Smileco Group AB jobb - lediga jobb

Smileco Group AB jobb Smileco Group AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Smileco Group AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Smileco Group AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Smile Växjö söker Tandsköterska till Team Service!- Växjö

 2. Smile Katrineholm söker Tandhygienist!- Katrineholm

 3. Smile Vänersborg söker Tandsköterska!- Vänersborg

 4. Smile Norrköping söker Tandsköterskor!- Norrköping

 5. Smile Västerås söker Tandläkare!- Västerås

 6. Smile söker Tandläkare!- Stockholm

 7. Erfaren Tandsköterska till vår toppmoderna klinik i Kumla- Stockholm

 8. Smile Jönköping A6 söker Tandläkare!- Stockholm

 9. Smile Linköping söker Tandläkare!- Stockholm

 10. Smile Linköping söker Tandhygenist!- Stockholm

 11. Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!- Västerås

 12. Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig- Växjö

 13. Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig- Linköping

 14. Smile Västerås söker Tandhygienist!- Västerås

 15. Smile Västerås söker vikarierande Tandhygienist!- Västerås

 16. Smile söker Tandläkare!- Stockholm

 17. Smile Norrköping söker Tandläkare!- Norrköping

 18. Smile Västerås söker Tandsköterska!- Västerås

 19. Smile Norrköping söker Tandhygienist!- Norrköping

 20. Smile söker Tandläkare!- Stockholm

 21. Smile Jönköping söker Tandläkare!- Jönköping

 22. Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig- Växjö

 23. Smile Norrköping söker Tandläkare!- Norrköping

 24. Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig- Linköping

 25. Smile Borås söker Tandläkare!- Borås

 26. Smile Katrineholm söker Tandläkare!- Katrineholm

 27. Smile Linköping söker Tandläkare!- Linköping

 28. Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!- Stockholm

 29. Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig- Växjö

 30. Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig- Linköping

 31. Smile Norrköping söker Tandhygienist!- Norrköping

 32. Smile Västerås söker Tandsköterska!- Västerås

 33. Smile Kumla söker Tandsköterska till Team Service!- Kumla

 34. Smile Katrineholm söker Tandhygienist!- Stockholm

 35. Smile Sundsvall söker Tandhygienist!- Sundsvall

 36. Smile Kumla söker Tandläkare!- Kumla

 37. Smile Helsingborg söker vikarierande tandsköterska- Helsingborg

 38. Smile Kumla söker Tandhygienist!- Stockholm

 39. Smile Norrköping söker vikarierande tandsköterska- Norrköping

 40. Smile söker Tandläkare!- Stockholm


Mer beskrivning

Smile Växjö söker Tandsköterska till Team Service!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Växjö söker vi nu en tandsköterska till vårt Team Service!  Då en av våra duktiga medarbetare nu går i pension, söker vi nu en tandsköterska som tycker om varierande arbetsuppgifter, vill vara vårt ansikte utåt och även ha ordinarie tandsköterskeuppgifter.  Som medarbetare i Team Service har du det övergripande serviceansvaret för kliniken och för verksamhetsområdena reception, steril och telefoni; en huvudroll i vårt servicearbete och kontakten med våra patienter. Samtidigt är du spindeln i nätet när det gäller den löpande supporten mot våra Tandvårdsteam. Du ansvarar för att stödja de odontologiska teamen, med bland annat fokus på reception, steril, tidbokning, inköp, löpande administration mm. Du ser till så att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner, planerar så att utrustningen är funktionsduglig samt sköter drift och underhåll av samtliga maskiner. Du har även ansvar för telefonifunktion avseende inkommande samtal, förfrågningar, kallelser, uppringande verksamhet samt tidsbokning. Teamet har också ansvar för vissa ekonomirutiner. Tjänsten kräver att du är utbildad tandsköterska och gärna har praktisk erfarenhet. Du har en utpräglad servicekänsla, social kompetens och samarbetsförmåga, goda kommunikationskunskaper samt erfarenhet av att arbeta med service via telefon. Du kommer att arbeta självständigt och i team.  Av den anledningen är det viktigt att du som person är flexibel,strukturerad, noggrann och organiserad, samtidigt som du är positiv, samarbetsvillig och prestigelös och har förmågan att ta personligt ansvar. Du bör ha goda datakunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start 1 september om möjligt vi tillämpar 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning och generöst friskvårdsbidrag. Urval sker löpande så skicka in din ansökan med foto och CV så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Växjö söker Tandsköterska till Team Service! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Växjö söker Tandsköterska till Team Service!

