Skolvärd jobb - lediga jobb

Skolvärd jobb Skolvärd jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Skolvärd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Skolvärd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolvärd- Stockholm

 2. Fritidsledare/Skolvärd- Borlänge

 3. Skolvärd /Skolvärdinna- Kristianstad

 4. Skolvärd- Leksand

 5. Skolvärd till Kärna skola- Kungälv

 6. Skolvärd/Allt i allo- Helsingborg

 7. Skolvärd sökes till Nydalaskolan- Malmö

 8. Skolvärd till Burgårdens utbildningscentrum- Göteborg

 9. Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %- Sorsele

 10. Skolvärd- Rättvik

 11. Skolvärd- Sollentuna

 12. Bernadottegymnasiet söker skolvärd/samordnare- Göteborg

 13. Skolvärd 75%- Hässleholm

 14. Cafeföreståndare/Skolvärd- Vilhelmina

 15. Socialt elevstöd/skolvärd(-inna) 100% till Älvåkraskolan- Älvsbyn

 16. SKOLVÄRDINNA/SKOLVÄRD TILL LAGAHOLMSSKOLAN- Laholm

 17. Samordnare/Skolvärd till Bernadottegymnasiet- Göteborg

 18. Skolvärd/Skolvärdinna- Mörbylånga

 19. Skolvärd/Skolvärdinna- Järfälla

 20. Skolvärd till Varlaskolan- Kungsbacka

 21. Skolvärd/skolvärdinna- Arvidsjaur

 22. Skolvärd till Rudboda skola- Lidingö

 23. Skolvärd/Fritidsledare- Kristianstad

 24. Fritidspedagog/skolvärd- Svedala

 25. Skolvärd- Gotland

 26. Skolvärd- Sollentuna

 27. Administratör/skolvärdinna deltid vt 2015- Sollentuna

 28. Skolvärd till Dragonskolan- Umeå

 29. Fritidspedagog i rollen som skolvärd- Göteborg

 30. Skolvärd till Valboskolan 7-9- Färgelanda

 31. Skolvärd/värdinna- Göteborg

 32. Skolvärd/Skolvärdinna- Lund

 33. Skolvärd- Vellinge

 34. Skolvärd- Hallsberg

 35. Skolvärd/fritidsledare- Gullspång

 36. Skolvärd, 80%, Henån skola 7-9- Orust

 37. Skolvaktmästare/skolvärd med IT-kompetens- Tierp

 38. Skolvärd/Fritidsledare Södra skolan- Härjedalen

 39. Skolvärd/Skolvärdinna till Hillerstorpsskolan 7-9- Gnosjö

 40. Skolvärd/vaktmästare till Duveholmsgymnasiet KTC- Katrineholm


Mer beskrivning

Skolvärd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan ligger vid utkanten av Tensta inom Spånga-tensta stadsdel. Skolan har ca 400 elever i åldrarna av 6 till 15 år. Personalstyrkan är ca 70 personer. 1 plats(er).Skolvärd på Enbacksskolan ansvarar för: - de olika entréerna i skolan - skolans depå inkl. beställning och distribuering av skolmaterial - den fysiska funktionen för skolans datapark - säkerhets- och larmfrågor inom skolan - kontroll av månadsraportering av elevfrånvaro på nätet Skolvärd på skolan deltar i arbetet: - vid bemanning av skolbiblioteket/datasal/mediateket - vid bemanning av skolexpeditionen - som rastvärd inom skolan - som värd i matsalen vid frukost o lunch - med skolans elevutflykter vid behov - med skolans högtider Skolvärden ska ha: - hög social kompetens för att umgås med med skolans elever i åldrarna av 6 - 15 år - hög kompetens inom data/it - hög noggranhet inom administrativa rutiner Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För skolvärdsarbetet krävs: - dokumenterat erfarenhet av arbetet med ungdomar inom multikulturell miljö - erfarenhet av arbete inom data/it - erfarenhet av arbete med ansvar för lokaler och inredningar inom offentlig miljö Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Adm.chef Kari-Pekka Santala,08-50803928 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Stockholm, Skolvärd Stockholms stad; Enbacksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Fritidsledare/Skolvärd
Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 800 elever. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla årskurser. Skolan har profilverksamhet Ord, bild och ljud, Fotboll, Hockey samt Häst/Ridning i årskurserna 7-9. Skolan har även en fritidsgård öppen kvällstid Vi är en skola som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse, där samtliga i personalen är både delaktiga och engagerade. Vi har starka arbetslag, där både fritidspedagoger och lärare finns representerade. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro. En framtidens skola! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär både dagtid och kvällstid måndag till fredag. Man arbetar i ett team på fyra personer. Dagtid arbetar man med elevsocial verksamhet i skolans uppehållsrum. Eftermiddag och kväll arbetar man med fritidsklubbsverksamhet och på fritidsgården. KVALIFIKATIONER Fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning anpassad för att arbete med ungdomar. Vi ser gärna att du som söker har föreningskunskap och kan arbeta med i de föreningar som finns på skolan och på fritidsgården.
Företag: Borlänge kommun, Gylle skola
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Skolvärd jobb, Fritidsledare/Skolvärd Borlänge, Fritidsledare/Skolvärd Borlänge kommun, Gylle skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Skolvärd

Skolvärd /Skolvärdinna
Hej Vi söker dig som vill hjälpa till med praktiska sysslor i en skolmiljö där du även lagar mat, tar ansvar för inköp och ser till att det är trivsamt i lokalerna. Du kan även hjälpa våra elever. Vi tror att du är en positiv och lugn person, som kan lyssna på andra och visa respekt både för elever och personal. Du är helt enkelt en trevlig, energisk person! Vi har bråttom ! Vill du jobba i en omväxlande och lärorik miljö?
Företag: LEJONSKOLAN
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd /Skolvärdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd /Skolvärdinna

Skolvärd
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Arbete i Sammilsdalskolans kafeteria 7-9 och ansvara för Skol IF. Du ska vara van att jobba med ungdomar och vara stresstålig. Viktigt att du är en "Vuxen" som finns bland ungdomarna. Du ska sköta kafeterian och vara med ungdomarna under raster. Du ska även organisera och sköta arbetet med Skol IF.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Leksand, Skolvärd Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Skolvärd till Kärna skola
Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi en kraftigt växande kommun i Göteborgsregionen. Här finns över 41 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg. Kungälvs kommun är en värderingsstyrd organisation med medborgarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden. ARBETSUPPGIFTER Vår skola ligger nära kusten ca 15 km från Kungälvs centrum och ca 20 km från Göteborgs centrum. Det är bra kommunikationsmöjligheter till Kärna. I Kärna skola finns tvåparallellig grundskola skolår F - 6 och skolbarnsomsorg. Servicepersonalen på enheten består av skolassistent och skolvärd. Servicepersonalen arbetar tillsammans för att lösa verksamheternas servicebehov. Det innebär att oavsett om varje person har vissa ansvarsområden så är det självklart att man backar upp varandra där det behövs. Det kan även förkomma vikariat i den pedagogiska verksamheten. Detta kräver en god samarbetsförmåga och känsla för helheten. Vi söker en medarbetare som har till uppgift att samordna och sköta den kringservice som verksamheterna i Kärna enheten har behov av. På så sätt ges verksamheterna ännu bättre möjligheter till att fokusera på sin kärnverksamhet, det vill säga utbildning och omsorg. KVALIFIKATIONER Du ska verka för en god skolmiljö för elever. Reparation och underhåll av inventarier, hantering av datorer och AV-teknik, posthantering, materialbeställningar, kontrollera låsning, sköta avfallshantering, transporter, erforderliga tjänster i samband med uthyrning och specialarrangemang, kontering av fakturor med mera. Vid behov ska du som skolvärd bland annat ringa in vikarier vid personalens frånvaro och då tillkommer också de tillhörande personaladministrativa och andra administrativa arbetsuppgifterna som bland annat innebär kontroll av tjänstgöringsrapporter, sjukfrånvarorapporter och introduktion av nyanställda vikarier etc. Som skolvärd på enheten är du en viktig serviceperson som stödjer både i de dagliga rutinerna och vid mer speciella arrangemang. Arbetet innebär många kontakter med både personal, elever och allmänheten. Vissa arbetsmoment är fysikisk krävande, exempelvis vid monteringsarbeten och vissa lyft. Vidare ingår vissa transporter i tjänsten varför du bör ha tillgång till egen bil. • Du bör ha arbetet i miljö med elever åldern 6-13 år där möte med elever är en viktig del av uppgiften • Vi ser gärna att du också har skaffat dig en kompetens inom området genom tidigare liknande arbeten och stort praktiskt handlag • Har ett intresse för och kan ge service, är positiv och stresstålig, gillar att samarbeta och komma fram till nya kreativa lösningar • Tycker om att arbeta i samverkan med både vuxna och barn • Är en god förebild för barnen samt socialt utåtriktad • Har ett gott organisatoriskt sinne • Har kunskaper om datorer och är van att jobba i Microsoft Office och då främst Word och Excel • Har en vilja att utveckla både dig och arbetet Meriterande är administrativ utbildning och/eller erfarenhet, t ex ekonomi/personaladm. B-körkort fordras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kungälvs kommun, Skola Grundskola Kärna
Ort: Kungälv
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Kärna skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Kärna skola

