Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen jobb

Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen jobb Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma- Stockholm

 2. Amesto Solutions söker en applikationstekniker- Stockholm

 3. Specialist/Överläkare i Gynekologi för kund!- Södertälje

 4. Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö- Ekerö

 5. Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan- Stockholm

 6. Kökschef Restaurang Ljunggren- Stockholm

 7. Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult- Stockholm

 8. Golvläggare- Norrtälje

 9. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

 10. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö


Mer beskrivning

Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Bromma. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 6 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 5 och 7 år. Familjen behöver din hjälp 2 eftermiddagar per vecka ca kl 15.30/16.00-18.00/18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma

Amesto Solutions söker en applikationstekniker
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en applikationstekniker till vårt kontor i Stockholm! Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Som konsult arbetar du med installation, uppgraderingar, felsökning och dylikt mot Amestos och Vismas affärssystem. Du kommer också att bidra i support och medverka till merförsäljning. Med tiden ser vi att du utvecklas och till stor del blir självgående och jobbar en del av tiden ute hos kund. Din profil: *Vi söker dig som är systemtekniker med ett genuint intresse för problemlösning. Det är meriterande att du har arbetat ett antal år med nätverk och drift mot Windowsplattformen. *Du uppskattar mycket kundkontakt och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. *Du har grundläggande kunskap om Windows Server 2003 och högre, samt Windows XP och högre. *Kunskap inom drift och optimering av SQL Server är ett krav. *Kunskap inom Active Directory och Exchange server är meriterande. *Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med affärssystem och allra helst mot Visma Global eller Visma Business, samt av att arbeta i projekt. Din roll som applikationstekniker innebär att du kommer att arbeta självständigt, men du ingår ändå i ett tekniskt team. Därför är det viktigt att du har ett konsult- och affärsmässigt arbetssätt, har en god förmåga att kommunicera, är strukturerad och ansvarsfull. Du har även en stark vilja och drivkraft att utvecklas vidare i en entreprenörsorienterad miljö. Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker ? Amesto erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se. Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson på 0707-956090. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en applikationstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en applikationstekniker

Specialist/Överläkare i Gynekologi för kund!
Specialist/Överläkare i Gynekologi Arbetsuppgifter Vi erbjuder en erfaren opererande gynekolog ett omväxlande och stimulerande arbete på ett litet specialistsjukhus med trevliga kollegor, hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer Stor vikt läggs vid personlig lämpighet. Arbetstider och omfattning Tillsvidareanställning, heltid (dagtid) med jourtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Så ansöker du Skicka in din ansökan snarast då rekryteringsarbetet sker löpande! Ange referens: Specialist/Överläkare i Gynekologi Skicka in din ansökan via e-post till:jobb@karriaren.com
Företag: HRGN Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist/Överläkare i Gynekologi för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist/Överläkare i Gynekologi för kund!

Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Ekerö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 6 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 7 år. Familjen behöver din hjälp 2 (ibland 3) eftermiddagar per vecka ca kl 16.00-19.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Vasastan. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 5-8 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens tre barn som är 6 år och tvillingar på 2,5 år. Familjen behöver din hjälp 2-3 eftermiddagar per vecka ca kl 15.30/16.00-18.00/18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Vasastan

Kökschef Restaurang Ljunggren
Vi på restaurang Ljunggren söker ny kökschef! Vi har öppet året runt och specialiserar oss på sushi och asian fusion. Sushikockarna leds av Ken Bogle och vi önskar att du leder varm- och kallköket. Vi önskar att du har flera års erfarenhet av yrket och att ditt arbete håller en mycket hög nivå. Meriterande om du haft tidigare chefspositioner inom kök. I rollen som kökschef ansvarar du för att minst tre gånger om året skriva nya kreativa menyer, att all mat som tillagas på restaurangen håller utlovad kvalitet och att rutiner och processer följs, såsom inventeringar, lagerbeställningar, egenkontroller osv. Du har god kännedom om råvaror och vet hur man får ut det bästa av dem. Tempot är högt och ditt personliga driv och engagemang är viktigt för att styra vårt kök framåt! Vi på Ljunggren är stolta över att alla hos oss jobbar i ett stort team, ödmjukhet avdelningarna emellan är a och o. Tillträde: snarast möjligt, senast 5 augusti 2013.
Företag: Rest.Ljunggren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef Restaurang Ljunggren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef Restaurang Ljunggren

Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en affärssystemkonsult, som med fördel har arbetat med något av Vismas affärssystem tidigare; Visma Global eller Visma business (möjlighet finns också till intern fortbildning). Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Din huvuduppgift kommer att vara att specificering, anpassning och implementering av system till kund, samt att genomföra workshops och utbildningar. På längre sikt kommer du att delta i utvecklingen av kundernas verksamhet med utgångspunkt i våra affärssystemslösningar.Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och placering är i Stockholm. Din profil: *Du har en bakgrund inom ekonomi eller logistik och har tidigare erfarenhet av något affärssystem *Du har ett konsultmässigt såväl som affärsmässigt arbetssätt och är duktig på att skapa kontakt och utveckla kundrelationer *Du är positiv, driftig och utvecklingsbenägen *Du är lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov och önskemål *Du kan arbeta självständigt Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker - Amesto Solutions erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se . Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson 0707-956090.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult

Golvläggare
Vi söker en mattläggare med minst 3 års erfarenhet. För tjänsten krävs att du är självständig och har social kompetens. Dina arbetsuppgifter består av mattläggning i våtrum, linolium och trägolv.
Företag: ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Golvläggare jobb, Golvläggare Norrtälje, Golvläggare ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvläggare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 1,5 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka ca kl 15.30-18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3-4 timmar per vecka och startar i augusti/september. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens barn som är 6 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka (helst tisdagar) ca kl 16.00-19.00/20.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnet, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö


Sök lediga jobb Smedjebackens kommun, Familje och utbildningsförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se