Snickare SWEDAZBYGG AB jobb - lediga jobb

Snickare SWEDAZBYGG AB jobb Snickare SWEDAZBYGG AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Snickare SWEDAZBYGG AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Snickare SWEDAZBYGG AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskolan Lupus söker förskollärare- Nacka

  2. Sjukgymnast deltid i Vaxholm- Vaxholm

  3. Förskolan Lupus söker barnskötare- Nacka

  4. Projektledare - Installationsteknik AB- Stockholm

  5. Erfaren kreditanalytiker till storbank- Stockholm

  6. Förskollärare till förskola på södermalm!- Stockholm

  7. Fritidspedagog/fritidsledare- Järfälla

  8. Lastbilsmekaniker- Haninge

  9. Assisterande idrottsledare Tumba HT 13- Botkyrka

  10. Assisterande idrottsledare Tyresö HT 13- Tyresö


Mer beskrivning

Förskolan Lupus söker förskollärare
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situations anpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har t.ex. tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. En av våra medarbetare slutar efter sommaren och vi önskar därför en ny kollega till en av våra avdelningar. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Tjänsten är på en småbarnsavdelning. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och värdesätter om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker förskollärare

Sjukgymnast deltid i Vaxholm
Norlandia Care Group AS har tre affärsområden (äldreomsorg, patienthotell och förskolor) med 2 700 anställda och en omsättning för 2012 på ca 1,3 miljarder norska kronor. Företaget är etablerat inom alla tre affärsområden i Sverige och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm samt ett administrativt kontor i Skene utanför Göteborg. Äldreboendet i Vaxholm ligger naturskönt placerade på ön nära vatten och grönområden längs Ullbergs väg. Centrum med affärer och hamnen ligger på promenadavstånd. Boendet består av tre enheter, Borgmästargården, äldst och färdigbyggt 1923, då som epidemisjukhus. Det har också tjänat som barnbördshus och i vissa delar som skolhem för skärgårdens barn. Servicehuset Cyrillus stod färdigt år 1989 och benämnt efter arkitekten Cyrillus Johansson, flitig arkitekt i det förra århundradets första hälft. Han har ritat vattentornet i Vaxholm, granne med Cyrillus. Det tredje boendet, Framnäshagen, invigdes så sent som år 2004. Boendena är avsedda för personer med omfattande vård- och omsorgsbehov samt olika former av demenssjukdomar. Totalt finns 90 lägenheter i de tre byggnaderna. Samtliga lägenheter är utrustade med trygghetslarm och möjlighet att använda hjälpmedel som exempelvis liftar. Boendemiljön är skapad för att vara så trygg och hemlik som möjligt. Norlandia Care driver sedan 2009 verksamheten på vård- och omsorgsboende på uppdrag av Vaxholm kommun. Nu söker vi Dig som vill vara med och fortsätta utveckla kvaliteten och omsorgen på boendet. Våra vård- och omsorgstjänster har ett tydligt mål som innebär att de som bor hos oss ska uppleva ett "Gott Liv Varje Dag". Du ska vara legitimerad Sjukgymnast. Dessutom krävs ett stort engagemang och intresse av att arbeta inom äldreomsorg. Du ska vara synlig i verksamheten för omvårdnadspersonalen och även ha ha förmåga att entusiasmera våra medarbetare. Personliga egenskaper så som självgående, strukturerad samt en serviceinriktad inställning är ett krav. Din ansökan vill vi ha senast den 15/8-13, på adress: maria.larsson@norlandiacare.se Intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan så fort som möjligt
Företag: NORLANDIA Care AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast deltid i Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast deltid i Vaxholm

Förskolan Lupus söker barnskötare
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situationsanpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har t.ex. tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. En av våra medarbetare slutar efter sommaren och vi önskar därför en ny kollega till en av våra avdelningar. I rollen som barnskötare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Tjänsten är på en småbarnsavdelning. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad barnskötare och har en längre erfarenhet av yrket. Vidare värdesätter vi om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker barnskötare

