Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb - lediga jobb

Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Smile Sundsvall söker Tandhygienist!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Smile Sundsvall söker Tandhygienist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Smile Sundsvall söker Tandhygienist!- Sundsvall

 2. Smile Sundsvall söker Tandhygienist!- Sundsvall

 3. Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 4. Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 5. Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 6. Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 7. Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 8. Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 9. Smile Sundsvall söker tandhygienist!- Sundsvall

 10. Smile Sundsvall söker tandhygienist- Sundsvall

 11. Smile Sundsvall söker tandhygienist- Sundsvall

 12. Smile Sundsvall söker tandhygienist- Sundsvall

 13. Smile Sundsvall söker tandhygienist- Sundsvall

 14. Smile Sundsvall söker tandhygienist- Sundsvall


Mer beskrivning

Smile Sundsvall söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Sundsvall söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Erfarenhet -Du är antigen nyexaminerad eller ska ta examen till sommaren. Meriterande om du 1-2 års erfarenhet. -Du har ett vänligt bemötande, är självständig,positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. -Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-21. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker Tandhygienist!

Smile Sundsvall söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. Till vår toppmoderna klinik i Sundsvall söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Erfarenhet -Du är antigen nyexaminerad eller ska ta examen till sommaren. Meriterande om du 1-2 års erfarenhet. -Du har ett vänligt bemötande, är självständig,positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. -Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-04-30. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker Tandhygienist!

Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är idag nordens största privata tandvårdskedja med 41 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård. Placeringsort Du blir en del av Colosseum Smiles klinik i Sundsvall. Anställningsform Tillsvidare Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du omväxlande arbetsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du båda barn- och vuxenpatienter. Vi vill att du ska uppskatta teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Dina erfarenheter och kompetenser Antigen är du nyexaminerad eller har du några års erfarenhet som tandhygienist Du har god klinisk erfarenhet inom parod-och kariesbehandlingar och har erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna patienter. Du har ett vänligt bemötande, är självständig och flexibel. Du är strukturerad, trivs med att arbeta i team och i närheten av kollegor och är positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. Din personlighet * God samarbetsförmåga och känsla för service * Kvalitetsmedveten och nogrann * Driven och utvecklingsorienterad Det här får du av Colosseum Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy 2.0 får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8/10 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är idag nordens största privata tandvårdskedja med 41 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård. Placeringsort Du blir en del av Colosseum Smiles klinik i Sundsvall. Anställningsform Tillsvidare Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du omväxlande arbetsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du båda barn- och vuxenpatienter. Vi vill att du ska uppskatta teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Dina erfarenheter och kompetenser Antigen är du nyexaminerad eller har du några års erfarenhet som tandhygienist Du har god klinisk erfarenhet inom parod-och kariesbehandlingar och har erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna patienter. Du har ett vänligt bemötande, är självständig och flexibel. Du är strukturerad, trivs med att arbeta i team och i närheten av kollegor och är positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. Din personlighet * God samarbetsförmåga och känsla för service * Kvalitetsmedveten och nogrann * Driven och utvecklingsorienterad Det här får du av Colosseum Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy 2.0 får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/10 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är idag nordens största privata tandvårdskedja med 41 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård. Placeringsort Du blir en del av Colosseum Smiles klinik i Sundsvall. Anställningsform Tillsvidare Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du omväxlande arbetsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du båda barn- och vuxenpatienter. Vi vill att du ska uppskatta teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Dina erfarenheter och kompetenser Antigen är du nyexaminerad eller har du några års erfarenhet som tandhygienist Du har god klinisk erfarenhet inom parod-och kariesbehandlingar och har erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna patienter. Du har ett vänligt bemötande, är självständig och flexibel. Du är strukturerad, trivs med att arbeta i team och i närheten av kollegor och är positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. Din personlighet * God samarbetsförmåga och känsla för service * Kvalitetsmedveten och noggrann * Driven och utvecklingsorienterad Det här får du av Colosseum Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy 2.0 får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/12 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Colosseum Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 42 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. I Sverige har vi 25 kliniker och finns på 21 orter och har 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall. Smile Sundsvall bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i centrala Sundsvall. Kliniken är placerad mitt på Storgatan och är utrustad med 6 behandlingsrum och OPG. På kliniken arbetar 14 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/ protetik. Vi är ett härligt gäng med god gemenskap och lång yrkeserfarenhet. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta att växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en driven tandhygienist till vår klinik. Som tandhygienist skall du dela Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 december 2015. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer. Dina erfarenheter och kompetenser * Antigen är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om karies- och parodontala behandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parod-fall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga. Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan  Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 42 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. I Sverige har vi 25 kliniker och finns på 21 orter och har 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall. Smile Sundsvall bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i centrala Sundsvall. Kliniken är placerad mitt på Storgatan och är utrustad med 6 behandlingsrum och OPG. På kliniken arbetar 14 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/ protetik. Vi är ett härligt gäng med god gemenskap och lång yrkeserfarenhet. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta att växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en driven tandhygienist till vår klinik. Som tandhygienist skall du dela Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 december 2015. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer. Dina erfarenheter och kompetenser * Antigen är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om karies- och parodontala behandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parod-fall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga. Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan  Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 42 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. I Sverige har vi 25 kliniker och finns på 21 orter och har 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall. Smile Sundsvall bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i centrala Sundsvall. Kliniken är placerad mitt på Storgatan och är utrustad med 6 behandlingsrum och OPG. På kliniken arbetar 14 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/ protetik. Vi är ett härligt gäng med god gemenskap och lång yrkeserfarenhet. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta att växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en driven tandhygienist till vår klinik. Som tandhygienist skall du dela Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 december 2015. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer. Dina erfarenheter och kompetenser * Antigen är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om karies- och parodontala behandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parod-fall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga. Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan  Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 oktober. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Smile Sundsvall söker tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 42 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. I Sverige har vi 25 kliniker och finns på 21 orter och har 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall. Smile Sundsvall bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i centrala Sundsvall. Kliniken är placerad mitt på Storgatan och är utrustad med 6 behandlingsrum och OPG. På kliniken arbetar 14 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/ protetik. Vi är ett härligt gäng med god gemenskap och lång yrkeserfarenhet. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta att växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en driven tandhygienist till vår klinik. Som tandhygienist skall du dela Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 december 2015. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer. Dina erfarenheter och kompetenser * Antigen är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om karies- och parodontala behandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parod-fall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga. Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan  Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist!

