Lediga jobb Skurup - Söka jobb i Skurup

Lediga jobb Skurup Sök lediga jobb Skurup


Hittade inga lediga jobb på sökning: Skurup. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Engelsk lärare till Nils Holgerssongymnasiet- Skurup

 2. Fritidspedagog- Skurup

 3. Socionom- Skurup

 4. Lärare Ma/NO/TE- Skurup

 5. Förskollärare- Skurup

 6. blingo söker fritidssäljare i Skurup- Skurup

 7. Socionom- Skurup

 8. Personlig assistent sökes till ett trevligt gäng i Skurup- Skurup

 9. Biträdande förvaltningschef- Skurup

 10. Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Skurup- Skurup

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 12. Barnskötare till vikariepool i Skurup- Skurup

 13. Lärare till vikariepool i Skurup- Malmö

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 15. Lärare Spanska/Engelska- Skurup

 16. Modersmålslärare Dari- Skurup

 17. Modersmålslärare Spanska- Skurup

 18. Lärare Ma/No- Skurup

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 20. 2 st LASTBILSFÖRARE Sökes- Malmö

 21. Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup- Malmö

 22. Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup- Ystad

 23. SVA lärare- Skurup

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 25. Skurups nya butiksdemonstratör sökes!- Skurup

 26. Löneadministratör- Skurup

 27. Personlig assistent- Skurup

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 29. Barnskötare till vikariepool i Skurup- Skurup

 30. Lärare Sv/So- Skurup

 31. Personlig assistent - Skurup- Skurup

 32. Modersmålslärare Danska- Skurup

 33. Lärare till vikariepool i Skurup- Malmö

 34. Barnskötare till vikariepool i Skurup- Malmö

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.- Skurup

 36. Arbetsterapeut, vikariat- Skurup

 37. Socialpedagog- Skurup

 38. Budgetrådgivare- Skurup

 39. Informatör med turisminriktning- Skurup

 40. Socionom- Skurup


Mer beskrivning

Engelsk lärare till Nils Holgerssongymnasiet
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår undervisning i engelska 5 & 6 för gymnasiet, samt även engelska för grundskolans högre stadie. Du kommer även ha mentorskap för elever. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans planerar det övergripande arbetet. Du bör vara flexibel och kreativ samt gilla att arbeta i team. KVALIFIKATIONER Gymnasielärare med behörighet i engelska. Erfarenhet från arbete på yrkesprogram är meriterande.
Företag: Skurups kommun, Nils Holgerssongymnasiet
Ort: Skurup
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsk lärare till Nils Holgerssongymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsk lärare till Nils Holgerssongymnasiet

Fritidspedagog
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Mariaskolan är en skola med ca 200 elever från 6-12 år. Ungefär hälften stannar på fritids och på klubben på eftermiddagarna och en hel del barn är i skolan stora delar av dagen. Fritids är idag indelat i två avdelningar, men kommer att starta upp en tredje avdelning till hösten. Fritids befinner sig i skolans lokaler. ARBETSUPPGIFTER Du ska vara med och bygga upp en ny avdelning på fritids på Mariaskolan tillsammans med befintlig personal från de befintliga två avdelningarna. Du ska tillsammans med eleverna och övrig personal utforma och bedriva en fritidshemsverksamhet där eleverna trivs och har en aktiv och utvecklande fritid. Du har även ett samarbete med skolan där du under några timmar i veckan är inne i skolans verksamhet. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad fritidspedagog med ett sort elevengagemang och elevfokus. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av arbetet. Det är viktigt att du kan samarbeta med kollegorna kring elevernas bästa och att du är en öppen och ansvarstagande person.
Företag: Skurups kommun, Mariaskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Skurup, Fritidspedagog Skurups kommun, Mariaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Socionom
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Två medarbetare vid utredningsenheten har erbjudits andra tjänster, varför vi nu söker nya medarbetare till utredningsenheten. Utredningsenheten barn- och familj och vuxna består av totalt sju personer som arbetar med handläggning jml SoL och LVU/LVM. Den vakanta tjänsten innebär bedömning, utredning uppföljning efter anmälan eller ansökan jml SoL och LVU. Vi strävar efter lösningar i nära samverkan med familjen och dess nätverk. Arbetet vid enheten sker i nära samarbete med vår öppenvård som vi har samlad i samma fastighet. Vi tillämpar BBIC och har interna utbildare som stöd i detta. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är utbildad socionom. Vi ser gärna att Du har erfarenhet inom arbetsområdet och av handläggning enligt BBIC är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt för att samarbeta. Du ska kunna skapa goda relationer till dina klienter, kollegor och samarbetspartners. Du ska vara utvecklingsinriktad och kunna se nya möjligheter inom området. Vi förväntar oss att du håller dig ajour med vad som händer inom socialtjänstens område. Du erbjuds arbete på en enhet där vi ständigt söker positiv utveckling för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett gott kvalitativt arbete för dem som söker hjälp. Extern handledning finns. Friskvårdsersättning utgår. Körkort B är ett krav.
Företag: Skurups kommun, Social service
Ort: Skurup
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Skurup, Socionom Skurups kommun, Social service
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Lärare Ma/NO/TE
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Alléskolan ligger i Skurups tätort på gångavstånd från tågstation. Skolan är en F-9 skola. Skolan har profilerat sig mot NO. Vi förväntar oss att du brinner för dina ämnen och är med och utvecklar denna profilering. En liten skola där alla känner alla. Den som arbetar hos oss skall vara flexibel, ha stort engagemang och se alla elever på skolan som sina elever. ARBETSUPPGIFTER Ma/NO/TE lärare 1-7 eller 4-9, gärna med engelska. KVALIFIKATIONER Behörig i Ma NO ämnen, engelska utöver är ett plus. Vi behöver också någon som är intresserad av att undervisa i teknik.
Företag: Skurups kommun, Alléskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO/TE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO/TE