Skolvärd/Allt i allo
Cultura gymnasium är ett fristående gymnasium med centralt belägna lokaler i Helsingborg. Vi erbjuder Samhällsvetenskapligt och Naturvetenskapligt program samt Kulturinriktningen på Humanistiska programmet. Skolans profil är inriktad på Mänskliga Rättigheter och Hållbar Utveckling. Vi söker en skolvärd som både kan hjälpa personal och elever med olika små arbetsuppgifter.Tjänsten kräver inte särskilt stor erfarenhet. Det vi värdesätter mest är att du är intresserad av ungdomar, har ett stort socialt engagemang, är självgående, har blick för detaljer och vad som behöver göras. Allt ifrån post - & bankärende, trivsel i kök - & uppehållsrum, service etc. Har du datorintresse är detta ett plus. Tjänsten är en timanställning, ca 20 timmar i veckan, fördelat enligt överenskommelse måndag - fredag. Tjänsten ska tillträdas snarast.
Företag: CULTURA UTBILDNING AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Allt i allo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Allt i allo

Skolvärd sökes till Nydalaskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete på grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Nydalaskolan är en F-6-skola med ca 380 elever. Vår strävan är att ha ett inkluderande arbetssätt där alla elever kan få ett positivt, kunskapsmässigt och socialt sammanhang. Vår målsättning är att varje elev ska få en individanpassad och varierad undervisning inom det sammanhang som en klass ger. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med barn mellan 10 - 13 år i skolmiljö. I ditt arbete ingår att vara rastvärd, arbeta elevstödjande och arbeta förebyggande mot mobbning. KVALIFIKATIONER Du har stort engagemang och ser samarbete som en självklarhet, har god kommunikativ förmåga och kan nå fram till barnen och deras föräldrar. Du är en stresstålig, lugn och stabil person som kan skapa trygghet och förtroende genom ett aktivt utvecklande av goda relationer. Du är en god vuxenförebild. Erfarenhet av arbete med utåtagerande elever är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Söder
Ort: Malmö
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd sökes till Nydalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd sökes till Nydalaskolan

Skolvärd till Burgårdens utbildningscentrum
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux samt studie- och yrkesvägledning. Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där elever och medarbetare är delaktiga. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER I gymnasieområde Skånegatan ingår Burgårdens utbildningscentrum, Munkebäcksgymnasiet, Katrinelundsgymnasiet samt Bernadottegymnasiet. På Burgårdens utbildningscentrum studerar ca 1200 gymnasieelever på studieförberedande program, yrkesförberedande program samt introduktionsprogram. Läs mer om skolan på: http://goteborg.se/wps/portal/burgardenutbcentrum Som skolvärd på Burgårdens utbildningscentrum kommer du att arbeta nära skolans elever där utvecklingen av elevernas sociala kompetens kommer att vara i fokus. Du kommer utifrån skolans plattform för god gemenskap att, tillsammans med övrig personal på skolan, medverka till att skapa förtroende och trygghet på arbetsplatsen/skolan. I ditt uppdrag ingår att kunna arbeta självständigt men även i team tillsammans med övriga skolvärdar och andra funktioner inom gymnasieområdet och på skolan. Du kommer att arbeta i de skolmiljöer som eleverna uppehåller sig i när de inte är i klassrummet, så som uppehållsrum, korridorer och skolgård. Du skall kunna vara behjälplig vid läxläsning, hjälpa till i biblioteket och vid behov finnas med som stöd i klassrummet. Du medverkar i arbetet med att planera och genomföra aktiviteter såsom exempelvis idrottsdagar, terminsavslutningar och studiedagar. Uppdraget sträcker sig t.o.m. juni 2014 med möjlighet till förlängning. KVALIFIKATIONER Du skall ha minst gymnasiekompetens och vi ser eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom/från områdena fritids-, föreningsverksamhet och ledarskap som meriterande. Du har hög social kompetens och stor vana vid att jobba med ungdomar. Skolan är mångkulturell och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med ungdomar från olika kulturer. Du skall också vara en självklar auktoritet och en god förebild för skolans ungdomar där gränssättning blir en viktig del av din kompetens. Du skall ha en positiv människosyn, god samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet där din förmåga att kommunicera med ungdomar skall leda till fungerande relationer byggda på respekt och förtroende.
Företag: Göteborgs stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Burgårdens utbildningscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Burgårdens utbildningscentrum

Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %
Under förutsättning av erforderliga beslut söker vi en elevresurs/skolvärdinna till Vindelälvsskolan som är en F-9 skola. Arbetsuppgifter: - Resursperson för elever - Skolcafé - Vikarieanskaffning/vikarie - Skolvärdinna - m.fl. arbetsuppgifter Kvalifikationer: God förmåga att samarbeta med ungdomar och personal Kommunens arbetsplatser är tobaksfri I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %

Skolvärd
Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola ca 35 km norr om Rättviks centrum, Placeringen vid vid Oresjöns strand,ger oss fantastiska möjligheter till utepedagogik och friluftsliv. Vi söker en skolvärd för att främja elevernas välmående på skolan. Inom uppdraget finns ansvar för skolan kiosk samt att ingå i skolans elevteam. De dagliga arbetsuppgifterna baseras i huvudsak på att möta alla elever utifrån deras behov och arbeta aktivt för att alla blir bemötta med respekt. Det finns ingen undervisning i uppdraget, men vid behov kan det förekomma att du leder grupper i elevstärkande aktiviteter. Det ingår även att leda elevrådet för åk 6-9. Vårt samarbete med IFK Ore gör att vi har många elever i de äldre årskurserna som söker sig till oss för utbildningens skull. Då krävs det att kunna se elevens hela vardag. Du ska vara en stabil vuxen i en tonårsvärld samtidigt som du ska hålla moralen högt. Varaktighet och omfattning 75 % med uppehållstjänst på Furudals skola, tillsvidare Tillträde: Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. Tillträdesdatum 2014-04-01 eller enligt överenskommelse Kvalifikationer: personlig lämplighet Upplysningar: Rektor Lotten Kluck, 0248-70 359 Furudals skola Fackliga företrädare: Kommunal: Per Gahns 0248-70414 Välkommen med din ansökan, märkt 2013/27 Skolvärd , med löneanspråk och CV senast 2013-12-13 till Rättviks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 795 80 RÄTTVIK eller via e-post, barn.utbildning@rattvik.se. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Rättvik, Skolvärd Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Skolvärd
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Rudbeck är en stor skola med stort utbud av kurser och möjligheter till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktig delar i helheten. Vi söker nu en skolvärd Skolvärdarna arbetar i skolan som vuxna förebilder och medverkar till att det är tryggt och lugnt Samt att det är ordning och reda på skolan.   Vi söker Dig som är strukturerad, flexibel och initiativtagare. Du skall också ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer. Tidigare arbetserfarenhet med ungdomar är ett krav.   Vikariat  heltid, uppehållstjänst el semestertjänst. Från 2014-01-09 el. efter överenskommelse. Till    2014-12-19. Vi ser gärna att löneanspråk bifogas i ansökan. Intervjuver sker fortlöpande. Vid en ev. intervju ber vi dig ta med dig ditt personliga utdrag från polisens brottregister/skola.   Välkommen med din ansökan Upplysningar lämnas av Ola Lagerström Rektor Introduktionsprogrammen   08-57921837
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Sollentuna, Skolvärd Sollentuna Kommun Rudbeck
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Bernadottegymnasiet söker skolvärd/samordnare
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux samt studie och yrkesvägledning. Vår vision är att Göteborg ska vara en ledande kunskapsstad med utbildning i världsklass. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där elever och medarbetare är delaktiga. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER Bernadottegymnasiet är beläget i centrala Göteborg och delar lokaler med Katrinelundsgymnasiet vid evenemangsstråket och granne med Nya Ullevi. Skolan erbjuder det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteendevetenskap och riktar sig till ungsomar som är intresserade av en framtid inom ett uniformsyrke. Utöver att tillgodose individens behov av teoretiska kunskaper samt förbereda denne för en framtid inom något av uniformsyrkena vill skolan bidra till elevens kroppsliga och själsliga välbefinnande. Samordning av skolans uniformskopplingprofil samt samordning av och deltagande i skolans natur och friluftslivskurser. Skolvärd med fokus på elevernas närvaro, elevsociala kontakter och samarbete med skolans övriga personal, speciellt elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Du har ett genuint intresse för med ungdomar i övre tonåren och är lyhörd för olika elevers behov. Du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta i lag. Du har ordningssinne, förmåga att arbeta självständigt och flexibelt samt ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du har vana vid att arbeta med nätverksbyggande samt är en god administratör. Bernadottegymnasiet satsar på en aktiv utbildning där natur och friluftsliv utgör viktiga delar av verksamheten och du har stort intresse av och god förtreogenhet med olika typer av friluftsaktiviteter. Du har god IKT-kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Göteborgs stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bernadottegymnasiet söker skolvärd/samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bernadottegymnasiet söker skolvärd/samordnare

Skolvärd 75%
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Vannarödsskolan åk 6-9 söker en skolvärd 75%. Du kommer att arbeta på Vannarödsskolan i centrala Sösdala. Skolan ligger på gångavstånd från tågstationen med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med tillträde snarast enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Som skolvärd kommer du ansvara för elevcafeterian och rastaktiviteter. Du samtalar med eleverna, är elevernas kontaktperson och deltar i arbetet med kamratstödjarna. I ditt uppdrag ingår även att ansvara för nycklar, dela ut post och andra förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig med examen som fritidsledare eller fritidspedagog. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med ungdomar. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som kan stödja och utveckla eleverna i deras funderingar. Som person förutsätter vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar samt innehar god samarbetsförmåga gentemot elever och medarbetare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jane Fälth, rektor tfn: 0451-26 79 04. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är: 2014-01-24. Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd 75%

Cafeföreståndare/Skolvärd
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Malgomajskolan satsar på företagande, entreprenörsskap och utveckling av restaurangprogrammet tillsammans med regionens näringsliv. Då det föreligger en brist på utbildade ungdomar inom restaurangbranschen och småföretagande kommer Malgomajskolan att starta upp ett nytt gymnasieprogram till hösten inom handel och administration. Vi kommer att forsätta utveckla vårt restaurangprogram tillsammans med näringslivet. Genom att erbjuda kurser inom handel och administration tillsammans med restaurang och serveringskurser kommer vi att kunna utbilda mycket attraktiva ungdomar för den lokala arbetsmarknaden. Malgomajskolan söker nu en Cafeföreståndare/Skolvärd. Tjänsten är en uppehållsanställning, tillsvidaretjänst, på heltid och med tillträde omgående. Huvuduppdraget är Cafeförståndare. Fiket är beläget i skolans huvudbyggnad M1. Arbetet i elevfiket är mycket socialt och innebär många och nära kontakter med elever och personal. Fiket är öppet dagligen 09-15:00. I arbetet ingår även att från tid till annan i samråd med övrig cafepersonal arbeta som skolvärd. Som skolvärd kan direkta uppdrag som vuxenstöd i särskolan eller vid något av introduktionsprogrammen förekomma. Önskade kvalifikationer - God social förmåga innbärande ett viss ledarskap för 1-2 personer + elevpraktikanter - Erfarenhet av Cafearbete med lättare matberedning - Kunnig inom HACCP (HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points eller på svenska faroanalys och kritiska styrpunkter) är en standardiserad arbetsmetod som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel ska vara säkra för konsumenten) - Vana av personer med funktionsnedsättningar. - Erfarenhet av arbete med nyanlända ungdomar är meriterande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cafeföreståndare/Skolvärd jobb, Cafeföreståndare/Skolvärd Vilhelmina, Cafeföreståndare/Skolvärd Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafeföreståndare/Skolvärd

Socialt elevstöd/skolvärd(-inna) 100% till Älvåkraskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Älvåkraskolan är en 6-9 skola i Älvsbyns tätort och här går ca 320 ungdomar. Skolan är centralt belägen med sporthall, ishall, simhall, idrottsplats samt grönområden alldeles runt knuten. Arbetsuppgifter I den här tjänsten är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att stödja och vägleda elever i det sociala sammanhanget på skolan. Att vara en sammanhållande kraft på skolan genom att stödja det elevskötta elevfiket ingår också i tjänsten. Att på detta sätt utgöra skolenhetens nav kommer att medföra att det blir ditt huvuduppdrag att skapa goda relationer till eleverna, ett uppdrag som kan medföra svåra samtal. I övrigt kommer arbetsuppgifterna att vara omväxlande. Det kan t.ex. röra sig om att möta och stödja skolans yngsta elever när de ska börja, att stödja elevdemokratin på skolan, att stödja trygghetsarbetet på skolan, att planera, genomföra och efterarbeta projekt/temaarbeten (t.ex. drogförebyggande eller livsstilsmedvetet arbete). Att hålla en nära dialog med andra i skolans personal är en förutsättning i den här tjänsten. Särskilt viktigt blir ditt samarbete med skolledning, skolkuratorer och lärare. Kvalifikationer För tjänsten krävs lämplig utbildning. Du kan t.ex. vara utbildad socialpedagog eller ha någon annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Som person är du utåtriktad och social och du har lätt för att skapa goda relationer till ungdomar. Du kan arbeta självständigt och du är bra på att arbeta tillsammans med andra. De varierande arbetsuppgifterna ställer stora krav på din flexibilitet och noggrannhet. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn och unga, i synnerhet arbete med ungdomar i svårigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Sista ansökningsdag 2014-04-26 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar om tjänsten Linus Sköld, rektor tfn 0929-174 60 Kristina Marklund, Lärarförbundet, tfn 0929- 170 00 (vxl) Ulrika Lindström, Lärarnas riksförbund, tfn 0929- 170 00 (vxl) Ann-Sofie Wåhlström, Kommunal, tfn 0929-170 00 (vxl) Maria Tjärnberg, Akademikerförbundet SSR, tfn 0929-170 00 (vxl)
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialt elevstöd/skolvärd(-inna) 100% till Älvåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialt elevstöd/skolvärd(-inna) 100% till Älvåkraskolan