Smile Katrineholm söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår klinik i Katrineholm söker vi en Tandhygienist! Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Det är en tillsvidaretjänst på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning, med tillträde i augusti. Individuell lönesättning och generöst friskvårdsbidrag. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan med CV och foto så snart som möjligt.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Katrineholm söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Katrineholm söker Tandhygienist!

Smile Vänersborg söker Tandsköterska!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Vänersborg söker vi en Tandsköterska! Vi vill erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska hos oss spelar du en viktig roll för att skapa en miljö som får våra patienter att trivas. Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Vi söker nu en utbildad Tandsköterska som är van att arbeta delegerat och som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan med CV och gärna foto så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Vänersborg söker Tandsköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Vänersborg söker Tandsköterska!

Smile Norrköping söker Tandsköterskor!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi två Tandsköterskor! Vi vill erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska hos oss spelar du en viktig roll för att skapa en miljö som får våra patienter att trivas. Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Vi söker nu två utbildade Tandsköterskor som är van att arbeta delegerat och som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Den ena tjänsten är en heltidstjänst, den andra på deltid. För deltidstjänsten krävs det att man är van att arbeta delegerat enligt Addera konceptet.  Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan med CV och gärna foto så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker Tandsköterskor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker Tandsköterskor!

Smile Västerås söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi en Tandläkare. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla och med social kompetens. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Tjänsten är företrädelsevis ett föräldrarvikariat på ett år med god möjlighet till förlängning. Det är en heltidstjänst , vardagar med varierande arbetstider mellan kl 07.00 och 18.00.  Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan med foto och CV så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandläkare!

Smile söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare till vår klinik i Västerås. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du vill utvecklas i ditt yrke.  För oss är det viktigt att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla och med social kompetens. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan med foto och CV. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Smile söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile söker Tandläkare!

Erfaren Tandsköterska till vår toppmoderna klinik i Kumla
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Vi söker nu en tandsköterska till vår toppmoderna klinik i Kumla. Du kommer ingå i  ett team som alltid strävar efter att erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska hos oss spelar du en viktig roll för att skapa en miljö som får våra patienter att trivas. Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Du är van att arbeta delegerat och vill utvecklas inom ditt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Heltid/Tillsvidare Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-11-06. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Tandsköterska till vår toppmoderna klinik i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Tandsköterska till vår toppmoderna klinik i Kumla

Smile Jönköping A6 söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Jönköping A6 söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare som är van att utföra stora protetiska behandlingar, såväl tand-som implantatstödda konstruktioner. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-11-08.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Jönköping A6 söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Jönköping A6 söker Tandläkare!

Smile Linköping söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll som tandläkare. Du är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av allmäntandvård och förtroendeingivande och trygg som behandlare. Smile strävar efter att erbjuda Sveriges bästa tandvård, för oss är det viktigt att du delar detta engagemang och brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig som har stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag.Goda svenska språkkunskaper är ett krav. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst förmånspaket. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-11-24. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Tandläkare!

Smile Linköping söker Tandhygenist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi nu en Tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-11-24. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Tandhygenist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Tandhygenist!

Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi en Tandsköterska till Team Service. Som medarbetare i Team Service arbetar du i vår reception och är vårt ansikte utåt. Du har en huvudroll i vårt serviceteam och kontakten med våra patienter. Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration. I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande. Erfarenhet: * Utbildad Tandsköterska med några års erfarenhet, erfarenhet från servicebranschen är meriterande. * Utpräglad servicekänsla och god socialkompetens * Flexibel person som är ansvarstagande och noggrann Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är god kommunikationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, handlingskraft och positivt tänkande. Vi söker en utbildad tandsköterska och ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter och ett brinnande intresse för service. Du bör ha goda datakunskaper och gärna i vårt bokningssystem OPUS. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Heltid/Tillsvidare Arbetstid: Vardagar, varierade arbetstider från 06.30-18.20. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-12-11. Välkommen med din ansökan
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!

Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Växjö söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare.Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll.   Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal   Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Växjö För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91 Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-12 21
Företag: Smileco Group AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig

Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet.   Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll.   Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal   Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Linköping För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91 Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-12 -17.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig

Smile Västerås söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi nu en Tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Du ansvarar för det förebyggande tandvårdsarbetet i teamet, din tidbok och budget. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Du är utbildad Tandhygienist med svensk legitimation och erfarenhet av kliniskt arbete. Du har en utpräglad servicekänsla, god socialkompetens och lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i din roll. Kvalitetsmedvetenhet och förmåga att ta ansvar är andra viktiga karaktärsdrag för tjänsten. Erfarenhet av att assistera Tandläkare är meriterande.   Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personliglämplighet. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Arbetstider: 07.00.18.00 Placeringsort: Västerås Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-12-31. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-413491, Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandhygienist!

Smile Västerås söker vikarierande Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi nu en vikarierande Tandhygienist. Tjänsten är på heltid och är ett föräldrarvikariat på 1 1/2 år med start i April 2014. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Du ansvarar för det förebyggande tandvårdsarbetet i teamet, din tidbok och budget. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Du är utbildad Tandhygienist med svensk legitimation och erfarenhet av kliniskt arbete. Du har en utpräglad servicekänsla, god socialkompetens och lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i din roll. Kvalitetsmedvetenhet och förmåga att ta ansvar är andra viktiga karaktärsdrag för tjänsten. Erfarenhet av att assistera Tandläkare är meriterande. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personliglämplighet. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Heltid och vikariat Tillträde: Start 2014-04-01. Löptid:  1 /1/2 år Arbetstider: 07.00.18.00 Placeringsort: Västerås Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-01-15. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-413491, Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker vikarierande Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker vikarierande Tandhygienist!

Smile söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare till vår kliniker med pendlingsavstånd från Stockholm. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du vill utvecklas i ditt yrke.  För oss är det viktigt att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla och med social kompetens. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan med foto och CV. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Smile söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile söker Tandläkare!

Smile Norrköping söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare som är van att utföra stora protetiska behandlingar, såväl tand-som implantatstödda konstruktioner. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig som har bred erfarnhet av protetik,stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-05.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker Tandläkare!

Smile Västerås söker Tandsköterska!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi nu en Tandsköterska. Du kommer ingå i ett team som alltid strävar efter att erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska har du övergripande serviceansvar inom teamet. Du asssiterar både tandläkare och tandhygienist i den planlagda verksamheten och säkerställer att behandlingsrum och kvalitetsrutiner efterlevs Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Erfarenhet: Du är utbildad tandsköterska, antigen nyexaminerad eller har några års erfarenhet. Du är van att arbeta delegerat och vill utvecklas inom ditt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag Arbesttider: Varierande arbetstider från Kl. 06.45-18.00 Anställning: Heltid/Tillsvidare Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-12. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandsköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandsköterska!

Smile Norrköping söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi nu en Tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-31. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker Tandhygienist!

Smile söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare till vår kliniker med pendlingsavstånd från Stockholm. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du vill utvecklas i ditt yrke.  För oss är det viktigt att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla och med social kompetens. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan med foto och CV. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Smile söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile söker Tandläkare!

Smile Jönköping söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Jönköping söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare som är van att utföra stora protetiska behandlingar, såväl tand-som implantatstödda konstruktioner. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig som har bred erfarnhet av protetik,stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-31.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Jönköping söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Jönköping söker Tandläkare!

Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Växjö söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll. Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Växjö För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91 Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-31
Företag: Smileco Group AB
Ort: Växjö
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig

Smile Norrköping söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare som är van att utföra stora protetiska behandlingar, såväl tand-som implantatstödda konstruktioner. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig som har bred erfarnhet av protetik,stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-31.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker Tandläkare!

Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll. Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Linköping För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91, Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-01-31
Företag: Smileco Group AB
Ort: Linköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig

Smile Borås söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Borås söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare.. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Erfarenhet och personliga egenskaper - Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Det är meriterande om du arbetat med estetisk tandvård, tandvårdsrädda och är flerspråkig. - Vi söker dig som är en god pedagog, har stor socialkompetens och är trivs i en föränderlig arbetsmiljö - Utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare är en förutsättning för att lyckas i  rollen som tandläkare hos oss. - Stor vikt läggs vid personliglämplighet. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl. 07.00- 18.30. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-02-20. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Borås söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Borås söker Tandläkare!

Smile Katrineholm söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Katrineholm söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare. Tjänsten är ett vikariat på ett år och med god chans till förlängning och tjänstgöring på annan klinik.  Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Erfarenhet och personliga egenskaper - Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Det är meriterande om du arbetat med protetik och implantat. - Vi söker dig som är en god pedagog, har stor socialkompetens och trivs i en föränderlig arbetsmiljö - Utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare är en förutsättning för att lyckas i  rollen som tandläkare hos oss. - Stor vikt läggs vid personliglämplighet. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställningsform: Heltid. Vikariat, med start den 1/6-2014 t o m den 1/6-2015. Arbetstider: Varierande arbetstider vardagar mellan kl. 07.00- 16.00. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-02-28. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Katrineholm söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Katrineholm söker Tandläkare!

Smile Linköping söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi nu en erfaren och driven allmäntandläkare. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll som tandläkare. Du är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av allmäntandvård och förtroendeingivande och trygg som behandlare. Smile strävar efter att erbjuda Sveriges bästa tandvård, för oss är det viktigt att du delar detta engagemang och brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig som har stor socialkompetens, utpräglad servicekänsla och intresse av att leda och utveckla medarbetare. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst förmånspaket. Anställning: Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-02-15. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Linköping
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Tandläkare!

Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi en Tandsköterska till Team Service. Som medarbetare i Team Service arbetar du i vår reception och är vårt ansikte utåt. Du har en huvudroll i vårt serviceteam och kontakten med våra patienter. Arbetsuppgifter: * Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration. * I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande. * Säkerställa att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner,utrustningen är funtkionsduglig samt aktivt arbeta i steril Erfarenhet: * Utbildad Tandsköterska med några års erfarenhet, erfarenhet från servicebranschen är meriterande. * Utpräglad servicekänsla och god socialkompetens * Flexibel person som är ansvarstagande och noggrann Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är god kommunikationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, handlingskraft och positivt tänkande. Vi söker en utbildad tandsköterska och ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter och ett brinnande intresse för service. Du bör ha goda datakunskaper och gärna i vårt bokningssystem OPUS. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Heltid/Tillsvidare Arbetstid: Vardagar, varierade arbetstider från 06.30-18.20. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-02-20. Välkommen med din ansökan
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandsköterska till Team Service!

Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Växjö söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll. Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Växjö För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91 Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-31
Företag: Smileco Group AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Växjö söker Odontologiskt ansvarig

Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Odontologiskts ansvarig med entreprenörsanda och kvalitetsfokus Du blir en del av: Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Nu har du chansen! Till vår toppmoderna klinik i Linköping söker vi en Odontologiskt ansvarig. Som Odontologiskt ansvarig på Smile arbetar du som Tandläkare samtidigt som du har övergripande odontologiskt verksamhetsansvar för kliniken och ingår i klinikens styrgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar och i rollen som ledare. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll. Dina arbetsuppgifter: * Arbeta som Tandläkare i ett team om tre personer * Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån Smiles riktlinjer och värdegrund * Planera och leda terapimöten för Tandläkare och Tandhygienister samt vara klinisk mentor för behandlare * Utifrån Smiles affärsstrategi och värdegrund säkerställa en kvalitetsmässig vård med tyngd på kundinflytande och bemötande * Leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att kliniken uppfyller klinisk odontologisk kvalitet. * Driva kompetensutvecklingsinsatser och bedöma utbildningsbehov för klinisk personal Vi erbjuder: Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Anställning: Det är en heltidstjänst, med arbetstid vardagar mellan kl. 07.00 och 18.00. Placeringsort: Linköping För mer information: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryteringschef Tobias Seger, 0705-41 34 91, Tobias.Seger@smile.se. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-13
Företag: Smileco Group AB
Ort: Linköping
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Linköping söker Odontologiskt ansvarig

Smile Norrköping söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Norrköping söker vi nu en Tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en Tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare eller som nyexaminerad är mycket trygg i dig själv. Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-13. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker Tandhygienist!