Förskollärare
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Skurups kommun bjuder in dig att vara en del av Förskolan med fokus på det kompetenta och utforskande barnet. För att barnen ska utvecklas fokuserar vi på det entreprenöriella lärandet/förhållningssättet i vårt dagliga möte med barnen. Vi söker Dig som är nyfiken, positiv och som vill vara med att utmana barnen till ett lustfyllt livslångt lärande och har ett brinnande engagemang och passion för sitt arbete och för verksamheten. Pedagogisk dokumentation är ett självklart verktyg i vårt arbete. Vi arbetar även aktivt med analyser, uppföljningar och hur vi gårvidare i vårt arbete så verksamheten utvecklas. Som förskollärare har du varje vecka enskild utvecklingstid 4 tim/100% tjänst, samt gemensam reflektionstid med Ditt arbetslag 2 tim/vecka. Tillsammans med övrig personal ska Du skapa en trygg, lärorik och lustfylld verksamhet för barnen. Du ska även vara en god förebild och bemöta andra människor med respekt. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare. Vi behöver dig som tycker om utmaningar, har mod att våga och känner ödmjukhet för olikheter. Du tar ansvar för Din del samtidigt som du ser till helheten. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet hos vår framtida kollega.
Företag: Skurups kommun, Blåklinten, Ankaret och Bruksgårdens förskola
Ort: Skurup
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Skurup, Förskollärare Skurups kommun, Blåklinten, Ankaret och Bruksgårdens förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

blingo söker fritidssäljare i Skurup
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Skurup
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Skurup