SKOLVÄRDINNA/SKOLVÄRD TILL LAGAHOLMSSKOLAN
I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. SKOLVÄRDINNA/SKOLVÄRD TILL LAGAHOLMSSKOLAN Vi söker en ny medarbetare till Lagaholmsskolan Lagaholmsskolan är kommunens största 7-9-skola med ca 360 elever och drygt 30 personal. Skolan ligger centralt i Laholm vägg i vägg med Osbecksgymnasiet. I nära anslutning till skolan ligger Folkhälsocentrum där skolan har sin idrott i rymliga hallar. Vi hittar också en modern friidrottsanläggning och fotbollsplan där. Hos oss går elever från Mellbystrand, Centrala Laholm och Vallberga. Lagaholmsskolans ledord är gemenskap, kunskap och respekt. Gemenskap för att tillsammans når vi längre. Kunskap för att den bär du med dig hela livet och respekt eftersom att det är genom respekten för varandra som vi kan bygga en bra skola där vi alla kan trivas och utvecklas. Arbetsuppgifter Grunden i arbetet som skolvärdinna/skolvärd är att kunna möta alla elever utifrån deras behov, skapa goda relationer och arbeta aktivt för att alla blir bemötta med respekt. Skolvärdinnan/skolvärden har dagligen kontakt med elever, lärare och föräldrar och det ingår i arbetet att hålla sig ajour med vad som händer på skolan för att kunna svar på olika frågor. Skolvärdinnan/skolvärden bemannar och sköter inköp för skolans cafeteria, ansvarar för vikarie tillsättning vid sjukfrånvaro samt ansvarar för hantering och organisation av nycklar till elever och lärare. Som skolvärdinna/skolvärd kommer du att ansvara för administrationen av elevernas Ipads, vilket även innefattar support av dessa vid felanmälan. Kvalifikationer Gymnasieutbildning som grundutbildning och flera års erfarenhet av arbete med ungdomar i högstadieåldern, gärna tidigare erfarenhet från arbete med elever inom grundskolan. Du behöver även ha intresse och kunskaper i hantering av datorer och Ipads. Vi söker dig som har god organisationsförmåga och kan planera arbetet även om förutsättningarna under en arbetsdag förändras och nya saker inträffar. Du är trygg, stabil och kan kommunicera på ett tydligt sätt. En vuxenkompis med humor som kan möta våra ungdomar i deras vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se Logga in/skapa en anvädare först innan du fyller i din ansökan. Information till annonssäljare Lahoms kommun önskar ingen ytterligare publicering av denna tjänst.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLVÄRDINNA/SKOLVÄRD TILL LAGAHOLMSSKOLAN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLVÄRDINNA/SKOLVÄRD TILL LAGAHOLMSSKOLAN

Samordnare/Skolvärd till Bernadottegymnasiet
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning samt skolutveckling. Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där elever och medarbetare är delaktiga. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER Samordning av skolans uniformskopplingsprofil samt samordning av och deltagande i skolans natur och friluftslivskurser. Skolvärd med fokus på elevernas närvaro, elevsociala kontakter och samarbete med skolans övriga personal, speciellt elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Du har ett genuint intresse för ungdomar i övre tonåren och är lyhörd för olika elevers behov. Du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta i lag. Du har ordningssinne, förmåga att arbeta självständigt och flexibelt samt ta ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du har vana vid att arbeta med nätverksbyggande samt att du är en god administratör. Bernadottegymnasiet satsar på en aktiv utbildning där natur och friluftsliv utgör viktiga delar av verksamheten och du har stort intresse av och god förtrogenhet med olika typer av friluftsaktiviteter. Du har god IKT-kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Göteborgs stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare/Skolvärd till Bernadottegymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare/Skolvärd till Bernadottegymnasiet

Skolvärd/Skolvärdinna
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Arbete med skolans miljökompani, elevcafeterian samt övriga förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du måste tycka om att jobba med ungdomar i skolåldern, vara beredd på att både vara en kamrat och en förebild. Lämplig utbildning är Barn och fritid på gymnasieskolan. Erfarenhet av arbete med ungdomar i skolåldern i arbete eller i föreningsverksamhet är meriterande. ÖVRIGT Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Skolvärdinna jobb, Skolvärd/Skolvärdinna Mörbylånga, Skolvärd/Skolvärdinna Mörbylånga Kommun*
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Skolvärdinna

Skolvärd/Skolvärdinna
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Ditt arbetsområde kommer att innefatta Järfälla kommuns tre gymnasieskolor, YTC-, NT- och Mälargymnasiet. Skolorna ligger intill varandra i ett campusliknande område. Dina uppdrag är främst att delta i skolornas trygghetsarbete, följa upp närvaro och beteendemönster utanför lektionstid i nära samarbete med skolornas närvarocoacher och elevhälsoteam samt vara en god förebild för eleverna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en fritidsledarutbildning, ledarskapsutbildning eller annan relevant utbildning för barn och ungdomar. Stor vikt sätts vid personliga egenskaper. Du har tidigare arbetat med gymnasieungdomar i skolan eller på fritid och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar från olika kulturer. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Mälargymnasiet
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Skolvärdinna jobb, Skolvärd/Skolvärdinna Järfälla, Skolvärd/Skolvärdinna Järfälla kommun, Mälargymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Skolvärdinna

Skolvärd till Varlaskolan
Varlaskolan är en grundskola åk 6-9 med grundsärskola åk 6-9. Antal elever är cirka 600. Personalstyrkan uppgår till cirka 75 personer. Skolan, som 2010 är om - och tillbyggd, ligger centralt i Kungsbacka med närhet till bland annat biblioteket Fyren, Kungsbackaskogen, Tingbergsvallen, kommunhuset och buss/tåg- station. Varlaskolans klassrum är utrustade med Smartboard. Samtliga lärare och elever har varsin bärbar dator och/eller Ipad. De tekniska förutsättningarna på skolan är mycket bra. Varlaskolan har ett elevcafé som är öppet måndag till torsdag och som drivs av vår cafévärd samt elever från åk 8. Vi söker en skolvärd och erbjuder en tillsvidareanställning på 90-100 procent. På Varlaskolan finns eleverna i åk 5-6 i ett eget arbetslag. Eleverna i åk 7-9 utgör 4 arbetslag. Du kommer att vara en viktig vuxen förebild för eleverna på skolan. Du kommer att finnas för eleverna i våra gemensamma lokaler under hela dagen och ska kunna stötta eleverna i deras sociala utveckling. Du är en viktig del i Varlaskolans trygghetsteam som jobbar mycket med förebyggande insatser för att eleverna ska trivas och känna sig trygga på skolan. Dina kompetenser och erfarenheter Du har lätt för att skapa goda relationer och motivera elever. Du är flexibel, kreativ, positiv och lojal samt tycka om att samarbeta med många människor. Din personlighet och din positiva energi är viktig för alla på skolan. Du ska kunna arbeta med både enskilda elever och med grupper och klasser. Vi önskar att du har en personlig mognad och att du kan arbeta på ett strukturerat sätt. Pedagogisk erfarenhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan senast 15 september 2014. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Mer information om tjänsten lämnas av Rektor Elisabet Teghult 0300-83 36 53 elisabet.teghult@kungsbacka.se Rektor Cajsa Odhagen Fridén 0300-83 36 52 cajsa.odhagen-friden@kungsbacka.se När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Varlaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Varlaskolan

