Snickare_montör Sigtuna jobb - lediga jobb

Snickare_montör Sigtuna jobb Snickare_montör Sigtuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Snickare_montör Sigtuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Snickare_montör Sigtuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Konstruktör som gillar vågsurfa?- Stockholm

  2. Driven och hjälpsam ekonomiadministratör- Stockholm

  3. Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!- Stockholm

  4. Biträdande prefekt- Stockholm

  5. Young Account Manager- Stockholm

  6. Grundskollärare, SVA åk 7-9- Stockholm

  7. Arabisktalande sekreterare- Järfälla

  8. Textil slöjdlärare 60 %- Stockholm

  9. Musik lärare åk 1-9- Stockholm

  10. English Teacher- Stockholm


Mer beskrivning

Konstruktör som gillar vågsurfa?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-07-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som gillar vågsurfa? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som gillar vågsurfa?

Driven och hjälpsam ekonomiadministratör
Vill du arbeta med varierande uppgifter på ett spännande företag inom hälsobranschen? Är du ordningsam, tycker om att hjälpa och ge god service? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en ekonomiadministratör till ett framgångsrikt hälsoföretag. Företaget, vars fokus är minskad ohälsa och ökad livskvalité, finns verksamma över hela landet och erbjuder en mängd hälsotjänster till företag och privatpersoner. Under detta uppdrag kommer du att jobba strax norr om centrala Stockholm. I den här rollen kommer du få arbeta med både enklare ekonomi och administrativa uppgifter i en miljö där hälsa och välmående sätts i fokus. Rollen innefattar mycket kontakt med anställda på företaget, bland annat kommer du att finnas till hand om personalen behöver hjälp med företagets IT-system. Vi tror att du som söker tidigare har arbetat administrativt och ser gärna att du har viss erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Då arbetet kommer att vara av varierande karaktär med mycket att göra i perioder så ser vi gärna att du som söker har en hög stresstålighet och tycker om att ge god service. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi - Erfarenhet av administrativt arbete - Meriterande med erfarenhet av ekonomiskt arbete - God IT-mognad - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8975CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8975CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och hjälpsam ekonomiadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och hjälpsam ekonomiadministratör

Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!
Om företaget Vill du vara med och arbeta konsultativt inom hälsa och sjukvård? Vill du ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet till flexibla arbetstider? Vill du ha en bra löneutveckling? Mix Medicare AB är ditt naturliga nästa steg! Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som samarbetar med kommun, landsting och privata vårdföretag. Våra kunder finns exempelvis i Stockholm stad, Södertälje kommun och Lidingö stad. Så spännande och utvecklande arbete finns hos oss! Om tjänsten Vi söker just nu dig som är legitimerad psykolog med kortare liksom längre erfarenhet av psykologiska behandlingar av förskolebarn (1-5 år) och grund- och gymnasieelever (6-18) år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra neuropsykiatriska utredningar. Urval genomförs löpande liksom tillsättning kan beslutas omgående. Du erbjuds fast anställning hos Mix Medicare AB. Vi ser gärna att du har god självkännedom, förmåga till helhetssyn samt har ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Några av våra värdeord är engagemang, flexibilitet och tillgänglighet. Vårt erbjudande Vi på Mix Medicare vet att livet är tufft och utmanande som konsult inom sjukvård och omsorg. Vi vill gärna balansera upp detta genom att erbjuda en arbetsplats som kännetecknas av gemenskap, humor och personlig utveckling. Vi vill helt enkelt erbjuda snart Sveriges roligaste bemanningsföretag. Mix Medicare är medlem i Almega (tjänsteföretagens arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) samt Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Kommunal och Vårdförbundet. Samtlig vår personal erbjuds olika förmåner efter behov och önskemål och har ett gott försäkringsskydd. Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten? Kontakta verksamhetschef Arnold Wittman på tel. 08- 741 13 96 alt. 070-731 70 40. Välkommen med din ansökan!
Företag: MIX MEDICARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mix Medicare AB söker en skolpsykolog! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mix Medicare AB söker en skolpsykolog!