Socionom
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Individ- och familjeomsorgen i kommunen består av all myndighetsövning (SOL,LVU,LVM,LSS)gällande barn, ungdomar, vuxna och äldre inklusive försörjningsstöd, budgetrådgivning samt familjerätt. Verksamhetsområdet rymmer även meningsfull sysselsättning och boendestöd för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar samt öppenvård för barn, unga och vuxna i olika former. Vi söker nu en socionom till vår arbetsgrupp som arbetar med biståndshandläggning för äldre. Verksamhetsområdet arbetar efter ett salutogent förhållningssätt. ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare kommer du att arbeta med utredning, bedömning, beslut samt uppföljning av insatster enligt socialtjänstlagen för äldre och personer med funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna ingår också samordnad vårdplanering. Ett nära samarbete med HSL-rehabpersonal samt utförarna av insatserna är nödvändigt. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara socionom, gärna med inriktning äldre och funktionshindrade. Arbetet kräver goda kunskaper om gällande lagstiftning inom arbetsområdet samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av biståndshandläggning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från äldreomsorg och/eller omsorg om personer med funktionsnedsättningar. Ett positivt synsätt och ett gott bemötande är viktigt för oss och vi vill att du ska kunna se möjligheter och lösningar i ditt arbete. Vi söker dig som också har förmågan att tillämpa ett salutogent förhållningssätt i praktiken. Du har lätt för att samarbeta med andra och vill gärna vara delaktig i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Skurups kommun, Social service
Ort: Skurup
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Skurup, Socionom Skurups kommun, Social service
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Personlig assistent sökes till ett trevligt gäng i Skurup
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en kille i trettioårsåldern som har en cp-skada och är rullstolsburen. Han har epilepsi, knapp på magen samt en synskada. Livet är fullt av aktiviteter och vår kunds intressen är bland annat allt som har med bollar att göra, musik och rytmik, film och böcker samt att bada. För att vår kund skall kunna delta fullt ut i dessa aktiviteter söker vi nu dig som vill bli en del av arbetsgruppen. Vi ser gärna att du har både livs- och arbetslivserfarenhet med dig. Du har körkort och fördel av tillgång till egen bil då kunden bor på landet. Du trivs med både katter och hundar och är gärna rökfri. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med epilepsi, pep-mask, sondmatning och rikning av blåsa. Vi söker dig som är öppen och ansvarsfull. Då vår kund är blind behöver han din hjälp för att beskriva vad som händer kring honom. Detta gör att du behöver både vara social, tydlig och pedagogisk i ditt arbetssätt. Du behärskar det svenska språket väl. Det är också viktigt att du är observant för att kunna agera när vår kund får epilepsianfall. För att vår kund skall få leva sitt liv fullt ut ser vi gärna att du är flexibel, kreativ och initiativtagande Lön: Timlön samt övriga ersättningar enligt kollektivavtal Omfattning: Halvtid Tillträde: 19/8 men brevidgång 1-2v innan Varaktighet: Vikariat. 2 år eller tills ordinarie assistent är åter i tjänst Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Skurup
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till ett trevligt gäng i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till ett trevligt gäng i Skurup

Biträdande förvaltningschef
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Skurups kommun söker Biträdande förvaltningschef till Serviceförvaltningen. I Serviceförvaltningen finns verksamheter som; Kulturskola/bibliotek, Kost-/lokalservice, Fritidsgårdar, Kommunteknik, Räddningstjänst samt förvaltningsstab innehållande administration, Fritid- och föreningsstöd, Planverksamhet, Kart/GIS, Projektering/Planering/Renhållning, Det finns ca 180 medarbetare i förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Framför oss ser vi en ledare som är tydlig och engagerad och en chef som grundar sitt ledarskap på delaktighet och samarbete. Som ledare har du blicken framåt in i framtiden och du utmanas av arbeta strategiskt och utvecklingsfokuserat. Som biträdande förvaltningschef för Serviceförvaltningen ligger uppdraget i att generellt biträda förvaltningschefen i alla dess delar. Därför är det av största vikt att du är väl insatt i förvaltningschefens arbete och kan ansvara för sådana arbetsuppgifter vid frånvaro och längre ledighet. Du är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i kommunens ledningsgrupp. Du är arbetsledare för förvaltningens stabspersonal. Du kommer att ansvara för den strategiska utvecklingen som berör det tekniska området som innefattar Planverksamhet – Kart/GIS, Projektering/Planering/ Renhållning, VA- Gator/vägar och Park. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av utvecklingsarbete inom förvaltningens aktuella verksamhetsområden, dock främst kommunalteknisk verksamhet. Högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant, samt adekvat ledarutbildning. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation. Din ledarstil är kommunikativ och resultatfokuserad. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Skurups kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förvaltningschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förvaltningschef

Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Skurup
Vi söker en farmaceut till vårt apotek. Vi är 7 anställda, apoteket ligger centralt i denna trevliga ort med stor omgivande landsbygd. Det gör att vi har kunder med alla sorters ärenden. Vi har bra kommunikationer med Malmö och Ystad via Pågatågen och E65:an. Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns oftast där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. Vi går under sommaren ihop med Oriola-Kronans droghandel, det blir tillsammans ca 290 apotek med ca 21 % marknadsandel. Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Skurup Huvudarbetsuppgifter Dina uppgifter kommer att vara omväxlande och du kommer att arbeta med både recept, egenvård, rådgivning och försäljning. Utifrån din kompetens och egna önskemål kan särskilda ansvarsområden bli aktuella. Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie eller apotekare. Det är viktigt att du kan jobba självständigt och vågar fatta egna beslut och tycker det är roligt att möta våra kunder. Personliga egenskaper Du ska ha stort kundfokus - vi är till för kunden! Du ska vara flexibel och kunna kommunicera med både kunder och arbetskamrater. Arbetsglädje och humor är viktiga delar i vår vardag här på apoteket! Varaktighet och omfattning Anställningen är en tillsvidare anställning med heltidstjänstgöring, 40 t/v. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av apotekschef Karin Andersson 0411-40024 eller 070-2425564 eller av driftschef Margareta Bjarle 08-120457. Fackliga företrädare är Birgitta Berntsson för Sveriges Farmaceuter 070-0829962 och för Farmaciförbundet Ann-Margret Hedenskog 0411-40024. Samtal från rekryteringsföretag undanbedes. Ansökan Skicka din ansökan via e-post till karin.andersson@medstop.se senast 2013-07-31. Utvärdering av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen med Din ansökan!
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Skurup
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Skurup