Smile Västerås söker Tandsköterska!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Västerås söker vi nu en tandsköterska. Du kommer ingå i ett team som alltid strävar efter att erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska har du övergripande serviceansvar inom teamet. Du asssiterar både tandläkare och tandhygienist i den planlagda verksamheten och säkerställer att behandlingsrum och kvalitetsrutiner efterlevs Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Erfarenhet: Du är utbildad tandsköterska, antigen nyexaminerad eller har några års erfarenhet. Du är van att arbeta delegerat och vill utvecklas inom ditt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag Arbesttider: Varierande arbetstider från Kl. 06.45-18.00 Anställning: Heltid/Tillsvidare Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-09. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Västerås
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Västerås söker Tandsköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Västerås söker Tandsköterska!

Smile Kumla söker Tandsköterska till Team Service!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Kumla söker vi en Tandsköterska på 80 % till Team Service. Som medarbetare i Team Service arbetar du i vår reception och är vårt ansikte utåt. Du har en huvudroll i vårt serviceteam och kontakten med våra patienter. Arbetsuppgifter: * Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration. * I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande. * Säkerställa att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner,utrustningen är funtkionsduglig samt aktivt arbeta i steril Erfarenhet: * Utbildad Tandsköterska med några års erfarenhet, erfarenhet från servicebranschen är meriterande. * Utpräglad servicekänsla och god socialkompetens * Flexibel person som är ansvarstagande och noggrann Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är god kommunikationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, handlingskraft och positivt tänkande. Vi söker en utbildad tandsköterska och ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter och ett brinnande intresse för service. Du bör ha goda datakunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta  i bokningssystemet OPUS. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: 80 % Arbetstid: Vardagar Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-20. Välkommen med din ansökan
Företag: Smileco Group AB
Ort: Kumla
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Kumla söker Tandsköterska till Team Service! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Kumla söker Tandsköterska till Team Service!

Smile Katrineholm söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Katrineholm söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Erfarenhet -Du är nyexamnierad eller har några års erfarenhet sedan och är mycket trygg i din yrkesroll.  -Du har ett vänligt bemötande och brinner för att utveckla svensk tandvård. -Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-21. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Katrineholm söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Katrineholm söker Tandhygienist!

Smile Sundsvall söker Tandhygienist!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Sundsvall söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Erfarenhet -Du är antigen nyexaminerad eller ska ta examen till sommaren. Meriterande om du 1-2 års erfarenhet. -Du har ett vänligt bemötande, är självständig,positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. -Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-03-21. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Sundsvall söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Sundsvall söker Tandhygienist!

Smile Kumla söker Tandläkare!
Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. Placeringsort Du blir en del av Smiles klinik i Kumla. Anställningsform Heltidstjänst. Ansvarsområden Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Dina erfarenheter och kompetenser * 3-5 erfarenhet som tandläkare * Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta och genomfört kurser i protetik, kirurgi och implantat * Bred odontologisk kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet som ledare. Din personlighet * God samarbetsförmåga och känsla för service * Kvalitetsmedveten och nyfiken * Driven och utvecklingsorienterad. Det här får du av Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra. * Delta i årliga kick-offer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15/4 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Kumla
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Kumla söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Kumla söker Tandläkare!