Biträdande prefekt
Anställningen som biträdande prefekt är placerad vid Institutionen för Design, Konsthantverk och Konst (DKK), en av tre institutioner vid Konstfack som erbjuder utbildningar på kandidat- och master nivå. Här kommer du att vara delaktig i att driva utvecklingen inom våra utbildningsområden tillsammans med lärare och ledning. På DKK verkar idag ett 60-tal lärare och ca 300 studenter. Den biträdande prefekten är en chefstjänst och du kommer att ha ca 20 underställda lärare. Förutom daglig ledning av personal, utvecklingssamtal och lönesamtal ingår även kurs- och schemahantering. Du kommer att arbeta nära prefekten och lärarna på institutionen. I anställningen ligger ett särskilt uppdrag att driva likabehandlingsfrågor och breddad rekrytering. Arbetet innebär också nära samarbete med skolans centrala administration. Vårt mål är en jämställd arbetsplats med lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter i arbetet för alla anställda samt hög kvalitet i verksamheten. Arbetsuppgifterna består i att; - Leda och fördela arbetet för framförallt adjunkter och icke programansvariga lektorer. - Delta i och ibland även ansvara för nyrekryteringar, introducera nyanställda etc. - Planera och utveckla institutionens kursadministration såsom schemaläggning, tjänstgöringsfördelning, samt hantering av kurser och utbildningsprogram. - Driva institutionens utveckling mot en ökad likabehandling och breddad rekrytering med hjälp av en utsedd arbetsgrupp och prefekten. - Delta i utvecklingen av våra utbildningsområden, hålla sig a jour med utvecklingen nationellt och internationellt samt delta i relevanta diskussioner och debatter som rör våra intresseområden. - Du är ställföreträdande till prefekten och kan komma att ersätta denne vid olika beslut. - Övrigt förekommande arbete på institutionen. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att kunna komma ifråga för anställningen ska du ha en konstnärlig kompetens motsvarande minst lektorsnivå, vi ser gärna att du har en viss konstnärlig verksamhet vid sidan av anställningen. Erfarenhet som lärare på högskolenivå är önskvärt. Har du dessutom erfarenhet av forskning är det meriterande. Du har en social kompetens och intresse för människor och deras olika erfarenheter. Du har förmåga att se och ta vara på individens styrkor med fokus på verksamhetens behov. Självständighet, nyfikenhet och förmåga att ta egna initiativ är nödvändiga egenskaper för uppdraget. Du har förmåga att fatta beslut vara rak och tydlig. Vi tror även att du har lätt för att lära, är noggrann, har analytisk och pedagogisk förmåga, har lätt för att lösa uppgifter självständigt samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska eftersom skolan är en mycket internationell miljö med både studenter och lärare från hela världen medan myndighetsspråket är svenska. I rekryteringen av biträdande prefekt kommer vi att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Välkommen med din elektroniska ansökan i form av ett personligt brev och din CV, märkt med diarienummer PER 2013/110 senast den 12/8. För uppgifter om behöriget att anställas som lektor inom konstnärlig verksamhet, läs mer på www.konstfack.se/ledigajobb där du kan logga in med din e-postadress och ett lösenord för att söka anställningen. VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.
Företag: KONSTFACK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande prefekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande prefekt