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Skurup
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

Barnskötare till vikariepool i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. Tillsammans med Skurups kommun bedriver vi sedan våren 2012 vikariepool där vi tillsätter alla korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritids och grundskola. Vi söker just nu kompetenta barnskötare med flera års erfarenhet av arbete i förskola. Förskolorna är belägna i Skurup, Rydsgård, Slimminge, Skivarp och Abbekås. Du är en glad och positiv person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för att arbeta som pedagog. Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har en god förståelse för barn och deras behov. Det är viktigt att du är flexibel då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Som konsult hos Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande för att skapa goda relationer till våra kunder. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Tillträde:15 augusti Tjänst: Timanställning
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Skurup
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till vikariepool i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till vikariepool i Skurup

Lärare till vikariepool i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar både med privat - och offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Tillsammans med Skurups kommun driver vi sedan våren 2012 vikariepool inom förskola, fritids och grundskola. Grundskolorna i kommunen är belägna i Skurup, Rydsgård, Slimminge och Skivarp. Inför kommande vår behöver vi utöka vår personalstyrka inom området skola och söker behöriga och trygga pedagoger med erfarenhet av att undervisa inom grundskolans tidigare stadier. Kanske har du redan valt att avsluta din aktiva karriär som lärare, eller också har du funderat över det men inte ännu tagit steget? Du kan också vara i början av din lärarkarriär och behöver en väg in på arbetsmarknaden? Personal Direkt söker just din kompetens! Som person är du positiv, social och tycker om att möta nya människor. Du är flexibel, kreativ och självständig. Du är en lyhörd pedagog som brinner för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Vidare är du en trevlig kollega som bidrar med god stämning och ett glatt humör. Som konsult för Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande och är med och skapar goda relationer till våra kunder. Då det handlar om korta vikariat som uppstår med kort varsel är det viktigt att du är flexibel och gillar utamningen i ett varierande arbete. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi funnit lämpliga kandidater. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Utdraget får inte vara äldre än 1 år och du beställer det via Polismyndigheten. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vänligen ange löneanspråk. Omfattning: Timanställning
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till vikariepool i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till vikariepool i Skurup

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Skurup
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

Lärare Spanska/Engelska
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Mackleanskolan är Skurups Kommuns största 7-9 skola. Vi arbetar i åldershomogena arbetslag där lärarna mestadels undervisar i det arbetslag de tillhör och eleverna till största delen har sin undervisning i de korridorer som tillhör arbetslaget. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i spanska och engelska på skolan och vara klassföreståndare i en klass med det arbete som tillhör detta. Du ska kunna ha föräldramöten och utvecklingsamtal och andra föräldrakontakter. Du kommer att vara placerad i ett arbetslag, men kommer även undervisa i andra arbetslag efter behov. KVALIFIKATIONER Vi arbetar med eleven i centrum och arbetar för att alla elever ska ha betyg i alla ämnen. Nu behöver vi förstärkning från dig som har stort elevengagemang, ser till elevens bästa och kan samarbeta med människor med olika kompetenser för att lyckas lotsa eleverna med goda resultat. Du ska vara behörig att undervisa i spanska och engelska för årskurserna 7-9 och dessutom vara flexibel och positiv till att samarbeta med andra ämnen och kompetenser. Det är ett plus om du ähar behörighet att undervisa äveni i något annat ämne tex svenska.
Företag: Skurups kommun, Mackleanskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Spanska/Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Spanska/Engelska

Modersmålslärare Dari
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Att undervisa i modersmål enligt grundskolans kursplan. Även ge studiehandledning vid behov. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av pedagogiskt arbete. Pedagogisk utbildning är en merit. Dari som modersmål och goda kunskaper i svenska. God samarbetsförmåga och van vid självständigt arbete. Väl insatt i läroplanen för grundskolan.
Företag: Skurups kommun, Skol- och utbildningsförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Dari jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Dari