Projektledare - Installationsteknik AB
Ebab Installationsteknik AB som ingår i Ebabkoncernen är ett nationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Genom vår breda erfarenhet får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från utveckling av plusenergihus till avancerade installationsledningsuppdrag och som ställföreträdande driftchef. Vi söker vi nu en erfaren och driven: Projektledare med tyngdpunkt på projekteringsledning inom installation Vi söker dig som vill ha ett utmanande och spännande arbete där du kommer att få en central nyckelroll ute i våra projekt. Projekten varierar men du kommer i huvudsak att arbeta inom tillverkningsindustrin för läkemedel. Du biträder våra beställare under programskedet för att säkerställa installationers krav beträffande teknik, prestanda, ytbehov och ekonomi. Som projekt/projekteringsledare medverkar du i projekten med tyngdpunkt fram till produktionsskedet för att under själva produktionsskedet ansvara för uppföljning och axla rollen som installationsledare. Du leder och driver projekteringen och projekteringsteamet för samtliga fackområden inklusive process i skedena system- och bygghandling. Du själv har en civilingenjörsexamen med inriktning installationsteknik och/eller energisystem. Du har 10-15 års erfarenhet som projekterande konsult eller installationsledare VVS, med kvalificerade projekt inom industri, läkemedel och lab. Miljön du kommer att arbeta i kräver goda kunskaper i GMP och renhetsteknik såväl som förståelse för kopplingen mellan projektering, produktion och processinstallation. Som person är du noggrann, systematisk och är en erfaren projekt/projekteringsledare som kan processerna och kan styra och leda projekten framåt. Dessutom är du lyhörd med en rak och tydlig kommunikation samt med ett stort engagemang för ditt arbete där du sätter kunden i fokus. Är du rätt person erbjuder vi dig ett utvecklande arbete där du får möjligheten att arbeta inom teknikens framkant i ett professionellt och framstående företag. Då vi är inne i en expansiv fas med många intressanta projekt söker vi utöver ovan profil även dig som har några års erfarenhet och som vill arbeta och utvecklas som projekteringsledare inom installation. För mer information kring tjänsten, kontakta Veronica Warneskog, 08-600 82 73 Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV till veronica.warneskog@ebab.se Välkommen med din ansökan!
Företag: EBAB I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare - Installationsteknik AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare - Installationsteknik AB

Erfaren kreditanalytiker till storbank
Har du en analytisk ådra och är duktig på att ta fram analyser som hjälper dina kollegor? Är du noggrann och social och vill nu arbeta på en meriterande arbetsplats? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en kreditanalytiker till vår kund, en stor och välkänd svensk bank. Företaget sätter stort fokus på långsiktiga relationer och erbjuder detta via både rådgivning och andra finansrelaterade tjänster. Den här tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Till tjänsten som kreditanalytiker söker vi dig som har en stark inre drivkraft och stävar efter en hög kvalitetsmedvetenhet. I rollen ingår att stötta beslutstagandet kring krediter genom att genomföra analyser av affärsregler, övervaka utvecklingen av kreditrisker samt hjälpa kreditavdelningen genom att göra ad hoc analyser relaterade till kredit eller bedrägeririsk. Denna tjänst passar dig som är nyfiken och öppen samt strävar efter att se helheten i ditt arbete. Vidare tror vi att du har en personlig mognad som gör att du känner dig trygg i din roll och har en stor affärsförståelse. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statisk eller likvärdig arbetserfarenhet - Fler års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Erfarenhet av att arbeta med databaser, sammanställa information från olika källor och skapa protokoll - Kunskaper i SAS Enterprise Miner - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9006CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9006CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren kreditanalytiker till storbank jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren kreditanalytiker till storbank