Skolvärd/skolvärdinna
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Placering: Ringelskolan. Allmän visstidsanställning 75%. Anställningstid: 2014-11-03--2015-06-05. Arbetsbeskrivning: Arbeta med elevstöd under skoltid och som skolvärd med uppgift att följa elever till och från busstationen. Som en av arbetsuppgifterna ingår att planera och leda rastaktiviteter i samband med elevernas raster. Kvalifikationer: Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar, ett positivt bemötande, flexibilitet och egen initiativförmåga är de egenskaper vi önskar se hos dig. Övrigt: Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/skolvärdinna jobb, Skolvärd/skolvärdinna Arvidsjaur, Skolvärd/skolvärdinna Arvidsjaurs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/skolvärdinna

Skolvärd till Rudboda skola
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Rudboda skola är inne i ett spännande expansionsskede. Vid skolstarten 2014 flyttade vi in i en helt nybyggd skola och då gick vi även från att vara en F-5 till att bli en F-6 skola. Skolans ledning består av rektor och biträdande rektor samt administration som består av administratörer som sitter på annan skola eller i stadshuset. Vi söker nu en skolvärd. Att arbeta som skolvärd på Rudboda skola är ett servicejobb, där du är en viktig medarbetare för att få den dagliga verksamheten att fungera. Du kommer att ha ett nära samarbeta med skolledningen och övriga administratörer. Du kommer att vara spindeln i nätet och knyta ihop praktiska och administrativa uppgifter samt underhålla kontakter med vaktmästare, städ och fastighetskontoret. Du kommer även att sköta vissa beställningar, ta emot leveranser, besökare och svara i telefon mm. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tidigare arbetat med administration i någon form och är en van användare av officeprogrammen. Vi förutsätter också att du tycker om och är van att bemöta barn, då detta är en central del för alla som arbetar i skolan. Tidigare erfarenhet från arbete som skolvärd/skolassistent och kunskap i ekonomiprogrammet Agresso samt arbete med hemsidor är meriterande. Du är serviceinriktad och ser vad som behöver göras. Du tar ansvar för din uppgift och ser också till att det slutförs. Då uppgifterna är av mycket varierad karaktär krävs att du är både praktiskt kunnig och duktig på att sköta arbetsuppgifter digitalt. Du har ett flexibelt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. Avslutningsvis kan du uttrycka dig väl på svenska i säväl tal som skrift. ÖVRIGT Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo
Företag: Lidingö stad, Rudboda skola
Ort: Lidingö
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Rudboda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Rudboda skola

Skolvärd/Fritidsledare
BUF:2014:467 Barn- och Utbildningsförvaltningen Annonsen visas i sin helhet på www.kristianstad.se/jobb Öllsjöskolan har bedrivit undervisning i åk F-9 och skolbarnomsorg för barn i åk F-6 i fyra år. Det är således en ny skola med en engagerad personal som innehar ett positivt och inkluderande förhållningssätt som vill ge eleverna en bra skola. Pedagogernas erfarenhet och kompetens tas tillvara för att nå en helhetssyn och hög kvalité. Vi arbetar också för att skapa trygghet och trivsel samt för att nå en Vi-känsla för hela skolan. Vi vill med detta uppnå arbetsglädje och ökad förståelse - ett gott lärande! Gå gärna in på skolans hemsida för ytterligare information om skolan. Arbetsuppgifter Huvuduppdrag är att driva elevcaféet och dess dagliga ekonomi och inköp. Du kommer därutöver planera och genomföra olika typer av rastaktiviteter. Stor vikt i rollen innebär att skapa och utveckla goda elevrelationer och vara god vuxen förebild. Rollen innebär därmed att vara "spindeln i nätet" och samarbeta med elever, pedagoger och ledning på skolan samt fungera som vuxenstöd i olika elevgrupper i t.ex. elevråd. I uppdraget ingår vissa eftermiddagar i fritidshemmets verksamhet. Kvalifikationer Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshemmet, högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog eller motsvarande alternativt tvåårig fritidsledarutbildning på Folkhögskola Du ska ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av fritidsverksamhet med elever i åldrarna 9-12 år, 13-16 år eller likvärdigt arbete. Du ska även ha erfarenhet av samverkan och samarbete i olika grupper och olika konstellationer samt erfarenhet av kontinuerliga inköp av försäljningsvaror. Grundläggande ekonomiska kunskaper på gymnasienivå samt B-körkort anses meriterande. Du ska: - ha goda organisatoriska kunskaper - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarskapsförmåga - agera som en god vuxen förebild - vara flexibel och lösningsfokuserad med ett positivt förhållningssätt Anställningsvillkor Vikariat, 80%. Tillträde 2014-12-01 med slutdatum 2015-12-18 För mer information, ta kontakt med Linus Pålsson, Rektor,0733-13 41 50 För facklig information, ta kontakt med anita.persson@utb.kristianstad.se Lärarförbundet malin.edso@utb.kristianstad.se LR Sista ansökningsdatum Då vi har behov av att tillsätta vakansen inom kort tillämpar vi löpande urval. Löpande urval innebär att vi kommer att stänga rekryteringen senast 2014-11-20 men att det kan komma att ske innan om vi hittar rätt kandidat. Vi vill därför uppmana dig att söka vakansen snarast. Till din ansökan skall du bifoga För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. Övrigt När sökande erbjudits anställning ska den som ska arbeta eller på andra sätt verka inom vissa skollagsreglerade verksamheter visa ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen-Sök tjänst-längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med Handläggare Malin Josefsson på 044-13 60 14. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Fritidsledare jobb, Skolvärd/Fritidsledare Kristianstad, Skolvärd/Fritidsledare Kristianstads kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Fritidsledare

Fritidspedagog/skolvärd
Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle. Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb! Arbetsplats och arbetsuppgifter Spångholmsskolan är en 4-9-skola belägen i Bara. Skolan har cirka 300 elever och ungefär 30 lärare. På Spångholmsskolan arbetar personal och elever för kunskap i en trygg och trivsam atmosfär. Du har ett övergripande ansvar tillsammans med skolvärden på mellanstadiet och ni arbetar tillsammans med lärare/personal för att ge elevernas trygghet, trivsel och arbetsro. Du arbetar utifrån aktuellt uppdrag och har ett särskilt ansvar för elever på högstadiet som du har en helhetssyn på. Du ansvarar även för fritidsklubben efter skoltid. Kvalifikationer Du är behörig fritidspedagog med kompetens och erfarenhet av grundskolan. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Du bidrar också till att svetsa samman personalen i skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal
Företag: Svedala kommun
Ort: Svedala
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/skolvärd jobb, Fritidspedagog/skolvärd Svedala, Fritidspedagog/skolvärd Svedala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/skolvärd