Young Account Manager
Är du en oslipad diamant som har överskottsenergi och intresserad av att göra affärer? - Personlig utveckling? - Hitta det du är bra på? Kontoret Phonera på Gävlegatan i Stockholm är till för er som har en drivkraft och intresse för att göra affärer. Varsågod, här har du din möjlighet. Lär dig vad försäljning av världsklass innebär samt hur man blir bäst, det vill säga absolut toppklass och även få betalt. Vill du inte gå den "långa" vägen så är detta det du skall göra. Vi på Phonera utbildar, formar och kommer göra dig till en av oss. Du kommer ingå i ett team precis som ett idrottslag. Vi söker dig som vill ha utmaningar och som har en inställning att personlig utveckling är en del av livet. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning utan vi kommer lära dig allt du behöver veta om försäljning. Det enda vi kräver är att du är lojal, intresserad och har en känsla för människor. Detta innebär självklara saker som att komma i tid, ge och ta, lyssna och viljan att lära. Vi erbjuder en bra fast grundlön plus bra provisionsmodell. För mer information kontakta: Johan Bertilsson Försäljningschef Stockholm Phonera Företag AB Mobil: 0708-67 02 77 E-mail: johan.bertilsson@phonera.se www.phonera.se Phonera är en fullserviceleverantör av kommunikationslösningar till framförallt små och medelstora företag. Phonera erbjuder Fast telefoni, IP-telefoni, Centrex-tjänster, Bredband, Mobiltelefoni samt Telekonferenser. Vi tillgodoser företagens behov av pålitliga och prisvärda kommunikationslösningar och grunden för bolagets lönsamhet är en hög kundlojalitet förenat med effektiva affärsprocesser samt en smidig och flexibel organisation. Phonera har huvudkontor i Malmö och är noterat på OMX Nasdaq Small Cap i Stockholm samt har drygt hundra anställda och omsatte 2012 397 miljoner kronor.
Företag: PHONERA FÖRETAG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Young Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Young Account Manager

Grundskollärare, SVA åk 7-9
Elma school är en grundskola från förskoleklass till skolår 9. Våra lokaler är belägna i Skarpnäck och Rågsved. Våra underbara elever ser fram emot att behöriga lärare söker till skolan. På Elma school satsar vi mycket på språk och i de flesta årskurser håller vi undervisningsspråket till 50% svenska och till 50% engelska i samtliga ämnen. Detta sammantaget med att våra elever läser ytterligare ett språk gör dem starka inför gymnasievalet. Vi söker en behörig grundskollärare med inriktning mot Svenska/Svenska som andra språk till vår avdelning i Skarpnäck för arbete med elever från alla delar av världen och stöd för dem i deras språkutveckling. ARBETSUPPGIFTER - Arbete som lärare i Svenska 2 i grundskolan åk 7-9. KVALIFIKATIONER - Svensk lärarbehörighet : grundskollärarexamen i Svenska/Svenska 2 - ny utexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en entusiastisk, initiativrik, engagerad och en kunnig pedagog. Du som erbjuds anställning ska vara beredd på att lämna referenser och ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Blankett finns hos närmaste polismyndighet. Skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bara ansökan från behöriga lärare kommer att hanteras.
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, SVA åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, SVA åk 7-9

Arabisktalande sekreterare
Sekreterare till heltidsarbete hos Företaget Swedish Care solutions AB i Järfälla Arbetsbeskrivning Som sekreterare till detta arbeta kommer du att arbeta med att språkgranska texter, översättningar, sköta skriftliga rapporter och brev, vara länken och företagets ansikte utåt. Du kommer att behöva översätta vissa texter mellan arabiska, svenska och engelska. Arbetet kommer att innefatta mycket kontakter med våra brukare, partners, och de statliga myndigheterna. Det är viktigt för oss att du som person passar för jobbet. Det är helheten vi söker snarare än dina meriter och erfarenheter. Din kulturella bakgrund och ditt synsätt är viktiga för oss. Vi eftersträvar är att bli det ledande företaget inom vår bransch, genom nöjda kunder och rätt personal som hjälper oss att sträva uppåt! SWCSS AB är ett kraftigt växande företag som präglas av framåtanda och nytänkande. Vår stolthet ligger i att vi har lyckats bilda en team av kompetenta, affärsdrivna och ansvarsfulla medarbetare. Vem är du? Du som söker måste kunna lite av allt: Du ska ha universitetskompetens inom administration & kontor och gärna ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande verksamhet, myndighet eller advokatbyrå. Du ska ha god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Utmärkt arabiska i både tal och skrift är ett krav. Du ska ha lätt för att samarbeta med dina kollegor, vara framåtriktad och kunna inge en känsla v lugn vid problem. Du är ansvarsfull, jobbar självständigt och kan hantera stress. Du behöver också ha en förmåga att fatta egna beslut och kunna organisera ditt arbete och prioritera det som är viktigt. Du erbjuds.. Du börjar snarast. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 08-7952245, alternativt e-post: aidanassar@mengate.se. Företagsöversikt SWCSS AB är ett starkt växande företag med lång erfarenhet inom socialsektorn. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans. Vi har för avsikt att expandera verksamheten och utveckla ett stödboende, hemtjänst och sedan även äldrevård. Vi har en gedigen kompetens för personlig assistans och andra närliggande områden för sociala insatser. Kontoret ligger i Järfälla på Veddestavägen 13, 3 tr. Bolaget har en bifirma som heter MENGATE AB som utvecklar ett stort antal professionella webbsidor och erbjuder hostingtjänster för olika applikationer som är utvecklade för att leverera maximal prestanda, snabbhet och hög pålitlighet. Lön: Enligt överenskommelse. Skicka din intresseanmälan till: aidanassar@mengate.se
Företag: MARDINI, OUSAMA
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande sekreterare