Modersmålslärare Spanska
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Att undervisa i modersmål enligt grundskolans kursplan. Även ge studiehandledning vid behov. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av pedagogiskt arbete. Pedagogisk utbildning är en merit. Spanska som modersmål och goda kunskaper i svenska. God samarbetsförmåga och van vid självständigt arbete. Väl insatt i läroplanen för grundskolan. Körkort och tillgång till bil eftersom tjänsten fördelas till olika skolor i kommunen.
Företag: Skurups kommun, Skol- och utbildningsförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Spanska

Lärare Ma/No
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Hallenborgskolan ligger i Rydsgård, strax öster om Skurups tätort. Skolan byggdes 1960 och kommer till hösten att ha ca 190 elever inskrivna från förskoleklass till åk 6. På skolan finns förutom skola också fritidshem/-klubb. På Hallenborgskolan präglas verksamheten av omsorg, nyfikenhet, fantasi, lek och glädje. Vi har en hög tilltro till att våra elever kan och arbetar för att alla elever ska nå målen. Vi värnar om ett gott samarbete mellan hem och skola för tillsammans kan vi nå framgång. Vi vill att alla elever ska känna lust och glädje i sitt lärande. Vill du läsa mer och se bilder från vår skola kan du besöka vår facebooksida: www.facebook.com/hallenborgskolan ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga lärararbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet i Ma/No.
Företag: Skurups kommun, Hallenborgsskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Skurup
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

2 st LASTBILSFÖRARE Sökes
Vi utökar vår verksamhet och söker nu: 1 st duktig & erfaren Kranbilsförare 1 st Distributionsförare (all-round körningar) Vi kör på uppdrag åt LBC Malmö och vårt arbetsfält är främst Malmö/Trelleborg/Helsingborgs området. Vi ser därför gärna att du är bosatt i eller i närheten av Malmö. Du som söker bör uppfylla följande krav: Serviceminded God fysik & rörlighet Behärskar svenska språket väl Innehar C eller CE -körkort YKB/ADR/Säkerhet/Hjälp/Arbete på väg Digitalt färdskrivarkort Du som söker tjänsten som Kranbilsförare måste ha tidigare erfarenhet av krankörningar. VÄNLIGEN ANGE I DIN ANSÖKAN VILKEN/VILKA AV TJÄNSTERNA DU SÖKER. Tillträde : OMGÅENDE Anställningsform - efter överenskommelse
Företag: BIG STYLE I SKURUP HANDELSBOLAG
Ort: Malmö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st LASTBILSFÖRARE Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st LASTBILSFÖRARE Sökes

Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. Vi har precis tecknat ett nytt avtal med Skurups kommun där vi har fått förnyat förtroende för att bemanna alla vikariat inom förskola, förskoleklass, fritids, grundskolan och gymnasiet. Just nu söker vi dig som vill arbeta inom skolan i Skurups kommun inom olika rektorsområden. För oss och våra kunder är det viktigt med kontinuitet, därmed vill vi kunna erbjuda dig en trygg fastare anställning på Personal Direkt.   Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning antingen mot grundskolans tidigare eller senare år. Då det krävs att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och gillar nya utmaningar. Du som söker har stor social kompetens och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är positiv, glad och har ett stort engagemang. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du har god förståelse för elever och deras behov. Som konsult hos Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande och är med och skapar goda relationer till våra kunder. Vi erbjuder visstidsanställning och timanställning. Du kommer att ingå i de nya arbetslag vi skapar. Vi arbetar för trivsel genom sammankomster för konsulterna, infoträffar och utbildning. Vi lyssnar till dina önskemål om tider, tjänstgöringsgrad m.m. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi funnit lämpliga kandidater. Det är inte möjligt att begära ersättning från din A-kassa om du jobbar deltid hos ett bemanningsföretag. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Körkort och bil är inget krav men mycket meriterande.   Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup

Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. Vi har precis tecknat ett nytt avtal med Skurups kommun där vi har fått förnyat förtroende för att bemanna alla vikariat inom förskola, förskoleklass, fritids, grundskolan och gymnasiet. Just nu söker vi dig som vill arbeta inom skolan i Skurups kommun inom olika rektorsområden. För oss och våra kunder är det viktigt med kontinuitet, därmed vill vi kunna erbjuda dig en trygg fastare anställning på Personal Direkt.   Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning antingen mot grundskolans tidigare eller senare år. Då det krävs att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och gillar nya utmaningar. Du som söker har stor social kompetens och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är positiv, glad och har ett stort engagemang. Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du har god förståelse för elever och deras behov. Som konsult hos Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande och är med och skapar goda relationer till våra kunder. Vi erbjuder visstidsanställning och timanställning. Du kommer att ingå i de nya arbetslag vi skapar. Vi arbetar för trivsel genom sammankomster för konsulterna, infoträffar och utbildning. Vi lyssnar till dina önskemål om tider, tjänstgöringsgrad m.m. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi funnit lämpliga kandidater. Det är inte möjligt att begära ersättning från din A-kassa om du jobbar deltid hos ett bemanningsföretag. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Körkort och bil är inget krav men mycket meriterande.   Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger inom grundskolan till projekt i Skurup