Skolvärd
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att vi i framtiden är ännu fler som valt att leva här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra innevånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! ARBETSUPPGIFTER Till Södervärnskolan i Visby söker vi nu en skolvärd som ska driva högstadiets elevcafé under vårterminen -15. Som skolvärd har du en viktig roll att verka för elevernas psykosociala arbetsmiljö och trivsel. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad i ungdomars sociala situation och som vill arbeta med att skapa en trygg och inkluderande skolmiljö. Du har förmågan att bemöta ungdomar med olika bakgrunder och uttryckssätt på ett konstruktivt sätt. Du är en ansvarsfull vuxen som kan sätta gränser och tydliggöra spelregler. ÖVRIGT Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Södervärnskolan
Ort: Gotland
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Gotland, Skolvärd Region Gotland, Södervärnskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Skolvärd
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Rudbeck är en stor skola med stort utbud av kurser och möjligheter till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktig delar i helheten. Vi söker nu en skolvärd Skolvärdarna arbetar i skolan som vuxna förebilder och medverkar till att det är tryggt och lugnt Samt att det är ordning och reda på skolan.   Vi söker Dig som är strukturerad, flexibel och initiativtagare. Du skall också ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer. Tidigare arbetserfarenhet med ungdomar är ett krav.   Vikariat heltid, uppehållstjänst eller semestertjänst Från 2014-01-07 eller efter överenskommelse t o m 2014-12-19 Vi ser gärna att löneanspråk bifogas i ansökan. Vid en ev. intervju ber vi dig ta med dig ditt personliga utdrag från polisens brottregister/skola.   Välkommen med din ansökan Upplysningar lämnas av Ola Lagerström Rektor Individuella Programmet 08-57921837
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Sollentuna, Skolvärd Sollentuna Kommun Rudbeck
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Administratör/skolvärdinna deltid vt 2015
Mikaelskolan är en skola på kristen grund, därför är det viktigt att du delar vår värdering Arbetsuppgifterna består av bl a - dagliga allmänna expeditionsuppgifter - verksamhetsservice - viss personal-och elevadministration - erfaren datoranvändare med IT kunskap Du kommer att ha ett nära samarbete med skolledningen. Det är viktigt att du är serviceinriktad och gillar att arbeta i en skolmiljö. Som person är du flexibel, stresstålig, ansvarstagande och har en positiv inställning.
Företag: Mikaelskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/skolvärdinna deltid vt 2015 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/skolvärdinna deltid vt 2015

Skolvärd till Dragonskolan
TVU:2014:431 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 10 900 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Dragonskolan är Umeås största mötesplats för ungdomar! Hos oss möter du 2 000 skolkamrater i en nyligen renoverad byggnad. Vi har ett brett utbud av program, kurser och tillval som gör att du får möjlighet att forma din egen utbildning. Vi erbjuder bra och tidsenlig undervisning och trivsam miljö i moderna lokaler. På skolan finns ett Elitdrottsgymnasium och ett Teknikcenter som satsar på att skapa Sveriges bästa arena för teknikutbildning i nära samverkan med näringslivet. Anställningsform Allmän visstidsanställning, heltid from 2015-01-01 tom 2015-12-31 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med förebyggande insatser för ungdomar inom Umeå Dragonskolan. Huvuduppgift är att stödja eleverna i deras skolgång och då framför allt på deras icke lärarledda tid, dvs raster, håltimmar och liknande. Arbeta i samråd med ledningsgrupp och lokala förebyggande rådet samt elevhälsan, där samarbete är en mycket viktig faktor. Arbetet kräver att man förutom att kunna jobba i samverkan även kan stå på egna ben och tryggt bära den värdegrund som skolan står på. I arbetsuppgifterna ingår förebyggande arbete mot droger, kriminalitet, hot och våld, skadegörelse. Implementera och följa upp Hot och våld plan, Drogplan m.m. - Skapa relationer och en god trygg atmosfär i skolan - Förebygga bråk och missbruk och hjälpa till vid ev. konflikter - Sätta gränser i enlighet med skolans regler och värdegrund - Ingripa mot droger, kriminalitet, skadegörelse och hot/våld i enlighet med våra planer - Handleda elever att lösa konflikter - Avvisa obehöriga besökare i enlighet med kommunens besökspolicy - Stödja och inspirera likabehandlingsarbetet ibland lärare och elever Kvalifikationer Du är Socialpedagog, Fritidsledare, Socionom eller har annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat med ungdomar. För att lyckas i uppdraget är det meriterande om du är förtrogen med skolans verksamhet. Du ska kunna vara en ledare med förmåga att vara en stödjande och gränssättande vuxen till elever i gymnasieåldern. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag Snarast Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Umeå kommun arbetar med e-rekrytering. Vi vill att du gör din ansökan på www.umea.se/jobb Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Dragonskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Dragonskolan

Fritidspedagog i rollen som skolvärd
Kort beskrivning av företaget: IES (Internationella Engelska Skolan) är en av Sveriges ledande fristående skolor. Det är av största vikt för vår skola att sätta fokus på det svenska samt engelska språket och skapa en lugn och säker lärandemiljö. Vi undervisar ca 50% av ämnena på engelska. IES Krokslätt har elever i årskurs 3-6. Skolan ligger på Ebbe Lieberathsgatan 19, 412 65 i Göteborg. Titel: Utbildad fritidspedagog i rollen som skolvärd, 75% Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du ska vara organiserad, driven och kunna fatta egna beslut snabbt i rollen som skolvärd. Förutom att leda och planera aktiviteter för våra elever, främst under rasttid, kommer dina uppgifter innebära att vara mentor i en klass, dokumentera, vara rastvakt, äta med eleverna i bamba etcetera. Beskrivning av kvalifikationer: Du är utbildad fritidspedagog och du talar bra svenska och engelska.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog i rollen som skolvärd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog i rollen som skolvärd

Skolvärd till Valboskolan 7-9
I Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort. Valboskolan 7-9 är en högstadieskola med drygt 200 elever i Färgelanda. I verksamheten ingår grundskola, grundsärskola, förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp. På skolans gemensamma uppehållsytor har vi bland annat ett elevcafé där man kan köpa mellanmål, här arbetar en skolvärd som skall gå i pension, därav behöver vi nyrekrytera. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta främjande och förebyggande och medverka när det gäller generellt inriktade uppgifter som till exempel arbete med arbetsmiljö, värdegrund, elevdemokrati och kränkande behandling. Du kommer att vara ansvarig för elevcaféet och utveckla elevernas delaktighet i detta samt vara en viktig vuxen i elevernas rast verksamhet, i detta ingår elevsocialt arbete, konfliktlösning och kontakt med vårdnadshavare. Skolvärden ska vara en vuxen person, ett stöd och en förebild. Det kan ibland bli aktuellt att gå in som resurs i undervisningssituation för att stötta elev/elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som gillar att arbeta med ungdomar. Du har minst gymnasieexamen, högre utbildning med någon form av beteendevetenskap är ett plus. Du känner stort engagemang för ungdomar, är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med övrig personal på skolan med gemensamma mål och med fokus på eleverna. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Du är lugn, positiv, lösningsfokuserad, välstrukturerad, välorganiserad och noggrann.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd till Valboskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd till Valboskolan 7-9

Skolvärd/värdinna
Kort beskrivning av företaget: Grundskolan i Göteborg är en liten enhet som har startat ht-14. Vi har endast 3 klasser med elever från hela Göteborg. En mycket mångkulturell skola som arbetar utifrån ett givet koncept. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi anställer gärna en person som primärt ska arbeta med att få våra elever att trivas hos oss. Att stötta elever i sociala relationer och i skolarbetet är övervägande i uppdraget. Administrativt arbete i olika former kan också förkomma. Personen blir en del i vårt lilla arbetslag och är flexibel och bidrar på olika sätt inom enheten. Beskrivning av kvalifikationer: En stabil vuxen som gärna har erfarenheter från socialt eller pedagogiskt arbete. Då arbete inom skola ställer krav på förhållningssätt utifrån styrdokumenten bör det vara något som faller naturligt för den som ska arbeta hos oss. Goda kunskaper i svenska krävs. Vi ser gärna en person med kunskaper i arabiska. Övriga villkor: Verksamheten stänger helt under perioden v.28-31.
Företag: JENSEN education college AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/värdinna jobb, Skolvärd/värdinna Göteborg, Skolvärd/värdinna JENSEN education college AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/värdinna