Smile Sundsvall söker tandhygienist
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 42 kliniker i Sverige, Norge och Danmark och 800 medarbetare. I Sverige har vi 25 kliniker och finns på 21 orter och har 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall. Smile Sundsvall bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik i centrala Sundsvall. Kliniken är placerad mitt på Storgatan och är utrustad med 6 behandlingsrum och OPG. På kliniken arbetar 14 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/ protetik. Vi är ett härligt gäng med god gemenskap och lång yrkeserfarenhet. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta att växa och arbeta för att erbjuda Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en driven tandhygienist till vår klinik. Som tandhygienist skall du dela Smiles ambitioner och attraheras av att bli en del av en klinik som är på frammarsch! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 december 2015. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer. Dina erfarenheter och kompetenser * Antigen är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om karies- och parodontala behandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parod-fall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga. Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan  Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist

Smile Sundsvall söker tandhygienist
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 43 kliniker i Sverige, Norge och Danmark. Smile har en omsättning på 950 mkr (2015) och 850 medarbetare. I Sverige har vi 26 kliniker och finns på 20 orter och har 550 medarbetare, varav cirka 42 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall Smile bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och fräscha klinik på Storgatan i Sundsvall. Sammanlagt är vi 13 medarbetare och vår klinik är utrustad med 6 behandlingsrum. I Sundsvall har Smile specialister inom Bettfysiologi, och Oral kirurgi. Smile Sundsvall står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta växa och arbeta för att erbjuda Sundsvall och Sveriges bästa tandvård. En av våra tandhygienister går hem på föräldraledighet till sommaren varför vi nu söker en nyfiken och driven tandhygienist till vår klinik. Anställningsform Vikariat. 1 juni 2016- 31 maj 2017. Med goda möjligheter till förlängning   Tillträde Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är 1 juni 2016. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och kompetens till kliniken. Dina erfarenheter och kompetenser * Du är nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär. * Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. * Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med grava parodfall samt om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet * Du är självständig men trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. * Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. * Du har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga Det här får du av Smile * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i team, på din klinik och i hela organisationen. * Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. * Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. * Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 februari. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen med din ansökan.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist

Smile Sundsvall söker tandhygienist
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark, med en omsättning på över 1250 mkr (2017) och ca 1200 medarbetare.I Sverige går vi under namnet Smile tandvård och har 30 kliniker på 25 orter och hos oss arbetar ca 600 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Är det viktigt för dig att vara delaktig i beslut som rör ditt arbete och din klinik, och samtidigt vara del av något större? Trivs du med att samarbeta med kollegor och vill göra roliga saker tillsammans på både kliniken och inom Smile? Då är Smile något för dig. Smile bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och trevliga klinik i Sundsvall. Smile satsar på med kliniker med modern utrustning och kvalitativ tandvård med tillgång till specialister med kort kötid och ”under samma tak”. Sammanlagt är vi 13 medarbetare och kliniken är utrustad med 6 behandlingsrum med toppmodern utrustning. I Sundsvall har Smile specialister i Käkkirurgi och Bettfysiologi. Vi söker en tandhygienist som är redo att ta sig an nya odontologiska utmaningar och vill arbeta på en trivsam klinik med god stämning! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Din erfarenhet och kompetens *  Vi värdesätter att du har några års erfarenhet som tandhygienist och att du vill ta nästa steg i din karriär. *  Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. *  Det är meriterande om du har erfarenhet av och vill arbeta med grava parodfall och därmed också vara delaktig i behandlingen av mer komplexa patientbehandlingar. *  Likaså om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet *  Du är självständig men trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. *  Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. *  Du har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga Det här får du av Smile *  Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i team, på din klinik och i hela organisationen. *  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. *  Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. *  Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. *  Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. *  Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 augusti. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se.
Företag: Colosseum Smile AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist

Smile Sundsvall söker tandhygienist
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark, med en omsättning på över 1250 mkr (2017) och ca 1200 medarbetare.I Sverige går vi under namnet Smile tandvård och har 30 kliniker på 25 orter och hos oss arbetar ca 600 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Är det viktigt för dig att vara delaktig i beslut som rör ditt arbete och din klinik, och samtidigt vara del av något större? Trivs du med att samarbeta med kollegor och vill göra roliga saker tillsammans på både kliniken och inom Smile? Då är Smile något för dig. Smile bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och trevliga klinik i Sundsvall. Smile satsar på med kliniker med modern utrustning och kvalitativ tandvård med tillgång till specialister med kort kötid och ”under samma tak”. Sammanlagt är vi 13 medarbetare och kliniken är utrustad med 6 behandlingsrum med toppmodern utrustning. I Sundsvall har Smile specialister i Käkkirurgi och Bettfysiologi. Vi söker en tandhygienist som är redo att ta sig an nya odontologiska utmaningar och vill arbeta på en trivsam klinik med god stämning! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Din erfarenhet och kompetens *  Vi värdesätter att du har några års erfarenhet som tandhygienist och att du vill ta nästa steg i din karriär. *  Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. *  Det är meriterande om du har erfarenhet av och vill arbeta med grava parodfall och därmed också vara delaktig i behandlingen av mer komplexa patientbehandlingar. *  Likaså om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet *  Du är självständig men trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. *  Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. *  Du har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga Det här får du av Smile *  Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i team, på din klinik och i hela organisationen. *  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. *  Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. *  Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. *  Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. *  Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 augusti. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se.
Företag: Colosseum Smile AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist

Smile Sundsvall söker tandhygienist
Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark, med en omsättning på över 1250 mkr (2017) och ca 1200 medarbetare.I Sverige går vi under namnet Smile tandvård och har 30 kliniker på 25 orter och hos oss arbetar ca 600 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Placeringsort Smile Sundsvall Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Är det viktigt för dig att vara delaktig i beslut som rör ditt arbete och din klinik, och samtidigt vara del av något större? Trivs du med att samarbeta med kollegor och vill göra roliga saker tillsammans på både kliniken och inom Smile? Då är Smile något för dig. Smile bedriver allmän- samt specialisttandvård på vår ljusa och trevliga klinik i Sundsvall. Smile satsar på med kliniker med modern utrustning och kvalitativ tandvård med tillgång till specialister med kort kötid och ”under samma tak”. Sammanlagt är vi 13 medarbetare och kliniken är utrustad med 6 behandlingsrum med toppmodern utrustning. I Sundsvall har Smile specialister i Käkkirurgi och Bettfysiologi. Vi söker en tandhygienist som är redo att ta sig an nya odontologiska utmaningar och vill arbeta på en trivsam klinik med god stämning! Anställningsform Tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och med 6 månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse. Ansvarsområden Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. I det kliniska arbetet behandlar du främst vuxenpatienter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Din erfarenhet och kompetens *  Vi värdesätter att du har några års erfarenhet som tandhygienist och att du vill ta nästa steg i din karriär. *  Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. *  Det är meriterande om du har erfarenhet av och vill arbeta med grava parodfall och därmed också vara delaktig i behandlingen av mer komplexa patientbehandlingar. *  Likaså om du har erfarenhet av journalsystemet Opus. Din personlighet *  Du är självständig men trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner. *  Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar. *  Du har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga Det här får du av Smile *  Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i team, på din klinik och i hela organisationen. *  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut. *  Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. *  Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget. *  Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar. *  Trivsel och gott kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 augusti. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se.
Företag: Colosseum Smile AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker tandhygienist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker tandhygienist


Sök lediga jobb Smile Sundsvall söker Tandhygienist!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se