SVA lärare
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i svenska som andra språk enligt skolans kursplan. Tjänsten är delad på två arbetsplatser: - Östergårdskolan 60% - Nils Holgerssongymnasiet 15% KVALIFIKATIONER Behörig i SVA lärare. Körkort är ett krav.
Företag: Skurups kommun, Skol- och utbildningsförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga SVA lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SVA lärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Skurup
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

Skurups nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?" Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Matinspiratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. För att vara en bra Matinspiratör krävs att du agerar likt en säljare. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: syd@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Glöm inte att märka din ansökan med "Matinspiratör Skurup". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Skurup
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skurups nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skurups nya butiksdemonstratör sökes!

Löneadministratör
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Vi använder Personec P löneystem och har en välutvecklad självservicefunktion. Förutom sedvanligt lönearbete är det viktigt att ge en god service åt anställda, chefer och budgetansvariga. KVALIFIKATIONER Eftergymnasial utbildning med inriktning på löneadministration. Som person har du social kompetens och trivs i kontakter med andra personer samt har ett positivt förhållningssätt. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är serviceintriktad. Vid tillsättning av tjänsten fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Skurups kommun, Ekonomienheten
Ort: Skurup
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör jobb, Löneadministratör Skurup, Löneadministratör Skurups kommun, Ekonomienheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör

Personlig assistent
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Stödja en elev med ADHD diagnos på Östergårdskolan. KVALIFIKATIONER Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Skurups kommun, Östergårdsskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Skurup
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

Barnskötare till vikariepool i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. Tillsammans med Skurups kommun bedriver vi sedan våren 2012 vikariepool där vi tillsätter alla korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritids och grundskola. Vi söker just nu kompetenta barnskötare med flera års erfarenhet av arbete i förskola. Förskolorna är belägna i Skurup, Rydsgård, Slimminge, Skivarp och Abbekås. Du är en glad och positiv person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för att arbeta som pedagog. Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har en god förståelse för barn och deras behov. Det är viktigt att du är flexibel då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Som konsult hos Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande för att skapa goda relationer till våra kunder. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Tillträde:15 augusti Tjänst: Timanställning
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Skurup
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till vikariepool i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till vikariepool i Skurup

Lärare Sv/So
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Hallenborgskolan ligger i Rydsgård, strax öster om Skurups tätort. Skolan byggdes 1960 och kommer till hösten att ha ca 190 elever inskrivna från förskoleklass till åk 6. På skolan finns förutom skola också fritidshem/-klubb. På Hallenborgskolan präglas verksamheten av omsorg, nyfikenhet, fantasi, lek och glädje. Vi har en hög tilltro till att våra elever kan och arbetar för att alla elever ska nå målen. Vi värnar om ett gott samarbete mellan hem och skola för tillsammans kan vi nå framgång. Vi vill att alla elever ska känna lust och glädje i sitt lärande. Vill du läsa mer och se bilder från vår skola kan du besöka vår facebooksida: www.facebook.com/hallenborgskolan ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga lärararbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet i Sv/So
Företag: Skurups kommun, Hallenborgsskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Personlig assistent - Skurup
Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Under våra 21 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra". Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning. Personlig assistent sökes till en 48 år gammal ryggmärgsskadad man. På grund av min funktionsnedsättning behöver jag framförallt assistans under morgon- och kvällsrutiner. Viss assistans förekommer även dagtid i samband med arbete och träning. Jag är din arbetsledare och Kooperativet Lila är din arbetsgivare. Jag söker nu en assistent till en tjänst på ca 30 %, som kan komma att utökas något. Även inhopp vid ledigheter och sjukdom kan bli aktuellt. Du börjar tidig morgon som assistent hos mig, så du måste vara morgonpigg och helst bo i, eller i närheten av, Skurup. Det är viktigt att intressen och personkemin mellan oss stämmer. Att arbeta hos mig innebär att man som assistent bör vara flexibel och lyhörd för mig och mina behov. Du är noga med att passa tider. Jag ser gärna sökande med viss arbets- och livserfarenhet. Du måste ha körkort. Din ansökan vill vi ha i form av ett personligt brev, CV och två referenser som du skickar till ansokan@kooperativetlila.se. Ange referensnummer "13 09 66" i ämnesraden.
Företag: KOOPERATIVET LILA EKONOMISK FÖRENING
Ort: Skurup
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Skurup