Skolvärd/Skolvärdinna
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 116 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor. Nu söker vi en skolvärd/skolvärdinna till Järnåkraskolan! ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att hantera frånvarorapportering och i samband med det ta kontakt med vårdnadshavare, stötta elever på olika sätt t ex i rastmiljön, vara ett stöd för klassföreståndare i vissa frågor, hjälpa skolledningen med organisation, t ex nyckelhantering och vissa elevaktiviteter. KVALIFIKATIONER För tjänsten lämplig utbildning och erfarenhet. Mycket god förmåga att arbeta självständigt och att möta elever och föräldrar med olika bakgrund. Du måste vara flexibel och ha lätt att samarbeta med såväl elever som föräldrar och personal. Du bör ha erfarenhet av elever i åldrarna 10-16 år och vara mycket väl bekant med skolmiljö. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts av extern sökande under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av befintlig personal. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Lunds kommun, Järnåkraskolan 4-9, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Ort: Lund
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Skolvärdinna jobb, Skolvärd/Skolvärdinna Lund, Skolvärd/Skolvärdinna Lunds kommun, Järnåkraskolan 4-9, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Skolvärdinna

Skolvärd
Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 600 elever. Skolan är indelad i sex arbetslag, tre arbetslag i F-2, ett i 3-5 samt två arbetslag i 6-9. På skolan finns fyra fritidshem och en fritidsklubb. Sandeplanskolan präglas av en god arbetsmiljö för såväl barn som vuxna. Vår utemiljö inbjuder till inspirerande aktiviteter för samtliga åldersgrupper. ARBETSUPPGIFTER Brinner Du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i skolan? Inför höstterminen 2015 söker vi en engagerad och positiv skolvärd som vill arbeta med elevernas trivsel och trygghet på skolan. Ditt uppdrag är att arbeta förebyggande med skolans likabehandlings- och värdegrundsarbete och ha en aktiv roll i skolans trygghetsråd. KVALIFIKATIONER Du ska ha en adekvat utbildning för befattningen, exempelvis socialpedagog, fritidsledare, behandlingspedagog eller liknande. Vi ser att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en förmåga att skapa trygghet och struktur för eleverna. Du måste vara positiv till att arbeta i lag och ha god samarbetsförmåga. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd och/eller elevvårdsarbete. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Vellinge kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vellinge kommun, Sandeplans rektorsområde
Ort: Vellinge
Publicerad : 05-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Vellinge, Skolvärd Vellinge kommun, Sandeplans rektorsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Skolvärd
I Hallsbergs kommun har du nära till... snabba kommunikationer, naturnära boende, bra barnomsorg, skola och ett kvalificerat gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med ny postterminal, nationellt verkstadscentrum samt nybyggnation av hyresbostäder och villafastigheter. I kommunen bor ca 15 300 invånare. Skolvärd till Folkasboskolan Folkasboskolans söker skolvärd med placering i arbetslag F-3. Folkasboskolan har cirka 350 elever från förskoleklass till skolår 9. Folkasboskolan är belägen i Pålsboda i en naturskön miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av lärande med hjälp av naturen. Trygghet, omtanke, respekt och ansvar, det livslånga lärandet, elevens rätt till utbildning och varje elevs möjlighet att nå sin proximala utvecklingsnivå är våra ledstjärnor. Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete i fritidshem. Erfarenhet av arbete med elever från år F ? 9, erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av försäljning/arbete i kassa. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Planera och genomföra frukost och mellanmål i Fritidshemmet, samarbete med lärararbetslag och elever, resurs för elever i behov av särskilt stöd, stötta samtliga elever på skolan i deras personliga utveckling och fostra dem till goda samhällsmedborgare. Sköta och organisera skolans café. Ansvar för utlåning och ordning i vårt skolbibliotek. Ekonomiskt ansvar för caféet. Meriterande: Erfarenhet av arbete med yngre elever (F-3), erfarenhet av arbete i fritidshemmet, samt erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vana av försäljning/kassaarbete. Erfarenhet av hantering av livsmedel. B-körkort. Barnskötarutbildning, Fritidsledarutbildning eller motsvarande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet tillsvidare 75 % Tillträde 10 augusti 2015. Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!
Företag: Hallsbergs kommun
Ort: Hallsberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Hallsberg, Skolvärd Hallsbergs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Skolvärd/fritidsledare
Lax, Riddarvecka och dressinåkning förknippar många med Gullspångs kommun. Gullspång i gamla Skaraborgs län gränsar till Värmland och Örebro län och är omgiven av Vänern, Skagern och Unden. För den som vill vidareutbilda sig finns universiteten i Karlstad och Örebro samt Högskolan i Skövde inom pendlingsavstånd. Gullstensskolan äldre, med sina 180 elever, är en skola med närhet till det mesta. Vi har skogen runt hörnet, närhet till sjö och älv, med möjlighet till bad. Vårt mål är att vara en hälsofrämjande skola som förenar hälsa, lärande och trygghet. Vi är en skola för hållbar utveckling. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att fungera som skolvärd på Gullstensskolan äldre och som fritidsgårdsföreståndare/fritidsledare på kommunens fritidsgård, Smältverket. Syfte: Trygghet och trivsel, aktiva ungdomar Mål: Erbjuda kvalitativ fritid för att stimulera lärande, välmående och social kompetens Du förväntas att aktivt verka för att nå uppställt syfte och mål, t ex genom att: • arbeta förebyggande med skolans likabehandlings- och värdegrundsarbete och ha en aktiv roll i skolans trygghetsteam • anpassa dina arbetstider efter verksamheternas behov • arrangera och stimulera meningsfulla, hälsofrämjande fritidsaktiviteter – både dag och kvällstid • involvera elever genom demokratiska former, t ex elevråd • driva café/kioskverksamhet på Gullstensskolan äldre • ha tillsynsansvar i rasthall och korridorer • samarbeta med all annan personal på skolan; pedagoger, elevhälsoteam, bibliotekarie, SYV, administration, lokalvårdare och vaktmästare • initiera och upprätthålla samverkan mellan t ex skola, socialförvaltning, polis, folkhälsoplanerare • ha omvärldskoll – ungdomskultur, droger, sociala medier e t c • aktivt verka för ungdomars sociala- och kulturella kompetens • ha en tydlig plan med syfte och mål; utarbetas i samråd med närmaste chef • koppla lokal- och verksamhetsbudget till ansvar • fortlöpande utvärdera och analysera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du ska ha en adekvat utbildning för befattningen, exempelvis socialpedagog, fritidsledare/pedagog, socionom, behandlingspedagog eller liknande. Vi ser att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en förmåga att skapa trygghet och struktur för eleverna. Du måste ha god samarbetsförmåga och Du förväntas vara en förebild för ungdomar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! OBSERVERA! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gullspångs Kommun, Skolverksamhet, Gullspång
Ort: Gullspång
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/fritidsledare jobb, Skolvärd/fritidsledare Gullspång, Skolvärd/fritidsledare Gullspångs Kommun, Skolverksamhet, Gullspång
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/fritidsledare

Skolvärd, 80%, Henån skola 7-9
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. Henåns skola 7-9, som under nästa år kommer att vara placerad i det havsnära Ellös söker nu nya medarbetare. På vår skola jobbar vi nu medvetet ämnesövergripande, bl a genom en temadag per vecka under hela året, vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för vår personal och utvecklar vår digitala 1-1-satsning på ett innehållsmässigt sätt. Vi söker till Henåns skola 7-9 Skolvärd, 80% Tillsvidareanställning från och med höstterminen 2015. Vi söker dig som har ett stort hjärta, ordningssinne och en stor flexibilitet till att arbeta med våra ungdomar på Henåns skola 7-9" Övriga upplysningar Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Företag: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Ort: Orust
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd, 80%, Henån skola 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd, 80%, Henån skola 7-9