Förskollärare till förskola på södermalm!
123 B&R är ett Bemannings och Rekryteringsföretag verksamt sedan 1999 vars största tillgång är personalen! Både Gunillapoolen och Crew Personaluthyrning & Rekrytering ingår i 123 B&R. Vi arbetar främst inom områderna förskola/ skola och vård/omsorg. 123 B&R har bla ramavtal med Stockholm stad och stadsdelar gällande pedagogiska tjänster och med Stockholms kranskommuner gällande vård/omsorgs tjänster. Vi arbetar även mot ett flertal kommuner runt om i Sverige. Nu söker vi för kunds räkning en förskollärare på heltid, tjänsten är på småbarns avdelning. Förskolan har totalt ca 70 barn idag fördelade på fyra avdelningar och är vackert belägen på Södermalm i fristående hus och egen gård.. Vår kund, en omtyckt och trivsam privat förskola, behöver engagerad och erfaren förskollärare from hösten 2013. Förskolan drivs av en ideell förening. Det kan även bli så att personen kunden söker kommer att vid behov arbeta som t f förskolechef , så om du som söker har den erfarenheten eller är intresserad av det så ses det som en merit. Välkommen att höra av dig för mer information eller skicka in din ansökan direkt till annika@123br.se!
Företag: 123 Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskola på södermalm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskola på södermalm!

Fritidspedagog/fritidsledare
Vi är en liten montessoriförskola och montessoriskola i Järfälla med cirka 150 barn. Förskolan och skolan är belägen i Jakobsberg med närhet till natur och kultur, samt bra kommunikationer. All personal sätter barnen i fokus, har stort engagemang och ett kreativt tänkande. Både på förskolan och i skolan prioriterar vi små barngrupper, hög personaltäthet, familjär stämning, stora möjligheter att påverka verksamheten, samarbete och vi-känsla. Nu söker vi en fritidspedagog/fritidsledare till skolans fritidsklubb under tiden 2013 09 09 - 2014 04 04, eftersom en av våra anställda ska var föräldraledig. Du ska veta vad du vill, men ändå kunna samarbeta. Du ska kunna lyssna på andra, såväl barn som vuxna, men ändå kunna sätta ner foten om det behövs. Du ska vara kreativ och gärna komma med egna idéer, men ändå inte vara rädd för att ta ansvar för områden du har liten erfarenhet av. Du kommer dels att arbeta i klass med elever i år 4 - 5 samt i fritidsverksamhet för barn i samma ålder. Det innebär också en öppning på fritids (06.30) och en stängning (17.30) varje vecka. Vi lägger stor vikt vid initiativförmåga och ansvarstagande, förmåga att vägleda barn och vara ett gott föredöme. Du måste ha någon form av erfarenhet av liknande arbete. Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Eftersom vi strävar efter att ha en så jämn könsfördelning som möjligt ser vi gärna manliga sökande
Företag: Montessoriskolan Växthuset
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Järfälla, Fritidspedagog/fritidsledare Montessoriskolan Växthuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

Lastbilsmekaniker
Volvo Truck Center Sweden AB ingår i Volvo Lastvagnar AB och består av 16 moderna serviceanläggningar, 4 Bus Center och 2 demonteringsanläggningar för lastbilar, i och runt de tre storstäderna. Vi är ca 600 personer som arbetar med försäljning och service och vi levererar ca 850 nya och 750 begagnade lastbilar varje år. Samtliga anläggningar är ackrediterade av Intertek samt kvalitets- och miljöcertifierade. Besök gärna vår hemsida www.volvotruckcenter.se för mer information om vårt företag. Till vår anläggning i Jordbro söker vi nu en lastbilsmekaniker. Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker med yrkesvana från tunga fordon. Du kommer att reparera och utföra service på både lastbilar och släp. Vi ser gärna att du har hydraulkompetens samt tidigare erfarenhet från arbete med påbyggnationer. Eftersom du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder ska du vara serviceminded och ha förmåga att ta egna beslut. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. Du ska även ha datorvana. Goda kunskaper i engelska är en fördel. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta på en anläggning med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som mekaniker hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder. Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Fredrik Möller, tfn 08-50 01 00 72. (Semester vecka 29-32)
Företag: Volvo Truck Center Sweden AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker jobb, Lastbilsmekaniker Haninge, Lastbilsmekaniker Volvo Truck Center Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker

Assisterande idrottsledare Tumba HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Tumba inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.tumba@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Tumba HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Tumba HT 13

Assisterande idrottsledare Tyresö HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Tyresö inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.tyreso@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Tyresö HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Tyresö HT 13


Sök lediga jobb Snickare SWEDAZBYGG AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se