Smile Helsingborg söker vikarierande tandsköterska
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. * Placeringsort Du blir en del av Smiles klinik i Kumla. Anställningsform Heltidstjänst. Vikariat med tillträde 1/5. Ansvarsområden * Arbetet innebär att stödja de odontologiska teamen och vara vår spindel i nätet med mycket varierande uppgifter men med fokus på tidbokning, reception, kundservice via telefon och löpande administration. * I arbetet ingår också att vid behov vara tandsköterskeresurs i odontologiskt team i sådant fall teamets ordinarie tandsköterska är frånvarande. * Säkerställa att kliniken sköts enligt gällande hygienrutiner,utrustningen är funtkionsduglig samt aktivt arbeta i steril Dina erfarenheter och kompetenser Några års erfranhet som tandsköterska. Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med anestesi och röntgen. Din personlighet * God samarbetsförmåga och servicemedveten. * Kvalitetsmedveten och flexibel. * Driven och utvecklingsorienterad. Det här får du av Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra. * Delta i årliga kick-offer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27/4 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Helsingborg söker vikarierande tandsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Helsingborg söker vikarierande tandsköterska

Smile Kumla söker Tandhygienist!
Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. Till vår toppmoderna klinik i Kumla söker vi nu en tandhygienist. Förebyggande tandvård är en viktig del av erbjudandet. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta arbete - som en ”personlig tränare” för våra patienters tänder. Hos oss arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister i ett sammansvetsat team.Vi erbjuder en arbetsplats för tandhygienister som vill bredda sin kompetens och utveckla något nytt. Vi söker nu en tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke, har mycket energi och engagemang. Erfarenhet -Du har några års erfarenhet och är trygg i din roll som Tandhygienist. -Du har ett vänligt bemötande, är självständig,positiv och brinner för att utveckla svensk tandvård. -Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Personliga egenskaper som krävs är handlingskraft, ett säljande sätt och ett stort intresse för yrket. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Anställning: Tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2014-05-31. Tillträde: Januari 2015 Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Kumla söker Tandhygienist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Kumla söker Tandhygienist!

Smile Norrköping söker vikarierande tandsköterska
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. Placeringsort Du blir en del av Smiles klinik i Norrköping. Anställningsform Heltidstjänst. Vikariat med tillträde 1/5 14- t o m 1/5 2015. Ansvarsområden Som tandsköterska har du övergripande serviceansvar inom teamet. Du assisterar både tandläkare och tandhygienist i den planlagda verksamheten och säkerställer att behandlingsrum och kvalitetsrutiner efterlevs. Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Dina erfarenheter och kompetenser Några års erfranhet som tandsköterska. Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med anestesi och röntgen. Din personlighet * God samarbetsförmåga och servicemedveten. * Kvalitetsmedveten och flexibel. * Driven och utvecklingsorienterad. Det här får du av Smile  * Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile. * Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut. * Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten. * Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Smile Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra. * Delta i årliga kick-offer/medarbetardagar. * Trivsel och bra kamratskap. För mer information Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 eller tobias.seger@smile.se. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/4 2014. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.
Företag: Smileco Group AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Norrköping söker vikarierande tandsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Norrköping söker vikarierande tandsköterska

Smile söker Tandläkare!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Smile är idag Sveriges största privata tandvårdskedja med ca 300 medarbetare och 15 kliniker på 14 orter och vi har en tydlig vision: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård. Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vårt breda behandlingserbjudande och erfarenhetsutbytet med andra teamledare inom Smile ger goda möjligheter för tandläkare som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker nu en erfaren Tandläkare till vår kliniker med pendlingsavstånd från Stockholm. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du vill utvecklas i ditt yrke.  För oss är det viktigt att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla och med social kompetens. Kvalitetsmedvetenhet, noggrannhet och förmåga att ta personligt ansvar är andra viktiga karaktärsdrag. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder våra medarbetare en spännande arbetsplats där vi arbetar i sammansvetsade team för att leverera en positiv helhet. Vi har moderna lokaler, senaste tekniken och trivselfaktorn är hög. Delaktighet, Helhetssyn och Nytänkande är Smiles värdegrund och viktiga ingredienser i vårt recept för att skapa Sveriges bästa tandvård. Det är en heltidstjänst, med varierande arbetstider vardagar mellan kl 07.00 och 18.00. Du kan arbeta som konsult eller vara anställd hos oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan med foto och CV. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Smile söker Tandläkare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile söker Tandläkare!


Sök lediga jobb Smileco Group AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se