En stor, välutrustad sporthall finns i centret. En nära samverkan med föreningar, studieförbund, samfund och andra organisationer ska byggas upp. Det här är visionen ”Stenhagens bildnings- och kulturcentrum ska vara en plats för lärande, bildning, kultur och närsamhälle. Bildnings- och kulturcentrum ska ha en tydlig position och vara en viktig del i lokalsamhället – ett stadsdelscentrum som bidrar till trygghet, inflytande, delaktighet och gemenskap. Öppenhet och samverkan är nyckelord. Alla åldrar möts, umgås och arbetar tillsammans över generations-, sociala och kulturella gränser.” Vill du vara med och förverkliga visionen? Arbetsuppgifter Som skolsköterska arbetar du främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsoundersökningar och hälsosamtal enligt Uppsala kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser. Uppdraget innebär även att vaccinera enligt det svenska barnvaccinationsprogrammet, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser vid behov samt medverka i skolläkarmottagning några gånger per termin. Skolsköterskan har ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam, skolpersonal, vårdnadshavare, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor inom ditt skolområde och som ny skolsköterska erbjuds du en mentor. Introduktionsutbildning samt två till tre fortbildningsdagar per termin erbjuds och arrangeras av Elevhälsans Medicinska Enhet (central stöd- och konsultverksamhet för skolsköterskor och skolläkare). Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Öppen hälso- och sjukvård eller Hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. God datavana är en fördel, då all dokumentation sker i datajournal. Vi söker dig som: Har adekvat utbildning och helst erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar Drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn och ungdomar Är utåtriktad och har god social förmåga Har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt Upplysningar Ingela Pettersson, rektor 018-727 88 10, ingela.pettersson2@uppsala.se Christina Stenhammar, verksamhetschef Elevhälsans medicinska enhet 018-727 20 15, christina.stenhammar@uppsala.se Fackliga företrädare: Vårdförbundet, Anna Sörman 018-727 68 98 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Uppsala, Skolsköterska Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
RWS är en 6-9-skola med internationell prägel som ligger centralt beläget i Uppsala. Vårt arbete genomsyras av ledorden ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vår mission är att ingen enskild elev ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter. Vi strävar efter att alla elever, oavsett förutsättningar, ska få visa/hämta in kunskap utifrån sin fulla potential genom att anpassa miljön till förutsättningar, undanröja hinder för inlärning samt ge riktat stöd. ARBETSUPPGIFTER: Du arbetar i huvudsak med att stödja våra elever med de som har behov av hälsosamtal, akuthjälp och annat som ingår i en skolsköterskas arbetsuppgifter. Du kommer att vara ett stöd i skolans förebyggande elevhälsoarbete och du kommer att ingå i vår Elevhälsogrupp.. KVALIKFIKATIONER: Vi söker Skolsköterska med adekvat utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En förutsättning är att du har ett varmt förhållningssätt gentemot eleverna, har en god samarbetsförmåga och är informerad om aktuell forskning om just elevhälsoarbete. Sysselsättningsgrad: mellan 30 - 50 %. Kontaktpersoner: Stefan Blessenius, rektor: stefan.blessenius@raoulwallenbergskolan.se samt Sofie Andersson, arbetslagsledare sofie.andersson@raoulwallenbergskolan.se Maila gärna under perioden 2013-07-01 - 2013-07-21. Därefter går det bra att ringa!
Företag: Raoul Wallenbergskolan Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Uppsala, Skolsköterska Raoul Wallenbergskolan Uppsala
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska


Sök lediga jobb Skolsköterska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se