Modersmålslärare Danska
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Danska som modersmål för elever i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna lärarexamen. Du måste vara väl insatt i grundskolans styrdokument. Du är flexibel och har lätt för att knyta kontakter och upprätthålla goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Eftersom undervisningen sker på alla skolor i kommunen så krävs det att du har körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Skurups kommun, Skol- och utbildningsförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Danska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Danska

Lärare till vikariepool i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar både med privat - och offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Tillsammans med Skurups kommun driver vi sedan våren 2012 vikariepool inom förskola, fritids och grundskola. Grundskolorna i kommunen är belägna i Skurup, Rydsgård, Slimminge och Skivarp. Inför kommande vår behöver vi utöka vår personalstyrka inom området skola och söker behöriga och trygga pedagoger med erfarenhet av att undervisa inom grundskolans tidigare stadier. Kanske har du redan valt att avsluta din aktiva karriär som lärare, eller också har du funderat över det men inte ännu tagit steget? Du kan också vara i början av din lärarkarriär och behöver en väg in på arbetsmarknaden? Personal Direkt söker just din kompetens! Som person är du positiv, social och tycker om att möta nya människor. Du är flexibel, kreativ och självständig. Du är en lyhörd pedagog som brinner för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Vidare är du en trevlig kollega som bidrar med god stämning och ett glatt humör. Som konsult för Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande och är med och skapar goda relationer till våra kunder. Då det handlar om korta vikariat som uppstår med kort varsel är det viktigt att du är flexibel och gillar utamningen i ett varierande arbete. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi funnit lämpliga kandidater. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Utdraget får inte vara äldre än 1 år och du beställer det via Polismyndigheten. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Vänligen ange löneanspråk. Omfattning: Timanställning
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till vikariepool i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till vikariepool i Skurup

Barnskötare till vikariepool i Skurup
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. Tillsammans med Skurups kommun bedriver vi sedan våren 2012 vikariepool där vi tillsätter alla korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritids och grundskola. Vi söker just nu kompetenta barnskötare med flera års erfarenhet av arbete i förskola. Förskolorna är belägna i Skurup, Rydsgård, Slimminge, Skivarp och Abbekås. Du är en glad och positiv person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för att arbeta som pedagog. Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har en god förståelse för barn och deras behov. Det är viktigt att du är flexibel då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Som konsult hos Personal Direkt AB är du vårt ansikte utåt och det är viktigt att du är ansvarstagande för att skapa goda relationer till våra kunder. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver. Vi anställer enbart personer med aktuellt utdrag från belastningsregistret. Tillträde: Omgående Tjänst: Timanställning
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till vikariepool i Skurup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till vikariepool i Skurup

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Skurups kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Skurup
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Skurup.

Arbetsterapeut, vikariat
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Centrum för Arbetsutveckling (CAU) är en del av arbetsmarknadsenheten i Skurups Kommun som arbetar på remiss från socialtjänsten. CAU arbetar individuellt och i grupp med deltagarna för att de skall bli anställningsbara. Verksamheten har en enklare servicefunktion inom Skurups Kommun. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i är kartläggning/utredning och bedömning av arbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även rehabilitering av människor som av någon anledning behöver en fördjupad kartläggning, extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Journalföring i relevanta system och även samverkan med andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du skall också tycka om utmaningar och att arbeta med utveckling. Vi förutsätter att Du har ett brinnande intresse för människor, att Du tror på deras egen förmåga samt att Du har en stark vilja att se varje individ utvecklas. Datavana och körkort är ett krav. Personlig lämplighet beaktas.
Företag: Skurups kommun, Kommunövergripande stab
Ort: Skurup
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut, vikariat