Textil slöjdlärare 60 %
ELMA School är en grundskola från förskola till klass 9. Våra lokaler är belägna i Rågsved och Skarpnäck. ELMA School är en friskola och vi har ca 250 underbara elever som ser fram emot att se kvalificerade lärare komma och arbeta med oss. Vi håller undervisningsspråket till 50 % svenska och 50 % engelska i samtliga ämnen. Vi söker nu en behörig lärare i textilslöjd att arbeta hos oss 50 %. Arbetsuppgifter och ansvar: Du måste ha utmärkta kunskaper i klassrummet och vara säker på att leverera läroplanen. Du förväntas att förbereda, planera och bedöma elevernas arbete och vad som krävs av dem. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Kompetens och erfarenhet: Svensk lärarbehörighet- nyutexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet Erfarenheter att arbeta med flerspråkiga barn är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Enbart ansökningar från behöriga lärare hanteras. Vi ser framemot din ansökan!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Textil slöjdlärare 60 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textil slöjdlärare 60 %

Musik lärare åk 1-9
Elma school är en grundskola från förskoleklass till skolår 9. Våra lokaler är belägna i Skarpnäck och Rågsved. Våra underbara elever ser fram emot att behöriga lärare söker till skolan. På Elma school satsar vi mycket på språk och i de flesta årskurser håller vi undervisningsspråket till 50% svenska och till 50% engelska i samtliga ämnen. Detta sammantaget med att våra elever läser ytterligare ett språk gör dem starka inför gymnasievalet. Vi söker en behörig grundskollärare i Musik för arbete med elever från alla delar av världen. ARBETSUPPGIFTER - Arbete som lärare i Musik för grundskola åk 1-9. - Planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete samt mentorskap för elever. - Tillsammans med skolans personal delta i skolans övriga utvecklingsarbete för att verksamheten lever upp till nationella mål och riktlinjer och för att skolans pedagogik utvecklas så att eleverna ges bästa möjliga förutsättningar att nå målen. KVALIFIKATIONER Svensk lärarbehörighet - grundskollärare i Musik, nyutexaminerad eller med kortare eller längre erfarenhet . Förmåga att arbeta ämnesövergripande i arbetslag. Intresse för skolutveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en entusiastisk, initiativrik, engagerad och en kunnig pedagog. Du som erbjuds anställning ska vara beredd på att lämna referenser och ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Blankett finns hos närmaste polismyndighet. Skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bara ansökan från behöriga lärare kommer att hanteras.
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Musik lärare åk 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musik lärare åk 1-9

English Teacher
Qualified English Teacher. Elma school is an independent school with app.250 students in grades 0-9. (more information www.elmaschool.org) We are looking for an enthusiastic teacher who is willing to work hard to achieve great results. -You are an experienced and adaptable specialist who wishes to work in our international school. -You will need to have excellent classroom management skills and be confident delivering the school curriculum. -You will be expected to prepare, plan and asses student's work and what is required of them. Application should consist of: - CV - letter of application In order to be successful in their application, candidates must: - hold a valid teaching certificate (University Education Degree Elementary Education) - have several years appropriate teaching experience, preferably as a head teacher - be a native English speaker who would be interested in sharing their culture with the children - have experience to work with multilingual children Only applications from native English speaking qualified teachers will be handled! Recruitment will be ongoing!
Företag: ELMA SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga English Teacher jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: English Teacher


Sök lediga jobb Snickare_montör Sigtuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se