Skolvaktmästare/skolvärd med IT-kompetens
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Rektorsområde 3 är en del i Tierps Kommuns skolförvaltning. Rektorsområdets verksamheter är belägna i Tierp samt i Månkarbo och innefattas av Centralskolan F-9, Särskola F-9, Tallbacksskolan F-6, fritidshem samt Särfritids. Vårt uppdrag är att vägleda och undervisa våra elever så att de når kunskapsmålen för att kunna fatta egna beslut som framtida medborgare. Rektorsområde 3 och arbetsplatser inom Tierps Kommun kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda. Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se/centralskolan ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift är att bidra och medverka till alla barn och elevers möjlighet att uppnå skolans kunskapsmål. Du är en viktig stabsfunktion som ska underlätta arbetet och processerna för elever, pedagoger och övrig personal. Du är ansiktet utåt och representerar rektorsområdet i alla delar. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i Centralskolans rastorganisation. Du ska även stötta IKT- pedagogerna i uppdateringar och underhåll av den teknikutrustning som finns inom hela rektorsområde 3, vilket även kan innefatta att hjälpa personal och elever med att få teknik att fungera i klassrum och andra salar. Ditt främsta ansvarområde är yttre samt inre fastighets-och skolgårdsfrågor samt att utföra praktiska arbeten av enklare slag. Det yttersta ansvaret för underhåll av fastigheterna har fastighetsägaren som du har ett nära samarbete med. I arbetet ingår att driva och ansvara för alla olika frågor inom ditt ansvarsområde vid Centralskolan, Tallbacksskolan och Särfritids. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, initiativkraft och engagemang. Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta och kommunicera och skapa relationer med elever, föräldrar och personal samt alla externa samarbetsparterns. Vidare lägger vi stor vikt vid förmågan att vara lösningsfokuserad och få arbetsuppgifterna utförda. Vi förutsätter att du har kompetens inom IT och fastighetsskötsel. Du ska ha utbildning eller dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med IT-underhåll. Erfarenhet av arbete som vaktmästare eller liknande är meriterande samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Körkort klass B samt tillgång till bil är ett krav. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen, välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten är ett vikariat som kan komma att förlängas. ÖVRIGT Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Tierps kommun, Rektorsområde 3
Ort: Tierp
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare/skolvärd med IT-kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare/skolvärd med IT-kompetens

Skolvärd/Fritidsledare Södra skolan
Livskraft, äkthet och närhet är kärnvärden i Härjedalens kommun Livskraft - företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet - med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet - Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Medborgarhuset med kommunförvaltningen ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar. Oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter året om. Sveg är centralorten i Härjedalens kommun och här bor ca 2500 människor i natursköna omgivningar. Södra skolan i Sveg har från och med höstterminen ca 160 elever fördelade mellan årskurserna 7-9. Under de senaste åren har vi fått en god tillströmning av nyanlända vilket berikar vår verksamhet och ställer krav på alla pedagogers förmåga att undervisa. Södra skolan har påbörjat en resa mot högre måluppfyllelse där vi utvecklar oss genom vårt systematiska kvalitetsarbetet samt under detta år med förändringsverktyget PRIO. Till hösten startar vårt arbete kring 1:1 - alla elever ska då få sitt eget IT verktyg, vilket innebär att undervisningen behöver utgå från att verktyget används av alla elever och all personal som ett lärverktyg. Arbetsuppgifter: - Som Skolvärd förutsätter vi att du har förmågan att inspirera de elever du möter. Du är en person som inger förtroende och har en mycket god förmåga att skapa och behålla relationer. - I arbetet som Skolvärd arbetar du tillsammans med all personal för att eleverna ska känna trygghet i skolan och vara en vuxen förebild och resurs. - Du arbetar i enlighet med skolans värdegrund (Lgr 11) och har en viktig arbetsuppgift i arbetet mot kränkande behandling i vardagen men också i skolans Trygghetsgrupp. - Du leder Elevrådet på skolan och ansvarar för informationsflödet mellan personal och elever. - Du ansvarar för Elevrummet på skolan och dess aktiviteter samt finns tillgänglig under läxläsningstiden som stöd och läranderesurs för våra elever. - Du är van att arbeta mot uppsatta mål och vara delaktig i förbättringar av vår verksamhet. - Du ska vara beredd att med kort varsel kunna hoppa in som vikarie om behov uppstår Kvalifikationer: - Krav: Fritidsledare, Fritidspedagog eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. - Grundläggande datakunskaper och körkort samt tillgång till egen bil. - - Önskvärt: Erfarenhet av att arbeta med ungdomar Egenskaper: - Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är social och har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter med både ungdomar och kollegor Vi erbjuder: - Tjänstens utformning beror på om erforderliga beslut fattas. - - Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Härjedalens Kommun, Förvaltningen för bildning, fritid och kultur
Ort: Härjedalen
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Fritidsledare Södra skolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Fritidsledare Södra skolan

Skolvärd/Skolvärdinna till Hillerstorpsskolan 7-9
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla. Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige. Hillerstorpsskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs nio och här går drygt 300 elever från Hillerstorp, Kulltorp och Törestorp. Vi har ett aktivt utbyte över årskursgränser och arbetar med värdegrund utifrån vad vi kallar Kram. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i skolans uppehållsrum med att stödja och stimulera elever under raster och håltimmar samt utföra diverse sysslor knutna till elevkontakter och uppehållsrummet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har fritidsledarutbildning eller motsvarande samt god erfarenhet av arbete med ungdomar och tonåringar. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Ort: Gnosjö
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/Skolvärdinna till Hillerstorpsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/Skolvärdinna till Hillerstorpsskolan 7-9

Skolvärd/vaktmästare till Duveholmsgymnasiet KTC
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare. Vill du vara med? Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Vi söker en skolvärd/vaktmästare som kommer ingå i skolans administrativa enhet. Verksamheten består av två gymnasieskolor med ca 1000 elever och 100 personal. På skolorna finns åtta nationella program, Introduktionsprogrammet och gymnasiesärskola. De olika programmen är placerade i hemvister vilket ger eleverna en upplevelse av den lilla skolan i den stora och att de känner trygghet och trivsel. I administrativa enheten ingår åtta medarbetare som ansvarar för ekonomiadministration, personal- och löneadministration, samordning av inköp, schemaläggning, vaktmästeri, posthantering, reception, arkiv, elevregistrering, webbinformation och chefsstöd. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att du arbetar nära elever, lärare och övrig personal med trygghet, trivsel och arbetsro. Du arbetar för att främja samarbete och motverka utanförskap genom att vara en aktiv del i rast- och övrig verksamhet. I samarbete med övrig personal arbetar du aktivt med konfliktlösning och ett långsiktigt arbete kring attityder och förhållningssätt mellan våra elever. Du samverkar med elevorganisationerna och anordnar rast- och trivselaktiviteter. Tjänsten innebär också vaktmästaruppgifter i den omfattning som krävs. Du arbetar med tillsyn, löpande underhåll och skötsel av skolans lokaler, inventarier och utrustning tillsammans med teknik- och driftsamordnare samt vaktmästare. Det innebär t ex montering av inredning/möbler, internflyttar samt reparationer. Andra arbetsuppgifter är att förbereda och vara behjälplig vid olika evenemang. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidsledare, fritidspedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med ungdomar i eller utanför skolan. Du är van att arbeta i olika projekt där du både startar upp, leder och avslutar. Du ska också vara praktiskt lagd, ha snickerikompetens, kunna hantera handverktyg och du bör ha erfarenhet från vaktmästarsysslor. Vissa arbetsmoment är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer liksom arbete från stege. I och med att rollen som skolvärd är ny ställer det stora krav på eget ansvar och idérikedom för att utveckla arbetet och samverkan. Du har lätt för att etablera kontakt med människor, unga som vuxna. Du är en vuxen förebild. Arbetet ställer också höga krav på självständighet, flexibilitet och samarbetsförmåga samt att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort för B-behörighet är ett krav. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning den interna personalplaneringen tillåter det. I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd/vaktmästare till Duveholmsgymnasiet KTC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd/vaktmästare till Duveholmsgymnasiet KTC


Sök lediga jobb Skolvärd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se