Socialpedagog
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Arbetsplats Dagligverksamhet i Skurups Kommun. Målsättningen i Skurups kommun och för LSS verksamheterna är att stimulera, utveckla och skapa meningsfullhet utifrån ett salutogent förhållningssätt. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna på daglig verksamhet innebär att erbjuda meningsfull sysselsättning för personer tillhörande LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Arbeta för att hitta meningsfull sysselsättning och stimulerande arbetsuppgifter, som är anpassade efter den enskildes önskemål, behov, intressen och förutsättningar. Samverka med personal internt och extern samverkan med andra myndigheter såsom försäkringskassan och arbetsförmedlingen ect. Etablera och skapa nätverk med näringslivet. Har det övergripande ansvaret för att genomförandeplanerna på daglig verksamhet fungerar utifrån brukarens behov och begränsningar. Ge stöd, handleda och förmedla kunskap till övriga i arbetsgruppen. KVALIFIKATIONER Högskoleexamen socialpedagog. Erfarenhet av arbete med den aktuella målgruppen är en förutsättning. Tidigare erfarenheter av utvecklingsarbete, kunskap om samhällstrukturens påverkan på människor med funktionsnedsättning samt kunskap av arbete med TEACCH metodik är meriterande. Den personliga lämpligheten är avgörande. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, ta ansvar, men även vara en del i arbetsgruppen. Du skall ha ett pedagogiskt förhållningssätt, vara flexibel, tydlig och engagerad. För arbetsuppgifterna krävs att du är kommunikativ, lyhörd och kan etablera och utveckla relationer samt har förmågan att lösa problem på ett strukturerat sätt.
Företag: Skurups kommun, Individ- och omsorgsförvaltningen
Ort: Skurup
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Skurup, Socialpedagog Skurups kommun, Individ- och omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Budgetrådgivare
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Som Budget- och skuldrådgivare kommer Du att arbeta med rådgivning till de av kommunens invånare som önskar hjälp med planering av budget, skuldrådgivning, förhandling med fordringsägare för att nå uppgörelser, samt förändringsarbete över längre tid. Du kommer även att vara behjälplig med ansökan och skuldsanering, överklagande samt stöd under skuldsaneringen. KVALIFIKATIONER Högeskoleexamen som socionom, ekonom, beteendevetare eller motsvarande - God kunskap om hushållsekonomi - Juridisk och ekonomisk kunskap om skuldsanering.
Företag: Skurups kommun, Social service
Ort: Skurup
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Budgetrådgivare jobb, Budgetrådgivare Skurup, Budgetrådgivare Skurups kommun, Social service
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Budgetrådgivare

Informatör med turisminriktning
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Tjänsten är placerad inom enheten för information och näringsliv i kommunhuset i Skurup. ARBETSUPPGIFTER Skurups kommun söker dig som vill vara med att marknadsföra Skurups kommun gentemot besökare, invånare och näringsliv. Du har en informationsfunktion där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha ansvar för databas, webbpublicering, produktion av trycksaker, kartor och annonser. I tjänsten ingår att skriva och producera redaktionellt material. Du ingår i en enhet där man delar på uppgifterna men samtidigt driver sina egna projekt. Du har ett nära samarbete med besöksnäringen i kommunen. I uppgifterna ingår även att arbeta i kommunhusets information och turistbyrå. KVALIFIKATIONER Du har arbetslivserfarenhet inom turism och information, gärna i offentlig verksamhet. Du ska ha turism- och informationsutbildning och vara van vid att arbeta i webbpubliceringsverktyg, gärna Drupal samt CBIS. Du är van att arbeta med mediapublicering och bildredigering, gärna i Photoshop samt Indesign. Du är serviceinriktad, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Du är en god skribent och har en naturlig känsla för layout. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet inom liknande arbetsområden är meriterande.
Företag: Skurups kommun, Information och näringsliv
Ort: Skurup
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Informatör med turisminriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatör med turisminriktning

Socionom
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är handläggning av ansökningar gällande försörjningsstöd. Målsättningen är att så många människor som möjligt ska bli självförsörjande. Arbetet innebär stöd mot egenförsörjning, samverkan med samarbetsparter inom enheten Social service, Arbetsförmedling, Försäkringskassan och Samverkansförbundet. Utifrån ett lösningsinriktat förhållningssätt medverkar du till att finna vägar till självförsörjning för den enskilde. KVALIFIKATIONER Vi söker nu socionom, med erfarenhet ifrån arbete med myndighetsutövning avseende försörjningsstöd. Du ska kunna skapa goda relationer till dina klienter, kollegor och samarbetspartners. Du erbjuds arbete på en enhet där vi ständigt söker positiv utveckling för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett gott kvalitativt arbete för dem som söker hjälp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.
Företag: Skurups kommun, Social service
Ort: Skurup
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Skurup, Socionom Skurups kommun, Social service
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom


Sök lediga jobb Skurup

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se